脱水野菜の世界市場規模調査・予測、タイプ別(ジャガイモ、トマト、タマネギ、その他)、形態別(粉末・顆粒、カット・フレーク、ホール)、エンドユーザー別(業務用、家庭用)、地域別分析、2023-2030年Global Dehydrated Vegetables Market Size Study & Forecast, by Type (Potato, Tomato, Onion, Others), by Form (Powder and Granules, Cuts and Flakes, Whole), by End User (Commercial, Household) and Regional Analysis, 2023-2030 世界の脱水野菜市場は2022年に約57億米ドルと評価され、予測期間2023-2030年には7.07%以上の成長率で成長すると予測されている。脱水野菜とは、栄養価を保ちながら水分をほとんど除去する脱水工程を経た野菜のこ... もっと見る
サマリー世界の脱水野菜市場は2022年に約57億米ドルと評価され、予測期間2023-2030年には7.07%以上の成長率で成長すると予測されている。脱水野菜とは、栄養価を保ちながら水分をほとんど除去する脱水工程を経た野菜のことである。脱水は生鮮野菜から水分を除去するプロセスであり、その結果、生鮮野菜よりも保存期間が長く、輸送や保存が容易な製品となる。脱水には、風乾、天日乾燥、専用の脱水装置の使用などの方法で野菜から水分を除去することが含まれる。世界の脱水野菜市場は、健康的で便利な食品オプションに対する需要の増加と食品加工産業の成長によって牽引されてきた。加えて、有機食品やクリーンラベル食品に対する消費者の志向の高まりが、市場の成長を後押ししている。オーガニック製品やクリーン・ラベル製品の利用が増加しているのは、オーガニック製品に関連する健康上の利点が認識されているためである。Institute of Food Technologists(食品技術者協会)によると、クリーンラベル食品の世界売上高は2020年には1,800億米ドルを占めると推定され、クリーンラベル製品の世界売上高は2021年の388億米ドルから2026年には641億米ドルに6.8%の複合年間成長率で増加するとみられる。消費者は化学物質を含まない自然食品の消費に傾倒しており、製品に関するラベル知識の高まりが市場にプラスの影響を与えている。さらに、菜食主義者やベジタリアン向けの製品に対する世界的な需要の高まり、オンライン小売の人気の高まり、脱水野菜の幅広い入手可能性と消費の増加は、予測期間における脱水野菜市場の成長に役立ついくつかの重要な要因である。しかし、原材料価格の変動や保管・取り扱いの複雑さが、2023~2030年の予測期間を通じて市場の成長を阻害している。 世界の脱水野菜市場の調査で考慮した主要地域は、アジア太平洋、北米、欧州、中南米、中東・アフリカなどである。北米は、便利な加工食品の需要の増加により、2022年の市場を支配した。また、都市化の進展による食習慣の変化が、特に人口の多い国々で新しい味への嗜好の変化をもたらし、市場の成長を促進している。アジア太平洋地域は、非季節製品に対する需要の高まり、可処分所得の増加、消費者のライフスタイルの変化などの要因により、予測期間中に最も速いCAGRで成長すると予想される。 本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通り: ザ・ヘイン・セレスティアル・カンパニー(米国) agrarfrost gmbh & co.KG(ドイツ) アグリスト(ベルギー) ロイヤル・コスン(オランダ) ファームフリッツ(オランダ) グリーンヤード(ベルギー) ヒマラヤ・フード・インターナショナル社(インド(インド) J.R.シンプロット・カンパニー(アメリカ) マッケインフーズ英国 ラムウエストン・ホールディングス(イギリス) 市場における最近の動き 2020年8月、ヨーロピアン・フリーズドライ社は、売上増加により英国とデンマークの製造拠点に193万米ドル以上の投資を行ったと発表した。英国拠点での生産量を増やすため、ランカシャー州プレストンの製造施設に3台目の調理釜を追加した。需要増に対応するため、デンマークの製造能力に新たな凍結乾燥機を追加した。この投資拡大により、同社は健全な長寿命部品への需要増を満たすことができそうだ。 2021年2月、ヨーロピアン・フリーズドライはヴィーガン市場からの需要に応え、最新の食材としてフリーズドライのジャックフルーツを発表した。フリーズドライジャックフルーツの利点は、その多用途な用途、食感、したがって、豚肉や鶏肉のプル代替として鍋料理に使用する機会があることである。 世界の脱水野菜市場レポート範囲: 過去データ - 2020 - 2021 推計基準年 - 2022年 予測期間 - 2023-2030 レポート対象 - 売上予測、企業ランキング、競合環境、成長要因、動向 対象セグメント - タイプ, フォーム, エンドユーザー, 地域 地域範囲 - 北米; 欧州; アジア太平洋; 中南米; 中東 & アフリカ カスタマイズ範囲 - レポートのカスタマイズは無料(アナリストの作業時間8時間分まで)。国、地域、セグメントスコープの追加または変更*。 本調査の目的は、近年における様々なセグメントおよび国の市場規模を定義し、今後数年間の市場価値を予測することです。本レポートは、調査対象国における産業の質的・量的側面の両方を盛り込むよう設計されています。 また、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題などの重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、利害関係者が投資するためのミクロ市場における潜在的な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明する: タイプ別 ジャガイモ トマト タマネギ その他 形態別 粉末・顆粒 カット・フレーク ホール エンドユーザー別 業務用 家庭用 地域別 北米 アメリカ カナダ ヨーロッパ 英国 ドイツ フランス スペイン イタリア ROE アジア太平洋 中国 インド 日本 オーストラリア 韓国 RoAPAC ラテンアメリカ ブラジル メキシコ 中東・アフリカ サウジアラビア 南アフリカ その他の中東・アフリカ 目次Chapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.1. Dehydrated Vegetables Market, by region, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.2. Dehydrated Vegetables Market, by Type, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.3. Dehydrated Vegetables Market, by Form, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.4. Dehydrated Vegetables Market, by End User, 2020-2030 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Dehydrated Vegetables Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Industry Evolution 2.2.2. Scope of the Study 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Dehydrated Vegetables Market Dynamics 3.1. Dehydrated Vegetables Market Impact Analysis (2020-2030) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Increasing demand for healthy