世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

低脂肪ヨーグルト市場。世界の産業動向、シェア、サイズ、成長、機会、2022-2027年の予測


Low-Fat Yogurt Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2022-2027

世界の低脂肪ヨーグルト市場は、2021年に178億1千万米ドルの値に達しました。今後、IMARCグループは、2022年から2027年の間にCAGR10.70%を示し、2027年までに335億6000万米ドルの市場に達すると予想しています。... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
IMARC Services Private Limited.
アイマークサービス
2022年6月13日 US$2,499
シングルユーザライセンス(印刷不可)
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
143 英語

 

サマリー

世界の低脂肪ヨーグルト市場は、2021年に178億1千万米ドルの値に達しました。今後、IMARCグループは、2022年から2027年の間にCAGR10.70%を示し、2027年までに335億6000万米ドルの市場に達すると予想しています。COVID-19の不確実性を念頭に置き、我々はパンデミックの直接的および間接的な影響を継続的に追跡・評価しています。これらの洞察は、市場の主要な貢献要因としてレポートに含まれています。

低脂肪ヨーグルトは、低脂肪乳またはスキムミルクを発酵させることで調製されます。低カロリーで、カルシウム、カリウム、プロバイオティクスが豊富に含まれており、骨や歯の健康維持、筋肉や神経の適切な働きを助けます。また、体内の電解質バランスを整え、消化や呼吸機能を改善し、病気に対する抵抗力を高める働きもあります。現在、低カロリー食品の人気が高まっており、これが世界的な低脂肪ヨーグルトの需要の起爆剤となっています。

低脂肪ヨーグルトの市場動向。
現在、世界的に栄養価の高い機能性発酵乳製品の消費が大幅に増加しています。これは、個人の健康意識の高まりと相まって、市場の成長を推進する重要な要因の1つとなっています。さらに、食事脂肪の過剰摂取は、肥満や心血管疾患(CVD)などの疾患を引き起こす可能性があります。このため、低脂肪ヨーグルトは、乳糖不耐症の人々、特に幼児や高齢者にとって理想的な食事製品であると考えられています。さらに、低脂肪ヨーグルトの特性を改善するために、乳清タンパク質の含有、適切なスターター株の利用、全固形分の増加、増粘剤など、さまざまな方法が用いられている。また、現在、多くの国の食事ガイドラインでは、肥満に関連する懸念から、低脂肪・低糖の乳製品が推奨されています。主要な市場参加者は、独自のフレーバーを導入するために研究開発(R&D)活動に資金を投じています。また、ブランド認知度を高め、年間収益を増加させるために販促キャンペーンに投資しています。これとは別に、低脂肪ヨーグルトは、デザートやその他の料理でマヨネーズ、クリーム、サワークリームの代用品として使用することができます。このことは、急成長する食品・飲料(F&B)産業と相まって、市場の成長を強化しています。

主要な市場細分化。
IMARC Groupでは、世界の低脂肪ヨーグルト市場の各サブセグメントにおける主要動向の分析、および2022年から2027年までの世界、地域、国レベルでの予測を行っています。当レポートでは、市場をタイプ、性質、流通チャネルに基づいて分類しています。

タイプ別の内訳

フレーバー
チェリー
ストロベリー
マンゴー
その他
フレーバーなし

ブレイクアップ・バイ・ネイチャー

オーガニック
コンベンショナル

流通チャネル別構成比。

スーパーマーケット、ハイパーマーケット
コンビニエンスストア
専門店
オンラインストア
その他

地域別構成比

北米
米国
カナダ
アジア・パシフィック
中国
日本
インド
韓国
オーストラリア
インドネシア
その他
欧州
ドイツ
フランス
イギリス
イタリア
スペイン
ロシア
その他
中南米
ブラジル
メキシコ
その他
中近東・アフリカ

競争力のある風景。
業界の競争環境は、Chobani LLC、CP-Meiji Company Ltd.、Danone S.A.、Fage International S.A., General Mills Inc.、Juhayna Food Industries, Lausanne Dairies, Muller UK & Ireland Group, Nestlé S.A., Parmalat S.p.A. (Lactalis American Group Inc) and Tillamookという主要企業のプロファイルと共に検討されています。

