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乳製品発酵スターター市場:製品タイプ別(中好気性タイプ、好熱性タイプ、プロバイオティクス) , 用途別(ヨーグルト、チーズ、クリーム、バターミルク、その他) :世界の機会分析と産業予測、2024-2033年

乳製品発酵スターター市場:製品タイプ別(中好気性タイプ、好熱性タイプ、プロバイオティクス) , 用途別(ヨーグルト、チーズ、クリーム、バターミルク、その他) :世界の機会分析と産業予測、2024-2033年


Dairy Fermentation Starter Market By Product Type (Mesophilic Type, Thermophilic Type, Probiotics) , By Application (Yogurt, Cheese, Cream, Buttermilk, Others) : Global Opportunity Analysis and Industry Forecast, 2024-2033

乳製品発酵スターター市場 乳製品発酵スターター市場は、2023年には13億ドルと評価され、2024年から2033年までの年平均成長率は7.2%で、2033年には26億ドルに達すると予測されている。 乳製品発酵スターターは... もっと見る

 

 

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Allied Market Research
アライドマーケットリサーチ
2024年10月30日 US$4,065
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サマリー

乳製品発酵スターター市場
乳製品発酵スターター市場は、2023年には13億ドルと評価され、2024年から2033年までの年平均成長率は7.2%で、2033年には26億ドルに達すると予測されている。
乳製品発酵スターターは、発酵プロセスを開始するために必要な微生物培養物である。スターターは牛乳をヨーグルト、チーズ、バター、サワークリームなどの乳製品に変換する。スターターは主に乳酸菌からなり、乳糖を乳酸やその他の副産物に代謝する微生物である。スターターに含まれるその他の必須微生物には、酵母、カビ、ビフィズス菌などがある。乳製品発酵スターターとともに、発酵プロセスの有効性を決定するその他の要素は、乳質、pH、温度、塩分濃度である。
様々な種類のチーズ、特に職人技を駆使したチーズの消費量の増加により、その生産量は急増している。これが効率的な乳製品発酵スターターの必要性を煽り、市場の主要な促進要因となっている。さらに、消費者の健康意識の高まりがプロバイオティクスと機能性乳製品の需要を急増させ、市場の成長を大きく促進している。最近の市場を支配している顕著な傾向は、無乳糖およびアレルゲンフリーの乳製品発酵スターターの開発である。これらの培養物は、従来の乳製品を摂取できない乳糖不耐症や過敏症の消費者に対応するように設計されている。

しかし、革新的な高級スターターはコストが高いため、価格に敏感な地域での実用性が妨げられ、市場の発展を妨げている。さらに、発酵スターターの小売は厳格な検査の対象となり、特定の食品規格に準拠する必要があるため、その不足が市場の成長を大幅に抑制している。これとは反対に、乳製品を作るための精密発酵の人気の高まりは、乳製品発酵スターター市場に有益な機会をもたらすと考えられている。例えば、世界的な専門サービス企業であるアクセンチュアが実施した、発酵を利用した製品の試用や購入に対する消費者の意欲に関する調査によると、消費者の約51%が精密発酵乳製品の試用に関心を持っていた。精密発酵とは、発酵プロセスや最終製品に望ましい形質を組み込むために、バクテリアや酵母株を工学的に改良するプロセスであり、市場に新たな道を開くと期待されている。

セグメント別レビュー
乳製品発酵スターター市場は、製品タイプ、用途、地域に区分される。製品タイプ別では、市場は好中球タイプ、好熱球タイプ、プロバイオティクスに分けられる。用途別では、ヨーグルト、チーズ、クリーム、バターミルク、その他に分類される。地域別では、北米、欧州、アジア太平洋、LAMEAで分析される。
主な調査結果
製品タイプ別では、2023年に好熱性タイプが高いシェアを占めた。
用途別では、チーズセグメントが2023年の市場で高いシェアを獲得した。
地域別では、北米が2023年に最も高い収益を上げた。
競争分析
世界の乳製品発酵スターター市場の主要企業は、Danisco、DSM、CSK、Lallemand、Sacco System、Dalton、BDF Ingredients、Lactina Ltd.、LB Bulgaricum Ltd.、Chr. Hansen Holding A/S、Probio-Plusなどである。これらの大手企業は、競争市場において足場を固めるため、事業拡大、新製品発売、提携など様々な主要開発戦略を採用している。

