バルク食品原料の世界市場規模調査:一次タイプ(穀物、豆類、穀物、茶、コーヒー、ココア、ナッツ、ハーブ&スパイス、油糧種子、砂糖、塩、その他(乾燥野菜、クエン酸))二次タイプ(加工穀物、豆類、穀物、植物油、茶、コーヒー、ココア、ドライフルーツ&加工ナッツ、小麦粉、砂糖&甘味料、加工ハーブ&スパイス、海塩、その他(乾燥野菜、クエン酸))で実施ドライフルーツ・加工ナッツ、小麦粉、砂糖・甘味料、ハーブ・スパイス加工品、海塩、その他(乾燥野菜・クエン酸))用途別(食品、飲料)流通チャネル別(メーカー直販、代理店)および地域別予測(2021-2027年Global Bulk Food Ingredients Market Size study, by Primary Type (Grains, pulses, and cereals, Tea, coffee, and cocoa, Nuts, herbs & spices, Oilseeds, Sugar, Salt, Other types (dried vegetables and citric acid)) Secondary Type (Processed grains, pulses, and cereals, Vegetable oil, Tea, coffee, and cocoa, Dry fruits & processed nuts, Flours, Sugar & sweeteners, Processed herbs & spices, Sea salt, Other types (dried vegetables and citric acid)) by Application (Food, Beverage) by Distribution Channel ( Direct from manufacturer, distributors) and Regional Forecasts 2021-2027 世界のバルク食品原料市場は、2020年に約7,732億1,000万米ドルとなり、予測期間2021-2027年には4.5%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。バルク食品原料は、菓子類、ビスケット、飲料、チョコレート... もっと見る
サマリー世界のバルク食品原料市場は、2020年に約7,732億1,000万米ドルとなり、予測期間2021-2027年には4.5%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。バルク食品原料は、菓子類、ビスケット、飲料、チョコレートなどのパッケージ化された加工食品および調理済み食品に使用される食品成分です。バルク食品原料には、人工甘味料、砂糖、コーヒーや紅茶の抽出物、ナッツや種子、スパイスやハーブ、ドライフルーツ、脱水野菜、小麦や米などの食料品が含まれています。パッケージ食品・飲料業界の急成長が、バルク食品原料市場の成長を牽引しています。都市化、可処分所得の増加、ライフスタイルの向上が、パッケージ食品市場の世界的な成長を促しています。消費者の多忙なライフスタイルの増加は、ゼロから調理する時間の短縮につながるためです。しかし、適切な保管管理やインフラの不足が、2021-2027年の予測期間における市場の成長を阻害しています。また、市場はまだ開拓されておらず、製品にイノベーションが起きているため、成長機会のチャンスが広がっており、予測期間中の市場成長率を高める可能性があります。世界のバルク食品成分市場の地域分析は、アジア太平洋、北米、ヨーロッパ、ラテンアメリカ、その他の地域などの主要地域について考慮されています。アジア太平洋地域は、人々の可処分所得が増加し、西洋文化の導入が進んでいることから、市場シェアの面で世界的に重要な地域となっています。一方、北米は2021-2027年の予測期間中に最も高い成長率/CAGRを示すと予測されています。パッケージ化された食品だけでなく、すぐに食べられる食品への嗜好の高まりなどの要因があり、アジア太平洋地域のバルク食品原料市場に有利な成長見通しをもたらすでしょう。 本レポートに含まれる主な市場関係者は以下の通りです: テート&ライル社(Tate & Lyle PLC アーチャー・ダニエルズ・ミッドランド社 デュポン オラムインターナショナル カーギル インコーポレイテッド イングレディオン・インコーポレイテッド アソシエイテッド・ブリティッシュ・フーズ・ピーエルシー EHLイングリディエンツ DMHイングリディエント 本調査の目的は、近年における様々なセグメントと国の市場規模を定義し、今後8年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象地域と国ごとに、業界の質的・量的な側面を取り入れるよう設計されています。さらに、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細な情報も提供しています。さらに、本レポートでは、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場での利用可能な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明する: 一次産品タイプ別: 穀物、豆類、穀類 茶、コーヒー、ココア ナッツ、ハーブ、スパイス 油糧種子、砂糖、食塩 その他の種類(乾燥野菜、クエン酸) 第二のタイプ別 加工穀物、豆類、穀類 植物性油脂 茶・コーヒー・ココア ドライフルーツ、ナッツ加工品 小麦粉、砂糖・甘味料 ハーブ・スパイス加工品、海塩 その他(乾燥野菜、クエン酸など) 用途別で見る 食品 飲料 用途別 メーカー直送 販売代理店 地域別 北アメリカ 米国 カナダ 欧州 英国 ドイツ フランス スペイン イタリア ROE アジア・パシフィック 中国 インド 日本 オーストラリア 韓国 ロアパック ラテンアメリカ ブラジル メキシコ その他の地域 さらに、本調査で考慮した年は以下の通りです: 過去年 - 2018年、2019年 基準年 - 2020年 予測期間 - 2021年から2027年 市場調査における世界のバルク食品原料市場のターゲットオーディエンス 主要コンサルティング会社およびアドバイザー 大企業、中堅企業、中小企業 ベンチャーキャピタル 付加価値再販業者(VAR) サードパーティナレッジプロバイダー 投資銀行家 投資家 目次Chapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2019-2027 (USD Billion) 1.2.1. Bulk Food Ingredients Market, by Region, 2019-2027 (USD Billion) 1.2.2. Bulk Food Ingredients Market, by Primary Type, 2019-2027 (USD Billion) 1.2.3. Bulk Food Ingredients Market, by Secondary Type, 2019-2027 (USD Billion) 1.2.4. Bulk Food Ingredients Market, by Application, 2019-2027 (USD Billion) 1.2.5. Bulk Food Ingredients Market, by Distribution Channel, 2019-2027 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Bulk Food Ingredients Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Bulk Food Ingredients Market Dynamics 3.1. Bulk Food Ingredients Market Impact Analysis (2019-2027) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Rapid growth in the packaged food & beverage industry 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Improper storage management and infrastructure 