固結防止剤の世界市場規模調査・予測、供給源別(天然、合成)、タイプ別(カルシウム化合物、ナトリウム化合物、その他)、用途別(ベーカリー、調味料・調味料、その他、乳製品)、地域別分析、2023-2030年Global Anti-Caking Agents Market Size study & Forecast, by Source (Natural, Synthetic), by Type (Calcium Compounds, Sodium Compounds, Others), by Application (Bakery, Seasonings and Condiments, Others, Dairy) and Regional Analysis, 2023-2030 世界の固結防止剤市場は2022年に約11億7000万米ドルと評価され、予測期間2023-2030年には6.4%以上の健全な成長率で成長すると予測されている。固結防止剤は、ダマの形成を防ぎ、製品の流動性を促進するために粉末... もっと見る
サマリー世界の固結防止剤市場は2022年に約11億7000万米ドルと評価され、予測期間2023-2030年には6.4%以上の健全な成長率で成長すると予測されている。固結防止剤は、ダマの形成を防ぎ、製品の流動性を促進するために粉末または顆粒状の材料に添加される物質である。これらの薬剤は、余分な水分を吸収したり、個々の粒子をコーティングして粒子同士がくっつかないようにしたりすることで機能する。固結防止剤の主な目的は、粉末または顆粒状製品の食感、ハンドリング、保存特性を改善することである。固結防止剤市場は、包装食品の需要拡大や農薬需要の増加などの要因により拡大している。その結果、固結防止剤の需要は、予測期間2023-2030年の間に国際市場で徐々に増加している。包装食品は生鮮食品に比べて保存期間が長いことが多い。固結防止剤は、これらの製品の品質と食感を長期にわたって維持し、吸湿や保存中に起こりうる固結を防ぐ役割を果たす。Statistaによると、2024年のコンビニエンス・フード市場は6,536億米ドルと評価され、2024年から2028年の間に年間6.51%の成長率が見込まれる。さらに、世界規模では、中国が2024年に約1,540億米ドルの収益を上げている。固結防止剤市場を牽引するもう一つの重要な要因は、農薬需要の増加である。農業活動が拡大し、肥料やその他の農薬に対するより高いニーズが生まれると、固結防止剤産業は相関的な急増を経験する。これらの薬剤は、塊の形成を防ぎ、農薬の自由な流動性を確保する上で重要な役割を果たしている。また、Statistaによると、世界の農薬市場は2021年に約2,172億4,000万米ドルの価値があり、2030年には2,790億米ドルに増加すると予想されている。さらに、畜産業の急成長と調理済み食品の需要拡大が、予測期間中に市場に有利な成長機会をもたらすと予想されている。しかし、食品への悪影響や厳しい政府規制が、2023~2030年の予測期間を通じて市場全体の成長を阻害することになりそうだ。 固結防止剤の世界市場調査において考慮した主要地域は、アジア太平洋、北米、欧州、中南米、中東・アフリカなどである。北米は、同地域のベーカリー食品に対する旺盛な需要により、2022年の市場を支配した。固結防止剤は、製造工程で凝集を防ぎスムーズな流れを確保することで、これらの材料の品質と食感を維持する上で重要な役割を果たしている。この地域の圧倒的な実績は、固結防止剤の全体的な需要を促進すると予想される。さらに、アジア太平洋地域では、労働人口の増加による調理済み食品の需要増加などの要因により、予測期間中に最も急速に成長すると予想される。固結防止剤は、製品の完全性、外観、調理のしやすさの維持に貢献する。 本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通り: Agropur MSI, LLC 花王株式会社 ユニバー・ソリューションズ社 エボニックインダストリーズAG ブレンンタークAG キャボットコーポレーション PPG Industries Inc. ソルベイSA IMAC Inc. ヒューバーエンジニアードマテリアルズ 市場における最近の動き 2023年3月、化学品と原料の世界的な流通で著名なBrenntag AGはAik Moh Groupを買収した。この戦略的な動きにより、Brenntagの能力に工業用化学品の多様なポートフォリオが加わり、ラストマイル配送、混合、調合における専門性が強化された。Aik Moh Groupの専門性は、ダイナミックな東南アジア市場に重点を置きながら、再梱包、倉庫保管、物流サポートなどの付加価値サービスにも及んでいます。 世界の固結防止剤市場レポートスコープ: 過去データ - 2020 - 2021 推計基準年 - 2022年 予測期間 - 2023-2030 レポート対象 - 売上予測、企業ランキング、競合環境、成長要因、動向 対象セグメント - 供給源、タイプ、用途、地域 地域範囲 - 北米; 欧州; アジア太平洋; 中南米; 中東 & アフリカ カスタマイズ範囲 - レポートのカスタマイズは無料(アナリストの作業時間8時間分まで)。国、地域、セグメントスコープの追加または変更*。 本調査の目的は、近年における様々なセグメントおよび国の市場規模を定義し、今後数年間の市場価値を予測することです。本レポートは、調査対象国における産業の質的・量的側面の両方を盛り込むよう設計されています。 また、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題などの重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、利害関係者が投資するためのミクロ市場における潜在的な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明する: 供給源別 天然 合成 タイプ別 カルシウム化合物 ナトリウム化合物 その他 用途別 ベーカリー 調味料・薬味 その他 乳製品 地域別 北米 アメリカ カナダ ヨーロッパ 英国 ドイツ フランス スペイン イタリア ROE アジア太平洋 中国 インド 日本 オーストラリア 韓国 RoAPAC ラテンアメリカ ブラジル メキシコ 中東・アフリカ サウジアラビア 南アフリカ その他の中東・アフリカ 目次Chapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.1. Anti-Caking Agents Market, by Region, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.2. Anti-Caking Agents Market, by Source, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.3. Anti-Caking Agents Market, by Type, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.4. Anti-Caking Agents Market, by Application, 2020-2030 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Anti-Caking Agents Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Industry Evolution 2.2.2. Scope of the Study 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Anti-Caking