穀物由来プレバイオティック成分の世界市場規模調査&予測、供給源別(トウモロコシ、ソバ、全粒粉、オーツ麦、その他)、機能別(骨の健康、腸の健康、免疫、体重管理)、用途別(ベーカリー・菓子、栄養補助食品・飲料、油脂、乳製品・冷凍デザート、その他)、地域分析 2022-2029Global Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market Size study & forecast, by Source (Maize, Buckwheat, Whole Grain, Oats, Others) By Function (Bone Health, Gut Health, Immunity, Weight Management) By Application (Bakery and Confectionery, Dietary Supplements and Beverages, Oils and Fats, Dairy and Frozen Desserts, Others) and Regional Analysis, 2022-2029 穀物由来プレバイオティック成分の世界市場は、2021年に約xx億米ドルと評価され、予測期間2022-2029年にはxx%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。穀物由来のプレバイオティック成分は、腸内に生息... もっと見る
サマリー穀物由来プレバイオティック成分の世界市場は、2021年に約xx億米ドルと評価され、予測期間2022-2029年にはxx%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。穀物由来のプレバイオティック成分は、腸内に生息する特定の微生物群を育て、有益な細菌の増殖を可能にする食事物質である。穀物由来プレバイオティック成分市場は、穀物由来プレバイオティック成分の需要増加や老人人口の増加などの要因で拡大しています。プレバイオティクスは、シリアル、スプレッド、ビスケットなどの製品に食品成分として使用されています。一般的なプレバイオティクス成分には、イヌリン、オリゴ糖、ポリデキストロースなどがあり、通常、穀物、根、野菜から抽出される。プレバイオティクスは、過去数十年の間に、その普及率が徐々に高まってきています。Statistaによると、2020年、胃腸の健康のために使用されるプロバイオティクスサプリメントの世界市場は11億米ドルの価値がありました。21億米ドルに成長すると予測されています。さらに、プロバイオティクスサプリメント製品は、2017年の約3億3,200万米ドルから2027年には約8億5,800万米ドルに成長すると予想されており、欧州における年間平均成長率は9.76 %に相当することが分かっています。これに対し、酵母を原料とする製品は、2017年の約3300万米ドルから2027年には約6300万米ドルに成長すると推定され、これは6.50%の複合年間成長率です。スペースを牽引するもう一つの重要な要素は、老年人口の増加です。世界銀行グループによると、世界の老年人口は2020年に7億2700万人でしたが、今後30年間で3倍に増え、2050年には15億人に達すると予測されています。また、健康意識の高まりと様々な疾患の有病率の増加は、予測期間中、市場に有利な成長見通しを生み出すでしょう。しかし、穀物由来のプレバイオティック成分のコストが高いため、2022年から2029年の予測期間を通じて市場の成長を阻害しています。 Grain-sourced Prebiotic Ingredientの世界市場調査において考慮された主要地域は、アジア太平洋、北米、ヨーロッパ、ラテンアメリカ、およびその他の地域です。北米は、この地域における主要な市場プレイヤーの存在により、収益面で市場を支配しています。Statistaによると、北米のプロバイオティクスサプリメント市場は、2020年の8億2000万米ドルから2027年には15億米ドルに増加すると予測されています。これは、この期間に市場規模がほぼ3倍になることを意味します。さらに、アジア太平洋地域は、老年人口やターゲット人口の増加、政府や非営利団体の市場参入などの要因により、予測期間中に最も高いCAGRで成長すると予想されています。 本レポートに含まれる主な市場関係者は以下の通りです: BENEO, GmbH ジャクソンGIメディカル カーギル、インコーポレイテッド フリースランド・カンピーナ デュポン ケリー・インコーポレイテッド イングレディオン・インコーポレイテッド ヤクルト薬品工業(株)・・・(株) ネキシラSAS ノバセップ 市場における最近の動向 2022年5月、機能性素材メーカーのBeneoはオランダのMeatless社を買収し、肉や魚の代替品のテクスチャライザーとして機能する植物由来のソリューションの多彩な品揃えでポートフォリオを拡大しました。 世界の穀物由来プレバイオティック原料の市場レポートスコープ: 過去データ 2019年~2020年~2021年 推計基準年 2021年 予測期間 2022年〜2029年 レポート対象 売上高予測、企業ランキング、競合状況、成長要因、トレンド カバーするセグメント ソース、アプリケーション、機能、地域 地域範囲 北米、欧州、アジア太平洋、中南米、その他の地域 カスタマイズ範囲 レポート購入時に無料カスタマイズ(アナリストの作業時間8時間分まで)。国別、地域別、セグメント別スコープの追加・変更*。 本調査の目的は、近年における様々なセグメントおよび国の市場規模を定義し、今後数年間の値を予測することである。本レポートは、調査対象国において、業界の質的・量的な側面を取り入れるよう設計されています。 また、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場での潜在的な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明します: ソース別 トウモロコシ ソバ 全粒粉 オーツ麦 その他 機能別 骨の健康 腸の健康 免疫力 体重管理 アプリケーション別 ベーカリー・菓子 栄養補助食品・飲料 オイル・油脂 乳製品・冷菓 その他 地域別 北アメリカ 米国 カナダ 欧州 英国 ドイツ フランス スペイン イタリア ROE アジア・パシフィック 中国 インド 日本 オーストラリア 韓国 ロアパック ラテンアメリカ ブラジル メキシコ RoLA その他の地域(Rest of the World 目次Chapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2019-2029 (USD Billion) 1.2.1. Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market, by Region, 2019-2029 (USD Billion) 1.2.2. Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market, by Source, 2019-2029 (USD Billion) 1.2.3. Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market, by Function, 2019-2029 (USD Billion) 1.2.4. Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market, by Application, 2019-2029 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market Dynamics 3.1. Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market Impact Analysis (2019-2029) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Increasing demand for grain-sourced prebiotic ingredients 3.1.1.2. Growing geriatric population 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. High cost of grain-sourced prebiotic ingredient 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Rising health awareness 3.1.3.2. Growing prevalence of various diseases Chapter 4. Global Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.2. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2029) 4.3. PEST Analysis 4.3.1. Political 4.3.2. Economical 4.3.3. Social 4.3.4. Technological 4.4. Top investment opportunity 4.5. Top winning strategies 4.6. Industry Experts Prospective 4.7. Analyst Recommendation & Conclusion Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario Chapter 6. Global Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market, by Source 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market by Source, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market Estimates & Forecasts by Source 2019-2029 (USD Billion) 6.4. Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Maize 6.4.2. Buckwheat 6.4.3. Whole Grain 6.4.4. Oats 6.4.5. Others Chapter 7. Global Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market, by Function 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market by Function, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market Estimates & Forecasts by Function 2019-2029 (USD Billion) 7.4. Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market, Sub Segment Analysis 7.4.1. Bone Health 7.4.2. Gut Health 7.4.3. Immunity 7.4.4. Weight Management Chapter 8. Global Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market, by Application 8.1. Market Snapshot 8.2. Global Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market by Application, Performance - Potential Analysis 8.3. Global Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market Estimates & Forecasts by Application 2019-2029 (USD Billion) 8.4. Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market, Sub Segment Analysis 8.4.1. Bakery and Confectionery 8.4.2. Dietary Supplements and Beverages 8.4.3. Oils and Fats 8.4.4. Dairy and Frozen Desserts 8.4.5. Others Chapter 9. Global Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market, Regional Analysis 9.1. Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market, Regional Market Snapshot 9.2. North America Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.2.1. U.S. Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.2.1.1. Source breakdown estimates & forecasts, 2019-2029 9.2.1.2. Function breakdown estimates & forecasts, 2019-2029 9.2.1.3. Application breakdown estimates & forecasts, 2019-2029 9.2.2. Canada Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.3. Europe Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market Snapshot 9.3.1. U.K. Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.3.2. Germany Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.3.3. France Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.3.4. Spain Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.3.5. Italy Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.3.6. Rest of Europe Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.4. Asia-Pacific Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market Snapshot 9.4.1. China Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.4.2. India Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.4.3. Japan Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.4.4. Australia Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.4.5. South Korea Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.4.6. Rest of Asia Pacific Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.5. Latin America Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market Snapshot 9.5.1. Brazil Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.5.2. Mexico Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.5.3. Rest of Latin America Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.6. Rest of The World Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market Chapter 10. Competitive Intelligence 10.1. Top Market Strategies 10.2. Company Profiles 10.2.1. Beneo, GmbH 10.2.1.1. Key Information 10.2.1.2. Overview 10.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 10.2.1.4. Product Summary 10.2.1.5. Recent Developments 10.2.2. Jackson GI Medical, 10.2.3. Cargill, Incorporated 10.2.4. FrieslandCampina, 10.2.5. DuPont, 10.2.6. Kerry Inc. 10.2.7. Ingredion Incorporated 10.2.8. Yakult Pharmaceutical Industry Co., Ltd., 10.2.9. Nexira SAS 10.2.10. Novasep Chapter 11. Research Process 11.1. Research Process 11.1.1. Data Mining 11.1.2. Analysis 11.1.3. Market Estimation 11.1.4. Validation 11.1.5. Publishing 11.2. Research Attributes 11.3. Research Assumption
SummaryGlobal Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market is valued approximately USD xxx billion in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than xx% over the forecast period 2022-2029. Grain-sourced Prebiotic Ingredient is a dietary substance, which nurtures a selected group of microorganisms living in the gut and enables the growth of beneficial bacteria. The Grain-sourced Prebiotic Ingredient market is expanding because of factors such as increasing demand for grain-sourced prebiotic ingredients and growing geriatric population. Table of ContentsChapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2019-2029 (USD Billion) 1.2.1. Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market, by Region, 2019-2029 (USD Billion) 1.2.2. Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market, by Source, 2019-2029 (USD Billion) 1.2.3. Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market, by Function, 2019-2029 (USD Billion) 1.2.4. Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market, by Application, 2019-2029 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market Dynamics 3.1. Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market Impact Analysis (2019-2029) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Increasing demand for grain-sourced prebiotic ingredients 3.1.1.2. Growing geriatric population 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. High cost of grain-sourced prebiotic ingredient 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Rising health awareness 3.1.3.2. Growing prevalence of various diseases Chapter 4. Global Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.2. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2029) 4.3. PEST Analysis 4.3.1. Political 4.3.2. Economical 4.3.3. Social 4.3.4. Technological 4.4. Top investment opportunity 4.5. Top winning strategies 4.6. Industry Experts Prospective 4.7. Analyst Recommendation & Conclusion Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario Chapter 6. Global Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market, by Source 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market by Source, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market Estimates & Forecasts by Source 2019-2029 (USD Billion) 6.4. Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Maize 6.4.2. Buckwheat 6.4.3. Whole Grain 6.4.4. Oats 6.4.5. Others Chapter 7. Global Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market, by Function 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market by Function, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market Estimates & Forecasts by Function 2019-2029 (USD Billion) 7.4. Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market, Sub Segment Analysis 7.4.1. Bone Health 7.4.2. Gut Health 7.4.3. Immunity 7.4.4. Weight Management Chapter 8. Global Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market, by Application 8.1. Market Snapshot 8.2. Global Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market by Application, Performance - Potential Analysis 8.3. Global Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market Estimates & Forecasts by Application 2019-2029 (USD Billion) 8.4. Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market, Sub Segment Analysis 8.4.1. Bakery and Confectionery 8.4.2. Dietary Supplements and Beverages 8.4.3. Oils and Fats 8.4.4. Dairy and Frozen Desserts 8.4.5. Others Chapter 9. Global Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market, Regional Analysis 9.1. Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market, Regional Market Snapshot 9.2. North America Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.2.1. U.S. Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.2.1.1. Source breakdown estimates & forecasts, 2019-2029 9.2.1.2. Function breakdown estimates & forecasts, 2019-2029 9.2.1.3. Application breakdown estimates & forecasts, 2019-2029 9.2.2. Canada Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.3. Europe Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market Snapshot 9.3.1. U.K. Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.3.2. Germany Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.3.3. France Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.3.4. Spain Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.3.5. Italy Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.3.6. Rest of Europe Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.4. Asia-Pacific Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market Snapshot 9.4.1. China Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.4.2. India Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.4.3. Japan Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.4.4. Australia Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.4.5. South Korea Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.4.6. Rest of Asia Pacific Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.5. Latin America Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market Snapshot 9.5.1. Brazil Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.5.2. Mexico Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.5.3. Rest of Latin America Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market 9.6. Rest of The World Grain-sourced Prebiotic Ingredient Market Chapter 10. Competitive Intelligence 10.1. Top Market Strategies 10.2. Company Profiles 10.2.1. Beneo, GmbH 10.2.1.1. Key Information 10.2.1.2. Overview 10.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 10.2.1.4. Product Summary 10.2.1.5. Recent Developments 10.2.2. Jackson GI Medical, 10.2.3. Cargill, Incorporated 10.2.4. FrieslandCampina, 10.2.5. DuPont, 10.2.6. Kerry Inc. 10.2.7. Ingredion Incorporated 10.2.8. Yakult Pharmaceutical Industry Co., Ltd., 10.2.9. Nexira SAS 10.2.10. Novasep Chapter 11. Research Process 11.1. Research Process 11.1.1. Data Mining 11.1.2. Analysis 11.1.3. Market Estimation 11.1.4. Validation 11.1.5. Publishing 11.2. Research Attributes 11.3. Research Assumption
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート
Bizwit Research & Consulting LLP社の食品・飲料分野での最新刊レポート
本レポートと同じKEY WORD(source)の最新刊レポート
よくあるご質問Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
詳細検索
2024/11/22 10:26 155.52 円 163.34 円 198.56 円 |