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ホワイトチョコレート市場。世界の産業動向、シェア、サイズ、成長、機会、2022-2027年の予測


White Chocolate Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2022-2027

世界のホワイトチョコレート市場は、2021年に182億米ドルの規模に達しました。今後、IMARCグループは、2022年から2027年の間にCAGR2.10%を示し、2027年までに210億米ドルに達すると予想しています。COVID-19の不... もっと見る

 

 

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IMARC Services Private Limited.
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2022年4月14日 US$2,499
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143 英語

 

サマリー

世界のホワイトチョコレート市場は、2021年に182億米ドルの規模に達しました。今後、IMARCグループは、2022年から2027年の間にCAGR2.10%を示し、2027年までに210億米ドルに達すると予想しています。COVID-19の不確実性を念頭に置き、我々はパンデミックの直接的および間接的な影響を継続的に追跡・評価しています。これらの洞察は、市場の主要な貢献要因としてレポートに含まれています。

ホワイトチョコレートは、ココアバター、砂糖、乳製品、バニラ、そしてすべての原料をまとめるレシチンという脂肪乳化剤で作られています。中でもココアバターは、繊細な風味をもたらすホワイトチョコレートの主成分として使用されています。伝統的にホワイトチョコレートは、チョコレートに苦味や渋み、ベリーのような風味を与える固形チョコレートやチョコレートパウダーを含まないため、本来の意味での「チョコレート」とは見なされていない。むしろ、ホワイトチョコレートの品質は、その色で決まります。ホワイト、ペールイエロー、アイボリーの3色があるが、後者の方がココアバターの含有率が高く、品質が高いとされる。

その独特の味と特性から、ホワイトチョコレートは、チップス、クッキー、ポップコーン、カップケーキなどのスナック食品、ミルクセーキ、コーヒー、スムージーなどの飲料、ワックス、ネイルエナメル、オイルなどの化粧品など、多くの製品に使用されています。

本レポートでは、ホワイトチョコレートの世界市場を、スーパーやハイパーマーケット、コンビニエンスストア、非食品小売店、その他といった流通チャネルに基づいて分析しています。また、地域別には、西ヨーロッパ、北米、東ヨーロッパ、アジア、ラテンアメリカ、中東およびアフリカ、オーストラレーシアを対象として、市場をさらに細分化しています。現在、西ヨーロッパはホワイトチョコレートの最大地域であり、市場シェアの大部分を占めています。

本レポートは、世界のホワイトチョコレート産業について、その本質的な側面をすべて網羅した深い洞察を提供します。市場のマクロ的概観から、産業実績のミクロ的詳細、最近の動向、主要な市場促進要因と課題、SWOT分析、ポーターの5つの力分析、バリューチェーン分析など、多岐にわたります。また、ホワイトチョコレートの製造工場を設立するための包括的な分析も行っています。加工・製造要件、プロジェクトコスト、プロジェクト資金、プロジェクト経済性、期待される投資収益率、利益率などを分析しています。本レポートは、起業家、投資家、コンサルタント、および何らかの形でホワイトチョコレート産業に関与している、あるいは参入を計画しているすべての人々にとって必読の書です。本レポートで回答した主な質問
1.2021年のホワイトチョコレートの世界市場規模は?
2.2022-2027年のホワイトチョコレートの世界市場の成長率はどのくらいと予想されますか?
3.ホワイトチョコレートの世界市場を牽引する主要因は?
4.COVID-19がホワイトチョコレートの世界市場に与えた影響とは?
5.ホワイトチョコレートの世界市場における流通チャネル別の内訳は?
6.ホワイトチョコレートの世界市場における主要地域は?