本レポートで回答した主な質問
低脂肪ヨーグルトの世界市場はこれまでどのように推移し、今後数年間はどのように推移するのか?
COVID-19は世界の低脂肪ヨーグルト市場にどのような影響を及ぼしたか?
主要な地域市場は?
タイプ別の市場構成は?
性質に基づく市場のブレークアップは?
流通チャネルに基づく市場のブレークアップは?
業界のバリューチェーンにおける様々なステージとは?
業界における主要な推進要因と課題は何か?
世界の低脂肪ヨーグルトの市場構造と主要プレイヤーは?
業界における競争の程度は?

ページTOPに戻る


目次

1 Preface
2 Scope and Methodology
2.1 Objectives of the Study
2.2 Stakeholders
2.3 Data Sources
2.3.1 Primary Sources
2.3.2 Secondary Sources
2.4 Market Estimation
2.4.1 Bottom-Up Approach
2.4.2 Top-Down Approach
2.5 Forecasting Methodology
3 Executive Summary
4 Introduction
4.1 Overview
4.2 Key Industry Trends
5 Global Low-Fat Yogurt Market
5.1 Market Overview
5.2 Market Performance
5.3 Impact of COVID-19
5.4 Market Forecast
6 Market Breakup by Type
6.1 Flavored
6.1.1 Market Trends
6.1.2 Key Segments
6.1.2.1 Cherry
6.1.2.2 Strawberry
6.1.2.3 Mango
6.1.2.4 Others
6.1.3 Market Forecast
6.2 Unflavored
6.2.1 Market Trends
6.2.2 Market Forecast
7 Market Breakup by Nature
7.1 Organic
7.1.1 Market Trends
7.1.2 Market Forecast
7.2 Conventional
7.2.1 Market Trends
7.2.2 Market Forecast
8 Market Breakup by Distribution Channel
8.1 Supermarkets and Hypermarkets
8.1.1 Market Trends
8.1.2 Market Forecast
8.2 Convenience Stores
8.2.1 Market Trends
8.2.2 Market Forecast
8.3 Specialty Stores
8.3.1 Market Trends
8.3.2 Market Forecast
8.4 Online Stores
8.4.1 Market Trends
8.4.2 Market Forecast
8.5 Others
8.5.1 Market Trends
8.5.2 Market Forecast
9 Market Breakup by Region
9.1 North America
9.1.1 United States
9.1.1.1 Market Trends
9.1.1.2 Market Forecast
9.1.2 Canada
9.1.2.1 Market Trends
9.1.2.2 Market Forecast
9.2 Asia-Pacific
9.2.1 China
9.2.1.1 Market Trends
9.2.1.2 Market Forecast
9.2.2 Japan
9.2.2.1 Market Trends
9.2.2.2 Market Forecast
9.2.3 India
9.2.3.1 Market Trends
9.2.3.2 Market Forecast
9.2.4 South Korea
9.2.4.1 Market Trends
9.2.4.2 Market Forecast
9.2.5 Australia
9.2.5.1 Market Trends
9.2.5.2 Market Forecast
9.2.6 Indonesia
9.2.6.1 Market Trends
9.2.6.2 Market Forecast
9.2.7 Others
9.2.7.1 Market Trends
9.2.7.2 Market Forecast
9.3 Europe
9.3.1 Germany
9.3.1.1 Market Trends
9.3.1.2 Market Forecast
9.3.2 France
9.3.2.1 Market Trends
9.3.2.2 Market Forecast
9.3.3 United Kingdom
9.3.3.1 Market Trends
9.3.3.2 Market Forecast
9.3.4 Italy
9.3.4.1 Market Trends
9.3.4.2 Market Forecast
9.3.5 Spain
9.3.5.1 Market Trends
9.3.5.2 Market Forecast
9.3.6 Russia
9.3.6.1 Market Trends
9.3.6.2 Market Forecast
9.3.7 Others
9.3.7.1 Market Trends
9.3.7.2 Market Forecast
9.4 Latin America
9.4.1 Brazil
9.4.1.1 Market Trends
9.4.1.2 Market Forecast
9.4.2 Mexico
9.4.2.1 Market Trends
9.4.2.2 Market Forecast
9.4.3 Others
9.4.3.1 Market Trends
9.4.3.2 Market Forecast
9.5 Middle East and Africa
9.5.1 Market Trends
9.5.2 Market Breakup by Country
9.5.3 Market Forecast
10 SWOT Analysis
10.1 Overview
10.2 Strengths
10.3 Weaknesses
10.4 Opportunities
10.5 Threats
11 Value Chain Analysis
12 Porters Five Forces Analysis
12.1 Overview
12.2 Bargaining Power of Buyers
12.3 Bargaining Power of Suppliers
12.4 Degree of Competition
12.5 Threat of New Entrants
12.6 Threat of Substitutes
13 Price Analysis
14 Competitive Landscape
14.1 Market Structure
14.2 Key Players
14.3 Profiles of Key Players
14.3.1 Chobani LLC
14.3.1.1 Company Overview
14.3.1.2 Product Portfolio
14.3.2 CP-Meiji Company Ltd.
14.3.2.1 Company Overview
14.3.2.2 Product Portfolio
14.3.2.3 Financials
14.3.2.4 SWOT Analysis
14.3.3 Danone S.A.
14.3.3.1 Company Overview
14.3.3.2 Product Portfolio
14.3.3.3 Financials
14.3.3.4 SWOT Analysis
14.3.4 Fage International S.A.
14.3.4.1 Company Overview
14.3.4.2 Product Portfolio
14.3.5 General Mills Inc.
14.3.5.1 Company Overview
14.3.5.2 Product Portfolio
14.3.5.3 Financials
14.3.5.4 SWOT Analysis
14.3.6 Juhayna Food Industries
14.3.6.1 Company Overview
14.3.6.2 Product Portfolio
14.3.7 Lausanne Dairies
14.3.7.1 Company Overview
14.3.7.2 Product Portfolio
14.3.8 Muller UK & Ireland Group
14.3.8.1 Company Overview
14.3.8.2 Product Portfolio
14.3.9 Nestlé S.A.
14.3.9.1 Company Overview
14.3.9.2 Product Portfolio
14.3.9.3 Financials
14.3.9.4 SWOT Analysis
14.3.10 Parmalat S.p.A. (Lactalis American Group Inc)
14.3.10.1 Company Overview
14.3.10.2 Product Portfolio
14.3.11 Tillamook
14.3.11.1 Company Overview
14.3.11.2 Product Portfolio