and convenient food options 3.1.1.2. Growth of food processing industry 3.1.1.3. Growing consumer inclination towards organic and clean-label food products 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Fluctuations in raw material prices 3.1.2.2. Complexities associated with the storage and handling 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Growing popularity of online retail 3.1.3.2. Increasing Number of people adopting vegan and vegetarian diets Chapter 4. Global Dehydrated Vegetables Market: Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.2. Porter’s 5 Force Impact Analysis 4.3. PEST Analysis 4.3.1. Political 4.3.2. Economic 4.3.3. Social 4.3.4. Technological 4.3.5. Environmental 4.3.6. Legal 4.4. Top investment opportunity 4.5. Top winning strategies 4.6. COVID-19 Impact Analysis 4.7. Disruptive Trends 4.8. Industry Expert Perspective 4.9. Analyst Recommendation & Conclusion Chapter 5. Global Dehydrated Vegetables Market, by Type 5.1. Market Snapshot 5.2. Global Dehydrated Vegetables Market by Type, Performance - Potential Analysis 5.3. Global Dehydrated Vegetables Market Estimates & Forecasts by Type 2020-2030 (USD Billion) 5.4. Dehydrated Vegetables Market, Sub Segment Analysis 5.4.1. Potato 5.4.2. Tomato 5.4.3. Onion 5.4.4. Others Chapter 6. Global Dehydrated Vegetables Market, by Form 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Dehydrated Vegetables Market by Form, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Dehydrated Vegetables Market Estimates & Forecasts by Form 2020-2030 (USD Billion) 6.4. Dehydrated Vegetables Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Powder and Granules 6.4.2. Cuts and Flakes 6.4.3. Whole Chapter 7. Global Dehydrated Vegetables Market, by End User 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Dehydrated Vegetables Market by End User, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Dehydrated Vegetables Market Estimates & Forecasts by End User 2020-2030 (USD Billion) 7.4. Dehydrated Vegetables Market, Sub Segment Analysis 7.4.1. Commercial 7.4.2. Household Chapter 8. Global Dehydrated Vegetables Market, Regional Analysis 8.1. Top Leading Countries 8.2. Top Emerging Countries 8.3. Dehydrated Vegetables Market, Regional Market Snapshot 8.4. North America Dehydrated Vegetables Market 8.4.1. U.S. Dehydrated Vegetables Market 8.4.1.1. Type breakdown estimates & forecasts, 2020-2030 8.4.1.2. Form breakdown estimates & forecasts, 2020-2030 8.4.1.3. End User breakdown estimates & forecasts, 2020-2030 8.4.2. Canada Dehydrated Vegetables Market 8.5. Europe Dehydrated Vegetables Market Snapshot 8.5.1. U.K. Dehydrated Vegetables Market 8.5.2. Germany Dehydrated Vegetables Market 8.5.3. France Dehydrated Vegetables Market 8.5.4. Spain Dehydrated Vegetables Market 8.5.5. Italy Dehydrated Vegetables Market 8.5.6. Rest of Europe Dehydrated Vegetables Market 8.6. Asia-Pacific Dehydrated Vegetables Market Snapshot 8.6.1. China Dehydrated Vegetables Market 8.6.2. India Dehydrated Vegetables Market 8.6.3. Japan Dehydrated Vegetables Market 8.6.4. Australia Dehydrated Vegetables Market 8.6.5. South Korea Dehydrated Vegetables Market 8.6.6. Rest of Asia Pacific Dehydrated Vegetables Market 8.7. Latin America Dehydrated Vegetables Market Snapshot 8.7.1. Brazil Dehydrated Vegetables Market 8.7.2. Mexico Dehydrated Vegetables Market 8.8. Middle East & Africa Dehydrated Vegetables Market 8.8.1. Saudi Arabia Dehydrated Vegetables Market 8.8.2. South Africa Dehydrated Vegetables Market 8.8.3. Rest of Middle East & Africa Dehydrated Vegetables Market Chapter 9. Competitive Intelligence 9.1. Key Company SWOT Analysis 9.1.1. Company 1 9.1.2. Company 2 9.1.3. Company 3 9.2. Top Market Strategies 9.3. Company Profiles 9.3.1. The Hain Celestial Company (US) 9.3.1.1. Key Information 9.3.1.2. Overview 9.3.