世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

酵素添加チーズ市場 - 世界の産業分析、規模、シェア、成長、動向、2032年予測 - 製品別, 技術別, グレード別, 用途別, エンドユーザー別, 地域別:(北米, 欧州, アジア太平洋, 中南米, 中東アフリカ)

酵素添加チーズ市場 - 世界の産業分析、規模、シェア、成長、動向、2032年予測 - 製品別, 技術別, グレード別, 用途別, エンドユーザー別, 地域別:(北米, 欧州, アジア太平洋, 中南米, 中東アフリカ)


Enzyme Modified Cheese Market - Global Industry Analysis, Size, Share, Growth, Trends, and Forecast 2032 - By Product, Technology, Grade, Application, End-user, Region: (North America, Europe, Asia Pacific, Latin America and Middle East and Africa)

消費者の嗜好が風味豊かで栄養価の高い革新的な代替乳製品へとシフトし続けているため、世界の酵素改質チーズ市場は著しい成長を遂げている。この市場は、高度な酵素プロセスによって従来のチーズの味、食感、健... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 納期 ページ数 言語
Fairfield Market Research
フェアフィールドマーケットリサーチ
2025年3月31日 US$4,995
シングルユーザライセンス
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
通常5営業日以内 190 英語

※当ページの内容はウェブ更新時の情報です。
最新版の価格やページ数などの情報についてはお問合せください。

日本語のページは自動翻訳を利用し作成しています。
実際のレポートは英文のみでご納品いたします。


 

サマリー

消費者の嗜好が風味豊かで栄養価の高い革新的な代替乳製品へとシフトし続けているため、世界の酵素改質チーズ市場は著しい成長を遂げている。この市場は、高度な酵素プロセスによって従来のチーズの味、食感、健康特性を向上させることができるため、食品・飲料業界のダイナミックなセグメントとして急速に台頭している。食生活のトレンドが進化し、機能性食品への需要が高まるにつれ、酵素改良チーズは小売・外食産業の両方で好まれる食材になりつつある。

市場インサイト

酵素改質チーズ市場は、2024年から2032年にかけて年平均成長率(CAGR)8.35%で成長すると予測される。2025年の推定市場規模10億3,242万米ドルから、2032年には18億943万米ドルに達すると予測される。この堅調な拡大は、贅沢な味わいだけでなく、健康上のメリットも付加されたチーズ製品に対する世界的な需要の高まりに支えられている。

酵素改質チーズは、特定の酵素を活用して、風味が強化され、食感が滑らかで、栄養プロファイルが改善されたチーズを開発する。この技術革新により、長時間の熟成工程が不要になり、生産者は多様な消費者ニーズに合わせてカスタマイズされたチーズ・ソリューションを提供できるようになる。

主な市場牽引要因

1.機能的で健康的な食品に対する需要の高まり

腸の健康、免疫、心臓の健康に対する意識の高まりに伴い、消費者は基本的な栄養以上のものを提供する食品を求めている。酵素改質チーズは、プロバイオティクスや生物活性化合物で強化することができ、健康志向の人々にとって魅力的な選択肢となっている。

2.チーズ製造における技術の進歩

酵素技術と発酵技術における画期的な進歩は、酵素改質チーズの生産に革命をもたらした。これらの進歩により、製品特性の正確な制御と一貫性の向上が可能になり、同時に製造期間の短縮とコスト削減が実現した。

3.コンビニエンス・フードの人気の高まり

都市化とライフスタイルの変化により、便利ですぐに食べられる食事への需要が高まっている。酵素改質チーズは、ペースト状や粉末状で、ソース、スナック、加工食品、ベーカリー製品に広く使用されており、食品製造業界全体で採用が拡大している。

ビジネスチャンス

酵素改質チーズ市場は、成長とイノベーションのための複数の機会を提供している:

1.特殊チーズの開発

メーカーは、独特の風味、食感、栄養プロファイルを持つ酵素改質チーズを開発することで、グルメおよびニッチ食品に対する消費者の需要を活用することができる。低脂肪、乳糖不使用、高タンパク質など、特定の食事ニーズ向けに設計されたオプションが含まれる。

2.新興市場への進出

アジア太平洋、中南米、アフリカの一部などの地域では、欧米スタイルの乳製品に対する需要が増加している。これらの地域における可処分所得の増加と食生活の嗜好の変化は、酵素改質チーズ製造業者にとって有利な成長の道を提供する。

3.各産業における多様な用途

従来の消費にとどまらず、酵素改質チーズは外食メニュー、パッケージ・スナック、ディップ、調味料、さらには健康食品にまで取り入れられている。この多用途性は、流通と市場拡大のための新たなチャネルを開く。

地域別概要

南アジアとオセアニア

この地域は食品加工業界において急速な成長を遂げている。酵素改質チーズは、加工スナック、グルメ料理、ファストフードの主要原料として人気を集めている。国際的な料理に対する消費者の嗜好の高まりが需要をさらに後押ししている。

ヨーロッパ

チーズ文化が根強く、外食産業が成熟している欧州は、依然として支配的な市場である。酵素改質チーズは伝統的なレシピにも現代的なレシピにも使用されている。健康と持続可能性を重視する同地域の姿勢は、酵素改質の利点とも合致している。

北米

北米の消費者は、低脂肪、低ナトリウム、乳糖不使用のチーズを求める傾向が強まっている。酵素改質チーズは、味に妥協しない健康的な代替品として、特に若年層や健康志向の高い層で受け入れられている。

中南米、東アジア、中東・アフリカ:

これらの市場では、機能性乳製品や加工乳製品が徐々に採用されつつある。意識の高まり、都市化、世界的な食品トレンドへの接触が、市場参入と拡大のための肥沃な土壌を生み出している。

主要市場参加者

複数の大手企業が、イノベーション、パートナーシップ、持続可能性への取り組みを通じて、酵素改質チーズ市場を形成している:

- Chr. Hansen Holding A/Sは、風味の複雑さを改善し、保存可能期間を延長した酵素改質チーズの新シリーズを発表し、世界の食品メーカーにアピールしている。

- DSMフード・スペシャリティーズB.V.は最近、地域の大手乳業メーカーと提携し、地域の味覚嗜好を反映したオーダーメイドのチーズ製剤を共同開発し、地域市場への浸透を強化した。

- ケリー・グループPlcは、チーズ製造における環境負荷の低減に焦点を当てた包括的な持続可能性イニシアチブを立ち上げた。これは、環境に優しい食品を求める消費者の声の高まりに沿ったものである。

その他の注目すべき企業には、Aarkay Food Products Ltd.、Venkatesh Natural Extract Pvt. Ltd.、Edlong Dairy Technologies、H L Commodity Foods Ltd.、Sunspray Food Ingredients (Pty) Ltd.、Gamay Food Ingredients、Procheese、Gebze Organize Sanayi Bölgesi - GOSB、Maysa Gıda、David Moore、Vanns Spices, LTD.などがある。

