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アジア太平洋地域の肉代替原料市場の2030年までの予測 供給源別(大豆、小麦、エンドウ豆、マイコプロテイン、その他)、原料タイプ別(大豆プロテイン、エンドウ豆プロテイン、テンペ、豆腐、セイタン、その他)、用途別(パテ、ナゲット、ソーセージ、ミートボール、その他)の地域別分析

アジア太平洋地域の肉代替原料市場の2030年までの予測 供給源別(大豆、小麦、エンドウ豆、マイコプロテイン、その他)、原料タイプ別(大豆プロテイン、エンドウ豆プロテイン、テンペ、豆腐、セイタン、その他)、用途別(パテ、ナゲット、ソーセージ、ミートボール、その他)の地域別分析


Asia Pacific Meat Substitute Ingredients Market Forecast to 2030 Regional Analysis by Source (Soy, Wheat, Pea, Mycoprotein, and Others), Ingredient Type (Soy Protein, Pea Protein, Tempeh, Tofu, Seitan, and Others), and Application (Patties, Nuggets, Sausages, Meatballs, and Others)

アジア太平洋地域の肉代替食材市場は、2022年に5億363万米ドルと評価され、2030年には9億4530万米ドルに達すると予測され、2022年から2030年までの年平均成長率は8.2%を記録すると推定されている。 肉代替製... もっと見る

 

 

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サマリー

アジア太平洋地域の肉代替食材市場は、2022年に5億363万米ドルと評価され、2030年には9億4530万米ドルに達すると予測され、2022年から2030年までの年平均成長率は8.2%を記録すると推定されている。

肉代替製品の消費を促進する政府の取り組みがアジア太平洋地域の肉代替食材市場を牽引

各国の政府機関は、環境問題への関心の高まりとこれらの製品が提供する健康上の利点により、植物性食肉の消費を促進している。さらに、各国政府は植物性食肉製品の研究開発および新製品発表に積極的に投資している。2021年、韓国の農業・食品・農村地域省は、食品と農業に特化した複数のサブファンドを持つ7,030万米ドルの基金を設立した。グリーン・バイオ・ファンドの投資対象は、特に植物由来および栽培食肉企業に言及されている。さらに2022年6月、インド食品安全基準局(FSSAI)はヴィーガン食品規制を最終決定し、動物性食品を使用しない食品成分のための独立した規制枠組みを確立した。また、オーストラリア政府は、オーストラリア最大のパルスタンパク質原料製造能力を構築するため、オーストラリア・プラント・プロテイン社主導のプロジェクトを支援する7,600万米ドルを発表し、2032年までに最大26億米ドルの植物由来輸出を創出する見込みである。さらに、中国政府は2021年に新たな食生活指針を制定し、同国の肉消費量を50%削減する計画を発表した。同国保健省は、個人が1日に摂取する肉の量を40gから75gに抑えるよう勧告した。

これらの措置は、GHG排出量を大幅に削減すると同時に、公衆衛生を強化することを目的としている。こうした勧告や政府機関の影響力は、代替肉製品に対する需要をさらに押し上げる。このように、様々な政府機関による継続的な投資と支援は、予測期間中、市場に有利な成長機会を提供すると予想される。

アジア太平洋地域の肉代替原料市場概要

アジア太平洋地域の肉代替原料市場は一貫して成長している。同地域における肉代替原料の需要に寄与しているいくつかの要因としては、菜食主義者やベジタリアンの人口の急増、新興国における植物性食品への需要の高まりが挙げられる。さらに、豚肉のトリチノーシス、家禽のサルモネラ、羊肉のスクレイピー、魚介類のビブリオ病やノロウイルス感染など、食品中の微生物汚染によって引き起こされる疾病の事例が増加していることが、植物由来の代替肉への消費者の傾斜を促している。

アジア経済圏の政府もまた、植物由来のイノベーションへの支援を強化した。2022年3月、習近平国家主席は二中全会(中国で最も重要な年次政治会議)において、植物由来および微生物由来のタンパク質の多様化を明確に呼びかけた。中国では、政府の指針により、植物由来の肉や代替タンパク質の人気が高まっている。2021年、中国政府は公衆衛生の向上と温室効果ガスの大幅削減のため、国民の食肉消費量を50%削減する計画を発表した。さらに2022年6月、インド食品安全基準局(FSSAI)は、動物性食品を使用しないビーガン食品に対する個別の規制枠組みを確定した。同地域におけるこうした政府の取り組みは、肉代替製品の需要を押し上げ、それによって同地域の肉代替原料市場を牽引している。

