![]() アセロラエキスの世界市場:用途別(肉製品、ベーカリー製品、菓子、乳製品・冷凍デザート、飲料、その他用途)、形態別(乾燥・液体)、性質別(慣行・有機)、地域別予測 2022-2028Global Acerola Extract Market by Application (Meat Products, Bakery Products, Confectioneries, Dairy & Frozen Desserts, Beverages, Other Applications), by Form (Dry and Liquid), by Nature (Conventional and Organic), and Regional Forecasts 2022-2028 アセロラエキスの世界市場は、2021年に約149億米ドルと評価され、予測期間2022-2028年には7.6%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。アセロラ(西インド桜)は、ブラジルでよく食べられているアセロ... もっと見る
サマリーアセロラエキスの世界市場は、2021年に約149億米ドルと評価され、予測期間2022-2028年には7.6%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。アセロラ(西インド桜)は、ブラジルでよく食べられているアセロラという低木の果実です。ビタミンCの濃度が高いため、強力な抗酸化作用があります。賞味期限が短いため、収穫後は速やかにパルプやジュースにされます。また、一部は冷凍果実として出荷され、他の商品に加工される。肉・鶏肉産業における天然酸化防止剤の需要の高まりと、賞味期限を延長した食品・飲料製品の需要の高まりが市場を牽引している。例えば、Statistaによると、2020年の食品の世界市場は8兆米ドルであり、前年から1兆米ドル以上増加しました。さらに、2025年には約9兆1,000億米ドルに達すると推定されています。さらに、クリーンラベル製品のトレンドが高まっていることも、今後数年間の市場機会を後押ししています。Statistaによると、オランダでは、2018年にほぼ2000の新製品が導入されるなど、毎年クリーンラベル製品が導入されています。しかし、代替品の容易な入手が、2022-2028年の予測期間における市場の成長を阻害しています。アセロラエキスの世界市場分析で考慮した地理的地域は、アジア太平洋、北米、ヨーロッパ、ラテンアメリカ、その他の地域です。北米は、グリーンラボなどの主要なアセロラエキス製造業者の存在により、市場成長を支配しています。しかし、APACは、アセロラエキスがもたらす健康上の利点とアセロラエキス市場における新興企業の増加により、最も急成長する地域であると予測されます。 本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通りです: Naturex S.A. ドーラー社 ニュートリボタニカ ザ・グリーン・ラボス合同会社 ニチレイ・ド・ブラジル・アグリコラ・リミターダ ダイアナフードS.A.S. フードケムインターナショナル株式会社 ハンダリーSA ニュートラグリーンバイオテクノロジー株式会社 ネキシラ 本調査の目的は、近年における様々なセグメント&国の市場規模を定義し、今後8年間の値を予測することです。本レポートは、本調査の対象である各地域・国において、産業の質的・量的な側面を取り込むよう設計されています。さらに、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細な情報も提供しています。さらに、本レポートでは、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場での利用可能な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明する: アプリケーション別 食肉製品 ベーカリー製品 菓子類 乳製品・フローズンデザート 飲料 その他の用途 形によって: ドライ リキッド 性質上: コンベンショナル オーガニック 地域別 北アメリカ U.S. カナダ ヨーロッパ 連邦王国 ドイツ フランス スペイン イタリア ROE アジア太平洋 中国 インド 日本 オーストラリア 南朝鮮 ロアパック ラテンアメリカ ブラジル メキシコ その他の地域 さらに、本調査で考慮した年は以下の通りです: 歴史的年号-2018年、2019年、2020年 基準年 - 2021年 予測期間 - 2022年~2028年 市場調査におけるアセロラエキスの世界市場のターゲットオーディエンス: 主なコンサルティング会社・アドバイザーのご紹介 大企業・中堅企業・中小企業 ベンチャーキャピタル 付加価値再販業者(VAR) サードパーティナレッジプロバイダー 投資銀行家 投資家の皆様へ 目次Chapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.1. Acerola Extract Market, by Region, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.2. Acerola Extract Market, by Application, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.3. Acerola Extract Market, by Form, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.4. Acerola Extract Market, by Nature, 2020-2028 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Acerola Extract Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Acerola Extract Market Dynamics 3.1. Acerola Extract Market Impact Analysis (2020-2028) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Rising demand for natural antioxidants in the meat & poultry industry 3.1.1.2. Rising demand for food & beverage products with an extended shelf life 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Easy availability of substitutes 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Growing trend of clean-label products Chapter 4. Global Acerola Extract Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2028) 4.2. PEST Analysis 4.2.1. Political 4.2.2. Economical 4.2.3. Social 4.2.4. Technological 4.3. Investment Adoption Model 4.4. Analyst Recommendation & Conclusion 4.5. Top investment opportunity 4.6. Top winning strategies Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 market scenario Chapter 6. Global Acerola Extract Market, by Application 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Acerola Extract Market by Application, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Acerola Extract Market Estimates & Forecasts by Application, 2019-2028 (USD Billion) 6.4. Acerola Extract Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Meat Products 6.4.2. Bakery Products 6.4.3. Confectioneries 6.4.4. Dairy & Frozen Desserts 6.4.5. Beverages 6.4.6. Other applications Chapter 7. Global Acerola Extract Market, by Form 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Acerola