世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

グルテンフリーシュガーシロップの世界市場規模調査、製品別(グルコースシロップ、メープルシロップ、コーンシロップ、その他)、用途別展望(産業用、ヒト直接消費)、地域別予測 2021-2027


Global Gluten Free Sugar Syrup Market Size study, by Product (Glucose Syrup, Maple Syrup, Corn Syrup, Others) by Application Outlook (Industrial, Direct Human Consumption) and Regional Forecasts 2021-2027

世界のグルテンフリーシュガーシロップ市場は、2020年に約1億6588万米ドルとなり、予測期間2021-2027年には6.29%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。グルテンフリーシュガーシロップ市場は、健康的... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Bizwit Research & Consulting LLP
ビズウィットリサーチ&コンサルティング
2021年12月7日 US$4,950
シングルユーザライセンス(印刷不可)
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
200 英語

 

サマリー

世界のグルテンフリーシュガーシロップ市場は、2020年に約1億6588万米ドルとなり、予測期間2021-2027年には6.29%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。グルテンフリーシュガーシロップ市場は、健康的なライフスタイルに関する消費者の意識が高まるにつれて急成長しています。消費者は、過敏性腸症候群(IBS)やセリアックなどの病気から身を守るために、グルテンフリー製品へとシフトしています。グルテンフリー製品の摂取には、さまざまな健康上の利点があります。より健康的なデザートや菓子への需要の高まりが、世界のグルテンフリーシロップ市場の成長を牽引しています。コーンシロップは、2021-2027年に約8%であるCAGRで最も速い成長を目撃しています。炭水化物飲料、ソフトドリンク、製菓製品の需要の増加が、グルテンフリーシュガーシロップの成長を牽引しています。グルコースシロップは、製品に結晶化や甘味を与えるために使用されます。また、飲料業界では発酵にも使用されます。消費者の間で様々な病気に対する関心が高まり、健康的な食習慣が定着していることが、グルテンフリー・シュガーシロップ市場の売上増に繋がっています。しかし、競争の激化は市場での活動を困難にし、2021-2027年の予測期間における市場の成長を阻害しています。また、病気に関する懸念が高まっているため、グルテンフリーシュガーシロップの採用と需要は、予測期間中に市場成長を増加させると思われます。

世界のグルテンフリーシュガーシロップ市場の地域分析は、アジア太平洋、北米、欧州、中南米、その他の地域などの主要地域について考察しています。北米は、グルテン不耐性の人口が多いため、市場シェアの面で世界的に重要な地域です。また、可処分所得が高いため、消費者は健康的なライフスタイルを維持するために余分な支出をする準備ができています。一方、欧州は2021-2027年の予測期間において最も高いCAGRを示すと予測されています。欧州地域では、消費者の意識が高まっているなどの要因があります。そのため、CAGRは最も高くなると予想され、ヨーロッパ地域のグルテンフリーシュガーシロップ市場に有利な成長見通しをもたらすでしょう。

本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通りです:
B&Gフーズ
モニン・インコーポレイテッド
ホールサムスイートナーズ
カナディアンオーガニックメープル
スキニーミックス
テレオス
ブルーオーシャンバイオテック
グルシャン・ポリオール社
カーギル
Börger GmbH

本調査の目的は、近年における様々なセグメント&国の市場規模を定義し、今後8年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象地域と国ごとに、業界の質的・量的な側面を取り入れるよう設計されています。さらに、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細な情報も提供しています。さらに、本レポートでは、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場での利用可能な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明する:
製品別
グルコースシロップ
メイプルシロップ
コーンシロップ
その他
用途別
産業用
- ベーカリー製品
- 飲料
- 調理済み食品
- その他
人による直接消費
- 食料品店
- 独立系健康食品店
- クラブ・ドラッグストア
- その他
地域別
北アメリカ
米国
カナダ
欧州
英国
ドイツ
フランス
スペイン
イタリア
ROE

アジア・パシフィック
中国
インド
日本
オーストラリア
韓国
ロアパック
ラテンアメリカ
ブラジル
メキシコ
その他の地域

さらに、本調査で考慮した年は以下の通りです:

過去年 - 2018年、2019年
基準年 - 2020年
予測期間 - 2021年から2027年

市場調査における世界のグルテンフリーシュガーシロップ市場のターゲットオーディエンス:

