世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

ベトナムのパン改良剤市場:タイプ別(無機パン改良剤、有機パン改良剤)、成分別(乳化剤、酵素、酸化剤、還元剤、その他)、用途別(パン、ケーキ、ペストリー、その他)、形態別(粉末、顆粒、液体)、地域別、競合予測&機会、2017-2027年


Vietnam Bread Improvers Market, By Type (Inorganic Bread Improvers and Organic Bread Improvers), By Ingredient (Emulsifiers, Enzymes, Oxidizing Agents, Reducing Agents and Others), By Application (Bread, Cakes, Pastries and Others), By Form (Powder, Granular and Liquid), By Region, Competition Forecast & Opportunities, 2017-2027

ベトナムのパン改良剤市場は、予測期間中に驚異的な速度で成長すると予想されています。市場の成長は、製菓製品における製品革新の高まりと、より健康的な焼き菓子を求める消費者の傾向の高まりに起因していると... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
TechSci Research
テックサイリサーチ
2022年5月1日 US$3,500
シングルユーザライセンス(印刷不可)
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
73 英語

 

サマリー

ベトナムのパン改良剤市場は、予測期間中に驚異的な速度で成長すると予想されています。市場の成長は、製菓製品における製品革新の高まりと、より健康的な焼き菓子を求める消費者の傾向の高まりに起因していると考えられます。パンの製造工程における不確実性を調整するパン改良剤(ブレッドコンディショナーとも呼ばれる)は、最適な鮮度の達成、焼き上がり製品の容量の増加、保存期間の延長に役立っています。パンを中心としたベーカリー食品を含むコンビニエンス・フードに対する消費者の需要が大幅に増加したことで、パン用改良剤などのベーカリー原料の採用が進んでいます。また、高品質な有機素材を使用したベーカリー製品を求める消費者が増えており、有機パン用改良剤の需要を後押しするものと期待されています。また、さまざまな形態のパンに対する消費者の需要の高まりや、消費者の機能的な要求の変化に対応するために、いくつかの強化パンやフレーバーパンを提供する新興市場のプレーヤーが、予測期間中のパン改良剤市場の成長に拍車をかけています。

さらに、DominosやPizza Hurtなどの食品チェーンの普及が、予測期間中のベトナムのパン改良剤市場の成長をさらに後押ししています。急速な都市化とファストフード店の拡大により、ハンバーガーやピザなどのさまざまな食品を開発するためのパンの需要が増加しており、これがベトナムのパン改良剤市場の成長に寄与しています。さらに、グローバル化により食生活にパンが取り入れられるようになり、これがベトナムのパン改良剤市場の成長を支えています。また、人口の増加や個人の可処分所得の増加も、ベトナムのパン改良剤市場の成長を後押ししています。

