乳糖不使用バターの世界市場規模調査、用途別(家庭用、業務用)、流通チャネル別(スーパーマーケット&ハイパーマーケット、専門店、オンライン小売店、その他)、地域予測 2022-2028Global Lactose Free Butter Market Size study, by Application (Household and Commercial), by Distribution Channel (Supermarkets & Hypermarkets, Specialty Stores, Online Retail Stores, and Others) and Regional Forecasts 2022-2028 世界のラクトースフリーバター市場は、2021年に約XX億米ドルと評価され、予測期間2022-2028年にはXX %以上の健全な成長率で成長すると予測されています。ラクトースフリーバターには、最小限のラクトースが含まれ... もっと見る
サマリー世界のラクトースフリーバター市場は、2021年に約XX億米ドルと評価され、予測期間2022-2028年にはXX %以上の健全な成長率で成長すると予測されています。ラクトースフリーバターには、最小限のラクトースが含まれています。良質なタンパク質源であり、必要な栄養素をすべて含んでいます。ラクトースフリーバターは、家庭用や業務用で主に使用されています。健康的な食生活に関する意識の高まりが、予測期間中、ラクトースフリーバターの採用につながりました。インスタンスのために:2020年の世界保健機関によると、WHOのメンバーは2025年までに世界の塩分摂取量を30%削減することに取り組んでいました。また、WHOは2025年までに青少年と成人の肥満と糖尿病の増加を最小限に抑えるよう取り組んでいることが分かっています。乳糖を含まないバターの消費量の増加は、市場の成長を促進します。また、ミレニアル世代における乳糖不耐症の増加や、より美味しく栄養価の高い乳糖を求める人々の傾向から、ラクトースフリーバターの普及と需要が予測期間中の市場成長を促進すると考えられます。しかし、代替品の存在が、2022-2028年の予測期間における市場の成長を阻害しています。世界の無乳糖バター市場分析で考慮した地域は、アジア太平洋、北米、欧州、中南米、その他の地域です。アジア太平洋地域は、可処分所得の増加と健康的な食品に対する公的支出の増加により、同地域の無乳糖バターの消費を後押ししており、巨大な市場シェアの点で世界的に重要な地域と見なされています。一方、アジア太平洋地域は、2022年から2028年の間に最大の成長率を達成すると推定されています。製品への膨大な需要を生み出す人口増加や、健康的でタンパク質が豊富な食事に対する意識の高まりなどの要因が、乳糖不使用バター市場に有益な成長予測を生み出すでしょう。 本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通りです: アーラ・フーズ・アンバ(アーラ) コナグラブランズ社 グリーンバレー・クリーマリー シェッズ・カントリー・クロック(アップフィールド) 社会性 ヴァリオ・リミテッド ウエルゼナ成分 チャレンジデイリー LACTAID(McNeil Nutritionals, LLC) モリソンズ・リミテッド 本調査の目的は、近年における様々なセグメント&国の市場規模を定義し、今後8年間の値を予測することです。本レポートは、本調査の対象である各地域・国において、産業の質的・量的な側面を取り込むよう設計されています。さらに、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細な情報も提供しています。さらに、本レポートでは、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場での利用可能な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明する: アプリケーション別 家庭用 コマーシャル 流通チャネル別 スーパーマーケット、ハイパーマーケット スペシャリティストア オンライン販売店 その他 地域別 北アメリカ U.S. カナダ ヨーロッパ 連邦王国 ドイツ フランス スペイン イタリア ROE アジア太平洋 中国 インド 日本 オーストラリア 南朝鮮 ロアパック ラテンアメリカ ブラジル メキシコ その他の地域 さらに、本調査で考慮した年は以下の通りです: 歴史的な年号・・・2018年、2019年、2020年 基準年 - 2021年 予測期間 - 2022年~2028年 市場調査における乳糖不使用バターの世界市場のターゲットオーディエンス: 主なコンサルティング会社・アドバイザーのご紹介 大企業・中堅企業・中小企業 ベンチャーキャピタル 付加価値再販業者(VAR) サードパーティナレッジプロバイダー 投資銀行家 投資家の皆様へ 目次Chapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 2020-2028 (USD Billion) 1.2.1. Lactose Free Butter Market, by Region, 2020-2028 2020-2028 (USD Billion) 1.2.2. Lactose Free Butter Market, by Application, 2020-2028 2020-2028 (USD Billion) 1.2.3. Lactose Free Butter Market, by Distribution Channel, 2020-2028 2020-2028 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Lactose Free Butter Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Lactose Free Butter Market Dynamics 3.1. Lactose Free Butter Market Impact Analysis (2020-2028 ) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Increasing awareness towards healthy diet 3.1.1.2. Rising consumption of lactose free butter 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Presence of substitutes 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Increasing prevalence of lactose intolerance in millennial population 3.1.3.2. Public inclination towards better tasting and nutritional varieties of lactose Chapter 4. Global Lactose Free Butter Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2027) 4.2. PEST Analysis 4.2.1. Political 4.2.2. Economical 4.2.3. Social 4.2.4. Technological 4.3. Investment Adoption Model 4.4. Analyst Recommendation & Conclusion 4.5. Top investment opportunity 4.6. Top winning strategies Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 market scenario Chapter 6. Global Lactose Free Butter Market, by Application 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Lactose Free Butter Market by Application, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Lactose Free Butter Market Estimates & Forecasts by Application, 2018-2028 (USD Billion) 6.4. Lactose Free Butter Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Household 6.4.2. Commercial Chapter 7. Global Lactose Free Butter Market, by Distribution Channel 