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エンドウ豆澱粉の市場規模、シェア、動向分析レポート:タイプ別(食品、飼料)、機能別(ゲル化、増粘、テクスチャリング、フィルム形成)、最終用途別(食品&飲料、動物飼料)、地域別、セグメント別予測、2024年~2030年


Pea Starch Market Size, Share & Trends Analysis Report By Type (Food, Feed), By Function (Gelling, Thickeners, Texturizing, Film Forming), By End-use (Food & Beverage, Animal Feed), By Region, And Segment Forecasts, 2024 - 2030

エンドウ豆澱粉市場の成長と動向 Grand View Research, Inc.の最新レポートによると、世界のエンドウ豆澱粉市場規模は2030年までに2億360万米ドルに達し、予測期間中に収益ベースのCAGR 12.1%で拡大すると予... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Grand View Research
グランドビューリサーチ
2024年8月29日 US$5,950
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100 英語

 

サマリー

エンドウ豆澱粉市場の成長と動向

Grand View Research, Inc.の最新レポートによると、世界のエンドウ豆澱粉市場規模は2030年までに2億360万米ドルに達し、予測期間中に収益ベースのCAGR 12.1%で拡大すると予測されている。この成長は、非遺伝子組み換えやグルテンフリーの食事に対する消費者の志向の高まりと相まって、栄養補助食品業界からの需要の高まりが主な要因である。

エンドウ豆のデンプンは、主にタンパク質抽出の副産物として入手可能である。その結果、小麦、ジャガイモ、トウモロコシのでんぷんとは対照的に、経済的なでんぷん源であると考えられている。さらに、応用産業の総和からのエンドウ豆澱粉の需要の増大とエンドウ豆の製造の増大もまた、市場の成長を促進すると予想される。しかし、エンドウ豆澱粉の機能的特性の劣化効果の発生が増加しているため、市場成長が著しく阻害される可能性があります。

エンドウ豆のでんぷんはグルテンフリーであり、非遺伝子組み換えであると考えられている。アミロース含量が高いため、他の生来のデンプンとは異なる。また、他のデンプンよりはるかに少ない添加量で水中でゲルを形成することができる。ガム、食肉、押し出し成型シリアル、コーティングなど、弾力の少ないテクスチャーを必要とする食品に理想的な素材と考えられている。

タイプ別に見ると、市場は食品グレード、飼料グレード、工業グレードに区分される。この製品は、食品中のタンパク質含有量を補う能力があることから、食品グレードのセグメントで徐々に使用されるようになっており、スープやソース、菓子、麺類、パスタ、ミートベーカリー、海産物などの用途に最適となっている。この市場は、グルテンフリーの特性を包含することから、ドレッシング、ケーキ、デザートのようなベーカリー製品の製造において、増粘剤、テクスチャリング剤、ゲル化剤として強化されている。

用途別に見ると、市場は食品・飲料、動物飼料、製紙、医薬品、繊維製品に区分される。食品・飲料セグメントは2018年に39.19%の圧倒的な市場シェアを占めた。同製品は、製菓、パスタ、乳製品、スナック、ベーカリー製品、スープ・ソース、ポテト製品、鶏肉、肉、魚などの食品・飲料品に、結合剤や増粘剤として広く使用されている。良好な味と食感を備えた健康的な食品に対する需要の高まりとともに人口が増加していることは、市場成長にプラスの影響を与える主要因である。

アジア太平洋地域は、特にインドや中国などの発展途上市場において、今後数年間にわたって大きな市場シェアを占めると予想される。さらに、アレルゲンに優しい食品は、近い将来この地域の市場の成長を高めると予測されている。中国とインドでは、農業産業の成長を目的とした好意的な規制が敷かれているため、予測期間中、エンドウ豆澱粉メーカーにとって十分な原料供給が見込まれる。

エンドウ豆澱粉市場レポートハイライト

- ゲル化機能は2023年に36.3%の最大の市場収益シェアを占めた。この成長の要因は、食品・飲料産業におけるゲル化剤としてのエンドウ豆デンプンの優れた性能である。