アジア太平洋地域の肉代替食材市場の売上高と2030年までの予測(百万米ドル)

アジア太平洋地域の肉代替食材市場のセグメント化

アジア太平洋地域の肉代替原料市場は、原料、原料タイプ、用途、国に分類される。

供給源に基づき、アジア太平洋地域の肉代替原料市場は大豆、小麦、エンドウ豆、マイコプロテイン、その他に分類される。大豆セグメントは2022年に最大の市場シェアを占めた。

原料に基づき、アジア太平洋地域の肉代替原料市場は大豆タンパク質、エンドウ豆タンパク質、テンペ、豆腐、セイタン、その他に分類される。大豆タンパク質セグメントは2022年に最大の市場シェアを占めた。

用途別では、アジア太平洋地域の肉代替食材市場はパテ、ナゲット、ソーセージ、ミートボール、その他に分類される。その他セグメントが2022年に最大の市場シェアを占めた。

国別では、アジア太平洋地域の肉代替原料市場は、オーストラリア、中国、日本、インド、韓国、その他のアジア太平洋地域に区分される。中国が2022年のアジア太平洋地域の肉代替食材市場シェアを独占した。

Crespel & Deiters GmbH Co KG、DuPont de Neumours Inc、Ingredion Inc、Wilmar International Ltd、Archer Daniels Midland Co、Kerry Group Plc、Roquette Freres SA、The Scoular Coは、アジア太平洋地域の食肉代替原料市場で事業を展開している大手企業である。

