世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

チョコレートクーベルチュールの世界市場規模調査、タイプ別(ミルクチョコレート、ダークチョコレート)、用途別(アイスクリーム、機能性食品、飲料、冷凍デザート)、性質別(有機、従来)、形状別(スラブ、ブロック、ボタン/ディスク)、エンドユーザー産業別(製パン産業、チョコレートと製菓、ホテル&レストラン、カフェ、その他)、地域予測2022-2028年


Global Chocolate Couverture Market Size study, By Type (Milk Chocolate, Dark Chocolate), by Application (Ice Cream, Functional Food, Beverages, Frozen Desserts,), by Nature (Organic, Conventional), by Form (Slabs, Blocks, Button/Discs), by End-Use Industry (Bakery Industry, Chocolates and Confectioneries, Hotels & Restaurants, Cafes, Others), and Regional Forecasts 2022-2028

チョコレートクーベルチュールの世界市場は、2021年に約○○○万米ドルと評価され、予測期間2022-2028年には○○%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。 チョコレートクーベルチュールは、チョコレー... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Bizwit Research & Consulting LLP
ビズウィットリサーチ&コンサルティング
2022年10月14日 US$4,950
シングルユーザライセンス(印刷不可)
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
200 英語

 

サマリー

チョコレートクーベルチュールの世界市場は、2021年に約○○○万米ドルと評価され、予測期間2022-2028年には○○%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。

チョコレートクーベルチュールは、チョコレートの最高級品と定義することができます。これは、他のベーキングチョコレートや食べるチョコレートよりも高い量のココアバター(約32〜39%)を含むチョコレートの一種である。カカオを加えることで、チョコレートにクリーミーでまろやかな味わいが生まれます。チョコレートには、フラバン-3-オールという抗酸化物質が豊富に含まれており、認知機能の向上、血圧の低下、血行促進などの効果があると言われています。機能性食品・飲料の需要拡大、ベーカリー・製菓業界の拡大、また大手市場関係者の最近の取り組みなどが、世界市場の需要を加速している要因となっています。例えば、Statistaによると、2022年現在、世界の菓子・スナック部門の売上高は15600億ドルと推定され、市場は2022年から2027年の間に毎年5.09%成長し、19995億5000万ドルに達すると予測されています。さらに、大手市場関係者は、チョコレートクーベルチュールの需要増に乗じて、新製品を投入しています。例えば、2021年6月、Cacao Barryブランドは、100パーセント純粋なカカオの果実を使用したクーベルチュールチョコレートを発表しました。この新しいチョコレートは、市場で販売されている多くのダークチョコレートよりも砂糖の含有量が40%少なくなっています。また、クイックサービスレストランの出現の増加やオンライン販売チャネルの浸透の増加は、予測期間中の市場需要の触媒として作用すると予想されます。しかし、原材料のコスト変動と個人の健康意識の高まりが、2022年から2028年の予測期間中の市場成長を阻害しています。

チョコレートクーベルチュールの世界市場調査のために考慮された主要地域は、アジア太平洋、北米、ヨーロッパ、ラテンアメリカ、および世界の残りの部分です。ヨーロッパは、曲面チョコレートの消費の増加と、同地域の大手市場プレイヤーの存在により、市場シェアの面で世界の主要地域となっています。一方、アジア太平洋地域は、予測期間2022-2028年にかけて著しい成長率を示すと予想されています。この地域における組織化されたカフェチェーンの盛んな成長やオンライン販売チャネルの浸透の増加などの要因は、アジア太平洋地域全体でチョコレートクーベルチュール市場に有利な成長の見通しを生み出すでしょう。

本レポートに含まれる主な市場参加者は以下の通りです。
バリー・カレボー
マーガレット・リバー・ファッジ・ファクトリー(The Margaret River Fudge Factory
シュトルーベン・クーベルチュール・チョコレート・ファクトリー
ココアプロセシングカンパニーリミテッド
ショコラ・マリオネット
シャルフェン・ベルガー
アマノ
フェルクリン
ギタール
リンツ


