世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

ホワイトチョコレート市場。世界の産業動向、シェア、サイズ、成長、機会、2022-2027年の予測


White Chocolate Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2022-2027

世界のホワイトチョコレート市場は、2021年に182億米ドルの規模に達しました。今後、IMARCグループは、2022年から2027年の間にCAGR2.10%を示し、2027年までに210億米ドルに達すると予想しています。COVID-19の不... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
IMARC Services Private Limited.
アイマークサービス
2022年4月14日 US$2,499
シングルユーザライセンス(印刷不可)
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
143 英語

 

サマリー

世界のホワイトチョコレート市場は、2021年に182億米ドルの規模に達しました。今後、IMARCグループは、2022年から2027年の間にCAGR2.10%を示し、2027年までに210億米ドルに達すると予想しています。COVID-19の不確実性を念頭に置き、我々はパンデミックの直接的および間接的な影響を継続的に追跡・評価しています。これらの洞察は、市場の主要な貢献要因としてレポートに含まれています。

ホワイトチョコレートは、ココアバター、砂糖、乳製品、バニラ、そしてすべての原料をまとめるレシチンという脂肪乳化剤で作られています。中でもココアバターは、繊細な風味をもたらすホワイトチョコレートの主成分として使用されています。伝統的にホワイトチョコレートは、チョコレートに苦味や渋み、ベリーのような風味を与える固形チョコレートやチョコレートパウダーを含まないため、本来の意味での「チョコレート」とは見なされていない。むしろ、ホワイトチョコレートの品質は、その色で決まります。ホワイト、ペールイエロー、アイボリーの3色があるが、後者の方がココアバターの含有率が高く、品質が高いとされる。

その独特の味と特性から、ホワイトチョコレートは、チップス、クッキー、ポップコーン、カップケーキなどのスナック食品、ミルクセーキ、コーヒー、スムージーなどの飲料、ワックス、ネイルエナメル、オイルなどの化粧品など、多くの製品に使用されています。

本レポートでは、ホワイトチョコレートの世界市場を、スーパーやハイパーマーケット、コンビニエンスストア、非食品小売店、その他といった流通チャネルに基づいて分析しています。また、地域別には、西ヨーロッパ、北米、東ヨーロッパ、アジア、ラテンアメリカ、中東およびアフリカ、オーストラレーシアを対象として、市場をさらに細分化しています。現在、西ヨーロッパはホワイトチョコレートの最大地域であり、市場シェアの大部分を占めています。

本レポートは、世界のホワイトチョコレート産業について、その本質的な側面をすべて網羅した深い洞察を提供します。市場のマクロ的概観から、産業実績のミクロ的詳細、最近の動向、主要な市場促進要因と課題、SWOT分析、ポーターの5つの力分析、バリューチェーン分析など、多岐にわたります。また、ホワイトチョコレートの製造工場を設立するための包括的な分析も行っています。加工・製造要件、プロジェクトコスト、プロジェクト資金、プロジェクト経済性、期待される投資収益率、利益率などを分析しています。本レポートは、起業家、投資家、コンサルタント、および何らかの形でホワイトチョコレート産業に関与している、あるいは参入を計画しているすべての人々にとって必読の書です。本レポートで回答した主な質問
1.2021年のホワイトチョコレートの世界市場規模は?
2.2022-2027年のホワイトチョコレートの世界市場の成長率はどのくらいと予想されますか?
3.ホワイトチョコレートの世界市場を牽引する主要因は?
4.COVID-19がホワイトチョコレートの世界市場に与えた影響とは?
5.ホワイトチョコレートの世界市場における流通チャネル別の内訳は?
6.ホワイトチョコレートの世界市場における主要地域は?

