トウモロコシのブドウ糖市場世界の産業動向、シェア、サイズ、成長、機会、2022-2027年の予測Corn Glucose Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2022-2027 トウモロコシのブドウ糖の世界市場は、2021年に21億7000万米ドルの規模に達しました。今後、IMARCグループは、2022年から2027年の間にCAGR3.69%を示し、2027年までに26億9000万米ドルに達すると予測しています。C... もっと見る
サマリートウモロコシのブドウ糖の世界市場は、2021年に21億7000万米ドルの規模に達しました。今後、IMARCグループは、2022年から2027年の間にCAGR3.69%を示し、2027年までに26億9000万米ドルに達すると予測しています。COVID-19の不確実性を念頭に置き、当社はパンデミックの直接的および間接的な影響を継続的に追跡・評価しています。これらの洞察は、市場の主要な貢献者として報告書に含まれています。トウモロコシのブドウ糖は、グルコースシロップとも呼ばれ、トウモロコシのデンプンを加水分解して得られる食品用シロップである。主にカロリーを濃縮したもので、栄養価はほとんどない。過去数年間、トウモロコシのブドウ糖は砂糖の代用品として人気を集めてきました。食品加工業界におけるコーングルコースの需要も、ここ数年、力強い伸びをみせています。これは主に、風味を良くし、色を良くし、ボリュームを出し、食品に滑らかな質感を与えるために、市販の調理済み食品の主要成分として使用されています。砂糖の結晶化を防ぐ効果があるため、製菓、ジャム、缶詰の果物、アイスクリーム、シャーベット、飲料、乳製品デザート、ビスケット、ペストリー、シリアル、ケチャップ、ソース、ビタミン剤、咳止めなどに広く使用されています。 IMARCの最新調査「トウモロコシのブドウ糖市場」。Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2022-2027 "は、世界のトウモロコシ・グルコース市場に関する詳細な知見を提供しています。同レポートでは、主要地域をベースに市場をセグメント化しています。現在、米国はトウモロコシのブドウ糖の最大の市場を占め、市場全体のシェアの大部分を占めています。それに続くのが中国、ヨーロッパ、アジア太平洋地域(中国を除く)です。このレポートでは、Global Sweeteners Holding Ltd.、Roquette Freres、Cargill Inc.、Ingredion Inc.、ADMなど、世界のトウモロコシブドウ糖市場で活動している主要企業についても分析しています。 本レポートは、世界のトウモロコシ・グルコース産業について、その本質的な側面をすべて網羅した深い洞察を提供します。これは市場のマクロな概観から、産業実績のミクロな詳細、最近の動向、主要な市場ドライバーと課題、SWOT分析、ポーターの5力分析、バリューチェーン分析など多岐にわたります。また、トウモロコシのブドウ糖の製造工場を設立するための包括的な分析も行っています。加工・製造要件、プロジェクトコスト、プロジェクト資金、プロジェクト経済性、期待される投資収益率、利益率などを分析しています。本レポートは、起業家、投資家、研究者、コンサルタント、ビジネス戦略家、および何らかの形でトウモロコシのブドウ糖産業に関わる、あるいは参入を計画しているすべての人々にとって必読のものです。本レポートで回答した主な質問 1.2021年のトウモロコシのブドウ糖の世界市場規模は? 2.予測期間(2022-2027年)のトウモロコシのブドウ糖市場の展望はどうなるのか? 3.世界のコーングルコース市場のドライバーは何か? 4.トウモロコシのブドウ糖の世界市場の主なトレンドは? 5.COVID-19が世界のコーングルコース市場に与える影響とは? 6.世界のコーングルコース市場における主要地域は? 7.コーングルコース市場の主要プレイヤーは? 目次1 Preface2 Scope and Methodology 2.1 Objectives of the Study 2.2 Stakeholders 2.3 Data Sources 2.3.1 Primary Sources 2.3.2 Secondary Sources 2.4 Market Estimation 2.4.1 Bottom-Up Approach 2.4.2 Top-Down Approach 2.5 Forecasting Methodology 3 Executive Summary 4 Introduction 4.1 Overview 4.2 Key Industry Trends 5 Global Corn Industry 5.1 Market Overview 5.2 Market Performance 5.2.1 Volume Trends 5.2.2 Value Trends 5.3 Price Trends 5.4 Market Breakup by Region 5.5 Market Breakup by End Use 5.6 Market Forecast 6 Global Sweetener Industry 6.1 Market Overview 6.2 Market Performance 6.2.1 Volume Trends 6.2.2 Value Trends 6.3 Market Breakup by Region 6.4 Market Breakup by Sweetener Type 6.5 Market Forecast 7 Global Corn Glucose Industry 7.1 Market Overview 7.2 Market Performance 7.2.1 Volume Trends 7.2.2 Value Trends 7.3 Impact of COVID-19 7.4 Price Analysis 7.4.1 Key Price Indicators 7.4.2 Price Structure 7.4.3 Price Trends 7.5 Market Breakup by Region 7.6 Market Forecast 7.7 SWOT Analysis 7.7.1 Overview 7.7.2 Strengths 7.7.3 Weaknesses 7.7.4 Opportunities 7.7.5 Threats 7.8 Value Chain Analysis 7.8.1 Input