世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

ベーカリー用酵素市場。種類別(カーボハイドラーゼ、プロテアーゼ、リパーゼ、その他)、用途別(パン&ロール、ビスケット&クッキー、ケーキ&ペストリー、その他)、地域別に分類 ~2019~2020年の市場規模、シェア&トレンドの世界分析と2030年までの予測


Bakery Enzymes Market: Segmented by Type (Carbohydrases, Proteases, Lipases, and Others); By Application (Bread & Rolls, Biscuits & Cookies, Cakes & Pastries, and Others); and Region – Global Analysis of Market Size, Share & Trends for 2019–2020 and Forecasts to 2030

[176ページ以上の調査報告書】世界のベーカリー酵素市場は、2020年の9億5000万米ドルから2030年には37億3000万米ドルを超え、今後数年間、すなわち2021年から30年の間にCAGR6.8%で成長すると予測されています。... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Fatpos Global
Fatpos グローバル
2022年3月1日 US$5,000
シングルユーザーライセンス
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
157 英語

 

サマリー

[176ページ以上の調査報告書】世界のベーカリー酵素市場は、2020年の9億5000万米ドルから2030年には37億3000万米ドルを超え、今後数年間、すなわち2021年から30年の間にCAGR6.8%で成長すると予測されています。この成長は、ベーカリー酵素の世界的な需要を生み出す、様々な分野でのM&Aの増加によるものと予想される

製品概要
ベーカリー用酵素は、塩分、アクリルアミド、添加物、乳化剤、グルテンフリーのパンなど、顧客の要望に迅速に対応し、焼き菓子やスナックのおいしさを保証するための成分ソリューションおよび保存システムである。今日の消費者は、よりおいしく、より健康的で、より多様で付加価値のある焼き菓子を常に求めている。製パン用酵素メーカーは、こうした市場の要求に応えるべく、より良いソリューションと製品を提供するために努力している。

市場ハイライト
ベーカリー酵素の世界市場は、2030年に6.8%の顕著なCAGRを予測する。
消費者の多忙なライフスタイルにより、消費に便利な既製品や菓子類、特に食品・飲料分野の各種ベーカリー製品を購入する傾向が強くなっており、有機製品に対する消費者の関心とともに、自然食品やグルテンフリーのベーカリー製品の需要が高まるにつれ、食品業界ではベーカリー酵素の需要が高まっています。



ベーカリー用酵素の世界市場セグメント
炭水化物セグメントは2020-30年に最も高いCAGRで成長する
ベーカリー酵素の世界市場は、タイプ別に炭水化物、プロテアーゼ、リパーゼ、その他に分類されます。炭水化物セグメントは、様々な焼き菓子の製造に使用されるなど、幅広い用途があることから、2020年に最大の市場シェアを獲得した。それとは別に、炭水化物酵素は熱安定性が高く、食品の食感を向上させるとともに、保存期間を延ばすことができる可能性がある。また、アミラーゼは一般的に、完成した焼き菓子のスケール、色、味を改善するために使用されている。食品中の炭水化物とアミラーゼのGRAS承認に関するFDAの規制要件をサポートすることは、ベーキング酵素の需要を高める可能性があります。

2020年から30年の間に小麦セグメントが最も高いCAGRで成長する
ベーカリー酵素の世界市場は、用途別にパン&ロール、ビスケット&クッキー、ケーキ&ペストリー、その他に分けられます。予測期間中、パン&ロールセグメントが最も速いペースで拡大すると予測される。パンは基本的にピザ、バーガー、ホットドッグなど、広く消費される食品の主要材料として使用されるため、予測期間中に継続的に増加すると予測される。

市場ダイナミクス
ドライバー
パンの保存期間の延長とエンドユーザーからの需要の増加
ベーカリー酵素は、多くのエンドユーザーからの需要が増加していることが市場成長の主な要因である。ベーカリー専門家は、世界中の消費者と密接に協力し、美味しくて魅力的な焼き菓子を作っています。焼き菓子業界では、科学的な関心と厳密な分析がイノベーションのために重要です。そのため、製パン職人が焼き菓子の性能と生産効率を向上させるのに役立つ製パン素材を発見・育成するための研究に投資することは、賢明な判断といえるでしょう。人口の増加により、焼き菓子産業は大きな成長を遂げており、それが世界の製パン用酵素市場にプラスの影響を与えています。保存期間の長い高品質なパンの需要が、添加物の使用につながっているのです。