これらの企業は、競争力を維持するため、研究開発への投資、グローバル事業の拡大、製品ポートフォリオの強化に積極的に取り組んでいる。

酵素添加チーズ市場のセグメンテーション

形態別

- ペースト

- パウダー

製品タイプ別

- チェダーチーズフレーバー

- コンチネンタルチーズ

- スペシャルティチーズフレーバー

加工別

- タンパク質分解酵素

- 脂肪分解酵素

最終用途別

- 乳製品

- 焼成製品

- 加工食品

- サラダドレッシング

- スープ&サイドメニュー

- スナック

- 調味料

- ドレッシング、ディップ、ソース

地域別

- 北米

- ラテンアメリカ

- ヨーロッパ

- 東アジア

- 南アジア・オセアニア

- 中東・アフリカ

ページTOPに戻る


目次

1.要旨
1.1.世界の酵素添加チーズ市場のスナップショット
1.2.将来予測
1.3.主な市場動向
1.4.地域別スナップショット(金額別、2025年
1.5.アナリストの推奨
2.市場概要
2.1.市場の定義とセグメント
2.2.市場ダイナミクス
2.2.1.促進要因
2.2.2.阻害要因
2.2.3.市場機会
2.3.バリューチェーン分析
2.4.ポーターのファイブフォース分析
2.5.コビッド19の影響分析
2.5.1.供給
2.5.2.需要
2.6.ウクライナ・ロシア紛争の影響
2.7.経済概況
2.7.1.世界経済予測
2.8.杵柄分析
3.酵素添加チーズの世界市場展望、2019-2032年
3.1.酵素改質チーズの世界市場展望、形態別、金額(US$ Mn)、2019-2032年
3.1.1.主なハイライト
3.1.1.1.ペースト
3.1.1.2.パウダー
3.2.酵素添加チーズの世界市場展望、製品タイプ別、金額(US$ Mn)2019-2032年
3.2.1.主なハイライト
3.2.1.1.チェダーチーズ風味
3.2.1.2.コンチネンタル・チーズ・フレーバー
3.2.1.3.スペシャルティチーズフレーバー
3.3.酵素改質チーズの世界市場展望、改質別、金額(US$ Mn)2019-2032年
3.3.1.主なハイライト
3.3.1.1.タンパク質分解酵素
3.3.1.2.脂肪分解酵素
3.4.酵素改質チーズの世界市場展望、最終用途別、金額(US$ Mn)2019-2032
3.4.1.主なハイライト
3.4.1.1.乳製品
3.4.1.2.焼成製品
3.4.1.3.加工食品
3.4.1.4.サラダドレッシング
3.4.1.5.スープおよびサイドメニュー
3.4.1.6.スナック・コーティング
3.4.1.7.調味料
3.4.1.8.その他
3.5.酵素添加チーズの世界市場展望、地域別、金額(US$ Mn)2019-2032年
3.5.1.主なハイライト
3.5.1.1.北米
3.5.1.2.欧州
3.5.1.3.アジア太平洋
3.5.1.4.ラテンアメリカ
3.5.1.5.中東・アフリカ
4.北米の酵素添加チーズ市場の展望、2019年~2032年
4.1.酵素添加チーズの世界市場展望、形態別、金額(US$ Mn)、2019-2032年
4.1.1.主なハイライト
4.1.1.1.ペースト
4.1.1.2.パウダー
4.2.酵素添加チーズの世界市場展望、製品タイプ別、金額(US$ Mn)2019-2032年
4.2.1.主なハイライト
4.2.1.1.チェダーチーズ風味
4.2.1.2.コンチネンタル・チーズ・フレーバー
4.2.1.3.スペシャルティチーズフレーバー
4.3.北米の酵素改質チーズ市場の展望、改質別、金額(US$ Mn)2019-2032年
4.3.1.主なハイライト
4.3.1.1.タンパク質分解酵素
4.3.1.2.脂肪分解酵素
4.4.北米の酵素添加チーズ市場の展望、最終用途別、金額(US$ Mn)2019-2032年
4.4.1.主要ハイライト
4.4.1.1.乳製品
4.4.1.2.焼成製品
4.4.1.3.加工食品
4.4.1.4.サラダドレッシング
4.4.1.5.スープおよびサイドメニュー
4.4.1.6.スナック・コーティング
4.4.1.7.調味料
4.4.1.8.その他
4.5.北米の酵素添加チーズ市場の展望、国別、金額(US$ Mn)2019-2032年
4.5.1.主なハイライト
4.5.1.1.米国の酵素添加チーズ市場:形態別、金額(US$ Mn) 2019-2032
4.5.1.2.米国の酵素添加チーズ市場:製品タイプ別、金額(US$ Mn) 2019-2032
4.5.1.3.米国の酵素改質チーズ市場:改質別、金額(US$ Mn) 2019-2032
4.5.1.4.米国の酵素添加チーズ市場:最終用途別、金額(US$ Mn) 2019-2032
4.5.1.5.カナダの酵素添加チーズ市場:形態別、金額(US$ Mn) 2019-2032
4.5.1.6.カナダの酵素添加チーズ市場:製品タイプ別、金額(US$ Mn) 2019-2032
4.5.1.7.カナダの酵素改質チーズ市場:改質別、金額(US$ Mn):2019-2032
4.5.1.8.カナダの酵素添加チーズ市場:最終用途別、金額(US$ Mn) 2019-2032
4.5.2.BPS分析/市場魅力度分析
5.欧州の酵素添加チーズ市場の展望、2019-2032年
5.1.欧州の酵素添加チーズ市場の展望、形態別、金額(US$ Mn)、2019-2032年
5.1.1.主なハイライト
5.1.1.1.ペースト
5.1.1.2.パウダー
5.2.欧州の酵素添加チーズ市場の展望、製品タイプ別、金額(US$ Mn)2019-2032年
5.2.1.主なハイライト
5.2.1.1.チェダーチーズ風味
5.2.1.2.コンチネンタル・チーズ・フレーバー
5.2.1.3.スペシャルティチーズフレーバー
5.3.欧州の酵素改質チーズ市場の展望、改質別、金額(US$ Mn)2019-2032
5.3.1.主なハイライト
5.3.1.1.タンパク質分解酵素
5.3.1.2.脂肪分解酵素
5.4.欧州の酵素添加チーズ市場の展望、最終用途別、金額(US$ Mn)2019-2032年
5.4.1.主なハイライト
5.4.1.1.乳製品
5.4.1.2.焼成製品
5.4.1.3.加工食品
5.4.1.4.サラダドレッシング
5.4.1.5.スープおよびサイドメニュー
5.4.1.6.スナック・コーティング
5.4.1.7.調味料
5.4.1.8.その他
5.5.欧州の酵素添加チーズ市場の展望、国別、金額(US$ Mn)2019-2032年
5.5.1.主なハイライト
5.5.1.1.ドイツの酵素添加チーズ市場:形態別、金額(US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.2.ドイツの酵素添加チーズ市場:製品タイプ別、金額(US$ Mn):2019-2032
5.5.1.3.ドイツの酵素改質チーズ市場:改質別、金額(US$ Mn):2019-2032
5.5.1.4.ドイツの酵素添加チーズ市場:最終用途別、金額(US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.5.イギリスの酵素添加チーズ市場:形態別、金額(US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.6.イギリスの酵素添加チーズ市場:製品タイプ別、金額(US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.7.イギリスの酵素改質チーズ市場:改質別、金額(US$ Mn):2019-2032
5.5.1.8.イギリスの酵素添加チーズ市場:最終用途別、金額(US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.9.フランスの酵素添加チーズ市場:形態別、金額(US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.10.フランスの酵素添加チーズ市場:製品タイプ別、金額(US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.11.フランスの酵素改質チーズ市場:改質別、金額(US$ Mn):2019-2032
5.5.1.12.フランスの酵素添加チーズ市場:最終用途別、金額(US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.13.イタリアの酵素添加チーズ市場:形態別、金額(US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.14.イタリアの酵素添加チーズ市場:製品タイプ別、金額(US$ Mn):2019-2032