原料に基づき、市場は乳化剤、酵素、酸化剤、還元剤、その他に区分される。2021年には、製パン産業での幅広い採用により、乳化剤部門が最大の市場シェアを占めました。さらに、乳化剤の手頃な価格と入手しやすさの向上が、ベトナムのパン改良剤市場における乳化剤セグメントの優位性に寄与しています。用途別に見ると、ベトナムのパン用改良剤市場は、パン、ケーキ、ペストリー、その他に区分されます。ベトナムでは焼き菓子の需要が大幅に増加しているため、パン分野がベトナムのパン改良剤市場で最大のシェアを占めると予想されます。
Group Soufflet、Fazer Group、Archer Daniels Midland Company、Lesaffre、Nutrex N. V., E.I. Du Pont De Nemours and Company, Oriental Yeast Co., Ltd., Ireks GmbH, Pak Holding, Bakels Worldwideなどが、ベトナムのブレッド改良剤市場に進出している主要企業の一例です。
本レポートで考慮した年数
歴史的年数:2017年~2020年
基準年:2021年
推定年:2022E
予測期間:2023F-2027F
調査の目的
- ベトナムのパン用改良剤の市場規模を金額と数量で分析・予測すること。
- ベトナムのパン改良剤市場をタイプ、成分、用途、形態、競合環境、地域分布に基づいて分類し、予測すること。
- ベトナムのパン用改良剤市場の促進要因と課題を特定する。
- ベトナムのパン用改良剤市場における拡張、新製品発表、M&Aなどの競争展開を検討する。
- ベトナムのパン用改良剤市場の価格分析を行う。
- ベトナムのパン用改良剤市場に関わる主要企業のプロフィールを特定し、分析する。
TechSci Research社は、この調査のために一次調査と徹底的な二次調査の両方を実施しました。まず、TechSci Researchはベトナム全土のメーカーのリストを入手した。その後、TechSci Researchは特定された企業に対して一次調査の調査を行った。インタビューしながら、回答者には競合他社についても質問しました。この手法により、TechSci Researchは、二次調査の制限により特定できなかったメーカーを含めることができました。TechSci Researchは、ベトナム全土の主要なコラボレーションメーカーのサービス内容、販売チャネル、存在感を分析した。
TechSci Researchは、様々なエンドユーザーセグメントのデータを記録し、将来の数年間を予測するボトムアップアプローチを用いて、ベトナムのパン改良剤市場の市場規模を算出した。TechSci Researchは、これらの値を業界の専門家や企業の代表者から入手し、適切な全体的市場規模を得るためにこれらの製品タイプやアプリケーションの履歴データの分析を通じて外部で検証しました。また、企業のウェブサイト、ニュース記事、プレスリリース、企業の年次報告書、投資家向けプレゼンテーション、財務報告書など、さまざまな二次資料もTechSci Researchが使用しました。
主な対象読者
- パン改良剤メーカー
- ベーカリー素材メーカー/サプライヤー
- 技術プロバイダー
- 原材料サプライヤー
- 販売業者
- 研究機関およびコンサルティング会社
- 研究機関
- 業界団体
- 市場調査会社およびコンサルティング会社
本調査は、メーカー、パートナー、エンドユーザーなどの業界関係者にとって重要ないくつかの重要な質問に対する回答を提供し、さらに、投資戦略を立て、市場機会を活用する上で有用である。
レポートの範囲
本レポートでは、ベトナムのパン用改良剤市場を、以下に詳述する業界動向に加えて、以下のカテゴリーに分類しています。
- ベトナムのパン用改良剤市場:タイプ別
o 無機系パン改良剤
o 有機パン用改良剤
- ベトナムのパン改良剤市場:成分別
o 乳化剤
o 酵素
o 酸化剤
o 還元剤
o その他
- ベトナム製パン改良剤の市場、用途別
o パン
o ケーキ
o ペストリー
o その他
- ベトナムのパン改良剤市場:形態別
o 粉末
o 粒状
o リキッド
- ベトナムのパン改良剤市場:地域別
o 北ベトナム
o 南ベトナム
o ベトナム中部
競合状況
企業プロフィール。ベトナムのパン改良剤市場に参入している主要企業の詳細分析
カスタマイズ可能。
TechSci Researchは、与えられた市場データをもとに、企業の特定のニーズに応じたカスタマイズを提供します。本レポートでは以下のカスタマイズが可能です。
企業情報
- 追加市場プレイヤーの詳細分析とプロファイリング(最大5社)。
プロフィットマージン分析
- 直接販売チャネルと間接販売チャネルの場合の利益率分析。

ページTOPに戻る


目次

1. Product Overview
2. Research Methodology
3. Executive Summary
4. Impact of COVID-19 on Vietnam Bread Improvers Market
5. Voice of Customer
5.1. Factors Influencing Purchase Decision
5.2. Challenges & Unmet Needs
5.3. Product Pricing
6. Vietnam Bread Improvers Market Outlook
6.1. Market Size & Forecast
6.1.1. By Value & Volume
6.2. Market Share & Forecast
6.2.1. By Type (Inorganic Bread Improvers and Organic Bread Improvers)
6.2.2. By Ingredient (Emulsifiers, Enzymes, Oxidizing Agents, Reducing Agents and Others)
6.2.3. By Application (Bread, Cakes, Pastries and Others)
6.2.4. By Form (Powder, Granular and Liquid)
6.2.5. By Region
6.2.6. By Company (2021)
6.3. Market Attractiveness Index
7. Vietnam Inorganic Bread Improvers Market Outlook
7.1. Market Size & Forecast
7.1.1. By Value & Volume
7.2. Market Share & Forecast
7.2.1. By Ingredient
7.2.2. By Application
7.2.3. By Form
7.3. Market Attractiveness Index
8. Vietnam Organic Bread Improvers Market Outlook
8.1. Market Size & Forecast
8.1.1. By Value & Volume
8.2. Market Share & Forecast
8.2.1. By Ingredient
8.2.2. By Application
8.2.3. By Form
8.3. Market Attractiveness Index
9. Market Dynamics
9.1. Drivers
9.2. Challenges
10. Market Trends & Developments
11. Price Point Analysis
12. Vietnam Economic Profile
13. Policy & Regulatory Landscape
14. Competitive Landscape
14.1. Company Profiles
14.1.1. Group Soufflet
14.1.2. Fazer Group
14.1.3. Archer Daniels Midland Company
14.1.4. Lesaffre
14.1.5. Nutrex N. V.
14.1.6. E.I. Du Pont De Nemours and Company
14.1.7. Oriental Yeast Co., Ltd.
14.1.8. Ireks GmbH
14.1.8. Pak Holding
14.1.9. Bakels Worldwide
15. Strategic Recommendations

