小麦粉の市場。世界の産業動向、シェア、サイズ、成長、機会、2022-2027年の予測Wheat Flour Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2022-2027 世界の小麦粉市場は、2021年に2,305億米ドルの規模に達しました。今後、IMARCグループは、2027年には2935億米ドルに達し、2022年から2027年の間にCAGR4.02%を示すと予測しています。COVID-19の不確実性を念頭に... もっと見る
サマリー世界の小麦粉市場は、2021年に2,305億米ドルの規模に達しました。今後、IMARCグループは、2027年には2935億米ドルに達し、2022年から2027年の間にCAGR4.02%を示すと予測しています。COVID-19の不確実性を念頭に置き、我々は様々な最終使用産業に対するパンデミックの直接的および間接的な影響を継続的に追跡・評価しています。これらの洞察は、市場の主要な貢献者として本レポートに含まれています。小麦粉は現在、世界中で使用されている最も一般的な食品素材の1つです。コレステロール値の低下、代謝の改善、肥満の抑制、血糖値の調整など、健康に良い効果をもたらします。小麦粉は、生地に強度と弾力性を与え、焼いた製品の食感を良くするタンパク質であるグルテンを含んでいるため、広く使用されています。人口増加、可処分所得の増加、ベーカリー製品の消費量の増加、ライフスタイルの変化などの要因が、小麦粉の世界的な需要をさらに高めています。 小麦粉は、パン、麺、パスタ、朝食用シリアルなど、ベーカリーやファーストフード製品の主原料として使用されています。このような製品の需要拡大により、小麦粉の売上は世界的に増加しています。さらに、小麦粉は他の穀物から作られた小麦粉に比べて安価であるため、あらゆる社会経済層の消費者が容易に入手することができます。また、小麦粉メーカーは、国民の栄養ニーズに応えるため、ビタミンAを強化した小麦粉を発売しています。さらに、小麦粉はバイオプラスチック、接着剤、紙、シャンプーやリンスなどの製造にも使用されています。 主な市場細分化 IMARCグループは、世界の小麦粉市場の各サブセグメントにおける主要トレンドの分析と、2022年から2027年までの世界レベルおよび地域レベルでの予測を提供しています。当レポートでは、市場をタイプ、最終用途、流通チャネルに基づき分類しています。 タイプ別の内訳 万能小麦粉 セモリナ粉 全粒粉 上質小麦粉 パン用小麦粉 その他 小麦粉は、汎用、セモリナ、全粒粉、上質小麦、パンなどの製品タイプ別に分類されています。 最終用途別内訳。 食品用 飼料用 バイオ燃料 その他 市場はエンドユーザーによって、食品用途、飼料用途、バイオ燃料用途に分類されます。現在、小麦粉は主に食品産業において、様々な製品の製造に使用されています。 流通チャネル別の内訳。 スーパーマーケット、ハイパーマーケット 独立系小売店 コンビニエンスストア 専門店 オンライン その他 市場は流通経路によって、スーパーマーケットやハイパーマーケット、独立系小売業者、コンビニエンスストア、専門店、オンラインに分類されます。このうち、スーパーマーケットとハイパーマーケットは、さまざまなブランドや製品を提供しているため、小麦粉の入手先として最も一般的なチャネルです。 地域別インサイト 中国 インド 欧州連合 トルコ 米国 その他の地域 地域別では、中国が最大の小麦粉市場であり、市場シェアの大部分を占めています。これは、中国の人口が多く、小麦粉の消費量が増加していることに起因しています。中国に続いて、インド、欧州連合、トルコ、米国が続いています。 競争環境。 小麦粉市場は、組織化された部門とされていない部門の両方で多数の大小のメーカーが活動しており、断片化されています。小麦粉のトップメーカーには以下のようなものがあります。 Wudeli Flour Mill Group アーデントミルズLLC アーチャー・ダニエルズ・ミッドランド社 ゼネラル・ミルズ アライド・ピナクルPtyリミテッド マニルドラ・ミリング・ピーブイティーリミテッド アカルサン・フラワー Korfez Flour Mills ジョージ・ウェストン・フーズ・リミテッド ホジソン・ミルズ本レポートで回答した主な質問 1.COVID-19が小麦粉の世界市場に与える影響とは? 2.2021年の世界の小麦粉の市場規模は? 3.予測期間(2022年〜2027年)の世界の小麦粉市場の展望はどうなるのか? 4.世界の小麦粉市場の主要なドライバーは何か? 5.小麦粉の世界市場における主要なトレンドは? 6.小麦粉の世界市場のタイプ別内訳は? 7.小麦粉の世界市場のエンドユーザー別構成は? 8.小麦粉の世界市場における流通チャネル別の内訳は? 9.小麦粉の世界市場における主要地域別市場とは? 10.小麦粉の世界市場におけるリーディングプレイヤーは? 目次1 Preface2 Scope and Methodology 2.1 Objectives of the Study 2.2 Stakeholders 2.3 Data Sources 2.3.1 Primary Sources 2.3.2 Secondary Sources 2.4 Market Estimation 2.4.1 Bottom-Up Approach 2.4.2 Top-Down Approach 2.5 Forecasting Methodology 3 Executive Summary 4 Introduction 4.1 Overview 4.2 Key Industry Trends 5 Global Wheat Market 5.1 Market Overview 5.2 Market Performance 5.2.1 Production Volume Trends 5.2.2 Consumption Volume Trends 5.2.3 Consumption Value Trends 5.3 Price Trends 5.4 Market Breakup by Region 5.5 Market Breakup by End-Use 6 Global