チョコレートクーベルチュールの世界市場規模調査、タイプ別(ミルクチョコレート、ダークチョコレート)、用途別(アイスクリーム、機能性食品、飲料、冷凍デザート)、性質別(有機、従来)、形状別(スラブ、ブロック、ボタン/ディスク)、エンドユーザー産業別(製パン産業、チョコレートと製菓、ホテル&レストラン、カフェ、その他)、地域予測2022-2028年Global Chocolate Couverture Market Size study, By Type (Milk Chocolate, Dark Chocolate), by Application (Ice Cream, Functional Food, Beverages, Frozen Desserts,), by Nature (Organic, Conventional), by Form (Slabs, Blocks, Button/Discs), by End-Use Industry (Bakery Industry, Chocolates and Confectioneries, Hotels & Restaurants, Cafes, Others), and Regional Forecasts 2022-2028 チョコレートクーベルチュールの世界市場は、2021年に約○○○万米ドルと評価され、予測期間2022-2028年には○○%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。 チョコレートクーベルチュールは、チョコレー... もっと見る
サマリーチョコレートクーベルチュールの世界市場は、2021年に約○○○万米ドルと評価され、予測期間2022-2028年には○○%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。チョコレートクーベルチュールは、チョコレートの最高級品と定義することができます。これは、他のベーキングチョコレートや食べるチョコレートよりも高い量のココアバター(約32〜39%)を含むチョコレートの一種である。カカオを加えることで、チョコレートにクリーミーでまろやかな味わいが生まれます。チョコレートには、フラバン-3-オールという抗酸化物質が豊富に含まれており、認知機能の向上、血圧の低下、血行促進などの効果があると言われています。機能性食品・飲料の需要拡大、ベーカリー・製菓業界の拡大、また大手市場関係者の最近の取り組みなどが、世界市場の需要を加速している要因となっています。例えば、Statistaによると、2022年現在、世界の菓子・スナック部門の売上高は15600億ドルと推定され、市場は2022年から2027年の間に毎年5.09%成長し、19995億5000万ドルに達すると予測されています。さらに、大手市場関係者は、チョコレートクーベルチュールの需要増に乗じて、新製品を投入しています。例えば、2021年6月、Cacao Barryブランドは、100パーセント純粋なカカオの果実を使用したクーベルチュールチョコレートを発表しました。この新しいチョコレートは、市場で販売されている多くのダークチョコレートよりも砂糖の含有量が40%少なくなっています。また、クイックサービスレストランの出現の増加やオンライン販売チャネルの浸透の増加は、予測期間中の市場需要の触媒として作用すると予想されます。しかし、原材料のコスト変動と個人の健康意識の高まりが、2022年から2028年の予測期間中の市場成長を阻害しています。 チョコレートクーベルチュールの世界市場調査のために考慮された主要地域は、アジア太平洋、北米、ヨーロッパ、ラテンアメリカ、および世界の残りの部分です。ヨーロッパは、曲面チョコレートの消費の増加と、同地域の大手市場プレイヤーの存在により、市場シェアの面で世界の主要地域となっています。一方、アジア太平洋地域は、予測期間2022-2028年にかけて著しい成長率を示すと予想されています。この地域における組織化されたカフェチェーンの盛んな成長やオンライン販売チャネルの浸透の増加などの要因は、アジア太平洋地域全体でチョコレートクーベルチュール市場に有利な成長の見通しを生み出すでしょう。 本レポートに含まれる主な市場参加者は以下の通りです。 バリー・カレボー マーガレット・リバー・ファッジ・ファクトリー(The Margaret River Fudge Factory シュトルーベン・クーベルチュール・チョコレート・ファクトリー ココアプロセシングカンパニーリミテッド ショコラ・マリオネット シャルフェン・ベルガー アマノ フェルクリン ギタール リンツ 本調査の目的は、近年における様々なセグメントと国の市場規模を定義し、今後8年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象となる各地域および各国における産業の質的および量的な側面を取り入れるよう設計されています。さらに、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題などの重要な側面に関する詳細な情報も提供しています。さらに、本レポートでは、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、利害関係者が投資するためのミクロ市場で利用可能な機会も組み込まなければなりません。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明します。 タイプ別 ミルクチョコレート ダークチョコレート アプリケーション別 アイスクリーム 機能性食品 飲料 フローズンデザート 性質別 オーガニック コンベンショナル 形状別 スラブ ブロック ボタン/ディスク エンドユーザー別¬¬産業 ベーカリー チョコレート、コンフェクショナリー ホテル・レストラン 喫茶店 その他 地域別 北米 アメリカ カナダ 欧州 英国 ドイツ フランス スペイン イタリア ROE アジア太平洋地域 中国 インド 日本 オーストラリア 韓国 ロアパック ラテンアメリカ ブラジル メキシコ その他の地域 さらに、調査のために考慮した年は以下の通りです。 過去年 - 2018年、2019年、2020年 基準年 - 2021年 予測期間 - 2022年~2028年 市場調査における世界のチョコレートクーベルチュール市場のターゲットオーディエンス。 主要なコンサルティング会社・アドバイザー 大企業、中堅企業、中小企業 ベンチャーキャピタル 付加価値再販業者(VAR) サードパーティー・ナレッジ・プロバイダー 投資銀行家 投資家 目次Chapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Million) 1.2.1. Chocolate Couverture Market, by Region, 2020-2028 (USD Million) 1.2.2. Chocolate Couverture Market, by Type, 2020-2028 (USD Million) 1.2.3. Chocolate Couverture Market, by Application, 2020-2028 (USD Million) 1.2.4. Chocolate Couverture Market, by Nature, 2020-2028 (USD Million) 1.2.5. Chocolate Couverture Market, by Form, 2020-2028 (USD Million) 1.2.6. Chocolate Couverture Market, by End-Use Industry, 2020-2028 (USD Million) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Chocolate Couverture Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Chocolate Couverture Market Dynamics 3.1. Chocolate Couverture Market Impact Analysis (2020-2028) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Growing demand for Functional Food and beverages 3.1.1.2. Increasing expansion of Bakery & Confectionery Industry 3.1.1.3. Recent initiatives from leading market players 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Volatile Cost of Raw Materials 3.1.2.2. Rising health consciousness among individuals 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Growing emergence of quick service restaurants 3.1.3.2. Increasing penetration of online sales channels Chapter 4. Global Chocolate Couverture Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2028) 4.2. PEST Analysis 4.2.1. Political 4.2.2. Economical 4.2.3. Social 4.2.4. Technological 4.3. Investment Adoption Model 4.4. Analyst Recommendation & Conclusion 4.5. Top investment opportunity 4.6. Top winning strategies Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario Chapter 6. Global Chocolate Couverture Market, by Type 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Chocolate Couverture Market by Type, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Chocolate Couverture Market Estimates & Forecasts by Type, 2018-2028 (USD Million) 6.4. Chocolate Couverture Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Milk Chocolate 6.4.2. Dark Chocolate Chapter 7. Global Chocolate Couverture Market, by Application 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Chocolate Couverture Market by Application, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Chocolate Couverture Market Estimates & Forecasts by Application, 2018-2028 (USD Million) 7.4. Chocolate Couverture Market, Sub Segment Analysis 7.4.1. Ice Cream 7.4.2. Functional Food 7.4.3. Beverages 7.4.4. Frozen Desserts Chapter 8. Global Chocolate Couverture Market, by Nature 8.1. Market Snapshot 8.2. Global Chocolate Couverture Market by Nature, Performance - Potential Analysis 8.3. Global Chocolate Couverture Market Estimates & Forecasts by Nature, 2018-2028 (USD Million) 8.4. Chocolate Couverture Market, Sub Segment Analysis 8.4.1. Organic 8.4.2. Conventional Chapter 9. Global Chocolate Couverture Market, by Form 9.1. Market Snapshot 9.2. Global Chocolate Couverture Market by Form, Performance - Potential Analysis 9.3. Global Chocolate Couverture Market Estimates & Forecasts by Form, 2018-2028 (USD Million) 9.4. Chocolate Couverture Market, Sub Segment Analysis 9.4.1. Slabs 9.4.2. Blocks 9.4.3. Button/Discs Chapter 10. Global Chocolate Couverture Market, by End-Use Industry 10.1. Market Snapshot 10.2. Global Chocolate Couverture Market by End-Use Industry, Performance - Potential Analysis 10.3. Global Chocolate Couverture Market Estimates & Forecasts by End-Use Industry, 2018-2028 (USD Million) 10.4. Chocolate Couverture Market, Sub Segment Analysis 10.4.1. Bakery Industry 10.4.2. Chocolates and Confectioneries 10.4.3. Hotels & Restaurants 10.4.4. Cafes 10.4.5. Others Chapter 11. Global Chocolate Couverture Market, Regional Analysis 11.1. Chocolate Couverture Market, Regional Market Snapshot 11.2. North America Chocolate Couverture Market 11.2.1. U.S. Chocolate Couverture Market 11.2.1.1. Type breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 11.2.1.2. Application breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 11.2.1.3. Nature breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 11.2.1.4. Form breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 11.2.1.5. End-Use Industry breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 11.2.2. Canada Chocolate Couverture Market 11.3. Europe Chocolate Couverture Market Snapshot 11.3.1. U.K. Chocolate Couverture Market 11.3.2. Germany Chocolate Couverture Market 11.3.3. France Chocolate Couverture Market 11.3.4. Spain Chocolate Couverture Market 11.3.5. Italy Chocolate Couverture Market 11.3.6. Rest of Europe Chocolate Couverture Market 11.4. Asia-Pacific