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国または地域の追加分析-市場規模と予測
主要市場セグメント
製品タイプ別
好中球タイプ
好熱性タイプ
プロバイオティクス
用途別
ヨーグルト
チーズ
クリーム
バターミルク
その他
地域別
北米
アメリカ
カナダ
メキシコ
ヨーロッパ
フランス
ドイツ
イタリア
スペイン
イギリス
ロシア
その他のヨーロッパ
アジア太平洋
中国
日本
インド
韓国
オーストラリア
タイ
マレーシア
インドネシア
その他のアジア太平洋地域
ラメア
ブラジル
南アフリカ
サウジアラビア
アラブ首長国連邦
アルゼンチン
その他の地域
主要市場プレーヤー
CHR.ハンセン
ダニスコ
DSM
CSK
ラレマンド
サッコシステム
ダルトン
BDF イングリーディエンツ
ラクティナ社
LB Bulgaricum Ltd.
LB Bulgaricum Ltd. ○ Chr.Hansen Holding A/S
プロビオプラス

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目次

第1章:はじめに
1.1.報告書の記述
1.2.主要市場セグメント
1.3.主なメリット
1.4.調査方法
1.4.1.一次調査
1.4.2.二次調査
1.4.3.アナリストのツールとモデル
第2章:要旨
2.1.CXOの視点
第3章 市場環境
3.1.市場の定義と範囲
3.2.主な調査結果
3.2.1.主要投資先
3.2.2.上位の勝ち組戦略
3.3.ポーターのファイブフォース分析
3.3.1.サプライヤーの交渉力
3.3.2.新規参入者の脅威
3.3.3.代替品の脅威
3.3.4.競争上のライバル
3.3.5.買い手の交渉力
3.4.市場ダイナミクス
3.4.1.促進要因
3.4.2.阻害要因
3.4.3.機会
第4章 乳製品発酵スターター市場、製品タイプ別
4.1.市場概要
4.1.1 製品タイプ別市場規模と予測
4.2.中好気性タイプ
4.2.1.主な市場動向、成長要因、機会
4.2.2.市場規模および予測、地域別
4.2.3.市場シェア分析、国別
4.3.好熱性タイプ
4.3.1.主な市場動向、成長要因、機会
4.3.2.市場規模および予測、地域別
4.3.3.市場シェア分析、国別
4.4.プロバイオティクス
4.4.1.主要市場動向、成長要因、機会
4.4.2.市場規模および予測、地域別
4.4.3.市場シェア分析、国別
第5章 乳製品発酵スターター市場、用途別
5.1.市場概要
5.1.1 市場規模および予測、用途別
5.2.ヨーグルト
5.2.1.主要市場動向、成長要因、機会
5.2.2.市場規模および予測、地域別
5.2.3.市場シェア分析、国別
5.3.チーズ
5.3.1.主要市場動向、成長要因、機会
5.3.2.市場規模および予測、地域別
5.3.3.市場シェア分析、国別
5.4.クリーム
5.4.1.主要市場動向、成長要因、機会
5.4.2.市場規模および予測、地域別
5.4.3.市場シェア分析、国別
5.5.バターミルク
5.5.1.主要市場動向、成長要因、機会
5.5.2.市場規模および予測、地域別
5.5.3.市場シェア分析、国別
5.6.その他
5.6.1.主要市場動向、成長要因、機会
5.6.2.市場規模および予測、地域別
5.6.3.市場シェア分析、国別
第6章 乳製品発酵スターター市場、地域別
6.1.市場概要
6.1.1 市場規模および予測、地域別
6.2.北米
6.2.1.主な市場動向と機会
6.2.2.市場規模および予測、製品タイプ別
6.2.3.市場規模・予測:用途別
6.2.4.市場規模・予測:国別
6.2.5.米国の乳製品発酵スターター市場
6.2.5.1.市場規模および予測、製品タイプ別
6.2.5.2.市場規模および予測:用途別
