世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

食品認証市場 タイプ別(ISO 22000、KOSHER、BRC、SQF、IFS、ALAL、Free-from認証、その他)、用途別(肉・鶏・水産品、乳製品、乳児用食品、飲料、ベーカリー・菓子製品、その他)、地域別 - 2019~2020年の市場規模、シェア&トレンドの世界分析と2030年の市場予測


Food Certification Market Segmented by Type (ISO 22000, KOSHER, BRC, SQF, IFS, ALAL, Free-from certifications and Other); By Application (Meat, poultry, and seafood products, Dairy products, Infant food products, Beverages, Bakery & confectionery products and Others); and Region – Global Analysis of Market Size, Share & Trends for 2019–2020 and Forecasts to 2030

[174ページリサーチレポート】世界の食品認証市場は、2020年の49億5000万米ドルから2030年には117億3000万米ドルを超え、今後数年間、すなわち2021年から30年には年平均成長率5.7%で推移する見込みです。 製... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Fatpos Global
Fatpos グローバル
2022年4月1日 US$5,000
シングルユーザーライセンス
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
168 英語

 

サマリー

[174ページリサーチレポート】世界の食品認証市場は、2020年の49億5000万米ドルから2030年には117億3000万米ドルを超え、今後数年間、すなわち2021年から30年には年平均成長率5.7%で推移する見込みです。

製品概要
食品認証とは、食品を消費した後に消費者に害を与えないことを食品に与える保証である。食品安全上の危害には、食品または食品の状態に含まれる生物学的、化学的、物理的な物質で、人に危害を加える可能性があるものが含まれる。食品認証は、レストラン、カフェ、およびその他の小規模なケータリング企業が食品安全規制を遵守するのを支援します。食品認証は、食品・飲料業界の一部に対して、消費財を製造するための清潔、安全、衛生的な環境の維持を義務付けています。食品規制遵守の監視を強化し、高品質かつ安全な製品を製造するメーカーとしての評判を高めるための措置です。

市場のハイライト
世界の食品認証市場は、2030年に5.7%の顕著なCAGRを予測する見込みです。
消費者の健康問題に対する知識の高まりにより、消費者は製品のレベルを細かく検査し、そのものが適切に認証されているかどうかを判断するようになりました。予測期間中、現在の購買行動は世界の食品認証市場を限界まで押し上げると予想されます。また、新しい食品を市場に投入することで、今後数年間は世界の食品認証市場の業界を牽引していくことが予想されます。



世界の食品認証市場セグメント別
フリーフロム認証のセグメントが2020~30年に最も高いCAGRで成長する
世界の食品認証市場は、タイプ別にISO 22000、KOSHER、BRC、SQF、IFS、ALAL、フリーフロム認証、その他に分類されます。2020年にはフリーフロム認証のセグメントが最大の市場シェアを占めた。消費者の間で自然製品や有機製品の人気が高まっていることから、食品・飲料業界におけるフリーフロム認証市場を前進させることが期待されます。食物アレルギーに対する消費者の心配の増加により、いくつかの国の規制機関は食品会社に対し、製品がアレルギーやグルテンを含まないかどうかを適切に表示するよう求めており、これがフリーフロム認証の必要性を高めている。

肉類、鶏肉、魚介類製品分野が2020〜30年に最も高いCAGRで成長する
食品認証の世界市場は、用途別に肉・鶏肉・魚介類製品、乳製品、乳児用食品、飲料、ベーカリー・製菓製品、その他に分類されます。予測期間中、肉類・鶏肉・魚介類製品分野が最も速いペースで拡大すると予測されます。食肉加工製品の需要の増加に伴い、食肉ファルスの件数は増加傾向にあります。不正行為や不純物の混入は世界中で日々増加しており、その結果、健康被害が続出し、食肉認証が後押しされています。特にユダヤ教やイスラム教などの宗教上の問題から、その価値観に合致した認証製品が求められ、ハラール認証やコーシャ認証の市場が形成されています。

