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小麦粉の市場。世界の産業動向、シェア、サイズ、成長、機会、2022-2027年の予測


Wheat Flour Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2022-2027

世界の小麦粉市場は、2021年に2,305億米ドルの規模に達しました。今後、IMARCグループは、2027年には2935億米ドルに達し、2022年から2027年の間にCAGR4.02%を示すと予測しています。COVID-19の不確実性を念頭に... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
IMARC Services Private Limited.
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2022年4月14日 US$2,499
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134 英語

 

サマリー

世界の小麦粉市場は、2021年に2,305億米ドルの規模に達しました。今後、IMARCグループは、2027年には2935億米ドルに達し、2022年から2027年の間にCAGR4.02%を示すと予測しています。COVID-19の不確実性を念頭に置き、我々は様々な最終使用産業に対するパンデミックの直接的および間接的な影響を継続的に追跡・評価しています。これらの洞察は、市場の主要な貢献者として本レポートに含まれています。

小麦粉は現在、世界中で使用されている最も一般的な食品素材の1つです。コレステロール値の低下、代謝の改善、肥満の抑制、血糖値の調整など、健康に良い効果をもたらします。小麦粉は、生地に強度と弾力性を与え、焼いた製品の食感を良くするタンパク質であるグルテンを含んでいるため、広く使用されています。人口増加、可処分所得の増加、ベーカリー製品の消費量の増加、ライフスタイルの変化などの要因が、小麦粉の世界的な需要をさらに高めています。

小麦粉は、パン、麺、パスタ、朝食用シリアルなど、ベーカリーやファーストフード製品の主原料として使用されています。このような製品の需要拡大により、小麦粉の売上は世界的に増加しています。さらに、小麦粉は他の穀物から作られた小麦粉に比べて安価であるため、あらゆる社会経済層の消費者が容易に入手することができます。また、小麦粉メーカーは、国民の栄養ニーズに応えるため、ビタミンAを強化した小麦粉を発売しています。さらに、小麦粉はバイオプラスチック、接着剤、紙、シャンプーやリンスなどの製造にも使用されています。

主な市場細分化
IMARCグループは、世界の小麦粉市場の各サブセグメントにおける主要トレンドの分析と、2022年から2027年までの世界レベルおよび地域レベルでの予測を提供しています。当レポートでは、市場をタイプ、最終用途、流通チャネルに基づき分類しています。

タイプ別の内訳

万能小麦粉
セモリナ粉
全粒粉
上質小麦粉
パン用小麦粉
その他

小麦粉は、汎用、セモリナ、全粒粉、上質小麦、パンなどの製品タイプ別に分類されています。

最終用途別内訳。

食品用
飼料用
バイオ燃料
その他

市場はエンドユーザーによって、食品用途、飼料用途、バイオ燃料用途に分類されます。現在、小麦粉は主に食品産業において、様々な製品の製造に使用されています。

流通チャネル別の内訳。

スーパーマーケット、ハイパーマーケット
独立系小売店
コンビニエンスストア
専門店
オンライン
その他

市場は流通経路によって、スーパーマーケットやハイパーマーケット、独立系小売業者、コンビニエンスストア、専門店、オンラインに分類されます。このうち、スーパーマーケットとハイパーマーケットは、さまざまなブランドや製品を提供しているため、小麦粉の入手先として最も一般的なチャネルです。

地域別インサイト

中国
インド
欧州連合
トルコ
米国
その他の地域

地域別では、中国が最大の小麦粉市場であり、市場シェアの大部分を占めています。これは、中国の人口が多く、小麦粉の消費量が増加していることに起因しています。中国に続いて、インド、欧州連合、トルコ、米国が続いています。

競争環境。
小麦粉市場は、組織化された部門とされていない部門の両方で多数の大小のメーカーが活動しており、断片化されています。小麦粉のトップメーカーには以下のようなものがあります。

Wudeli Flour Mill Group
アーデントミルズLLC
アーチャー・ダニエルズ・ミッドランド社
ゼネラル・ミルズ
アライド・ピナクルPtyリミテッド
マニルドラ・ミリング・ピーブイティーリミテッド
アカルサン・フラワー
Korfez Flour Mills
ジョージ・ウェストン・フーズ・リミテッド
ホジソン・ミルズ本レポートで回答した主な質問
1.COVID-19が小麦粉の世界市場に与える影響とは?
2.2021年の世界の小麦粉の市場規模は?
3.予測期間(2022年〜2027年)の世界の小麦粉市場の展望はどうなるのか?
4.世界の小麦粉市場の主要なドライバーは何か?
5.小麦粉の世界市場における主要なトレンドは?
6.小麦粉の世界市場のタイプ別内訳は?
7.小麦粉の世界市場のエンドユーザー別構成は?
8.小麦粉の世界市場における流通チャネル別の内訳は?
9.小麦粉の世界市場における主要地域別市場とは?
10.小麦粉の世界市場におけるリーディングプレイヤーは?

