世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

南米・中米の肉代替原料市場 2030年までの予測 供給源別(大豆、小麦、エンドウ豆、マイコプロテイン、その他)、原料タイプ別(大豆プロテイン、エンドウ豆プロテイン、テンペ、豆腐、セイタン、その他)、用途別(パテ、ナゲット、ソーセージ、ミートボール、その他)の地域別分析

南米・中米の肉代替原料市場 2030年までの予測 供給源別(大豆、小麦、エンドウ豆、マイコプロテイン、その他)、原料タイプ別(大豆プロテイン、エンドウ豆プロテイン、テンペ、豆腐、セイタン、その他)、用途別(パテ、ナゲット、ソーセージ、ミートボール、その他)の地域別分析


South & Central America Meat Substitute Ingredients Market Forecast to 2030 Regional Analysis by Source (Soy, Wheat, Pea, Mycoprotein, and Others), Ingredient Type (Soy Protein, Pea Protein, Tempeh, Tofu, Seitan, and Others), and Application (Patties, Nuggets, Sausages, Meatballs, and Others)

中南米の肉代替食材市場は2022年に1億4,652万米ドルと評価され、2030年には2億4,707万米ドルに達すると予測され、2022年から2030年までの年平均成長率は6.7%を記録すると予測されている。 食肉代替製品の消費... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 納期 ページ数 言語
The Insight Partners
ザ・インサイトパートナーズ
2025年1月2日 US$3,450
シングルユーザライセンス
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
通常3-5営業日以内 91 英語

※当ページの内容はウェブ更新時の情報です。
最新版の価格やページ数などの情報についてはお問合せください。

日本語のページは自動翻訳を利用し作成しています。
実際のレポートは英文のみでご納品いたします。


 

サマリー

中南米の肉代替食材市場は2022年に1億4,652万米ドルと評価され、2030年には2億4,707万米ドルに達すると予測され、2022年から2030年までの年平均成長率は6.7%を記録すると予測されている。

食肉代替製品の消費を促進する政府の取り組みが中南米の食肉代替原料市場を後押しする

各国の政府機関は、環境問題への関心の高まりとこれらの製品が提供する健康上の利点により、植物性食肉の消費を促進している。加えて、各国政府は植物性食肉製品の研究開発や新製品発売に積極的に投資している。

バイオーム・プログラムは、アマゾンとセラードのバイオームに生息する天然種を使った研究に資金を提供するために設立された。これらのバイオームに生息する天然種の産業への応用可能性を理解することで、地元の生産コミュニティが追加収入を得るチャンスを広げることができる。さらに、国産インプットが産業に供給され、これらの樹種は森林破壊された樹種よりも高く評価されることになる。GFIブラジルは2022年に7つの研究プロジェクトに調印し、2023年にはさらに6つの研究プロジェクトに融資する予定だ。バイオーム・プログラムは19のプロジェクトに120万米ドル以上の資金を提供する。

ブラジルの植物性タンパク質市場はすでに発展しており、拡大している。2022年には80を超える新製品が市場に投入され、この数字は、長年にわたる業界の成長により、ブラジルの消費者が入手できる植物性食品の品揃えが向上したことを示唆している。研究機関や大学の協力的かつ継続的な努力と、有利な規制政策や政府のインセンティブにより、現在の卓越した水準は達成可能である。

これらの措置は、GHG排出量を大幅に削減しながら、公衆衛生を向上させることを目的としている。こうした提言や政府機関による影響力は、代替食肉製品に対する需要をさらに押し上げる。このように、様々な政府機関による継続的な投資と支援は、予測期間中、市場に有利な成長機会を提供すると予想される。