Wheat Flour Market 6.1 Market Overview 6.2 Market Performance 6.2.1 Production Volume Trends 6.2.2 Consumption Volume Trends 6.2.3 Consumption Value Trends 6.3 Price Analysis 6.3.1 Key Price Indicators 6.3.2 Price Structure 6.3.3 Price Trends 6.4 Impact of COVID-19 6.5 Market Breakup by Type 6.6 Market Breakup by End-Use 6.7 Market Breakup by Distribution Channel 6.8 Market Breakup by Region 6.9 Market Forecast 6.10 SWOT Analysis 6.10.1 Overview 6.10.2 Strengths 6.10.3 Weakness 6.10.4 Opportunity 6.10.5 Threats 6.11 Value Chain Analysis 6.11.1 Raw Material Procurement 6.11.2 Manufacturing 6.11.3 Marketing 6.11.4 Distribution 6.11.5 Exports 6.11.6 End-Use 6.12 Porter’s Five Forces Analysis 6.12.1 Overview 6.12.2 Bargaining Power of Buyers 6.12.3 Bargaining Power of Suppliers 6.12.4 Degree of Competition 6.12.5 Threat of New Entrants 6.12.6 Threat of Substitutes 6.13 Key Market Drivers and Success Factors 7 Market Breakup by Type 7.1 All-Purpose Flour 7.1.1 Market Trends 7.1.2 Market Forecast 7.2 Semolina Flour 7.2.1 Market Trends 7.2.2 Market Forecast 7.3 Whole-Wheat Flour 7.3.1 Market Trends 7.3.2 Market Forecast 7.4 Fine Wheat Flour 7.4.1 Market Trends 7.4.2 Market Forecast 7.5 Bread Flour 7.5.1 Market Trends 7.5.2 Market Forecast 7.6 Others 7.6.1 Market Trends 7.6.2 Market Forecast 8 Market Breakup by End-Use 8.1 Food Use 8.1.1 Market Trends 8.1.2 Market Forecast 8.2 Feed Use 8.2.1 Market Trends 8.2.2 Market Forecast 8.3 Bio Fuel 8.3.1 Market Trends 8.3.2 Market Forecast 8.4 Others 8.4.1 Market Trends 8.4.2 Market Forecast 9 Market Breakup by Distribution Channel 9.1 Supermarkets and Hypermarkets 9.1.1 Market Trends 9.1.2 Market Forecast 9.2 Independent Retailers 9.2.1 Market Trends 9.2.2 Market Forecast 9.3 Convenience Stores 9.3.1 Market Trends 9.3.2 Market Forecast 9.4 Specialty Stores 9.4.1 Market Trends 9.4.2 Market Forecast 9.5 Online 9.5.1 Market Trends 9.5.2 Market Forecast 9.6 Others 9.6.1 Market Trends 9.6.2 Market Forecast 10 Market Breakup by Region 10.1 China 10.1.1 Market Trends 10.1.2 Market Forecast 10.2 India 10.2.1 Market Trends 10.2.2 Market Forecast 10.3 European Union 10.3.1 Market Trends 10.3.2 Market Forecast 10.4 Turkey 10.4.1 Market Trends 10.4.2 Market Forecast 10.5 United States of America 10.5.1 Market Trends 10.5.2 Market Forecast 10.6 Rest of the World 10.6.1 Market Trends 10.6.2 Market Forecast 11 Competitive Landscape 11.1 Competitive Structure 11.2 Key Players 12 Wheat Flour Manufacturing Process 12.1 Product Overview 12.2 Detailed Process Flow 12.3 Various Types of Unit Operations Involved 12.4 Conversion Rate of Feedstock 13 Project Details, Requirements and Costs Involved 13.1 Land Requirements