6.2.6.カナダの乳製品発酵スターター市場
6.2.6.1.市場規模および予測、製品タイプ別
6.2.6.2.市場規模および予測:用途別
6.2.7.メキシコの乳製品発酵スターター市場
6.2.7.1.市場規模および予測:製品タイプ別
6.2.7.2.市場規模および予測:用途別
6.3.欧州
6.3.1.主な市場動向と機会
6.3.2.市場規模および予測、製品タイプ別
6.3.3.市場規模・予測:用途別
6.3.4.市場規模・予測:国別
6.3.5.フランスの乳製品発酵スターター市場
6.3.5.1.市場規模および予測、製品タイプ別
6.3.5.2.市場規模および予測:用途別
6.3.6.ドイツの乳製品発酵スターター市場
6.3.6.1.市場規模および予測、製品タイプ別
6.3.6.2.市場規模および予測:用途別
6.3.7.イタリアの乳製品発酵スターター市場
6.3.7.1.市場規模および予測:製品タイプ別
6.3.7.2.市場規模および予測:用途別
6.3.8.スペインの乳製品発酵スターター市場
6.3.8.1.市場規模および予測:製品タイプ別
6.3.8.2.市場規模および予測:用途別
6.3.9.イギリスの乳製品発酵スターター市場
6.3.9.1.市場規模および予測:製品タイプ別
6.3.9.2.市場規模および予測:用途別
6.3.10.ロシアの乳製品発酵スターター市場
6.3.10.1.市場規模および予測:製品タイプ別
6.3.10.2.市場規模および予測:用途別
6.3.11.その他のヨーロッパの乳製品発酵スターター市場
6.3.11.1.市場規模および予測、製品タイプ別
6.3.11.2.市場規模および予測:用途別
6.4.アジア太平洋
6.4.1.主な市場動向と機会
6.4.2.市場規模および予測、製品タイプ別
6.4.3.市場規模および予測:用途別
6.4.4.市場規模・予測:国別
6.4.5.中国の乳製品発酵スターター市場
6.4.5.1.市場規模および予測:製品タイプ別
6.4.5.2.市場規模および予測:用途別
6.4.6.日本の乳製品発酵スターター市場
6.4.6.1.市場規模および予測、製品タイプ別
6.4.6.2.市場規模および予測:用途別
6.4.7.インドの乳製品発酵スターター市場
6.4.7.1.市場規模および予測:製品タイプ別
6.4.7.2.市場規模および予測:用途別
6.4.8.韓国の乳製品発酵スターター市場
6.4.8.1.市場規模および予測:製品タイプ別
6.4.8.2.市場規模および予測:用途別
6.4.9.オーストラリアの乳製品発酵スターター市場
6.4.9.1.市場規模および予測、製品タイプ別
6.4.9.2.市場規模および予測:用途別
6.4.10.タイの乳製品発酵スターター市場
6.4.10.1.市場規模および予測、製品タイプ別
6.4.10.2.市場規模・予測:用途別
6.4.11.マレーシアの乳製品発酵スターター市場
6.4.11.1.市場規模および予測:製品タイプ別
6.4.11.2.市場規模・予測:用途別
6.4.12.インドネシアの乳製品発酵スターター市場
6.4.12.1.市場規模・予測:製品タイプ別
6.4.12.2.市場規模・予測:用途別
6.4.13.その他のアジア太平洋地域の乳製品発酵スターター市場
6.4.13.1.市場規模および予測、製品タイプ別
6.4.13.2.市場規模および予測、用途別
6.5.ラメア
6.5.1.主な市場動向と機会
6.5.2.市場規模および予測、製品タイプ別
6.5.3.市場規模および予測:用途別
6.5.4.市場規模・予測:国別
6.5.5.ブラジルの乳製品発酵スターター市場
6.5.5.1.市場規模および予測、製品タイプ別
6.5.5.2.市場規模および予測:用途別
6.5.6.南アフリカの乳製品発酵スターター市場
6.5.6.1.市場規模および予測、製品タイプ別