主要コンサルティング会社およびアドバイザー
大企業、中堅企業、中小企業
ベンチャーキャピタル
付加価値再販業者(VAR)
サードパーティナレッジプロバイダー
投資銀行家
投資家

ページTOPに戻る


目次

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2019-2027 (USD Billion)
1.2.1. Gluten Free Sugar Syrup Market, by Region, 2019-2027 (USD Billion)
1.2.2. Gluten Free Sugar Syrup Market, by Product, 2019-2027 (USD Billion)
1.2.3. Gluten Free Sugar Syrup Market, by Application, 2019-2027 (USD Billion)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Gluten Free Sugar Syrup Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Gluten Free Sugar Syrup Market Dynamics
3.1. Gluten Free Sugar Syrup Market Impact Analysis (2019-2027)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Growing demand of healthier desserts and confectionaries.
3.1.1.2. Rising concerns among the consumers regarding various diseases.
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Increasing competitions and continuous innovations
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. The increasing prevalence of injuries leads to the adoption.
Chapter 4. Global Gluten Free Sugar Syrup Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2027)
4.2. PEST Analysis
4.2.1. Political
4.2.2. Economical
4.2.3. Social
4.2.4. Technological
4.3. Investment Adoption Model
4.4. Analyst Recommendation & Conclusion
Chapter 5. Global Gluten Free Sugar Syrup Market, by Product
5.1. Market Snapshot
5.2. Global Gluten Free Sugar Syrup Market by Product, Performance - Potential Analysis
5.3. Global Gluten Free Sugar Syrup Market Estimates & Forecasts by Product 2018-2027 (USD Billion)
5.4. Gluten Free Sugar Syrup Market, Sub Segment Analysis
5.4.1. Glucose Syrup
5.4.2. Maple Syrup
5.4.3. Corn Syrup
5.4.4. Others
Chapter 6. Global Gluten Free Sugar Syrup Market, by Application
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Gluten Free Sugar Syrup Market by Application, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Gluten Free Sugar Syrup Market Estimates & Forecasts by Application 2018-2027 (USD Billion)
6.4. Gluten Free Sugar Syrup Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Industrial
6.4.2. Direct Human Consumption
Chapter 7. Global Gluten Free Sugar Syrup Market, Regional Analysis
7.1. Gluten Free Sugar Syrup Market, Regional Market Snapshot
7.2. North America Gluten Free Sugar Syrup Market
7.2.1. U.S. Gluten Free Sugar Syrup Market
7.2.1.1. Product breakdown estimates & forecasts, 2018-2027
7.2.1.2. Application breakdown estimates & forecasts, 2018-2027
7.2.2. Canada Gluten Free Sugar Syrup Market
7.3. Europe Gluten Free Sugar Syrup Market Snapshot
7.3.1. U.K. Gluten Free Sugar Syrup Market
7.3.2. Germany Gluten Free Sugar Syrup Market
7.3.3. France Gluten Free Sugar Syrup Market
7.3.4. Spain Gluten Free Sugar Syrup Market
7.3.5. Italy Gluten Free Sugar Syrup Market
7.3.6. Rest of Europe Gluten Free Sugar Syrup Market
7.4. Asia-Pacific Gluten Free Sugar Syrup Market Snapshot
7.4.1. China Gluten Free Sugar Syrup Market
7.4.2. India Gluten Free Sugar Syrup Market
7.4.3. Japan Gluten Free Sugar Syrup Market
7.4.4. Australia Gluten Free Sugar Syrup Market
7.4.5. South Korea Gluten Free Sugar Syrup Market
7.4.6. Rest of Asia Pacific Gluten Free Sugar Syrup Market
7.5. Latin America Gluten Free Sugar Syrup Market Snapshot
7.5.1. Brazil Gluten Free Sugar Syrup Market
7.5.2. Mexico Gluten Free Sugar Syrup Market
7.6. Rest of The World Gluten Free Sugar Syrup Market