- 製紙分野は、2024年から2030年にかけて最も速いCAGR 12.3%で成長すると予想されている。これは、エンドウ澱粉の天然で生分解性の特性によるものである。

- 食品分野は市場を支配し、2023年には35.1%のシェアを占めた。この成長は、エンドウ豆デンプンのユニークな特性など、いくつかの原動力に起因している。

- 流通契約、製品の革新、強力なマーケティング戦略は、市場における競争上の地位と知名度を拡大するために市場プレーヤーが採用した主要な方法である。

- 北米のエンドウ豆でんぷん市場は2023年に支配的であった。この成長は、この地域全体で高度な産業用途と製造技術が広く採用されていることに起因している。

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目次

目次

第1章.方法論とスコープ
1.1.市場セグメンテーションとスコープ
1.2.市場の定義
1.3.調査方法
1.3.1.情報収集
1.3.2.情報またはデータの分析
1.3.3.市場形成とデータの可視化
1.3.4.データの検証・公開
1.4.調査範囲と前提条件
1.4.1.データソース一覧
第2章.エグゼクティブ・サマリー
2.1.市場の展望
2.2.セグメントの展望
2.3.競合他社の洞察
第3章.エンドウ豆澱粉の世界市場変数、動向、スコープ
3.1.市場紹介/ライン展望
3.2.市場規模および成長見通し(百万米ドル)(数量:キロトン)
3.3.市場ダイナミクス
3.3.1.市場促進要因分析
3.3.2.市場阻害要因分析
3.4.エンドウ豆澱粉の世界市場分析ツール
3.4.1.ポーター分析
3.4.1.1.サプライヤーの交渉力
3.4.1.2.買い手の交渉力
3.4.1.3.代替の脅威
3.4.1.4.新規参入による脅威
3.4.1.5.競争上のライバル
3.4.2.PESTEL分析
3.4.2.1.政治情勢
3.4.2.2.経済・社会情勢
3.4.2.3.技術的ランドスケープ
3.4.2.4.環境的ランドスケープ
3.4.2.5.法的景観
第4章.エンドウ豆澱粉の世界市場タイプ別推定と動向分析
4.1.セグメントダッシュボード
4.2.エンドウ豆でんぷんの世界市場タイプ別動向分析、2023年および2030年(百万米ドル)(数量キロトン)
4.3.食品
4.3.1.食品市場の収益予測および予測、2018年~2030年(百万米ドル)(数量:キロトン)
4.4.飼料
4.4.1.飼料市場の収益予測および予測、2018~2030年(百万米ドル)(数量:キロトン)
4.5.産業用
4.5.1.産業用市場の収益予測および予測、2018~2030年(百万米ドル)(数量:キロトン)
第5章.エンドウでんぷんの世界市場機能推計と動向分析
5.1.セグメントダッシュボード
5.2.エンドウ豆でんぷんの世界市場機能別動向分析、2023年および2030年(百万米ドル)(数量キロトン)
5.3.ゲル化
5.3.1.ゲル化市場の収益予測および予測、2018年~2030年(百万米ドル)(数量:キロトン)
5.4.増粘剤
5.4.1.増粘剤市場の2018~2030年の収益予測および予測(百万米ドル)(数量:キロトン)
5.5.テクスチャライジング
5.5.1.テクスチャライジング市場の2018~2030年の収益予測および予測(百万米ドル)(単位:キロトン)
5.6.フィルム成形
5.6.1.フィルム成形市場の2018~2030年の収益予測と予測(百万米ドル)(単位:キロトン)
5.7.その他
5.7.1.その他市場の収益予測および予測、2018年~2030年(百万米ドル)(数量:キロトン)
第6章.エンドウ豆でんぷんの世界市場最終用途の推定と動向分析
6.1.セグメントダッシュボード
6.2.エンドウ豆でんぷんの世界市場最終用途の動向分析、2023年および2030年(百万米ドル)(数量:キロトン)
6.3.食品と飲料
6.3.1.食品・飲料外科センター市場の収益予測および予測、2018年~2030年(百万米ドル)(数量:キロトン)
6.4.動物飼料
6.4.1.動物飼料手術センター市場の2018~2030年の収益予測および予測(百万米ドル)(数量:キロトン)
6.5.紙
6.5.1.紙製手術センター市場の収益予測および予測、2018~2030年(百万米ドル)(数量:キロトン)
6.6.医薬品
6.6.1.医薬品手術センター市場の収益予測および予測、2018年~2030年(百万米ドル)(数量:キロトン)
6.7.繊維
6.7.1.繊維製品 手術センター市場の収益予測および予測、2018年~2030年(百万米ドル)(数量:キロトン)
第7章.エンドウでんぷんの世界市場地域別推定と動向分析
7.1.エンドウ豆でんぷんの世界市場シェア、地域別、2023年・2030年(百万米ドル)(数量:キロトン)
7.2.北米
7.2.1.北米のエンドウでんぷん市場の推定と予測、2018年~2030年(百万米ドル) (単位:キロトン)
7.2.2.米国
7.2.2.1.米国のエンドウ豆でんぷん市場の推定と予測、2018年~2030年(百万米ドル) (単位:キロトン)
7.2.3.カナダ
7.2.3.1.カナダのエンドウ豆でんぷん市場の推定と予測、2018年~2030年(百万米ドル) (単位:キロトン)
