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アーモンドフラワーの世界市場規模調査、形態別(ブランチング、ナチュラル)、エンドユーザー別(家庭用、食品・飲料、産業用、化粧品、栄養補助食品、その他)、性質別(有機、慣行)、流通チャネル別(直接、間接)と地域予測 2022-2028


Global Almond Flour Market Size study, by Form (Blanched and Natural), By End-User (Household, Food and Beverage, Industrial, Cosmetics, Dietary Supplements and Others), By Nature (Organic and Conventional), By Distribution Channel (Direct and Indirect) and Regional Forecasts 2022-2028

世界のアーモンドフラワー市場は、2021年に約1億4,490万米ドルと評価され、予測期間2022-2028年には8.10%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。アーモンドフラワーは、家庭用、食品・飲料用、工業用... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Bizwit Research & Consulting LLP
ビズウィットリサーチ&コンサルティング
2022年4月30日 US$4,950
シングルユーザライセンス(印刷不可)
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200 英語

 

サマリー

世界のアーモンドフラワー市場は、2021年に約1億4,490万米ドルと評価され、予測期間2022-2028年には8.10%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。アーモンドフラワーは、家庭用、食品・飲料用、工業用、化粧品、栄養補助食品、朝食用シリアルやその他の食品を作る際に使用されています。健康的な食品消費に対する意識の高まりが、予測期間を通じてアーモンドフラワーの採用につながっています。インスタンスの場合:2021年のhealthbenefitsof.orgによると、アーモンドの利点は、その健康効果によって人気があります。アーモンドフラワーは、がん患者、体重を減らす糖尿病において有用であり、心臓を健康に保つことができます。2020年の世界保健機関(WHO)によると、公衆衛生は世界的に大きな関心事であり、WHOは健康的な習慣と栄養補助食品に関する認識を広めるために活動しています。同じソースによると、砂糖の摂取を総エネルギー摂取量の約10%未満に制限することが有益であるとしています。また、塩分摂取量は1日あたり5g未満に抑えることが望ましいとされています。グルテンフリーの小麦粉に対する需要の高まりは、アーモンドフロアの市場成長を促進します。また、フィットネスに向けた支出の増加に伴い、アーモンドフロアの採用と需要が予測期間中に市場成長を高めると考えられます。しかし、原材料の価格変動は、2022-2028年の予測期間における市場の成長を阻害する。

アーモンドフラワーの世界市場分析で考慮した地域は、アジア太平洋、北米、欧州、中南米、その他の地域です。アジア太平洋地域は、栄養補助食品の需要の増加、消費者層の増加、アーモンドの生産量の増加により、世界のアーモンドフラワー市場をリードすると予測されます。また、アジア太平洋地域は2022年から2028年の間に最大の成長率を達成すると推定されています。可処分所得の増加、アーモンドの栄養的利点に対する意識の高まり、人口の増加などの要因が、アジア太平洋地域全体のアーモンドフラワー市場に有益な成長予測を生み出すでしょう。

本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通りです:

ホジソンミル
ウェルビー
ホンモノ志向
ブルーダイヤモンド・アーモンド
ツルハドラッグ
マッケンジーズフーズ
オーストレードです、
テキサス・スター・ナット・アンド・フード社
オリアンダー・バイオ
オラム・インターナショナル

本調査の目的は、近年における様々なセグメント&国の市場規模を定義し、今後8年間の値を予測することです。本レポートは、本調査の対象である各地域・国において、産業の質的・量的な側面を取り込むよう設計されています。さらに、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細な情報も提供しています。さらに、本レポートでは、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場での利用可能な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明します:
形態別
ブランチング
ナチュラル
エンドユーザー別
家庭用
フード&ビバレッジ
インダストリアル
コスメティック
健康補助食品
その他
自然で:
オーガニック
コンベンショナル
流通チャネル別
ダイレクト
インダイレクト
地域別
北アメリカ
U.S.
カナダ
ヨーロッパ
連邦王国
ドイツ
フランス
スペイン
イタリア
ROE

アジア太平洋
中国
インド
日本
オーストラリア
南朝鮮
ロアパック
ラテンアメリカ
ブラジル
メキシコ
その他の地域

さらに、本調査で考慮した年は以下の通りです:

歴史的年号-2018年、2019年、2020年
基準年 - 2021年
予測期間 - 2022年~2028年

市場調査におけるアーモンド粉の世界市場のターゲットオーディエンス:

主なコンサルティング会社・アドバイザーのご紹介
大企業・中堅企業・中小企業
ベンチャーキャピタル
付加価値再販業者(VAR)
サードパーティナレッジプロバイダー
投資銀行家

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目次

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Billion)
1.2.1. Global Almond Flour Market, by Region, 2020-2028 (USD Billion)
1.2.2. Global Almond Flour Market, by Form, 2020-2028 (USD Billion)
1.2.3. Global Almond Flour Market, by End-User, 2020-2028 (USD Billion)
1.2.4. Global Almond Flour Market, by Nature, 2020-2028 (USD Billion)
1.2.5. Global Almond Flour Market, by Distribution Channel, 2020-2028 (USD Billion)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Almond Flour Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Almond Flour Market Dynamics
3.1. Almond Flour Market Impact Analysis (2020-2028)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Increasing awareness towards healthy food consumption
3.1.1.2. Rising demand for gluten-free flour
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Fluctuating prices of raw materials
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Increasing spending towards fitness
Chapter 4. Global Almond Flour Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2028)
4.2. PEST Analysis
4.2.1. Political
4.2.2. Economical
4.2.3. Social
4.2.4. Technological
4.3. Investment Adoption Model
4.4. Analyst Recommendation & Conclusion
4.5. Top investment opportunity
4.6. Top winning strategies
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 market scenario
Chapter 6. Global Almond Flour Market, by Form
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Almond Flour Market by Form, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Almond Flour Market Estimates & Forecasts by Form, 2019-2028 (USD Billion)
6.4. Almond Flour Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Blanched
6.4.2. Natural
Chapter 7. Global Almond Flour Market, by End-User
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Almond Flour Market by End-User, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Almond Flour Market Estimates & Forecasts by End-User, 2019-2028 (USD Billion)
7.4. Almond Flour Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Household
7.4.2. Food and Beverage
7.4.3. Industrial
7.4.4. Cosmetics
7.4.5. Dietary Supplements
7.4.6. Others
Chapter 8. Global Almond Flour Market, by Nature
8.1. Market Snapshot
8.2. Global Almond Flour Market by Nature, Performance - Potential Analysis
8.3. Global Almond Flour Market Estimates & Forecasts by Nature, 2019-2028 (USD Billion)
8.4. Almond Flour Market, Sub Segment Analysis
8.4.1. Organic
8.4.2. Conventional
Chapter 9. Global Almond Flour Market, by Distribution Channel
9.1. Market Snapshot
9.2. Global Almond Flour Market by Distribution Channel, Performance - Potential Analysis
9.3. Global Almond Flour Market Estimates & Forecasts by Distribution Channel, 2019-2028 (USD Billion)
9.4. Almond Flour Market, Sub Segment Analysis
9.4.1. Direct
9.4.2. Indirect
Chapter 10. Global Almond Flour Market, Regional Analysis
10.1. Almond Flour Market, Regional Market Snapshot
10.2. North America Almond Flour Market
10.2.1. U.S. Almond Flour Market
10.2.1.1. Form breakdown estimates & forecasts, 2019-2028
10.2.1.2. End-User breakdown estimates & forecasts, 2019-2028
10.2.1.3. Nature breakdown estimates & forecasts, 2019-2028
10.2.1.4. Distribution Channel breakdown estimates & forecasts, 2019-2028
10.2.2. Canada Almond Flour Market
10.3. Europe Almond Flour Market Snapshot
10.3.1. U.K. Almond Flour Market
10.3.2. Germany Almond Flour Market
10.3.3. France Almond Flour Market
10.3.4. Spain Almond Flour Market
10.3.5. Italy Almond Flour Market
10.3.6. Rest of Europe Almond Flour Market
10.4. Asia-Pacific Almond Flour Market Snapshot
10.4.1. China Almond Flour Market
10.4.2. India Almond Flour Market
10.4.3. Japan Almond Flour Market
10.4.4. Australia Almond Flour Market
10.4.5. South Korea Almond Flour Market
10.4.6. Rest of Asia Pacific Almond Flour Market
10.5. Latin America Almond Flour Market Snapshot
10.5.1. Brazil Almond Flour Market
10.5.2. Mexico Almond Flour Market
10.6. Rest of The World Almond Flour Market