5.5.1.15.イタリアの酵素改質チーズ市場:改質別、金額(US$ Mn):2019-2032
5.5.1.16.イタリアの酵素添加チーズ市場:最終用途別、金額(US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.17.トルコの酵素添加チーズ市場:形状別、金額(US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.18.トルコの酵素添加チーズ市場:製品タイプ別、金額(US$ Mn):2019-2032
5.5.1.19.トルコの酵素改質チーズ市場:改質別、金額(US$ Mn):2019-2032
5.5.1.20.トルコの酵素添加チーズ市場:最終用途別、金額(US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.21.ロシアの酵素添加チーズ市場:形状別、金額(US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.22.ロシアの酵素添加チーズ市場:製品タイプ別、金額(US$ Mn):2019-2032
5.5.1.23.ロシアの酵素添加チーズ市場:改良タイプ別、金額(US$ Mn):2019-2032
5.5.1.24.ロシアの酵素添加チーズ市場:最終用途別、金額(US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.25.その他のヨーロッパの酵素添加チーズ市場:形態別、金額(US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.26.その他のヨーロッパの酵素添加チーズ市場:製品タイプ別、金額(US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.27.その他のヨーロッパの酵素改質チーズ市場:改質別、金額(US$ Mn):2019-2032
5.5.1.28.その他のヨーロッパの酵素添加チーズ市場:最終用途別、金額(US$ Mn) 2019-2032
5.5.2.BPS分析/市場魅力度分析
6.アジア太平洋地域の酵素添加チーズ市場展望、2019年-2032年
6.1.アジア太平洋地域の酵素添加チーズ市場の展望、形態別、金額(US$ Mn)、2019-2032年
6.1.1.主なハイライト
6.1.1.1.ペースト
6.1.1.2.パウダー
6.2.アジア太平洋地域の酵素添加チーズ市場の展望、製品タイプ別、金額(US$ Mn)2019-2032年
6.2.1.主要ハイライト
6.2.1.1.チェダーチーズ風味
6.2.1.2.コンチネンタル・チーズ・フレーバー
6.2.1.3.スペシャルティチーズフレーバー
6.3.アジア太平洋地域の酵素改質チーズ市場の展望、改質別、金額(US$ Mn)2019-2032年
6.3.1.主なハイライト
6.3.1.1.タンパク質分解酵素
6.3.1.2.脂肪分解酵素
6.4.アジア太平洋地域の酵素添加チーズ市場の展望、最終用途別、金額(US$ Mn)2019-2032年
6.4.1.主なハイライト
6.4.1.1.乳製品
6.4.1.2.焼成製品
6.4.1.3.加工食品
6.4.1.4.サラダドレッシング
6.4.1.5.スープおよびサイドメニュー
6.4.1.6.スナック・コーティング
6.4.1.7.調味料
6.4.1.8.その他
6.5.アジア太平洋地域の酵素添加チーズ市場の展望、国別、金額(US$ Mn)2019-2032年
6.5.1.主なハイライト
6.5.1.1.中国の酵素添加チーズ市場:形態別、金額(US$ Mn)2019-2032
6.5.1.2.中国の酵素添加チーズ市場:最終用途別、金額(US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.3.中国の酵素改質チーズ市場:改質別、金額(US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.4.中国の酵素添加チーズ市場:製品タイプ別、金額(US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.5.日本の酵素添加チーズ市場:形態別、金額(US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.6.日本の酵素添加チーズ市場:最終用途別、金額(US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.7.日本の酵素改質チーズ市場:改質別、金額(US$ Mn):2019-2032
6.5.1.8.日本の酵素添加チーズ市場:製品タイプ別、金額(US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.9.韓国の酵素添加チーズ市場:形態別、金額(US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.10.韓国の酵素添加チーズ市場:最終用途別、金額(US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.11.韓国の酵素改質チーズ市場:改質別、金額(US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.12.韓国の酵素添加チーズ市場:製品タイプ別、金額(US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.13.インドの酵素添加チーズ市場:形態別、金額(US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.14.インドの酵素添加チーズ市場:製品タイプ別、金額(US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.15.インドの酵素改質チーズ市場:改質別、金額(US$ Mn):2019-2032
6.5.1.16.インドの酵素添加チーズ市場:最終用途別、金額(US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.17.東南アジアの酵素添加チーズ市場:形態別、金額(US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.18.東南アジアの酵素添加チーズ市場:製品タイプ別、金額(US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.19.東南アジアの酵素改質チーズ市場:改質別、金額(US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.20.東南アジアの酵素添加チーズ市場:最終用途別、金額(US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.21.その他のアジア太平洋地域の酵素添加チーズ市場:形態別、金額(US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.22.アジア太平洋地域の残りの酵素添加チーズ市場:製品タイプ別、金額(US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.23.アジア太平洋地域の残りの酵素添加チーズ市場:改良タイプ別、金額(US$ Mn):2019-2032
6.5.1.24.アジア太平洋地域の残りの酵素添加チーズ市場:最終用途別、金額(US$ Mn) 2019年-2032年
6.5.2.BPS分析/市場魅力度分析
7.ラテンアメリカの酵素添加チーズ市場展望、2019年-2032年
7.1.ラテンアメリカの酵素添加チーズ市場の展望、形態別、金額(US$ Mn)、2019-2032年
7.1.1.主なハイライト
7.1.1.1.ペースト
7.1.1.2.パウダー
7.2.ラテンアメリカの酵素添加チーズ市場の展望、製品タイプ別、金額(US$ Mn)2019-2032年
7.2.1.主要ハイライト
7.2.1.1.チェダーチーズ風味
7.2.1.2.コンチネンタル・チーズ・フレーバー
7.2.1.3.スペシャルティチーズフレーバー
7.3.ラテンアメリカの酵素改質チーズ市場の展望、改質別、金額(US$ Mn)2019-2032年
7.3.1.主要ハイライト