7.2.4.メキシコ
7.2.4.1.メキシコのエンドウ豆でんぷん市場の推定と予測、2018年~2030年(百万米ドル) (単位:キロトン)
7.3.欧州
7.3.1.欧州のエンドウ豆でんぷん市場の推定と予測、2018年~2030年(百万米ドル) (数量:キロトン)
7.3.2.英国
7.3.2.1.イギリスのエンドウ豆でんぷん市場の推定と予測、2018年~2030年(百万米ドル) (単位:キロトン)
7.3.3.ドイツ
7.3.3.1.ドイツのエンドウ豆でんぷん市場の推定と予測、2018年~2030年(百万米ドル) (単位:キロトン)
7.3.4.フランス
7.3.4.1.フランスのエンドウ豆でんぷん市場の推定と予測、2018年~2030年(百万米ドル) (単位:キロトン)
7.3.5.イタリア
7.3.5.1.イタリアのエンドウ豆でんぷん市場の推定と予測、2018年~2030年(百万米ドル) (単位:キロトン)
7.3.6.スペイン
7.3.6.1.スペインのエンドウ豆でんぷん市場の推定と予測、2018年~2030年(百万米ドル) (単位:キロトン)
7.4.アジア太平洋
7.4.1.アジア太平洋地域のエンドウ豆デンプン市場の推定と予測、2018年~2030年(百万米ドル) (数量:キロトン)
7.4.2.中国
7.4.2.1.中国産エンドウ豆デンプン市場の推定と予測、2018年~2030年(百万米ドル) (数量:キロトン)
7.4.3.日本
7.4.3.1.日本のエンドウ豆でんぷん市場の推定と予測、2018年~2030年(百万米ドル) (数量:キロトン)
7.4.4.インド
7.4.4.1.インドのエンドウ豆でんぷん市場の推定と予測、2018年~2030年(百万米ドル) (単位:キロトン)
7.4.5.韓国
7.4.5.1.韓国のエンドウ豆デンプン市場の推定と予測、2018年~2030年(百万米ドル) (単位:キロトン)
7.4.6.オーストラリアとニュージーランド
7.4.6.1.オーストラリアとニュージーランドのエンドウ豆でんぷん市場の推定と予測、2018年~2030年 (百万米ドル) (単位:キロトン)
7.5.ラテンアメリカ
7.5.1.ラテンアメリカのエンドウ豆でんぷん市場の推定と予測、2018年~2030年(百万米ドル) (単位:キロトン)
7.5.2.ブラジル
7.5.2.1.ブラジルのエンドウ豆でんぷん市場の推定と予測、2018年~2030年(百万米ドル) (単位:キロトン)
7.5.3.アルゼンチン
7.5.3.1.アルゼンチンのエンドウ豆でんぷん市場の推定と予測、2018年~2030年(百万米ドル) (単位:キロトン)
7.6.中東・アフリカ
7.6.1.中東・アフリカのエンドウ豆でんぷん市場の推定と予測、2018年~2030年(百万米ドル) (単位:キロトン)
7.6.2.アラブ首長国連邦
7.6.2.1.UAEのエンドウ豆でんぷん市場の推定と予測、2018~2030年 (百万米ドル) (数量キロトン)
7.6.3.南アフリカ
7.6.3.1.南アフリカのエンドウ豆でんぷん市場の推定と予測、2018年~2030年(百万米ドル) (単位:キロトン)
第8章 競争環境競争環境
8.1.主要市場参入企業の最新動向と影響分析
8.2.企業の分類
8.3.企業ヒートマップ分析
8.4.企業プロフィール
8.4.1.アクシオム・フーズ
8.4.1.1.参加企業の概要
8.4.1.2.業績
8.4.1.3.製品ベンチマーク
8.4.1.4.最近の動向/戦略的イニシアティブ
8.4.2.ダコタ成分
8.4.2.1.参加企業の概要
8.4.2.2.財務実績
8.4.2.3.製品ベンチマーク
8.4.2.4.最近の開発/戦略的イニシアティブ
8.4.3.AGT Food and Ingredients Inc.
8.4.3.1.参加企業の概要
8.4.3.2.業績
8.4.3.3.製品ベンチマーク
8.4.3.4.最近の動向/戦略的イニシアティブ
8.4.4.ピュリス
8.4.4.1.参加企業の概要
8.4.4.2.業績
8.4.4.3.製品ベンチマーク
8.4.4.4.最近の開発/戦略的イニシアティブ
8.4.5.ヴェストコーン
8.4.5.1.参加企業の概要
8.4.5.2.業績
8.4.5.3.製品ベンチマーク
8.4.5.4.最近の開発/戦略的イニシアティブ
8.4.6.ロケット・フレール
8.4.6.1.参加企業の概要
8.4.6.2.業績
8.4.6.3.製品ベンチマーク
8.4.6.4.最近の開発/戦略的イニシアティブ
8.4.7.サンスターリミテッド
8.4.7.1.参加企業の概要
8.4.7.2.業績
8.4.7.3.製品ベンチマーク
8.4.7.4.最近の開発/戦略的イニシアティブ
8.4.8.エムスランドグループ
8.4.8.1.参加企業の概要
8.4.8.2.業績
8.4.8.3.製品ベンチマーク
8.4.8.4.最近の開発/戦略的イニシアティブ
8.4.9.ニュートリピー
8.4.9.1.参入企業の概要
8.4.9.2.業績
8.4.9.3.製品ベンチマーク
8.4.9.4.最近の開発/戦略的イニシアティブ
8.4.10.アミノラ
8.4.10.1.参加企業の概要
8.4.10.2.業績
8.4.10.3.製品ベンチマーク
8.4.10.4.最近の動向/戦略的イニシアティブ