天然素材の焼き菓子だけでなく、既製品の利用も増加
消費者の多忙なライフスタイルにより、消費に便利な既製品や菓子類、特に食品・飲料分野の各種ベークド製品を購入する傾向が強くなっており、有機製品に対する消費者の関心とともに、天然素材やグルテンを含まないベークド製品の需要が高まるにつれ、食品産業におけるベーキング酵素の需要が高まっています。

規制
健康問題および厳しい規則や規制
アレルギーや頭痛、潰瘍の原因となるベーキング酵素の大量消費は、市場成長を阻害する主な要因です。さらに、温度とpHレベルが酵素の焼成能力に影響を与え、出荷や販売前の加工や保管に関する厳しい規則や規制が、一部の欧州やアジア地域で大きな問題となっています。さらに、ベーカリー製品に遺伝子組み換え生物(GMO)酵素を使用すると、抗生物質に耐性を持つ有害な病気が発生し、世界の焼成用酵素市場の発展を制限しています。

世界のベーカリー用酵素市場主要プレイヤー
コルビオンN.V

会社概要, 事業戦略, 主要製品, 財務実績, 主要業績評価指標, リスク分析, 最近の開発状況, 地域的存在感, SWOT分析

ダニスコ A/S
ケリーグループ
ラレマンド社
ノボザイムズ
ピュラトスグループ
アドバンストエンザイムズテクノロジーリミテッド
BASF SE
BDF イングリーディエンツ
その他の著名なプレーヤー
ベーカリー酵素の世界市場地域別
世界のベーカリー酵素市場は、地域分析に基づいて5つの主要地域に区分されています。これらは、北米、ラテンアメリカ、ヨーロッパ、アジア太平洋地域、中東およびアフリカを含む。ヨーロッパのグローバルベーカリーエンザイムは、2020年に最大の市場シェアを保持しています。ヨーロッパでは、菓子、ビスケット、ケーキ、クッキーの製造が存在するため、大きな成長が期待されます。小売部門の増加やパッケージ食品の消費量の増加により、南米とアジア太平洋地域は急成長が見込まれています。小売部門と食品産業の成長が鈍いため、アフリカは緩やかに拡大すると予想されます。



ベーカリー酵素の世界市場は、さらに地域別に以下のように区分されています。
北米市場規模、シェア、動向、機会、YoY成長率、CAGR - 米国、カナダ
中南米市場規模、シェア、トレンド、機会、前年比成長率、CAGR - メキシコ、アルゼンチン、ブラジル、その他の中南米地域
欧州市場規模、シェア、トレンド、機会、前年比成長率、CAGR-イギリス、フランス、ドイツ、イタリア、スペイン、ベルギー、ハンガリー、ルクセンブルク、オランダ、ポーランド、ノルディック、ロシア、トルコ、その他の欧州市場
アジア太平洋地域の市場規模、シェア、動向、機会、前年比成長率、CAGR - インド、中国、韓国、日本、マレーシア、インドネシア、ニュージーランド、オーストラリア、APACのその他地域
中東・アフリカ市場規模、シェア、動向、機会、YoY成長率、CAGR - 北アフリカ、イスラエル、GCC、南アフリカ、その他のMENA地域
ベーカリー酵素の世界市場に関する分析も掲載しています。
ベーカリー用酵素の世界市場セグメント
タイプ別
炭水化物
タンパク質分解酵素
リパーゼ
その他
用途別
パン、ロールパン
ビスケット・クッキー
ケーキ、ペストリー
その他
ベーカリー用酵素の市場動向
ベーカリー用酵素の市場規模
供給と需要
現在の動向/課題/問題点
競合・参入企業
市場のバリューチェーン
市場の促進要因と阻害要因
ベーカリー用酵素の市場レポート範囲とセグメンテーション



よくある質問
ベーカリー酵素の市場規模は?
ベーカリー酵素の市場規模は?
ベーカリー酵素の市場シェアが最も大きいのはどのセグメントか?
ベーカリー酵素市場のキープレイヤーは誰ですか?
ベーカリー酵素市場を牽引する要因は何か?