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目次

1 Preface
2 Scope and Methodology
2.1 Objectives of the Study
2.2 Stakeholders
2.3 Data Sources
2.3.1 Primary Sources
2.3.2 Secondary Sources
2.4 Market Estimation
2.4.1 Bottom-Up Approach
2.4.2 Top-Down Approach
2.5 Forecasting Methodology
3 Executive Summary
4 Introduction
4.1 Overview
4.2 Key Industry Trends
5 Global Wheat Market
5.1 Market Overview
5.2 Market Performance
5.2.1 Production Volume Trends
5.2.2 Consumption Volume Trends
5.2.3 Consumption Value Trends
5.3 Price Trends
5.4 Market Breakup by Region
5.5 Market Breakup by End-Use
6 Global Wheat Flour Market
6.1 Market Overview
6.2 Market Performance
6.2.1 Production Volume Trends
6.2.2 Consumption Volume Trends
6.2.3 Consumption Value Trends
6.3 Price Analysis
6.3.1 Key Price Indicators
6.3.2 Price Structure
6.3.3 Price Trends
6.4 Impact of COVID-19
6.5 Market Breakup by Type
6.6 Market Breakup by End-Use
6.7 Market Breakup by Distribution Channel
6.8 Market Breakup by Region
6.9 Market Forecast
6.10 SWOT Analysis
6.10.1 Overview
6.10.2 Strengths
6.10.3 Weakness
6.10.4 Opportunity
6.10.5 Threats
6.11 Value Chain Analysis
6.11.1 Raw Material Procurement
6.11.2 Manufacturing
6.11.3 Marketing
6.11.4 Distribution
6.11.5 Exports
6.11.6 End-Use
6.12 Porter’s Five Forces Analysis
6.12.1 Overview
6.12.2 Bargaining Power of Buyers
6.12.3 Bargaining Power of Suppliers
6.12.4 Degree of Competition
6.12.5 Threat of New Entrants
6.12.6 Threat of Substitutes
6.13 Key Market Drivers and Success Factors
7 Market Breakup by Type
7.1 All-Purpose Flour
7.1.1 Market Trends
7.1.2 Market Forecast
7.2 Semolina Flour
7.2.1 Market Trends
7.2.2 Market Forecast
7.3 Whole-Wheat Flour
7.3.1 Market Trends
7.3.2 Market Forecast
7.4 Fine Wheat Flour
7.4.1 Market Trends
7.4.2 Market Forecast
7.5 Bread Flour
7.5.1 Market Trends
7.5.2 Market Forecast
7.6 Others
7.6.1 Market Trends
7.6.2 Market Forecast
8 Market Breakup by End-Use
8.1 Food Use
8.1.1 Market Trends
8.1.2 Market Forecast
8.2 Feed Use
8.2.1 Market Trends
8.2.2 Market Forecast
8.3 Bio Fuel
8.3.1 Market Trends
8.3.2 Market Forecast
8.4 Others
8.4.1 Market Trends
8.4.2 Market Forecast
9 Market Breakup by Distribution Channel
9.1 Supermarkets and Hypermarkets
9.1.1 Market Trends
9.1.2 Market Forecast
9.2 Independent Retailers
9.2.1 Market Trends
9.2.2 Market Forecast
9.3 Convenience Stores
9.3.1 Market Trends
9.3.2 Market Forecast
9.4 Specialty Stores
9.4.1 Market Trends
9.4.2 Market Forecast
9.5 Online
9.5.1 Market Trends
9.5.2 Market Forecast
9.6 Others
9.6.1 Market Trends
9.6.2 Market Forecast
10 Market Breakup by Region
10.1 China
10.1.1 Market Trends
10.1.2 Market Forecast
10.2 India
10.2.1 Market Trends
10.2.2 Market Forecast
10.3 European Union
10.3.1 Market Trends
10.3.2 Market Forecast
10.4 Turkey
10.4.1 Market Trends
10.4.2 Market Forecast
10.5 United States of America
10.5.1 Market Trends
10.5.2 Market Forecast
10.6 Rest of the World
10.6.1 Market Trends
10.6.2 Market Forecast
11 Competitive Landscape
11.1 Competitive Structure
11.2 Key Players
12 Wheat Flour Manufacturing Process
12.1 Product Overview
12.2 Detailed Process Flow
12.3 Various Types of Unit Operations Involved
12.4 Conversion Rate of Feedstock
13 Project Details, Requirements and Costs Involved
13.1 Land Requirements and Expenditures
13.2 Plant Machinery
13.3 Raw Material Requirements and Expenditures
13.4 Packaging Requirements and Expenditures
13.5 Transportation Requirements and Expenditures
13.6 Utility Requirements and Expenditures
13.7 Manpower Requirements and Expenditures
13.8 Other Capital Investments
14 Loans and Financial Assistance
15 Project Economics
15.1 Capital Cost of the Project
15.2 Techno-Economic Parameters
15.3 Product Pricing and Margins Across Various Levels of the Supply Chain
15.4 Taxation and Depreciation
15.5 Income Projections
15.6 Expenditure Projections
15.7 Financial Analysis
15.8 Profit Analysis
16 Key Player Profiles

