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プリクックドフラワー市場種類別(トウモロコシ、小麦、米、豆類、豆類)、用途別(スープ、ベーカリー製品、ソース・ドレッシング、朝食用シリアル、麺類、パスタ、その他)、地域別 - 2019-2020年の市場規模、シェア&トレンド、2030年までの予測に関するグローバルな分析


Pre Cooked Flour Market: Segmented by Type (Maize, Wheat, Rice, Legumes, and Beans); By Application (Soup, Bakery Products, Sauces and Dressings, Breakfast Cereals, Noodles, and Pasta and Other); and Region – Global Analysis of Market Size, Share & Trends for 2019–2020 and Forecasts to 2030

[178ページ以上の調査レポート】調理済み小麦粉の世界市場は、2020年の279億5000万米ドルから2030年には417億3000万米ドルを超え、今後数年間、すなわち2021年から30年の間にCAGR4.7%で成長すると予想されます。... もっと見る

 

 

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Fatpos Global
Fatpos グローバル
2022年3月1日 US$5,000
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サマリー

[178ページ以上の調査レポート】調理済み小麦粉の世界市場は、2020年の279億5000万米ドルから2030年には417億3000万米ドルを超え、今後数年間、すなわち2021年から30年の間にCAGR4.7%で成長すると予想されます。この成長は、様々な分野でのM&Aの増加により、プレクックドフラワーの世界的な需要が生まれると予想されます。

製品概要
プレクックドフラワーは、その名が示すように、あらかじめ調理された穀物から、または穀物、トウモロコシ、あるいはその他の原料の水熱押出しによって作られます。プレクックドフラワーは、通常の小麦粉よりも優れた食感や感覚を提供することが分かっています。家庭料理、ベーカリー、ファーストフード、肉製品、スープなどには、プレクックドフラワーが使用されています。また、ラテンアメリカの代表的な料理であるトルティーヤなど、地域の料理や家庭でもプレクックドフラワーが使われています。

市場ハイライト
プレクックフラワーの世界市場は、2030年に4.7%の顕著なCAGRを予測する見込みです。
オンラインストアの成長により、高級品の販売も促進されています。消費者支出の増加が業界の成長を促し、特に欧州と北米では健康的な商品の消費を奨励することを目的とした政府の規制が好影響を及ぼしています。また、予測期間中、機能性小麦粉の取引が増加し、業界の成長に拍車がかかると考えられます。



プリクックドフラワーの世界市場セグメント別
2020年から30年の間に小麦セグメントが最も高いCAGRで成長する
プリクックドフラワーの世界市場は、タイプ別にトウモロコシ、小麦、米、豆類、豆類に分類されます。予測期間中、小麦セグメントが最も速いペースで拡大すると予測される。小麦は、ジャガイモやトウモロコシと異なり、低脂肪・低炭水化物で、食物繊維が豊富です。小麦は健康的なスナックとして人気が高まっており、メーカーはさまざまなフレーバーのアイテムを作ることでこれに応えています。企業は、栄養価の高いスナックを求める顧客に着目して商品を販売するようになり、従来の原材料をより健康的なものに置き換えることで、より健康的な選択肢を提供しているのです。

2020〜30年に最も高いCAGRで成長するのはその他のセグメント
プレクックドフラワーの世界市場は、用途別にスープ、ベーカリー製品、ソース・ドレッシング、朝食用シリアル、麺類、パスタ、その他に分類されます。予測期間中、その他のセグメントが最も速いペースで拡大すると予測されます。使いやすさと入手のしやすさから、調理済み食品は業界で最も速いペースで上昇すると予想されます。

市場ダイナミクス
ドライバー
高い都市化率とエンドユーザーからの需要の急増
世界的に都市化が進み、それに伴い現代の食文化も変化しています。都市化の進展によりクイックフードやベーカリー製品がより多くの顧客に提供されるようになり、ファーストフードの悪影響に対する認識が高まる中、これらの製品に対する需要は日々拡大しています。大手ファーストフードチェーンのほとんどが調理済みの小麦粉を使ったパンを使用しているため、この生産において重要な役割を担っている。都市の人口が増加するにつれて、家庭での調理済み小麦粉の使用量も増加しました。都市化が進み、一人当たりの所得が増加しているため、この需要の高まりは発展途上国においてより高いものとなっています。中南米ではアレパスやトルティーヤが広く消費されているため、調理済み小麦粉であるコーンフラワーの需要が高い。