6.5.6.2.市場規模および予測:用途別
6.5.7.サウジアラビアの乳製品発酵スターター市場
6.5.7.1.市場規模および予測, 製品タイプ別
6.5.7.2.市場規模・予測:用途別
6.5.8.UAEの乳製品発酵スターター市場
6.5.8.1.市場規模および予測、製品タイプ別
6.5.8.2.市場規模および予測:用途別
6.5.9.アルゼンチンの乳製品発酵スターター市場
6.5.9.1.市場規模および予測、製品タイプ別
6.5.9.2.市場規模および予測:用途別
6.5.10.その他のLAMEA乳製品発酵スターター市場
6.5.10.1.市場規模および予測, 製品タイプ別
6.5.10.2.市場規模および予測:用途別
第7章 競争環境
7.1.はじめに
7.2.上位の勝利戦略
7.3.トップ10選手の製品マッピング
7.4.競合ダッシュボード
7.5.競合ヒートマップ
7.6.トッププレーヤーのポジショニング、2023年
第8章 企業プロフィール
8.1.CHR.ハンセン
8.1.1.会社概要
8.1.2.主要役員
8.1.3.会社概要
8.1.4.事業セグメント
8.1.5.製品ポートフォリオ
8.1.6.業績
8.1.7.主な戦略的動きと展開
8.2.ダニスコ
8.2.1.会社概要
8.2.2.主要役員
8.2.3.会社概要
8.2.4.事業セグメント
8.2.5.製品ポートフォリオ
8.2.6.業績
8.2.7.主な戦略的動きと展開
8.3.DSM
8.3.1.会社概要
8.3.2.主要役員
8.3.3.会社概要
8.3.4.事業セグメント
8.3.5.製品ポートフォリオ
8.3.6.業績
8.3.7.主な戦略的動きと展開
8.4.CSK
8.4.1.会社概要
8.4.2.主要役員
8.4.3.会社概要
8.4.4.事業セグメント
8.4.5.製品ポートフォリオ
8.4.6.業績
8.4.7.主な戦略的動きと展開
8.5.ラレマンド
8.5.1.会社概要
8.5.2.主要役員
8.5.3.会社概要
8.5.4.事業セグメント
8.5.5.製品ポートフォリオ
8.5.6.業績
8.5.7.主な戦略的動きと展開
8.6.サッコシステム
8.6.1.会社概要
8.6.2.主要役員
8.6.3.会社概要
8.6.4.事業セグメント
8.6.5.製品ポートフォリオ
8.6.6.業績
8.6.7.主な戦略的動きと展開
8.7.ダルトン
8.7.1.会社概要
8.7.2.主要役員
8.7.3.スナップショット
8.7.4.事業セグメント
8.7.5.製品ポートフォリオ
8.7.6.業績
8.7.7.主な戦略的動きと展開
8.8.BDF成分
8.8.1.会社概要
8.8.2.主要役員
8.8.3.スナップショット
8.8.4.事業セグメント
8.8.5.製品ポートフォリオ
8.8.6.業績
8.8.7.主な戦略的動きと展開
8.9.ラクティナ社
8.9.1.会社概要
8.9.2.主要役員
8.9.3.スナップショット
8.9.4.事業セグメント
8.9.5.製品ポートフォリオ
8.9.6.業績
8.9.7.主な戦略的動きと展開
8.10.LBブルガリクム社
8.10.1.会社概要
8.10.2.主要役員
8.10.3.会社概要
8.10.4.事業セグメント
8.10.5.製品ポートフォリオ
8.10.6.業績
8.10.7.主な戦略的動きと展開
8.11.Chr.ハンセン・ホールディング A/S
8.11.1.会社概要
8.11.2.主要役員
8.11.3.スナップショット
8.11.4.事業セグメント
8.11.5.製品ポートフォリオ
8.11.6.業績
8.11.7.主な戦略的動きと展開
8.12.プロビオプラス
8.12.1.会社概要
8.12.2.主要役員
8.12.3.会社概要
8.12.4.事業セグメント
8.12.5.製品ポートフォリオ
8.12.6.業績
8.12.7.主な戦略的動きと展開

