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食肉加工品世界市場


Processed Meat: Global Markets

レポートの範囲 本レポートでは、2023年を基準年とし、2024年から2029年までの予測期間を推定複合年間成長率(CAGR)で予測し、世界の加工肉市場を分析している。市場規模は供給側から推計している。本レポート... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
BCC Research
BCCリサーチ
2024年9月23日 US$3,500
シングルユーザライセンス(印刷不可)
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93 英語

 

サマリー

レポートの範囲
本レポートでは、2023年を基準年とし、2024年から2029年までの予測期間を推定複合年間成長率(CAGR)で予測し、世界の加工肉市場を分析している。市場規模は供給側から推計している。本レポートでは、技術進歩、経済要因、ビジネス上の考慮事項など、加工肉市場の様々な側面を取り上げている。業界に影響を与える市場勢力、製品の種類と供給源、食肉加工品の世界市場における主要企業について概説しています。市場成長を促進する要因を検証し、加工肉市場に影響を与える地域別のダイナミクスを考察しています。
レポートの内容
- 2023年の市場収益データ、2024年の推定値、2029年までのCAGR予測による世界市場動向の分析
- 加工肉の世界市場の現在の市場規模および収益見込みの推計と、製品タイプ、動物タイプ、流通チャネル、地域別の市場シェア分析
- 加工肉の可能性の評価
- 市場力学、技術進歩、規制、マクロ経済変数が市場に与える影響についての考察
- ポーターのファイブフォース・モデル、グローバル・サプライチェーン分析、PESTLE分析から得られる洞察
- 消費者の態度、企業のESGスコア評価、ESGの実践に焦点を当てた持続可能性のトレンドとESGの進展の概要
- 各社の市場シェア、事業セグメント、財務状況、製品ポートフォリオ、最近のM&A活動、ベンチャー資金調達など、競合状況の分析
- 主要グローバル企業のプロフィール

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目次

目次
第1章 エグゼクティブサマリー
市場展望
報告書のスコープ
本調査を行う理由
市場概要
第2章 市場概要
市場概要
PESTEL分析
ポーターのファイブフォース分析
第3章 市場ダイナミクス
市場ダイナミクスのスナップショット
市場促進要因
加工肉需要に影響を与える社会経済的・人口統計的要因
コールドチェーン物流の拡大
タンパク質リッチ食の増加
市場の課題
加工肉の過剰摂取による健康問題
消費者の嗜好の変化、安全性への懸念、政治的問題
サプライチェーンの混乱に対する脆弱性
市場機会
製品開発におけるイノベーション
持続可能性と環境責任
食品安全のためのテクノロジーの活用
第4章 規制の状況
概要
米国
欧州連合
中国
オーストラリア・ニュージーランド(ANZ)
ブラジル
第5章 新興技術
オートメーションとロボット工学
高圧処理(HPP)
先進食肉加工機器
持続可能な包装技術
デジタル化とモノのインターネット(IoT)
第6章 サプライチェーン分析
サプライチェーン分析
原材料の調達
加工と製造
製品の包装
流通と物流
小売と消費者販売
第7章 市場セグメンテーション
セグメンテーションの内訳
動物タイプ別市場分析
家禽
牛と水牛
羊と山羊

その他の動物タイプ
製品タイプ別市場分析
熟成肉
生鮮加工肉製品
調理済み製品
発酵ソーセージ
乾燥肉
その他の製品タイプ
流通チャネル別市場分析
スーパーマーケット/ハイパーマーケット
コンビニエンスストア
小売店およびHoReCa
オンライン・プラットフォーム
その他の流通チャネル
地域別内訳
地域別市場分析
北米
ヨーロッパ
アジア太平洋
南米
中東・アフリカ(MEA)
第8章 競争環境
戦略的分析
主要企業の市場シェア
第9章 付録
方法論
出典
略語
企業プロフィール
BRFグローバル
カーギル
コナグラブランド
ホーメルフーズ
JBS S.A.
マーフリグ・グローバル・フーズS.A.
OSIグループ
SYSCO CORP.
タイソンフーズ
WHグループ