ページTOPに戻る


目次

Contents
1. Executive Summary
2. Global Bakery Enzymes Market
2.1. Product Overview
2.2. Market Definition
2.3. Segmentation
2.4. Assumptions and Acronyms
3. Research Methodology
3.1. Research Objectives
3.2. Primary Research
3.3. Secondary Research
3.4. Forecast Model
3.5. Market Size Estimation
4. Average Pricing Analysis
5. Macro-Economic Indicators
6. Market Dynamics
6.1. Growth Drivers
6.2. Restraints
6.3. Opportunity
6.4. Trends
7. Correlation & Regression Analysis
7.1. Correlation Matrix
7.2. Regression Matrix
8. Recent Development, Policies & Regulatory Landscape
9. Risk Analysis
9.1. Demand Risk Analysis
9.2. Supply Risk Analysis
10. Global Bakery Enzymes Market Analysis
10.1. Porters Five Forces
10.1.1. Threat of New Entrants
10.1.2. Bargaining Power of Suppliers
10.1.3. Threat of Substitutes
10.1.4. Rivalry
10.2. PEST Analysis
10.2.1. Political
10.2.2. Economic
10.2.3. Social
10.2.4. Technological
11. Global Bakery Enzymes Market
11.1. Market Size & forecast, 2020A-2030F
11.1.1. By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
11.1.2. By Volume (Million Units) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12. Global Bakery Enzymes Market: Market Segmentation
12.1. By Regions
12.1.1. North America:(U.S. and Canada), By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.1.2. Latin America: (Brazil, Mexico, Argentina, Rest of Latin America), By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.1.3. Europe: (Germany, UK, France, Italy, Spain, BENELUX, NORDIC, Hungary, Poland, Turkey, Russia, Rest of Europe), By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.1.4. Asia-Pacific: (China, India, Japan, South Korea, Indonesia, Malaysia, Australia, New Zealand, Rest of Asia Pacific), By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.1.5. Middle East and Africa: (Israel, GCC, North Africa, South Africa, Rest of Middle East and Africa), By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2. By Type: Market Share (2020-2030F)
12.2.1. Carbohydrates, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.2. Proteases, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.3. Lipases, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.4. Others, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3. By Application : Market Share (2020-2030F)
12.3.1. Bread & Rolls, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.2. Biscuits & Cookies, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.3. Cakes & Pastries, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.4. Others, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
Company Profile
1. Corbion N.V.
1. Company Overview
2. Company Total Revenue (Financials)
3. Market Potential
4. Global Presence
5. Key Performance Indicators
6. SWOT Analysis
7. Product Launch
2. Danisco A/S
3. Kerry Group
4. Lallemand Inc.
5. Novozymes
6. Puratos Group
7. Advanced Enzymes Technology Limited
8. BASF SE
9. BDF Ingredients
10. Other Prominent Players
Consultant Recommendation
**The above-given segmentations and companies could be subjected to further modification based on in-depth feasibility studies conducted for the final deliverable.

 

ページTOPに戻る


 

Summary

[176+ Pages Research Report] Global Bakery enzymes market is expected to surpass USD 3.73 billion by 2030 from USD 0.95 billion in 2020 at a CAGR of 6.8% in the coming years, i.e., 2021-30. This growth is anticipated due to increasing mergers and acquisitions across various sectors which will create a worldwide demand for Bakery Enzymes

Product Overview
Bakery enzymes are ingredient solutions and preservation systems that allow bakers to respond quickly to customer demands for less salt, acrylamide, additives, emulsifiers, and gluten-free bread, all while ensuring that baked goods and snacks taste good. Consumers today are constantly on the lookout for baked products that are better tasting, healthier, and offer more variety and added value. Baking enzyme manufacturers are working hard to provide better solutions and products to help bakeries meet these market demands.

Market Highlights
Global Bakery Enzymes Market is expected to project a notable CAGR of 6.8% in 2030.
Due to consumers' busy lifestyles, they are more likely to purchase ready-made and confectionary products that are convenient to consume, especially various baked products in the food and beverage sector, which has resulted in a growing demand for baking enzymes in the food industry as demand for natural and gluten-free baked products grows along with consumer interest in organic products.