7.3.1.1.タンパク質分解酵素
7.3.1.2.脂肪分解酵素
7.4.ラテンアメリカの酵素添加チーズ市場の展望、最終用途別、金額(US$ Mn)2019-2032年
7.4.1.主要ハイライト
7.4.1.1.乳製品
7.4.1.2.焼成製品
7.4.1.3.加工食品
7.4.1.4.サラダドレッシング
7.4.1.5.スープおよびサイドメニュー
7.4.1.6.スナック・コーティング
7.4.1.7.調味料
7.4.1.8.その他
7.5.ラテンアメリカの酵素添加チーズ市場の展望、国別、金額(US$ Mn)2019-2032年
7.5.1.主要ハイライト
7.5.1.1.ブラジルの酵素添加チーズ市場:形態別、金額(US$ Mn) 2019-2032
7.5.1.2.ブラジルの酵素添加チーズ市場:製品タイプ別、金額(US$ Mn):2019-2032
7.5.1.3.ブラジルの酵素添加チーズ市場:改良タイプ別、金額(US$ Mn):2019-2032
7.5.1.4.ブラジルの酵素添加チーズ市場:最終用途別、金額(US$ Mn) 2019-2032
7.5.1.5.メキシコの酵素添加チーズ市場:形態別、金額(US$ Mn) 2019-2032
7.5.1.6.メキシコの酵素添加チーズ市場:製品タイプ別、金額(US$ Mn):2019-2032
7.5.1.7.メキシコの酵素改質チーズ市場:改質別:金額(US$ Mn) 2019-2032
7.5.1.8.メキシコの酵素添加チーズ市場:最終用途別、金額(US$ Mn) 2019-2032
7.5.1.9.アルゼンチン酵素添加チーズ市場:形状別、金額(US$ Mn) 2019-2032
7.5.1.10.アルゼンチンの酵素添加チーズ市場:製品タイプ別、金額(US$ Mn):2019-2032
7.5.1.11.アルゼンチンの酵素改質チーズ市場:改質別:金額(US$ Mn) 2019-2032
7.5.1.12.アルゼンチンの酵素添加チーズ市場:最終用途別、金額(US$ Mn) 2019-2032
7.5.1.13.ラテンアメリカの残りの酵素添加チーズ市場:形態別、金額(US$ Mn) 2019-2032
7.5.1.14.ラテンアメリカの残りの酵素添加チーズ市場:製品タイプ別、金額(US$ Mn) 2019-2032
7.5.1.15.ラテンアメリカの残りの酵素添加チーズ市場:改良タイプ別、金額(US$ Mn):2019-2032
7.5.1.16.ラテンアメリカの残りの酵素添加チーズ市場:最終用途別、金額(US$ Mn) 2019-2032
7.5.2.BPS分析/市場魅力度分析
8.中東・アフリカの酵素添加チーズ市場の展望(2019年-2032年
8.1.中東・アフリカの酵素添加チーズ市場の展望:形態別、金額(US$ Mn)、2019-2032年
8.1.1.主なハイライト
8.1.1.1.ペースト
8.1.1.2.パウダー
8.2.中東・アフリカの酵素添加チーズ市場の展望、製品タイプ別、金額(US$ Mn)2019-2032年
8.2.1.主要ハイライト
8.2.1.1.チェダーチーズ風味
8.2.1.2.コンチネンタル・チーズ・フレーバー
8.2.1.3.スペシャルティチーズフレーバー
8.3.中東・アフリカの酵素改質チーズ市場の展望、改質別、金額(US$ Mn)2019-2032年
8.3.1.主要ハイライト
8.3.1.1.タンパク質分解酵素
8.3.1.2.脂肪分解酵素
8.4.中東・アフリカの酵素添加チーズ市場の展望、最終用途別、金額(US$ Mn)2019-2032年
8.4.1.主なハイライト
8.4.1.1.乳製品
8.4.1.2.焼成製品
8.4.1.3.加工食品
8.4.1.4.サラダドレッシング
8.4.1.5.スープおよびサイドメニュー
8.4.1.6.スナック・コーティング
8.4.1.7.調味料
8.4.1.8.その他
8.5.中東・アフリカの酵素添加チーズ市場の展望、国別、金額(US$ Mn)2019-2032年
8.5.1.主なハイライト
8.5.1.1.GCCの酵素添加チーズ市場:形態別、金額(US$ Mn) 2019-2032
8.5.1.2.GCCの酵素添加チーズ市場:製品タイプ別、金額(US$ Mn):2019-2032
8.5.1.3.GCCの酵素改質チーズ市場:改質別、金額(US$ Mn) 2019-2032
8.5.1.4.GCCの酵素添加チーズ市場:最終用途別、金額(US$ Mn) 2019-2032
8.5.1.5.南アフリカの酵素添加チーズ市場:形態別、金額(US$ Mn) 2019-2032
8.5.1.6.南アフリカの酵素添加チーズ市場:製品タイプ別、金額(US$ Mn):2019-2032
8.5.1.7.南アフリカの酵素改質チーズ市場:改質別、金額(US$ Mn):2019-2032
8.5.1.8.南アフリカの酵素添加チーズ市場:最終用途別、金額(US$ Mn) 2019-2032
8.5.1.9.エジプトの酵素添加チーズ市場:形状別、金額(US$ Mn) 2019-2032
8.5.1.10.エジプトの酵素添加チーズ市場:製品タイプ別、金額(US$ Mn) 2019-2032
8.5.1.11.エジプトの酵素改質チーズ市場:改質別、金額(US$ Mn):2019-2032
8.5.1.12.エジプトの酵素添加チーズ市場:最終用途別、金額(US$ Mn) 2019-2032
8.5.1.13.ナイジェリアの酵素添加チーズ市場:形状別、金額(US$ Mn) 2019-2032
8.5.1.14.ナイジェリアの酵素添加チーズ市場:製品タイプ別、金額(US$ Mn) 2019-2032
8.5.1.15.ナイジェリアの酵素改変チーズ市場:改変製品別、金額(US$ Mn) 2019-2032
8.5.1.16.ナイジェリアの酵素添加チーズ市場:最終用途別、金額(US$ Mn) 2019-2032
8.5.1.17.その他の中東・アフリカの酵素添加チーズ市場:形態別、金額(US$ Mn) 2019-2032
8.5.1.18.中東・アフリカの残りの酵素添加チーズ市場:製品タイプ別、金額(US$ Mn):2019-2032
8.5.1.19.中東・アフリカの残りの酵素添加チーズ市場:改良タイプ別、金額(US$ Mn):2019-2032
8.5.1.20.中東・アフリカの残りの酵素添加チーズ市場:最終用途別、金額(US$ Mn) 2019-2032
8.5.2.BPS分析/市場魅力度分析
9.競争環境
9.1.各社の市場シェア分析、2025年
9.2.競合ダッシュボード
9.3.企業プロフィール
9.3.1.ナウフーズ
9.3.1.1.会社概要
9.3.1.2.製品ポートフォリオ
9.3.1.3.財務概要
9.3.1.4.事業戦略と展開
9.3.2.エドロン・デイリー・テクノロジー
9.3.2.1.会社概要
9.3.2.2.製品ポートフォリオ
9.3.2.3.財務概要
9.3.2.4.事業戦略と展開
9.3.3.バンズ・スパイス社
9.3.3.1.会社概要
9.3.3.2.製品ポートフォリオ
9.3.3.3.財務概要
9.3.3.4.事業戦略と展開
9.3.4.ゲブゼ・オルガナイズ・サナイ・ボルゲシ - GOSB
9.3.4.1.会社概要
9.3.4.2.製品ポートフォリオ
9.3.4.3.財務概要
9.3.4.4.事業戦略と展開
9.3.5.ガメイ食品素材
9.3.5.1.会社概要
9.3.5.2.製品ポートフォリオ
9.3.5.3.財務概要
9.3.5.4.事業戦略と展開
9.3.6.デビッド・ムーア
9.3.6.1.会社概要
9.3.6.2.製品ポートフォリオ
9.3.6.3.財務概要
9.3.6.4.事業戦略と展開
9.3.7.アーケイ食品
9.3.7.1.会社概要
9.3.7.2.製品ポートフォリオ
9.3.7.3.財務概要
9.3.7.4.事業戦略と展開
9.3.8.サンスプレイ・フード・イングリーディエンツ社
9.3.8.1.会社概要
9.3.8.2.製品ポートフォリオ
9.3.8.3.財務概要
9.3.8.4.事業戦略と展開
9.3.9.プロチーズ
9.3.9.1.会社概要
9.3.9.2.製品ポートフォリオ
9.3.9.3.財務概要
9.3.9.4.事業戦略と展開
9.3.10.H L コモディティフーズ社
9.3.10.1.会社概要
9.3.10.2.製品ポートフォリオ
9.3.10.3.財務概要
9.3.10.4.事業戦略と展開
9.3.11.ヴェンカテッシュ・ナチュラル・エクストラクト社
9.3.11.1.会社概要
9.3.11.2.製品ポートフォリオ
9.3.11.3.財務概要
9.3.11.4.事業戦略と展開
10.付録
10.1.調査方法
10.2.報告書の前提条件
10.3.頭字語および略語