 

ページTOPに戻る


 

Summary

Vietnam bread improvers market is anticipated to grow at a formidable rate during the forecast period. The market growth can be attributed to the growing product innovation in confectionery products and the growing trend among consumers to obtain healthier baked goods. Regulating the uncertainties within the bread production process, bread improvers (also known as bread conditioners) help to achieve optimal freshness, increase the volume of baked products, and extend their shelf-life. A considerable rise in demand among consumers for convenience foods, including bakery food products, majorly bread, has led to greater adoption of bakery ingredients, such as bread improvers. Consumers are increasingly opting for bakery goods manufactured with high-quality organic ingredients, which is expected to drive the demand for organic bread improvers. Besides, the rise in demand among consumers for different forms of bread and the emerging market players offering several fortified and flavoured bread to meet the changing functional requirements of the consumers are fueling the growth of the bread improvers market during the forecast period.

Moreover, the popularization of food chains such as Dominos, Pizza Hurt is further boosting the growth of Vietnam bread improvers market in the forecast period. Rapid urbanization and expanding fast-food restaurants have led to an increased demand for bread to develop different foods such as burgers and pizzas, which in turn, is contributing to the growth of the Vietnam bread improvers market. Furthermore, globalization has led to greater adoption of bread in the diet, which is supporting the growth of Vietnam bread improvers market. The rising population and increasing personal disposable income are also propelling the Vietnam bread improvers market growth.

Based on ingredients, the market is segmented into Emulsifiers, Enzymes, Oxidizing Agents, Reducing Agents, and others. In 2021, the Emulsifiers segment held the largest market share due to their wide adoption in the baking industry. Furthermore, increased affordability and accessibility of emulsifiers are contributing to the dominance of the emulsifiers segment in the Vietnam bread improvers market. Based on application, the Vietnam bread improvers market is segmented into bread, cakes, pastries, and others. The bread segment is expected to hold the largest share in the Vietnam bread improvers market as the demand for baked goods is significantly increasing in Vietnam.
Group Soufflet, Fazer Group, Archer Daniels Midland Company, Lesaffre, Nutrex N. V., E.I. Du Pont De Nemours and Company, Oriental Yeast Co., Ltd., Ireks GmbH, Pak Holding, Bakels Worldwide, etc. are some of the major players operating in Vietnam bread improvers market.
Years considered for this report:
Historical Years: 2017-2020
Base Year: 2021
Estimated Year: 2022E
Forecast Period: 2023F–2027F
Objective of the Study:
• To analyse and forecast the market size of Vietnam bread improvers, in terms of value and volume.
• To classify and forecast Vietnam bread improvers market based on type, ingredient, application, form, competitive landscape, and regional distribution.
• To identify drivers and challenges for Vietnam bread improvers market.
• To examine competitive developments such as expansions, new product launches, mergers & acquisitions, etc., in Vietnam bread improvers market.
• To conduct the pricing analysis for Vietnam bread improvers market.
• To identify and analyse the profile of leading players involved in the Vietnam bread improvers market.
TechSci Research performed both primary as well as exhaustive secondary research for this study. Initially, TechSci Research sourced a list of manufacturers across Vietnam. Subsequently, TechSci Research conducted primary research surveys with the identified companies. While interviewing, the respondents were also enquired about their competitors. Through this technique, TechSci Research could include the manufacturers which could not be identified due to the limitations of secondary research. TechSci Research analysed the service offerings, distribution channels and presence of all major collaboration manufacturers across Vietnam.
TechSci Research calculated the market size of Vietnam Bread Improvers Market using a bottom-up approach, where data for various end user segments were recorded and forecast for the future years. TechSci Research sourced these values from the industry experts and company representatives and externally validated through analysing historical data of these product types and applications for getting an appropriate, overall market size. Various secondary sources such as company website, news articles, press releases, company annual reports, investor presentations and financial reports were also used by TechSci Research.
Key Target Audience:
• bread improvers manufacturers
• Bakery ingredient manufacturers/suppliers
• Technology providers
• Raw material suppliers
• Dealers
• Research organizations and consulting companies
• Research Institutes
• Industry associations
• Market research and consulting firm.
The study is useful in providing answers to several critical questions that are important for the industry stakeholders such as manufacturers, partners, end users, etc., besides allowing them in strategizing investments and capitalizing on market opportunities.
Report Scope:
In this report, Vietnam bread improvers market has been segmented into following categories, in addition to the industry trends which have also been detailed below:
• Vietnam Bread Improvers Market, By Type:
o Inorganic Bread Improvers
o Organic Bread Improvers
• Vietnam Bread Improvers Market, By Ingredient:
o Emulsifiers
o Enzymes
o Oxidizing Agents
o Reducing Agents
o Others
• Vietnam Bread Improvers Market, By Application:
o Bread
o Cakes
o Pastries
o Others
• Vietnam Bread Improvers Market, By Form:
o Powder
o Granular
o Liquid
• Vietnam Bread Improvers Market, By Region:
o North Vietnam
o South Vietnam
o Central Vietnam
Competitive Landscape
Company Profiles: Detailed analysis of the major companies present in Vietnam Bread Improvers Market.
Available Customizations:
With the given market data, TechSci Research offers customizations according to the company’s specific needs. The following customization options are available for the report:
Company Information
• Detailed analysis and profiling of additional market players (up to five).
Profit Margin Analysis
• Profit margin analysis in case of direct and indirect sales channel.