Extract Market by Form, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Acerola Extract Market Estimates & Forecasts by Form, 2019-2028 (USD Billion) 7.4. Acerola Extract Market, Sub Segment Analysis 7.4.1. Dry 7.4.2. Liquid Chapter 8. Global Acerola Extract Market, by Nature 8.1. Market Snapshot 8.2. Global Acerola Extract Market by Nature, Performance - Potential Analysis 8.3. Global Acerola Extract Market Estimates & Forecasts by Nature, 2019-2028 (USD Billion) 8.4. Acerola Extract Market, Sub Segment Analysis 8.4.1. Conventional 8.4.2. Organic Chapter 9. Global Acerola Extract Market, Regional Analysis 9.1. Acerola Extract Market, Regional Market Snapshot 9.2. North America Acerola Extract Market 9.2.1. U.S. Acerola Extract Market 9.2.1.1. Application breakdown estimates & forecasts, 2019-2028 9.2.1.2. Form breakdown estimates & forecasts, 2019-2028 9.2.1.3. Nature breakdown estimates & forecasts, 2019-2028 9.2.2. Canada Acerola Extract Market 9.3. Europe Acerola Extract Market Snapshot 9.3.1. U.K. Acerola Extract Market 9.3.2. Germany Acerola Extract Market 9.3.3. France Acerola Extract Market 9.3.4. Spain Acerola Extract Market 9.3.5. Italy Acerola Extract Market 9.3.6. Rest of Europe Acerola Extract Market 9.4. Asia-Pacific Acerola Extract Market Snapshot 9.4.1. China Acerola Extract Market 9.4.2. India Acerola Extract Market 9.4.3. Japan Acerola Extract Market 9.4.4. Australia Acerola Extract Market 9.4.5. South Korea Acerola Extract Market 9.4.6. Rest of Asia Pacific Acerola Extract Market 9.5. Latin America Acerola Extract Market Snapshot 9.5.1. Brazil Acerola Extract Market 9.5.2. Mexico Acerola Extract Market 9.6. Rest of The World Acerola Extract Market Chapter 10. Competitive Intelligence 10.1. Top Market Strategies 10.2. Company Profiles 10.2.1. Naturex S.A. 10.2.1.1. Key Information 10.2.1.2. Overview 10.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 10.2.1.4. Product Summary 10.2.1.5. Recent Developments 10.2.2. Dohler GmbH 10.2.3. NutriBotanica 10.2.4. The Green Labs LLC 10.2.5. Nichirei do Brasil Agrícola Ltda 10.2.6. Diana Food S.A.S. 10.2.7. Foodchem International Corporation 10.2.8. Handary SA 10.2.9. Nutra Green Biotechnology CO., LTD 10.2.10. Nexira Chapter 11. Research Process 11.1. Research Process 11.1.1. Data Mining 11.1.2. Analysis 11.1.3. Market Estimation 11.1.4. Validation 11.1.5. Publishing 11.2. Research Attributes 11.3. Research Assumption
SummaryGlobal Acerola Extract Market is valued at approximately USD 14.9 billion in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 7.6% over the forecast period 2022-2028. Acerola, or West Indian cherry, is the fruit of the acerola shrub, which is commonly consumed in Brazil. Because of its high vitamin C concentration, it is a potent antioxidant. It is promptly turned into pulp and juice after harvest because of its short shelf life. Some of it is also shipped as frozen fruit, which is then processed into other goods. The market is driven by rising demand for natural antioxidants in the meat & poultry industry and rising demand for food & beverage products with an extended shelf life. For instance, as per Statista, the global market of food in 2020 was USD 8 trillion, which was increased over USD 1 trillion since the previous year. Further, it is estimated to reach around 9.1 trillion U.S. dollars in 2025. Moreover, growing trend of clean-label products propels the market opportunities in the upcoming years. As per Statista, in Netherland, clean label products have been introduced each year such as in 2018, almost 2000 new products were introduced. However, easy availability of substitutes impedes the growth of the market over the forecast period of 2022-2028. Table of ContentsChapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.1. Acerola Extract Market, by Region, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.2. Acerola Extract Market, by Application, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.3. Acerola Extract Market, by Form, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.4. Acerola