中南米の食肉代替原料市場概要

中南米における消費者のライフスタイルと食事パターンの変化は、肉代替原料市場の成長を促進する主な要因である。ブラジルとアルゼンチンにおける人口の増加と継続的な経済改善は、同地域の市場シェアを押し上げる一助となっている。ベジタリアン食を日常生活に取り入れることは、コレステロール値を低下させ、心血管疾患やがんなど、いくつかの病気から消費者を守ることにつながる。世界銀行のデータによると、ブラジルは2020年に世界のベジタリアン人口の8%を占める国となった。このように、代用肉製品に対する一人当たりの支出が増加していることが、中南米における代用肉原料市場の成長を牽引している。

菜食主義者やベジタリアンの食生活が環境に与えるプラスの影響は、この地域の代用肉製品に対する一人当たりの支出を促進している重要な理由のひとつである。2022年9月にMapa Vegが実施したオンライン調査によると、サンパウロはブラジルで自称ベジタリアン、ビーガン、サポーターの割合が高く、回答者は4.2千人を超えた。リオデジャネイロは人口2,000人で、2番目に多かった。このように、植物由来の食肉製品に対する需要は、ビーガンやベジタリアン食への傾斜の高まりとともに増加している。これらの要因は、食品メーカーが食肉代替製品に投資することに影響し、テクスチャード大豆タンパク質、エンドウ豆タンパク質、豆腐、セイタン、テンペなどの食肉代替原料の需要を押し上げている。

中南米の肉代替食材市場の売上と2030年までの予測 (百万米ドル)

南米・中米の肉代替食材市場のセグメント化

中南米の肉代替原料市場は、原料、原料タイプ、用途、国に分類される。

供給源に基づき、南米・中米の肉代替原料市場は大豆、小麦、エンドウ豆、マイコプロテイン、その他に区分される。大豆セグメントは2022年に最大の市場シェアを占めた。

原料に基づき、南中米の肉代替原料市場は大豆タンパク質、エンドウ豆タンパク質、テンペ、豆腐、セイタン、その他に分類される。大豆タンパク質セグメントは2022年に最大の市場シェアを占めた。

用途別では、中南米の肉代替原料市場はパテ、ナゲット、ソーセージ、ミートボール、その他に分類される。その他セグメントが2022年に最大の市場シェアを占めた。

国別では、南中米の肉代替食材市場はブラジル、アルゼンチン、南中米のその他に区分される。2022年の南米・中米の肉代替食材市場シェアは、南米・中米の残りの地域が独占した。

DuPont de Neumours Inc、Ingredion Inc、Archer Daniels Midland Co、Kerry Group Plc、Roquette Freres SAは、南中米の肉代替原料市場で事業を展開している大手企業の一部である。

