世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

グルテンフリーベーカリーの世界市場規模調査、製品タイプ別(パン、クッキー、スナック、その他)、流通チャネル別(スーパーマーケット/ハイパーマーケット、コンビニエンスストア、専門店、オンラインチャネル、その他)、地域別予測 2022-2028


Global Gluten-Free Bakery Market Size study, by Product Type (Bread, Cookies, Snacks, Others), by Distribution Channel (Supermarkets/Hypermarkets, Convenience Stores, Specialist Stores, Online Channels, Others) and Regional Forecasts 2022-2028

世界のグルテンフリーベーカリー市場は、2021年に約XXと評価され、予測期間2022-2028年には9%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。グルテンフリーベーカリーとは、小麦や大麦など多くの穀物に含まれ... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Bizwit Research & Consulting LLP
ビズウィットリサーチ&コンサルティング
2022年6月7日 US$4,950
シングルユーザライセンス(印刷不可)
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
200 英語

 

サマリー

世界のグルテンフリーベーカリー市場は、2021年に約XXと評価され、予測期間2022-2028年には9%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。グルテンフリーベーカリーとは、小麦や大麦など多くの穀物に含まれるタンパク質であるグルテンを含まない焼き菓子のことを指します。世界的なセリアック病の流行に伴い、消費者はグルテンフリーの食生活を好むようになってきています。グルテンフリー製品は利便性が高いため、パン製品、スナック、クッキーなどの人気が高まっています。その結果、これらのような事実上の要因が当該市場を牽引すると予想されます。グルテンフリーのベーカリー製品は、消費者が様々な食体験をすることに固執し、あきらめそうにないため、予測期間中に牽引力を増すと予想されます。セリアック病財団は、血液検査に基づくと世界の1.4%、生検結果に基づくと0.7%の人々がセリアック病であると推定しています。セリアック病の遺伝的要素は非常に強い。アメリカ人のほぼ3分の1がセリアック病の原因となる遺伝子変異を保有しています。セリアック病はヨーロッパ諸国でも一般的になってきています。セリアック病患者は、厳格なグルテンフリー食に従うことで、体調が良くなると言われています。このような人口が、市場の成長をさらに促進すると予想されます。さらに、革新的な製品の発売や、グルテンフリーの食品がもたらす健康効果に関する認知度の向上が、市場の成長に影響を与えると予想されます。例えば、Bob's Red Mill社は、2021年4月に新しいオートクラッカー・ラインを発売しました。このグルテンフリークラッカーは、全粒オーツ麦、アーモンド、亜麻仁、玄米、キヌアを使用しており、植物性でNon-GMO Project認証を受けています。同様に、Dr.Schärは、2020年8月にドイツとオーストリアでグルテンフリーベーカリーを展開するPanistaとの新たなパートナーシップを発表し、グローバルグルテンフリーリーダーがオンラインベーカリーと提携し、焼きたてのフリーフローパンの幅広いラインナップを補完することになります。さらに、グルテンの悪影響やグルテンフリー製品を摂取することの利点に対する意識の高まりが、この地域の市場成長を後押しすると考えられます。


世界のグルテンフリーベーカリー市場調査において考慮した主要地域は、アジア太平洋、北米、欧州、中南米、およびその他の地域です。グルテンフリーベーカリー製品市場は、北米が支配的です。セリアック病の有病率の上昇と人口の増加のためです。主要プレーヤーがグルテンフリーベーカリー製品の技術革新に力を入れることで、この地域にさらなる成長と拡大の機会が生まれるでしょう。一方、アジア太平洋地域は、予測期間中、最も速い速度で成長すると予想されます。これは、低い人件費と豊富な原材料により、メーカーがここに製造ユニットを設置する大きな可能性を持っているためです。

本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通りです:
エイミーズ・キッチン(Amy's Kitchen, Inc.
ボブス・レッドミル
Boulder Brands, Inc.
ドクター・シャー
エンジョイライフナチュラルブランズLLC
ゼネラルミルズ社
ジーニアスフーズ
クラフトハインツカンパニー
ヘイン・セレスティアル・グループ・インク
ヒーロー・グループAG
本調査の目的は、近年におけるさまざまなセグメント&国の市場規模を定義し、今後8年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象である各地域・国において、産業の質的・量的な側面を取り入れるよう設計されています。さらに、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細な情報も提供しています。さらに、本レポートでは、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場での利用可能な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明する:
製品タイプ別
パン
クッキー
スナック菓子
その他