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 9.3.1.4. Product Summary 9.3.1.5. Recent Developments 9.3.2. Agrarfrost Gmbh & Co. Kg (Germany) 9.3.3. Agristo (Belgium) 9.3.4. Royal Cosun (Netherlands) 9.3.5. Farm Frites (Netherlands) 9.3.6. Greenyard (Belgium) 9.3.7. Himalaya Food International Ltd. (India) 9.3.8. J.R. Simplot Company (US) 9.3.9. McCain Foods Ltd. (UK) 9.3.10. Lamb Weston Holdings, Inc. (UK) Chapter 10. Research Process 10.1. Research Process 10.1.1. Data Mining 10.1.2. Analysis 10.1.3. Market Estimation 10.1.4. Validation 10.1.5. Publishing 10.2. Research Attributes 10.3. Research Assumption
SummaryGlobal Dehydrated Vegetables Market is valued at approximately USD 5.7 billion in 2022 and is anticipated to grow with a growth rate of more than 7.07% over the forecast period 2023-2030. Dehydrated vegetables are vegetables that have undergone a dehydration process to remove most of their water content while preserving their nutritional value. Dehydration is a process that removes water from fresh vegetables, resulting in a product that has a longer shelf life and is easier to transport and store than fresh produce. Dehydration involves removing moisture from vegetables through methods such as air drying, sun drying, or using specialized dehydrating equipment. The global dehydrated vegetables market has been driven by the increasing demand for healthy and convenient food options, as well as the growth of the food processing industry. Table of ContentsChapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.1. Dehydrated Vegetables Market, by region, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.2. Dehydrated Vegetables Market, by Type, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.3. Dehydrated Vegetables Market, by Form, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.4. Dehydrated Vegetables Market, by End User, 2020-2030 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Dehydrated Vegetables Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Industry Evolution 2.2.2. Scope of the Study 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Dehydrated Vegetables Market Dynamics 3.1. Dehydrated Vegetables Market Impact Analysis (2020-2030) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Increasing demand for healthy and convenient food options 3.1.1.2. Growth of food processing industry 3.1.1.3. Growing consumer inclination towards organic and clean-label food products 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Fluctuations in raw material prices 3.1.2.2. Complexities associated with the storage and handling 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Growing popularity of online retail 3.1.3.2. Increasing Number of people adopting vegan and vegetarian diets Chapter 4. Global Dehydrated Vegetables Market: Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.2. Porter’s 5 Force Impact Analysis 4.3. PEST Analysis 4.3.1. Political 4.3.2. Economic 4.3.3. Social 4.3.4. Technological 4.3.5. Environmental 4.3.6. Legal 4.4. Top investment opportunity 4.5. Top winning strategies 4.6. COVID-19 Impact Analysis 4.7. Disruptive Trends 4.8. Industry Expert Perspective 4.9. Analyst Recommendation & Conclusion Chapter 5. Global Dehydrated Vegetables Market, by Type 5.1. Market Snapshot 5.2. Global Dehydrated Vegetables Market by Type, Performance - Potential