本調査の目的は、近年における様々なセグメントと国の市場規模を定義し、今後8年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象となる各地域および各国における産業の質的および量的な側面を取り入れるよう設計されています。さらに、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題などの重要な側面に関する詳細な情報も提供しています。さらに、本レポートでは、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、利害関係者が投資するためのミクロ市場で利用可能な機会も組み込まなければなりません。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明します。
タイプ別
ミルクチョコレート
ダークチョコレート
アプリケーション別
アイスクリーム
機能性食品
飲料
フローズンデザート
性質別
オーガニック
コンベンショナル
形状別
スラブ
ブロック
ボタン/ディスク
エンドユーザー別¬¬産業
ベーカリー
チョコレート、コンフェクショナリー
ホテル・レストラン
喫茶店
その他
地域別
北米
アメリカ
カナダ
欧州
英国
ドイツ
フランス
スペイン
イタリア
ROE

アジア太平洋地域
中国
インド
日本
オーストラリア
韓国
ロアパック
ラテンアメリカ
ブラジル
メキシコ
その他の地域

さらに、調査のために考慮した年は以下の通りです。

過去年 - 2018年、2019年、2020年
基準年 - 2021年
予測期間 - 2022年~2028年

市場調査における世界のチョコレートクーベルチュール市場のターゲットオーディエンス。

主要なコンサルティング会社・アドバイザー
大企業、中堅企業、中小企業
ベンチャーキャピタル
付加価値再販業者(VAR)
サードパーティー・ナレッジ・プロバイダー
投資銀行家
投資家

ページTOPに戻る


目次

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Million)
1.2.1. Chocolate Couverture Market, by Region, 2020-2028 (USD Million)
1.2.2. Chocolate Couverture Market, by Type, 2020-2028 (USD Million)
1.2.3. Chocolate Couverture Market, by Application, 2020-2028 (USD Million)
1.2.4. Chocolate Couverture Market, by Nature, 2020-2028 (USD Million)
1.2.5. Chocolate Couverture Market, by Form, 2020-2028 (USD Million)
1.2.6. Chocolate Couverture Market, by End-Use Industry, 2020-2028 (USD Million)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Chocolate Couverture Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Chocolate Couverture Market Dynamics
3.1. Chocolate Couverture Market Impact Analysis (2020-2028)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Growing demand for Functional Food and beverages
3.1.1.2. Increasing expansion of Bakery & Confectionery Industry
3.1.1.3. Recent initiatives from leading market players
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Volatile Cost of Raw Materials
3.1.2.2. Rising health consciousness among individuals
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Growing emergence of quick service restaurants
3.1.3.2. Increasing penetration of online sales channels
Chapter 4. Global Chocolate Couverture Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2028)
4.2. PEST Analysis
4.2.1. Political
4.2.2. Economical
4.2.3. Social
4.2.4. Technological
4.3. Investment Adoption Model
4.4. Analyst Recommendation & Conclusion
4.5. Top investment opportunity
4.6. Top winning strategies
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario
Chapter 6. Global Chocolate Couverture Market, by Type
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Chocolate Couverture Market by Type, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Chocolate Couverture Market Estimates & Forecasts by Type, 2018-2028 (USD Million)
6.4. Chocolate Couverture Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Milk Chocolate
6.4.2. Dark Chocolate
Chapter 7. Global Chocolate Couverture Market, by Application
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Chocolate Couverture Market by Application, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Chocolate Couverture Market Estimates & Forecasts by Application, 2018-2028 (USD Million)
7.4. Chocolate Couverture Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Ice Cream
7.4.2. Functional Food
7.4.3. Beverages
7.4.4. Frozen Desserts
Chapter 8. Global Chocolate Couverture Market, by Nature
8.1. Market Snapshot
8.2. Global Chocolate Couverture Market by Nature, Performance - Potential Analysis
8.3. Global Chocolate Couverture Market Estimates & Forecasts by Nature, 2018-2028 (USD Million)
8.4. Chocolate Couverture Market, Sub Segment Analysis
8.4.1. Organic
8.4.2. Conventional
Chapter 9. Global Chocolate Couverture Market, by Form
9.1. Market Snapshot
9.2. Global Chocolate Couverture Market by Form, Performance - Potential Analysis
9.3. Global Chocolate Couverture Market Estimates & Forecasts by Form, 2018-2028 (USD Million)
9.4. Chocolate Couverture Market, Sub Segment Analysis
9.4.1. Slabs
9.4.2. Blocks
9.4.3. Button/Discs
Chapter 10. Global Chocolate Couverture Market, by End-Use Industry
10.1. Market Snapshot
10.2. Global Chocolate Couverture Market by End-Use Industry, Performance - Potential Analysis
10.3. Global Chocolate Couverture Market Estimates & Forecasts by End-Use Industry, 2018-2028 (USD Million)
10.4. Chocolate Couverture Market, Sub Segment Analysis
10.4.1. Bakery Industry
10.4.2. Chocolates and Confectioneries
10.4.3. Hotels & Restaurants
10.4.4. Cafes
10.4.5. Others
Chapter 11. Global Chocolate Couverture Market, Regional Analysis
11.1. Chocolate Couverture Market, Regional Market Snapshot
11.2. North America Chocolate Couverture Market
11.2.1. U.S. Chocolate Couverture Market
11.2.1.1. Type breakdown estimates & forecasts, 2018-2028
11.2.1.2. Application breakdown estimates & forecasts, 2018-2028
11.2.1.3. Nature breakdown estimates & forecasts, 2018-2028
11.2.1.4. Form breakdown estimates & forecasts, 2018-2028
11.2.1.5. End-Use Industry breakdown estimates & forecasts, 2018-2028
11.2.2. Canada Chocolate Couverture Market
11.3. Europe Chocolate Couverture Market Snapshot
11.3.1. U.K. Chocolate Couverture Market
11.3.2. Germany Chocolate Couverture Market
11.3.3. France Chocolate Couverture Market
11.3.4. Spain Chocolate Couverture Market
11.3.5. Italy Chocolate Couverture Market
11.3.6. Rest of Europe Chocolate Couverture Market
11.4. Asia-Pacific Chocolate Couverture Market Snapshot
11.4.1. China Chocolate Couverture Market
11.4.2. India Chocolate Couverture Market
11.4.3. Japan Chocolate Couverture Market
11.4.4. Australia Chocolate Couverture Market
11.4.5. South Korea Chocolate Couverture Market
11.4.6. Rest of Asia Pacific Chocolate Couverture Market
11.5. Latin America Chocolate Couverture Market Snapshot
11.5.1. Brazil Chocolate Couverture Market
11.5.2. Mexico Chocolate Couverture Market
11.6. Rest of The World Chocolate Couverture Market