Extract Market, by Nature, 2020-2028 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Acerola Extract Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Acerola Extract Market Dynamics 3.1. Acerola Extract Market Impact Analysis (2020-2028) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Rising demand for natural antioxidants in the meat & poultry industry 3.1.1.2. Rising demand for food & beverage products with an extended shelf life 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Easy availability of substitutes 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Growing trend of clean-label products Chapter 4. Global Acerola Extract Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2028) 4.2. PEST Analysis 4.2.1. Political 4.2.2. Economical 4.2.3. Social 4.2.4. Technological 4.3. Investment Adoption Model 4.4. Analyst Recommendation & Conclusion 4.5. Top investment opportunity 4.6. Top winning strategies Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 market scenario Chapter 6. Global Acerola Extract Market, by Application 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Acerola Extract Market by Application, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Acerola Extract Market Estimates & Forecasts by Application, 2019-2028 (USD Billion) 6.4. Acerola Extract Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Meat Products 6.4.2. Bakery Products 6.4.3. Confectioneries 6.4.4. Dairy & Frozen Desserts 6.4.5. Beverages 6.4.6. Other applications Chapter 7. Global Acerola Extract Market, by Form 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Acerola Extract Market by Form, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Acerola Extract Market Estimates & Forecasts by Form, 2019-2028 (USD Billion) 7.4. Acerola Extract Market, Sub Segment Analysis 7.4.1. Dry 7.4.2. Liquid Chapter 8. Global Acerola Extract Market, by Nature 8.1. Market Snapshot 8.2. Global Acerola Extract Market by Nature, Performance - Potential Analysis 8.3. Global Acerola Extract Market Estimates & Forecasts by Nature, 2019-2028 (USD Billion) 8.4. Acerola Extract Market, Sub Segment Analysis 8.4.1. Conventional 8.4.2. Organic Chapter 9. Global Acerola Extract Market, Regional Analysis 9.1. Acerola Extract Market, Regional Market Snapshot 9.2. North America Acerola Extract Market 9.2.1. U.S. Acerola Extract Market 9.2.1.1. Application breakdown estimates & forecasts, 2019-2028 9.2.1.2. Form breakdown estimates & forecasts, 2019-2028 9.2.1.3. Nature breakdown estimates & forecasts, 2019-2028 9.2.2. Canada Acerola Extract Market 9.3. Europe Acerola Extract Market Snapshot 9.3.1. U.K. Acerola Extract Market 9.3.2. Germany Acerola Extract Market 9.3.3. France Acerola Extract Market 9.3.4. Spain Acerola Extract Market 9.3.5. Italy Acerola Extract Market 9.3.6. Rest of Europe Acerola Extract Market 9.4. Asia-Pacific Acerola Extract Market Snapshot 9.4.1. China Acerola Extract Market 9.4.2. India Acerola Extract Market 9.4.3. Japan Acerola Extract Market 9.4.4. Australia Acerola Extract Market 9.4.5. South Korea Acerola Extract Market 9.4.6. Rest of Asia Pacific Acerola Extract Market 9.5. Latin America Acerola Extract Market Snapshot 9.5.1. Brazil Acerola Extract Market 9.5.2. Mexico Acerola Extract Market 9.6. Rest of The World Acerola Extract Market Chapter 10. Competitive Intelligence 10.1. Top Market Strategies 10.2. Company Profiles 10.2.1. Naturex S.A. 10.2.1.1. Key Information 10.2.1.2. Overview 10.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 10.2.1.4. Product Summary 10.2.1.5. Recent Developments 10.2.2. Dohler GmbH 10.2.3. NutriBotanica 10.2.4. The Green Labs LLC 10.2.5. Nichirei do Brasil Agrícola Ltda 10.2.6. Diana Food S.A.S. 10.2.7. Foodchem International Corporation 10.2.8. Handary SA 10.2.9. Nutra Green Biotechnology CO., LTD 10.2.10. Nexira Chapter 11. Research Process 11.1. Research Process 11.1.1. Data Mining 11.1.2. Analysis 11.1.3. Market Estimation 11.1.4. Validation 11.1.5. Publishing 11.2. Research Attributes 11.3. Research Assumption
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