 

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Summary

Pea Starch Market Growth & Trends

The global pea starch market size is expected to reach USD 203.6 million by 2030, expanding at a revenue-based CAGR of 12.1% over the forecast period, according to a new report published by Grand View Research, Inc. The growth is majorly driven by the rising demand from nutraceuticals industry coupled with growing consumer inclination toward non-GMO and gluten free diets.

Pea starch is mostly accessible as a by-product of protein extraction. As a result, it is considered to be an economical source of starch as opposed to wheat, potato, and corn starches. Furthermore, growing demand of pea starch from the sum of applicable industries and augmented manufacturing of pea is also anticipated to propel the market growth. However, rising occurrence of retrogradation effects of the functional characteristics of pea starch, may significantly hinder the market growth.

Pea starch is considered to be gluten free as well as non-GMO. It is different from other native starches as it has high amylose content. It can also form a gel in water at a much lower dosage than other variants. It is considered to be an ideal ingredient for food products that require less elastic texture for gums, meats, extruded cereals, coatings, and others.

On the basis of type, the market is segmented into food grade, feed grade, and industrial grade. The product has been progressively used in foods grade segment on account of its capability to supplement protein content in foods, which makes it best for soups and sauces, confectionery, noodles, pastas, meat bakery, and sea foods, among other applications. The market is strengthened as a thickening, texturing, and gelling agent in the production of bakery goods like dressings, cakes, and desserts on account of its encompassing gluten-free properties.