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Untapped markets in emerging economies Chapter 4. Global Bulk Food Ingredients Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2027) 4.2. PEST Analysis 4.2.1. Political 4.2.2. Economical 4.2.3. Social 4.2.4. Technological 4.3. Investment Adoption Model 4.4. Analyst Recommendation & Conclusion Chapter 5. Global Bulk Food Ingredients Market, by Primary Type 5.1. Market Snapshot 5.2. Global Bulk Food Ingredients Market by Primary Type, Performance - Potential Analysis 5.3. Global Bulk Food Ingredients Market Estimates & Forecasts by Primary Type 2018-2027 (USD Billion) 5.4. Bulk Food Ingredients Market, Sub Segment Analysis 5.4.1. Grains, pulses, and cereals 5.4.2. Tea, coffee, and cocoa 5.4.3. Nuts 5.4.4. herbs & spices 5.4.5. Oilseeds 5.4.6. Sugar 5.4.7. Salt 5.4.8. Other types (dried vegetables and citric acid) Chapter 6. Global Bulk Food Ingredients Market, by Secondary Type 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Bulk Food Ingredients Market by Secondary Type, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Bulk Food Ingredients Market Estimates & Forecasts by Secondary Type 2018-2027 (USD Billion) 6.4. Bulk Food Ingredients Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Processed grains, pulses, and cereals 6.4.2. Vegetable oil 6.4.3. Tea, coffee, and cocoa 6.4.4. Dry fruits & processed nuts 6.4.5. Flours 6.4.6. Sugar & sweeteners 6.4.7. Processed herbs & spices 6.4.8. Sea salt 6.4.9. Other types (dried vegetables and citric acid) Chapter 7. Global Bulk Food Ingredients Market, by Application 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Bulk Food Ingredients Market by Application, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Bulk Food Ingredients Market Estimates & Forecasts by Application 2018-2027 (USD Billion) 7.4. Bulk Food Ingredients Market, Sub Segment Analysis 7.4.1. Food 7.4.2. Beverages Chapter 8. Global Bulk Food Ingredients Market, by Distribution Channel 8.1. Market Snapshot 8.2. Global Bulk Food Ingredients Market by Distribution Channel, Performance - Potential Analysis 8.3. Global Bulk Food Ingredients Market Estimates & Forecasts by Distribution Channel 2018-2027 (USD Billion) 8.4. Bulk Food Ingredients Market, Sub Segment Analysis 8.4.1. Direct from manufacturer 8.4.2. Distributors Chapter 9. Global Bulk Food Ingredients Market, Regional Analysis 9.1. Bulk Food Ingredients Market, Regional Market Snapshot 9.2. North America Bulk Food Ingredients Market 9.2.1. U.S. Bulk Food Ingredients Market 9.2.1.1. Primary Type breakdown estimates & forecasts, 2018-2027 9.2.1.2. Secondary Type breakdown estimates & forecasts, 2018-2027 9.2.1.3. Application breakdown estimates & forecasts, 2018-2027 9.2.1.4. Distribution Channel breakdown estimates & forecasts, 2018-2027 9.2.2. Canada Bulk Food Ingredients Market 9.3. Europe Bulk Food Ingredients Market Snapshot 9.3.1. U.K. Bulk Food Ingredients Market 9.3.2. Germany Bulk Food Ingredients Market 9.3.3. France Bulk Food Ingredients Market 9.3.4. Spain Bulk Food Ingredients Market 9.3.5. Italy Bulk Food Ingredients Market 9.3.6. Rest of Europe Bulk Food Ingredients Market 9.4. Asia-Pacific Bulk Food Ingredients Market Snapshot 9.4.1. China Bulk Food Ingredients Market 9.4.2. India Bulk Food Ingredients Market 9.4.3. Japan Bulk Food Ingredients Market 9.4.4. Australia Bulk Food Ingredients Market 9.4.5. South Korea Bulk Food Ingredients Market 9.4.6. Rest of Asia Pacific Bulk Food Ingredients Market 9.5. Latin America Bulk Food Ingredients Market Snapshot 9.5.1. Brazil Bulk Food Ingredients Market 9.5.2. Mexico Bulk Food Ingredients Market 9.6. Rest of The World Bulk Food Ingredients Market Chapter 10. Competitive Intelligence 10.1. Top Market Strategies 10.2. Company Profiles 10.2.1. Tate & Lyle PLC 10.2.1.1. Key Information 10.2.1.2. Overview 10.