ベトナムの小麦タンパク質市場、製品別(小麦グルテン、テクスチャード小麦タンパク質、小麦タンパク質アイソレート、加水分解小麦タンパク質)、形態別(乾燥・液体)、用途別(ベーカリー&スナック、ペットフード、加工肉、肉類似品、栄養バー&ドリンク、その他)、地域別、競争予測&機会、2017年~2027年Vietnam Wheat Protein Market, By Product (Wheat Gluten, Textured Wheat Protein, Wheat Protein Isolate and Hydrolyzed Wheat Protein), By Form (Dry and Liquid), By Application (Bakery & Snacks, Pet Food, Processed Meat, Meat Analogs, Nutritional Bars & Drinks and Others), By Region, Competition Forecast & Opportunities, 2017-2027 ベトナムの小麦タンパク質市場は、予測期間中に著しい成長を遂げると予想されています。市場成長の背景には、消費者の嗜好が植物由来の食事へと変化していることが挙げられます。また、国民の可処分所得の増加に... もっと見る
サマリーベトナムの小麦タンパク質市場は、予測期間中に著しい成長を遂げると予想されています。市場成長の背景には、消費者の嗜好が植物由来の食事へと変化していることが挙げられます。また、国民の可処分所得の増加による食品・飲料分野の拡大や、国内外の食品ブランドの成長が、ベトナムの小麦たんぱく市場の成長に寄与しています。さらに、健康やトレーニングのためにタンパク質の摂取量を増やしたい人や乳糖不耐症の人は、牛乳を小麦タンパク質飲料に置き換えるケースが増えており、これがベトナムの小麦タンパク質市場の成長を促進すると予想されます。消費者は、食品や飲料の購入を即座に決定する際に、「天然」「有機」「GMO」などの用語に注目しており、小麦タンパク質のような植物由来のタンパク質が消費者にとって好ましい選択肢となっています。また、手頃な価格と、自然由来の製品の信頼性に関する高い意識も、小麦タンパク質の市場成長を後押ししています。グルテンフリー製品などの関連産業への投資の増加は、予測期間中にベトナムの小麦タンパク質市場の成長を促進すると予想されます。植物性タンパク質の食事に対する消費者の嗜好の変化も、ベトナムの小麦タンパク質市場の成長にプラスの影響を及ぼしています。新製品の発売やビーガン人口の増加も、小麦タンパク質の採用を増加させ、市場成長に拍車をかけています。ベトナムの小麦タンパク質市場は、製品、用途、形態、地域に基づいてセグメント化されています。用途別では、ベーカリー&スナック、ペットフード、栄養バー&ドリンク、加工肉、肉類似品、その他に分類されます。ペットフード分野は、ペットの人間化とともにペットフード製品への支出が増加していることから、ベトナム小麦たんぱく市場で最も高い成長を記録すると予想されます。市場は形態によって、乾燥と液体に分類されます。タンパク質の加工は、原料の粒子を細かくするために、乾燥した形態が人気を集めています。 ベトナムの小麦タンパク質市場で事業を展開している主な企業は、Agrana、Cargill、Kröner-Stärke、MGP Ingredients、ADM、Roquette、Crespel & Deiters、Cropenergies、Gluten Y Almidones Industriales、Glico Nutritionなどである。 本レポートで考慮した年数 歴史的年数:2017年~2020年 基準年:2021年 推定年:2022E 予測期間:2023F-2027F 本調査の目的 - 2017年から2021年までのベトナムの小麦タンパク質市場の市場規模の歴史的な成長を分析すること。 - ベトナムの小麦タンパク質市場を製品、用途、形態、競合予測、地域分布に基づいて分類・予測すること。 - ベトナムの小麦タンパク質市場の促進要因と課題を特定するため。 - ベトナムの小麦タンパク質市場における拡張、新製品発表、M&Aなどの競争展開を検討するため。 - 小麦タンパク質市場の価格分析を行うため。 - ベトナムの小麦タンパク質市場に関与する主要企業のプロファイルを特定および分析する。 TechSci Researchはこの調査のために一次調査と徹底的な二次調査の両方を実施しました。まず、TechSci Researchはベトナム全土の企業リストを入手した。その後、TechSci Researchは特定された企業に対して一次調査を実施した。インタビューしながら、回答者には競合他社についても質問しました。この手法により、TechSci Research は、二次調査の制限により特定できなかった企業を含めることができました。TechSci Researchは、ベトナム全土のすべての主要メーカーの製品提供、流通チャネル、存在を分析した。 TechSci Researchは、様々なエンドユーザー産業と様々な製品タイプにおけるその用途に関するデータを記録し、将来的な予測を行うボトムアップアプローチを用いて、ベトナムの小麦タンパク質の市場規模を算出した。TechSci Researchは、これらの値を業界の専門家や企業の代表者から入手し、適切で全体的な市場規模を得るためにこれらの製品タイプとアプリケーションの履歴データを分析することによって外部で検証しました。また、企業のウェブサイト、ニュース記事、プレスリリース、企業の年次報告書、投資家向けプレゼンテーション、財務報告書など、さまざまな二次資料もTechSci Researchが使用しました。 主な対象読者 - 食品および飲料メーカー - 小麦タンパク質メーカー - 販売業者/流通業者 - 研究機関およびコンサルティング会社 - 研究機関 - 業界団体 - 市場調査会社、コンサルティング会社 本調査は、メーカー、パートナー、エンドユーザーなどの業界関係者にとって重要ないくつかの重要な質問に対する回答を提供し、さらに、投資の戦略立案や市場機会の活用を可能にする上で有用なものです。 レポートの範囲 本レポートでは、ベトナムの小麦タンパク質市場を、以下に詳述する業界動向に加えて、以下のカテゴリーに分類しています。 - ベトナムの小麦タンパク質市場:製品別 o 小麦グルテン o テクスチャー小麦プロテイン o 小麦プロテインアイソレート o 加水分解小麦プロテイン - ベトナムの小麦プロテイン市場:用途別 o ベーカリー&スナック o ペットフード o 食肉加工品 o 肉の類似品 o 栄養バー及び飲料 o その他 - ベトナムの小麦プロテイン市場:形態別 o ドライ o 液体 - ベトナムの小麦プロテイン市場:地域別 南ベトナム 北ベトナム ベトナム中部 競合他社の状況 企業プロフィール。ベトナムの小麦たんぱく市場における主要企業の詳細分析 カスタマイズが可能です。 TechSci Researchは、与えられた市場データをもとに、企業の特定のニーズに応じたカスタマイズを提供します。このレポートでは以下のカスタマイズが可能です。 