Agents Market Dynamics 3.1. Anti-Caking Agents Market Impact Analysis (2020-2030) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Growing demand for packaged food products 3.1.1.2. Increasing demand for agricultural chemicals 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Negative effect on the food products 3.1.2.2. Strict government regulations 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Rapid growth of the livestock industry 3.1.3.2. Growing demand for ready-to-cook food products Chapter 4. Global Anti-Caking Agents Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.2. Porter’s 5 Force Impact Analysis 4.3. PEST Analysis 4.3.1. Political 4.3.2. Economical 4.3.3. Social 4.3.4. Technological 4.3.5. Environmental 4.3.6. Legal 4.4. Top investment opportunity 4.5. Top winning strategies 4.6. COVID-19 Impact Analysis 4.7. Disruptive Trends 4.8. Industry Expert Perspective 4.9. Analyst Recommendation & Conclusion Chapter 5. Global Anti-Caking Agents Market, by Source 5.1. Market Snapshot 5.2. Global Anti-Caking Agents Market by Source, Performance - Potential Analysis 5.3. Global Anti-Caking Agents Market Estimates & Forecasts by Source 2020-2030 (USD Billion) 5.4. Anti-Caking Agents Market, Sub Segment Analysis 5.4.1. Natural 5.4.2. Synthetic Chapter 6. Global Anti-Caking Agents Market, by Type 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Anti-Caking Agents Market by Type, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Anti-Caking Agents Market Estimates & Forecasts by Type 2020-2030 (USD Billion) 6.4. Anti-Caking Agents Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Calcium Compounds 6.4.2. Sodium Compounds 6.4.3. Others Chapter 7. Global Anti-Caking Agents Market, by Application 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Anti-Caking Agents Market by Application, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Anti-Caking Agents Market Estimates & Forecasts by Application 2020-2030 (USD Billion) 7.4. Anti-Caking Agents Market, Sub Segment Analysis 7.4.1. Bakery 7.4.2. Seasonings and Condiments 7.4.3. Others 7.4.4. Dairy Chapter 8. Global Anti-Caking Agents Market, Regional Analysis 8.1. Top Leading Countries 8.2. Top Emerging Countries 8.3. Anti-Caking Agents Market, Regional Market Snapshot 8.4. North America Anti-Caking Agents Market 8.4.1. U.S. Anti-Caking Agents Market 8.4.1.1. Source breakdown estimates & forecasts, 2020-2030 8.4.1.2. Type breakdown estimates & forecasts, 2020-2030 8.4.1.3. Application breakdown estimates & forecasts, 2020-2030 8.4.2. Canada Anti-Caking Agents Market 8.5. Europe Anti-Caking Agents Market Snapshot 8.5.1. U.K. Anti-Caking Agents Market 8.5.2. Germany Anti-Caking Agents Market 8.5.3. France Anti-Caking Agents Market 8.5.4. Spain Anti-Caking Agents Market 8.5.5. Italy Anti-Caking Agents Market 8.5.6. Rest of Europe Anti-Caking Agents Market 8.6. Asia-Pacific Anti-Caking Agents Market Snapshot 8.6.1. China Anti-Caking Agents Market 8.6.2. India Anti-Caking Agents Market 8.6.3. Japan Anti-Caking Agents Market 8.6.4. Australia Anti-Caking Agents Market 8.6.5. South Korea Anti-Caking Agents Market 8.6.6. Rest of Asia Pacific Anti-Caking Agents Market 8.7. Latin America Anti-Caking Agents Market Snapshot 8.7.1. Brazil Anti-Caking Agents Market 8.7.2. Mexico Anti-Caking Agents Market 8.8. Middle East & Africa Anti-Caking Agents Market 8.8.1. Saudi Arabia Anti-Caking Agents Market 8.8.2. South Africa Anti-Caking Agents Market 8.8.3. Rest of Middle East & Africa Anti-Caking Agents Market Chapter 9. Competitive Intelligence 9.1. Key Company SWOT Analysis 9.1.1. Company 1 9.1.2. Company 2 9.1.3. Company 3 9.2. Top Market Strategies 9.3. Company Profiles 9.3.1. Agropur MSI, LLC 9.3.1.1. Key Information 9.3.1.2. Overview 9.3.