ページTOPに戻る


目次

目次

1.はじめに
1.1 インサイト・パートナーズ調査レポートのガイダンス
1.2 市場セグメンテーション
2.エグゼクティブサマリー
2.1 主要市場インサイト
2.2 市場の魅力
3.調査方法
3.1 カバレッジ
3.2 二次調査
3.3 一次調査
4.肉代替食材の市場展望
4.1 概要
4.2 ポーターのファイブフォース分析
4.2.1 供給者の交渉力
4.2.2 買い手の交渉力
4.2.3 新規参入者の脅威
4.2.4 競争上のライバル
4.2.5 代替品の脅威
4.3 エコシステム分析
4.3.1 原材料サプライヤー
4.3.2 製造プロセス
4.3.3 流通業者または供給業者
4.3.4 用途
5.中南米食肉代替原料市場-主要市場動向
5.1 肉の代替食材市場 - 主な市場ダイナミクス
5.2 市場の促進要因
5.2.1 植物性食肉に対する需要の高まり
5.2.2 主要市場プレイヤーの戦略的開発イニシアティブ
5.3 市場の阻害要因
5.3.1 植物性タンパク質に関連する風味の課題
5.4 市場機会
5.4.1 食肉代替製品の消費を促進する政府の取り組み
5.5 今後の動向
5.5.1 拡大する菜食主義の傾向
5.6 推進要因と阻害要因の影響
6.肉代替食材市場-中南米市場分析
6.1 肉類代替原料市場の売上高(百万米ドル)、2020-2030年
6.2 肉の代替食材市場の予測分析
7.中南米の肉代替原料市場分析-供給源別
7.1 大豆
7.1.1 概要
7.1.2 大豆肉代替原料市場-2030年までの収益と予測(百万米ドル)
7.2 小麦
7.2.1 概要
7.2.2 小麦肉代替原料市場-2030年までの収益と予測(百万米ドル)
7.3 エンドウ豆
7.3.1 概要
7.3.2 エンドウ豆肉代替原料市場-2030年までの収益と予測(百万米ドル)
7.4 マイコプロテイン
7.4.1 概要
7.4.2 マイコプロテイン肉代替原料市場-2030年までの収益と予測(百万米ドル)
7.5 その他
7.5.1 概要
7.5.2 その他肉代替食材市場:2030年までの収益と予測(百万米ドル)
8.南米・中米の肉代替素材市場分析-素材タイプ別
8.1 大豆タンパク質
8.1.1 概要
8.1.2 大豆タンパク質肉代替食材市場-2030年までの売上高と予測(百万米ドル)
8.2 エンドウタンパク
8.2.1 概要
8.2.2 エンドウタンパク:肉代替食材市場-2030年までの収益と予測(百万米ドル)
8.3 テンペ
8.3.1 概要
8.3.2 テンペ:テンペ:肉代替食材市場-2030年までの収入と予測(百万米ドル)
8.4 豆腐
8.4.1 概要
8.4.2 豆腐:肉代替食材市場-2030年までの収入と予測(百万米ドル)
8.5 セイタン
8.5.1 概要
8.5.2 セイタン:肉代替食材市場-2030年までの収入と予測(百万米ドル)
8.6 その他
8.6.1 概要
8.6.2 その他肉代替食材市場:2030年までの収益と予測(百万米ドル)
9.中南米:肉代替食材市場の分析-用途別
9.1 パティ
9.1.1 概要
9.1.2 パティ肉代替食材市場:2030年までの売上高と予測(百万米ドル)
9.2 ナゲット
9.2.1 概要
9.2.2 ナゲット肉代替食材市場:2030年までの収入と予測(百万米ドル)
9.3 ソーセージ
9.3.1 概要
9.3.2 ソーセージ:肉代替食材市場:2030年までの収入と予測(百万米ドル)
9.4 ミートボール
9.4.1 概要
9.4.2 ミートボール:肉代替食材市場:2030年までの収益と予測(百万米ドル)
9.5 その他
9.5.1 概要
9.5.2 その他肉代替食材市場:2030年までの収益と予測(百万米ドル)
10.中南米:肉代替食材市場 - 国別分析
10.1 中南米市場概観
10.1.1 南米と中央アメリカ肉類代替原料市場 - 国別売上及び予測分析
10.1.1.1 中南米:肉代替食材市場:売上高と予測分析-国別
10.1.1.2 ブラジル肉代替食材市場:2030年までの収入と予測(百万米ドル)
10.1.1.2.1 ブラジル:肉代替原料市場の供給源別内訳
10.1.1.2.2 ブラジル:肉代替原料市場の内訳:原料タイプ別
10.1.1.2.3 ブラジルの肉代替原料市場の用途別内訳
10.1.1.3 アルゼンチン:肉代替原料市場-2030年までの収入および予測(百万米ドル)
10.1.1.3.1 アルゼンチン:肉代替原料市場の供給源別内訳
10.1.1.3.2 アルゼンチン:肉代替原料市場の原料タイプ別内訳
10.1.1.3.3 アルゼンチン:肉代替原料市場の用途別内訳
10.1.1.4 その他の中南米諸国肉代替食材市場:2030年までの収益および予測(百万米ドル)
10.1.1.4.1 その他の中南米地域肉代替原料市場の供給源別内訳
10.1.1.4.2 その他の中南米地域:肉代替原料の供給源別内訳肉代替原料市場の内訳(原料タイプ別
10.1.1.4.3 その他の中南米地域:肉代替原料の種類別内訳肉代替原料市場の内訳(用途別
11.産業展望
11.1 概要
11.2 事業拡大
11.3 新製品開発
11.4 合併と買収
11.5 パートナーシップ
12.企業プロフィール
12.1 デュポン
12.1.1 主要事実
12.1.2 事業内容
12.1.3 製品とサービス
12.1.4 財務概要
12.1.5 SWOT分析
12.1.6 主要な開発
12.2 イングレディオン社
12.2.1 主要事実
12.2.2 事業内容
12.2.3 製品とサービス
12.2.4 財務概要
12.2.5 SWOT分析
12.2.6 主要な開発
12.3 アーチャー・ダニエルズ・ミッドランド社
12.3.1 主要事実
12.3.2 事業内容
12.3.3 製品およびサービス
12.3.4 財務概要
12.3.5 SWOT分析
12.3.6 主要開発
12.4 ケリーグループ
12.4.1 主要事実
12.4.2 事業内容
12.4.3 製品およびサービス
12.4.4 財務概要
12.4.5 SWOT分析
12.4.6 主要開発
12.5 ロケット・フレールSA
12.5.1 主要事実
12.5.2 事業内容
12.5.3 製品およびサービス
12.5.4 財務概要
12.5.5 SWOT分析
12.5.6 主要開発
13.付録
13.1 インサイト・パートナーズについて