 

ページTOPに戻る


 

Summary

The global enzyme modified cheese market is witnessing remarkable growth as consumer preferences continue to shift toward flavorful, nutritious, and innovative dairy alternatives. This market is rapidly emerging as a dynamic segment within the food and beverage industry, thanks to its ability to enhance the taste, texture, and health attributes of traditional cheese using advanced enzymatic processes. As dietary trends evolve and demand rises for functional food options, enzyme modified cheese is becoming a preferred ingredient across both retail and foodservice sectors.

Market Insights

The enzyme modified cheese market is forecast to grow at a compound annual growth rate (CAGR) of 8.35% during the period 2024 to 2032. From an estimated market size of US$1,032.42 million in 2025, the market is projected to reach US$1,809.43 million by 2032. This robust expansion is underpinned by the rising global demand for cheese products that not only offer indulgent taste but also deliver added health benefits.

Enzyme modified cheese leverages specific enzymes to develop cheese with intensified flavor, smoother texture, and improved nutritional profiles. This innovation reduces the need for lengthy aging processes and allows producers to offer customized cheese solutions tailored to diverse consumer needs.

Key Market Drivers

1. Rising Demand for Functional and Healthy Foods

With increasing awareness about gut health, immunity, and heart health, consumers are seeking food products that offer more than basic nutrition. Enzyme modified cheese can be fortified with probiotics and bioactive compounds, making it an appealing choice for health-conscious individuals.

2. Technological Advancements in Cheese Production

Breakthroughs in enzyme technology and fermentation techniques have revolutionized the production of enzyme modified cheese. These advancements allow precise control over product characteristics and improve consistency, while also shortening production timelines and reducing costs.

3. Growing Popularity of Convenience Foods

Urbanization and changing lifestyles have spurred demand for convenient, ready-to-eat meals. Enzyme modified cheese, in its paste and powder forms, is widely used in sauces, snacks, processed meals, and bakery products, contributing to its growing adoption across the food manufacturing industry.

Business Opportunities

The enzyme modified cheese market presents multiple opportunities for growth and innovation:

1. Specialty Cheese Development

Manufacturers can capitalize on consumer demand for gourmet and niche food products by developing enzyme modified cheese with unique flavors, textures, and nutritional profiles. These include low-fat, lactose-free, or high-protein options designed for specific dietary needs.

2. Expanding into Emerging Markets

Regions such as Asia-Pacific, Latin America, and parts of Africa are seeing increased demand for Western-style dairy products. Rising disposable incomes and shifting dietary preferences in these regions offer lucrative growth avenues for enzyme modified cheese producers.

3. Diversified Applications Across Industries

Beyond traditional consumption, enzyme modified cheese is being incorporated into foodservice menus, packaged snacks, dips, seasonings, and even health foods. This versatility opens new channels for distribution and market expansion.

Regional Overview

South Asia & Oceania:

This region is experiencing rapid growth in the food processing industry. Enzyme modified cheese is gaining traction as a key ingredient in processed snacks, gourmet meals, and fast food. Growing consumer preference for international cuisines further supports demand.

Europe:

With its strong cheese culture and mature foodservice industry, Europe remains a dominant market. Enzyme modified cheese is used in both traditional and modern recipes. The region’s focus on health and sustainability also aligns well with the benefits of enzyme modification.

North America:

Consumers in North America are increasingly shifting toward low-fat, low-sodium, and lactose-free cheese options. Enzyme modified cheese is being embraced as a healthier alternative that doesn’t compromise on taste, especially among younger and health-conscious demographics.

Latin America, East Asia, and the Middle East & Africa:

These markets are gradually adopting functional and processed dairy products. Rising awareness, urbanization, and exposure to global food trends create fertile ground for market entry and expansion.

Key Market Participants

Several leading companies are shaping the enzyme modified cheese market through innovation, partnerships, and sustainability efforts:

• Chr. Hansen Holding A/S has introduced a new range of enzyme modified cheese with improved flavor complexity and extended shelf life, appealing to global food manufacturers.

• DSM Food Specialties B.V. recently partnered with a major regional dairy producer to co-develop tailored cheese formulations that reflect local taste preferences, enhancing regional market penetration.

• Kerry Group Plc launched a comprehensive sustainability initiative focused on reducing environmental impact in cheese production. This aligns with the growing consumer demand for eco-friendly food products.

Other notable players include Aarkay Food Products Ltd., Venkatesh Natural Extract Pvt. Ltd., Edlong Dairy Technologies, H L Commodity Foods Ltd., Sunspray Food Ingredients (Pty) Ltd., Gamay Food Ingredients, Procheese, Gebze Organize Sanayi Bölgesi – GOSB, Maysa Gıda, David Moore, and Vanns Spices, LTD.

These companies are actively investing in R&D, expanding global operations, and enhancing product portfolios to maintain a competitive edge.