Chapter 11. Competitive Intelligence
11.1. Top Market Strategies
11.2. Company Profiles
11.2.1. Olam International
11.2.1.1. Key Information
11.2.1.2. Overview
11.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
11.2.1.4. Product Summary
11.2.1.5. Recent Developments
11.2.2. Hodgson Mill
11.2.3. WellBees
11.2.4. Honest to Goodness
11.2.5. Blue Diamond Almonds
11.2.6. TREEHOUSE ALMONDS
11.2.7. McKenzie’s Foods,
11.2.8. Austrade,
11.2.9. Texas Star Nut and Food Co.,
11.2.10. Oleander Bio,
Chapter 12. Research Process
12.1. Research Process
12.1.1. Data Mining
12.1.2. Analysis
12.1.3. Market Estimation
12.1.4. Validation
12.1.5. Publishing
12.2. Research Attributes
12.3. Research Assumption

 

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Summary

Global Almond Flour Market is valued at approximately USD 1454.9 million in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 8.10 % over the forecast period 2022-2028. Almond Flour is used in households, food & beverage, industrial, cosmetics, dietary supplements and in the making of breakfast cereals and other food items. The increasing awareness towards healthy food consumption has led to the adoption of Almond Flour across the forecast period. For Instance: According to healthbenefitsof.org in 2021, the benefits of almonds are popular due to its health benefits. Almond Flour is useful for cancer patients, in diabetes in losing weight and keeps the heart healthy. According to the World Health Organization in 2020, public health is a major concern globally thus, WHO is working to spread awareness regarding healthy habits and nutritional supplements. As per the same source, limiting free sugar intake to about less than 10 % of total energy intake is beneficial. And salt intake to less than 5 g per day. Rising demand for gluten-free flour enhances the market growth of almond floor. Also, with the increasing spending towards fitness, the adoption & demand for Almond Flour is likely to increase the market growth during the forecast period. However, fluctuating prices of raw materials impede the growth of the market over the forecast period of 2022-2028.

The geographical regions considered for the Global Almond Flour Market analysis include Asia Pacific, North America, Europe, Latin America and Rest of the World. Asia pacific is expected to lead the world Almond Flour market due to the growing demand for dietary supplements, rising consumer base and growing production of almonds. Whereas, Asia-Pacific is also estimated to attain a maximum growth rate during 2022-2028. Factors such as rising disposable income, increasing awareness towards the nutritional benefits of almonds and increasing population would create beneficial growth forecasts for the Almond Flour market across Asia-Pacific region.

Major market players included in this report are:

Hodgson Mill
WellBees
Honest to Goodness
Blue Diamond Almonds
TREEHOUSE ALMONDS
McKenzie’s Foods,
Austrade,
Texas Star Nut and Food Co.,
Oleander Bio,
Olam International,

The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming eight years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within each of the regions and countries involved in the study. Furthermore, the report also caters the detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, the report shall also incorporate available opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:
By Form:
Blanched
Natural
By End-User:
Household
Food and Beverage
Industrial
Cosmetics
Dietary Supplements
Others
By Nature:
Organic
Conventional
By Distribution Channel:
Direct
Indirect
By Region:
North America
U.S.
Canada
Europe
UK
Germany
France
Spain
Italy
ROE

Asia Pacific
China
India
Japan
Australia
South Korea
RoAPAC
Latin America
Brazil
Mexico
Rest of the World

Furthermore, years considered for the study are as follows:

Historical year – 2018, 2019, 2020
Base year – 2021
Forecast period – 2022 to 2028

Target Audience of the Global Almond Flour Market in Market Study:

Key Consulting Companies & Advisors
Large, medium-sized, and small enterprises
Venture capitalists
Value-Added Resellers (VARs)
Third-party knowledge providers
Investment bankers



