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オート麦βグルカンの世界市場規模調査、性質別(有機、従来)、エンドユース別(食品・飲料、医薬品、栄養補助食品、化粧品・パーソナルケア、動物栄養)、地域予測 2022-2028


Global Oat Beta-Glucan Market Size study, By Nature (Organic, Conventional), By End Use (Food and Beverage, Pharmaceutical, Nutraceutical, Dietary Supplements, Cosmetic and Personal Care, Animal Nutrition), and Regional Forecasts 2022-2028

世界のOat β-Glucan市場は、2021年に約XX百万米ドルと評価され、予測期間2022-2028年にXX %以上の健全な成長率で成長すると予測されています。オート麦βグルカンは、水溶性βグルカンとして定義することができ、オ... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Bizwit Research & Consulting LLP
ビズウィットリサーチ&コンサルティング
2022年6月13日 US$4,950
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200 英語

 

サマリー

世界のOat β-Glucan市場は、2021年に約XX百万米ドルと評価され、予測期間2022-2028年にXX %以上の健全な成長率で成長すると予測されています。オート麦βグルカンは、水溶性βグルカンとして定義することができ、オート麦に由来するものです。オート麦βグルカンは、心臓の健康増進、血糖値の調整、体重管理のサポート、消化器系の健康増進など、いくつかの健康上の利点を提供します。これらのグルカンは、食品・飲料、医薬品、栄養補助食品、化粧品・パーソナルケア、動物栄養など、さまざまな産業で利用されています。心血管疾患の有病率の増加、クリーンラベル原料への需要の高まり、主要な市場関係者による最近の製品発売は、世界市場の需要を加速させる要因となっています。例えば、国際糖尿病連合(IDF)の推計によると、2021年には約5億3700万人の成人(20~79歳)が糖尿病を患っており、糖尿病患者の総数は2030年には6億4300万人に達し、2045年末にはさらに7億8300万人に達すると予測されています。さらに、主要な市場関係者は、オート麦β-グルカンの需要増加に対応するために、新しく革新的な製品を開発しています。例えば、2020年7月、スウェーデンの農業協同組合Lantmännen Functional Foodsは、PromOat Instantという名前のオート麦β-グルカンを発売しました。この新製品は水に100%溶け、GMOフリーの全粒オーツ麦から抽出されたものです。この新製品は、心臓病や糖尿病などの健康問題に悩む人々を対象としています。また、栄養補助食品への需要の高まりや医薬品産業の成長は、予測期間中の市場需要の触媒として作用すると予想されます。しかし、オート麦ベータグルカンに関連する高コストは、2022-2028年の予測期間における市場の成長を阻害する。

オート麦ベータグルカンの世界市場調査において考慮された主要地域は、アジア太平洋、北米、ヨーロッパ、ラテンアメリカ、およびその他の地域です。北米は、高齢者人口の増加と心血管疾患の有病率の増加により、市場シェアにおいて世界の主要地域となっています。一方、アジア太平洋地域は、予測期間2022-2028年にかけて大きな成長率を示すと予測されています。同地域では、医薬品分野の成長、糖尿病患者の増加などの要因が、アジア太平洋地域における世界のオート麦ベータグルカン市場に有利な成長見通しをもたらすと考えられます。

本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通りです:
Ceapro Inc.
Koninklijke DSM N.V.
Fazer
ナチュレックス
テート&ライルPLC
ガルーダ・インターナショナル・インク
メテオリックバイオファーマシューティカルズPvt.Ltd.
アンダーサン・バイオメッドテック株式会社
フードケムインターナショナルコーポレーション
西安ミラクルバイオテクノロジー株式会社


本調査の目的は、近年におけるさまざまなセグメントと国の市場規模を定義し、今後8年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象地域や国ごとに、業界の質的・量的な側面を取り入れるよう設計されています。さらに、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細な情報も提供しています。さらに、本レポートでは、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場での利用可能な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明します:
性質別
オーガニック
コンベンショナル
最終用途別
フード&ビバレッジ
医薬品
ニュートラシューティカル
健康補助食品
化粧品・パーソナルケア
動物栄養学
地域別
北アメリカ
米国
カナダ
欧州
英国
ドイツ
フランス
スペイン
イタリア
ROE

