ホワイトチョコレート市場。世界の産業動向、シェア、サイズ、成長、機会、2022-2027年の予測White Chocolate Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2022-2027 世界のホワイトチョコレート市場は、2021年に182億米ドルの規模に達しました。今後、IMARCグループは、2022年から2027年の間にCAGR2.10%を示し、2027年までに210億米ドルに達すると予想しています。COVID-19の不... もっと見る
サマリー世界のホワイトチョコレート市場は、2021年に182億米ドルの規模に達しました。今後、IMARCグループは、2022年から2027年の間にCAGR2.10%を示し、2027年までに210億米ドルに達すると予想しています。COVID-19の不確実性を念頭に置き、我々はパンデミックの直接的および間接的な影響を継続的に追跡・評価しています。これらの洞察は、市場の主要な貢献要因としてレポートに含まれています。ホワイトチョコレートは、ココアバター、砂糖、乳製品、バニラ、そしてすべての原料をまとめるレシチンという脂肪乳化剤で作られています。中でもココアバターは、繊細な風味をもたらすホワイトチョコレートの主成分として使用されています。伝統的にホワイトチョコレートは、チョコレートに苦味や渋み、ベリーのような風味を与える固形チョコレートやチョコレートパウダーを含まないため、本来の意味での「チョコレート」とは見なされていない。むしろ、ホワイトチョコレートの品質は、その色で決まります。ホワイト、ペールイエロー、アイボリーの3色があるが、後者の方がココアバターの含有率が高く、品質が高いとされる。 その独特の味と特性から、ホワイトチョコレートは、チップス、クッキー、ポップコーン、カップケーキなどのスナック食品、ミルクセーキ、コーヒー、スムージーなどの飲料、ワックス、ネイルエナメル、オイルなどの化粧品など、多くの製品に使用されています。 本レポートでは、ホワイトチョコレートの世界市場を、スーパーやハイパーマーケット、コンビニエンスストア、非食品小売店、その他といった流通チャネルに基づいて分析しています。また、地域別には、西ヨーロッパ、北米、東ヨーロッパ、アジア、ラテンアメリカ、中東およびアフリカ、オーストラレーシアを対象として、市場をさらに細分化しています。現在、西ヨーロッパはホワイトチョコレートの最大地域であり、市場シェアの大部分を占めています。 本レポートは、世界のホワイトチョコレート産業について、その本質的な側面をすべて網羅した深い洞察を提供します。市場のマクロ的概観から、産業実績のミクロ的詳細、最近の動向、主要な市場促進要因と課題、SWOT分析、ポーターの5つの力分析、バリューチェーン分析など、多岐にわたります。また、ホワイトチョコレートの製造工場を設立するための包括的な分析も行っています。加工・製造要件、プロジェクトコスト、プロジェクト資金、プロジェクト経済性、期待される投資収益率、利益率などを分析しています。本レポートは、起業家、投資家、コンサルタント、および何らかの形でホワイトチョコレート産業に関与している、あるいは参入を計画しているすべての人々にとって必読の書です。本レポートで回答した主な質問 1.2021年のホワイトチョコレートの世界市場規模は? 2.2022-2027年のホワイトチョコレートの世界市場の成長率はどのくらいと予想されますか? 3.ホワイトチョコレートの世界市場を牽引する主要因は? 4.COVID-19がホワイトチョコレートの世界市場に与えた影響とは? 5.ホワイトチョコレートの世界市場における流通チャネル別の内訳は? 6.ホワイトチョコレートの世界市場における主要地域は? 目次1 Preface2 Scope and Methodology 2.1 Objectives of the Study 2.2 Stakeholders 2.3 Data Sources 2.3.1 Primary Sources 2.3.2 Secondary Sources 2.4 Market Estimation 2.4.1 Bottom-Up Approach 2.4.2 Top-Down Approach 2.5 Forecasting Methodology 3 Executive Summary 4 Introduction 4.1 Overview 4.2 Key Industry Trends 5 Global Chocolate Industry 5.1 Market Overview 5.2 Market Performance 5.2.1 Volume Trends 5.2.2 Value Trends 5.3 Market Breakup by Region 5.4 Market Breakup by Product 5.5 Market Breakup by Packaging 5.6 Market Breakup by End-Use 5.7 Market Share of Key Players 5.8 Market Forecast 6 Global White Chocolate Industry 6.1 Market Overview 6.2 Market Performance 6.2.1 Volume Trends 6.2.2 Value Trends 6.3 Impact of COVID-19 6.4 Price Analysis 6.4.1 Key Price Indicators 6.4.2 Price Structure 6.4.3 Price Trends 6.5 Market by Region 6.6 Market by Distribution 6.7 Market Forecast 6.8 SWOT Analysis 6.8.1 Overview 6.8.2 Strength 6.8.3 Weakness 6.8.4 Opportunity 6.8.5 Threat 6.9 Value Chain Analysis 6.9.1 Overview 6.9.2 Cocoa Growers 6.9.3 Cocoa Grinders 6.9.4 Coverture/Industrial Chocolate Manufacturers 6.9.5 End Use Industries 6.9.6 Chocolate Manufacturers 6.9.7 Distributors 6.9.8 Exporters 6.9.9 Retailers 6.10 Porters Five Forces Analysis 6.10.1 Overview 6.10.2 Bargaining Power of Buyers 6.10.3 Bargaining Power of Suppliers 6.10.4 Degree of Rivalry 6.10.5 Threat of New Entrants 6.10.6 Threat of