 

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Summary

The global wheat flour market reached a value of US$ 230.5 Billion in 2021. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 293.5 Billion by 2027, exhibiting a CAGR of 4.02% during 2022-2027. Keeping in mind the uncertainties of COVID-19, we are continuously tracking and evaluating the direct as well as the indirect influence of the pandemic on different end use industries. These insights are included in the report as a major market contributor.

Wheat flour currently represents one of the most popular food ingredients used across the globe. It offers health benefits such as lowering cholesterol levels, improving metabolism, controlling obesity and regulating blood sugar levels. Wheat flour is used extensively owing to the presence of gluten, a protein that provides strength and elasticity to the dough as well as adds to the texture of baked products. Factors such as population growth, increasing disposable incomes, rising consumption of bakery products and changing lifestyles have further added to the global demand for wheat flour.

Wheat flour is used as the main ingredient in several bakery and fast food products such as bread, noodles, pasta and breakfast cereals. Growth in the demand for these products has led to an escalation in the overall sales of wheat flour across the globe. Moreover, wheat flour is inexpensive as compared to the flour made from other grains on account of which it is easily available to consumers belonging to all socio-economic groups. Manufacturers have also introduced vitamin-A fortified wheat flour to cater to the nutritional needs of the population. Apart from this, wheat flour is now also being used for producing bioplastics, adhesives, paper, shampoos and conditioners, and other products.

Key Market Segmentation:
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global wheat flour market, along with forecasts at the global and regional level from 2022-2027. Our report has categorized the market based on type, end-use and distribution channel.

Breakup by Type:

All-Purpose Flour
Semolina Flour
Whole-Wheat Flour
Fine Wheat Flour
Bread Flour
Others

The wheat flour industry has been segmented on the basis of product types which mainly include all-purpose, semolina, whole-wheat, fine wheat and bread.

Breakup by End-Use:

Food Use
Feed Use
Bio-Fuel
Others

Based on end-users, the market has been segregated into food use, feed use and bio-fuel use. Currently, wheat flour is majorly used in the food industry for preparing a wide variety of products.

Breakup by Distribution Channel:

Supermarkets and Hypermarkets
Independent Retailers
Convenience Stores
Specialty Stores
Online
Others

The market has been categorized on the basis of distribution channels into supermarkets and hypermarkets, independent retailers, convenience stores, specialty stores and online. Amongst these, supermarkets and hypermarkets are the most common channels used for obtaining wheat flour as they offer a varied range of brands and products.

Regional Insights:

China
India
European Union
Turkey
United States
Rest of the World

On the geographical front, China represents the largest wheat flour market, holding the majority of the market share. This can be attributed to the large population in the country which has led to a rise in the overall consumption of wheat flour. China is followed by India, the European Union, Turkey and the United States.

Competitive Landscape:
The wheat flour market is fragmented with a number of small and large manufacturers operating in both organized and unorganized sectors. Some of the top wheat flour manufacturers operating in the market are:

Wudeli Flour Mill Group
Ardent Mills LLC
Archer Daniels Midland Company
General Mills
Allied Pinnacle Pty Limited
Manildra Milling Pvt Ltd
Acarsan Flour
Korfez Flour Mills
George Weston Foods Limited
Hodgson Mill, Inc. Key Questions Answered in This Report
1. What is the impact of COVID-19 on the global wheat flour market?
2. What was the global wheat flour market size in 2021?
3. What will be the global wheat flour market outlook during the forecast period (2022-2027)?
4. What are the major global wheat flour market drivers?
5. What are the major trends in the global wheat flour market?
6. What is the global wheat flour market breakup by type?
7. What is the global wheat flour market breakup by end use?
8. What is the global wheat flour market breakup by distribution channel?
9. What are the major regional markets in the global wheat flour industry?
10. Who are the leading players in the global wheat flour industry?