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 10.2.1.4. Product Summary 10.2.1.5. Recent Developments 10.2.2. Archer Daniels Midland Company 10.2.3. DuPont 10.2.4. Olam International 10.2.5. Cargill 10.2.6. Incorporated 10.2.7. Ingredion Incorporated 10.2.8. Associated British Foods plc 10.2.9. EHL Ingredients 10.2.10. DMH Ingredients Chapter 11. Research Process 11.1. Research Process 11.1.1. Data Mining 11.1.2. Analysis 11.1.3. Market Estimation 11.1.4. Validation 11.1.5. Publishing 11.2. Research Attributes 11.3. Research Assumption
SummaryGlobal Bulk Food Ingredients Market is valued approximately USD 773.21 billion in 2020 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 4.5 % over the forecast period 2021-2027. Bulk food ingredients are food components which are used in packaged, processed food and ready to eat foods like confectionery items, biscuits, beverages, chocolate, etc. Bulk food ingredients include grocery items such as, artificial sweeteners, sugar, coffee and tea extracts, nuts and seeds, spices and herbs, dry fruits, dehydrated vegetables, wheat and rice among others. Rapid growth in the packaged food & beverage industry is driving growth for bulk food ingredients market. Increase in urbanization, disposable income, and improved lifestyles encourage the growth of the packaged food market globally. As increase in hectic lifestyle of consumers lead to less cooking time from scratch. However, lack of proper storage management and infrastructure impedes the growth of the market over the forecast period of 2021-2027. Also, the market is not yet explored and there are innovation in the product which create wide chances of growth opportunity which is likely to increase the market growth during the forecast period. Table of ContentsChapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2019-2027 (USD Billion) 1.2.1. Bulk Food Ingredients Market, by Region, 2019-2027 (USD Billion) 1.2.2. Bulk Food Ingredients Market, by Primary Type, 2019-2027 (USD Billion) 1.2.3. Bulk Food Ingredients Market, by Secondary Type, 2019-2027 (USD Billion) 1.2.4. Bulk Food Ingredients Market, by Application, 2019-2027 (USD Billion) 1.2.5. Bulk Food Ingredients Market, by Distribution Channel, 2019-2027 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Bulk Food Ingredients Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Bulk Food Ingredients Market Dynamics 3.1. Bulk Food Ingredients Market Impact Analysis (2019-2027) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Rapid growth in the packaged food & beverage industry 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Improper storage management and infrastructure 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Untapped markets in emerging economies Chapter 4. Global Bulk Food Ingredients Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2027) 4.2. PEST Analysis 4.2.1. Political 4.2.2. Economical 4.2.3. Social 4.2.4. Technological 4.3. Investment Adoption Model 4.4. Analyst Recommendation & Conclusion Chapter 5. Global Bulk Food Ingredients Market, by Primary Type 5.1. Market Snapshot 5.2. Global Bulk Food Ingredients Market by Primary Type, Performance - Potential Analysis 5.3. Global Bulk Food Ingredients Market Estimates & Forecasts by Primary Type 2018-2027 (USD Billion) 5.4. Bulk Food Ingredients Market, Sub Segment Analysis 5.4.1. Grains, pulses, and cereals 5.4.2. Tea, coffee, and cocoa 5.4.3. Nuts 5.4.4. herbs & spices 5.4.5. Oilseeds 5.4.6. Sugar 5.4.7. Salt 5.4.8. Other types (dried vegetables and citric acid) Chapter 6. Global Bulk