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固結防止剤の世界市場規模調査・予測、供給源別(天然、合成)、タイプ別(カルシウム化合物、ナトリウム化合物、その他)、用途別(ベーカリー、調味料・調味料、その他、乳製品)、地域別分析、2023-2030年


Global Anti-Caking Agents Market Size study & Forecast, by Source (Natural, Synthetic), by Type (Calcium Compounds, Sodium Compounds, Others), by Application (Bakery, Seasonings and Condiments, Others, Dairy) and Regional Analysis, 2023-2030

世界の固結防止剤市場は2022年に約11億7000万米ドルと評価され、予測期間2023-2030年には6.4%以上の健全な成長率で成長すると予測されている。固結防止剤は、ダマの形成を防ぎ、製品の流動性を促進するために粉末... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Bizwit Research & Consulting LLP
ビズウィットリサーチ&コンサルティング
2024年2月20日 US$4,950
シングルユーザライセンス(印刷不可)
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200 英語

 

サマリー

世界の固結防止剤市場は2022年に約11億7000万米ドルと評価され、予測期間2023-2030年には6.4%以上の健全な成長率で成長すると予測されている。固結防止剤は、ダマの形成を防ぎ、製品の流動性を促進するために粉末または顆粒状の材料に添加される物質である。これらの薬剤は、余分な水分を吸収したり、個々の粒子をコーティングして粒子同士がくっつかないようにしたりすることで機能する。固結防止剤の主な目的は、粉末または顆粒状製品の食感、ハンドリング、保存特性を改善することである。固結防止剤市場は、包装食品の需要拡大や農薬需要の増加などの要因により拡大している。その結果、固結防止剤の需要は、予測期間2023-2030年の間に国際市場で徐々に増加している。

包装食品は生鮮食品に比べて保存期間が長いことが多い。固結防止剤は、これらの製品の品質と食感を長期にわたって維持し、吸湿や保存中に起こりうる固結を防ぐ役割を果たす。Statistaによると、2024年のコンビニエンス・フード市場は6,536億米ドルと評価され、2024年から2028年の間に年間6.51%の成長率が見込まれる。さらに、世界規模では、中国が2024年に約1,540億米ドルの収益を上げている。固結防止剤市場を牽引するもう一つの重要な要因は、農薬需要の増加である。農業活動が拡大し、肥料やその他の農薬に対するより高いニーズが生まれると、固結防止剤産業は相関的な急増を経験する。これらの薬剤は、塊の形成を防ぎ、農薬の自由な流動性を確保する上で重要な役割を果たしている。また、Statistaによると、世界の農薬市場は2021年に約2,172億4,000万米ドルの価値があり、2030年には2,790億米ドルに増加すると予想されている。さらに、畜産業の急成長と調理済み食品の需要拡大が、予測期間中に市場に有利な成長機会をもたらすと予想されている。しかし、食品への悪影響や厳しい政府規制が、2023~2030年の予測期間を通じて市場全体の成長を阻害することになりそうだ。

固結防止剤の世界市場調査において考慮した主要地域は、アジア太平洋、北米、欧州、中南米、中東・アフリカなどである。北米は、同地域のベーカリー食品に対する旺盛な需要により、2022年の市場を支配した。固結防止剤は、製造工程で凝集を防ぎスムーズな流れを確保することで、これらの材料の品質と食感を維持する上で重要な役割を果たしている。この地域の圧倒的な実績は、固結防止剤の全体的な需要を促進すると予想される。さらに、アジア太平洋地域では、労働人口の増加による調理済み食品の需要増加などの要因により、予測期間中に最も急速に成長すると予想される。固結防止剤は、製品の完全性、外観、調理のしやすさの維持に貢献する。

本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通り:
Agropur MSI, LLC
花王株式会社
ユニバー・ソリューションズ社
エボニックインダストリーズAG
ブレンンタークAG
キャボットコーポレーション
PPG Industries Inc.
ソルベイSA
IMAC Inc.
ヒューバーエンジニアードマテリアルズ

市場における最近の動き
 2023年3月、化学品と原料の世界的な流通で著名なBrenntag AGはAik Moh Groupを買収した。この戦略的な動きにより、Brenntagの能力に工業用化学品の多様なポートフォリオが加わり、ラストマイル配送、混合、調合における専門性が強化された。Aik Moh Groupの専門性は、ダイナミックな東南アジア市場に重点を置きながら、再梱包、倉庫保管、物流サポートなどの付加価値サービスにも及んでいます。