 

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Summary

Dairy Fermentation Starter Market
The dairy fermentation starter market was valued at $1.3 billion in 2023 and is projected to reach $2.6 billion by 2033, growing at a CAGR of 7.2% from 2024 to 2033.
A dairy fermentation starter is a microbial culture required to initiate the process of fermentation. It converts the milk into desired dairy products such as yogurt, cheese, butter, and sour cream. The starter primarily consists of lactic acid bacteria, a microorganism that metabolizes lactose into lactic acid and other byproducts. Other essential microorganisms present in the starters include yeasts, molds, and bifidobacteria. Along with dairy fermentation starters, other elements that determine the effectiveness of the fermentation process are milk quality, pH, temperature, and salt concentration.
Increase in the consumption of different varieties of cheese, particularly artisanal cheese, has upsurged its production. This fuels the requirement for efficient dairy fermentation starters and acts as a key driver of the market. In addition, rise in health consciousness among consumers has surged the demand for probiotics and functional dairy products, thereby propelling the market growth significantly. A notable trend dominating the market in recent times is the development of lactose-free and allergen-free dairy fermentation starters. These cultures are designed to cater to lactose-intolerant or hypersensitive base of consumers, who are not able to consume traditional dairy products.

However, the high cost of innovative, premium starters hinders their utility in price-sensitive areas, thereby hampering the development of the market. Moreover, the retailing of fermentation starters is subject to rigorous testing and requires compliance with certain food standards, lack of which restrains the market growth significantly. On the contrary, rise in the popularity of precision fermentation for the formation of dairy products is poised to present remunerative opportunities for the dairy fermentation starter market. For instance, according to a survey conducted by Accenture—a global professional services company— regarding the willingness of consumers to try or purchase fermentation-enabled products, approximately 51% of the consumers were interested in trying precision fermented dairy. Precision fermentation is a process of engineering bacteria and yeast strains to inculcate desirable traits in the fermentation process or the final products, which is expected to open new avenues for the market.

Segment Review
The dairy fermentation starter market is segmented into product type, application, and region. On the basis of product type, the market is divided into mesophilic type, thermophilic type, and probiotics. Depending on application, it is classified into yogurt, cheese, cream, buttermilk, and others. Region wise, it is analyzed across North America, Europe, Asia-Pacific, and LAMEA.
Key Findings
On the basis of product type, the thermophilic type segment held a high share of the market in 2023.
Depending on application, the cheese segment acquired a high stake in the market in 2023.
Region wise, North America was the highest revenue generator in 2023.
Competition Analysis
The major players in the global dairy fermentation starter market include Danisco, DSM, CSK, Lallemand, Sacco System, Dalton, BDF Ingredients, Lactina Ltd., LB Bulgaricum Ltd., Chr. Hansen Holding A/S, and Probio-Plus. These major players have adopted various key development strategies such as business expansion, new product launches, and partnerships to strengthen their foothold in the competitive market.

Additional benefits you will get with this purchase are:
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● Free Upcoming Version on the Purchase of Five and Enterprise User License.
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● Free Updated report if the report is 6-12 months old or older.
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Possible Customization with this report (with additional cost and timeline, please talk to the sales executive to know more)
● Additional company profiles with specific to client's interest
● Additional country or region analysis- market size and forecast
Key Market Segments
By Product Type
● Mesophilic Type
● Thermophilic Type
● Probiotics
By Application
● Yogurt
● Cheese
● Cream
● Buttermilk
● Others
By Region
● North America
○ U.S.
○ Canada
○ Mexico
● Europe
○ France
○ Germany
○ Italy
○ Spain
○ UK
○ Russia
○ Rest of Europe
● Asia-Pacific
○ China
○ Japan
○ India
○ South Korea
○ Australia
○ Thailand
○ Malaysia
○ Indonesia
○ Rest of Asia-Pacific
● LAMEA
○ Brazil
○ South Africa
○ Saudi Arabia
○ UAE
○ Argentina
○ Rest of LAMEA
● Key Market Players
○ CHR. Hansen
○ Danisco
○ DSM
○ CSK
○ Lallemand
○ Sacco System
○ Dalton
○ BDF Ingredients
○ Lactina Ltd.
○ LB Bulgaricum Ltd.
○ Chr. Hansen Holding A/S
○ Probio-Plus