市場ダイナミクス
ドライバー
消費パターンの変化と政府規制
消費者習慣の変化、コンビニエンス・フードに対する需要の高まり、汚染食品の入手可能性の増大、新鮮な果物・野菜、肉・鶏肉製品のニーズ、食品取引の拡大などが、世界の食品認証市場を前進させる要因となっている。食品媒介疾患に対する懸念の高まりを受けて、栄養価の高い食品に対する消費者の需要が高まっています。予測期間を通じて世界の食品認証市場の成長を促進すると予測されるその他の要因には、厳しい規制や優良製造規範への注目などがあります。

害虫およびげっ歯類に起因する疾病
害虫やげっ歯類による病気は、世界の温暖化や人口増加による森林伐採の増加に伴い、より広く見られるようになりました。レストランの厨房ではネズミがウロウロしているのが一般的で、そこから感染症を拾ってくる可能性があります。そのため、食品工場は定期的に風土病の検査を受けなければならず、食品認証の分野では成長の可能性を秘めています。

制約事項
市場に関する高いコスト
検査・監査プログラムを社内で行うには高いコストがかかるため、中小企業にとっては費用対効果が低く、認証プロセスの複雑さが予測期間を通じて市場の成長を阻害すると予測されます。

世界の食品認証市場主要なプレーヤー
TV SD

会社概要, 事業戦略, 主要製品, 財務実績, 主要業績評価指標, リスク分析, 最近の開発, 地域的存在感, SWOT分析

ALSリミテッド
アンダーライターズ・ラボラトリーズ・インク
Kiwa Sverige
ロイドレジスター
ビューローベリタス
SGS SA
インターテックグループ
ユーロフィンズサイエンティフィック
その他の著名なプレーヤー
世界の食品認証市場地域別
世界の食品認証市場は、地域分析に基づいて5つの主要地域に区分されています。これらは、北米、ラテンアメリカ、ヨーロッパ、アジア太平洋および中東とアフリカを含む。北米の世界の食品認証市場は、2020年に最大の市場シェアを占めました。収益面では、北米は最も重要な食品認証市場でした。同地域では、食中毒が死亡率の上昇を引き起こしている。その結果、米国政府は、食品加工、包装、貯蔵施設で使用される安全性、品質、作業手順に、より焦点を当てています。北米の食品認証市場は、食品の規格と品質を維持するために規制当局が実施する厳しい要件によって拡大すると予想されます。



世界の食品認証市場は、さらに地域別に以下のように区分されています。
北米の市場規模、シェア、動向、機会、YoY成長率、CAGR - 米国、カナダ
中南米の市場規模、シェア、動向、機会、前年比成長率、CAGR - メキシコ、アルゼンチン、ブラジル、中南米のその他地域
欧州市場規模、シェア、トレンド、機会、前年比成長率、CAGR - イギリス、フランス、ドイツ、イタリア、スペイン、ベルギー、ハンガリー、ルクセンブルク、オランダ、ポーランド、ノルディック、ロシア、トルコ、その他の欧州市場
アジア太平洋地域の市場規模、シェア、動向、機会、前年比成長率、CAGR - インド、中国、韓国、日本、マレーシア、インドネシア、ニュージーランド、オーストラリア、APACのその他地域
中東とアフリカの市場規模、シェア、動向、機会、YoY成長率、CAGR - 北アフリカ、イスラエル、GCC、南アフリカ、MENAのその他地域
世界の食品認証市場に関する分析も収録しています。
食品認証のセグメント。
タイプ別
ISO 22000
KOSHER
BRC
SQF
IFS
ハラール
フリーフロム認証
その他
アプリケーション別
肉・鶏肉・魚介類
乳製品
乳幼児用食品
飲料
ベーカリー・製菓
その他
食品認証のダイナミクス
食品認証の規模
供給と需要
現在の動向/問題点/課題
市場競争と参入企業
市場のバリューチェーン
市場の促進要因と抑制要因
食品認証市場のレポート範囲とセグメンテーション



よくある質問
食品認証の市場規模は?
食品認証の市場規模は?
食品認証市場の最大のシェアを占めるセグメントは何か?
食品認証市場のキープレイヤーは誰か?
食品認証市場を牽引する要因は何か?