 

ページTOPに戻る


 

Summary

The South & Central America meat substitute ingredients market was valued at US$ 146.52 million in 2022 and is expected to reach US$ 247.07 million by 2030; it is estimated to record a CAGR of 6.7% from 2022 to 2030 .

Government Initiatives to Promote Consumption of Meat Alternative Products Fuel South & Central America Meat Substitute Ingredients Market

Government bodies across various countries are promoting the consumption of plant-based meat owing to the rising environmental concerns and health benefits offered by these products. Additionally, the governments are actively investing in R&D and new product launches of plant-based meat products.

The Biomes Program was established to provide funding for studies using natural species found in the Amazon and Cerrado biomes, with the goal of providing inputs for the industry of alternative proteins. By comprehending the possible applications of these biomes' natural species in the industry, we can expand the chances for local producing communities to make additional income. Furthermore, national inputs will be delivered to the industry, and these species will be valued higher than deforested ones. GFI Brazil signed for seven research projects in 2022 and foresees financing six more in 2023. The Biomes Program will provide 19 projects with more than US$ 1.2 million in funding overall.

Brazil's plant-based protein market is already more developed, and it is expanding. More than 80 new products were introduced to the market in 2022, a figure that suggests the years of industry growth have improved the selection of plant-based goods available to Brazilian consumers. With the collaborative and ongoing efforts of research institutions and universities, as well as advantageous regulatory policies and government incentives, the current standard of excellence is achievable.

These measures aim to enhance public health while reducing GHG emissions significantly. Such recommendations and the influence by government agencies further boost the demand for alternative meat products. Thus, the continuous investment and support by various government bodies are expected to offer lucrative growth opportunities to the market during the forecast period.

South & Central America Meat Substitute Ingredients Market Overview

A shift in consumer lifestyle and dietary patterns in South & Central America is a major factor driving the growth of the meat substitute ingredients market. The rising population and continuous economic improvements in Brazil and Argentina aid in boosting the market share in the region. Implementing a vegetarian diet in daily life can help reduce cholesterol levels, thereby protecting consumers against several diseases, including cardiovascular diseases and cancer. According to World Bank data, Brazil was home to 8% of the world’s vegetarian population in 2020. Thus, the elevated per capita spending on meat substitute products is driving the growth of the meat substitute ingredients market in South & Central America.

The positive impact of a vegan and vegetarian diet on the environment is one of the significant reasons propelling the region's per capita spending on meat substitute products. According to an online study conducted by Mapa Veg in September 2022, Sao Paulo had a significant percentage of self-described vegetarians, vegans, and supporters in Brazil, with more than 4.2 thousand respondents. With ~2,000 inhabitants, Rio de Janeiro had the second-largest population. Thus, the demand for plant-based meat products is increasing with a rising inclination toward vegan and vegetarian diets. These factors influence the food manufacturers to invest in meat substitute products which boost the demand for meat substitute ingredients such as textured soy protein, pea protein, tofu, seitan, and tempeh.