インスタント食品業界における幅広い用途とコスト・パフォーマンス
調理済み小麦粉の食感特性は、インスタント食品に利用されています。トウモロコシや米などの調理済み小麦粉は、製品の味を変えず、最も費用対効果の高い自然な増粘剤であるため、インスタント食品業界で広く使用されています。スープ、麺類、インスタント肉汁、スパイスミックスなど、調理済み小麦粉を使用した食品は、最も人気のあるもののひとつです。ここ数年、都市部での多忙なライフスタイルにより、インスタント食品の需要が増加しており、その数は時間とともに増加の一途をたどっています。このインスタント食品への需要の高まりは、市場における調理済み小麦粉の需要の高まりに直結しています。調理済み小麦粉は栄養と食感を与えるだけでなく、幼児食の処方にも使用されています。

抑制要因
消費者の認識不足と透明性要件
消費者の信頼や安心感の欠如、メーカーからの高い透明性の要求は、調理済み小麦粉の市場を阻害すると予想されます。

プレクックドフラワーの世界市場主要なプレーヤー
ゴヤフーズ

会社概要, 事業戦略, 主要製品, 財務実績, 主要業績評価指標, リスク分析, 最近の開発状況, 地域的存在感, SWOT分析

ハリネラ・デル・バレ
アグリンドゥストリア テッコ Srl
エンプレッサ・ポーラー
アント・ナチュラル・フーズ
クエーカーオーツ社
スパイラルフーズ
ヘルバ・イングリーディエンツ
シリアルベネタ
その他の著名なプレーヤー
プリクックドフラワーの世界市場地域別
世界のプリクックドフラワー市場は、地域分析に基づいて5つの主要地域に区分されています。これらは、北米、ラテンアメリカ、ヨーロッパ、アジア太平洋地域、中東・アフリカを含みます。

2020年には、アジア太平洋地域のプレクックドフラワー世界市場が最大の市場シェアを占めました。調理済みトウモロコシ粉を主成分とする健康的なスープやパスタ製品は、健康志向の消費者がこの業界で求めています。人々は忙しいライフスタイルのため、従来の大きな食事よりも、少量で食べられる栄養豊富な食事を好みます。調理する時間がほとんどないため、調理済み食品は若い労働者階級の消費者によく見られる。



調理済み小麦粉の世界市場は、さらに地域別に以下のように区分されます。
北米市場規模、シェア、動向、機会、YoY成長率、CAGR - 米国、カナダ
中南米市場規模、シェア、動向、機会、前年比成長率、CAGR - メキシコ、アルゼンチン、ブラジル、その他の中南米地域
欧州市場規模、シェア、トレンド、機会、前年比成長率、CAGR-イギリス、フランス、ドイツ、イタリア、スペイン、ベルギー、ハンガリー、ルクセンブルク、オランダ、ポーランド、ノルディック、ロシア、トルコ、その他の欧州市場
アジア太平洋地域の市場規模、シェア、動向、機会、前年比成長率、CAGR - インド、中国、韓国、日本、マレーシア、インドネシア、ニュージーランド、オーストラリア、APACのその他地域
中東・アフリカ市場規模、シェア、動向、機会、YoY成長率、CAGR - 北アフリカ、イスラエル、GCC、南アフリカ、MENAのその他地域
調理済み小麦粉の世界市場に関する分析も掲載しています。
調理済み小麦粉の世界市場セグメント
タイプ別
トウモロコシ
小麦

豆類
豆類
用途別
スープ
ベーカリー製品
ソース・ドレッシング
朝食用シリアル
麺類・パスタ
その他
調理済み小麦粉の市場動向
プレクックドフラワーの市場規模
供給と需要
現在の動向/課題/挑戦
競合・参入企業
市場のバリューチェーン
市場の促進要因と阻害要因
プリクックドフラワー市場のレポート範囲とセグメンテーション



よくある質問
調理済み小麦粉の市場規模は?
調理済み小麦粉の市場規模は?
調理済み小麦粉の市場シェアが最も大きいのはどのセグメントか?
調理済み小麦粉市場のキープレイヤーは?
プリクックドフラワー市場を牽引する要因は何か?