and Expenditures 13.2 Plant Machinery 13.3 Raw Material Requirements and Expenditures 13.4 Packaging Requirements and Expenditures 13.5 Transportation Requirements and Expenditures 13.6 Utility Requirements and Expenditures 13.7 Manpower Requirements and Expenditures 13.8 Other Capital Investments 14 Loans and Financial Assistance 15 Project Economics 15.1 Capital Cost of the Project 15.2 Techno-Economic Parameters 15.3 Product Pricing and Margins Across Various Levels of the Supply Chain 15.4 Taxation and Depreciation 15.5 Income Projections 15.6 Expenditure Projections 15.7 Financial Analysis 15.8 Profit Analysis 16 Key Player Profiles
SummaryThe global wheat flour market reached a value of US$ 230.5 Billion in 2021. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 293.5 Billion by 2027, exhibiting a CAGR of 4.02% during 2022-2027. Keeping in mind the uncertainties of COVID-19, we are continuously tracking and evaluating the direct as well as the indirect influence of the pandemic on different end use industries. These insights are included in the report as a major market contributor. Table of Contents1 Preface2 Scope and Methodology 2.1 Objectives of the Study 2.2 Stakeholders 2.3 Data Sources 2.3.1 Primary Sources 2.3.2 Secondary Sources 2.4 Market Estimation 2.4.1 Bottom-Up Approach 2.4.2 Top-Down Approach 2.5 Forecasting Methodology 3 Executive Summary 4 Introduction 4.1 Overview 4.2 Key Industry Trends 5 Global Wheat Market 5.1 Market Overview 5.2 Market Performance 5.2.1 Production Volume Trends 5.2.2 Consumption Volume Trends 5.2.3 Consumption Value Trends 5.3 Price Trends 5.4 Market Breakup by Region 5.5 Market Breakup by End-Use 6 Global Wheat Flour Market 6.1 Market Overview 6.2 Market Performance 6.2.1 Production Volume Trends 6.2.2 Consumption Volume Trends 6.2.3 Consumption Value Trends 6.3 Price Analysis 6.3.1 Key Price Indicators 6.3.2 Price Structure 6.3.3 Price Trends 6.4 Impact of COVID-19 6.5 Market Breakup by Type 6.6 Market Breakup by End-Use 6.7 Market Breakup by Distribution Channel 6.8 Market Breakup by Region 6.9 Market Forecast 6.10 SWOT Analysis 6.10.1 Overview 6.10.2 Strengths 6.10.3 Weakness 6.10.4 Opportunity 6.10.5 Threats 6.11 Value Chain Analysis 6.11.1 Raw Material Procurement 6.11.2 Manufacturing 6.11.3 Marketing 6.11.4 Distribution 6.11.5 Exports 6.11.6 End-Use 6.12 Porter’s Five Forces Analysis 6.12.1 Overview 6.12.2 Bargaining Power of Buyers 6.12.3 Bargaining Power of Suppliers 6.12.4 Degree of Competition 6.12.5 Threat of New Entrants 6.12.6 Threat of Substitutes 6.13 Key Market Drivers and Success Factors 7 Market Breakup by Type 7.1 All-Purpose Flour 7.1.1 Market Trends 7.1.2 Market