世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

グルテンフリーベーキングミックスの世界市場規模調査&予測、製品別(クッキー、ケーキ&ペストリー、パン、ピザ、その他)、流通チャネル別(食料品店、量販店、独立系ナチュラル&ヘルスフードストア、クラブストア、ドラッグストア、その他)、地域分析、2022-2029年


Global Gluten-free Baking Mixes Market Size study & Forecast, by Product (Cookies, Cakes & Pastries, Bread, Pizza, Others), by Distribution Channel (Grocery Stores, Mass Merchandiser, Independent Natural or Health Food Store, Club Stores, Drug Stores, Others) and Regional Analysis, 2022-2029

世界のグルテンフリーベーキングミックス市場は、2021年に約4億2043万米ドルと評価され、予測期間2022-2029年には7.5%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。グルテンフリーベーキングミックスは、グ... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Bizwit Research & Consulting LLP
ビズウィットリサーチ&コンサルティング
2023年1月29日 US$4,950
シングルユーザライセンス(印刷不可)
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
200 英語

 

サマリー

世界のグルテンフリーベーキングミックス市場は、2021年に約4億2043万米ドルと評価され、予測期間2022-2029年には7.5%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。グルテンフリーベーキングミックスは、グルテンを含む成分を含まない焼き菓子の調理に使用される材料の混合製剤です。ベーカリー食品の消費量の増加、便利な健康食品への需要の高まり、特にミレニアル世代やZ世代の健康志向の高い需要と相まって、全世界で市場成長の要因となっています。

セリアック病や過敏性腸症候群(IBS)の高い有病率は、全世界の市場成長を促進する重要な要因となっています。IBSについては、世界人口の約5-10%がIBSに罹患していると推定され、そのうちの35%から40%が男性、60%から65%が女性であり、ほとんどの人が50歳未満であると報告されています。そのため、IBSの増加により、グルテンフリーのベーキングミックスに対する需要が高まり、市場の成長が加速しています。さらに、グルテンフリーベーキングミックスに対する人々の意識の高まりや、主要な市場関係者による投資の増加は、予測される数年間において、市場にさまざまな成長の見通しをもたらしています。しかし、原材料価格の変動は、2022年から2029年の予測期間を通じて、市場の成長に挑戦しています。

世界のグルテンフリーベーキングミックス市場の調査において考慮された主要地域は、アジア太平洋、北米、ヨーロッパ、ラテンアメリカ、およびその他の地域です。北米は、セリアック病の有病率の増加や、グルテンが健康に及ぼす副作用に関する意識の高まりにより、収益面で市場を支配しています。一方、アジア太平洋地域は、消費者の健康的なライフスタイルへの嗜好の高まり、アレルギー疾患の増加、健康食品への需要の高まりなどの要因から、予測期間中に最も高いCAGRで成長すると予想されます。

本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通りです:
General Mills, Inc.
コナグラブランズ社
キニッキニックフーズ社(Kinnikinnick Foods, Inc.
ウィリアムズソノマ、Inc.
コンチネンタルミルズ、Inc.
パーテイクフーズ
チェベ
ナチュプロ
キングアーサーベーキングカンパニー社
サルドセプトファインフーズ

市場における最近の動向
 2020年6月、SalDoce Fine Foodsは、より大きな市場シェアを獲得するために品質と革新性に狙いを定めたブランドYesYouCanを通じてeBayとAmazon Australiaに製品を導入しました。


世界のグルテンフリーベーキングミックス市場レポートスコープ:
過去データ2019-2020-2021
推計基準年 2021年
予測期間2022年〜2029年
レポート対象 売上高予測、企業ランキング、競合環境、成長要因、トレンド
カバーするセグメント 製品、流通チャネル、地域
地域範囲 北米、欧州、アジア太平洋、中南米、その他の地域
カスタマイズ範囲 レポート購入時に無料カスタマイズ(アナリストの作業時間8時間相当まで)。国、地域、セグメントスコープの追加・変更*。




本調査の目的は、近年における様々なセグメントおよび国の市場規模を定義し、今後数年間の値を予測することである。本レポートは、調査対象国において、業界の質的・量的な側面を取り入れるよう設計されています。

また、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場での潜在的な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明します:

製品別
クッキー
ケーキ&ペストリー
パン
ピザ
その他
流通チャネル別
グロッサリーストア
量販店
独立系自然食品店・健康食品店
クラブストア
ドラッグストア
その他
地域別
北アメリカ
米国
カナダ
欧州
英国
ドイツ
フランス
スペイン
イタリア
ROE
アジア・パシフィック
中国
インド
日本
オーストラリア
韓国
ロアパック
ラテンアメリカ
ブラジル
メキシコ
RoLA
その他の地域(Rest of the World

ページTOPに戻る


目次

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2019-2029 (USD Million)
1.2.1. Gluten-free Baking Mixes Market, by Region, 2019-2029 (USD Million)
1.2.2. Gluten-free Baking Mixes Market, by Product, 2019-2029 (USD Million)
1.2.3. Gluten-free Baking Mixes Market, by Distribution Channel, 2019-2029 (USD Million)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Gluten-free Baking Mixes Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Gluten-free Baking Mixes Market Dynamics
3.1. Gluten-free Baking Mixes Market Impact Analysis (2019-2029)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Rising prevalence of celiac disease and Irritable Bowel Syndrome
3.1.1.2. Increasing consumption of bakery foods
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Volatility in the prices of raw materials
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Growing awareness about gluten-free baking mixes among the population
3.1.3.2. Increasing investment by the leading market players
Chapter 4. Global Gluten-free Baking Mixes Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.2. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2029)
4.3. PEST Analysis
4.3.1. Political
4.3.2. Economical
4.3.3. Social
4.3.4. Technological
4.4. Top investment opportunity
4.5. Top winning strategies
4.6. Industry Experts Prospective
4.7. Analyst Recommendation & Conclusion
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario
Chapter 6. Global Gluten-free Baking Mixes Market, by Product
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Gluten-free Baking Mixes Market by Product, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Gluten-free Baking Mixes Market Estimates & Forecasts by Product 2019-2029 (USD Million)
6.4. Gluten-free Baking Mixes Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Cookies
6.4.2. Cakes & Pastries
6.4.3. Bread
6.4.4. Pizza
6.4.5. Others
Chapter 7. Global Gluten-free Baking Mixes Market, by Distribution Channel
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Gluten-free Baking Mixes Market by Distribution Channel, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Gluten-free Baking Mixes Market Estimates & Forecasts by Distribution Channel 2019-2029 (USD Million)
7.4. Gluten-free Baking Mixes Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Grocery Stores
7.4.2. Mass Merchandiser
7.4.3. Independent Natural or Health Food Store
7.4.4. Club Stores
7.4.5. Drug Stores
7.4.6. Others
Chapter 8. Global Gluten-free Baking Mixes Market, Regional Analysis
8.1. Gluten-free Baking Mixes Market, Regional Market Snapshot
8.2. North America Gluten-free Baking Mixes Market
8.2.1. U.S. Gluten-free Baking Mixes Market
8.2.1.1. Product breakdown estimates & forecasts, 2019-2029
8.2.1.2. Distribution Channel breakdown estimates & forecasts, 2019-2029
8.2.2. Canada Gluten-free Baking Mixes Market
8.3. Europe Gluten-free Baking Mixes Market Snapshot
8.3.1. U.K. Gluten-free Baking Mixes Market
8.3.2. Germany Gluten-free Baking Mixes Market
8.3.3. France Gluten-free Baking Mixes Market
8.3.4. Spain Gluten-free Baking Mixes Market
8.3.5. Italy Gluten-free Baking Mixes Market
8.3.6. Rest of Europe Gluten-free Baking Mixes Market
8.4. Asia-Pacific Gluten-free Baking Mixes Market Snapshot
8.4.1. China Gluten-free Baking Mixes Market
8.4.2. India Gluten-free Baking Mixes Market
8.4.3. Japan Gluten-free Baking Mixes Market
8.4.4. Australia Gluten-free Baking Mixes Market
8.4.5. South Korea Gluten-free Baking Mixes Market
8.4.6. Rest of Asia Pacific Gluten-free Baking Mixes Market
8.5. Latin America Gluten-free Baking Mixes Market Snapshot
8.5.1. Brazil Gluten-free Baking Mixes Market
8.5.2. Mexico Gluten-free Baking Mixes Market
8.5.3. Rest of Latin America Gluten-free Baking Mixes Market
8.6. Rest of The World Gluten-free Baking Mixes Market