ページTOPに戻る


目次

Contents
1. Executive Summary
2. Global Food Certification Market
2.1. Product Overview
2.2. Market Definition
2.3. Segmentation
2.4. Assumptions and Acronyms
3. Research Methodology
3.1. Research Objectives
3.2. Primary Research
3.3. Secondary Research
3.4. Forecast Model
3.5. Market Size Estimation
4. Average Pricing Analysis
5. Macro-Economic Indicators
6. Market Dynamics
6.1. Growth Drivers
6.2. Restraints
6.3. Opportunity
6.4. Trends
7. Correlation & Regression Analysis
7.1. Correlation Matrix
7.2. Regression Matrix
8. Recent Development, Policies & Regulatory Landscape
9. Risk Analysis
9.1. Demand Risk Analysis
9.2. Supply Risk Analysis
10. Global Food Certification Market Analysis
10.1. Porters Five Forces
10.1.1. Threat of New Entrants
10.1.2. Bargaining Power of Suppliers
10.1.3. Threat of Substitutes
10.1.4. Rivalry
10.2. PEST Analysis
10.2.1. Political
10.2.2. Economic
10.2.3. Social
10.2.4. Technological
11. Global Food Certification Market
11.1. Market Size & forecast, 2020A-2030F
11.1.1. By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
11.1.2. By Volume (Million Units) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12. Global Food Certification Market: Market Segmentation
12.1. By Regions
12.1.1. North America:(U.S. and Canada), By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.1.2. Latin America: (Brazil, Mexico, Argentina, Rest of Latin America), By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.1.3. Europe: (Germany, UK, France, Italy, Spain, BENELUX, NORDIC, Hungary, Poland, Turkey, Russia, Rest of Europe), By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.1.4. Asia-Pacific: (China, India, Japan, South Korea, Indonesia, Malaysia, Australia, New Zealand, Rest of Asia Pacific), By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.1.5. Middle East and Africa: (Israel, GCC, North Africa, South Africa, Rest of Middle East and Africa), By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2. By Type: Market Share (2020-2030F)
12.2.1. ISO 22000, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.2. KOSHER, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.3. BRC, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.4. SQF, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.5. IFS, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.6. HALAL, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.7. Free-from certifications , By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.8. Other, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3. By Application : Market Share (2020-2030F)
12.3.1. Meat, poultry, and seafood products, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.2. Dairy products, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.3. Infant food products, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.4. Beverages, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.5. Bakery & confectionery products, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.6. Others, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
Company Profile
1. TV SD
1. Company Overview
2. Company Total Revenue (Financials)
3. Market Potential
4. Global Presence
5. Key Performance Indicators
6. SWOT Analysis
7. Product Launch
2. ALS Limited
3. Underwriters Laboratories Inc.
4. Kiwa Sverige
5. Lloyd’s Register
6. Bureau Veritas
7. SGS SA
8. Intertek Group Plc
9. Eurofins Scientific
10. Other Prominent Players
Consultant Recommendation
**The above-given segmentations and companies could be subjected to further modification based on in-depth feasibility studies conducted for the final deliverable.

 

ページTOPに戻る


 

Summary

[ 174+ Pages Research Report] Global Food Certification Market to surpass USD 11.73 billion by 2030 from USD 4.95 billion in 2020 at a CAGR of 5.7% in the coming years, i.e., 2021-30.

Product Overview
Food certification is a guarantee given to food goods that they will not hurt the consumer once they have been consumed. Food safety hazards include biological, chemical, or physical agents in food or food conditions that have the potential to harm people. Food certification assists restaurants, cafes, and other small catering enterprises in adhering to food safety regulations. Food certification mandates that portions of the food and beverage industry maintain a clean, safe, and sanitary environment in which to manufacture consumable goods. It is a measure to strengthen food regulatory compliance monitoring and enhance the company's reputation as a manufacturer of high-quality, safe products.

Market Highlights
Global Food Certification Market is expected to project a notable CAGR of 5.7% in 2030.
Consumers' growing knowledge of health issues has prompted them to closely inspect product levels to determine whether the stuff is appropriately certified or not. During the forecast period, the current buying behaviour is expected to drive the Global Food Certification Market to its limits. In addition, the introduction of new food products to the market is expected to drive the Global Food Certification Market industry in the future years.