Suppliers 7.8.2 Farmers 7.8.3 Collectors 7.8.4 Manufacturers 7.8.5 Distributors 7.8.6 Exporters 7.8.7 Retailers 7.8.8 End-Use 7.9 Porter’s Five Forces Analysis 7.9.1 Overview 7.9.2 Bargaining Power of Buyers 7.9.3 Bargaining Power of Suppliers 7.9.4 Degree of Competition 7.9.5 Threat of New Entrants 7.9.6 Threat of Substitutes 7.10 Key Market Drivers and Success Factors 8 Performance of Key Region 8.1 China 8.1.1 Market Trends 8.1.2 Market Forecast 8.2 United States 8.2.1 Market Trends 8.2.2 Market Forecast 8.3 Europe 8.3.1 Market Trends 8.3.2 Market Forecast 8.4 Asia-Pacific (Excluding China) 8.4.1 Market Trends 8.4.2 Market Forecast 8.5 Others 8.5.1 Market Trends 8.5.2 Market Forecast 9 Competitive Landscape 9.1 Competitive Structure 9.2 Key Players 10 Corn Glucose Manufacturing Process 10.1 Product Overview 10.2 Detailed Process Flow 10.3 Various Types of Unit Operations Involved 10.4 Mass Balance and Raw Material Requirements 11 Project Details, Requirements and Costs Involved 11.1 Land Requirements and Expenditures 11.2 Construction Requirements and Expenditures 11.3 Plant Machinery 11.4 Machinery Pictures 11.5 Raw Material Requirements and Expenditures 11.6 Raw Material and Final Product Pictures 11.7 Packaging Requirements and Expenditures 11.8 Transportation Requirements and Expenditures 11.9 Utility Requirements and Expenditures 11.10 Manpower Requirements and Expenditures 11.11 Other Capital Investments 12 Loans and Financial Assistance 13 Project Economics 13.1 Capital Cost of the Project 13.2 Techno-Economic Parameters 13.3 Product Pricing and Margins Across Various Levels of the Supply Chain 13.4 Taxation and Depreciation 13.5 Income Projections 13.6 Expenditure Projections 13.7 Financial Analysis 13.8 Profit Analysis 14 Key Player Profiles 14.1 Global Sweeteners Holding Ltd. 14.2 Roquette Freres 14.3 Cargill Inc. 14.4 Ingredion Inc. 14.5 Archer Daniels Midland
SummaryThe global corn glucose market reached a value of US$ 2.17 Billion in 2021. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 2.69 Billion by 2027, exhibiting a CAGR of 3.69% during 2022-2027. Keeping in mind the uncertainties of COVID-19, we are continuously tracking and evaluating the direct as well as the indirect influence of the pandemic. These insights are included in the report as a major market contributor. Table of Contents1 Preface2 Scope and Methodology 2.1 Objectives of the Study 2.2 Stakeholders 2.3 Data Sources 2.3.1 Primary Sources 2.3.2 Secondary Sources 2.4 Market Estimation 2.4.1 Bottom-Up Approach 2.4.2 Top-Down Approach 2.5 Forecasting Methodology 3 Executive Summary 4 Introduction 4.1 Overview 4.2 Key Industry Trends 5 Global Corn Industry 5.1 Market Overview 5.2 Market Performance 5.2.1 Volume Trends 5.2.2 Value Trends 5.3 Price Trends 5.4 Market Breakup by Region 5.5 Market Breakup by End Use 5.6 Market Forecast 6 