Global Bakery Enzymes Market: Segments
Carbohydrates segment to grow with the highest CAGR during 2020-30
Global Bakery Enzymes market is segmented by type into carbohydrates, proteases, lipases, and others. Carbohydrates segment held the largest market share in the year 2020 due to its broad use in a variety of products, as it is used in the manufacture of a wide range of baked goods. Apart from that, carbohydrate enzymes have high thermal stability and can potentially enhance the texture of food products while also extending their shelf life. Amylase is also commonly used to improve the scale, color, and taste of finished baked goods. Supporting regulatory requirements set by the FDA for GRAS approval of carbohydrates and amylase in food products could boost demand for baking enzymes.

Wheat segment to grow with the highest CAGR during 2020-30
Global Bakery Enzymes market is divided by application into bread & rolls, biscuits & cookies, cakes & pastries, and others. Over the forecast period, the bread & rolls segment is projected to expand at the fastest pace. Bread is basically used as a key ingredient in widely consumed food products like pizza, burger, hotdog, and others hence is anticipated to witness continuous rise during the forecast period.

Market Dynamics
Drivers
Increased storage period of bread and increasing demand from end-users
Increasing demand of Bakery Enzymes from numerous end-user industries is the key factor contributing in market growth. Baking experts collaborate closely with consumers all over the world to make delicious and appealing baked goods. In the baked goods industry, scientific interest and rigorous analysis are important for innovation. As a result, investing in research to discover and cultivate baking ingredients that assist bakers in improving baking performance and production efficiency in baked goods is a wise decision. Because of the growing population, the baked goods industry is experiencing significant growth, which is positively impacting the global baking enzymes market. The demand for high-quality bread with a longer shelf life has led to the use of additives.

Increased usage of ready-made products as well as natural baked products
Due to consumers busy lifestyles, they are more likely to purchase ready-made and confectionary products that are convenient to consume, especially various baked products in the food and beverage sector, which has resulted in a growing demand for baking enzymes in the food industry as demand for natural and gluten-free baked products grows along with consumer interest in organic products.

Restraint
Health issues as well as strict rules and regulations
The high consumption of baking enzymes, which can cause allergies, headaches, and ulcers, is the key factor impeding the market growth. Furthermore, temperature and pH levels influence the ability of enzymes to bake, and strict rules and regulations about processing and storage prior to shipment and sales are a major issue in some European and Asian regions. Furthermore, the use of genetically modified organisms (GMO) enzymes in bakery products cause harmful diseases that are resistant to antibiotics, limiting the global baking enzymes market's development.

Global Bakery Enzymes Market: Key Players
Corbion N.V

Company Overview, Business Strategy, Key Product Offerings, Financial Performance, Key Performance Indicators, Risk Analysis, Recent Development, Regional Presence, SWOT Analysis

Danisco A/S
Kerry Group
Lallemand Inc.
Novozymes
Puratos Group
Advanced Enzymes Technology Limited
BASF SE
BDF Ingredients
Other Prominent Players
Global Bakery Enzymes Market: Regions
Global Bakery Enzymes market is segmented based on regional analysis into five major regions. These include North America, Latin America, Europe, Asia Pacific, and the Middle East and Africa. Global Bakery Enzymes in Europe held the largest market share in the year 2020. The presence of confectionaries, biscuits, cakes, and cookies manufacturing in Europe is expected to result in significant growth. Because of the increasing retail sector and increased packaged food consumption, South America and Asia Pacific are expected to experience rapid growth. Due to sluggish growth in the retail sector and the food industry, Africa is expected to expand slowly.



Global Bakery Enzymes Market is further segmented by region into:
North America Market Size, Share, Trends, Opportunities, Y-o-Y Growth, CAGR – United States and Canada
Latin America Market Size, Share, Trends, Opportunities, Y-o-Y Growth, CAGR – Mexico, Argentina, Brazil, and Rest of Latin America
Europe Market Size, Share, Trends, Opportunities, Y-o-Y Growth, CAGR – United Kingdom, France, Germany, Italy, Spain, Belgium, Hungary, Luxembourg, Netherlands, Poland, NORDIC, Russia, Turkey, and Rest of Europe
Asia Pacific Market Size, Share, Trends, Opportunities, Y-o-Y Growth, CAGR – India, China, South Korea, Japan, Malaysia, Indonesia, New Zealand, Australia, and Rest of APAC
The Middle East and Africa Market Size, Share, Trends, Opportunities, Y-o-Y Growth, CAGR – North Africa, Israel, GCC, South Africa, and Rest of MENA
Global Bakery Enzymes Market report also contains analysis on:
Bakery Enzymes Market Segments:
By Type
Carbohydrates
Proteases
Lipases
Others
By Application
Bread & rolls
Biscuits & cookies
Cakes & pastries
Others
Bakery Enzymes Market Dynamics
Bakery Enzymes Market Size
Supply & Demand
Current Trends/Issues/Challenges
Competition & Companies Involved in the Market
Value Chain of the Market
Market Drivers and Restraints
Bakery Enzymes Market Report Scope and Segmentation