企業情報 - 追加市場プレイヤーの詳細分析およびプロファイリング(最大5社)。 プロフィットマージン分析 - 直接販売チャネルと間接販売チャネルの場合の利益率分析。 目次1. Product Overview2. Research Methodology 3. Executive Summary 4. Impact of COVID-19 on Vietnam Wheat Protein Market 5. Voice of Customer 5.1. Product Awareness 5.2. Product Quality 5.3. Product Pricing 5.4. Factors Influencing Purchase Decision 6. Vietnam Wheat Protein Market Outlook 6.1. Market Size & Forecast 6.1.1. By Value & Volume 6.2. Market Share & Forecast 6.2.1. By Product (Wheat Gluten, Textured Wheat Protein, Wheat Protein Isolate and Hydrolyzed Wheat Protein) 6.2.2. By Form (Dry and Liquid) 6.2.3. By Application (Bakery & Snacks, Pet Food, Processed Meat, Meat Analogs, Nutritional Bars & Drinks and Others 6.2.4. By Region 6.2.5. By Company 6.3. Market Attractiveness Index 7. Vietnam Wheat Gluten Market Outlook 7.1. Market Size & Forecast 7.1.1. By Value & Volume 7.2. Market Share & Forecast 7.2.1. By Form 7.2.2. By Application 7.2.3. Pricing Analysis 7.3. Market Attractiveness Index 8. Vietnam Textured Wheat Protein Market Outlook 8.1. Market Size & Forecast 8.1.1. By Value & Volume 8.2. Market Share & Forecast 8.2.1. By Form 8.2.2. By Application 8.2.3. Pricing Analysis 8.3. Market Attractiveness Index 9. Vietnam Wheat Protein Isolate Market Outlook 9.1. Market Size & Forecast 9.1.1. By Value & Volume 9.2. Market Share & Forecast 9.2.1. By Form 9.2.2. By Application 9.2.3. Pricing Analysis 9.3. Market Attractiveness Index 10. Vietnam Hydrolyzed Wheat Protein Market Outlook 10.1. Market Size & Forecast 10.1.1. By Value & Volume 10.2. Market Share & Forecast 10.2.1. By Form 10.2.2. By Application 10.2.3. Pricing Analysis 10.3. Market Attractiveness Index 11. Value Chain & Profitability Analysis 12. Price Point Analysis 13. Market Dynamics 13.1. Drivers 13.2. Challenges 14. Market Trends & Developments 15. Policy & Regulatory Landscape 16. Vietnam Economic Profile 17. Competitive Landscape 17.1. Competition Outlook 17.2. Company Profiles (Top 10 Companies) 17.2.1. Agrana 17.2.2. Cargill 17.2.3. Kröner-Stärke 17.2.4. MGP Ingredients, 17.2.5. ADM 17.2.6. Roquette 17.2.7. Crespel & Deiters 17.2.8. Cropenergies, 17.2.9. Gluten Y Almidones Industriales 17.2.10. Glico Nutrition 18. Strategic Recommendations
SummaryVietnam wheat protein market is anticipated to grow at a significant rate during the forecast period. The market growth can be attributed to the shifting consumer preferences towards plant-based diets. Besides, the expanding food & beverages sector owing to increasing personal disposable income of the population and growth of domestic and global food brands are contributing to the growth of Vietnam wheat protein market. Additionally, those looking to increase protein intake for health or training purposes and lactose intolerants are increasingly replacing milk with wheat protein beverages, which is expected to propel the growth of Vietnam wheat protein market. Consumers are looking out for terms such as “natural”, “organic”, “GMO” while making instant purchase decisions for food and beverages, which has made plant-based proteins such as wheat protein a preferable choice