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Table of Contents

CHAPTER 1: INTRODUCTION
1.1. Report Description
1.2. Key Market Segments
1.3. Key Benefits
1.4. Research Methodology
1.4.1. Primary Research
1.4.2. Secondary Research
1.4.3. Analyst Tools and Models
CHAPTER 2: EXECUTIVE SUMMARY
2.1. CXO Perspective
CHAPTER 3: MARKET LANDSCAPE
3.1. Market Definition and Scope
3.2. Key Findings
3.2.1. Top Investment Pockets
3.2.2. Top Winning Strategies
3.3. Porter's Five Forces Analysis
3.3.1. Bargaining Power of Suppliers
3.3.2. Threat of New Entrants
3.3.3. Threat of Substitutes
3.3.4. Competitive Rivalry
3.3.5. Bargaining Power among Buyers
3.4. Market Dynamics
3.4.1. Drivers
3.4.2. Restraints
3.4.3. Opportunities
CHAPTER 4: DAIRY FERMENTATION STARTER MARKET, BY PRODUCT TYPE
4.1. Market Overview
4.1.1 Market Size and Forecast, By Product Type
4.2. Mesophilic Type
4.2.1. Key Market Trends, Growth Factors and Opportunities
4.2.2. Market Size and Forecast, By Region
4.2.3. Market Share Analysis, By Country
4.3. Thermophilic Type
4.3.1. Key Market Trends, Growth Factors and Opportunities
4.3.2. Market Size and Forecast, By Region
4.3.3. Market Share Analysis, By Country
4.4. Probiotics
4.4.1. Key Market Trends, Growth Factors and Opportunities
4.4.2. Market Size and Forecast, By Region
4.4.3. Market Share Analysis, By Country
CHAPTER 5: DAIRY FERMENTATION STARTER MARKET, BY APPLICATION
5.1. Market Overview
5.1.1 Market Size and Forecast, By Application
5.2. Yogurt
5.2.1. Key Market Trends, Growth Factors and Opportunities
5.2.2. Market Size and Forecast, By Region
5.2.3. Market Share Analysis, By Country
5.3. Cheese
5.3.1. Key Market Trends, Growth Factors and Opportunities
5.3.2. Market Size and Forecast, By Region
5.3.3. Market Share Analysis, By Country
5.4. Cream
5.4.1. Key Market Trends, Growth Factors and Opportunities
5.4.2. Market Size and Forecast, By Region
5.4.3. Market Share Analysis, By Country
5.5. Buttermilk
5.5.1. Key Market Trends, Growth Factors and Opportunities
5.5.2. Market Size and Forecast, By Region
5.5.3. Market Share Analysis, By Country
5.6. Others
5.6.1. Key Market Trends, Growth Factors and Opportunities
5.6.2. Market Size and Forecast, By Region
5.6.3. Market Share Analysis, By Country
CHAPTER 6: DAIRY FERMENTATION STARTER MARKET, BY REGION
6.1. Market Overview
6.1.1 Market Size and Forecast, By Region
6.2. North America
6.2.1. Key Market Trends and Opportunities
6.2.2. Market Size and Forecast, By Product Type
6.2.3. Market Size and Forecast, By Application
6.2.4. Market Size and Forecast, By Country
6.2.5. U.S. Dairy Fermentation Starter Market
6.2.5.1. Market Size and Forecast, By Product Type
6.2.5.2. Market Size and Forecast, By Application
6.2.6. Canada Dairy Fermentation Starter Market
6.2.6.1. Market Size and Forecast, By Product Type
6.2.6.2. Market Size and Forecast, By Application
6.2.7. Mexico Dairy Fermentation Starter Market
6.2.7.1. Market Size and Forecast, By Product Type
6.2.7.2. Market Size and Forecast, By Application
6.3. Europe
6.3.1. Key Market Trends and Opportunities
6.3.2. Market Size and Forecast, By Product Type
6.3.3. Market Size and Forecast, By Application
6.3.4. Market Size and Forecast, By Country
6.3.5. France Dairy Fermentation Starter Market
6.3.5.1. Market Size and Forecast, By Product Type