Chapter 12. Competitive Intelligence
12.1. Top Market Strategies
12.2. Company Profiles
12.2.1. Barry Callebaut
12.2.1.1. Key Information
12.2.1.2. Overview
12.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
12.2.1.4. Product Summary
12.2.1.5. Recent Developments
12.2.2. The Margaret River Fudge Factory
12.2.3. Struben Couverture Chocolate Factory
12.2.4. Cocoa Processing Company Limited
12.2.5. Chocolats Marionnettes
12.2.6. Scharffen Berger
12.2.7. Amano
12.2.8. Felchlin
12.2.9. Guittard
12.2.10. Lindt
Chapter 13. Research Process
13.1. Research Process
13.1.1. Data Mining
13.1.2. Analysis
13.1.3. Market Estimation
13.1.4. Validation
13.1.5. Publishing
13.2. Research Attributes
13.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る


 

Summary

Global Chocolate Couverture Market is valued at approximately USD XX million in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than XX % over the forecast period 2022-2028.

Chocolate Couverture can be defined as the finest form of Chocolate. It’s a type of chocolate that contains a higher amount of cocoa butter (around 32–39%) than other baking or eating chocolate. The application of additional Cocoa offers a creamy mellow flavor to the Chocolate. Chocolate curvature is said to be rich in Flavan-3-ol, antioxidant compounds that improve cognition, lower blood pressure, and increase circulations. The growing demand for Functional Food and beverages and increasing expansion of Bakery & Confectionery Industry as well as recent initiatives from leading market players are factors that are accelerating the global market demand. For instance, according to Statista- as of 2022, the revenue in the global Confectionery & Snacks segment is estimated at USD 1560 billion, and the market is projected to grow annually by 5.09% between 2022 and 2027 to reach USD 1999.55 billion. Moreover, leading market players are coming up with new products to capitalize on the growing demand for Chocolate Couverture. For instance, in June 2021, Cacao Barry brand unveiled a coverture chocolate made with 100 percent pure cacao fruit. The new Chocolate contains 40 percent less sugar than most dark chocolates available in the market. Also, growing emergence of quick service restaurants and increasing penetration of online sales channels are anticipated to act as catalyzing factors for the market demand during the forecast period. However, volatile costs of raw materials coupled with rising health consciousness among individuals impede the growth of the market over the forecast period of 2022-2028.