流通チャネル別

スーパーマーケット/ハイパーマーケット
コンビニエンスストア
専門店
オンラインチャネル
その他
地域別
北アメリカ
米国
カナダ
欧州
英国
ドイツ
フランス
スペイン
イタリア
ROE

アジア・パシフィック
中国
インド
日本
オーストラリア
韓国
ロアパック
ラテンアメリカ
ブラジル
メキシコ
その他の地域

さらに、本調査で考慮した年は以下の通りです:

過去年 - 2018年、2019年、2020年
基準年 - 2021年
予測期間 - 2022年~2028年

市場調査における世界のグルテンフリーベーカリー市場のターゲットオーディエンス:

主要コンサルティング会社およびアドバイザー
大企業、中堅企業、中小企業
ベンチャーキャピタル
付加価値再販業者(VAR)
サードパーティナレッジプロバイダー
投資銀行家
投資家


ページTOPに戻る


目次

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Billion)
1.2.1. Gluten-Free Bakery Market, by Region, 2020-2028 (USD Billion)
1.2.2. Gluten-Free Bakery Market, by Product Type, 2020-2028 (USD Billion)
1.2.3. Gluten-Free Bakery Market, by Distribution Channel, 2020-2028 (USD Billion)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Gluten-Free Bakery Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Gluten-Free Bakery Market Dynamics
3.1. Gluten-Free Bakery Market Impact Analysis (2020-2028)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Rising prevalence of celiac disease
3.1.1.2. Rising popularity of gluten-free products
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. High prices of gluten-free bakery products
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Rising health consciousness, awareness regarding the ill effects of gluten
Chapter 4. Global Gluten-Free Bakery Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2028)
4.2. PEST Analysis
4.2.1. Political
4.2.2. Economical
4.2.3. Social
4.2.4. Technological
4.3. Investment Adoption Model
4.4. Analyst Recommendation & Conclusion
4.5. Top investment opportunity
4.6. Top winning strategies
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario
Chapter 6. Global Gluten-Free Bakery Market, by Product Type
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Gluten-Free Bakery Market by Product Type, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Gluten-Free Bakery Market Estimates & Forecasts by Product Type, 2018-2028 (USD Billion)
6.4. Gluten-Free Bakery Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Bread
6.4.2. Cookies
6.4.3. Snacks
6.4.4. Others
Chapter 7. Global Gluten-Free Bakery Market, by Distribution Channel
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Gluten-Free Bakery Market by Distribution Channel, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Gluten-Free Bakery Market Estimates & Forecasts by Distribution Channel, 2018-2028 (USD Billion)
7.4. Gluten-Free Bakery Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Supermarkets/Hypermarkets
7.4.2. Convenience Stores
7.4.3. Specialist Stores
7.4.4. Online Channels
7.4.5. Others
Chapter 8. Global Gluten-Free Bakery Market, Regional Analysis
8.1. Gluten-Free Bakery Market, Regional Market Snapshot
8.2. North America Gluten-Free Bakery Market
8.2.1. U.S. Gluten-Free Bakery Market
8.2.1.1. Product Type breakdown estimates & forecasts, 2018-2028
8.2.1.2. Distribution Channel breakdown estimates & forecasts, 2018-2028
8.2.2. Canada Gluten-Free Bakery Market
8.3. Europe Gluten-Free Bakery Market Snapshot
8.3.1. U.K. Gluten-Free Bakery Market
8.3.2. Germany Gluten-Free Bakery Market
8.3.3. France Gluten-Free Bakery Market
8.3.4. Spain Gluten-Free Bakery Market
8.3.5. Italy Gluten-Free Bakery Market
8.3.6. Rest of EuropeGluten-Free Bakery Market
8.4. Asia-Pacific Gluten-Free Bakery Market Snapshot
8.4.1. China Gluten-Free Bakery Market
8.4.2. India Gluten-Free Bakery Market
8.4.3. Japan Gluten-Free Bakery Market
8.4.4. Australia Gluten-Free Bakery Market
8.4.5. South Korea Gluten-Free Bakery Market
8.4.6. Rest of Asia Pacific Gluten-Free Bakery Market
8.5. Latin America Gluten-Free Bakery Market Snapshot
8.5.1. Brazil Gluten-Free Bakery Market
8.5.2. Mexico Gluten-Free Bakery Market
8.6. Rest of The World Gluten-Free Bakery Market