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 9.3.1.4. Product Summary 9.3.1.5. Recent Developments 9.3.2. Kao Corporation 9.3.3. Univar Solutions Inc. 9.3.4. Evonik Industries AG 9.3.5. Brenntag AG 9.3.6. Cabot Corporation 9.3.7. PPG Industries Inc. 9.3.8. Solvay SA 9.3.9. IMAC Inc 9.3.10. Huber Engineered Materials Chapter 10. Research Process 10.1. Research Process 10.1.1. Data Mining 10.1.2. Analysis 10.1.3. Market Estimation 10.1.4. Validation 10.1.5. Publishing 10.2. Research Attributes 10.3. Research Assumption
SummaryGlobal Anti-Caking Agents Market is valued at approximately USD 1.17 billion in 2022 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 6.4% during the forecast period 2023-2030. Anti-Caking Agents are substances added to powdered or granulated materials to prevent the formation of lumps and facilitate the free-flowing nature of the product. These agents work by absorbing excess moisture or by coating individual particles to prevent them from sticking together. The primary purpose of anti-caking agents is to improve the texture, handling, and storage characteristics of powdered or granulated products. The Anti-Caking Agents Market is expanding because of factors such as growing demand for packaged food products and increasing demand for agricultural chemicals. As a result, the demand for Anti-Caking Agents has progressively increased in the international market during the forecast period 2023-2030. Table of ContentsChapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.1. Anti-Caking Agents Market, by Region, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.2. Anti-Caking Agents Market, by Source, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.3. Anti-Caking Agents Market, by Type, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.4. Anti-Caking Agents Market, by Application, 2020-2030 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Anti-Caking Agents Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Industry Evolution 2.2.2. Scope of the Study 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Anti-Caking Agents Market Dynamics 3.1. Anti-Caking Agents Market Impact Analysis (2020-2030) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Growing demand for packaged food products 3.1.1.2. Increasing demand for agricultural chemicals 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Negative effect on the food products 3.1.2.2. Strict government regulations 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Rapid growth of the livestock industry 3.1.3.2. Growing demand for ready-to-cook food products Chapter 4. Global Anti-Caking Agents Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.2. Porter’s 5 Force Impact Analysis 4.3. PEST Analysis 4.3.1. Political 4.3.2. Economical 4.3.3. Social 4.3.4. Technological 4.3.5. Environmental 4.3.6. Legal 4.4. Top investment opportunity 4.5. Top winning strategies 4.6. COVID-19 Impact Analysis 4.7. Disruptive Trends 4.8. Industry Expert Perspective 4.9. Analyst Recommendation & Conclusion