 

ページTOPに戻る


 

Summary

The global low-fat yogurt market reached a value of US$ 17.81 Billion in 2021. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach a value of US$ 33.56 Billion by 2027, exhibiting a CAGR of 10.70% during 2022-2027. Keeping in mind the uncertainties of COVID-19, we are continuously tracking and evaluating the direct as well as the indirect influence of the pandemic. These insights are included in the report as a major market contributor.

Low-fat yogurt is prepared by fermenting low-fat or skim milk. It is low in calories and rich in calcium, potassium, and probiotics, which aids in maintaining bone and tooth health and the proper functioning of muscles and nerves. It also helps regulate the balance of electrolytes in the body, improve digestion and respiratory function, and offer resistance to diseases. At present, there is a rise in the popularity of low-calorie food products, which is catalyzing the demand for low-fat yogurt across the globe.

Low-Fat Yogurt Market Trends:
There is presently a considerable increase in the consumption of functional fermented dairy food products with improved nutritional qualities worldwide. This, coupled with the rising health consciousness among individuals, represents one of the key factors propelling the growth of the market. Moreover, excessive intake of dietary fat can cause disorders, such as obesity and cardiovascular diseases (CVDs). In line with this, low-fat yogurts are considered ideal dietary products for lactose intolerant people, particularly young children and the elderly population. Besides this, different methods are being used to improve the characteristics of low-fat yogurt, such as the inclusion of whey protein, utilization of suitable starter strains, enhanced total solids content, and thickeners. In addition, current dietary guidelines in numerous countries recommend low fat and sugar dairy products on account of obesity-related concerns. Key market players are financing research and development (R&D) activities to introduce unique flavors. They are also investing in promotional campaigns to generate brand awareness and increase their yearly revenue. Apart from this, low-fat yogurt can be used as a substitute for mayonnaise, cream, and sour cream in desserts and other dishes. This, in confluence with the burgeoning food and beverage (F&B) industry, is strengthening the growth of the market.