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Table of Contents

1 Preface
2 Scope and Methodology
2.1 Objectives of the Study
2.2 Stakeholders
2.3 Data Sources
2.3.1 Primary Sources
2.3.2 Secondary Sources
2.4 Market Estimation
2.4.1 Bottom-Up Approach
2.4.2 Top-Down Approach
2.5 Forecasting Methodology
3 Executive Summary
4 Introduction
4.1 Overview
4.2 Key Industry Trends
5 Global Wheat Market
5.1 Market Overview
5.2 Market Performance
5.2.1 Production Volume Trends
5.2.2 Consumption Volume Trends
5.2.3 Consumption Value Trends
5.3 Price Trends
5.4 Market Breakup by Region
5.5 Market Breakup by End-Use
6 Global Wheat Flour Market
6.1 Market Overview
6.2 Market Performance
6.2.1 Production Volume Trends
6.2.2 Consumption Volume Trends
6.2.3 Consumption Value Trends
6.3 Price Analysis
6.3.1 Key Price Indicators
6.3.2 Price Structure
6.3.3 Price Trends
6.4 Impact of COVID-19
6.5 Market Breakup by Type
6.6 Market Breakup by End-Use
6.7 Market Breakup by Distribution Channel
6.8 Market Breakup by Region
6.9 Market Forecast
6.10 SWOT Analysis
6.10.1 Overview
6.10.2 Strengths
6.10.3 Weakness
6.10.4 Opportunity
6.10.5 Threats
6.11 Value Chain Analysis
6.11.1 Raw Material Procurement
6.11.2 Manufacturing
6.11.3 Marketing
6.11.4 Distribution
6.11.5 Exports
6.11.6 End-Use
6.12 Porter’s Five Forces Analysis
6.12.1 Overview
6.12.2 Bargaining Power of Buyers
6.12.3 Bargaining Power of Suppliers
6.12.4 Degree of Competition
6.12.5 Threat of New Entrants
6.12.6 Threat of Substitutes
6.13 Key Market Drivers and Success Factors
7 Market Breakup by Type
7.1 All-Purpose Flour
7.1.1 Market Trends
7.1.2 Market Forecast
7.2 Semolina Flour
7.2.1 Market Trends
7.2.2 Market Forecast
7.3 Whole-Wheat Flour
7.3.1 Market Trends
7.3.2 Market Forecast
7.4 Fine Wheat Flour
7.4.1 Market Trends
7.4.2 Market Forecast
7.5 Bread Flour
7.5.1 Market Trends
7.5.2 Market Forecast
7.6 Others
7.6.1 Market Trends
7.6.2 Market Forecast
8 Market Breakup by End-Use
8.1 Food Use
8.1.1 Market Trends
8.1.2 Market Forecast
8.2 Feed Use
8.2.1 Market Trends
8.2.2 Market Forecast
8.3 Bio Fuel
8.3.1 Market Trends
8.3.2 Market Forecast
8.4 Others
8.4.1 Market Trends
8.4.2 Market Forecast
9 Market Breakup by Distribution Channel
9.1 Supermarkets and Hypermarkets
9.1.1 Market Trends
9.1.2 Market Forecast
9.2 Independent Retailers
9.2.1 Market Trends
9.2.2 Market Forecast
9.3 Convenience Stores
9.3.1 Market Trends
9.3.2 Market Forecast
9.4 Specialty Stores
9.4.1 Market Trends
9.4.2 Market Forecast
9.5 Online
9.5.1 Market Trends
9.5.2 Market Forecast
9.6 Others
9.6.1 Market Trends
9.6.2 Market Forecast
10 Market Breakup by Region
10.1 China
10.1.1 Market Trends
10.1.2 Market Forecast
10.2 India
10.2.1 Market Trends
10.2.2 Market Forecast
10.3 European Union
10.3.1 Market Trends
10.3.2 Market Forecast
10.4 Turkey
10.4.1 Market Trends
10.4.2 Market Forecast
10.5 United States of America
10.5.1 Market Trends
10.5.2 Market Forecast
10.6 Rest of the World
10.6.1 Market Trends
10.6.2 Market Forecast
11 Competitive Landscape
11.1 Competitive Structure
11.2 Key Players
12 Wheat Flour Manufacturing Process
12.1 Product Overview
12.2 Detailed Process Flow
12.3 Various Types of Unit Operations Involved
12.4 Conversion Rate of Feedstock
13 Project Details, Requirements and Costs Involved
13.1 Land Requirements and Expenditures
13.2 Plant Machinery
13.3 Raw Material Requirements and Expenditures
13.4 Packaging Requirements and Expenditures
13.5 Transportation Requirements and Expenditures
13.6 Utility Requirements and Expenditures
13.7 Manpower Requirements and Expenditures
13.8 Other Capital Investments
14 Loans and Financial Assistance
15 Project Economics
15.1 Capital Cost of the Project
15.2 Techno-Economic Parameters
15.3 Product Pricing and Margins Across Various Levels of the Supply Chain
15.4 Taxation and Depreciation
15.5 Income Projections
15.6 Expenditure Projections
15.7 Financial Analysis
15.8 Profit Analysis
16 Key Player Profiles

 

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