Chapter 8. Competitive Intelligence
8.1. Top Market Strategies
8.2. Company Profiles
8.2.1. B&G Foods
8.2.1.1. Key Information
8.2.1.2. Overview
8.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
8.2.1.4. Product Summary
8.2.1.5. Recent Developments
8.2.2. Monin Incorporated
8.2.3. Wholesome Sweetners
8.2.4. Canadian Organic Product
8.2.5. Skinny Mix
8.2.6. Tereos
8.2.7. Blue Ocean Biotech
8.2.8. Gulshan Polyols Ltd
8.2.9. Cargill
8.2.10. Borger GmbH
Chapter 9. Research Process
9.1. Research Process
9.1.1. Data Mining
9.1.2. Analysis
9.1.3. Market Estimation
9.1.4. Validation
9.1.5. Publishing
9.2. Research Attributes
9.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る


 

Summary

Global Gluten Free Sugar Syrup Market is valued approximately USD 1065.88 million in 2020 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 6.29 % over the forecast period 2021-2027. Gluten free sugar syrup market is growing rapidly as consumer awareness regarding healthy lifestyle grows. Consumers are shifting towards gluten free products to prevent themselves from diseases like Irritable Bowel Syndrome (IBS) and celiac. There are various health benefits associated with the consumption of gluten free products. Growing demand for healthier desserts and confectionaries is driving the growth of global gluten free syrup market. Corn syrup is witnessing the fastest growth in CAGR which is around 8% in 2021-2027. There is increase in demand of carbohydrate drinks, soft drinks, confectionary products which is driving growth gluten free sugar syrup. Glucose syrup is used to provide crystallization, and sweetness in a product. It is also used for fermentation in beverage industries. Rising concerns among the consumers regarding various diseases and adoption of healthy eating habits leads to rise in sale of gluten free sugar syrup market. However, increasing competition makes it difficult to work in the market and impedes the growth of the market over the forecast period of 2021-2027. Also, as there is rising concerns regarding diseases the adoption & demand for Gluten Free Sugar Syrup is likely to increase the market growth during the forecast period.

The regional analysis of global Gluten Free Sugar Syrup market is considered for the key regions such as Asia Pacific, North America, Europe, Latin America and Rest of the World. North America is a significant region across the world in terms of market share owing to the large gluten-intolerant population. And with high disposable income, consumers are ready to spend extra to manage a healthy lifestyle. Whereas, Europe is also anticipated to exhibit highest CAGR over the forecast period 2021-2027. Factors such as awareness among consumer is rising in Europe region. So, CAGR is expected to rise the highest that would create lucrative growth prospects for the Gluten Free Sugar Syrup market across Europe region.

Major market player included in this report are:
B&G Foods
Monin Incorporated
Wholesome Sweeteners
Canadian Organic Maple
Skinny Mix
Tereos
Blue Ocean Biotech
Gulshan Polyols Ltd
Cargill
Börger GmbH

The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming eight years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within each of the regions and countries involved in the study. Furthermore, the report also caters the detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, the report shall also incorporate available opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:
By Product:
Glucose Syrup
Maple Syrup
Corn Syrup
Others
By Application:
Industrial
• Bakery Products
• Beverages
• Prepared Foods
• Others
Direct Human Consumption
• Grocery Store
• Independent Health Stores
• Club and Drug Stores
• Others
By Region:
North America
U.S.
Canada
Europe
UK
Germany
France
Spain
Italy
ROE

Asia Pacific
China
India
Japan
Australia
South Korea
RoAPAC
Latin America
Brazil
Mexico
Rest of the World

Furthermore, years considered for the study are as follows:

Historical year – 2018, 2019
Base year – 2020
Forecast period – 2021 to 2027

Target Audience of the Global Gluten Free Sugar Syrup Market in Market Study:

Key Consulting Companies & Advisors
Large, medium-sized, and small enterprises
Venture capitalists
Value-Added Resellers (VARs)
Third-party knowledge providers
Investment bankers
Investors