Chapter 9. Competitive Intelligence
9.1. Top Market Strategies
9.2. Company Profiles
9.2.1. General Mills, Inc.
9.2.1.1. Key Information
9.2.1.2. Overview
9.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
9.2.1.4. Product Summary
9.2.1.5. Recent Developments
9.2.2. Conagra Brands, Inc.
9.2.3. Kinnikinnick Foods, Inc.
9.2.4. Williams-Sonoma, Inc.
9.2.5. Continental Mills, Inc.
9.2.6. Partake Foods
9.2.7. Chebe
9.2.8. Naturpro
9.2.9. King Arthur Baking Company, Inc.
9.2.10. SalDoce Fine Foods
Chapter 10. Research Process
10.1. Research Process
10.1.1. Data Mining
10.1.2. Analysis
10.1.3. Market Estimation
10.1.4. Validation
10.1.5. Publishing
10.2. Research Attributes
10.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る


 

Summary

Global Gluten-free Baking Mixes Market is valued at approximately USD 420.43 million in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 7.5% over the forecast period 2022-2029. Gluten-free baking mixes are a mixed formulation of ingredients used for the cooking of baked goods that do not contain gluten-containing ingredients. The growing consumption of bakery foods, rising demand for convenient healthy food items, coupled with the high demand among health consciousness, especially among millennials and Gen Z, are attributing to the market growth across the globe.

The high prevalence of celiac disease and Irritable Bowel Syndrome (IBS) is the key factor that are propelling market growth across the globe. About IBS reported that it was estimated that there were approximately 5-10% of the global population is affected by IBS, in which 35% to 40% are male and 60% to 65% of individuals female, along with most people are under the age of 50. Thereby, the growing incidences of IBS are fueling the demand for gluten-free baking mixes, which, in turn, accelerates market growth. Moreover, growing awareness about gluten-free baking mixes among the population, as well as the increasing investment by the leading market players are offering various growth prospects to the market over the forecasting years. However, the volatility in the prices of raw materials is challenging the market growth throughout the forecast period of 2022-2029.

The key regions considered for the Global Gluten-free Baking Mixes Market study include Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and the Rest of the World. North America dominated the market in terms of revenue, owing to the increasing prevalence of celiac diseases and rising awareness about the side effects of gluten on health. Whereas, the Asia Pacific is expected to grow with the highest CAGR during the forecast period, owing to factors such as the rising preference towards healthy lifestyle among consumers, increase in the cases of allergic diseases, as well as rising demand for healthy food items in the regional market.

Major market players included in this report are:
General Mills, Inc.
Conagra Brands, Inc.
Kinnikinnick Foods, Inc.
Williams-Sonoma, Inc.
Continental Mills, Inc.
Partake Foods
Chebe
Naturpro
King Arthur Baking Company, Inc.
SalDoce Fine Foods

Recent Developments in the Market:
 In June 2020, SalDoce Fine Foods introduced its products on eBay and Amazon Australia via its brand YesYouCan, which aims on quality and innovation to capture a larger market share.


Global Gluten-free Baking Mixes Market Report Scope:
Historical Data 2019-2020-2021
Base Year for Estimation 2021
Forecast period 2022-2029
Report Coverage Revenue forecast, Company Ranking, Competitive Landscape, Growth factors, and Trends
Segments Covered Product, Distribution Channel, Region
Regional Scope North America; Europe; Asia Pacific; Latin America; Rest of the World
Customization Scope Free report customization (equivalent up to 8 analyst’s working hours) with purchase. Addition or alteration to country, regional & segment scope*




The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within countries involved in the study.

The report also caters detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, it also incorporates potential opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:

By Product:
Cookies
Cakes & Pastries
Bread
Pizza
Others
By Distribution Channel:
Grocery Stores
Mass Merchandiser
Independent Natural or Health Food Store
Club Stores
Drug Stores
Others
By Region:
North America
U.S.
Canada
Europe
UK
Germany
France
Spain
Italy
ROE
Asia Pacific
China
India
Japan
Australia
South Korea
RoAPAC
Latin America
Brazil
Mexico
RoLA
Rest of the World