On the basis of application, the market is segmented into food and beverage, animal feed, paper, pharmaceuticals, and textiles segments. Food and beverage segment held a dominant market share of 39.19% in 2018. The product is widely used in food and beverage items, such as confectionary, pasta, dairy, snacks, bakery products, soups and sauces, potato products, poultry, meat, and fish, as a binding and thickening agent. Growing population along with rising demand for healthy food products with good taste and texture is a key factors positively influencing market growth.

Asia Pacific is anticipated to hold a significant market share over the upcoming years especially in the developing markets, such as India and China. Moreover, allergen-friendly food products are projected to enhance growth of the regional market in near future. Favorable regulations in China and India aimed at agricultural industry growth will result in sufficient raw material supply for pea starch producers during the forecast period.

Pea Starch Market Report Highlights

• Gelling functions accounted for the largest market revenue share of 36.3% in 2023. The factors behind this growth are the excellent performance of pea starch as a gelling agent in the food & beverage industry.

• The paper segment is expected to grow at the fastest CAGR of 12.3% from 2024 to 2030. This is driven by the natural, biodegradable properties of pea starch.

• The food segment dominated the market and accounted for a share of 35.1% in 2023. This growth can be attributed to several driving forces, such as the unique properties of pea starch.

• Distribution agreements, product innovations, and strong marketing strategies are the key methods adopted by the market players to expand their competitive positions and visibility in the market.

• The North American pea starch market dominated in 2023. This growth can be attributed to the widespread adoption of advanced industrial applications and manufacturing technologies throughout the region.



