飲料用安定剤の世界市場調査&予測、製品別(アラビアガム、カルボキシメチルセルロース、キサンタンガム、カラギーナン、ペクチン、その他)、用途別(フルーツ飲料、乳飲料、ソフトドリンク、アルコール飲料、その他)、地域分析、2022-2029年Global Beverage Stabilizer Market Size study & Forecast, by Product (Gum Arabic, Carboxymethyl Cellulose, Xanthan Gum, Carrageenan, Pectin, Others), by Application (Fruit Drinks, Dairy Beverage, Soft Drinks, Alcoholic Beverages, Others) and Regional Analysis, 2022-2029 飲料用安定剤の世界市場は、2021年に約15億米ドルと評価され、予測期間2022-2029年には7.28%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。安定剤は、飲料の色、味、食感を維持する食品添加物です。飲料用安... もっと見る
サマリー飲料用安定剤の世界市場は、2021年に約15億米ドルと評価され、予測期間2022-2029年には7.28%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。安定剤は、飲料の色、味、食感を維持する食品添加物です。飲料用安定剤は、製品の保存期間と外観を向上させるために、多くのファストフード店で使用されています。飲料安定剤市場は、食品・飲料業界における需要の高まりにより成長しており、栄養価の高い食品&機能性飲料の採用が、2022-2029年の予測期間における飲料安定剤市場の成長をもたらす主要因となっています。飲料安定剤市場の成長を加速させると予想される主な主要因は、食品・飲料業界におけるより健康的で自然な食品成分の需要の高まりであり、市場プレイヤーによる様々な製品の発売やその他の戦略的提携が市場の成長を加速させるでしょう。例えば- 2019年7月、DuPontは天然由来の安定剤GRINDSTED® Gellan VEG 200の発売を発表しました。この新しい安定剤は、植物性飲料やビーガン飲料の性能を向上させるだろう。また、2019年12月、RPM International Inc.は、そのMantrose-Haeuser Co.社の事業が、食品業界向けの安定剤および乳化剤ブレンドのメーカーであるProfile Food Ingredients, LLCを買収したと発表しました。さらに、外食産業の増加や飲料産業における最新技術の進化が、市場に明るい展望をもたらすと予想されています。しかし、厳しい政府規制と不安定な原材料価格が、2022-2029年の予測期間を通じて市場の成長を阻害しています。 飲料用安定剤の世界市場調査において考慮した主要地域は、アジア太平洋、北米、欧州、中南米、およびその他の地域です。北米は、飲料用安定剤の需要の高まり、この地域における製品の大幅な使用、食品・飲料、医薬品、化粧品などのさまざまな最終用途産業からの高い需要などの要因により、収益面で市場を支配しています。欧州地域は、認知度の向上、研究開発に対する政府の資金援助、技術進歩により、最も高いCAGRを記録すると予想される。 本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通りです: アーチャー・ダニエルズ・カンパニー アシュランド・グローバル・ホールディングス(Ashland Global Holdings Inc. カーギルインコーポレイテッド CP Kelco U.S. Inc. テート&ライルPLC イングレディオン社 ケリーグループPLC パルスガ-ドA/S デュポン グランビア・ニュートリショナルズ・ドイツGmbH 市場の最近の動向 ⮚ 2022年5月、Glanbiaは牛初乳由来の乳製品生理活性溶液を製造する米国のSterling Technologyを6000万ドル+繰延対価で買収。小児・医療栄養、栄養補助食品、スポーツ栄養を中心としたアジア市場。この買収により、Glanbia Nutritionalsの免疫ソリューションの提供が強化されます。 世界の飲料用安定剤市場レポートスコープ: 過去データ 2019年~2020年~2021年 推計基準年 2021年 予測期間 2022年〜2029年 レポート対象 売上高予測、企業ランキング、競合環境、成長要因、トレンド 対象セグメント 製品、アプリケーション、地域 地域範囲 北米、欧州、アジア太平洋、中南米、その他の地域 カスタマイズ範囲 レポート購入時に無料カスタマイズ(アナリストの作業時間8時間相当まで)。国別、地域別、セグメント別スコープの追加・変更*。 本調査の目的は、近年における様々なセグメントおよび国の市場規模を定義し、今後数年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象国において、業界の質的・量的な側面を取り入れるよう設計されています。 また、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場での潜在的な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明します: 製品別 アラビアガム カルボキシメチルセルロース キサンタンガム カラギーナン ペクチン その他 用途別 果実飲料 乳飲料 ソフトドリンク アルコール飲料 その他 地域別 北アメリカ 米国 カナダ 欧州 英国 ドイツ フランス スペイン イタリア ROE アジア・パシフィック 中国 インド 日本 オーストラリア 韓国 ロアパック ラテンアメリカ ブラジル メキシコ その他の地域 目次Chapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2019-2029 (USD Billion) 1.2.1. Beverage Stabilizer Market, by Region, 2019-2029 (USD Billion) 1.2.2. Beverage Stabilizer Market, by Product, 2019-2029 (USD Billion) 1.2.3. Beverage Stabilizer Market, by Application, 2019-2029 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Beverage Stabilizer Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Beverage Stabilizer Market Dynamics 3.1. Beverage Stabilizer Market Impact Analysis (2019-2029) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Increasing demand for healthier and natural food 3.1.1.2. Rising awareness about the health benefits 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. volatile prices of raw material 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Rising number of restaurant services 3.1.3.2. Modern technologies advancement Chapter 4. Global Beverage Stabilizer Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.2. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2029) 4.3. PEST Analysis 4.3.1. Political 4.3.2. Economical 4.3.3. Social 4.3.4. Technological 4.4. Investment Adoption Model 4.5. Analyst Recommendation & Conclusion 4.6. Top investment opportunity 4.7. Top winning strategies Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario Chapter 6. Global Beverage Stabilizer Market, by Product 1.1. Market Snapshot 1.2. Global Beverage Stabilizer Market by Product, Performance - Potential Analysis 1.3. Global Beverage Stabilizer Market Estimates & Forecasts by Product 2019-2029 (USD Billion) 1.4. Beverage Stabilizer Market, Sub Segment Analysis 1.4.1. Gum Arabic 1.4.2. Carboxymethyl Cellulose 1.4.3. Xanthan Gum 1.4.4. Carrageenan 1.4.5. Pectin 1.4.6. Others Chapter 2. Global Beverage Stabilizer Market, by Application 2.1. Market Snapshot 2.2. Global Beverage Stabilizer Market by Application, Performance - Potential Analysis 2.3. Global Beverage Stabilizer Market Estimates & Forecasts by Application 2019-2029 (USD Billion) 2.4. Beverage Stabilizer Market, Sub Segment Analysis 2.4.1. Fruit Drinks 2.4.2. Dairy Beverage 2.4.3. Soft Drinks 2.4.4. Alcoholic Beverages 2.4.5. Others Chapter 3. Global Beverage Stabilizer Market, Regional Analysis 3.1. Beverage Stabilizer Market, Regional Market Snapshot 3.2. North America Beverage Stabilizer Market 3.2.1. U.S. Beverage Stabilizer Market 3.2.1.1. Product breakdown estimates & forecasts, 2019-2029 3.2.1.2. Application breakdown estimates & forecasts, 2019-2029 3.2.2. Canada Beverage Stabilizer Market 3.3. Europe Beverage Stabilizer Market Snapshot 3.3.1. U.K. Beverage Stabilizer Market 3.3.2. Germany Beverage Stabilizer Market 3.3.3. France Beverage Stabilizer Market 3.3.4. Spain Beverage Stabilizer Market 3.3.5. Italy Beverage Stabilizer Market 3.3.6. Rest of Europe Beverage Stabilizer Market 3.4. Asia-Pacific Beverage Stabilizer Market Snapshot 3.4.1. China Beverage Stabilizer Market 3.4.2. India Beverage Stabilizer Market 3.4.3. Japan Beverage Stabilizer Market 3.4.4. Australia Beverage Stabilizer Market 3.4.5. South Korea Beverage Stabilizer Market 3.4.6. Rest of Asia Pacific Beverage Stabilizer Market 3.5. Latin America Beverage Stabilizer Market Snapshot 3.5.1. Brazil Beverage Stabilizer Market 3.5.2. Mexico Beverage Stabilizer Market 3.6. Rest of The World Beverage Stabilizer Market Chapter 4. Competitive Intelligence 4.1. Top Market Strategies 4.2. Company Profiles 4.2.1 Archer Daniels Company 4.2.1.1. Key Information 4.2.1.2. Overview 4.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 4.2.1.4. Product Summary 4.2.1.5. Recent Developments 4.2.2. Ashland Global Holdings Inc. 4.2.3. Cargill Incorporated 4.2.4. CP Kelco U.S. Inc 4.2.5. Tate & Lyle PLC. 4.2.6. Ingredion Inc. 4.2.7. Kerry Group plc. 4.2.8. Palsgaard A/S 4.2.9. DuPont 4.2.10. Glanbia Nutritionals Germany GmbH Chapter 5. Research Process 5.1. Research Process 5.1.1. Data Mining 5.1.2. Analysis 5.1.3. Market Estimation 5.1.4. Validation 5.1.5. Publishing 5.2. Research Attributes 5.3. Research Assumption
SummaryGlobal Beverage Stabilizer Market is valued at approximately USD 1.5 billion in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 7.28% over the forecast period 2022-2029. Stabilizers are food additives that maintain a beverage's color, taste, and texture. Beverage stabilizers are used in many fast-food restaurants to increase the shelf life and appearance of the product. The beverage stabilizers market is growing due to rising demand in the food and beverage industry, and the adoption of nutritious foods & functional beverages are the key factors responsible for the Beverage Stabilizer Market growth over the forecast period of 2022-2029. Table of ContentsChapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2019-2029 (USD Billion) 1.2.1. Beverage Stabilizer Market, by Region, 2019-2029 (USD Billion) 1.2.2. Beverage Stabilizer Market, by Product, 2019-2029 (USD Billion) 1.2.3. Beverage Stabilizer Market, by Application, 2019-2029 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Beverage Stabilizer Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Beverage Stabilizer Market Dynamics 3.1. Beverage Stabilizer Market Impact Analysis (2019-2029) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Increasing demand for healthier and natural food 3.1.1.2. Rising awareness about the health benefits 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. volatile prices of raw material 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Rising number of restaurant services 3.1.3.2. Modern technologies advancement Chapter 4. Global Beverage Stabilizer Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.2. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2029) 4.3. PEST Analysis 4.3.1. Political 4.3.2. Economical 4.3.3. Social 4.3.4. Technological 4.4. Investment Adoption Model 4.5. Analyst Recommendation & Conclusion 4.6. Top investment opportunity 4.7. Top winning strategies Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario Chapter 6. Global Beverage Stabilizer Market, by Product 1.1. Market Snapshot 1.2. Global Beverage Stabilizer Market by Product, Performance - Potential Analysis 1.3. Global Beverage Stabilizer Market Estimates & Forecasts by Product 2019-2029 (USD Billion) 1.4. Beverage Stabilizer Market, Sub Segment Analysis 1.4.1. Gum Arabic 1.4.2. Carboxymethyl Cellulose 1.4.3. Xanthan Gum 1.4.4. Carrageenan 1.4.5. Pectin 1.4.6. Others Chapter 2. Global Beverage Stabilizer Market, by Application 2.1. Market Snapshot 2.2. Global Beverage Stabilizer Market by Application, Performance - Potential Analysis 2.3. Global Beverage Stabilizer Market Estimates & Forecasts by Application 2019-2029 (USD Billion) 2.4. Beverage Stabilizer Market, Sub Segment Analysis 2.4.1. Fruit Drinks 2.4.2. Dairy Beverage 2.4.3. Soft Drinks 2.4.4. Alcoholic Beverages 2.4.5. Others Chapter 3. Global Beverage Stabilizer Market, Regional Analysis 3.1. Beverage Stabilizer Market, Regional Market Snapshot 3.2. North America Beverage Stabilizer Market 3.2.1. U.S. Beverage Stabilizer Market 3.2.1.1. Product breakdown estimates & forecasts, 2019-2029 3.2.1.2. Application breakdown estimates & forecasts, 2019-2029 3.2.2. Canada Beverage Stabilizer Market 3.3. Europe Beverage Stabilizer Market Snapshot 3.3.1. U.K. Beverage Stabilizer Market 3.3.2. Germany Beverage Stabilizer Market 3.3.3. France Beverage Stabilizer Market 3.3.4. Spain Beverage Stabilizer Market 3.3.5. Italy Beverage Stabilizer Market 3.3.6. Rest of Europe Beverage Stabilizer Market 3.4. Asia-Pacific Beverage Stabilizer Market Snapshot 3.4.1. China Beverage Stabilizer Market 3.4.2. India Beverage Stabilizer Market 3.4.3. Japan Beverage Stabilizer Market 3.4.4. Australia Beverage Stabilizer Market 3.4.5. South Korea Beverage Stabilizer Market 3.4.6. Rest of Asia Pacific Beverage Stabilizer Market 3.5. Latin America Beverage Stabilizer Market Snapshot 3.5.1. Brazil Beverage Stabilizer Market 3.5.2. Mexico Beverage Stabilizer Market 3.6. Rest of The World Beverage Stabilizer Market Chapter 4. Competitive Intelligence 4.1. Top Market Strategies 4.2. Company Profiles 4.2.1 Archer Daniels Company 4.2.1.1. Key Information 4.2.1.2. Overview 4.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 4.2.1.4. Product Summary 4.2.1.5. Recent Developments 4.2.2. Ashland Global Holdings Inc. 4.2.3. Cargill Incorporated 4.2.4. CP Kelco U.S. Inc 4.2.5. Tate & Lyle PLC. 4.2.6. Ingredion Inc. 4.2.7. Kerry Group plc. 4.2.8. Palsgaard A/S 4.2.9. DuPont 4.2.10. Glanbia Nutritionals Germany GmbH Chapter 5. Research Process 5.1. Research Process 5.1.1. Data Mining 5.1.2. Analysis 5.1.3. Market Estimation 5.1.4. Validation 5.1.5. Publishing 5.2. Research Attributes 5.3. Research Assumption
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート
Bizwit Research & Consulting LLP社の食品・飲料分野での最新刊レポート
本レポートと同じKEY WORD(beverage)の最新刊レポート
よくあるご質問Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
詳細検索
2024/11/22 10:26 155.52 円 163.34 円 198.56 円 |