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目次

1 Preface
2 Scope and Methodology
2.1 Objectives of the Study
2.2 Stakeholders
2.3 Data Sources
2.3.1 Primary Sources
2.3.2 Secondary Sources
2.4 Market Estimation
2.4.1 Bottom-Up Approach
2.4.2 Top-Down Approach
2.5 Forecasting Methodology
3 Executive Summary
4 Introduction
4.1 Overview
4.2 Key Industry Trends
5 Global Chocolate Industry
5.1 Market Overview
5.2 Market Performance
5.2.1 Volume Trends
5.2.2 Value Trends
5.3 Market Breakup by Region
5.4 Market Breakup by Product
5.5 Market Breakup by Packaging
5.6 Market Breakup by End-Use
5.7 Market Share of Key Players
5.8 Market Forecast
6 Global White Chocolate Industry
6.1 Market Overview
6.2 Market Performance
6.2.1 Volume Trends
6.2.2 Value Trends
6.3 Impact of COVID-19
6.4 Price Analysis
6.4.1 Key Price Indicators
6.4.2 Price Structure
6.4.3 Price Trends
6.5 Market by Region
6.6 Market by Distribution
6.7 Market Forecast
6.8 SWOT Analysis
6.8.1 Overview
6.8.2 Strength
6.8.3 Weakness
6.8.4 Opportunity
6.8.5 Threat
6.9 Value Chain Analysis
6.9.1 Overview
6.9.2 Cocoa Growers
6.9.3 Cocoa Grinders
6.9.4 Coverture/Industrial Chocolate Manufacturers
6.9.5 End Use Industries
6.9.6 Chocolate Manufacturers
6.9.7 Distributors
6.9.8 Exporters
6.9.9 Retailers
6.10 Porters Five Forces Analysis
6.10.1 Overview
6.10.2 Bargaining Power of Buyers
6.10.3 Bargaining Power of Suppliers
6.10.4 Degree of Rivalry
6.10.5 Threat of New Entrants
6.10.6 Threat of Substitutes
6.11 Key Success and Risk Factors
7 Performance of Key Regions
7.1 Western Europe
7.1.1 Market Trends
7.1.2 Market Forecast
7.2 North America
7.2.1 Market Trends
7.2.2 Market Forecast
7.3 Eastern Europe
7.3.1 Market Trends
7.3.2 Market Forecast
7.4 Asia
7.4.1 Market Trends
7.4.2 Market Forecast
7.5 Latin America
7.5.1 Market Trends
7.5.2 Market Forecast
7.6 Middle East and Africa
7.6.1 Market Trends
7.6.2 Market Forecast
7.7 Australasia
7.7.1 Market Trends
7.7.2 Market Forecast
8 Performance by Distribution Channel
8.1 Supermarkets and Hypermarkets
8.1.1 Market Trends
8.1.2 Market Forecast
8.2 Convenience Stores
8.2.1 Market Trends
8.2.2 Market Forecast
8.3 Non-Grocery Retailers
8.3.1 Market Trends
8.3.2 Market Forecast
8.4 Others
8.4.1 Market Trends
8.4.2 Market Forecast
9 Competitive Landscape
10 White Chocolate Manufacturing Process
10.1 Product Overview
10.2 Detailed Process Flow
10.3 Various Types of Unit Operations Involved
10.4 Mass Balance and Raw Material Requirements
11 Project Details, Requirements and Costs Involved
11.1 Land, Location and Site Development
11.2 Construction Requirements and Expenditures
11.3 Plant and Machinery
11.4 Machinery Pictures
11.5 Raw Materials Requirements and Expenditures
11.6 Raw Material and Final Product Pictures
11.7 Packaging Requirements and Expenditures
11.8 Transportation Requirements and Expenditures
11.9 Utilities Requirements and Expenditures
11.10 Manpower Requirements and Expenditures
11.11 Other Capital Investments
12 White Chocolate Manufacturing Plant: Loans and Financial Assistance
13 White Chocolate Manufacturing Plant: Project Economics
13.1 Capital Cost of the Project
13.2 Techno-Economic Parameters
13.3 Product Pricing and Margins Across Various Levels of the Supply Chain
13.4 Taxation and Depreciation
13.5 Income Projections
13.6 Expenditure Projections
13.7 Financial Analysis
13.8 Profit Analysis
14 Key Player Profiles

 

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Summary

The global white chocolate market reached a value of US$ 18.2 Billion in 2021. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 21.0 Billion by 2027, exhibiting a CAGR of 2.10% during 2022-2027. Keeping in mind the uncertainties of COVID-19, we are continuously tracking and evaluating the direct as well as the indirect influence of the pandemic. These insights are included in the report as a major market contributor.

White chocolate is made with cocoa butter, sugar, milk products, vanilla, and a fatty emulsifier called lecithin that holds all the ingredients together. Among these, cocoa butter is the prime ingredient used in white chocolate which provides a subtle flavour. Traditionally, white chocolate is not considered ‘chocolate’ in proper sense as it does not contain chocolate solids or chocolate powder, which gives chocolates a bitter, tannic, and berry-like flavour. Rather, the quality of white chocolate is determined by its colour. Although, it is available in white, pale yellow or ivory colours, the latter two are considered superior as they tend to contain more percentage of cocoa butter.

As a result of its distinctive taste and properties, white chocolate is used in a number products such as snack-foods – chips, cookies, popcorns and cupcakes; beverages – milkshakes, coffee and smoothies; and cosmetic – wax, nail enamel and oil.

The report has analysed the global white chocolate market on the basis of distribution channels, covering super- and hyper-markets, convenience stores, non-grocery retailers and others. The report has further segmented the market on the basis of region, covering Western Europe, North America, Eastern Europe, Asia, Latin America, Middle East and Africa and Australasia. Currently, Western Europe represents the largest region for white chocolate, accounting for the majority of the market share.