6.3.5.2. Market Size and Forecast, By Application
6.3.6. Germany Dairy Fermentation Starter Market
6.3.6.1. Market Size and Forecast, By Product Type
6.3.6.2. Market Size and Forecast, By Application
6.3.7. Italy Dairy Fermentation Starter Market
6.3.7.1. Market Size and Forecast, By Product Type
6.3.7.2. Market Size and Forecast, By Application
6.3.8. Spain Dairy Fermentation Starter Market
6.3.8.1. Market Size and Forecast, By Product Type
6.3.8.2. Market Size and Forecast, By Application
6.3.9. UK Dairy Fermentation Starter Market
6.3.9.1. Market Size and Forecast, By Product Type
6.3.9.2. Market Size and Forecast, By Application
6.3.10. Russia Dairy Fermentation Starter Market
6.3.10.1. Market Size and Forecast, By Product Type
6.3.10.2. Market Size and Forecast, By Application
6.3.11. Rest Of Europe Dairy Fermentation Starter Market
6.3.11.1. Market Size and Forecast, By Product Type
6.3.11.2. Market Size and Forecast, By Application
6.4. Asia-Pacific
6.4.1. Key Market Trends and Opportunities
6.4.2. Market Size and Forecast, By Product Type
6.4.3. Market Size and Forecast, By Application
6.4.4. Market Size and Forecast, By Country
6.4.5. China Dairy Fermentation Starter Market
6.4.5.1. Market Size and Forecast, By Product Type
6.4.5.2. Market Size and Forecast, By Application
6.4.6. Japan Dairy Fermentation Starter Market
6.4.6.1. Market Size and Forecast, By Product Type
6.4.6.2. Market Size and Forecast, By Application
6.4.7. India Dairy Fermentation Starter Market
6.4.7.1. Market Size and Forecast, By Product Type
6.4.7.2. Market Size and Forecast, By Application
6.4.8. South Korea Dairy Fermentation Starter Market
6.4.8.1. Market Size and Forecast, By Product Type
6.4.8.2. Market Size and Forecast, By Application
6.4.9. Australia Dairy Fermentation Starter Market
6.4.9.1. Market Size and Forecast, By Product Type
6.4.9.2. Market Size and Forecast, By Application
6.4.10. Thailand Dairy Fermentation Starter Market
6.4.10.1. Market Size and Forecast, By Product Type
6.4.10.2. Market Size and Forecast, By Application
6.4.11. Malaysia Dairy Fermentation Starter Market
6.4.11.1. Market Size and Forecast, By Product Type
6.4.11.2. Market Size and Forecast, By Application
6.4.12. Indonesia Dairy Fermentation Starter Market
6.4.12.1. Market Size and Forecast, By Product Type
6.4.12.2. Market Size and Forecast, By Application
6.4.13. Rest of Asia-Pacific Dairy Fermentation Starter Market
6.4.13.1. Market Size and Forecast, By Product Type
6.4.13.2. Market Size and Forecast, By Application
6.5. LAMEA
6.5.1. Key Market Trends and Opportunities
6.5.2. Market Size and Forecast, By Product Type
6.5.3. Market Size and Forecast, By Application
6.5.4. Market Size and Forecast, By Country
6.5.5. Brazil Dairy Fermentation Starter Market
6.5.5.1. Market Size and Forecast, By Product Type
6.5.5.2. Market Size and Forecast, By Application
6.5.6. South Africa Dairy Fermentation Starter Market
6.5.6.1. Market Size and Forecast, By Product Type
6.5.6.2. Market Size and Forecast, By Application
6.5.7. Saudi Arabia Dairy Fermentation Starter Market
6.5.7.1. Market Size and Forecast, By Product Type
6.5.7.2. Market Size and Forecast, By Application
6.5.8. UAE Dairy Fermentation Starter Market
6.5.8.1. Market Size and Forecast, By Product Type