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目次

Contents
1. Executive Summary
2. Global Pre Cooked Flour Market
2.1. Product Overview
2.2. Market Definition
2.3. Segmentation
2.4. Assumptions and Acronyms
3. Research Methodology
3.1. Research Objectives
3.2. Primary Research
3.3. Secondary Research
3.4. Forecast Model
3.5. Market Size Estimation
4. Average Pricing Analysis
5. Macro-Economic Indicators
6. Market Dynamics
6.1. Growth Drivers
6.2. Restraints
6.3. Opportunity
6.4. Trends
7. Correlation & Regression Analysis
7.1. Correlation Matrix
7.2. Regression Matrix
8. Recent Development, Policies & Regulatory Landscape
9. Risk Analysis
9.1. Demand Risk Analysis
9.2. Supply Risk Analysis
10. Global Pre Cooked Flour Market Analysis
10.1. Porters Five Forces
10.1.1. Threat of New Entrants
10.1.2. Bargaining Power of Suppliers
10.1.3. Threat of Substitutes
10.1.4. Rivalry
10.2. PEST Analysis
10.2.1. Political
10.2.2. Economic
10.2.3. Social
10.2.4. Technological
11. Global Pre Cooked Flour Market
11.1. Market Size & forecast, 2020A-2030F
11.1.1. By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
11.1.2. By Volume (Billion Units) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12. Global Pre Cooked Flour Market: Market Segmentation
12.1. By Regions
12.1.1. North America:(U.S. and Canada), By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.1.2. Latin America: (Brazil, Mexico, Argentina, Rest of Latin America), By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.1.3. Europe: (Germany, UK, France, Italy, Spain, BENELUX, NORDIC, Hungary, Poland, Turkey, Russia, Rest of Europe), By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.1.4. Asia-Pacific: (China, India, Japan, South Korea, Indonesia, Malaysia, Australia, New Zealand, Rest of Asia Pacific), By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.1.5. Middle East and Africa: (Israel, GCC, North Africa, South Africa, Rest of Middle East and Africa), By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2. By Type: Market Share (2020-2030F)
12.2.1. Maize, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.2. Wheat, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.3. Rice, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.4. Legumes, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.5. Beans, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3. By Application: Market Share (2020-2030F)
12.3.1. Soups, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.2. Bakery Products, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.3. Sauces and Dressings, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.4. Breakfast Cereals, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.5. Noodles and Pasta, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.6. Other, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
Company Profile
1. Goya Foods
1. Company Overview
2. Company Total Revenue (Financials)
3. Market Potential
4. Global Presence
5. Key Performance Indicators
6. SWOT Analysis
7. Product Launch
2. Harinera del Valle
3. Agrindustria Tecco Srl
4. Empresas Polar
5. Anto Natural Foods
6. Quaker Oats Company
7. Spiral Foods
8. Herba Ingredients
9. Cereal Veneta
10. Other Prominent Players
Consultant Recommendation
**The above-given segmentations and companies could be subjected to further modification based on in-depth feasibility studies conducted for the final deliverable.

 

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Summary

[178+ Pages research Report] Global Pre-Cooked Flour Market to surpass USD 41.73 billion by 2030 from USD 27.95 billion in 2020 at a CAGR of 4.7% in the coming years, i.e., 2021-30. This growth is anticipated due to increasing mergers and acquisitions across various sectors which will create a worldwide demand for Pre-Cooked Flour.

Product Overview
As the name implies, pre-cooked flours are made from pre-cooked grains or by hydrothermal extrusion of grains, corn, or some other source. Due to the processing that pre-cooked flour undergoes, it has been found that it provides a better textural and sensory experience than its usual counterparts in a number of cases. Household dishes, bakery items, fast food products, meat products, and soups are all made with pre-cooked flour. Pre-cooked flour is also used in regional culinary preparations and households for cooking regional foods, such as tortillas, a popular Latin American dish.

Market Highlights
Global Pre-Cooked Flour market is expected to project a notable CAGR of 4.7% in 2030.
The growth of online stores is also propelling the selling of high-end products. Increased consumer spending is driving industry growth and favorable government regulations aimed at encouraging the consumption of healthier goods, especially in Europe and North America. In addition, over the forecast period, there is an increase in functional flour trade, which will spur the industry's growth.