ページTOPに戻る


目次

1 Preface
2 Scope and Methodology
2.1 Objectives of the Study
2.2 Stakeholders
2.3 Data Sources
2.3.1 Primary Sources
2.3.2 Secondary Sources
2.4 Market Estimation
2.4.1 Bottom-Up Approach
2.4.2 Top-Down Approach
2.5 Forecasting Methodology
3 Executive Summary
4 Introduction
4.1 Overview
4.2 Key Industry Trends
5 Global Chocolate Industry
5.1 Market Overview
5.2 Market Performance
5.2.1 Volume Trends
5.2.2 Value Trends
5.3 Market Breakup by Region
5.4 Market Breakup by Product
5.5 Market Breakup by Packaging
5.6 Market Breakup by End-Use
5.7 Market Share of Key Players
5.8 Market Forecast
6 Global White Chocolate Industry
6.1 Market Overview
6.2 Market Performance
6.2.1 Volume Trends
6.2.2 Value Trends
6.3 Impact of COVID-19
6.4 Price Analysis
6.4.1 Key Price Indicators
6.4.2 Price Structure
6.4.3 Price Trends
6.5 Market by Region
6.6 Market by Distribution
6.7 Market Forecast
6.8 SWOT Analysis
6.8.1 Overview
6.8.2 Strength
6.8.3 Weakness
6.8.4 Opportunity
6.8.5 Threat
6.9 Value Chain Analysis
6.9.1 Overview
6.9.2 Cocoa Growers
6.9.3 Cocoa Grinders
6.9.4 Coverture/Industrial Chocolate Manufacturers
6.9.5 End Use Industries
6.9.6 Chocolate Manufacturers
6.9.7 Distributors
6.9.8 Exporters
6.9.9 Retailers
6.10 Porters Five Forces Analysis
6.10.1 Overview
6.10.2 Bargaining Power of Buyers
6.10.3 Bargaining Power of Suppliers
6.10.4 Degree of Rivalry
6.10.5 Threat of New Entrants
6.10.6 Threat of Substitutes
6.11 Key Success and Risk Factors
7 Performance of Key Regions
7.1 Western Europe
7.1.1 Market Trends
7.1.2 Market Forecast
7.2 North America
7.2.1 Market Trends
7.2.2 Market Forecast
7.3 Eastern Europe
7.3.1 Market Trends
7.3.2 Market Forecast
7.4 Asia
7.4.1 Market Trends
7.4.2 Market Forecast
7.5 Latin America
7.5.1 Market Trends
7.5.2 Market Forecast
7.6 Middle East and Africa
7.6.1 Market Trends
7.6.2 Market Forecast
7.7 Australasia
7.7.1 Market Trends
7.7.2 Market Forecast
8 Performance by Distribution Channel
8.1 Supermarkets and Hypermarkets
8.1.1 Market Trends
8.1.2 Market Forecast
8.2 Convenience Stores
8.2.1 Market Trends
8.2.2 Market Forecast
8.3 Non-Grocery Retailers
8.3.1 Market Trends
8.3.2 Market Forecast
8.4 Others
8.4.1 Market Trends
8.4.2 Market Forecast
9 Competitive Landscape
10 White Chocolate Manufacturing Process
10.1 Product Overview
10.2 Detailed Process Flow
10.3 Various Types of Unit Operations Involved
10.4 Mass Balance and Raw Material Requirements
11 Project Details, Requirements and Costs Involved
11.1 Land, Location and Site Development
11.2 Construction Requirements and Expenditures
11.3 Plant and Machinery
11.4 Machinery Pictures
11.5 Raw Materials Requirements and Expenditures
11.6 Raw Material and Final Product Pictures
11.7 Packaging Requirements and Expenditures
11.8 Transportation Requirements and Expenditures
11.9 Utilities Requirements and Expenditures
11.10 Manpower Requirements and Expenditures
11.11 Other Capital Investments
12 White Chocolate Manufacturing Plant: Loans and Financial Assistance
13 White Chocolate Manufacturing Plant: Project Economics
13.1 Capital Cost of the Project
13.2 Techno-Economic Parameters
13.3 Product Pricing and Margins Across Various Levels of the Supply Chain
13.4 Taxation and Depreciation
13.5 Income Projections
13.6 Expenditure Projections
13.7 Financial Analysis
13.8 Profit Analysis
14 Key Player Profiles

 

ページTOPに戻る


 

Summary

The global white chocolate market reached a value of US$ 18.2 Billion in 2021. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 21.0 Billion by 2027, exhibiting a CAGR of 2.10% during 2022-2027. Keeping in mind the uncertainties of COVID-19, we are continuously tracking and evaluating the direct as well as the indirect influence of the pandemic. These insights are included in the report as a major market contributor.

White chocolate is made with cocoa butter, sugar, milk products, vanilla, and a fatty emulsifier called lecithin that holds all the ingredients together. Among these, cocoa butter is the prime ingredient used in white chocolate which provides a subtle flavour. Traditionally, white chocolate is not considered ‘chocolate’ in proper sense as it does not contain chocolate solids or chocolate powder, which gives chocolates a bitter, tannic, and berry-like flavour. Rather, the quality of white chocolate is determined by its colour. Although, it is available in white, pale yellow or ivory colours, the latter two are considered superior as they tend to contain more percentage of cocoa butter.

As a result of its distinctive taste and properties, white chocolate is used in a number products such as snack-foods – chips, cookies, popcorns and cupcakes; beverages – milkshakes, coffee and smoothies; and cosmetic – wax, nail enamel and oil.

The report has analysed the global white chocolate market on the basis of distribution channels, covering super- and hyper-markets, convenience stores, non-grocery retailers and others. The report has further segmented the market on the basis of region, covering Western Europe, North America, Eastern Europe, Asia, Latin America, Middle East and Africa and Australasia. Currently, Western Europe represents the largest region for white chocolate, accounting for the majority of the market share.

This report provides a deep insight into the global white chocolate industry covering all its essential aspects. This ranges from macro overview of the market to micro details of the industry performance, recent trends, key market drivers and challenges, SWOT analysis, Porter’s five forces analysis, value chain analysis, etc. The report also provides a comprehensive analysis for setting up a white chocolate manufacturing plant. The study analyses the processing and manufacturing requirements, project cost, project funding, project economics, expected returns on investment, profit margins, etc. This report is a must-read for entrepreneurs, investors, consultants, and all those who have any kind of stake or are planning to foray into the white chocolate industry in any manner. Key Questions Answered in This Report
1. What was the size of the global white chocolate market in 2021?
2. What is the expected growth rate of the global white chocolate market during 2022-2027?
3. What are the key factors driving the global white chocolate market?
4. What has been the impact of COVID-19 on the global white chocolate market?
5. What is the breakup of the global white chocolate market based on the distribution channel?
6. What are the key regions in the global white chocolate market?