South & Central America Meat Substitute Ingredients Market Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)

South & Central America Meat Substitute Ingredients Market Segmentation

The South & Central America meat substitute ingredients market is categorized into source, ingredients type, application, and country.

Based on source, the South & Central America meat substitute ingredients market is segmented into Soy, wheat, pea, mycoprotein, and others. The soy segment held the largest market share in 2022.

Based on ingredients, the South & Central America meat substitute ingredients market is categorized into soy protein, pea protein, tempeh, tofu, seitan, and others. The soy protein segment held the largest market share in 2022.

In terms of application, the South & Central America meat substitute ingredients market is categorized into patties, nuggets, sausages, meatballs, and others. The others segment held the largest market share in 2022.

By country, the South & Central America meat substitute ingredients market is segmented into Brazil, Argentina, and the Rest of South & Central America. The Rest of South & Central America dominated the South & Central America meat substitute ingredients market share in 2022.

DuPont de Neumours Inc, Ingredion Inc, Archer Daniels Midland Co, Kerry Group Plc, and Roquette Freres SA are some of the leading companies operating in the South & Central America meat substitute ingredients market.



ページTOPに戻る


Table of Contents

TABLE OF CONTENTS

1. Introduction
1.1 The Insight Partners Research Report Guidance
1.2 Market Segmentation
2. Executive Summary
2.1 Key Market Insights
2.2 Market Attractiveness
3. Research Methodology
3.1 Coverage
3.2 Secondary Research
3.3 Primary Research
4. Meat Substitute Ingredients Market Landscape
4.1 Overview
4.2 Porter's Five Forces Analysis
4.2.1 Bargaining Power of Suppliers
4.2.2 Bargaining Power of Buyers
4.2.3 Threat of New Entrants
4.2.4 Competitive Rivalry
4.2.5 Threat of Substitutes
4.3 Ecosystem Analysis
4.3.1 Raw Material Suppliers
4.3.2 Manufacturing Process
4.3.3 Distributors or Suppliers
4.3.4 Application
5. South & Central America Meat Substitute Ingredients Market – Key Market Dynamics
5.1 Meat Substitute Ingredients Market – Key Market Dynamics
5.2 Market Drivers
5.2.1 Rising Demand for Plant-Based Meat
5.2.2 Strategic Development Initiatives by Key Market Players
5.3 Market Restraints
5.3.1 Flavor Challenges Associated with Plant-Based Protein
5.4 Market Opportunities
5.4.1 Government Initiatives to Promote Consumption of Meat Alternative Products
5.5 Future Trends
5.5.1 Growing Veganism Trend
5.6 Impact of Drivers and Restraints:
6. Meat Substitute Ingredients Market – South & Central America Market Analysis
6.1 Meat Substitute Ingredients Market Revenue (US$ Million), 2020–2030
6.2 Meat Substitute Ingredients Market Forecast Analysis
7. South & Central America Meat Substitute Ingredients Market Analysis – by Source
7.1 Soy
7.1.1 Overview
7.1.2 Soy: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
7.2 Wheat
7.2.1 Overview
7.2.2 Wheat: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
7.3 Pea
7.3.1 Overview
7.3.2 Pea: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
7.4 Mycoprotein
7.4.1 Overview
7.4.2 Mycoprotein: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
7.5 Others
7.5.1 Overview
7.5.2 Others: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
8. South & Central America Meat Substitute Ingredients Market Analysis – by Ingredient Type
8.1 Soy Protein
8.1.1 Overview
8.1.2 Soy Protein: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
8.2 Pea Protein
8.2.1 Overview
8.2.2 Pea Protein: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
8.3 Tempeh
8.3.1 Overview