ページTOPに戻る


Table of Contents

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2019-2029 (USD Million)
1.2.1. Gluten-free Baking Mixes Market, by Region, 2019-2029 (USD Million)
1.2.2. Gluten-free Baking Mixes Market, by Product, 2019-2029 (USD Million)
1.2.3. Gluten-free Baking Mixes Market, by Distribution Channel, 2019-2029 (USD Million)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Gluten-free Baking Mixes Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Gluten-free Baking Mixes Market Dynamics
3.1. Gluten-free Baking Mixes Market Impact Analysis (2019-2029)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Rising prevalence of celiac disease and Irritable Bowel Syndrome
3.1.1.2. Increasing consumption of bakery foods
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Volatility in the prices of raw materials
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Growing awareness about gluten-free baking mixes among the population
3.1.3.2. Increasing investment by the leading market players
Chapter 4. Global Gluten-free Baking Mixes Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.2. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2029)
4.3. PEST Analysis
4.3.1. Political
4.3.2. Economical
4.3.3. Social
4.3.4. Technological
4.4. Top investment opportunity
4.5. Top winning strategies
4.6. Industry Experts Prospective
4.7. Analyst Recommendation & Conclusion
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario
Chapter 6. Global Gluten-free Baking Mixes Market, by Product
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Gluten-free Baking Mixes Market by Product, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Gluten-free Baking Mixes Market Estimates & Forecasts by Product 2019-2029 (USD Million)
6.4. Gluten-free Baking Mixes Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Cookies
6.4.2. Cakes & Pastries
6.4.3. Bread
6.4.4. Pizza
6.4.5. Others
Chapter 7. Global Gluten-free Baking Mixes Market, by Distribution Channel
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Gluten-free Baking Mixes Market by Distribution Channel, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Gluten-free Baking Mixes Market Estimates & Forecasts by Distribution Channel 2019-2029 (USD Million)
7.4. Gluten-free Baking Mixes Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Grocery Stores
7.4.2. Mass Merchandiser
7.4.3. Independent Natural or Health Food Store
7.4.4. Club Stores
7.4.5. Drug Stores
7.4.6. Others
Chapter 8. Global Gluten-free Baking Mixes Market, Regional Analysis
8.1. Gluten-free Baking Mixes Market, Regional Market Snapshot
8.2. North America Gluten-free Baking Mixes Market
8.2.1. U.S. Gluten-free Baking Mixes Market
8.2.1.1. Product breakdown estimates & forecasts, 2019-2029
8.2.1.2. Distribution Channel breakdown estimates & forecasts, 2019-2029
8.2.2. Canada Gluten-free Baking Mixes Market
8.3. Europe Gluten-free Baking Mixes Market Snapshot
8.3.1. U.K. Gluten-free Baking Mixes Market
8.3.2. Germany Gluten-free Baking Mixes Market
8.3.3. France Gluten-free Baking Mixes Market
8.3.4. Spain Gluten-free Baking Mixes Market
8.3.5. Italy Gluten-free Baking Mixes Market
8.3.6. Rest of Europe Gluten-free Baking Mixes Market
8.4. Asia-Pacific Gluten-free Baking Mixes Market Snapshot
8.4.1. China Gluten-free Baking Mixes Market
8.4.2. India Gluten-free Baking Mixes Market
8.4.3. Japan Gluten-free Baking Mixes Market
8.4.4. Australia Gluten-free Baking Mixes Market
8.4.5. South Korea Gluten-free Baking Mixes Market
8.4.6. Rest of Asia Pacific Gluten-free Baking Mixes Market
8.5. Latin America Gluten-free Baking Mixes Market Snapshot
8.5.1. Brazil Gluten-free Baking Mixes Market
8.5.2. Mexico Gluten-free Baking Mixes Market
8.5.3. Rest of Latin America Gluten-free Baking Mixes Market
8.6. Rest of The World Gluten-free Baking Mixes Market

Chapter 9. Competitive Intelligence
9.1. Top Market Strategies
9.2. Company Profiles
9.2.1. General Mills, Inc.
9.2.1.1. Key Information
9.2.1.2. Overview
9.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
9.2.1.4. Product Summary
9.2.1.5. Recent Developments
9.2.2. Conagra Brands, Inc.
9.2.3. Kinnikinnick Foods, Inc.
9.2.4. Williams-Sonoma, Inc.
9.2.5. Continental Mills, Inc.
9.2.6. Partake Foods
9.2.7. Chebe
9.2.8. Naturpro
9.2.9. King Arthur Baking Company, Inc.
9.2.10. SalDoce Fine Foods
Chapter 10. Research Process
10.1. Research Process
10.1.1. Data Mining
10.1.2. Analysis
10.1.3. Market Estimation
10.1.4. Validation
10.1.5. Publishing
10.2. Research Attributes
10.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同分野(通信回線)の最新刊レポート

Bizwit Research & Consulting LLP 社の最新刊レポート

本レポートと同じKEY WORD(channel)の最新刊レポート


よくあるご質問


Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?


Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/10/31 10:26

154.64 円

168.23 円

203.01 円

ページTOPに戻る