 

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Summary

Report Scope
This report analyzes the global processed meat markets, using 2023 as a benchmark year and making projections for the forecast period from 2024 to 2029, with estimated compound annual growth rates (CAGRs). The market size has been estimated from the supply side. This report covers many aspects of the processed meat market, including technological advances, economic factors and business considerations. It outlines the market forces impacting the industry and its product types and sources, as well as the leading companies in the global market for processed meat products. It examines the factors driving market growth and examines regional dynamics influencing the processed meat market.
Report Includes
- Analyses of global market trends, with market revenue data from 2023, estimates for 2024, and projected CAGRs through 2029
- Estimate of the current market size and revenue prospects of the global market for processed meat, along with a market share analysis by product type, animal type, distribution channel, and region
- An assessment of the potential for processed meat
- Discussion of the market dynamics, technological advances, regulations, and the impacts of macroeconomic variables on the market
- Insights derived from the Porter’s Five Forces model, as well as global supply chain and PESTLE analyses
- Overview of sustainability trends and ESG developments, with a focus on consumer attitudes, companies’ ESG score ratings and their ESG practices
- An analysis of the competitive landscape, including companies’ market shares, business segments, financials, product portfolios, recent M&A activity and venture funding
- Profiles of the major global players



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Table of Contents

Table of Contents
Chapter 1 Executive Summary
Market Outlook
Scope of Report
Reasons for Doing this Study
Market Summary
Chapter 2 Market Overview
Overview
PESTEL Analysis
Porter's Five Forces Analysis
Chapter 3 Market Dynamics
Market Dynamics Snapshot
Market Drivers
Socioeconomic and Demographic Factors Influence Processed Meat Demand
Expansion of Cold Chain Logistics
Increase in Protein-Rich Diets
Market Challenges
Health Issues Due to Overconsumption of Processed Meat
Changes in Consumer Preferences, Safety Concerns and Political Issues
Vulnerability to Supply Chain Disruptions
Market Opportunities
Innovation in Product Development
Sustainability and Environmental Responsibility
Leveraging Technology for Food Safety
Chapter 4 Regulatory Landscape
Overview
United States
European Union
China
Australia and New Zealand (ANZ)
Brazil
Chapter 5 Emerging Technologies
Automation and Robotics
High-Pressure Processing (HPP)
Advanced Meat Processing Equipment
Sustainable Packaging Technologies
Digitalization and Internet of Things (IoT)
Chapter 6 Supply Chain Analysis
Supply Chain Analysis
Raw Material Sourcing
Processing and Manufacturing
Product Packaging
Distribution and Logistics
Retail and Consumer Sales
Chapter 7 Market Segmentation
Segmentation Breakdown
Market Analysis, by Animal Type
Poultry
Cattle and Buffalo
Sheep and Goat
Swine
Other Animal Types
Market Analysis, by Product Type
Cured Meat Pieces
Fresh Industrial Processed Meat Products
Precooked Ready-To-Eat Products
Fermented Sausages
Dried Meat
Other Product Types
Market Analysis, by Distribution Channel
Supermarkets/Hypermarkets
Convenience Stores
Retail And HoReCa
Online Platforms
Other Distribution Channels
Geographic Breakdown
Market Analysis, by Region
North America
Europe
Asia-Pacific
South America
Middle East and Africa (MEA)
Chapter 8 Competitive Landscape
Strategic Analysis
Leading Companies' Market Shares
Chapter 9 Appendix
Methodology
Sources
Abbreviations
Company Profiles
BRF GLOBAL
CARGILL INC.
CONAGRA BRANDS INC.
HORMEL FOODS CORP.
JBS S.A.
MARFRIG GLOBAL FOODS S.A.
OSI GROUP
SYSCO CORP.
TYSON FOODS INC.
WH GROUP LTD.

 

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