Chocolate Couverture Market Snapshot 11.4.1. China Chocolate Couverture Market 11.4.2. India Chocolate Couverture Market 11.4.3. Japan Chocolate Couverture Market 11.4.4. Australia Chocolate Couverture Market 11.4.5. South Korea Chocolate Couverture Market 11.4.6. Rest of Asia Pacific Chocolate Couverture Market 11.5. Latin America Chocolate Couverture Market Snapshot 11.5.1. Brazil Chocolate Couverture Market 11.5.2. Mexico Chocolate Couverture Market 11.6. Rest of The World Chocolate Couverture Market Chapter 12. Competitive Intelligence 12.1. Top Market Strategies 12.2. Company Profiles 12.2.1. Barry Callebaut 12.2.1.1. Key Information 12.2.1.2. Overview 12.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 12.2.1.4. Product Summary 12.2.1.5. Recent Developments 12.2.2. The Margaret River Fudge Factory 12.2.3. Struben Couverture Chocolate Factory 12.2.4. Cocoa Processing Company Limited 12.2.5. Chocolats Marionnettes 12.2.6. Scharffen Berger 12.2.7. Amano 12.2.8. Felchlin 12.2.9. Guittard 12.2.10. Lindt Chapter 13. Research Process 13.1. Research Process 13.1.1. Data Mining 13.1.2. Analysis 13.1.3. Market Estimation 13.1.4. Validation 13.1.5. Publishing 13.2. Research Attributes 13.3. Research Assumption
SummaryGlobal Chocolate Couverture Market is valued at approximately USD XX million in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than XX % over the forecast period 2022-2028. Table of ContentsChapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Million) 1.2.1. Chocolate Couverture Market, by Region, 2020-2028 (USD Million) 1.2.2. Chocolate Couverture Market, by Type, 2020-2028 (USD Million) 1.2.3. Chocolate Couverture Market, by Application, 2020-2028 (USD Million) 1.2.4. Chocolate Couverture Market, by Nature, 2020-2028 (USD Million) 1.2.5. Chocolate Couverture Market, by Form, 2020-2028 (USD Million) 1.2.6. Chocolate Couverture Market, by End-Use Industry, 2020-2028 (USD Million) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Chocolate Couverture Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Chocolate Couverture Market Dynamics 3.1. Chocolate Couverture Market Impact Analysis (2020-2028) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Growing demand for Functional Food and beverages 3.1.1.2. Increasing expansion of Bakery & Confectionery Industry 3.1.1.3. Recent initiatives from leading market players 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Volatile Cost of Raw Materials 3.1.2.2. Rising health consciousness among individuals 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Growing emergence of quick service restaurants 3.1.3.2. Increasing penetration of online sales channels Chapter 4. Global Chocolate Couverture Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2028) 4.2. PEST Analysis 4.2.1. Political 4.2.2. Economical 4.2.3. Social 4.2.4. Technological 4.3. Investment Adoption Model 4.4. Analyst Recommendation & Conclusion 4.5. Top investment opportunity 4.6. Top winning strategies Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario Chapter 6. Global Chocolate Couverture Market, by Type 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Chocolate Couverture Market by Type, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Chocolate Couverture Market Estimates & Forecasts by Type, 2018-2028 (USD Million) 6.4. Chocolate Couverture Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Milk Chocolate 6.4.2. Dark Chocolate Chapter 7. Global Chocolate Couverture Market, by Application 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Chocolate Couverture Market by Application, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Chocolate Couverture Market Estimates & Forecasts by Application, 2018-2028 (USD