アジア・パシフィック
中国
インド
日本
オーストラリア
韓国
ロアパック
ラテンアメリカ
ブラジル
メキシコ
その他の地域

さらに、本調査で考慮した年は以下の通りです:

過去年 - 2018年、2019年、2020年
基準年 - 2021年
予測期間 - 2022年~2028年

市場調査における世界のオート麦ベータグルカン市場のターゲットオーディエンス:

主要なコンサルティング会社およびアドバイザー
大企業、中堅企業、中小企業
ベンチャーキャピタル
付加価値再販業者(VAR)
サードパーティナレッジプロバイダー
投資銀行家
投資家





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目次

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Million)
1.2.1. Global Oat Beta-Glucan Market, by Region, 2020-2028 (USD Million)
1.2.2. Global Oat Beta-Glucan Market, by Nature, 2020-2028 (USD Million)
1.2.3. Global Oat Beta-Glucan Market, by End Use, 2020-2028 (USD Million)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Oat Beta-Glucan Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Oat Beta-Glucan Market Dynamics
3.1. Oat Beta-Glucan Market Impact Analysis (2020-2028)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Growing Prevalence of Cardiovascular Diseases.
3.1.1.2. Increasing demand for clean-label ingredients.
3.1.1.3. Recent product launches from leading market players.
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. High cost associated with Oat beta glucan.
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Growing demand for dietary supplements.
3.1.3.2. Rising pharmaceuticals industry.
Chapter 4. Global Oat Beta-Glucan Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2028)
4.2. PEST Analysis
4.2.1. Political
4.2.2. Economical
4.2.3. Social
4.2.4. Technological
4.3. Investment Adoption Model
4.4. Analyst Recommendation & Conclusion
4.5. Top investment opportunity
4.6. Top winning strategies
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario
Chapter 6. Global Oat Beta-Glucan Market, by Nature
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Oat Beta-Glucan Market by Nature, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Oat Beta-Glucan Market Estimates & Forecasts by Nature 2018-2028 (USD Million)
6.4. Oat Beta-Glucan Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Organic
6.4.2. Conventional
Chapter 7. Global Oat Beta-Glucan Market, by End Use
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Oat Beta-Glucan Market by End Use, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Oat Beta-Glucan Market Estimates & Forecasts by End Use 2018-2028 (USD Million)
7.4. Oat Beta-Glucan Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Food and Beverage
7.4.2. Pharmaceutical
7.4.3. Nutraceutical
7.4.4. Dietary Supplements
7.4.5. Cosmetic and Personal Care
7.4.6. Animal Nutrition
Chapter 8. Global Oat Beta-Glucan Market, Regional Analysis
8.1. Oat Beta-Glucan Market, Regional Market Snapshot
8.2. North America Oat Beta-Glucan Market
8.2.1. U.S. Oat Beta-Glucan Market
8.2.1.1. Nature estimates & forecasts, 2018-2028
8.2.1.2. End Use estimates & forecasts, 2018-2028
8.2.2. Canada Oat Beta-Glucan Market
8.3. Europe Oat Beta-Glucan Market Snapshot
8.3.1. U.K. Oat Beta-Glucan Market
8.3.2. Germany Oat Beta-Glucan Market
8.3.3. France Oat Beta-Glucan Market
8.3.4. Spain Oat Beta-Glucan Market
8.3.5. Italy Oat Beta-Glucan Market
8.3.6. Rest of Europe Oat Beta-Glucan Market
8.4. Asia-Pacific Oat Beta-Glucan Market Snapshot
8.4.1. China Oat Beta-Glucan Market
8.4.2. India Oat Beta-Glucan Market
8.4.3. Japan Oat Beta-Glucan Market
8.4.4. Australia Oat Beta-Glucan Market
8.4.5. South Korea Oat Beta-Glucan Market
8.4.6. Rest of Asia Pacific Oat Beta-Glucan Market
8.5. Latin America Oat Beta-Glucan Market Snapshot
8.5.1. Brazil Oat Beta-Glucan Market
8.5.2. Mexico Oat Beta-Glucan Market
8.6. Rest of The World Oat Beta-Glucan Market