Key Market Segmentation:
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global low-fat yogurt market, along with forecasts at the global, regional and country level from 2022-2027. Our report has categorized the market based on type, nature and distribution channel.

Breakup by Type:

Flavored
Cherry
Strawberry
Mango
Others
Unflavored

Breakup by Nature:

Organic
Conventional

Breakup by Distribution Channel:

Supermarkets and Hypermarkets
Convenience Stores
Specialty Stores
Online Stores
Others

Breakup by Region:

North America
United States
Canada
Asia-Pacific
China
Japan
India
South Korea
Australia
Indonesia
Others
Europe
Germany
France
United Kingdom
Italy
Spain
Russia
Others
Latin America
Brazil
Mexico
Others
Middle East and Africa

Competitive Landscape:
The competitive landscape of the industry has also been examined along with the profiles of the key players being Chobani LLC, CP-Meiji Company Ltd., Danone S.A., Fage International S.A., General Mills Inc., Juhayna Food Industries, Lausanne Dairies, Muller UK & Ireland Group, Nestlé S.A., Parmalat S.p.A. (Lactalis American Group Inc) and Tillamook.

Key Questions Answered in This Report:
How has the global low-fat yogurt market performed so far and how will it perform in the coming years?
What has been the impact of COVID-19 on the global low-fat yogurt market?
What are the key regional markets?
What is the breakup of the market based on the type?
What is the breakup of the market based on the nature?
What is the breakup of the market based on the distribution channel?
What are the various stages in the value chain of the industry?
What are the key driving factors and challenges in the industry?
What is the structure of the global low-fat yogurt market and who are the key players?
What is the degree of competition in the industry?