Chapter 9. Competitive Intelligence
9.1. Top Market Strategies
9.2. Company Profiles
9.2.1. Amy's Kitchen, Inc.
9.2.1.1. Key Information
9.2.1.2. Overview
9.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
9.2.1.4. Product Summary
9.2.1.5. Recent Developments
9.2.2. Bobs Red Mill
9.2.3. Boulder Brands, Inc.
9.2.4. Dr. Schar
9.2.5. Enjoy Life Natural Brands LLC
9.2.6. General Mills, Inc.
9.2.7. Genius Foods
9.2.8. Kraft Heinz Company
9.2.9. Hain Celestial Group, Inc.
9.2.10. Hero Group AG
Chapter 10. Research Process
10.1. Research Process
10.1.1. Data Mining
10.1.2. Analysis
10.1.3. Market Estimation
10.1.4. Validation
10.1.5. Publishing
10.2. Research Attributes
10.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る


 

Summary

Global Gluten-Free Bakery Market is valued at approximately XX in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 9% over the forecast period 2022-2028. Gluten-free bakery refers to baked goods that are free of gluten, a protein found in many cereal grains like wheat and barley. With the rising prevalence of celiac disease in the global population, consumers are increasingly preferring a gluten-free diet. Because of the convenience that gluten-free products provide, bread products, snacks, and cookies are becoming increasingly popular. As a result, fact factors like these are expected to drive the market in question. Gluten-free bakery products are expected to gain traction over the forecast period, as consumers remain adamant about having a variety of eating experiences and are unlikely to give up. The Celiac Disease Foundation estimates that 1.4 percent of people worldwide have celiac disease based on blood tests and 0.7 percent based on biopsy results. The genetic component of celiac disease is very strong. Almost one-third of the American population carries the gene variant that causes celiac disease. Celiac disease is becoming more common in European countries as well. Celiac disease patients follow a strict gluten-free diet, which is said to help them feel better. This population is expected to propel market growth even further. Furthermore, the market growth is being influenced by innovative product launches, and raising awareness about the health benefits of gluten-free eatables are expected to boost the market growth. For instance, Bob's Red Mill launched a new Oat Cracker line in April 2021. The gluten-free crackers are made with whole grain oats, almonds, flaxseeds, brown rice, and quinoa, and are plant-based and Non-GMO Project verified. Similarly, Dr. Schär announced a new partnership with Panista, a gluten-free bakery in Germany and Austria, in August 2020, which will see the global gluten-free leader partner with the online bakery to complement its wide range of freshly baked free-from bread. Furthermore, rising awareness of the negative effects of gluten and the advantages of consuming gluten-free products will boost the market growth in this region.


The key regions considered for the global Gluten-Free Bakery market study include Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and Rest of the World. The gluten-free bakery products market is dominated by North America. Because of the rising prevalence of celiac disease and the growing population. The key players' increased focus on gluten-free bakery product innovation will create even more growth and expansion opportunities in this region. Asia-Pacific, on the other hand, is expected to grow at the fastest rate over the forecast period. This is due to the huge potential for manufacturers to set up manufacturing units here due to low labor costs and plentiful raw materials.

Major market players included in this report are:
Amy's Kitchen, Inc.
Bobs Red Mill
Boulder Brands, Inc.
Dr. Schar
Enjoy Life Natural Brands LLC
General Mills, Inc.
Genius Foods
Kraft Heinz Company
Hain Celestial Group, Inc.
Hero Group AG
The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming eight years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within each of the regions and countries involved in the study. Furthermore, the report also caters the detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, the report shall also incorporate available opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:
By Product Type:
Bread
Cookies
Snacks
Others

By Distribution Channel:

Supermarkets/Hypermarkets
Convenience Stores
Specialist Stores
Online Channels
Others
By Region:
North America
U.S.
Canada
Europe
UK
Germany
France
Spain
Italy
ROE

Asia Pacific
China
India
Japan
Australia
South Korea
RoAPAC
Latin America
Brazil
Mexico
Rest of the World

Furthermore, years considered for the study are as follows:

Historical year – 2018, 2019, 2020
Base year – 2021
Forecast period – 2022 to 2028

Target Audience of the Global Gluten-Free Bakery Market in Market Study:

Key Consulting Companies & Advisors
Large, medium-sized, and small enterprises
Venture capitalists
Value-Added Resellers (VARs)
Third-party knowledge providers
Investment bankers
Investors