Global Sweetener Industry 6.1 Market Overview 6.2 Market Performance 6.2.1 Volume Trends 6.2.2 Value Trends 6.3 Market Breakup by Region 6.4 Market Breakup by Sweetener Type 6.5 Market Forecast 7 Global Corn Glucose Industry 7.1 Market Overview 7.2 Market Performance 7.2.1 Volume Trends 7.2.2 Value Trends 7.3 Impact of COVID-19 7.4 Price Analysis 7.4.1 Key Price Indicators 7.4.2 Price Structure 7.4.3 Price Trends 7.5 Market Breakup by Region 7.6 Market Forecast 7.7 SWOT Analysis 7.7.1 Overview 7.7.2 Strengths 7.7.3 Weaknesses 7.7.4 Opportunities 7.7.5 Threats 7.8 Value Chain Analysis 7.8.1 Input Suppliers 7.8.2 Farmers 7.8.3 Collectors 7.8.4 Manufacturers 7.8.5 Distributors 7.8.6 Exporters 7.8.7 Retailers 7.8.8 End-Use 7.9 Porter’s Five Forces Analysis 7.9.1 Overview 7.9.2 Bargaining Power of Buyers 7.9.3 Bargaining Power of Suppliers 7.9.4 Degree of Competition 7.9.5 Threat of New Entrants 7.9.6 Threat of Substitutes 7.10 Key Market Drivers and Success Factors 8 Performance of Key Region 8.1 China 8.1.1 Market Trends 8.1.2 Market Forecast 8.2 United States 8.2.1 Market Trends 8.2.2 Market Forecast 8.3 Europe 8.3.1 Market Trends 8.3.2 Market Forecast 8.4 Asia-Pacific (Excluding China) 8.4.1 Market Trends 8.4.2 Market Forecast 8.5 Others 8.5.1 Market Trends 8.5.2 Market Forecast 9 Competitive Landscape 9.1 Competitive Structure 9.2 Key Players 10 Corn Glucose Manufacturing Process 10.1 Product Overview 10.2 Detailed Process Flow 10.3 Various Types of Unit Operations Involved 10.4 Mass Balance and Raw Material Requirements 11 Project Details, Requirements and Costs Involved 11.1 Land Requirements and Expenditures 11.2 Construction Requirements and Expenditures 11.3 Plant Machinery 11.4 Machinery Pictures 11.5 Raw Material Requirements and Expenditures 11.6 Raw Material and Final Product Pictures 11.7 Packaging Requirements and Expenditures 11.8 Transportation Requirements and Expenditures 11.9 Utility Requirements and Expenditures 11.10 Manpower Requirements and Expenditures 11.11 Other Capital Investments 12 Loans and Financial Assistance 13 Project Economics 13.1 Capital Cost of the Project 13.2 Techno-Economic Parameters 13.3 Product Pricing and Margins Across Various Levels of the Supply Chain 13.4 Taxation and Depreciation 13.5 Income Projections 13.6 Expenditure Projections 13.7 Financial Analysis 13.8 Profit Analysis 14 Key Player Profiles 14.1 Global Sweeteners Holding Ltd. 14.2 Roquette Freres 14.3 Cargill Inc. 14.4 Ingredion Inc. 14.5 Archer Daniels Midland
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野(農産食品)の最新刊レポート
IMARC Services Private Limited.社の農産食品分野での最新刊レポート
本レポートと同じKEY WORD(industry)の最新刊レポート
よくあるご質問IMARC Services Private Limited.社はどのような調査会社ですか?インドに調査拠点を持つ調査会社。幅広い分野をカバーしていますがケミカルに特に焦点を当てています。 もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
詳細検索
2024/11/15 10:26 157.84 円 166.62 円 202.61 円 |