8.3.2 Tempeh: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
8.4 Tofu
8.4.1 Overview
8.4.2 Tofu: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
8.5 Seitan
8.5.1 Overview
8.5.2 Seitan: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
8.6 Others
8.6.1 Overview
8.6.2 Others: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
9. South & Central America Meat Substitute Ingredients Market Analysis – by Application
9.1 Patties
9.1.1 Overview
9.1.2 Patties: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
9.2 Nuggets
9.2.1 Overview
9.2.2 Nuggets: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
9.3 Sausages
9.3.1 Overview
9.3.2 Sausages: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
9.4 Meatballs
9.4.1 Overview
9.4.2 Meatballs: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
9.5 Others
9.5.1 Overview
9.5.2 Others: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
10. South & Central America Meat Substitute Ingredients Market – Country Analysis
10.1 South & Central America Market Overview
10.1.1 South & Central America: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast Analysis – by Country
10.1.1.1 South & Central America: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast Analysis – by Country
10.1.1.2 Brazil: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
10.1.1.2.1 Brazil: Meat Substitute Ingredients Market Breakdown, by Source
10.1.1.2.2 Brazil: Meat Substitute Ingredients Market Breakdown, by Ingredient Type
10.1.1.2.3 Brazil: Meat Substitute Ingredients Market Breakdown, by Application
10.1.1.3 Argentina: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
10.1.1.3.1 Argentina: Meat Substitute Ingredients Market Breakdown, by Source
10.1.1.3.2 Argentina: Meat Substitute Ingredients Market Breakdown, by Ingredient Type
10.1.1.3.3 Argentina: Meat Substitute Ingredients Market Breakdown, by Application
10.1.1.4 Rest of South & Central America: Meat Substitute Ingredients Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
10.1.1.4.1 Rest of South & Central America: Meat Substitute Ingredients Market Breakdown, by Source
10.1.1.4.2 Rest of South & Central America: Meat Substitute Ingredients Market Breakdown, by Ingredient Type
10.1.1.4.3 Rest of South & Central America: Meat Substitute Ingredients Market Breakdown, by Application
11. Industry Landscape
11.1 Overview
11.2 Expansion
11.3 New Product Development
11.4 Merger and Acquisition
11.5 Partnerships
12. Company Profiles
12.1 DuPont de Nemours Inc
12.1.1 Key Facts
12.1.2 Business Description
12.1.3 Products and Services
12.1.4 Financial Overview
12.1.5 SWOT Analysis
12.1.6 Key Developments
12.2 Ingredion Inc
12.2.1 Key Facts
12.2.2 Business Description
12.2.3 Products and Services
12.2.4 Financial Overview
12.2.5 SWOT Analysis
12.2.6 Key Developments
12.3 Archer-Daniels-Midland Co
12.3.1 Key Facts
12.3.2 Business Description
12.3.3 Products and Services
12.3.4 Financial Overview
12.3.5 SWOT Analysis
12.3.6 Key Developments
12.4 Kerry Group Plc
12.4.1 Key Facts
12.4.2 Business Description
12.4.3 Products and Services
12.4.4 Financial Overview
12.4.5 SWOT Analysis
12.4.6 Key Developments
12.5 Roquette Freres SA
12.5.1 Key Facts
12.5.2 Business Description
12.5.3 Products and Services
12.5.4 Financial Overview
12.5.5 SWOT Analysis
12.5.6 Key Developments
13. Appendix
13.1 About The Insight Partners

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート

The Insight Partners社の食品・飲料分野での最新刊レポート

本レポートと同じKEY WORD(meat)の最新刊レポート


よくあるご質問


The Insight Partners社はどのような調査会社ですか?


The Insight Partnersはインドに本社を置く調査会社です。経験豊富な専門家チームを通じて、お客様に最適な調査と分析を提供することに専念しています。幅広い分野をカバーしていますがヘルスケ... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2025/03/11 10:26

147.68 円

160.59 円

193.03 円

ページTOPに戻る