世界の固結防止剤市場レポートスコープ:
 過去データ - 2020 - 2021
 推計基準年 - 2022年
 予測期間 - 2023-2030
 レポート対象 - 売上予測、企業ランキング、競合環境、成長要因、動向
 対象セグメント - 供給源、タイプ、用途、地域
 地域範囲 - 北米; 欧州; アジア太平洋; 中南米; 中東 & アフリカ
 カスタマイズ範囲 - レポートのカスタマイズは無料(アナリストの作業時間8時間分まで)。国、地域、セグメントスコープの追加または変更*。

本調査の目的は、近年における様々なセグメントおよび国の市場規模を定義し、今後数年間の市場価値を予測することです。本レポートは、調査対象国における産業の質的・量的側面の両方を盛り込むよう設計されています。

また、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題などの重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、利害関係者が投資するためのミクロ市場における潜在的な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明する:

供給源別
天然
合成

タイプ別
カルシウム化合物
ナトリウム化合物
その他

用途別
ベーカリー
調味料・薬味
その他
乳製品

地域別

北米
アメリカ
カナダ

ヨーロッパ
英国
ドイツ
フランス
スペイン
イタリア
ROE

アジア太平洋
中国
インド
日本
オーストラリア
韓国
RoAPAC

ラテンアメリカ
ブラジル
メキシコ

中東・アフリカ
サウジアラビア
南アフリカ
その他の中東・アフリカ

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目次

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.1. Anti-Caking Agents Market, by Region, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.2. Anti-Caking Agents Market, by Source, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.3. Anti-Caking Agents Market, by Type, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.4. Anti-Caking Agents Market, by Application, 2020-2030 (USD Billion)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Anti-Caking Agents Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Industry Evolution
2.2.2. Scope of the Study
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Anti-Caking Agents Market Dynamics
3.1. Anti-Caking Agents Market Impact Analysis (2020-2030)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Growing demand for packaged food products
3.1.1.2. Increasing demand for agricultural chemicals
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Negative effect on the food products
3.1.2.2. Strict government regulations
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Rapid growth of the livestock industry
3.1.3.2. Growing demand for ready-to-cook food products
Chapter 4. Global Anti-Caking Agents Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.2. Porter’s 5 Force Impact Analysis
4.3. PEST Analysis
4.3.1. Political
4.3.2. Economical
4.3.3. Social
4.3.4. Technological
4.3.5. Environmental
4.3.6. Legal
4.4. Top investment opportunity
4.5. Top winning strategies
4.6. COVID-19 Impact Analysis
4.7. Disruptive Trends
4.8. Industry Expert Perspective
4.9. Analyst Recommendation & Conclusion
Chapter 5. Global Anti-Caking Agents Market, by Source
5.1. Market Snapshot
5.2. Global Anti-Caking Agents Market by Source, Performance - Potential Analysis
5.3. Global Anti-Caking Agents Market Estimates & Forecasts by Source 2020-2030 (USD Billion)
5.4. Anti-Caking Agents Market, Sub Segment Analysis
5.4.1. Natural
5.4.2. Synthetic
Chapter 6. Global Anti-Caking Agents Market, by Type
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Anti-Caking Agents Market by Type, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Anti-Caking Agents Market Estimates & Forecasts by Type 2020-2030 (USD Billion)
6.4. Anti-Caking Agents Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Calcium Compounds
6.4.2. Sodium Compounds
6.4.3. Others
Chapter 7. Global Anti-Caking Agents Market, by Application
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Anti-Caking Agents Market by Application, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Anti-Caking Agents Market Estimates & Forecasts by Application 2020-2030 (USD Billion)
7.4. Anti-Caking Agents Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Bakery
7.4.2. Seasonings and Condiments
7.4.3. Others
7.4.4. Dairy
Chapter 8. Global Anti-Caking Agents Market, Regional Analysis
8.1. Top Leading Countries
8.2. Top Emerging Countries
8.3. Anti-Caking Agents Market, Regional Market Snapshot
8.4. North America Anti-Caking Agents Market
8.4.1. U.S. Anti-Caking Agents Market
8.4.1.1. Source breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
8.4.1.2. Type breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
8.4.1.3. Application breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
8.4.2. Canada Anti-Caking Agents Market
8.5. Europe Anti-Caking Agents Market Snapshot
8.5.1. U.K. Anti-Caking Agents Market
8.5.2. Germany Anti-Caking Agents Market
8.5.3. France Anti-Caking Agents Market
8.5.4. Spain Anti-Caking Agents Market
8.5.5. Italy Anti-Caking Agents Market
8.5.6. Rest of Europe Anti-Caking Agents Market
8.6. Asia-Pacific Anti-Caking Agents Market Snapshot
8.6.1. China Anti-Caking Agents Market
8.6.2. India Anti-Caking Agents Market
8.6.3. Japan Anti-Caking Agents Market
8.6.4. Australia Anti-Caking Agents Market
8.6.5. South Korea Anti-Caking Agents Market
8.6.6. Rest of Asia Pacific Anti-Caking Agents Market
8.7. Latin America Anti-Caking Agents Market Snapshot
8.7.1. Brazil Anti-Caking Agents Market
8.7.2. Mexico Anti-Caking Agents Market
8.8. Middle East & Africa Anti-Caking Agents Market
8.8.1. Saudi Arabia Anti-Caking Agents Market
8.8.2. South Africa Anti-Caking Agents Market
8.8.3. Rest of Middle East & Africa Anti-Caking Agents Market