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目次

目次

1.はじめに
1.1 インサイト・パートナーズ調査レポートのガイダンス
1.2 市場セグメンテーション
2.エグゼクティブサマリー
2.1 主要市場インサイト
2.2 市場の魅力
3.調査方法
3.1 カバレッジ
3.2 二次調査
3.3 一次調査
4.アジア太平洋地域の肉代替食材市場展望
4.1 概要
4.2 ポーターのファイブフォース分析
4.2.1 供給者の交渉力
4.2.2 バイヤーの交渉力
4.2.3 新規参入者の脅威
4.2.4 競争上のライバル
4.2.5 代替品の脅威
4.3 エコシステム分析
4.3.1 原材料サプライヤー
4.3.2 製造プロセス
4.3.3 流通業者または供給業者
4.3.4 用途
5.アジア太平洋地域の肉代替食材市場-主要市場動向
5.1 肉の代替食材市場 - 主な市場ダイナミクス
5.2 市場の促進要因
5.2.1 植物性食肉への需要の高まり
5.2.2 主要市場プレイヤーの戦略的開発イニシアティブ
5.3 市場の阻害要因
5.3.1 植物性タンパク質に関連する風味の課題
5.4 市場機会
5.4.1 食肉代替製品の消費を促進する政府の取り組み
5.5 今後の動向
5.5.1 拡大する菜食主義の傾向
5.6 推進要因と阻害要因の影響
6.肉代替食材市場-アジア太平洋地域市場分析
6.1 肉代替食材市場の売上高(百万米ドル)、2020-2030年
6.2 肉類代替食材市場の予測分析
7.アジア太平洋地域の肉代替原料市場分析-供給源別
7.1 大豆
7.1.1 概要
7.1.2 大豆肉代替原料市場-2030年までの収益と予測(百万米ドル)
7.2 小麦
7.2.1 概要
7.2.2 小麦肉代替原料市場-2030年までの収益と予測(百万米ドル)
7.3 エンドウ豆
7.3.1 概要
7.3.2 エンドウ豆肉代替原料市場-2030年までの収益と予測(百万米ドル)
7.4 マイコプロテイン
7.4.1 概要
7.4.2 マイコプロテイン肉代替原料市場-2030年までの収益と予測(百万米ドル)
7.5 その他
7.5.1 概要
7.5.2 その他肉代替食材市場:2030年までの収益と予測(百万米ドル)
8.アジア太平洋地域の肉代替原料市場分析-原料タイプ別
8.1 大豆タンパク質
8.1.1 概要
8.1.2 大豆タンパク質肉代替原料市場-2030年までの収益と予測(百万米ドル)
8.2 エンドウタンパク
8.2.1 概要
8.2.2 エンドウタンパク:肉代替食材市場-2030年までの収益と予測(百万米ドル)
8.3 テンペ
8.3.1 概要
8.3.2 テンペ:テンペ:肉代替食材市場-2030年までの収入と予測(百万米ドル)
8.4 豆腐
8.4.1 概要
8.4.2 豆腐:肉代替食材市場-2030年までの収入と予測(百万米ドル)
8.5 セイタン
8.5.1 概要
8.5.2 セイタン:肉代替食材市場-2030年までの収入と予測(百万米ドル)
8.6 その他
8.6.1 概要
8.6.2 その他肉代替食材市場:2030年までの収益と予測(百万米ドル)
9.アジア太平洋地域の肉代替食材市場分析-用途別
9.1 パティ
9.1.1 概要
9.1.2 パティ肉代替食材市場-2030年までの売上高と予測(百万米ドル)
9.2 ナゲット
9.2.1 概要
9.2.2 ナゲット肉代替食材市場:2030年までの収入と予測(百万米ドル)
9.3 ソーセージ
9.3.1 概要
9.3.2 ソーセージ:肉代替食材市場:2030年までの収入と予測(百万米ドル)
9.4 ミートボール
9.4.1 概要
9.4.2 ミートボール:肉代替食材市場:2030年までの収益と予測(百万米ドル)
9.5 その他
9.5.1 概要
9.5.2 その他肉代替食材市場:2030年までの収益と予測(百万米ドル)
10.アジア太平洋地域の肉代替食材市場-国別分析
10.1 アジア太平洋地域の市場概観
10.1.1 アジア太平洋地域肉類代替原料市場 - 国別売上及び予測分析
10.1.1.1 アジア太平洋地域肉類代替食材市場:国別の売上高と予測分析
10.1.1.2 中国肉代替食材市場-2030年までの収益および予測(百万米ドル)
10.1.1.2.1 中国:肉代替原料市場の供給源別内訳
10.1.1.2.2 中国の肉代替原料市場の内訳、原料タイプ別
10.1.1.2.3 中国の肉代替原料市場の用途別内訳
10.1.1.3 日本:肉代替食材市場:2030年までの収益と予測(US$ Million)
10.1.1.3.1 日本肉代替原料市場の供給源別内訳
10.1.1.3.2 日本:肉代替原料市場の内訳、原料タイプ別
10.1.1.3.3 日本:肉代替食材市場の用途別内訳
10.1.1.4 インドインド:肉代替食材市場-2030年までの収益および予測(百万米ドル)
10.1.1.4.1 インド肉代替原料市場の供給源別内訳
10.1.1.4.2 インド:肉代替原料市場の内訳、原料タイプ別
10.1.1.4.3 インド肉代替原料市場の用途別内訳
10.1.1.5 オーストラリア肉代替食材市場:2030年までの売上高と予測(百万米ドル)
10.1.1.5.1 オーストラリア肉代替原料市場の供給源別内訳
10.1.1.5.2 オーストラリア:肉代替原料市場の内訳、原料タイプ別
10.1.1.5.3 オーストラリア肉代替原料市場の用途別内訳
10.1.1.6 韓国韓国:肉代替原料市場の2030年までの収益および予測(百万米ドル)
10.1.1.6.1 韓国:肉代替原料市場の供給源別内訳
10.1.1.6.2 韓国:肉代替原料市場の内訳(原料タイプ別
10.1.1.6.3 韓国:肉代替原料市場の用途別内訳
10.1.1.7 APACのその他の地域肉代替食材市場:2030年までの収益および予測(百万米ドル)
10.1.1.7.1 その他のアジア太平洋地域肉代替原料市場の供給源別内訳
10.1.1.7.2 APACのその他の地域肉代替原料市場の内訳(原料タイプ別
10.1.1.7.3 APACのその他の地域肉代替原料市場の用途別内訳
11.産業展望
11.1 概要
11.2 事業拡大
11.3 新製品開発
11.4 合併と買収
11.5 パートナーシップ
12.会社概要
12.1 Crespel & Deiters GmbH & Co KG
12.1.1 主要事実
12.1.2 事業内容
12.1.3 製品とサービス
12.1.4 財務概要
12.1.5 SWOT分析
12.1.6 主要な開発
12.2 デュポン
12.2.1 主要事実
12.2.2 事業内容
12.2.3 製品とサービス
12.2.4 財務概要
12.2.5 SWOT分析
12.2.6 主要な開発
12.3 イングレディオン社
12.3.1 主要事実
12.3.2 事業内容
12.3.3 製品とサービス
12.3.4 財務概要
12.3.5 SWOT分析
12.3.6 主要開発
12.4 ウィルマー・インターナショナル・リミテッド
12.4.1 主要事実
12.4.2 事業内容
12.4.3 製品とサービス
12.4.4 財務概要
12.4.5 SWOT分析
12.4.6 主要な開発
12.5 アーチャー・ダニエルズ・ミッドランド社
12.5.1 主要事実
12.5.2 事業内容
12.5.3 製品およびサービス
12.5.4 財務概要
12.5.5 SWOT分析
12.5.6 主要開発
12.6 ケリーグループ
12.6.1 主要事実
12.6.2 事業内容
12.6.3 製品およびサービス
12.6.4 財務概要
12.6.5 SWOT分析
12.6.6 主要開発
12.7 ロケット・フレールSA
12.7.1 主要事実
12.7.2 事業内容
12.7.3 製品およびサービス
12.7.4 財務概要
12.7.5 SWOT分析
12.7.6 主要開発
12.8 スクーラー社
12.8.1 主要事実
12.8.2 事業内容
12.8.3 製品とサービス
12.8.4 財務概要
12.8.5 SWOT分析
12.8.6 主要開発
13.付録
13.1 インサイト・パートナーズについて

