グルテンフリーベーキングミックスの世界市場規模調査&予測、製品別(クッキー、ケーキ&ペストリー、パン、ピザ、その他)、流通チャネル別(食料品店、量販店、独立系ナチュラル&ヘルスフードストア、クラブストア、ドラッグストア、その他)、地域分析、2022-2029年Global Gluten-free Baking Mixes Market Size study & Forecast, by Product (Cookies, Cakes & Pastries, Bread, Pizza, Others), by Distribution Channel (Grocery Stores, Mass Merchandiser, Independent Natural or Health Food Store, Club Stores, Drug Stores, Others) and Regional Analysis, 2022-2029 世界のグルテンフリーベーキングミックス市場は、2021年に約4億2043万米ドルと評価され、予測期間2022-2029年には7.5%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。グルテンフリーベーキングミックスは、グ... もっと見る
サマリー世界のグルテンフリーベーキングミックス市場は、2021年に約4億2043万米ドルと評価され、予測期間2022-2029年には7.5%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。グルテンフリーベーキングミックスは、グルテンを含む成分を含まない焼き菓子の調理に使用される材料の混合製剤です。ベーカリー食品の消費量の増加、便利な健康食品への需要の高まり、特にミレニアル世代やZ世代の健康志向の高い需要と相まって、全世界で市場成長の要因となっています。セリアック病や過敏性腸症候群(IBS)の高い有病率は、全世界の市場成長を促進する重要な要因となっています。IBSについては、世界人口の約5-10%がIBSに罹患していると推定され、そのうちの35%から40%が男性、60%から65%が女性であり、ほとんどの人が50歳未満であると報告されています。そのため、IBSの増加により、グルテンフリーのベーキングミックスに対する需要が高まり、市場の成長が加速しています。さらに、グルテンフリーベーキングミックスに対する人々の意識の高まりや、主要な市場関係者による投資の増加は、予測される数年間において、市場にさまざまな成長の見通しをもたらしています。しかし、原材料価格の変動は、2022年から2029年の予測期間を通じて、市場の成長に挑戦しています。 世界のグルテンフリーベーキングミックス市場の調査において考慮された主要地域は、アジア太平洋、北米、ヨーロッパ、ラテンアメリカ、およびその他の地域です。北米は、セリアック病の有病率の増加や、グルテンが健康に及ぼす副作用に関する意識の高まりにより、収益面で市場を支配しています。一方、アジア太平洋地域は、消費者の健康的なライフスタイルへの嗜好の高まり、アレルギー疾患の増加、健康食品への需要の高まりなどの要因から、予測期間中に最も高いCAGRで成長すると予想されます。 本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通りです: General Mills, Inc. コナグラブランズ社 キニッキニックフーズ社(Kinnikinnick Foods, Inc. ウィリアムズソノマ、Inc. コンチネンタルミルズ、Inc. パーテイクフーズ チェベ ナチュプロ キングアーサーベーキングカンパニー社 サルドセプトファインフーズ 市場における最近の動向 2020年6月、SalDoce Fine Foodsは、より大きな市場シェアを獲得するために品質と革新性に狙いを定めたブランドYesYouCanを通じてeBayとAmazon Australiaに製品を導入しました。 世界のグルテンフリーベーキングミックス市場レポートスコープ: 過去データ2019-2020-2021 推計基準年 2021年 予測期間2022年〜2029年 レポート対象 売上高予測、企業ランキング、競合環境、成長要因、トレンド カバーするセグメント 製品、流通チャネル、地域 地域範囲 北米、欧州、アジア太平洋、中南米、その他の地域 カスタマイズ範囲 レポート購入時に無料カスタマイズ(アナリストの作業時間8時間相当まで)。国、地域、セグメントスコープの追加・変更*。 本調査の目的は、近年における様々なセグメントおよび国の市場規模を定義し、今後数年間の値を予測することである。本レポートは、調査対象国において、業界の質的・量的な側面を取り入れるよう設計されています。 また、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場での潜在的な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明します: 製品別 クッキー ケーキ&ペストリー パン ピザ その他 流通チャネル別 グロッサリーストア 量販店 独立系自然食品店・健康食品店 クラブストア ドラッグストア その他 地域別 北アメリカ 米国 カナダ 欧州 英国 ドイツ フランス スペイン イタリア ROE アジア・パシフィック 中国 インド 日本 オーストラリア 韓国 ロアパック ラテンアメリカ ブラジル メキシコ RoLA その他の地域(Rest of the World 目次Chapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2019-2029 (USD Million) 1.2.1. Gluten-free Baking Mixes Market, by Region, 2019-2029 (USD Million) 1.2.2. Gluten-free Baking Mixes Market, by Product, 2019-2029 (USD Million) 1.2.3. Gluten-free Baking Mixes Market, by Distribution Channel, 2019-2029 (USD Million) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Gluten-free Baking Mixes Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Gluten-free Baking Mixes Market Dynamics 3.1. Gluten-free Baking Mixes Market Impact Analysis (2019-2029) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Rising prevalence of celiac disease and Irritable Bowel Syndrome 3.1.1.2. Increasing consumption of bakery foods 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Volatility in the prices of raw materials 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Growing awareness about gluten-free baking mixes among the population 3.1.3.2. Increasing investment by the leading market players Chapter 4. Global Gluten-free Baking Mixes Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.2. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2029) 4.3. PEST Analysis 4.3.1. Political 4.3.2. Economical 4.3.3. Social 4.3.4. Technological 4.4. Top investment opportunity 4.5. Top winning strategies 4.6. Industry Experts Prospective 4.7. Analyst Recommendation & Conclusion Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario Chapter 6. Global Gluten-free Baking Mixes Market, by Product 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Gluten-free Baking Mixes Market by Product, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Gluten-free Baking Mixes Market Estimates & Forecasts by Product 2019-2029 (USD Million) 6.4. Gluten-free Baking Mixes Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Cookies 6.4.2. Cakes & Pastries 6.4.3. Bread 6.4.4. Pizza 6.4.5. Others Chapter 7. Global Gluten-free Baking Mixes Market, by Distribution Channel 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Gluten-free Baking Mixes Market by Distribution Channel, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Gluten-free Baking Mixes Market Estimates & Forecasts by Distribution Channel 2019-2029 (USD Million) 7.4. Gluten-free Baking Mixes Market, Sub Segment Analysis 7.4.1. Grocery Stores 7.4.2. Mass Merchandiser 7.4.3. Independent Natural or Health Food Store 7.4.4. Club Stores 7.4.5. Drug Stores 7.4.6. Others Chapter 8. Global Gluten-free Baking Mixes Market, Regional Analysis 8.1. Gluten-free Baking Mixes Market, Regional Market Snapshot 8.2. North America Gluten-free Baking Mixes Market 8.2.1. U.S. Gluten-free Baking Mixes Market 8.2.1.1. Product breakdown estimates & forecasts, 2019-2029 8.2.1.2. Distribution Channel breakdown estimates & forecasts, 2019-2029 8.2.2. Canada Gluten-free Baking Mixes Market 8.3. Europe Gluten-free Baking Mixes Market Snapshot 8.3.1. U.K. Gluten-free Baking Mixes Market 8.3.2. Germany Gluten-free Baking Mixes Market 8.3.3. France Gluten-free Baking Mixes Market 8.3.4. Spain Gluten-free Baking Mixes Market 8.3.5. Italy Gluten-free Baking Mixes Market 8.3.6. Rest of Europe Gluten-free Baking Mixes Market 8.4. Asia-Pacific Gluten-free Baking Mixes Market Snapshot 8.4.1. China Gluten-free Baking Mixes Market 8.4.2. India Gluten-free Baking Mixes Market 8.4.3. Japan Gluten-free Baking Mixes Market 8.4.4. Australia Gluten-free Baking Mixes Market 8.4.5. South Korea Gluten-free Baking Mixes Market 8.4.6. Rest of Asia Pacific Gluten-free Baking Mixes Market 8.5. Latin America Gluten-free Baking Mixes Market Snapshot 8.5.1. Brazil Gluten-free Baking Mixes Market 8.5.2. Mexico Gluten-free Baking Mixes Market 8.5.3. Rest of Latin America Gluten-free Baking Mixes Market 8.6. Rest of The World Gluten-free Baking Mixes Market Chapter 9. Competitive Intelligence 9.1. Top Market Strategies 9.2. Company Profiles 9.2.1. General Mills, Inc. 9.2.1.1. Key Information 9.2.1.2. Overview 9.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 9.2.1.4. Product Summary 9.2.1.5. Recent Developments 9.2.2. Conagra Brands, Inc. 9.2.3. Kinnikinnick Foods, Inc. 9.2.4. Williams-Sonoma, Inc. 9.2.5. Continental Mills, Inc. 9.2.6. Partake Foods 9.2.7. Chebe 9.2.8. Naturpro 9.2.9. King Arthur Baking Company, Inc. 9.2.10. SalDoce Fine Foods Chapter 10. Research Process 10.1. Research Process 10.1.1. Data Mining 10.1.2. Analysis 10.1.3. Market Estimation 10.1.4. Validation 10.1.5. Publishing 10.2. Research Attributes 10.3. Research Assumption
SummaryGlobal Gluten-free Baking Mixes Market is valued at approximately USD 420.43 million in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 7.5% over the forecast period 2022-2029. Gluten-free baking mixes are a mixed formulation of ingredients used for the cooking of baked goods that do not contain gluten-containing ingredients. The growing consumption of bakery foods, rising demand for convenient healthy food items, coupled with the high demand among health consciousness, especially among millennials and Gen Z, are attributing to the market growth across the globe. Table of ContentsChapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2019-2029 (USD Million) 1.2.1. Gluten-free Baking Mixes Market, by Region, 2019-2029 (USD Million) 1.2.2. Gluten-free Baking Mixes Market, by Product, 2019-2029 (USD Million) 1.2.3. Gluten-free Baking Mixes Market, by Distribution Channel, 2019-2029 (USD Million) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Gluten-free Baking Mixes Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Gluten-free Baking Mixes Market Dynamics 3.1. Gluten-free Baking Mixes Market Impact Analysis (2019-2029) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Rising prevalence of celiac disease and Irritable Bowel Syndrome 3.1.1.2. Increasing consumption of bakery foods 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Volatility in the prices of raw materials 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Growing awareness about gluten-free baking mixes among the population 3.1.3.2. Increasing investment by the leading market players Chapter 4. Global Gluten-free Baking Mixes Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.2. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2029) 4.3. PEST Analysis 4.3.1. Political 4.3.2. Economical 4.3.3. Social 4.3.4. Technological 4.4. Top investment opportunity 4.5. Top winning strategies 4.6. Industry Experts Prospective 4.7. Analyst Recommendation & Conclusion Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario Chapter 6. Global Gluten-free Baking Mixes Market, by Product 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Gluten-free Baking Mixes Market by Product, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Gluten-free Baking Mixes Market Estimates & Forecasts by Product 2019-2029 (USD Million) 6.4. Gluten-free Baking Mixes Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Cookies 6.4.2. Cakes & Pastries 6.4.3. Bread 6.4.4. Pizza 6.4.5. Others Chapter 7. Global Gluten-free Baking Mixes Market, by Distribution Channel 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Gluten-free Baking Mixes Market by Distribution Channel, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Gluten-free Baking Mixes Market Estimates & Forecasts by Distribution Channel 2019-2029 (USD Million) 7.4. Gluten-free Baking Mixes Market, Sub Segment Analysis 7.4.1. Grocery Stores 7.4.2. Mass Merchandiser 7.4.3. Independent Natural or Health Food Store 7.4.4. Club Stores 7.4.5. Drug Stores 7.4.6. Others Chapter 8. Global Gluten-free Baking Mixes Market, Regional Analysis 8.1. Gluten-free Baking Mixes Market, Regional Market Snapshot 8.2. North America Gluten-free Baking Mixes Market 8.2.1. U.S. Gluten-free Baking Mixes Market 8.2.1.1. Product breakdown estimates & forecasts, 2019-2029 8.2.1.2. Distribution Channel breakdown estimates & forecasts, 2019-2029 8.2.2. Canada Gluten-free Baking Mixes Market 8.3. Europe Gluten-free Baking Mixes Market Snapshot 8.3.1. U.K. Gluten-free Baking Mixes Market 8.3.2. Germany Gluten-free Baking Mixes Market 8.3.3. France Gluten-free Baking Mixes Market 8.3.4. Spain Gluten-free Baking Mixes Market 8.3.5. Italy Gluten-free Baking Mixes Market 8.3.6. Rest of Europe Gluten-free Baking Mixes Market 8.4. Asia-Pacific Gluten-free Baking Mixes Market Snapshot 8.4.1. China Gluten-free Baking Mixes Market 8.4.2. India Gluten-free Baking Mixes Market 8.4.3. Japan Gluten-free Baking Mixes Market 8.4.4. Australia Gluten-free Baking Mixes Market 8.4.5. South Korea Gluten-free Baking Mixes Market 8.4.6. Rest of Asia Pacific Gluten-free Baking Mixes Market 8.5. Latin America Gluten-free Baking Mixes Market Snapshot 8.5.1. Brazil Gluten-free Baking Mixes Market 8.5.2. Mexico Gluten-free Baking Mixes Market 8.5.3. Rest of Latin America Gluten-free Baking Mixes Market 8.6. Rest of The World Gluten-free Baking Mixes Market Chapter 9. Competitive Intelligence 9.1. Top Market Strategies 9.2. Company Profiles 9.2.1. General Mills, Inc. 9.2.1.1. Key Information 9.2.1.2. Overview 9.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 9.2.1.4. Product Summary 9.2.1.5. Recent Developments 9.2.2. Conagra Brands, Inc. 9.2.3. Kinnikinnick Foods, Inc. 9.2.4. Williams-Sonoma, Inc. 9.2.5. Continental Mills, Inc. 9.2.6. Partake Foods 9.2.7. Chebe 9.2.8. Naturpro 9.2.9. King Arthur Baking Company, Inc. 9.2.10. SalDoce Fine Foods Chapter 10. Research Process 10.1. Research Process 10.1.1. Data Mining 10.1.2. Analysis 10.1.3. Market Estimation 10.1.4. Validation 10.1.5. Publishing 10.2. Research Attributes 10.3. Research Assumption
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野(通信回線)の最新刊レポート
Bizwit Research & Consulting LLP 社の最新刊レポート
本レポートと同じKEY WORD(channel)の最新刊レポート
よくあるご質問Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
詳細検索
2024/10/31 10:26 154.64 円 168.23 円 203.01 円 |