Enzyme Modified Cheese Market Segmentation

By Form:

• Paste

• Powder

By Product Type:

• Cheddar Cheese Flavors

• Continental Cheese Flavors

• Specialty Cheese Flavors

By Modification:

• Proteolytic Enzymes

• Lipolytic Enzymes

By End Use:

• Dairy Products

• Baked Products

• Processed Meals

• Salad Dressings

• Soups & Sides

• Snack Coatings

• Seasonings

• Dressings, Dips & Sauces

By Region:

• North America

• Latin America

• Europe

• East Asia

• South Asia & Oceania

• Middle East & Africa



ページTOPに戻る


Table of Contents

1. Executive Summary
1.1. Global Enzyme Modified Cheese Market Snapshot
1.2. Future Projections
1.3. Key Market Trends
1.4. Regional Snapshot, by Value, 2025
1.5. Analyst Recommendations
2. Market Overview
2.1. Market Definitions and Segmentations
2.2. Market Dynamics
2.2.1. Drivers
2.2.2. Restraints
2.2.3. Market Opportunities
2.3. Value Chain Analysis
2.4. Porter’s Five Forces Analysis
2.5. Covid-19 Impact Analysis
2.5.1. Supply
2.5.2. Demand
2.6. Impact Of Ukraine-Russia Conflict
2.7. Economic Overview
2.7.1. World Economic Projections
2.8. Pestle Analysis
3. Global Enzyme Modified Cheese Market Outlook, 2019-2032
3.1. Global Enzyme Modified Cheese Market Outlook, by Form, Value (US$ Mn) 2019-2032
3.1.1. Key Highlights
3.1.1.1. Paste
3.1.1.2. Powder
3.2. Global Enzyme Modified Cheese Market Outlook, by Product type, Value (US$ Mn) 2019-2032
3.2.1. Key Highlights
3.2.1.1. Cheddar cheese flavors
3.2.1.2. Continental cheese flavors
3.2.1.3. Specialty cheese flavors
3.3. Global Enzyme Modified Cheese Market Outlook, by Modification, Value (US$ Mn) 2019-2032
3.3.1. Key Highlights
3.3.1.1. Proteolytic enzymes
3.3.1.2. Lipolytic enzymes
3.4. Global Enzyme Modified Cheese Market Outlook, by End use, Value (US$ Mn) 2019-2032
3.4.1. Key Highlights
3.4.1.1. Dairy Products
3.4.1.2. Baked Products
3.4.1.3. Processed Meals
3.4.1.4. Salad dressings
3.4.1.5. Soups & Sides
3.4.1.6. Snack coatings
3.4.1.7. Seasonings
3.4.1.8. Others
3.5. Global Enzyme Modified Cheese Market Outlook, by Region, Value (US$ Mn) 2019-2032
3.5.1. Key Highlights
3.5.1.1. North America
3.5.1.2. Europe
3.5.1.3. Asia Pacific
3.5.1.4. Latin America
3.5.1.5. Middle East & Africa
4. North America Enzyme Modified Cheese Market Outlook, 2019-2032
4.1. Global Enzyme Modified Cheese Market Outlook, by Form, Value (US$ Mn) 2019-2032
4.1.1. Key Highlights
4.1.1.1. Paste
4.1.1.2. Powder
4.2. Global Enzyme Modified Cheese Market Outlook, by Product type, Value (US$ Mn) 2019-2032
4.2.1. Key Highlights
4.2.1.1. Cheddar cheese flavors
4.2.1.2. Continental cheese flavors
4.2.1.3. Specialty cheese flavors
4.3. North America Enzyme Modified Cheese Market Outlook, by Modification, Value (US$ Mn) 2019-2032
4.3.1. Key Highlights
4.3.1.1. Proteolytic enzymes
4.3.1.2. Lipolytic enzymes
4.4. North America Enzyme Modified Cheese Market Outlook, by End use, Value (US$ Mn) 2019-2032
4.4.1. Key Highlights
4.4.1.1. Dairy Products
4.4.1.2. Baked Products
4.4.1.3. Processed Meals
4.4.1.4. Salad dressings
4.4.1.5. Soups & Sides
4.4.1.6. Snack coatings
4.4.1.7. Seasonings
4.4.1.8. Others
4.5. North America Enzyme Modified Cheese Market Outlook, by Country, Value (US$ Mn) 2019-2032
4.5.1. Key Highlights
4.5.1.1. U.S. Enzyme Modified Cheese Market by Form, Value (US$ Mn) 2019-2032
4.5.1.2. U.S. Enzyme Modified Cheese Market by Product type, Value (US$ Mn) 2019-2032
4.5.1.3. U.S. Enzyme Modified Cheese Market by Modification, Value (US$ Mn) 2019-2032
4.5.1.4. U.S. Enzyme Modified Cheese Market by End use, Value (US$ Mn) 2019-2032
4.5.1.5. Canada Enzyme Modified Cheese Market by Form, Value (US$ Mn) 2019-2032
4.5.1.6. Canada Enzyme Modified Cheese Market by Product type, Value (US$ Mn) 2019-2032
4.5.1.7. Canada Enzyme Modified Cheese Market by Modification, Value (US$ Mn) 2019-2032
4.5.1.8. Canada Enzyme Modified Cheese Market by End use, Value (US$ Mn) 2019-2032
4.5.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
5. Europe Enzyme Modified Cheese Market Outlook, 2019-2032
5.1. Europe Enzyme Modified Cheese Market Outlook, by Form, Value (US$ Mn) 2019-2032
5.1.1. Key Highlights
5.1.1.1. Paste
5.1.1.2. Powder
5.2. Europe Enzyme Modified Cheese Market Outlook, by Product type, Value (US$ Mn) 2019-2032
5.2.1. Key Highlights
5.2.1.1. Cheddar cheese flavors
5.2.1.2. Continental cheese flavors
5.2.1.3. Specialty cheese flavors
5.3. Europe Enzyme Modified Cheese Market Outlook, by Modification, Value (US$ Mn) 2019-2032
5.3.1. Key Highlights
5.3.1.1. Proteolytic enzymes
5.3.1.2. Lipolytic enzymes
5.4. Europe Enzyme Modified Cheese Market Outlook, by End use, Value (US$ Mn) 2019-2032
5.4.1. Key Highlights
5.4.1.1. Dairy Products
5.4.1.2. Baked Products
5.4.1.3. Processed Meals
5.4.1.4. Salad dressings
5.4.1.5. Soups & Sides
5.4.1.6. Snack coatings
5.4.1.7. Seasonings
5.4.1.8. Others
5.5. Europe Enzyme Modified Cheese Market Outlook, by Country, Value (US$ Mn) 2019-2032
5.5.1. Key Highlights
5.5.1.1. Germany Enzyme Modified Cheese Market by Form, Value (US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.2. Germany Enzyme Modified Cheese Market by Product type, Value (US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.3. Germany Enzyme Modified Cheese Market by Modification, Value (US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.4. Germany Enzyme Modified Cheese Market by End use, Value (US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.5. U.K. Enzyme Modified Cheese Market by Form, Value (US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.6. U.K. Enzyme Modified Cheese Market by Product type, Value (US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.7. U.K. Enzyme Modified Cheese Market by Modification, Value (US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.8. U.K. Enzyme Modified Cheese Market by End use, Value (US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.9. France Enzyme Modified Cheese Market by Form, Value (US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.10. France Enzyme Modified Cheese Market by Product type, Value (US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.11. France Enzyme Modified Cheese Market by Modification, Value (US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.12. France Enzyme Modified Cheese Market by End use, Value (US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.13. Italy Enzyme Modified Cheese Market by Form, Value (US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.14. Italy Enzyme Modified Cheese Market by Product type, Value (US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.15. Italy Enzyme Modified Cheese Market by Modification, Value (US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.16. Italy Enzyme Modified Cheese Market by End use, Value (US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.17. Turkey Enzyme Modified Cheese Market by Form, Value (US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.18. Turkey Enzyme Modified Cheese Market by Product type, Value (US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.19. Turkey Enzyme Modified Cheese Market by Modification, Value (US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.20. Turkey Enzyme Modified Cheese Market by End use, Value (US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.21. Russia Enzyme Modified Cheese Market by Form, Value (US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.22. Russia Enzyme Modified Cheese Market by Product type, Value (US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.23. Russia Enzyme Modified Cheese Market by Modification, Value (US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.24. Russia Enzyme Modified Cheese Market by End use, Value (US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.25. Rest Of Europe Enzyme Modified Cheese Market by Form, Value (US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.26. Rest Of Europe Enzyme Modified Cheese Market by Product type, Value (US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.27. Rest Of Europe Enzyme Modified Cheese Market by Modification, Value (US$ Mn) 2019-2032
5.5.1.28. Rest of Europe Enzyme Modified Cheese Market by End use, Value (US$ Mn) 2019-2032
5.5.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
6. Asia Pacific Enzyme Modified Cheese Market Outlook, 2019-2032
6.1. Asia Pacific Enzyme Modified Cheese Market Outlook, by Form, Value (US$ Mn) 2019-2032
6.1.1. Key Highlights
6.1.1.1. Paste
6.1.1.2. Powder
6.2. Asia Pacific Enzyme Modified Cheese Market Outlook, by Product type, Value (US$ Mn) 2019-2032
6.2.1. Key Highlights
6.2.1.1. Cheddar cheese flavors
6.2.1.2. Continental cheese flavors
6.2.1.3. Specialty cheese flavors
6.3. Asia Pacific Enzyme Modified Cheese Market Outlook, by Modification, Value (US$ Mn) 2019-2032
6.3.1. Key Highlights
6.3.1.1. Proteolytic enzymes
6.3.1.2. Lipolytic enzymes
6.4. Asia Pacific Enzyme Modified Cheese Market Outlook, by End use, Value (US$ Mn) 2019-2032
6.4.1. Key Highlights
6.4.1.1. Dairy Products
6.4.1.2. Baked Products
6.4.1.3. Processed Meals
6.4.1.4. Salad dressings
6.4.1.5. Soups & Sides
6.4.1.6. Snack coatings
6.4.1.7. Seasonings
6.4.1.8. Others
6.5. Asia Pacific Enzyme Modified Cheese Market Outlook, by Country, Value (US$ Mn) 2019-2032
6.5.1. Key Highlights
6.5.1.1. China Enzyme Modified Cheese Market by Form, Value (US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.2. China Enzyme Modified Cheese Market by End use, Value (US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.3. China Enzyme Modified Cheese Market by Modification, Value (US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.4. China Enzyme Modified Cheese Market by Product type, Value (US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.5. Japan Enzyme Modified Cheese Market by Form, Value (US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.6. Japan Enzyme Modified Cheese Market by End use, Value (US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.7. Japan Enzyme Modified Cheese Market by Modification, Value (US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.8. Japan Enzyme Modified Cheese Market by Product type, Value (US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.9. South Korea Enzyme Modified Cheese Market by Form, Value (US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.10. South Korea Enzyme Modified Cheese Market by End use, Value (US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.11. South Korea Enzyme Modified Cheese Market by Modification, Value (US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.12. South Korea Enzyme Modified Cheese Market by Product type, Value (US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.13. India Enzyme Modified Cheese Market by Form, Value (US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.14. India Enzyme Modified Cheese Market by Product type, Value (US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.15. India Enzyme Modified Cheese Market by Modification, Value (US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.16. India Enzyme Modified Cheese Market by End use, Value (US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.17. Southeast Asia Enzyme Modified Cheese Market by Form, Value (US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.18. Southeast Asia Enzyme Modified Cheese Market by Product type, Value (US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.19. Southeast Asia Enzyme Modified Cheese Market by Modification, Value (US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.20. Southeast Asia Enzyme Modified Cheese Market by End use, Value (US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.21. Rest Of Asia Pacific Enzyme Modified Cheese Market by Form, Value (US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.22. Rest Of Asia Pacific Enzyme Modified Cheese Market by Product type, Value (US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.23. Rest Of Asia Pacific Enzyme Modified Cheese Market by Modification, Value (US$ Mn) 2019-2032
6.5.1.24. Rest of Asia Pacific Enzyme Modified Cheese Market by End use, Value (US$ Mn) 2019-2032
6.5.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
7. Latin America Enzyme Modified Cheese Market Outlook, 2019-2032
7.1. Latin America Enzyme Modified Cheese Market Outlook, by Form, Value (US$ Mn) 2019-2032
7.1.1. Key Highlights
7.1.1.1. Paste
7.1.1.2. Powder
7.2. Latin America Enzyme Modified Cheese Market Outlook, by Product type, Value (US$ Mn) 2019-2032
7.2.1. Key Highlights
7.2.1.1. Cheddar cheese flavors
7.2.1.2. Continental cheese flavors
7.2.1.3. Specialty cheese flavors
7.3. Latin America Enzyme Modified Cheese Market Outlook, by Modification, Value (US$ Mn) 2019-2032
7.3.1. Key Highlights
7.3.1.1. Proteolytic enzymes
7.3.1.2. Lipolytic enzymes
7.4. Latin America Enzyme Modified Cheese Market Outlook, by End use, Value (US$ Mn) 2019-2032
7.4.1. Key Highlights
7.4.1.1. Dairy Products
7.4.1.2. Baked Products
7.4.1.3. Processed Meals
7.4.1.4. Salad dressings
7.4.1.5. Soups & Sides
7.4.1.6. Snack coatings
7.4.1.7. Seasonings
7.4.1.8. Others
7.5. Latin America Enzyme Modified Cheese Market Outlook, by Country, Value (US$ Mn) 2019-2032
7.5.1. Key Highlights
7.5.1.1. Brazil Enzyme Modified Cheese Market by Form, Value (US$ Mn) 2019-2032