 

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Summary

The Asia Pacific meat substitute ingredients market was valued at US$ 503.63 million in 2022 and is expected to reach US$ 945.30 million by 2030; it is estimated to record a CAGR of 8.2% from 2022 to 2030 .

Government Initiatives to Promote Consumption of Meat Alternative Products Drive Asia Pacific Meat Substitute Ingredients Market

Government bodies across various countries are promoting the consumption of plant-based meat owing to the rising environmental concerns and health benefits offered by these products. Additionally, the governments are actively investing in R&D and new product launches of plant-based meat products. In 2021, the South Korean Ministry of Agriculture, Food and Rural Affairs established a US$ 70.3 million fund with several sub-funds dedicated to food and agriculture. The Green Bio Fund investments specifically mentioned plant-based and cultivated meat companies. Moreover, in June 2022, the Food Safety and Standards Authority of India (FSSAI) finalized the Vegan Foods Regulations and established a separate regulatory framework for food ingredients free from animal products. Also, the government announced US$ 76 million to support a project led by Australian Plant Proteins to create the largest pulse protein ingredient manufacturing capability in Australia, which is expected to generate up to US$ 2.6 billion in plant-based exports by 2032. Moreover, by establishing new dietary guidelines in 2021, the government of China announced plans to lower the country’s meat consumption by 50%. The country's health ministry recommended that individuals consume only between 40 g and 75 g of meat per day.

These measures aim to enhance public health while reducing GHG emissions significantly. Such recommendations and the influence by government agencies further boost the demand for alternative meat products. Thus, the continuous investment and support by various government bodies are expected to offer lucrative growth opportunities to the market during the forecast period.

Asia Pacific Meat Substitute Ingredients Market Overview

The meat substitute ingredients market in Asia Pacific is growing consistently. A few factors contributing to the demand for meat substitute ingredients in the region are a surging vegan and vegetarian population and rising demand for plant-based food in emerging countries. Further, increasing cases of diseases caused by microbial contamination in food—such as trichinosis from pork, salmonella from poultry, scrapie from lamb, and vibrio illness and norovirus infections from fish products—drive consumer inclination toward plant-based meat alternatives.

The governments of Asian economies also boosted support for plant-based innovation. In March 2022, at the Two Sessions (China’s most important annual political conference), President Xi Jinping explicitly called for protein diversification from plant-based and microorganism sources. In China, the popularity of plant-based meat and protein alternatives is increasing due to government guidelines. In 2021, the Chinese government announced plans to lower its citizens' meat consumption by 50% to enhance public health and significantly reduce greenhouse gas emissions. Additionally, in June 2022, the Food Safety and Standards Authority of India (FSSAI) finalized a separate regulatory framework for vegan food that is free from animal products. Such government initiatives in the region boost the demand for meat substitute products, thereby driving the market for meat substitute ingredients in the region.

Asia Pacific Meat Substitute Ingredients Market Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)

Asia Pacific Meat Substitute Ingredients Market Segmentation

The Asia Pacific meat substitute ingredients market is categorized into source, ingredients type, application, and country.

Based on source, the Asia Pacific meat substitute ingredients market is categorized into Soy, wheat, pea, mycoprotein, and others. The soy segment held the largest market share in 2022.