Global Food Certification Market: Segments
Free-from certifications segment to grow with the highest CAGR during 2020-30
Global Food Certification Market is segmented by type into ISO 22000, KOSHER, BRC, SQF, IFS, ALAL, Free-from certifications and Other. The free-from certifications segment held the largest market share in the year 2020. The growing popularity of natural and organic products among consumers is expected to propel the free-from certifications market in the food and beverage industry forward. Due to increased consumer worries about food allergies, regulatory organisations in several countries are requiring food companies to properly label their products whether they are allergy or gluten-free, which is boosting the need for free-from certification.

Meat, poultry, and seafood products segment to grow with the highest CAGR during 2020-30
Global Food Certification Market is divided by application into Meat, poultry, and seafood products, Dairy products, Infant food products, Beverages, Bakery & confectionery products and Others. Over the forecast period, the Meat, poultry, and seafood products segment is projected to expand at the fastest pace. With the increased demand for processed meat products, the number of cases of meat farus is on the rise. The number of malpractices or adulteration cases is increasing every day around the world, resulting in a slew of health hazards and a boost in meat certification. Religious concerns among customers, particularly among Jewish and Muslim groups, are driving demand for certified products that conform to their values, resulting in a market for halal and kosher meat certifications.

Market Dynamics
Drivers
Changing consumption pattern and government regulations
Changing consumer habits, rising demand for convenience foods, increased availability of contaminated foods, need for fresh fruits and vegetables, meat and poultry products, and expanded food trade are all propelling the Global Food Certification Market forward. Consumer demand for nutritious food has risen in response to rising food-borne illness concerns. Other factors predicted to enhance the Global Food Certification Market market's growth throughout the projected period include strict regulations and a focus on good manufacturing practices.

Diseases caused by pest and rodents
Diseases caused by pests and rodents have become more widespread as the world has been warmer and a growing population has led to more deforestation. Rodents are commonly found scurrying around in restaurant kitchens, where they might pick up infections. As a result, food establishments must be inspected on a regular basis for any endemic diseases that they may spread, offering growth potential for the food certification sector.

Restraint
High cost associated with the market
The high cost of having an in-house inspection and audit programme is not cost-effective for small and medium businesses, and the intricacies of the certification process are projected to stymie market growth throughout the projection period.

Global Food Certification Market: Key Players
TV SD

Company Overview, Business Strategy, Key Product Offerings, Financial Performance, Key Performance Indicators, Risk Analysis, Recent Development, Regional Presence, SWOT Analysis

ALS Limited
Underwriters Laboratories Inc.
Kiwa Sverige
Lloyd’s Register
Bureau Veritas
SGS SA
Intertek Group Plc
Eurofins Scientific
Other Prominent Players
Global Food Certification Market: Regions
Global Food Certification Market is segmented based on regional analysis into five major regions. These include North America, Latin America, Europe, Asia Pacific and the Middle East and Africa. Global Food Certification Market in North America held the largest market share in the year 2020. In terms of revenue, North America was the most important Food Certification market. Foodborne illness is causing an increase in mortality in the region. As a result, the US government is focusing more on the safety, quality, and operating procedures used by food processing, packing, and storage facilities. The food certification market in North America is expected to increase due to the strict requirements implemented by regulatory agencies to preserve the standard and quality of food items.



Global Food Certification Market is further segmented by region into:
North America Market Size, Share, Trends, Opportunities, Y-o-Y Growth, CAGR – United States and Canada
Latin America Market Size, Share, Trends, Opportunities, Y-o-Y Growth, CAGR – Mexico, Argentina, Brazil and Rest of Latin America
Europe Market Size, Share, Trends, Opportunities, Y-o-Y Growth, CAGR – United Kingdom, France, Germany, Italy, Spain, Belgium, Hungary, Luxembourg, Netherlands, Poland, NORDIC, Russia, Turkey and Rest of Europe
Asia Pacific Market Size, Share, Trends, Opportunities, Y-o-Y Growth, CAGR – India, China, South Korea, Japan, Malaysia, Indonesia, New Zealand, Australia and Rest of APAC
Middle East and Africa Market Size, Share, Trends, Opportunities, Y-o-Y Growth, CAGR – North Africa, Israel, GCC, South Africa and Rest of MENA
Global Food Certification Market report also contains analysis on:
Food Certification Segments:
By Type
ISO 22000
KOSHER
BRC
SQF
IFS
HALAL
Free-from certifications
Other
By Application
Meat, poultry, and seafood products
Dairy products
Infant food products
Beverages
Bakery & confectionery products
Others
Food Certification Dynamics
Food Certification Size
Supply & Demand
Current Trends/Issues/Challenges
Competition & Companies Involved in the Market
Value Chain of the Market
Market Drivers and Restraints
Food Certification Market Report Scope and Segmentation



Frequently Asked Questions
How big is the Food Certification market?
What is the Food Certification market growth?
Which segment accounted for the largest Food Certification market share?
Who are the key players in the Food Certification market?
What are the factors driving the Food Certification market?