Global Pre Cooked Flour Market: Segments
Wheat segment to grow with the highest CAGR during 2020-30
Global Pre-Cooked Flour market is segmented by type into Maize, Wheat, Rice, Legumes, and Beans. Over the forecast period, the wheat segment is projected to expand at the fastest pace. Wheat, unlike potato and corn, is low in fat and carbohydrates and high in dietary fibers. Wheat is becoming more popular as a healthy snack, and manufacturers have responded by creating items in a variety of flavors. Companies are now selling their goods by focusing on customers who want nutritious snacks, and by substituting healthier raw materials for traditional raw materials, they are offering healthier alternatives.

Other segments to grow with the highest CAGR during 2020-30
Global Pre-Cooked Flour market is divided by application into Soup, Bakery Products, Sauces and Dressings, Breakfast Cereals, Noodles, and Pasta and Other. Over the forecast period, the other segment is projected to expand at the fastest pace. Because of their ease of use and availability, ready-to-eat food articles are expected to rise the fastest in the industry.

Market Dynamics
Drivers
High Rate of Urbanization and Surging Demand from End Users
Globally, the pace of urbanization is increasing, and with it, the modern food culture is changing. Quick food and bakery products have been introduced to a broader customer base as a result of urbanization, and demand for these products is growing every day amid growing perception of the negative effects of fast food. Since almost all of the major fast-food chains use bread made from pre-cooked flour, it plays an important role in this production. As the population of the city grew, so did the use of pre-cooked flour in households. Due to a high rate of urbanization and increased per capita income, this rise in demand is much higher in developing countries. Corn flour, a pre-cooked flour, is in high demand in Latin America due to the widespread consumption of arepas and tortillas.

Wide Usage in Instant Food Industry and Cost-Effectiveness
The textural properties of pre-cooked flours are used in instant food products. Pre-cooked flours, such as corn and rice, are widely used in the instant food industry because they do not alter the taste of the products and are the most cost-effective and natural thickening agents available. Soups, noodles, instant gravies, spice mixes, and other foods that use pre-cooked flour are among the most popular. Over the last few years, a busy and occupied urban lifestyle has resulted in an increase in demand for instant food items, which is only growing with time. This increase in demand for instant foods directly leads to an increase in demand for pre-cooked flours on the market. In addition to providing nutrition and texture, pre-cooked flour is used in infant food formulations.

Restraint
Lack of Consumer Awareness and Transparency Requirement
Lack of consumer trust and confidence and requirement of high level of transparency from manufacturers is expected to hamper the market for pre-cooked flour.

Global Pre Cooked Flour Market: Key Players
Goya Foods

Company Overview, Business Strategy, Key Product Offerings, Financial Performance, Key Performance Indicators, Risk Analysis, Recent Development, Regional Presence, SWOT Analysis

Harinera del Valle
Agrindustria Tecco Srl
Empresas Polar
Anto Natural Foods
Quaker Oats Company
Spiral Foods
Herba Ingredients
Cereal Veneta
Other Prominent Players
Global Pre Cooked Flour Market: Regions
Global Pre-Cooked Flour market is segmented based on regional analysis into five major regions. These include North America, Latin America, Europe, Asia Pacific, and the Middle East and Africa.

Global Pre-Cooked Flour in Asia Pacific held the largest market share in the year 2020. Healthy soup and pasta products with precooked corn flour as the main ingredient are sought by health-conscious consumers in the industry. People prefer ready-to-eat nutrient-rich meals available in small portions to conventional big meals due to their busy lifestyles. Since they rarely have time to prepare, ready-to-eat food products are common among younger working-class consumers.