Based on ingredients, the Asia Pacific meat substitute ingredients market is segmented into soy protein, pea protein, tempeh, tofu, seitan, and others. The soy protein segment held the largest market share in 2022.

In terms of application, the Asia Pacific meat substitute ingredients market is categorized into patties, nuggets, sausages, meatballs, and others. The others segment held the largest market share in 2022.

By country, the Asia Pacific meat substitute ingredients market is segmented into Australia, China, Japan, India, South Korea, and the Rest of Asia Pacific. China dominated the Asia Pacific meat substitute ingredients market share in 2022.

Crespel & Deiters GmbH Co KG, DuPont de Neumours Inc, Ingredion Inc, Wilmar International Ltd, Archer Daniels Midland Co, Kerry Group Plc, Roquette Freres SA, and The Scoular Co are some of the leading companies operating in the Asia Pacific meat substitute ingredients market.



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Table of Contents

TABLE OF CONTENTS

1. Introduction
1.1 The Insight Partners Research Report Guidance
1.2 Market Segmentation
2. Executive Summary
2.1 Key Market Insights
2.2 Market Attractiveness
3. Research Methodology
3.1 Coverage
3.2 Secondary Research
3.3 Primary Research
4. Asia Pacific Meat Substitute Ingredients Market Landscape
4.1 Overview
4.2 Porter's Five Forces Analysis
4.2.1 Bargaining Power of Suppliers
4.2.2 Bargaining Power of Buyers
4.2.3 Threat of New Entrants
4.2.4 Competitive Rivalry
4.2.5 Threat of Substitutes
4.3 Ecosystem Analysis
4.3.1 Raw Material Suppliers
4.3.2 Manufacturing Process
4.3.3 Distributors or Suppliers
4.3.4 Application
5. Asia Pacific Meat Substitute Ingredients Market – Key Market Dynamics
5.1 Meat Substitute Ingredients Market – Key Market Dynamics
5.2 Market Drivers
5.2.1 Rising Demand for Plant-Based Meat
5.2.2 Strategic Development Initiatives by Key Market Players
5.3 Market Restraints
5.3.1 Flavor Challenges Associated with Plant-Based Protein
5.4 Market Opportunities
5.4.1 Government Initiatives to Promote Consumption of Meat Alternative Products
5.5 Future Trends
5.5.1 Growing Veganism Trend
5.6 Impact of Drivers and Restraints:
6. Meat Substitute Ingredients Market – Asia Pacific Market Analysis
6.1 Meat Substitute Ingredients Market Revenue (US$ Million), 2020–2030
6.2 Meat Substitute Ingredients Market Forecast Analysis
7. Asia Pacific Meat Substitute Ingredients Market Analysis – by Source
7.1 Soy
7.1.1 Overview
7.1.2 Soy: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
7.2 Wheat
7.2.1 Overview
7.2.2 Wheat: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
7.3 Pea
7.3.1 Overview
7.3.2 Pea: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
7.4 Mycoprotein
7.4.1 Overview
7.4.2 Mycoprotein: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
7.5 Others
7.5.1 Overview
7.5.2 Others: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
8. Asia Pacific Meat Substitute Ingredients Market Analysis – by Ingredient Type
8.1 Soy Protein
8.1.1 Overview
8.1.2 Soy Protein: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
8.2 Pea Protein
8.2.1 Overview
8.2.2 Pea Protein: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
8.3 Tempeh
8.3.1 Overview
8.3.2 Tempeh: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
8.4 Tofu
8.4.1 Overview
8.4.2 Tofu: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
8.5 Seitan
8.5.1 Overview
8.5.2 Seitan: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
8.6 Others
8.6.1 Overview
8.6.2 Others: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
9. Asia Pacific Meat Substitute Ingredients Market Analysis – by Application
9.1 Patties
9.1.1 Overview
9.1.2 Patties: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
9.2 Nuggets
9.2.1 Overview
9.2.2 Nuggets: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
9.3 Sausages
9.3.1 Overview
9.3.2 Sausages: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
9.4 Meatballs
9.4.1 Overview
9.4.2 Meatballs: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
9.5 Others
9.5.1 Overview
9.5.2 Others: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