ページTOPに戻る


Table of Contents

1 Preface
2 Scope and Methodology
2.1 Objectives of the Study
2.2 Stakeholders
2.3 Data Sources
2.3.1 Primary Sources
2.3.2 Secondary Sources
2.4 Market Estimation
2.4.1 Bottom-Up Approach
2.4.2 Top-Down Approach
2.5 Forecasting Methodology
3 Executive Summary
4 Introduction
4.1 Overview
4.2 Key Industry Trends
5 Global Low-Fat Yogurt Market
5.1 Market Overview
5.2 Market Performance
5.3 Impact of COVID-19
5.4 Market Forecast
6 Market Breakup by Type
6.1 Flavored
6.1.1 Market Trends
6.1.2 Key Segments
6.1.2.1 Cherry
6.1.2.2 Strawberry
6.1.2.3 Mango
6.1.2.4 Others
6.1.3 Market Forecast
6.2 Unflavored
6.2.1 Market Trends
6.2.2 Market Forecast
7 Market Breakup by Nature
7.1 Organic
7.1.1 Market Trends
7.1.2 Market Forecast
7.2 Conventional
7.2.1 Market Trends
7.2.2 Market Forecast
8 Market Breakup by Distribution Channel
8.1 Supermarkets and Hypermarkets
8.1.1 Market Trends
8.1.2 Market Forecast
8.2 Convenience Stores
8.2.1 Market Trends
8.2.2 Market Forecast
8.3 Specialty Stores
8.3.1 Market Trends
8.3.2 Market Forecast
8.4 Online Stores
8.4.1 Market Trends
8.4.2 Market Forecast
8.5 Others
8.5.1 Market Trends
8.5.2 Market Forecast
9 Market Breakup by Region
9.1 North America
9.1.1 United States
9.1.1.1 Market Trends
9.1.1.2 Market Forecast
9.1.2 Canada
9.1.2.1 Market Trends
9.1.2.2 Market Forecast
9.2 Asia-Pacific
9.2.1 China
9.2.1.1 Market Trends
9.2.1.2 Market Forecast
9.2.2 Japan
9.2.2.1 Market Trends
9.2.2.2 Market Forecast
9.2.3 India
9.2.3.1 Market Trends
9.2.3.2 Market Forecast
9.2.4 South Korea
9.2.4.1 Market Trends
9.2.4.2 Market Forecast
9.2.5 Australia
9.2.5.1 Market Trends
9.2.5.2 Market Forecast
9.2.6 Indonesia
9.2.6.1 Market Trends
9.2.6.2 Market Forecast
9.2.7 Others
9.2.7.1 Market Trends
9.2.7.2 Market Forecast
9.3 Europe
9.3.1 Germany
9.3.1.1 Market Trends
9.3.1.2 Market Forecast
9.3.2 France
9.3.2.1 Market Trends
9.3.2.2 Market Forecast
9.3.3 United Kingdom
9.3.3.1 Market Trends
9.3.3.2 Market Forecast
9.3.4 Italy
9.3.4.1 Market Trends
9.3.4.2 Market Forecast
9.3.5 Spain
9.3.5.1 Market Trends
9.3.5.2 Market Forecast
9.3.6 Russia
9.3.6.1 Market Trends
9.3.6.2 Market Forecast
9.3.7 Others
9.3.7.1 Market Trends
9.3.7.2 Market Forecast
9.4 Latin America
9.4.1 Brazil
9.4.1.1 Market Trends
9.4.1.2 Market Forecast
9.4.2 Mexico
9.4.2.1 Market Trends
9.4.2.2 Market Forecast
9.4.3 Others
9.4.3.1 Market Trends
9.4.3.2 Market Forecast
9.5 Middle East and Africa
9.5.1 Market Trends
9.5.2 Market Breakup by Country
9.5.3 Market Forecast
10 SWOT Analysis
10.1 Overview
10.2 Strengths
10.3 Weaknesses
10.4 Opportunities
10.5 Threats
11 Value Chain Analysis
12 Porters Five Forces Analysis
12.1 Overview
12.2 Bargaining Power of Buyers
12.3 Bargaining Power of Suppliers
12.4 Degree of Competition
12.5 Threat of New Entrants
12.6 Threat of Substitutes
13 Price Analysis
14 Competitive Landscape
14.1 Market Structure
14.2 Key Players
14.3 Profiles of Key Players
14.3.1 Chobani LLC
14.3.1.1 Company Overview
14.3.1.2 Product Portfolio
14.3.2 CP-Meiji Company Ltd.
14.3.2.1 Company Overview
14.3.2.2 Product Portfolio
14.3.2.3 Financials
14.3.2.4 SWOT Analysis
14.3.3 Danone S.A.
14.3.3.1 Company Overview
14.3.3.2 Product Portfolio
14.3.3.3 Financials
14.3.3.4 SWOT Analysis
14.3.4 Fage International S.A.
14.3.4.1 Company Overview
14.3.4.2 Product Portfolio
14.3.5 General Mills Inc.
14.3.5.1 Company Overview
14.3.5.2 Product Portfolio
14.3.5.3 Financials
14.3.5.4 SWOT Analysis
14.3.6 Juhayna Food Industries
14.3.6.1 Company Overview
14.3.6.2 Product Portfolio
14.3.7 Lausanne Dairies
14.3.7.1 Company Overview
14.3.7.2 Product Portfolio
14.3.8 Muller UK & Ireland Group
14.3.8.1 Company Overview
14.3.8.2 Product Portfolio
14.3.9 Nestlé S.A.
14.3.9.1 Company Overview
14.3.9.2 Product Portfolio
14.3.9.3 Financials
14.3.9.4 SWOT Analysis
14.3.10 Parmalat S.p.A. (Lactalis American Group Inc)
14.3.10.1 Company Overview
14.3.10.2 Product Portfolio
14.3.11 Tillamook
14.3.11.1 Company Overview
14.3.11.2 Product Portfolio

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります


よくあるご質問


IMARC Services Private Limited.社はどのような調査会社ですか?


インドに調査拠点を持つ調査会社。幅広い分野をカバーしていますがケミカルに特に焦点を当てています。 もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/12/20 10:28

158.95 円

165.20 円

201.28 円

ページTOPに戻る