ページTOPに戻る


Table of Contents

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2019-2027 (USD Billion)
1.2.1. Gluten Free Sugar Syrup Market, by Region, 2019-2027 (USD Billion)
1.2.2. Gluten Free Sugar Syrup Market, by Product, 2019-2027 (USD Billion)
1.2.3. Gluten Free Sugar Syrup Market, by Application, 2019-2027 (USD Billion)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Gluten Free Sugar Syrup Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Gluten Free Sugar Syrup Market Dynamics
3.1. Gluten Free Sugar Syrup Market Impact Analysis (2019-2027)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Growing demand of healthier desserts and confectionaries.
3.1.1.2. Rising concerns among the consumers regarding various diseases.
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Increasing competitions and continuous innovations
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. The increasing prevalence of injuries leads to the adoption.
Chapter 4. Global Gluten Free Sugar Syrup Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2027)
4.2. PEST Analysis
4.2.1. Political
4.2.2. Economical
4.2.3. Social
4.2.4. Technological
4.3. Investment Adoption Model
4.4. Analyst Recommendation & Conclusion
Chapter 5. Global Gluten Free Sugar Syrup Market, by Product
5.1. Market Snapshot
5.2. Global Gluten Free Sugar Syrup Market by Product, Performance - Potential Analysis
5.3. Global Gluten Free Sugar Syrup Market Estimates & Forecasts by Product 2018-2027 (USD Billion)
5.4. Gluten Free Sugar Syrup Market, Sub Segment Analysis
5.4.1. Glucose Syrup
5.4.2. Maple Syrup
5.4.3. Corn Syrup
5.4.4. Others
Chapter 6. Global Gluten Free Sugar Syrup Market, by Application
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Gluten Free Sugar Syrup Market by Application, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Gluten Free Sugar Syrup Market Estimates & Forecasts by Application 2018-2027 (USD Billion)
6.4. Gluten Free Sugar Syrup Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Industrial
6.4.2. Direct Human Consumption
Chapter 7. Global Gluten Free Sugar Syrup Market, Regional Analysis
7.1. Gluten Free Sugar Syrup Market, Regional Market Snapshot
7.2. North America Gluten Free Sugar Syrup Market
7.2.1. U.S. Gluten Free Sugar Syrup Market
7.2.1.1. Product breakdown estimates & forecasts, 2018-2027
7.2.1.2. Application breakdown estimates & forecasts, 2018-2027
7.2.2. Canada Gluten Free Sugar Syrup Market
7.3. Europe Gluten Free Sugar Syrup Market Snapshot
7.3.1. U.K. Gluten Free Sugar Syrup Market
7.3.2. Germany Gluten Free Sugar Syrup Market
7.3.3. France Gluten Free Sugar Syrup Market
7.3.4. Spain Gluten Free Sugar Syrup Market
7.3.5. Italy Gluten Free Sugar Syrup Market
7.3.6. Rest of Europe Gluten Free Sugar Syrup Market
7.4. Asia-Pacific Gluten Free Sugar Syrup Market Snapshot
7.4.1. China Gluten Free Sugar Syrup Market
7.4.2. India Gluten Free Sugar Syrup Market
7.4.3. Japan Gluten Free Sugar Syrup Market
7.4.4. Australia Gluten Free Sugar Syrup Market
7.4.5. South Korea Gluten Free Sugar Syrup Market
7.4.6. Rest of Asia Pacific Gluten Free Sugar Syrup Market
7.5. Latin America Gluten Free Sugar Syrup Market Snapshot
7.5.1. Brazil Gluten Free Sugar Syrup Market
7.5.2. Mexico Gluten Free Sugar Syrup Market
7.6. Rest of The World Gluten Free Sugar Syrup Market

Chapter 8. Competitive Intelligence
8.1. Top Market Strategies
8.2. Company Profiles
8.2.1. B&G Foods
8.2.1.1. Key Information
8.2.1.2. Overview
8.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
8.2.1.4. Product Summary
8.2.1.5. Recent Developments
8.2.2. Monin Incorporated
8.2.3. Wholesome Sweetners
8.2.4. Canadian Organic Product
8.2.5. Skinny Mix
8.2.6. Tereos
8.2.7. Blue Ocean Biotech
8.2.8. Gulshan Polyols Ltd
8.2.9. Cargill
8.2.10. Borger GmbH
Chapter 9. Research Process
9.1. Research Process
9.1.1. Data Mining
9.1.2. Analysis
9.1.3. Market Estimation
9.1.4. Validation
9.1.5. Publishing
9.2. Research Attributes
9.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート

Bizwit Research & Consulting LLP社の食品・飲料分野での最新刊レポート


よくあるご質問


Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?


Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/11/22 10:26

155.52 円

163.34 円

198.56 円

ページTOPに戻る