The key regions considered for the global Chocolate Couverture market study include Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and the Rest of the World. Europe is the leading region across the world in terms of market share owing to the growing consumption of curvature chocolates and presence of leading market players in the region. Whereas, Asia Pacific is anticipated to exhibit a significant growth rate over the forecast period 2022-2028. Factors such as the thriving growth of organized café chains and increasing penetration of online sales channels in the region would create lucrative growth prospects for the Chocolate Couverture market across the Asia Pacific region.

Major market players included in this report are:
Barry Callebaut
The Margaret River Fudge Factory
Struben Couverture Chocolate Factory
Cocoa Processing Company Limited
Chocolats Marionnettes
Scharffen Berger
Amano
Felchlin
Guittard
Lindt


The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming eight years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within each of the regions and countries involved in the study. Furthermore, the report also caters the detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, the report shall also incorporate available opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:
By Type:
Milk Chocolate
Dark Chocolate
By Application:
Ice Cream
Functional Food
Beverages
Frozen Desserts
By Nature:
Organic
Conventional
By Form:
Slabs
Blocks
Button/Discs
By End Use¬¬ Industry:
Bakery Industry
Chocolates and Confectioneries
Hotels & Restaurants
Cafes
Others
By Region:
North America
U.S.
Canada
Europe
UK
Germany¬¬
France
Spain
Italy
ROE

Asia Pacific
China
India
Japan
Australia
South Korea
RoAPAC
Latin America
Brazil
Mexico
Rest of the World

Furthermore, years considered for the study are as follows:

Historical year – 2018, 2019, 2020
Base year – 2021
Forecast period – 2022 to 2028

Target Audience of the Global Chocolate Couverture Market in Market Study:

Key Consulting Companies & Advisors
Large, medium-sized, and small enterprises
Venture capitalists
Value-Added Resellers (VARs)
Third-party knowledge providers
Investment bankers
Investors