ページTOPに戻る


Table of Contents

1 Preface
2 Scope and Methodology
2.1 Objectives of the Study
2.2 Stakeholders
2.3 Data Sources
2.3.1 Primary Sources
2.3.2 Secondary Sources
2.4 Market Estimation
2.4.1 Bottom-Up Approach
2.4.2 Top-Down Approach
2.5 Forecasting Methodology
3 Executive Summary
4 Introduction
4.1 Overview
4.2 Key Industry Trends
5 Global Chocolate Industry
5.1 Market Overview
5.2 Market Performance
5.2.1 Volume Trends
5.2.2 Value Trends
5.3 Market Breakup by Region
5.4 Market Breakup by Product
5.5 Market Breakup by Packaging
5.6 Market Breakup by End-Use
5.7 Market Share of Key Players
5.8 Market Forecast
6 Global White Chocolate Industry
6.1 Market Overview
6.2 Market Performance
6.2.1 Volume Trends
6.2.2 Value Trends
6.3 Impact of COVID-19
6.4 Price Analysis
6.4.1 Key Price Indicators
6.4.2 Price Structure
6.4.3 Price Trends
6.5 Market by Region
6.6 Market by Distribution
6.7 Market Forecast
6.8 SWOT Analysis
6.8.1 Overview
6.8.2 Strength
6.8.3 Weakness
6.8.4 Opportunity
6.8.5 Threat
6.9 Value Chain Analysis
6.9.1 Overview
6.9.2 Cocoa Growers
6.9.3 Cocoa Grinders
6.9.4 Coverture/Industrial Chocolate Manufacturers
6.9.5 End Use Industries
6.9.6 Chocolate Manufacturers
6.9.7 Distributors
6.9.8 Exporters
6.9.9 Retailers
6.10 Porters Five Forces Analysis
6.10.1 Overview
6.10.2 Bargaining Power of Buyers
6.10.3 Bargaining Power of Suppliers
6.10.4 Degree of Rivalry
6.10.5 Threat of New Entrants
6.10.6 Threat of Substitutes
6.11 Key Success and Risk Factors
7 Performance of Key Regions
7.1 Western Europe
7.1.1 Market Trends
7.1.2 Market Forecast
7.2 North America
7.2.1 Market Trends
7.2.2 Market Forecast
7.3 Eastern Europe
7.3.1 Market Trends
7.3.2 Market Forecast
7.4 Asia
7.4.1 Market Trends
7.4.2 Market Forecast
7.5 Latin America
7.5.1 Market Trends
7.5.2 Market Forecast
7.6 Middle East and Africa
7.6.1 Market Trends
7.6.2 Market Forecast
7.7 Australasia
7.7.1 Market Trends
7.7.2 Market Forecast
8 Performance by Distribution Channel
8.1 Supermarkets and Hypermarkets
8.1.1 Market Trends
8.1.2 Market Forecast
8.2 Convenience Stores
8.2.1 Market Trends
8.2.2 Market Forecast
8.3 Non-Grocery Retailers
8.3.1 Market Trends
8.3.2 Market Forecast
8.4 Others
8.4.1 Market Trends
8.4.2 Market Forecast
9 Competitive Landscape
10 White Chocolate Manufacturing Process
10.1 Product Overview
10.2 Detailed Process Flow
10.3 Various Types of Unit Operations Involved
10.4 Mass Balance and Raw Material Requirements
11 Project Details, Requirements and Costs Involved
11.1 Land, Location and Site Development
11.2 Construction Requirements and Expenditures
11.3 Plant and Machinery
11.4 Machinery Pictures
11.5 Raw Materials Requirements and Expenditures
11.6 Raw Material and Final Product Pictures
11.7 Packaging Requirements and Expenditures
11.8 Transportation Requirements and Expenditures
11.9 Utilities Requirements and Expenditures
11.10 Manpower Requirements and Expenditures
11.11 Other Capital Investments
12 White Chocolate Manufacturing Plant: Loans and Financial Assistance
13 White Chocolate Manufacturing Plant: Project Economics
13.1 Capital Cost of the Project
13.2 Techno-Economic Parameters
13.3 Product Pricing and Margins Across Various Levels of the Supply Chain
13.4 Taxation and Depreciation
13.5 Income Projections
13.6 Expenditure Projections
13.7 Financial Analysis
13.8 Profit Analysis
14 Key Player Profiles

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同じKEY WORD(chocolate)の最新刊レポート


よくあるご質問


IMARC Services Private Limited.社はどのような調査会社ですか?


インドに調査拠点を持つ調査会社。幅広い分野をカバーしていますがケミカルに特に焦点を当てています。 もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/11/15 10:26

157.84 円

166.62 円

202.61 円

ページTOPに戻る