Substitutes 6.11 Key Success and Risk Factors 7 Performance of Key Regions 7.1 Western Europe 7.1.1 Market Trends 7.1.2 Market Forecast 7.2 North America 7.2.1 Market Trends 7.2.2 Market Forecast 7.3 Eastern Europe 7.3.1 Market Trends 7.3.2 Market Forecast 7.4 Asia 7.4.1 Market Trends 7.4.2 Market Forecast 7.5 Latin America 7.5.1 Market Trends 7.5.2 Market Forecast 7.6 Middle East and Africa 7.6.1 Market Trends 7.6.2 Market Forecast 7.7 Australasia 7.7.1 Market Trends 7.7.2 Market Forecast 8 Performance by Distribution Channel 8.1 Supermarkets and Hypermarkets 8.1.1 Market Trends 8.1.2 Market Forecast 8.2 Convenience Stores 8.2.1 Market Trends 8.2.2 Market Forecast 8.3 Non-Grocery Retailers 8.3.1 Market Trends 8.3.2 Market Forecast 8.4 Others 8.4.1 Market Trends 8.4.2 Market Forecast 9 Competitive Landscape 10 White Chocolate Manufacturing Process 10.1 Product Overview 10.2 Detailed Process Flow 10.3 Various Types of Unit Operations Involved 10.4 Mass Balance and Raw Material Requirements 11 Project Details, Requirements and Costs Involved 11.1 Land, Location and Site Development 11.2 Construction Requirements and Expenditures 11.3 Plant and Machinery 11.4 Machinery Pictures 11.5 Raw Materials Requirements and Expenditures 11.6 Raw Material and Final Product Pictures 11.7 Packaging Requirements and Expenditures 11.8 Transportation Requirements and Expenditures 11.9 Utilities Requirements and Expenditures 11.10 Manpower Requirements and Expenditures 11.11 Other Capital Investments 12 White Chocolate Manufacturing Plant: Loans and Financial Assistance 13 White Chocolate Manufacturing Plant: Project Economics 13.1 Capital Cost of the Project 13.2 Techno-Economic Parameters 13.3 Product Pricing and Margins Across Various Levels of the Supply Chain 13.4 Taxation and Depreciation 13.5 Income Projections 13.6 Expenditure Projections 13.7 Financial Analysis 13.8 Profit Analysis 14 Key Player Profiles
SummaryThe global white chocolate market reached a value of US$ 18.2 Billion in 2021. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 21.0 Billion by 2027, exhibiting a CAGR of 2.10% during 2022-2027. Keeping in mind the uncertainties of COVID-19, we are continuously tracking and evaluating the direct as well as the indirect influence of the pandemic. These insights are included in the report as a major market contributor. Table of Contents1 Preface2 Scope and Methodology 2.1 Objectives of the Study 2.2 Stakeholders 2.3 Data Sources 2.3.1 Primary Sources 2.3.2 Secondary Sources 2.4 Market Estimation 2.4.1 Bottom-Up Approach 2.4.2 Top-Down Approach 2.5 Forecasting Methodology 3 Executive Summary 4 Introduction 4.1 Overview 4.2 Key Industry Trends 5 Global Chocolate Industry 5.1 Market Overview 5.2 Market Performance 5.2.1 Volume Trends 5.2.2 Value Trends 5.3 Market Breakup by Region 5.4 Market Breakup by Product 5.5 Market Breakup by Packaging 5.6 Market Breakup by End-Use 5.7 Market Share of Key Players 5.8 Market Forecast 6 Global White Chocolate Industry 6.1 Market Overview 6.2 Market