ページTOPに戻る


Table of Contents

Contents
1. Executive Summary
2. Global Food Certification Market
2.1. Product Overview
2.2. Market Definition
2.3. Segmentation
2.4. Assumptions and Acronyms
3. Research Methodology
3.1. Research Objectives
3.2. Primary Research
3.3. Secondary Research
3.4. Forecast Model
3.5. Market Size Estimation
4. Average Pricing Analysis
5. Macro-Economic Indicators
6. Market Dynamics
6.1. Growth Drivers
6.2. Restraints
6.3. Opportunity
6.4. Trends
7. Correlation & Regression Analysis
7.1. Correlation Matrix
7.2. Regression Matrix
8. Recent Development, Policies & Regulatory Landscape
9. Risk Analysis
9.1. Demand Risk Analysis
9.2. Supply Risk Analysis
10. Global Food Certification Market Analysis
10.1. Porters Five Forces
10.1.1. Threat of New Entrants
10.1.2. Bargaining Power of Suppliers
10.1.3. Threat of Substitutes
10.1.4. Rivalry
10.2. PEST Analysis
10.2.1. Political
10.2.2. Economic
10.2.3. Social
10.2.4. Technological
11. Global Food Certification Market
11.1. Market Size & forecast, 2020A-2030F
11.1.1. By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
11.1.2. By Volume (Million Units) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12. Global Food Certification Market: Market Segmentation
12.1. By Regions
12.1.1. North America:(U.S. and Canada), By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.1.2. Latin America: (Brazil, Mexico, Argentina, Rest of Latin America), By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.1.3. Europe: (Germany, UK, France, Italy, Spain, BENELUX, NORDIC, Hungary, Poland, Turkey, Russia, Rest of Europe), By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.1.4. Asia-Pacific: (China, India, Japan, South Korea, Indonesia, Malaysia, Australia, New Zealand, Rest of Asia Pacific), By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.1.5. Middle East and Africa: (Israel, GCC, North Africa, South Africa, Rest of Middle East and Africa), By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2. By Type: Market Share (2020-2030F)
12.2.1. ISO 22000, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.2. KOSHER, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.3. BRC, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.4. SQF, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.5. IFS, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.6. HALAL, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.7. Free-from certifications , By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.8. Other, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3. By Application : Market Share (2020-2030F)
12.3.1. Meat, poultry, and seafood products, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.2. Dairy products, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.3. Infant food products, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.4. Beverages, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.5. Bakery & confectionery products, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.6. Others, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
Company Profile
1. TV SD
1. Company Overview
2. Company Total Revenue (Financials)
3. Market Potential
4. Global Presence
5. Key Performance Indicators
6. SWOT Analysis
7. Product Launch
2. ALS Limited
3. Underwriters Laboratories Inc.
4. Kiwa Sverige
5. Lloyd’s Register
6. Bureau Veritas
7. SGS SA
8. Intertek Group Plc
9. Eurofins Scientific
10. Other Prominent Players
Consultant Recommendation
**The above-given segmentations and companies could be subjected to further modification based on in-depth feasibility studies conducted for the final deliverable.

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

Fatpos Global社の加工食品分野での最新刊レポート

本レポートと同じKEY WORD(bakery)の最新刊レポート


よくあるご質問


Fatpos Global社はどのような調査会社ですか?


Fatpos Globalは経営コンサルティング、アドバイザリー、市場調査サービスを提供し、市場調査レポートを出版しているインドに主拠点をおく調査会社です。 Fatposは“Failures A... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/11/21 10:26

156.13 円

165.08 円

200.38 円

ページTOPに戻る