for them. Also, the affordability factor and a high level of awareness regarding the authenticity of naturally sourced products are also propelling the growth of wheat protein market. Increased investments in related industries such as gluten-free products are anticipated to drive the growth of Vietnam wheat protein market in the forecast period. Changing consumer preferences for plant based protein diet is also positively influencing the growth of Vietnam wheat protein market. New product launches and growing vegan population are also increasing the adoption of wheat protein, which is adding to its market growth. Table of Contents1. Product Overview2. Research Methodology 3. Executive Summary 4. Impact of COVID-19 on Vietnam Wheat Protein Market 5. Voice of Customer 5.1. Product Awareness 5.2. Product Quality 5.3. Product Pricing 5.4. Factors Influencing Purchase Decision 6. Vietnam Wheat Protein Market Outlook 6.1. Market Size & Forecast 6.1.1. By Value & Volume 6.2. Market Share & Forecast 6.2.1. By Product (Wheat Gluten, Textured Wheat Protein, Wheat Protein Isolate and Hydrolyzed Wheat Protein) 6.2.2. By Form (Dry and Liquid) 6.2.3. By Application (Bakery & Snacks, Pet Food, Processed Meat, Meat Analogs, Nutritional Bars & Drinks and Others 6.2.4. By Region 6.2.5. By Company 6.3. Market Attractiveness Index 7. Vietnam Wheat Gluten Market Outlook 7.1. Market Size & Forecast 7.1.1. By Value & Volume 7.2. Market Share & Forecast 7.2.1. By Form 7.2.2. By Application 7.2.3. Pricing Analysis 7.3. Market Attractiveness Index 8. Vietnam Textured Wheat Protein Market Outlook 8.1. Market Size & Forecast 8.1.1. By Value & Volume 8.2. Market Share & Forecast 8.2.1. By Form 8.2.2. By Application 8.2.3. Pricing Analysis 8.3. Market Attractiveness Index 9. Vietnam Wheat Protein Isolate Market Outlook 9.1. Market Size & Forecast 9.1.1. By Value & Volume 9.2. Market Share & Forecast 9.2.1. By Form 9.2.2. By Application 9.2.3. Pricing Analysis 9.3. Market Attractiveness Index 10. Vietnam Hydrolyzed Wheat Protein Market Outlook 10.1. Market Size & Forecast 10.1.1. By Value & Volume 10.2. Market Share & Forecast 10.2.1. By Form 10.2.2. By Application 10.2.3. Pricing Analysis 10.3. Market Attractiveness Index 11. Value Chain & Profitability Analysis 12. Price Point Analysis 13. Market Dynamics 13.1. Drivers 13.2. Challenges 14. Market Trends & Developments 15. Policy & Regulatory Landscape 16. Vietnam Economic Profile 17. Competitive Landscape 17.1. Competition Outlook 17.2. Company Profiles (Top 10 Companies) 17.2.1. Agrana 17.2.2. Cargill 17.2.3. Kröner-Stärke 17.2.4. MGP Ingredients, 17.2.5. ADM 17.2.6. Roquette 17.2.7. Crespel & Deiters 17.2.8. Cropenergies, 17.2.9. Gluten Y Almidones Industriales 17.2.10. Glico Nutrition 18. Strategic Recommendations
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野(加工食品)の最新刊レポート
TechSci Research社の加工食品分野での最新刊レポート
本レポートと同じKEY WORD(wheat)の最新刊レポートよくあるご質問TechSci Research社はどのような調査会社ですか?テックサイリサーチ(TechSci Research)は、カナダ、英国、インドに拠点を持ち、化学、IT、環境、消費財と小売、自動車、エネルギーと発電の市場など、多様な産業や地域を対象とした調査・出版活... もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
|