This report provides a deep insight into the global white chocolate industry covering all its essential aspects. This ranges from macro overview of the market to micro details of the industry performance, recent trends, key market drivers and challenges, SWOT analysis, Porter’s five forces analysis, value chain analysis, etc. The report also provides a comprehensive analysis for setting up a white chocolate manufacturing plant. The study analyses the processing and manufacturing requirements, project cost, project funding, project economics, expected returns on investment, profit margins, etc. This report is a must-read for entrepreneurs, investors, consultants, and all those who have any kind of stake or are planning to foray into the white chocolate industry in any manner. Key Questions Answered in This Report
1. What was the size of the global white chocolate market in 2021?
2. What is the expected growth rate of the global white chocolate market during 2022-2027?
3. What are the key factors driving the global white chocolate market?
4. What has been the impact of COVID-19 on the global white chocolate market?
5. What is the breakup of the global white chocolate market based on the distribution channel?
6. What are the key regions in the global white chocolate market?



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Table of Contents

1 Preface
2 Scope and Methodology
2.1 Objectives of the Study
2.2 Stakeholders
2.3 Data Sources
2.3.1 Primary Sources
2.3.2 Secondary Sources
2.4 Market Estimation
2.4.1 Bottom-Up Approach
2.4.2 Top-Down Approach
2.5 Forecasting Methodology
3 Executive Summary
4 Introduction
4.1 Overview
4.2 Key Industry Trends
5 Global Chocolate Industry
5.1 Market Overview
5.2 Market Performance
5.2.1 Volume Trends
5.2.2 Value Trends
5.3 Market Breakup by Region
5.4 Market Breakup by Product
5.5 Market Breakup by Packaging
5.6 Market Breakup by End-Use
5.7 Market Share of Key Players
5.8 Market Forecast
6 Global White Chocolate Industry
6.1 Market Overview
6.2 Market Performance
6.2.1 Volume Trends
6.2.2 Value Trends
6.3 Impact of COVID-19
6.4 Price Analysis
6.4.1 Key Price Indicators
6.4.2 Price Structure
6.4.3 Price Trends
6.5 Market by Region
6.6 Market by Distribution
6.7 Market Forecast
6.8 SWOT Analysis
6.8.1 Overview
6.8.2 Strength
6.8.3 Weakness
6.8.4 Opportunity
6.8.5 Threat
6.9 Value Chain Analysis
6.9.1 Overview
6.9.2 Cocoa Growers
6.9.3 Cocoa Grinders
6.9.4 Coverture/Industrial Chocolate Manufacturers
6.9.5 End Use Industries
6.9.6 Chocolate Manufacturers
6.9.7 Distributors
6.9.8 Exporters
6.9.9 Retailers
6.10 Porters Five Forces Analysis
6.10.1 Overview
6.10.2 Bargaining Power of Buyers
6.10.3 Bargaining Power of Suppliers
6.10.4 Degree of Rivalry
6.10.5 Threat of New Entrants
6.10.6 Threat of Substitutes
6.11 Key Success and Risk Factors
7 Performance of Key Regions
7.1 Western Europe
7.1.1 Market Trends
7.1.2 Market Forecast
7.2 North America
7.2.1 Market Trends
7.2.2 Market Forecast
7.3 Eastern Europe
7.3.1 Market Trends
7.3.2 Market Forecast
7.4 Asia
7.4.1 Market Trends
7.4.2 Market Forecast
7.5 Latin America
7.5.1 Market Trends
7.5.2 Market Forecast
7.6 Middle East and Africa
7.6.1 Market Trends
7.6.2 Market Forecast
7.7 Australasia
7.7.1 Market Trends
7.7.2 Market Forecast
8 Performance by Distribution Channel
8.1 Supermarkets and Hypermarkets
8.1.1 Market Trends
8.1.2 Market Forecast
8.2 Convenience Stores
8.2.1 Market Trends
8.2.2 Market Forecast
8.3 Non-Grocery Retailers
8.3.1 Market Trends
8.3.2 Market Forecast
8.4 Others
8.4.1 Market Trends
8.4.2 Market Forecast
9 Competitive Landscape
10 White Chocolate Manufacturing Process
10.1 Product Overview
10.2 Detailed Process Flow
10.3 Various Types of Unit Operations Involved
10.4 Mass Balance and Raw Material Requirements
11 Project Details, Requirements and Costs Involved
11.1 Land, Location and Site Development
11.2 Construction Requirements and Expenditures
11.3 Plant and Machinery
11.4 Machinery Pictures
11.5 Raw Materials Requirements and Expenditures
11.6 Raw Material and Final Product Pictures
11.7 Packaging Requirements and Expenditures
11.8 Transportation Requirements and Expenditures
11.9 Utilities Requirements and Expenditures
11.10 Manpower Requirements and Expenditures
11.11 Other Capital Investments
12 White Chocolate Manufacturing Plant: Loans and Financial Assistance
13 White Chocolate Manufacturing Plant: Project Economics
13.1 Capital Cost of the Project
13.2 Techno-Economic Parameters
13.3 Product Pricing and Margins Across Various Levels of the Supply Chain
13.4 Taxation and Depreciation
13.5 Income Projections
13.6 Expenditure Projections
13.7 Financial Analysis
13.8 Profit Analysis
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