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Table of Contents

Table of Contents

Chapter 1. Methodology and Scope
1.1. Market Segmentation and Scope
1.2. Market Definitions
1.3. Research Methodology
1.3.1. Information Procurement
1.3.2. Information or Data Analysis
1.3.3. Market Formulation & Data Visualization
1.3.4. Data Validation & Publishing
1.4. Research Scope and Assumptions
1.4.1. List of Data Sources
Chapter 2. Executive Summary
2.1. Market Outlook
2.2. Segment Outlook
2.3. Competitive Insights
Chapter 3. Global Pea Starch Market Variables, Trends, & Scope
3.1. Market Introduction/Lineage Outlook
3.2. Market Size and Growth Prospects (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
3.3. Market Dynamics
3.3.1. Market Drivers Analysis
3.3.2. Market Restraints Analysis
3.4. Global Pea Starch Market Analysis Tools
3.4.1. Porter’s Analysis
3.4.1.1. Bargaining power of the suppliers
3.4.1.2. Bargaining power of the buyers
3.4.1.3. Threats of substitution
3.4.1.4. Threats from new entrants
3.4.1.5. Competitive rivalry
3.4.2. PESTEL Analysis
3.4.2.1. Political landscape
3.4.2.2. Economic and Social landscape
3.4.2.3. Technological landscape
3.4.2.4. Environmental landscape
3.4.2.5. Legal landscape
Chapter 4. Global Pea Starch Market: Type Estimates & Trend Analysis
4.1. Segment Dashboard
4.2. Global Pea Starch Market: Type Movement Analysis, 2023 & 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
4.3. Food
4.3.1. Food Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
4.4. Feed
4.4.1. Feed Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
4.5. Industrial
4.5.1. Industrial Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
Chapter 5. Global Pea Starch Market: Function Estimates & Trend Analysis
5.1. Segment Dashboard
5.2. Global Pea Starch Market: Function Movement Analysis, 2023 & 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
5.3. Gelling
5.3.1. Gelling Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
5.4. Thickeners
5.4.1. Thickeners Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
5.5. Texturizing
5.5.1. Texturizing Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
5.6. Film Forming
5.6.1. Film Forming Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
5.7. Others
5.7.1. Others Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
Chapter 6. Global Pea Starch Market: End Use Estimates & Trend Analysis
6.1. Segment Dashboard
6.2. Global Pea Starch Market: End Use Movement Analysis, 2023 & 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
6.3. Food & Beverage
6.3.1. Food & Beverage Surgical Centers Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
6.4. Animal Feed
6.4.1. Animal Feed Surgical Centers Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
6.5. Paper
6.5.1. Paper Surgical Centers Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
6.6. Pharmaceuticals
6.6.1. Pharmaceuticals Surgical Centers Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
6.7. Textiles
6.7.1. Textiles Surgical Centers Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
Chapter 7. Global Pea Starch Market: Regional Estimates & Trend Analysis
7.1. Global Pea Starch Market Share, By Region, 2023 & 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
7.2. North America
7.2.1. North America Pea Starch Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
7.2.2. U.S.
7.2.2.1. U.S. Pea Starch Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
7.2.3. Canada
7.2.3.1. Canada Pea Starch Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
7.2.4. Mexico
7.2.4.1. Mexico Pea Starch Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
7.3. Europe
7.3.1. Europe Pea Starch Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
7.3.2. UK
7.3.2.1. UK Pea Starch Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
7.3.3. Germany
7.3.3.1. Germany Pea Starch Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
7.3.4. France
7.3.4.1. France Pea Starch Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
7.3.5. Italy
7.3.5.1. Italy Pea Starch Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
7.3.6. Spain
7.3.6.1. Spain Pea Starch Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
7.4. Asia Pacific
7.4.1. Asia Pacific Pea Starch Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
7.4.2. China
7.4.2.1. China Pea Starch Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
7.4.3. Japan
7.4.3.1. Japan Pea Starch Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
7.4.4. India
7.4.4.1. India Pea Starch Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
7.4.5. South Korea
7.4.5.1. South Korea Pea Starch Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
7.4.6. Australia & New Zealand
7.4.6.1. Australia & New Zealand Pea Starch Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
7.5. Latin America
7.5.1. Latin America Pea Starch Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
7.5.2. Brazil
7.5.2.1. Brazil Pea Starch Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
7.5.3. Argentina
7.5.3.1. Argentina Pea Starch Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
7.6. Middle East and Africa
7.6.1. Middle East and Africa Pea Starch Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
7.6.2. UAE
7.6.2.1. UAE Pea Starch Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
7.6.3. South Africa
7.6.3.1. South Africa Pea Starch Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million) (Volume in Kilo Tons)
Chapter 8. Competitive Landscape
8.1. Recent Developments & Impact Analysis by Key Market Participants
8.2. Company Categorization
8.3. Company Heat Map Analysis
8.4. Company Profiles
8.4.1. Axiom Foods, Inc.
8.4.1.1. Participant’s Overview
8.4.1.2. Financial Performance
8.4.1.3. Product Benchmarking
8.4.1.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives
8.4.2. Dakota Ingredients
8.4.2.1. Participant’s Overview
8.4.2.2. Financial Performance
8.4.2.3. Product Benchmarking
8.4.2.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives
8.4.3. AGT Food and Ingredients Inc.
8.4.3.1. Participant’s Overview
8.4.3.2. Financial Performance
8.4.3.3. Product Benchmarking
8.4.3.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives
8.4.4. Puris.
8.4.4.1. Participant’s Overview
8.4.4.2. Financial Performance
8.4.4.3. Product Benchmarking
8.4.4.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives
8.4.5. Vestkorn
8.4.5.1. Participant’s Overview
8.4.5.2. Financial Performance
8.4.5.3. Product Benchmarking
8.4.5.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives
8.4.6. Roquette Frères.
8.4.6.1. Participant’s Overview
8.4.6.2. Financial Performance
8.4.6.3. Product Benchmarking
8.4.6.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives
8.4.7. Sanstar Limited
8.4.7.1. Participant’s Overview
8.4.7.2. Financial Performance
8.4.7.3. Product Benchmarking
8.4.7.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives
8.4.8. Emsland Group
8.4.8.1. Participant’s Overview
8.4.8.2. Financial Performance
8.4.8.3. Product Benchmarking
8.4.8.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives
8.4.9. Nutri-Pea
8.4.9.1. Participant’s Overview
8.4.9.2. Financial Performance
8.4.9.3. Product Benchmarking
8.4.9.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives
8.4.10. Aminola
8.4.10.1. Participant’s Overview
8.4.10.2. Financial Performance
8.4.10.3. Product Benchmarking
8.4.10.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives

 

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