Forecast 7.2 Semolina Flour 7.2.1 Market Trends 7.2.2 Market Forecast 7.3 Whole-Wheat Flour 7.3.1 Market Trends 7.3.2 Market Forecast 7.4 Fine Wheat Flour 7.4.1 Market Trends 7.4.2 Market Forecast 7.5 Bread Flour 7.5.1 Market Trends 7.5.2 Market Forecast 7.6 Others 7.6.1 Market Trends 7.6.2 Market Forecast 8 Market Breakup by End-Use 8.1 Food Use 8.1.1 Market Trends 8.1.2 Market Forecast 8.2 Feed Use 8.2.1 Market Trends 8.2.2 Market Forecast 8.3 Bio Fuel 8.3.1 Market Trends 8.3.2 Market Forecast 8.4 Others 8.4.1 Market Trends 8.4.2 Market Forecast 9 Market Breakup by Distribution Channel 9.1 Supermarkets and Hypermarkets 9.1.1 Market Trends 9.1.2 Market Forecast 9.2 Independent Retailers 9.2.1 Market Trends 9.2.2 Market Forecast 9.3 Convenience Stores 9.3.1 Market Trends 9.3.2 Market Forecast 9.4 Specialty Stores 9.4.1 Market Trends 9.4.2 Market Forecast 9.5 Online 9.5.1 Market Trends 9.5.2 Market Forecast 9.6 Others 9.6.1 Market Trends 9.6.2 Market Forecast 10 Market Breakup by Region 10.1 China 10.1.1 Market Trends 10.1.2 Market Forecast 10.2 India 10.2.1 Market Trends 10.2.2 Market Forecast 10.3 European Union 10.3.1 Market Trends 10.3.2 Market Forecast 10.4 Turkey 10.4.1 Market Trends 10.4.2 Market Forecast 10.5 United States of America 10.5.1 Market Trends 10.5.2 Market Forecast 10.6 Rest of the World 10.6.1 Market Trends 10.6.2 Market Forecast 11 Competitive Landscape 11.1 Competitive Structure 11.2 Key Players 12 Wheat Flour Manufacturing Process 12.1 Product Overview 12.2 Detailed Process Flow 12.3 Various Types of Unit Operations Involved 12.4 Conversion Rate of Feedstock 13 Project Details, Requirements and Costs Involved 13.1 Land Requirements and Expenditures 13.2 Plant Machinery 13.3 Raw Material Requirements and Expenditures 13.4 Packaging Requirements and Expenditures 13.5 Transportation Requirements and Expenditures 13.6 Utility Requirements and Expenditures 13.7 Manpower Requirements and Expenditures 13.8 Other Capital Investments 14 Loans and Financial Assistance 15 Project Economics 15.1 Capital Cost of the Project 15.2 Techno-Economic Parameters 15.3 Product Pricing and Margins Across Various Levels of the Supply Chain 15.4 Taxation and Depreciation 15.5 Income Projections 15.6 Expenditure Projections 15.7 Financial Analysis 15.8 Profit Analysis 16 Key Player Profiles
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野(加工食品)の最新刊レポート
IMARC Services Private Limited.社の加工食品分野での最新刊レポート
本レポートと同じKEY WORD(wheat)の最新刊レポートよくあるご質問IMARC Services Private Limited.社はどのような調査会社ですか?インドに調査拠点を持つ調査会社。幅広い分野をカバーしていますがケミカルに特に焦点を当てています。 もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
詳細検索
2024/11/15 10:26 157.84 円 166.62 円 202.61 円 |