10. Asia Pacific Meat Substitute Ingredients Market – Country Analysis
10.1 Asia Pacific Market Overview
10.1.1 Asia Pacific: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast Analysis – by Country
10.1.1.1 Asia Pacific: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast Analysis – by Country
10.1.1.2 China: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
10.1.1.2.1 China: Meat Substitute Ingredients Market Breakdown, by Source
10.1.1.2.2 China: Meat Substitute Ingredients Market Breakdown, by Ingredient Type
10.1.1.2.3 China: Meat Substitute Ingredients Market Breakdown, by Application
10.1.1.3 Japan: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
10.1.1.3.1 Japan: Meat Substitute Ingredients Market Breakdown, by Source
10.1.1.3.2 Japan: Meat Substitute Ingredients Market Breakdown, by Ingredient Type
10.1.1.3.3 Japan: Meat Substitute Ingredients Market Breakdown, by Application
10.1.1.4 India: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
10.1.1.4.1 India: Meat Substitute Ingredients Market Breakdown, by Source
10.1.1.4.2 India: Meat Substitute Ingredients Market Breakdown, by Ingredient Type
10.1.1.4.3 India: Meat Substitute Ingredients Market Breakdown, by Application
10.1.1.5 Australia: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
10.1.1.5.1 Australia: Meat Substitute Ingredients Market Breakdown, by Source
10.1.1.5.2 Australia: Meat Substitute Ingredients Market Breakdown, by Ingredient Type
10.1.1.5.3 Australia: Meat Substitute Ingredients Market Breakdown, by Application
10.1.1.6 South Korea: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
10.1.1.6.1 South Korea: Meat Substitute Ingredients Market Breakdown, by Source
10.1.1.6.2 South Korea: Meat Substitute Ingredients Market Breakdown, by Ingredient Type
10.1.1.6.3 South Korea: Meat Substitute Ingredients Market Breakdown, by Application
10.1.1.7 Rest of APAC: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
10.1.1.7.1 Rest of APAC: Meat Substitute Ingredients Market Breakdown, by Source
10.1.1.7.2 Rest of APAC: Meat Substitute Ingredients Market Breakdown, by Ingredient Type
10.1.1.7.3 Rest of APAC: Meat Substitute Ingredients Market Breakdown, by Application
11. Industry Landscape
11.1 Overview
11.2 Expansion
11.3 New Product Development
11.4 Merger and Acquisition
11.5 Partnerships
12. Company Profiles
12.1 Crespel & Deiters GmbH & Co KG
12.1.1 Key Facts
12.1.2 Business Description
12.1.3 Products and Services
12.1.4 Financial Overview
12.1.5 SWOT Analysis
12.1.6 Key Developments
12.2 DuPont de Nemours Inc
12.2.1 Key Facts
12.2.2 Business Description
12.2.3 Products and Services
12.2.4 Financial Overview
12.2.5 SWOT Analysis
12.2.6 Key Developments
12.3 Ingredion Inc
12.3.1 Key Facts
12.3.2 Business Description
12.3.3 Products and Services
12.3.4 Financial Overview
12.3.5 SWOT Analysis
12.3.6 Key Developments
12.4 Wilmar International Ltd
12.4.1 Key Facts
12.4.2 Business Description
12.4.3 Products and Services
12.4.4 Financial Overview
12.4.5 SWOT Analysis
12.4.6 Key Developments
12.5 Archer-Daniels-Midland Co
12.5.1 Key Facts
12.5.2 Business Description
12.5.3 Products and Services
12.5.4 Financial Overview
12.5.5 SWOT Analysis
12.5.6 Key Developments
12.6 Kerry Group Plc
12.6.1 Key Facts
12.6.2 Business Description
12.6.3 Products and Services
12.6.4 Financial Overview
12.6.5 SWOT Analysis
12.6.6 Key Developments
12.7 Roquette Freres SA
12.7.1 Key Facts
12.7.2 Business Description
12.7.3 Products and Services
12.7.4 Financial Overview
12.7.5 SWOT Analysis
12.7.6 Key Developments
12.8 The Scoular Co
12.8.1 Key Facts
12.8.2 Business Description
12.8.3 Products and Services
12.8.4 Financial Overview
12.8.5 SWOT Analysis
12.8.6 Key Developments
13. Appendix
13.1 About The Insight Partners

 

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本レポートと同じKEY WORD(asia)の最新刊レポート


よくあるご質問


The Insight Partners社はどのような調査会社ですか?


The Insight Partnersはインドに本社を置く調査会社です。経験豊富な専門家チームを通じて、お客様に最適な調査と分析を提供することに専念しています。幅広い分野をカバーしていますがヘルスケ... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



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2025/03/11 10:26

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