ページTOPに戻る


Table of Contents

1. Product Overview
2. Research Methodology
3. Executive Summary
4. Impact of COVID-19 on Vietnam Bread Improvers Market
5. Voice of Customer
5.1. Factors Influencing Purchase Decision
5.2. Challenges & Unmet Needs
5.3. Product Pricing
6. Vietnam Bread Improvers Market Outlook
6.1. Market Size & Forecast
6.1.1. By Value & Volume
6.2. Market Share & Forecast
6.2.1. By Type (Inorganic Bread Improvers and Organic Bread Improvers)
6.2.2. By Ingredient (Emulsifiers, Enzymes, Oxidizing Agents, Reducing Agents and Others)
6.2.3. By Application (Bread, Cakes, Pastries and Others)
6.2.4. By Form (Powder, Granular and Liquid)
6.2.5. By Region
6.2.6. By Company (2021)
6.3. Market Attractiveness Index
7. Vietnam Inorganic Bread Improvers Market Outlook
7.1. Market Size & Forecast
7.1.1. By Value & Volume
7.2. Market Share & Forecast
7.2.1. By Ingredient
7.2.2. By Application
7.2.3. By Form
7.3. Market Attractiveness Index
8. Vietnam Organic Bread Improvers Market Outlook
8.1. Market Size & Forecast
8.1.1. By Value & Volume
8.2. Market Share & Forecast
8.2.1. By Ingredient
8.2.2. By Application
8.2.3. By Form
8.3. Market Attractiveness Index
9. Market Dynamics
9.1. Drivers
9.2. Challenges
10. Market Trends & Developments
11. Price Point Analysis
12. Vietnam Economic Profile
13. Policy & Regulatory Landscape
14. Competitive Landscape
14.1. Company Profiles
14.1.1. Group Soufflet
14.1.2. Fazer Group
14.1.3. Archer Daniels Midland Company
14.1.4. Lesaffre
14.1.5. Nutrex N. V.
14.1.6. E.I. Du Pont De Nemours and Company
14.1.7. Oriental Yeast Co., Ltd.
14.1.8. Ireks GmbH
14.1.8. Pak Holding
14.1.9. Bakels Worldwide
15. Strategic Recommendations

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同分野(その他)の最新刊レポート

TechSci Research 社の最新刊レポート

本レポートと同じKEY WORD(agents)の最新刊レポート


よくあるご質問


TechSci Research社はどのような調査会社ですか?


テックサイリサーチ(TechSci Research)は、カナダ、英国、インドに拠点を持ち、化学、IT、環境、消費財と小売、自動車、エネルギーと発電の市場など、多様な産業や地域を対象とした調査・出版活... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/11/07 10:27

155.63 円

167.26 円

203.27 円

ページTOPに戻る