Food Ingredients Market, by Secondary Type 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Bulk Food Ingredients Market by Secondary Type, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Bulk Food Ingredients Market Estimates & Forecasts by Secondary Type 2018-2027 (USD Billion) 6.4. Bulk Food Ingredients Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Processed grains, pulses, and cereals 6.4.2. Vegetable oil 6.4.3. Tea, coffee, and cocoa 6.4.4. Dry fruits & processed nuts 6.4.5. Flours 6.4.6. Sugar & sweeteners 6.4.7. Processed herbs & spices 6.4.8. Sea salt 6.4.9. Other types (dried vegetables and citric acid) Chapter 7. Global Bulk Food Ingredients Market, by Application 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Bulk Food Ingredients Market by Application, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Bulk Food Ingredients Market Estimates & Forecasts by Application 2018-2027 (USD Billion) 7.4. Bulk Food Ingredients Market, Sub Segment Analysis 7.4.1. Food 7.4.2. Beverages Chapter 8. Global Bulk Food Ingredients Market, by Distribution Channel 8.1. Market Snapshot 8.2. Global Bulk Food Ingredients Market by Distribution Channel, Performance - Potential Analysis 8.3. Global Bulk Food Ingredients Market Estimates & Forecasts by Distribution Channel 2018-2027 (USD Billion) 8.4. Bulk Food Ingredients Market, Sub Segment Analysis 8.4.1. Direct from manufacturer 8.4.2. Distributors Chapter 9. Global Bulk Food Ingredients Market, Regional Analysis 9.1. Bulk Food Ingredients Market, Regional Market Snapshot 9.2. North America Bulk Food Ingredients Market 9.2.1. U.S. Bulk Food Ingredients Market 9.2.1.1. Primary Type breakdown estimates & forecasts, 2018-2027 9.2.1.2. Secondary Type breakdown estimates & forecasts, 2018-2027 9.2.1.3. Application breakdown estimates & forecasts, 2018-2027 9.2.1.4. Distribution Channel breakdown estimates & forecasts, 2018-2027 9.2.2. Canada Bulk Food Ingredients Market 9.3. Europe Bulk Food Ingredients Market Snapshot 9.3.1. U.K. Bulk Food Ingredients Market 9.3.2. Germany Bulk Food Ingredients Market 9.3.3. France Bulk Food Ingredients Market 9.3.4. Spain Bulk Food Ingredients Market 9.3.5. Italy Bulk Food Ingredients Market 9.3.6. Rest of Europe Bulk Food Ingredients Market 9.4. Asia-Pacific Bulk Food Ingredients Market Snapshot 9.4.1. China Bulk Food Ingredients Market 9.4.2. India Bulk Food Ingredients Market 9.4.3. Japan Bulk Food Ingredients Market 9.4.4. Australia Bulk Food Ingredients Market 9.4.5. South Korea Bulk Food Ingredients Market 9.4.6. Rest of Asia Pacific Bulk Food Ingredients Market 9.5. Latin America Bulk Food Ingredients Market Snapshot 9.5.1. Brazil Bulk Food Ingredients Market 9.5.2. Mexico Bulk Food Ingredients Market 9.6. Rest of The World Bulk Food Ingredients Market Chapter 10. Competitive Intelligence 10.1. Top Market Strategies 10.2. Company Profiles 10.2.1. Tate & Lyle PLC 10.2.1.1. Key Information 10.2.1.2. Overview 10.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 10.2.1.4. Product Summary 10.2.1.5. Recent Developments 10.2.2. Archer Daniels Midland Company 10.2.3. DuPont 10.2.4. Olam International 10.2.5. Cargill 10.2.6. Incorporated 10.2.7. Ingredion Incorporated 10.2.8. Associated British Foods plc 10.2.9. EHL Ingredients 10.2.10. DMH Ingredients Chapter 11. Research Process 11.1. Research Process 11.1.1. Data Mining 11.1.2. Analysis 11.1.3. Market Estimation 11.1.4. Validation 11.1.5. Publishing 11.2. Research Attributes 11.3. Research Assumption
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート
Bizwit Research & Consulting LLP社の食品・飲料分野での最新刊レポート
本レポートと同じKEY WORD(food)の最新刊レポート
よくあるご質問Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
|