Global Pre Cooked Flour Market is further segmented by region into:
North America Market Size, Share, Trends, Opportunities, Y-o-Y Growth, CAGR – United States and Canada
Latin America Market Size, Share, Trends, Opportunities, Y-o-Y Growth, CAGR – Mexico, Argentina, Brazil, and Rest of Latin America
Europe Market Size, Share, Trends, Opportunities, Y-o-Y Growth, CAGR – United Kingdom, France, Germany, Italy, Spain, Belgium, Hungary, Luxembourg, Netherlands, Poland, NORDIC, Russia, Turkey, and Rest of Europe
Asia Pacific Market Size, Share, Trends, Opportunities, Y-o-Y Growth, CAGR – India, China, South Korea, Japan, Malaysia, Indonesia, New Zealand, Australia, and Rest of APAC
Middle East and Africa Market Size, Share, Trends, Opportunities, Y-o-Y Growth, CAGR – North Africa, Israel, GCC, South Africa, and Rest of MENA
Global Pre Cooked Flour Market report also contains analysis on:
Pre Cooked Flour Market Segments:
By Type
Maize
Wheat
Rice
Legumes
Beans
By Application
Soup
Bakery Products
Sauces and Dressings
Breakfast Cereals
Noodles and Pasta
Other
Pre Cooked Flour Market Dynamics
Pre Cooked Flour Market Size
Supply & Demand
Current Trends/Issues/Challenges
Competition & Companies Involved in the Market
Value Chain of the Market
Market Drivers and Restraints
Pre Cooked Flour Market Report Scope and Segmentation



Frequently Asked Questions
How big is the Pre Cooked Flour market?
What is the Pre-Cooked Flour market growth?
Which segment accounted for the largest Pre-Cooked Flour market share?
Who are the key players in the Pre-Cooked Flour market?
What are the factors driving the Pre Cooked Flour market?



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Table of Contents

Contents
1. Executive Summary
2. Global Pre Cooked Flour Market
2.1. Product Overview
2.2. Market Definition
2.3. Segmentation
2.4. Assumptions and Acronyms
3. Research Methodology
3.1. Research Objectives
3.2. Primary Research
3.3. Secondary Research
3.4. Forecast Model
3.5. Market Size Estimation
4. Average Pricing Analysis
5. Macro-Economic Indicators
6. Market Dynamics
6.1. Growth Drivers
6.2. Restraints
6.3. Opportunity
6.4. Trends
7. Correlation & Regression Analysis
7.1. Correlation Matrix
7.2. Regression Matrix
8. Recent Development, Policies & Regulatory Landscape
9. Risk Analysis
9.1. Demand Risk Analysis
9.2. Supply Risk Analysis
10. Global Pre Cooked Flour Market Analysis
10.1. Porters Five Forces
10.1.1. Threat of New Entrants
10.1.2. Bargaining Power of Suppliers
10.1.3. Threat of Substitutes
10.1.4. Rivalry
10.2. PEST Analysis
10.2.1. Political
10.2.2. Economic
10.2.3. Social
10.2.4. Technological
11. Global Pre Cooked Flour Market
11.1. Market Size & forecast, 2020A-2030F
11.1.1. By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
11.1.2. By Volume (Billion Units) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12. Global Pre Cooked Flour Market: Market Segmentation
12.1. By Regions
12.1.1. North America:(U.S. and Canada), By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.1.2. Latin America: (Brazil, Mexico, Argentina, Rest of Latin America), By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.1.3. Europe: (Germany, UK, France, Italy, Spain, BENELUX, NORDIC, Hungary, Poland, Turkey, Russia, Rest of Europe), By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.1.4. Asia-Pacific: (China, India, Japan, South Korea, Indonesia, Malaysia, Australia, New Zealand, Rest of Asia Pacific), By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.1.5. Middle East and Africa: (Israel, GCC, North Africa, South Africa, Rest of Middle East and Africa), By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2. By Type: Market Share (2020-2030F)
12.2.1. Maize, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.2. Wheat, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.3. Rice, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.4. Legumes, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.5. Beans, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3. By Application: Market Share (2020-2030F)
12.3.1. Soups, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.2. Bakery Products, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.3. Sauces and Dressings, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.4. Breakfast Cereals, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.5. Noodles and Pasta, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.6. Other, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
Company Profile
1. Goya Foods
1. Company Overview
2. Company Total Revenue (Financials)
3. Market Potential
4. Global Presence
5. Key Performance Indicators
6. SWOT Analysis
7. Product Launch
2. Harinera del Valle
3. Agrindustria Tecco Srl
4. Empresas Polar
5. Anto Natural Foods
6. Quaker Oats Company
7. Spiral Foods
8. Herba Ingredients
9. Cereal Veneta
10. Other Prominent Players
Consultant Recommendation
**The above-given segmentations and companies could be subjected to further modification based on in-depth feasibility studies conducted for the final deliverable.

 

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