6.5.8.2. Market Size and Forecast, By Application
6.5.9. Argentina Dairy Fermentation Starter Market
6.5.9.1. Market Size and Forecast, By Product Type
6.5.9.2. Market Size and Forecast, By Application
6.5.10. Rest of LAMEA Dairy Fermentation Starter Market
6.5.10.1. Market Size and Forecast, By Product Type
6.5.10.2. Market Size and Forecast, By Application
CHAPTER 7: COMPETITIVE LANDSCAPE
7.1. Introduction
7.2. Top Winning Strategies
7.3. Product Mapping Of Top 10 Player
7.4. Competitive Dashboard
7.5. Competitive Heatmap
7.6. Top Player Positioning, 2023
CHAPTER 8: COMPANY PROFILES
8.1. CHR. Hansen
8.1.1. Company Overview
8.1.2. Key Executives
8.1.3. Company Snapshot
8.1.4. Operating Business Segments
8.1.5. Product Portfolio
8.1.6. Business Performance
8.1.7. Key Strategic Moves and Developments
8.2. Danisco
8.2.1. Company Overview
8.2.2. Key Executives
8.2.3. Company Snapshot
8.2.4. Operating Business Segments
8.2.5. Product Portfolio
8.2.6. Business Performance
8.2.7. Key Strategic Moves and Developments
8.3. DSM
8.3.1. Company Overview
8.3.2. Key Executives
8.3.3. Company Snapshot
8.3.4. Operating Business Segments
8.3.5. Product Portfolio
8.3.6. Business Performance
8.3.7. Key Strategic Moves and Developments
8.4. CSK
8.4.1. Company Overview
8.4.2. Key Executives
8.4.3. Company Snapshot
8.4.4. Operating Business Segments
8.4.5. Product Portfolio
8.4.6. Business Performance
8.4.7. Key Strategic Moves and Developments
8.5. Lallemand
8.5.1. Company Overview
8.5.2. Key Executives
8.5.3. Company Snapshot
8.5.4. Operating Business Segments
8.5.5. Product Portfolio
8.5.6. Business Performance
8.5.7. Key Strategic Moves and Developments
8.6. Sacco System
8.6.1. Company Overview
8.6.2. Key Executives
8.6.3. Company Snapshot
8.6.4. Operating Business Segments
8.6.5. Product Portfolio
8.6.6. Business Performance
8.6.7. Key Strategic Moves and Developments
8.7. Dalton
8.7.1. Company Overview
8.7.2. Key Executives
8.7.3. Company Snapshot
8.7.4. Operating Business Segments
8.7.5. Product Portfolio
8.7.6. Business Performance
8.7.7. Key Strategic Moves and Developments
8.8. BDF Ingredients
8.8.1. Company Overview
8.8.2. Key Executives
8.8.3. Company Snapshot
8.8.4. Operating Business Segments
8.8.5. Product Portfolio
8.8.6. Business Performance
8.8.7. Key Strategic Moves and Developments
8.9. Lactina Ltd.
8.9.1. Company Overview
8.9.2. Key Executives
8.9.3. Company Snapshot
8.9.4. Operating Business Segments
8.9.5. Product Portfolio
8.9.6. Business Performance
8.9.7. Key Strategic Moves and Developments
8.10. LB Bulgaricum Ltd.
8.10.1. Company Overview
8.10.2. Key Executives
8.10.3. Company Snapshot
8.10.4. Operating Business Segments
8.10.5. Product Portfolio
8.10.6. Business Performance
8.10.7. Key Strategic Moves and Developments
8.11. Chr. Hansen Holding A/S
8.11.1. Company Overview
8.11.2. Key Executives
8.11.3. Company Snapshot
8.11.4. Operating Business Segments
8.11.5. Product Portfolio
8.11.6. Business Performance
8.11.7. Key Strategic Moves and Developments
8.12. Probio-Plus
8.12.1. Company Overview
8.12.2. Key Executives
8.12.3. Company Snapshot
8.12.4. Operating Business Segments
8.12.5. Product Portfolio
8.12.6. Business Performance
8.12.7. Key Strategic Moves and Developments

 

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