Chapter 9. Competitive Intelligence
9.1. Top Market Strategies
9.2. Company Profiles
9.2.1. Ceapro Inc.
9.2.1.1. Key Information
9.2.1.2. Overview
9.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
9.2.1.4. Product Summary
9.2.1.5. Recent Developments
9.2.2. Koninklijke DSM N.V.
9.2.3. Fazer
9.2.4. Naturex
9.2.5. Tate & Lyle PLC
9.2.6. Garuda International, Inc.
9.2.7. Meteoric Biopharmaceuticals Pvt. Ltd.
9.2.8. Undersun Biomedtech Corp
9.2.9. Foodchem International Corporation
9.2.10. Xi'an Miracle Biotechnology Co., Ltd.
Chapter 10. Research Process
10.1. Research Process
10.1.1. Data Mining
10.1.2. Analysis
10.1.3. Market Estimation
10.1.4. Validation
10.1.5. Publishing
10.2. Research Attributes
10.3. Research Assumption

 

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Summary

Global Oat Beta-Glucan Market is valued approximately USD XX million in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than XX % over the forecast period 2022-2028. The Oat Beta-Glucan can be defined as water-soluble β-glucans, and it is derived from Oats. Oat beta glucan offers several health benefits such as improves heart health, regulates blood sugar levels, supports weight management, and improves digestive health among others. These glucans are utilized across different industries such as Food and Beverage, Pharmaceutical, Nutraceutical, Dietary Supplements, Cosmetic and Personal Care, Animal Nutrition etc. The growing Prevalence of Cardiovascular Diseases and increasing demand for clean-label ingredients as well as recent product launches from leading market players are factors that are accelerating the global market demand. For instance, according to International Diabetes Federation (IDF)’s estimates – In 2021, around 537 million adults (aged between 20-79 years) have diabetes, and the total number of people living with diabetes is estimated to reach to 643 million by 2030 and further 783 million by end of 2045. Moreover, leading market players are coming up with new and innovative products to capitalize increasing demand for oat beta-glucan. For instance, in July 2020, Swedish agricultural cooperative Lantmännen Functional Foods launched oat beta-glucan named PromOat Instant. This new product is 100 percent soluble in water and extracted from GMO-free, wholegrain oats. This new product is intended for individuals suffering from major health issues including heart disease and diabetes etc. Also, growing demand for dietary supplements and rising pharmaceuticals industry are anticipated to act as a catalyzing factor for the market demand during the forecast period. However, high cost associated with Oat beta glucan impede the growth of the market over the forecast period of 2022-2028.

The key regions considered for the global Oat Beta-Glucan Market study include Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and the Rest of the World. North America is the leading region across the world in terms of market share owing to growing geriatric population and increasing prevalence of cardiovascular diseases. Whereas, Asia Pacific is anticipated to exhibit a significant growth rate over the forecast period 2022-2028. Factors such as growing pharmaceuticals sector and increasing number of diabetic individuals in the region, would create lucrative growth prospects for the global Oat Beta-Glucan Market across the Asia Pacific region.

Major market players included in this report are:
Ceapro Inc.
Koninklijke DSM N.V.
Fazer
Naturex
Tate & Lyle PLC
Garuda International, Inc.
Meteoric Biopharmaceuticals Pvt. Ltd.
Undersun Biomedtech Corp
Foodchem International Corporation
Xi'an Miracle Biotechnology Co.,Ltd.


The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming eight years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within each of the regions and countries involved in the study. Furthermore, the report also caters the detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, the report shall also incorporate available opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:
By Nature:
Organic
Conventional
By End Use:
Food and Beverage
Pharmaceutical
Nutraceutical
Dietary Supplements
Cosmetic and Personal Care
Animal Nutrition
By Region:
North America
U.S.
Canada
Europe
UK
Germany
France
Spain
Italy
ROE

Asia Pacific
China
India
Japan
Australia
South Korea
RoAPAC
Latin America
Brazil
Mexico
Rest of the World

Furthermore, years considered for the study are as follows:

Historical year – 2018, 2019, 2020
Base year – 2021
Forecast period – 2022 to 2028

Target Audience of the Global Oat Beta-Glucan Market in Market Study:

Key Consulting Companies & Advisors
Large, medium-sized, and small enterprises
Venture capitalists
Value-Added Resellers (VARs)
Third-party knowledge providers
Investment bankers
Investors