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Lactose Free Butter Market by Distribution Channel, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Lactose Free Butter Market Estimates & Forecasts by Distribution Channel, 2018-2028 (USD Billion) 7.4. Lactose Free Butter Market, Sub Segment Analysis 7.4.1. Supermarkets & Hypermarkets 7.4.2. Specialty Stores 7.4.3. Online Retail Stores 7.4.4. Others Chapter 8. Global Lactose Free Butter Market, Regional Analysis 8.1. Lactose Free Butter Market, Regional Market Snapshot 8.2. North America Lactose Free Butter Market 8.2.1. U.S. Lactose Free Butter Market 8.2.1.1. Application breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 8.2.1.2. Distribution Channel breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 8.2.2. Canada Lactose Free Butter Market 8.3. Europe Lactose Free Butter Market Snapshot 8.3.1. U.K. Lactose Free Butter Market 8.3.2. Germany Lactose Free Butter Market 8.3.3. France Lactose Free Butter Market 8.3.4. Spain Lactose Free Butter Market 8.3.5. Italy Lactose Free Butter Market 8.3.6. Rest of Europe Lactose Free Butter Market 8.4. Asia-Pacific Lactose Free Butter Market Snapshot 8.4.1. China Lactose Free Butter Market 8.4.2. India Lactose Free Butter Market 8.4.3. Japan Lactose Free Butter Market 8.4.4. Australia Lactose Free Butter Market 8.4.5. South Korea Lactose Free Butter Market 8.4.6. Rest of Asia Pacific Lactose Free Butter Market 8.5. Latin America Lactose Free Butter Market Snapshot 8.5.1. Brazil Lactose Free Butter Market 8.5.2. Mexico Lactose Free Butter Market 8.6. Rest of The World Lactose Free Butter Market Chapter 9. Competitive Intelligence 9.1. Top Market Strategies 9.2. Company Profiles 9.2.1. Arla Foods amba (Arla) 9.2.1.1. Key Information 9.2.1.2. Overview 9.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 9.2.1.4. Product Summary 9.2.1.5. Recent Developments 9.2.2. Conagra Brands, Inc. 9.2.3. Green Valley Creamery 9.2.4. Shedd's Country Crock (Upfield) 9.2.5. Social Nature 9.2.6. Valio Ltd 9.2.7. Uelzena Ingredients 9.2.8. Challenge Dairy 9.2.9. LACTAID (McNeil Nutritionals, LLC) 9.2.10. Morrisons Ltd Chapter 10. Research Process 10.1. Research Process 10.1.1. Data Mining 10.1.2. Analysis 10.1.3. Market Estimation 10.1.4. Validation 10.1.5. Publishing 10.2. Research Attributes 10.3. Research Assumption
SummaryGlobal Lactose Free Butter Market is valued at approximately USD XX billion in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than XX % over the forecast period 2022-2028. Lactose Free Butter contains a minimal amount of lactose. It is a good source of protein and contains all the necessary nutrients. Lactose free butter has major applications in households and commercial. The increasing awareness regarding a healthy diet has led to the adoption of Lactose Free Butter across the forecast period. For Instance: According to the World Health Organization in 2020, the members of WHO were working to reduce the worldwide salt intake by 30% by 2025. It is found that WHO working to minimize the rising obesity and diabetes in adolescents and adults by 2025. Rising consumption of lactose free butter enhances the market growth. Also, with the increasing prevalence of lactose intolerance in millennial population and public inclination towards better tasting and nutritional varieties of lactose, the adoption & demand for Lactose Free Butter is likely to increase the market growth during the forecast period. However, presence of substitutes impedes the growth of the market over the forecast period of 2022-2028. Table of ContentsChapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 2020-2028 (USD Billion) 1.2.1. Lactose Free Butter Market, by Region, 2020-2028 2020-2028 (USD Billion) 1.2.2. Lactose Free Butter Market, by Application, 2020-2028 2020-2028 (USD Billion) 1.2.3. Lactose Free Butter Market, by Distribution Channel, 2020-2028 2020-2028 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Lactose Free Butter Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Lactose