ページTOPに戻る


Table of Contents

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Million)
1.2.1. Chocolate Couverture Market, by Region, 2020-2028 (USD Million)
1.2.2. Chocolate Couverture Market, by Type, 2020-2028 (USD Million)
1.2.3. Chocolate Couverture Market, by Application, 2020-2028 (USD Million)
1.2.4. Chocolate Couverture Market, by Nature, 2020-2028 (USD Million)
1.2.5. Chocolate Couverture Market, by Form, 2020-2028 (USD Million)
1.2.6. Chocolate Couverture Market, by End-Use Industry, 2020-2028 (USD Million)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Chocolate Couverture Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Chocolate Couverture Market Dynamics
3.1. Chocolate Couverture Market Impact Analysis (2020-2028)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Growing demand for Functional Food and beverages
3.1.1.2. Increasing expansion of Bakery & Confectionery Industry
3.1.1.3. Recent initiatives from leading market players
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Volatile Cost of Raw Materials
3.1.2.2. Rising health consciousness among individuals
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Growing emergence of quick service restaurants
3.1.3.2. Increasing penetration of online sales channels
Chapter 4. Global Chocolate Couverture Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2028)
4.2. PEST Analysis
4.2.1. Political
4.2.2. Economical
4.2.3. Social
4.2.4. Technological
4.3. Investment Adoption Model
4.4. Analyst Recommendation & Conclusion
4.5. Top investment opportunity
4.6. Top winning strategies
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario
Chapter 6. Global Chocolate Couverture Market, by Type
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Chocolate Couverture Market by Type, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Chocolate Couverture Market Estimates & Forecasts by Type, 2018-2028 (USD Million)
6.4. Chocolate Couverture Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Milk Chocolate
6.4.2. Dark Chocolate
Chapter 7. Global Chocolate Couverture Market, by Application
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Chocolate Couverture Market by Application, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Chocolate Couverture Market Estimates & Forecasts by Application, 2018-2028 (USD Million)
7.4. Chocolate Couverture Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Ice Cream
7.4.2. Functional Food
7.4.3. Beverages
7.4.4. Frozen Desserts
Chapter 8. Global Chocolate Couverture Market, by Nature
8.1. Market Snapshot
8.2. Global Chocolate Couverture Market by Nature, Performance - Potential Analysis
8.3. Global Chocolate Couverture Market Estimates & Forecasts by Nature, 2018-2028 (USD Million)
8.4. Chocolate Couverture Market, Sub Segment Analysis
8.4.1. Organic
8.4.2. Conventional
Chapter 9. Global Chocolate Couverture Market, by Form
9.1. Market Snapshot
9.2. Global Chocolate Couverture Market by Form, Performance - Potential Analysis
9.3. Global Chocolate Couverture Market Estimates & Forecasts by Form, 2018-2028 (USD Million)
9.4. Chocolate Couverture Market, Sub Segment Analysis
9.4.1. Slabs
9.4.2. Blocks
9.4.3. Button/Discs
Chapter 10. Global Chocolate Couverture Market, by End-Use Industry
10.1. Market Snapshot
10.2. Global Chocolate Couverture Market by End-Use Industry, Performance - Potential Analysis
10.3. Global Chocolate Couverture Market Estimates & Forecasts by End-Use Industry, 2018-2028 (USD Million)
10.4. Chocolate Couverture Market, Sub Segment Analysis
10.4.1. Bakery Industry
10.4.2. Chocolates and Confectioneries
10.4.3. Hotels & Restaurants
10.4.4. Cafes
10.4.5. Others
Chapter 11. Global Chocolate Couverture Market, Regional Analysis
11.1. Chocolate Couverture Market, Regional Market Snapshot
11.2. North America Chocolate Couverture Market
11.2.1. U.S. Chocolate Couverture Market
11.2.1.1. Type breakdown estimates & forecasts, 2018-2028
11.2.1.2. Application breakdown estimates & forecasts, 2018-2028
11.2.1.3. Nature breakdown estimates & forecasts, 2018-2028
11.2.1.4. Form breakdown estimates & forecasts, 2018-2028
11.2.1.5. End-Use Industry breakdown estimates & forecasts, 2018-2028
11.2.2. Canada Chocolate Couverture Market
11.3. Europe Chocolate Couverture Market Snapshot
11.3.1. U.K. Chocolate Couverture Market
11.3.2. Germany Chocolate Couverture Market
11.3.3. France Chocolate Couverture Market
11.3.4. Spain Chocolate Couverture Market
11.3.5. Italy Chocolate Couverture Market
11.3.6. Rest of Europe Chocolate Couverture Market
11.4. Asia-Pacific Chocolate Couverture Market Snapshot
11.4.1. China Chocolate Couverture Market
11.4.2. India Chocolate Couverture Market
11.4.3. Japan Chocolate Couverture Market
11.4.4. Australia Chocolate Couverture Market
11.4.5. South Korea Chocolate Couverture Market
11.4.6. Rest of Asia Pacific Chocolate Couverture Market
11.5. Latin America Chocolate Couverture Market Snapshot
11.5.1. Brazil Chocolate Couverture Market
11.5.2. Mexico Chocolate Couverture Market
11.6. Rest of The World Chocolate Couverture Market

Chapter 12. Competitive Intelligence
12.1. Top Market Strategies
12.2. Company Profiles
12.2.1. Barry Callebaut
12.2.1.1. Key Information
12.2.1.2. Overview
12.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
12.2.1.4. Product Summary
12.2.1.5. Recent Developments
12.2.2. The Margaret River Fudge Factory
12.2.3. Struben Couverture Chocolate Factory
12.2.4. Cocoa Processing Company Limited
12.2.5. Chocolats Marionnettes
12.2.6. Scharffen Berger
12.2.7. Amano
12.2.8. Felchlin
12.2.9. Guittard
12.2.10. Lindt
Chapter 13. Research Process
13.1. Research Process
13.1.1. Data Mining
13.1.2. Analysis
13.1.3. Market Estimation
13.1.4. Validation
13.1.5. Publishing
13.2. Research Attributes
13.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

Bizwit Research & Consulting LLP社の加工食品分野での最新刊レポート

本レポートと同じKEY WORD(dark chocolate)の最新刊レポート


よくあるご質問


Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?


Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/11/21 10:26

156.13 円

165.08 円

200.38 円

ページTOPに戻る