Frequently Asked Questions
How big is the Bakery Enzymes market?
What is the Bakery Enzymes market growth?
Which segment accounted for the largest Bakery Enzymes market share?
Who are the key players in the Bakery Enzymes market?
What are the factors driving the Bakery Enzymes market?



ページTOPに戻る


Table of Contents

Contents
1. Executive Summary
2. Global Bakery Enzymes Market
2.1. Product Overview
2.2. Market Definition
2.3. Segmentation
2.4. Assumptions and Acronyms
3. Research Methodology
3.1. Research Objectives
3.2. Primary Research
3.3. Secondary Research
3.4. Forecast Model
3.5. Market Size Estimation
4. Average Pricing Analysis
5. Macro-Economic Indicators
6. Market Dynamics
6.1. Growth Drivers
6.2. Restraints
6.3. Opportunity
6.4. Trends
7. Correlation & Regression Analysis
7.1. Correlation Matrix
7.2. Regression Matrix
8. Recent Development, Policies & Regulatory Landscape
9. Risk Analysis
9.1. Demand Risk Analysis
9.2. Supply Risk Analysis
10. Global Bakery Enzymes Market Analysis
10.1. Porters Five Forces
10.1.1. Threat of New Entrants
10.1.2. Bargaining Power of Suppliers
10.1.3. Threat of Substitutes
10.1.4. Rivalry
10.2. PEST Analysis
10.2.1. Political
10.2.2. Economic
10.2.3. Social
10.2.4. Technological
11. Global Bakery Enzymes Market
11.1. Market Size & forecast, 2020A-2030F
11.1.1. By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
11.1.2. By Volume (Million Units) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12. Global Bakery Enzymes Market: Market Segmentation
12.1. By Regions
12.1.1. North America:(U.S. and Canada), By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.1.2. Latin America: (Brazil, Mexico, Argentina, Rest of Latin America), By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.1.3. Europe: (Germany, UK, France, Italy, Spain, BENELUX, NORDIC, Hungary, Poland, Turkey, Russia, Rest of Europe), By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.1.4. Asia-Pacific: (China, India, Japan, South Korea, Indonesia, Malaysia, Australia, New Zealand, Rest of Asia Pacific), By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.1.5. Middle East and Africa: (Israel, GCC, North Africa, South Africa, Rest of Middle East and Africa), By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2. By Type: Market Share (2020-2030F)
12.2.1. Carbohydrates, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.2. Proteases, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.3. Lipases, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.4. Others, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3. By Application : Market Share (2020-2030F)
12.3.1. Bread & Rolls, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.2. Biscuits & Cookies, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.3. Cakes & Pastries, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.4. Others, By Value (USD Million) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
Company Profile
1. Corbion N.V.
1. Company Overview
2. Company Total Revenue (Financials)
3. Market Potential
4. Global Presence
5. Key Performance Indicators
6. SWOT Analysis
7. Product Launch
2. Danisco A/S
3. Kerry Group
4. Lallemand Inc.
5. Novozymes
6. Puratos Group
7. Advanced Enzymes Technology Limited
8. BASF SE
9. BDF Ingredients
10. Other Prominent Players
Consultant Recommendation
**The above-given segmentations and companies could be subjected to further modification based on in-depth feasibility studies conducted for the final deliverable.

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

Fatpos Global社の加工食品分野での最新刊レポート


よくあるご質問


Fatpos Global社はどのような調査会社ですか?


Fatpos Globalは経営コンサルティング、アドバイザリー、市場調査サービスを提供し、市場調査レポートを出版しているインドに主拠点をおく調査会社です。 Fatposは“Failures A... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/11/22 10:26

155.52 円

163.34 円

198.56 円

ページTOPに戻る