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Table of Contents

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Billion)
1.2.1. Global Almond Flour Market, by Region, 2020-2028 (USD Billion)
1.2.2. Global Almond Flour Market, by Form, 2020-2028 (USD Billion)
1.2.3. Global Almond Flour Market, by End-User, 2020-2028 (USD Billion)
1.2.4. Global Almond Flour Market, by Nature, 2020-2028 (USD Billion)
1.2.5. Global Almond Flour Market, by Distribution Channel, 2020-2028 (USD Billion)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Almond Flour Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Almond Flour Market Dynamics
3.1. Almond Flour Market Impact Analysis (2020-2028)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Increasing awareness towards healthy food consumption
3.1.1.2. Rising demand for gluten-free flour
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Fluctuating prices of raw materials
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Increasing spending towards fitness
Chapter 4. Global Almond Flour Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2028)
4.2. PEST Analysis
4.2.1. Political
4.2.2. Economical
4.2.3. Social
4.2.4. Technological
4.3. Investment Adoption Model
4.4. Analyst Recommendation & Conclusion
4.5. Top investment opportunity
4.6. Top winning strategies
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 market scenario
Chapter 6. Global Almond Flour Market, by Form
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Almond Flour Market by Form, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Almond Flour Market Estimates & Forecasts by Form, 2019-2028 (USD Billion)
6.4. Almond Flour Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Blanched
6.4.2. Natural
Chapter 7. Global Almond Flour Market, by End-User
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Almond Flour Market by End-User, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Almond Flour Market Estimates & Forecasts by End-User, 2019-2028 (USD Billion)
7.4. Almond Flour Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Household
7.4.2. Food and Beverage
7.4.3. Industrial
7.4.4. Cosmetics
7.4.5. Dietary Supplements
7.4.6. Others
Chapter 8. Global Almond Flour Market, by Nature
8.1. Market Snapshot
8.2. Global Almond Flour Market by Nature, Performance - Potential Analysis
8.3. Global Almond Flour Market Estimates & Forecasts by Nature, 2019-2028 (USD Billion)
8.4. Almond Flour Market, Sub Segment Analysis
8.4.1. Organic
8.4.2. Conventional
Chapter 9. Global Almond Flour Market, by Distribution Channel
9.1. Market Snapshot
9.2. Global Almond Flour Market by Distribution Channel, Performance - Potential Analysis
9.3. Global Almond Flour Market Estimates & Forecasts by Distribution Channel, 2019-2028 (USD Billion)
9.4. Almond Flour Market, Sub Segment Analysis
9.4.1. Direct
9.4.2. Indirect
Chapter 10. Global Almond Flour Market, Regional Analysis
10.1. Almond Flour Market, Regional Market Snapshot
10.2. North America Almond Flour Market
10.2.1. U.S. Almond Flour Market
10.2.1.1. Form breakdown estimates & forecasts, 2019-2028
10.2.1.2. End-User breakdown estimates & forecasts, 2019-2028
10.2.1.3. Nature breakdown estimates & forecasts, 2019-2028
10.2.1.4. Distribution Channel breakdown estimates & forecasts, 2019-2028
10.2.2. Canada Almond Flour Market
10.3. Europe Almond Flour Market Snapshot
10.3.1. U.K. Almond Flour Market
10.3.2. Germany Almond Flour Market
10.3.3. France Almond Flour Market
10.3.4. Spain Almond Flour Market
10.3.5. Italy Almond Flour Market
10.3.6. Rest of Europe Almond Flour Market
10.4. Asia-Pacific Almond Flour Market Snapshot
10.4.1. China Almond Flour Market
10.4.2. India Almond Flour Market
10.4.3. Japan Almond Flour Market
10.4.4. Australia Almond Flour Market
10.4.5. South Korea Almond Flour Market
10.4.6. Rest of Asia Pacific Almond Flour Market
10.5. Latin America Almond Flour Market Snapshot
10.5.1. Brazil Almond Flour Market
10.5.2. Mexico Almond Flour Market
10.6. Rest of The World Almond Flour Market

Chapter 11. Competitive Intelligence
11.1. Top Market Strategies
11.2. Company Profiles
11.2.1. Olam International
11.2.1.1. Key Information
11.2.1.2. Overview
11.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
11.2.1.4. Product Summary
11.2.1.5. Recent Developments
11.2.2. Hodgson Mill
11.2.3. WellBees
11.2.4. Honest to Goodness
11.2.5. Blue Diamond Almonds
11.2.6. TREEHOUSE ALMONDS
11.2.7. McKenzie’s Foods,
11.2.8. Austrade,
11.2.9. Texas Star Nut and Food Co.,
11.2.10. Oleander Bio,
Chapter 12. Research Process
12.1. Research Process
12.1.1. Data Mining
12.1.2. Analysis
12.1.3. Market Estimation
12.1.4. Validation
12.1.5. Publishing
12.2. Research Attributes
12.3. Research Assumption

 

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