Analysis 5.3. Global Dehydrated Vegetables Market Estimates & Forecasts by Type 2020-2030 (USD Billion) 5.4. Dehydrated Vegetables Market, Sub Segment Analysis 5.4.1. Potato 5.4.2. Tomato 5.4.3. Onion 5.4.4. Others Chapter 6. Global Dehydrated Vegetables Market, by Form 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Dehydrated Vegetables Market by Form, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Dehydrated Vegetables Market Estimates & Forecasts by Form 2020-2030 (USD Billion) 6.4. Dehydrated Vegetables Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Powder and Granules 6.4.2. Cuts and Flakes 6.4.3. Whole Chapter 7. Global Dehydrated Vegetables Market, by End User 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Dehydrated Vegetables Market by End User, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Dehydrated Vegetables Market Estimates & Forecasts by End User 2020-2030 (USD Billion) 7.4. Dehydrated Vegetables Market, Sub Segment Analysis 7.4.1. Commercial 7.4.2. Household Chapter 8. Global Dehydrated Vegetables Market, Regional Analysis 8.1. Top Leading Countries 8.2. Top Emerging Countries 8.3. Dehydrated Vegetables Market, Regional Market Snapshot 8.4. North America Dehydrated Vegetables Market 8.4.1. U.S. Dehydrated Vegetables Market 8.4.1.1. Type breakdown estimates & forecasts, 2020-2030 8.4.1.2. Form breakdown estimates & forecasts, 2020-2030 8.4.1.3. End User breakdown estimates & forecasts, 2020-2030 8.4.2. Canada Dehydrated Vegetables Market 8.5. Europe Dehydrated Vegetables Market Snapshot 8.5.1. U.K. Dehydrated Vegetables Market 8.5.2. Germany Dehydrated Vegetables Market 8.5.3. France Dehydrated Vegetables Market 8.5.4. Spain Dehydrated Vegetables Market 8.5.5. Italy Dehydrated Vegetables Market 8.5.6. Rest of Europe Dehydrated Vegetables Market 8.6. Asia-Pacific Dehydrated Vegetables Market Snapshot 8.6.1. China Dehydrated Vegetables Market 8.6.2. India Dehydrated Vegetables Market 8.6.3. Japan Dehydrated Vegetables Market 8.6.4. Australia Dehydrated Vegetables Market 8.6.5. South Korea Dehydrated Vegetables Market 8.6.6. Rest of Asia Pacific Dehydrated Vegetables Market 8.7. Latin America Dehydrated Vegetables Market Snapshot 8.7.1. Brazil Dehydrated Vegetables Market 8.7.2. Mexico Dehydrated Vegetables Market 8.8. Middle East & Africa Dehydrated Vegetables Market 8.8.1. Saudi Arabia Dehydrated Vegetables Market 8.8.2. South Africa Dehydrated Vegetables Market 8.8.3. Rest of Middle East & Africa Dehydrated Vegetables Market Chapter 9. Competitive Intelligence 9.1. Key Company SWOT Analysis 9.1.1. Company 1 9.1.2. Company 2 9.1.3. Company 3 9.2. Top Market Strategies 9.3. Company Profiles 9.3.1. The Hain Celestial Company (US) 9.3.1.1. Key Information 9.3.1.2. Overview 9.3.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 9.3.1.4. Product Summary 9.3.1.5. Recent Developments 9.3.2. Agrarfrost Gmbh & Co. Kg (Germany) 9.3.3. Agristo (Belgium) 9.3.4. Royal Cosun (Netherlands) 9.3.5. Farm Frites (Netherlands) 9.3.6. Greenyard (Belgium) 9.3.7. Himalaya Food International Ltd. (India) 9.3.8. J.R. Simplot Company (US) 9.3.9. McCain Foods Ltd. (UK) 9.3.10. Lamb Weston Holdings, Inc. (UK) Chapter 10. Research Process 10.1. Research Process 10.1.1. Data Mining 10.1.2. Analysis 10.1.3. Market Estimation 10.1.4. Validation 10.1.5. Publishing 10.2. Research Attributes 10.3. Research Assumption
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート
Bizwit Research & Consulting LLP社の食品・飲料分野での最新刊レポート
本レポートと同じKEY WORD(vegetables)の最新刊レポートよくあるご質問Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
|