Performance 6.2.1 Volume Trends 6.2.2 Value Trends 6.3 Impact of COVID-19 6.4 Price Analysis 6.4.1 Key Price Indicators 6.4.2 Price Structure 6.4.3 Price Trends 6.5 Market by Region 6.6 Market by Distribution 6.7 Market Forecast 6.8 SWOT Analysis 6.8.1 Overview 6.8.2 Strength 6.8.3 Weakness 6.8.4 Opportunity 6.8.5 Threat 6.9 Value Chain Analysis 6.9.1 Overview 6.9.2 Cocoa Growers 6.9.3 Cocoa Grinders 6.9.4 Coverture/Industrial Chocolate Manufacturers 6.9.5 End Use Industries 6.9.6 Chocolate Manufacturers 6.9.7 Distributors 6.9.8 Exporters 6.9.9 Retailers 6.10 Porters Five Forces Analysis 6.10.1 Overview 6.10.2 Bargaining Power of Buyers 6.10.3 Bargaining Power of Suppliers 6.10.4 Degree of Rivalry 6.10.5 Threat of New Entrants 6.10.6 Threat of Substitutes 6.11 Key Success and Risk Factors 7 Performance of Key Regions 7.1 Western Europe 7.1.1 Market Trends 7.1.2 Market Forecast 7.2 North America 7.2.1 Market Trends 7.2.2 Market Forecast 7.3 Eastern Europe 7.3.1 Market Trends 7.3.2 Market Forecast 7.4 Asia 7.4.1 Market Trends 7.4.2 Market Forecast 7.5 Latin America 7.5.1 Market Trends 7.5.2 Market Forecast 7.6 Middle East and Africa 7.6.1 Market Trends 7.6.2 Market Forecast 7.7 Australasia 7.7.1 Market Trends 7.7.2 Market Forecast 8 Performance by Distribution Channel 8.1 Supermarkets and Hypermarkets 8.1.1 Market Trends 8.1.2 Market Forecast 8.2 Convenience Stores 8.2.1 Market Trends 8.2.2 Market Forecast 8.3 Non-Grocery Retailers 8.3.1 Market Trends 8.3.2 Market Forecast 8.4 Others 8.4.1 Market Trends 8.4.2 Market Forecast 9 Competitive Landscape 10 White Chocolate Manufacturing Process 10.1 Product Overview 10.2 Detailed Process Flow 10.3 Various Types of Unit Operations Involved 10.4 Mass Balance and Raw Material Requirements 11 Project Details, Requirements and Costs Involved 11.1 Land, Location and Site Development 11.2 Construction Requirements and Expenditures 11.3 Plant and Machinery 11.4 Machinery Pictures 11.5 Raw Materials Requirements and Expenditures 11.6 Raw Material and Final Product Pictures 11.7 Packaging Requirements and Expenditures 11.8 Transportation Requirements and Expenditures 11.9 Utilities Requirements and Expenditures 11.10 Manpower Requirements and Expenditures 11.11 Other Capital Investments 12 White Chocolate Manufacturing Plant: Loans and Financial Assistance 13 White Chocolate Manufacturing Plant: Project Economics 13.1 Capital Cost of the Project 13.2 Techno-Economic Parameters 13.3 Product Pricing and Margins Across Various Levels of the Supply Chain 13.4 Taxation and Depreciation 13.5 Income Projections 13.6 Expenditure Projections 13.7 Financial Analysis 13.8 Profit Analysis 14 Key Player Profiles
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野(加工食品)の最新刊レポート
IMARC Services Private Limited.社の加工食品分野での最新刊レポート
本レポートと同じKEY WORD(chocolate)の最新刊レポート
よくあるご質問IMARC Services Private Limited.社はどのような調査会社ですか?インドに調査拠点を持つ調査会社。幅広い分野をカバーしていますがケミカルに特に焦点を当てています。 もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
詳細検索
2024/11/15 10:26 157.84 円 166.62 円 202.61 円 |