Chapter 5. Global Anti-Caking Agents Market, by Source 5.1. Market Snapshot 5.2. Global Anti-Caking Agents Market by Source, Performance - Potential Analysis 5.3. Global Anti-Caking Agents Market Estimates & Forecasts by Source 2020-2030 (USD Billion) 5.4. Anti-Caking Agents Market, Sub Segment Analysis 5.4.1. Natural 5.4.2. Synthetic Chapter 6. Global Anti-Caking Agents Market, by Type 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Anti-Caking Agents Market by Type, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Anti-Caking Agents Market Estimates & Forecasts by Type 2020-2030 (USD Billion) 6.4. Anti-Caking Agents Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Calcium Compounds 6.4.2. Sodium Compounds 6.4.3. Others Chapter 7. Global Anti-Caking Agents Market, by Application 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Anti-Caking Agents Market by Application, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Anti-Caking Agents Market Estimates & Forecasts by Application 2020-2030 (USD Billion) 7.4. Anti-Caking Agents Market, Sub Segment Analysis 7.4.1. Bakery 7.4.2. Seasonings and Condiments 7.4.3. Others 7.4.4. Dairy Chapter 8. Global Anti-Caking Agents Market, Regional Analysis 8.1. Top Leading Countries 8.2. Top Emerging Countries 8.3. Anti-Caking Agents Market, Regional Market Snapshot 8.4. North America Anti-Caking Agents Market 8.4.1. U.S. Anti-Caking Agents Market 8.4.1.1. Source breakdown estimates & forecasts, 2020-2030 8.4.1.2. Type breakdown estimates & forecasts, 2020-2030 8.4.1.3. Application breakdown estimates & forecasts, 2020-2030 8.4.2. Canada Anti-Caking Agents Market 8.5. Europe Anti-Caking Agents Market Snapshot 8.5.1. U.K. Anti-Caking Agents Market 8.5.2. Germany Anti-Caking Agents Market 8.5.3. France Anti-Caking Agents Market 8.5.4. Spain Anti-Caking Agents Market 8.5.5. Italy Anti-Caking Agents Market 8.5.6. Rest of Europe Anti-Caking Agents Market 8.6. Asia-Pacific Anti-Caking Agents Market Snapshot 8.6.1. China Anti-Caking Agents Market 8.6.2. India Anti-Caking Agents Market 8.6.3. Japan Anti-Caking Agents Market 8.6.4. Australia Anti-Caking Agents Market 8.6.5. South Korea Anti-Caking Agents Market 8.6.6. Rest of Asia Pacific Anti-Caking Agents Market 8.7. Latin America Anti-Caking Agents Market Snapshot 8.7.1. Brazil Anti-Caking Agents Market 8.7.2. Mexico Anti-Caking Agents Market 8.8. Middle East & Africa Anti-Caking Agents Market 8.8.1. Saudi Arabia Anti-Caking Agents Market 8.8.2. South Africa Anti-Caking Agents Market 8.8.3. Rest of Middle East & Africa Anti-Caking Agents Market Chapter 9. Competitive Intelligence 9.1. Key Company SWOT Analysis 9.1.1. Company 1 9.1.2. Company 2 9.1.3. Company 3 9.2. Top Market Strategies 9.3. Company Profiles 9.3.1. Agropur MSI, LLC 9.3.1.1. Key Information 9.3.1.2. Overview 9.3.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 9.3.1.4. Product Summary 9.3.1.5. Recent Developments 9.3.2. Kao Corporation 9.3.3. Univar Solutions Inc. 9.3.4. Evonik Industries AG 9.3.5. Brenntag AG 9.3.6. Cabot Corporation 9.3.7. PPG Industries Inc. 9.3.8. Solvay SA 9.3.9. IMAC Inc 9.3.10. Huber Engineered Materials Chapter 10. Research Process 10.1. Research Process 10.1.1. Data Mining 10.1.2. Analysis 10.1.3. Market Estimation 10.1.4. Validation 10.1.5. Publishing 10.2. Research Attributes 10.3. Research Assumption
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