Million) 7.4. Chocolate Couverture Market, Sub Segment Analysis 7.4.1. Ice Cream 7.4.2. Functional Food 7.4.3. Beverages 7.4.4. Frozen Desserts Chapter 8. Global Chocolate Couverture Market, by Nature 8.1. Market Snapshot 8.2. Global Chocolate Couverture Market by Nature, Performance - Potential Analysis 8.3. Global Chocolate Couverture Market Estimates & Forecasts by Nature, 2018-2028 (USD Million) 8.4. Chocolate Couverture Market, Sub Segment Analysis 8.4.1. Organic 8.4.2. Conventional Chapter 9. Global Chocolate Couverture Market, by Form 9.1. Market Snapshot 9.2. Global Chocolate Couverture Market by Form, Performance - Potential Analysis 9.3. Global Chocolate Couverture Market Estimates & Forecasts by Form, 2018-2028 (USD Million) 9.4. Chocolate Couverture Market, Sub Segment Analysis 9.4.1. Slabs 9.4.2. Blocks 9.4.3. Button/Discs Chapter 10. Global Chocolate Couverture Market, by End-Use Industry 10.1. Market Snapshot 10.2. Global Chocolate Couverture Market by End-Use Industry, Performance - Potential Analysis 10.3. Global Chocolate Couverture Market Estimates & Forecasts by End-Use Industry, 2018-2028 (USD Million) 10.4. Chocolate Couverture Market, Sub Segment Analysis 10.4.1. Bakery Industry 10.4.2. Chocolates and Confectioneries 10.4.3. Hotels & Restaurants 10.4.4. Cafes 10.4.5. Others Chapter 11. Global Chocolate Couverture Market, Regional Analysis 11.1. Chocolate Couverture Market, Regional Market Snapshot 11.2. North America Chocolate Couverture Market 11.2.1. U.S. Chocolate Couverture Market 11.2.1.1. Type breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 11.2.1.2. Application breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 11.2.1.3. Nature breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 11.2.1.4. Form breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 11.2.1.5. End-Use Industry breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 11.2.2. Canada Chocolate Couverture Market 11.3. Europe Chocolate Couverture Market Snapshot 11.3.1. U.K. Chocolate Couverture Market 11.3.2. Germany Chocolate Couverture Market 11.3.3. France Chocolate Couverture Market 11.3.4. Spain Chocolate Couverture Market 11.3.5. Italy Chocolate Couverture Market 11.3.6. Rest of Europe Chocolate Couverture Market 11.4. Asia-Pacific Chocolate Couverture Market Snapshot 11.4.1. China Chocolate Couverture Market 11.4.2. India Chocolate Couverture Market 11.4.3. Japan Chocolate Couverture Market 11.4.4. Australia Chocolate Couverture Market 11.4.5. South Korea Chocolate Couverture Market 11.4.6. Rest of Asia Pacific Chocolate Couverture Market 11.5. Latin America Chocolate Couverture Market Snapshot 11.5.1. Brazil Chocolate Couverture Market 11.5.2. Mexico Chocolate Couverture Market 11.6. Rest of The World Chocolate Couverture Market Chapter 12. Competitive Intelligence 12.1. Top Market Strategies 12.2. Company Profiles 12.2.1. Barry Callebaut 12.2.1.1. Key Information 12.2.1.2. Overview 12.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 12.2.1.4. Product Summary 12.2.1.5. Recent Developments 12.2.2. The Margaret River Fudge Factory 12.2.3. Struben Couverture Chocolate Factory 12.2.4. Cocoa Processing Company Limited 12.2.5. Chocolats Marionnettes 12.2.6. Scharffen Berger 12.2.7. Amano 12.2.8. Felchlin 12.2.9. Guittard 12.2.10. Lindt Chapter 13. Research Process 13.1. Research Process 13.1.1. Data Mining 13.1.2. Analysis 13.1.3. Market Estimation 13.1.4. Validation 13.1.5. Publishing 13.2. Research Attributes 13.3. Research Assumption
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野(加工食品)の最新刊レポート
Bizwit Research & Consulting LLP社の加工食品分野での最新刊レポート
本レポートと同じKEY WORD(chocolate)の最新刊レポート
よくあるご質問Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
|