7.5.1.2. Brazil Enzyme Modified Cheese Market by Product type, Value (US$ Mn) 2019-2032
7.5.1.3. Brazil Enzyme Modified Cheese Market by Modification, Value (US$ Mn) 2019-2032
7.5.1.4. Brazil Enzyme Modified Cheese Market by End use, Value (US$ Mn) 2019-2032
7.5.1.5. Mexico Enzyme Modified Cheese Market by Form, Value (US$ Mn) 2019-2032
7.5.1.6. Mexico Enzyme Modified Cheese Market by Product type, Value (US$ Mn) 2019-2032
7.5.1.7. Mexico Enzyme Modified Cheese Market by Modification, Value (US$ Mn) 2019-2032
7.5.1.8. Mexico Enzyme Modified Cheese Market by End use, Value (US$ Mn) 2019-2032
7.5.1.9. Argentina Enzyme Modified Cheese Market by Form, Value (US$ Mn) 2019-2032
7.5.1.10. Argentina Enzyme Modified Cheese Market by Product type, Value (US$ Mn) 2019-2032
7.5.1.11. Argentina Enzyme Modified Cheese Market by Modification, Value (US$ Mn) 2019-2032
7.5.1.12. Argentina Enzyme Modified Cheese Market by End use, Value (US$ Mn) 2019-2032
7.5.1.13. Rest Of Latin America Enzyme Modified Cheese Market by Form, Value (US$ Mn) 2019-2032
7.5.1.14. Rest Of Latin America Enzyme Modified Cheese Market by Product type, Value (US$ Mn) 2019-2032
7.5.1.15. Rest Of Latin America Enzyme Modified Cheese Market by Modification, Value (US$ Mn) 2019-2032
7.5.1.16. Rest of Latin America Enzyme Modified Cheese Market by End use, Value (US$ Mn) 2019-2032
7.5.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
8. Middle East & Africa Enzyme Modified Cheese Market Outlook, 2019-2032
8.1. Middle East & Africa Enzyme Modified Cheese Market Outlook, by Form, Value (US$ Mn) 2019-2032
8.1.1. Key Highlights
8.1.1.1. Paste
8.1.1.2. Powder
8.2. Middle East & Africa Enzyme Modified Cheese Market Outlook, by Product type, Value (US$ Mn) 2019-2032
8.2.1. Key Highlights
8.2.1.1. Cheddar cheese flavors
8.2.1.2. Continental cheese flavors
8.2.1.3. Specialty cheese flavors
8.3. Middle East & Africa Enzyme Modified Cheese Market Outlook, by Modification, Value (US$ Mn) 2019-2032
8.3.1. Key Highlights
8.3.1.1. Proteolytic enzymes
8.3.1.2. Lipolytic enzymes
8.4. Middle East & Africa Enzyme Modified Cheese Market Outlook, by End use, Value (US$ Mn) 2019-2032
8.4.1. Key Highlights
8.4.1.1. Dairy Products
8.4.1.2. Baked Products
8.4.1.3. Processed Meals
8.4.1.4. Salad dressings
8.4.1.5. Soups & Sides
8.4.1.6. Snack coatings
8.4.1.7. Seasonings
8.4.1.8. Others
8.5. Middle East & Africa Enzyme Modified Cheese Market Outlook, by Country, Value (US$ Mn) 2019-2032
8.5.1. Key Highlights
8.5.1.1. GCC Enzyme Modified Cheese Market by Form, Value (US$ Mn) 2019-2032
8.5.1.2. GCC Enzyme Modified Cheese Market by Product type, Value (US$ Mn) 2019-2032
8.5.1.3. GCC Enzyme Modified Cheese Market by Modification, Value (US$ Mn) 2019-2032
8.5.1.4. GCC Enzyme Modified Cheese Market by End use, Value (US$ Mn) 2019-2032
8.5.1.5. South Africa Enzyme Modified Cheese Market by Form, Value (US$ Mn) 2019-2032
8.5.1.6. South Africa Enzyme Modified Cheese Market by Product type, Value (US$ Mn) 2019-2032
8.5.1.7. South Africa Enzyme Modified Cheese Market by Modification, Value (US$ Mn) 2019-2032
8.5.1.8. South Africa Enzyme Modified Cheese Market by End use, Value (US$ Mn) 2019-2032
8.5.1.9. Egypt Enzyme Modified Cheese Market by Form, Value (US$ Mn) 2019-2032
8.5.1.10. Egypt Enzyme Modified Cheese Market by Product type, Value (US$ Mn) 2019-2032
8.5.1.11. Egypt Enzyme Modified Cheese Market by Modification, Value (US$ Mn) 2019-2032
8.5.1.12. Egypt Enzyme Modified Cheese Market by End use, Value (US$ Mn) 2019-2032
8.5.1.13. Nigeria Enzyme Modified Cheese Market by Form, Value (US$ Mn) 2019-2032
8.5.1.14. Nigeria Enzyme Modified Cheese Market by Product type, Value (US$ Mn) 2019-2032
8.5.1.15. Nigeria Enzyme Modified Cheese Market by Modification, Value (US$ Mn) 2019-2032
8.5.1.16. Nigeria Enzyme Modified Cheese Market by End use, Value (US$ Mn) 2019-2032
8.5.1.17. Rest Of Middle East & Africa Enzyme Modified Cheese Market by Form, Value (US$ Mn) 2019-2032
8.5.1.18. Rest Of Middle East & Africa Enzyme Modified Cheese Market by Product type, Value (US$ Mn) 2019-2032
8.5.1.19. Rest Of Middle East & Africa Enzyme Modified Cheese Market by Modification, Value (US$ Mn) 2019-2032
8.5.1.20. Rest of Middle East & Africa Enzyme Modified Cheese Market by End use, Value (US$ Mn) 2019-2032
8.5.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
9. Competitive Landscape
9.1. Company Market Share Analysis, 2025
9.2. Competitive Dashboard
9.3. Company Profiles
9.3.1. NOW Foods
9.3.1.1. Company Overview
9.3.1.2. Product Portfolio
9.3.1.3. Financial Overview
9.3.1.4. Business Strategies and Development
9.3.2. Edlong Dairy Technologies
9.3.2.1. Company Overview
9.3.2.2. Product Portfolio
9.3.2.3. Financial Overview
9.3.2.4. Business Strategies and Development
9.3.3. Vanns Spices, LTD
9.3.3.1. Company Overview
9.3.3.2. Product Portfolio
9.3.3.3. Financial Overview
9.3.3.4. Business Strategies and Development
9.3.4. Gebze Organize Sanayi Bölgesi – GOSB
9.3.4.1. Company Overview
9.3.4.2. Product Portfolio
9.3.4.3. Financial Overview
9.3.4.4. Business Strategies and Development
9.3.5. Gamay Food Ingredients
9.3.5.1. Company Overview
9.3.5.2. Product Portfolio
9.3.5.3. Financial Overview
9.3.5.4. Business Strategies and Development
9.3.6. David Moore
9.3.6.1. Company Overview
9.3.6.2. Product Portfolio
9.3.6.3. Financial Overview
9.3.6.4. Business Strategies and Development
9.3.7. Aarkay Food Products Ltd.
9.3.7.1. Company Overview
9.3.7.2. Product Portfolio
9.3.7.3. Financial Overview
9.3.7.4. Business Strategies and Development
9.3.8. Sunspray Food Ingredients (Pty) Ltd
9.3.8.1. Company Overview
9.3.8.2. Product Portfolio
9.3.8.3. Financial Overview
9.3.8.4. Business Strategies and Development
9.3.9. Procheese
9.3.9.1. Company Overview
9.3.9.2. Product Portfolio
9.3.9.3. Financial Overview
9.3.9.4. Business Strategies and Development
9.3.10. H L Commodity Foods Ltd
9.3.10.1. Company Overview
9.3.10.2. Product Portfolio
9.3.10.3. Financial Overview
9.3.10.4. Business Strategies and Development
9.3.11. Venkatesh Natural Extract Pvt. Ltd
9.3.11.1. Company Overview
9.3.11.2. Product Portfolio
9.3.11.3. Financial Overview
9.3.11.4. Business Strategies and Development
10. Appendix
10.1. Research Methodology
10.2. Report Assumptions
10.3. Acronyms And Abbreviations

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート

Fairfield Market Research社の食料・飲料分野での最新刊レポート


よくあるご質問


Fairfield Market Research社はどのような調査会社ですか?


Fairfield Market Researchでは、最新かつ最も関連性の高い市場データと洞察に満ちた詳細なレポートを発行しています。広範囲にわたり、業界動向や市場ベースのデータを含んでおり、顧客が... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2025/04/11 10:26

144.54 円

163.80 円

190.87 円

ページTOPに戻る