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Table of Contents

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Million)
1.2.1. Global Oat Beta-Glucan Market, by Region, 2020-2028 (USD Million)
1.2.2. Global Oat Beta-Glucan Market, by Nature, 2020-2028 (USD Million)
1.2.3. Global Oat Beta-Glucan Market, by End Use, 2020-2028 (USD Million)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Oat Beta-Glucan Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Oat Beta-Glucan Market Dynamics
3.1. Oat Beta-Glucan Market Impact Analysis (2020-2028)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Growing Prevalence of Cardiovascular Diseases.
3.1.1.2. Increasing demand for clean-label ingredients.
3.1.1.3. Recent product launches from leading market players.
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. High cost associated with Oat beta glucan.
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Growing demand for dietary supplements.
3.1.3.2. Rising pharmaceuticals industry.
Chapter 4. Global Oat Beta-Glucan Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2028)
4.2. PEST Analysis
4.2.1. Political
4.2.2. Economical
4.2.3. Social
4.2.4. Technological
4.3. Investment Adoption Model
4.4. Analyst Recommendation & Conclusion
4.5. Top investment opportunity
4.6. Top winning strategies
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario
Chapter 6. Global Oat Beta-Glucan Market, by Nature
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Oat Beta-Glucan Market by Nature, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Oat Beta-Glucan Market Estimates & Forecasts by Nature 2018-2028 (USD Million)
6.4. Oat Beta-Glucan Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Organic
6.4.2. Conventional
Chapter 7. Global Oat Beta-Glucan Market, by End Use
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Oat Beta-Glucan Market by End Use, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Oat Beta-Glucan Market Estimates & Forecasts by End Use 2018-2028 (USD Million)
7.4. Oat Beta-Glucan Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Food and Beverage
7.4.2. Pharmaceutical
7.4.3. Nutraceutical
7.4.4. Dietary Supplements
7.4.5. Cosmetic and Personal Care
7.4.6. Animal Nutrition
Chapter 8. Global Oat Beta-Glucan Market, Regional Analysis
8.1. Oat Beta-Glucan Market, Regional Market Snapshot
8.2. North America Oat Beta-Glucan Market
8.2.1. U.S. Oat Beta-Glucan Market
8.2.1.1. Nature estimates & forecasts, 2018-2028
8.2.1.2. End Use estimates & forecasts, 2018-2028
8.2.2. Canada Oat Beta-Glucan Market
8.3. Europe Oat Beta-Glucan Market Snapshot
8.3.1. U.K. Oat Beta-Glucan Market
8.3.2. Germany Oat Beta-Glucan Market
8.3.3. France Oat Beta-Glucan Market
8.3.4. Spain Oat Beta-Glucan Market
8.3.5. Italy Oat Beta-Glucan Market
8.3.6. Rest of Europe Oat Beta-Glucan Market
8.4. Asia-Pacific Oat Beta-Glucan Market Snapshot
8.4.1. China Oat Beta-Glucan Market
8.4.2. India Oat Beta-Glucan Market
8.4.3. Japan Oat Beta-Glucan Market
8.4.4. Australia Oat Beta-Glucan Market
8.4.5. South Korea Oat Beta-Glucan Market
8.4.6. Rest of Asia Pacific Oat Beta-Glucan Market
8.5. Latin America Oat Beta-Glucan Market Snapshot
8.5.1. Brazil Oat Beta-Glucan Market
8.5.2. Mexico Oat Beta-Glucan Market
8.6. Rest of The World Oat Beta-Glucan Market

Chapter 9. Competitive Intelligence
9.1. Top Market Strategies
9.2. Company Profiles
9.2.1. Ceapro Inc.
9.2.1.1. Key Information
9.2.1.2. Overview
9.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
9.2.1.4. Product Summary
9.2.1.5. Recent Developments
9.2.2. Koninklijke DSM N.V.
9.2.3. Fazer
9.2.4. Naturex
9.2.5. Tate & Lyle PLC
9.2.6. Garuda International, Inc.
9.2.7. Meteoric Biopharmaceuticals Pvt. Ltd.
9.2.8. Undersun Biomedtech Corp
9.2.9. Foodchem International Corporation
9.2.10. Xi'an Miracle Biotechnology Co., Ltd.
Chapter 10. Research Process
10.1. Research Process
10.1.1. Data Mining
10.1.2. Analysis
10.1.3. Market Estimation
10.1.4. Validation
10.1.5. Publishing
10.2. Research Attributes
10.3. Research Assumption

 

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