ページTOPに戻る


Table of Contents

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Billion)
1.2.1. Gluten-Free Bakery Market, by Region, 2020-2028 (USD Billion)
1.2.2. Gluten-Free Bakery Market, by Product Type, 2020-2028 (USD Billion)
1.2.3. Gluten-Free Bakery Market, by Distribution Channel, 2020-2028 (USD Billion)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Gluten-Free Bakery Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Gluten-Free Bakery Market Dynamics
3.1. Gluten-Free Bakery Market Impact Analysis (2020-2028)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Rising prevalence of celiac disease
3.1.1.2. Rising popularity of gluten-free products
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. High prices of gluten-free bakery products
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Rising health consciousness, awareness regarding the ill effects of gluten
Chapter 4. Global Gluten-Free Bakery Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2028)
4.2. PEST Analysis
4.2.1. Political
4.2.2. Economical
4.2.3. Social
4.2.4. Technological
4.3. Investment Adoption Model
4.4. Analyst Recommendation & Conclusion
4.5. Top investment opportunity
4.6. Top winning strategies
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario
Chapter 6. Global Gluten-Free Bakery Market, by Product Type
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Gluten-Free Bakery Market by Product Type, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Gluten-Free Bakery Market Estimates & Forecasts by Product Type, 2018-2028 (USD Billion)
6.4. Gluten-Free Bakery Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Bread
6.4.2. Cookies
6.4.3. Snacks
6.4.4. Others
Chapter 7. Global Gluten-Free Bakery Market, by Distribution Channel
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Gluten-Free Bakery Market by Distribution Channel, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Gluten-Free Bakery Market Estimates & Forecasts by Distribution Channel, 2018-2028 (USD Billion)
7.4. Gluten-Free Bakery Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Supermarkets/Hypermarkets
7.4.2. Convenience Stores
7.4.3. Specialist Stores
7.4.4. Online Channels
7.4.5. Others
Chapter 8. Global Gluten-Free Bakery Market, Regional Analysis
8.1. Gluten-Free Bakery Market, Regional Market Snapshot
8.2. North America Gluten-Free Bakery Market
8.2.1. U.S. Gluten-Free Bakery Market
8.2.1.1. Product Type breakdown estimates & forecasts, 2018-2028
8.2.1.2. Distribution Channel breakdown estimates & forecasts, 2018-2028
8.2.2. Canada Gluten-Free Bakery Market
8.3. Europe Gluten-Free Bakery Market Snapshot
8.3.1. U.K. Gluten-Free Bakery Market
8.3.2. Germany Gluten-Free Bakery Market
8.3.3. France Gluten-Free Bakery Market
8.3.4. Spain Gluten-Free Bakery Market
8.3.5. Italy Gluten-Free Bakery Market
8.3.6. Rest of EuropeGluten-Free Bakery Market
8.4. Asia-Pacific Gluten-Free Bakery Market Snapshot
8.4.1. China Gluten-Free Bakery Market
8.4.2. India Gluten-Free Bakery Market
8.4.3. Japan Gluten-Free Bakery Market
8.4.4. Australia Gluten-Free Bakery Market
8.4.5. South Korea Gluten-Free Bakery Market
8.4.6. Rest of Asia Pacific Gluten-Free Bakery Market
8.5. Latin America Gluten-Free Bakery Market Snapshot
8.5.1. Brazil Gluten-Free Bakery Market
8.5.2. Mexico Gluten-Free Bakery Market
8.6. Rest of The World Gluten-Free Bakery Market

Chapter 9. Competitive Intelligence
9.1. Top Market Strategies
9.2. Company Profiles
9.2.1. Amy's Kitchen, Inc.
9.2.1.1. Key Information
9.2.1.2. Overview
9.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
9.2.1.4. Product Summary
9.2.1.5. Recent Developments
9.2.2. Bobs Red Mill
9.2.3. Boulder Brands, Inc.
9.2.4. Dr. Schar
9.2.5. Enjoy Life Natural Brands LLC
9.2.6. General Mills, Inc.
9.2.7. Genius Foods
9.2.8. Kraft Heinz Company
9.2.9. Hain Celestial Group, Inc.
9.2.10. Hero Group AG
Chapter 10. Research Process
10.1. Research Process
10.1.1. Data Mining
10.1.2. Analysis
10.1.3. Market Estimation
10.1.4. Validation
10.1.5. Publishing
10.2. Research Attributes
10.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート

Bizwit Research & Consulting LLP社の食品・飲料分野での最新刊レポート

本レポートと同じKEY WORD(bakery)の最新刊レポート


よくあるご質問


Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?


Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/11/22 10:26

155.52 円

163.34 円

198.56 円

ページTOPに戻る