Free Butter Market Dynamics 3.1. Lactose Free Butter Market Impact Analysis (2020-2028 ) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Increasing awareness towards healthy diet 3.1.1.2. Rising consumption of lactose free butter 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Presence of substitutes 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Increasing prevalence of lactose intolerance in millennial population 3.1.3.2. Public inclination towards better tasting and nutritional varieties of lactose Chapter 4. Global Lactose Free Butter Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2027) 4.2. PEST Analysis 4.2.1. Political 4.2.2. Economical 4.2.3. Social 4.2.4. Technological 4.3. Investment Adoption Model 4.4. Analyst Recommendation & Conclusion 4.5. Top investment opportunity 4.6. Top winning strategies Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 market scenario Chapter 6. Global Lactose Free Butter Market, by Application 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Lactose Free Butter Market by Application, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Lactose Free Butter Market Estimates & Forecasts by Application, 2018-2028 (USD Billion) 6.4. Lactose Free Butter Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Household 6.4.2. Commercial Chapter 7. Global Lactose Free Butter Market, by Distribution Channel 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Lactose Free Butter Market by Distribution Channel, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Lactose Free Butter Market Estimates & Forecasts by Distribution Channel, 2018-2028 (USD Billion) 7.4. Lactose Free Butter Market, Sub Segment Analysis 7.4.1. Supermarkets & Hypermarkets 7.4.2. Specialty Stores 7.4.3. Online Retail Stores 7.4.4. Others Chapter 8. Global Lactose Free Butter Market, Regional Analysis 8.1. Lactose Free Butter Market, Regional Market Snapshot 8.2. North America Lactose Free Butter Market 8.2.1. U.S. Lactose Free Butter Market 8.2.1.1. Application breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 8.2.1.2. Distribution Channel breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 8.2.2. Canada Lactose Free Butter Market 8.3. Europe Lactose Free Butter Market Snapshot 8.3.1. U.K. Lactose Free Butter Market 8.3.2. Germany Lactose Free Butter Market 8.3.3. France Lactose Free Butter Market 8.3.4. Spain Lactose Free Butter Market 8.3.5. Italy Lactose Free Butter Market 8.3.6. Rest of Europe Lactose Free Butter Market 8.4. Asia-Pacific Lactose Free Butter Market Snapshot 8.4.1. China Lactose Free Butter Market 8.4.2. India Lactose Free Butter Market 8.4.3. Japan Lactose Free Butter Market 8.4.4. Australia Lactose Free Butter Market 8.4.5. South Korea Lactose Free Butter Market 8.4.6. Rest of Asia Pacific Lactose Free Butter Market 8.5. Latin America Lactose Free Butter Market Snapshot 8.5.1. Brazil Lactose Free Butter Market 8.5.2. Mexico Lactose Free Butter Market 8.6. Rest of The World Lactose Free Butter Market Chapter 9. Competitive Intelligence 9.1. Top Market Strategies 9.2. Company Profiles 9.2.1. Arla Foods amba (Arla) 9.2.1.1. Key Information 9.2.1.2. Overview 9.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 9.2.1.4. Product Summary 9.2.1.5. Recent Developments 9.2.2. Conagra Brands, Inc. 9.2.3. Green Valley Creamery 9.2.4. Shedd's Country Crock (Upfield) 9.2.5. Social Nature 9.2.6. Valio Ltd 9.2.7. Uelzena Ingredients 9.2.8. Challenge Dairy 9.2.9. LACTAID (McNeil Nutritionals, LLC) 9.2.10. Morrisons Ltd Chapter 10. Research Process 10.1. Research Process 10.1.1. Data Mining 10.1.2. Analysis 10.1.3. Market Estimation 10.1.4. Validation 10.1.5. Publishing 10.2. Research Attributes 10.3. Research Assumption
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート
Bizwit Research & Consulting LLP社の食品・飲料分野での最新刊レポート
本レポートと同じKEY WORD(household)の最新刊レポート
よくあるご質問Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
詳細検索
2024/11/22 10:26 155.52 円 163.34 円 198.56 円 |