Chapter 9. Competitive Intelligence
9.1. Key Company SWOT Analysis
9.1.1. Company 1
9.1.2. Company 2
9.1.3. Company 3
9.2. Top Market Strategies
9.3. Company Profiles
9.3.1. Agropur MSI, LLC
9.3.1.1. Key Information
9.3.1.2. Overview
9.3.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
9.3.1.4. Product Summary
9.3.1.5. Recent Developments
9.3.2. Kao Corporation
9.3.3. Univar Solutions Inc.
9.3.4. Evonik Industries AG
9.3.5. Brenntag AG
9.3.6. Cabot Corporation
9.3.7. PPG Industries Inc.
9.3.8. Solvay SA
9.3.9. IMAC Inc
9.3.10. Huber Engineered Materials
Chapter 10. Research Process
10.1. Research Process
10.1.1. Data Mining
10.1.2. Analysis
10.1.3. Market Estimation
10.1.4. Validation
10.1.5. Publishing
10.2. Research Attributes
10.3. Research Assumption

 

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Summary

Global Anti-Caking Agents Market is valued at approximately USD 1.17 billion in 2022 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 6.4% during the forecast period 2023-2030. Anti-Caking Agents are substances added to powdered or granulated materials to prevent the formation of lumps and facilitate the free-flowing nature of the product. These agents work by absorbing excess moisture or by coating individual particles to prevent them from sticking together. The primary purpose of anti-caking agents is to improve the texture, handling, and storage characteristics of powdered or granulated products. The Anti-Caking Agents Market is expanding because of factors such as growing demand for packaged food products and increasing demand for agricultural chemicals. As a result, the demand for Anti-Caking Agents has progressively increased in the international market during the forecast period 2023-2030.

Packaged foods often have a longer shelf life compared to fresh products. Anti-caking agents play a role in maintaining the quality and texture of these products over an extended period, preventing moisture absorption, and clumping that could occur during storage. According to Statista, in 2024, the Convenience Food market is valued at USD 653.60 billion, and is anticipated to experience a yearly growth rate of 6.51% between the years 2024 to 2028. Furthermore, on a global scale, China leads in revenue generation accounting for about USD 154 billion in the year 2024. Another important factor that drives the Anti-Caking Agents Market is the increasing demand for agricultural chemicals. Agricultural activities expand, creating a higher need for fertilizers and other agrochemicals, the Anti-Caking Agents industry experiences a correlated surge. These agents play a crucial role in preventing the formation of clumps and ensuring the free-flowing quality of agricultural chemicals. In addition, as per Statista, the Agrochemical Market worldwide was worth approximately USD 217.24 billion in 2021 and is expected to increase up to USD 279 billion by the year 2030. Moreover, the rapid growth of the livestock industry and growing demand of ready-to-cook food products are anticipated to create lucrative growth opportunities for the market over the forecast period. However, the negative effect on the food products and strict government regulations are going to impede overall market growth throughout the forecast period of 2023-2030.

The key regions considered for the Global Anti-Caking Agents Market study includes Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and Middle East & Africa. North America dominated the market in 2022 owing to the strong demand for bakery food products in the region. Anti-Caking Agents play a vital role in maintaining the quality and texture of these ingredients by preventing clumping and ensuring a smooth flow during the manufacturing process. The region’s dominant performance is anticipated to propel the overall demand for Anti-Caking Agents. Furthermore, Asia Pacific is expected to grow fastest over the forecast period, owing to factors such as rising demand for ready-to-eat food due to an increase in the working population in the region. Anti-Caking Agents contribute to the maintenance of product integrity, appearance, and ease of preparation.

Major market player included in this report are:
Agropur MSI, LLC
Kao Corporation
Univar Solutions Inc.
Evonik Industries AG
Brenntag AG
Cabot Corporation
PPG Industries Inc.
Solvay SA
IMAC Inc
Huber Engineered Materials

Recent Developments in the Market:
 In March 2023, Brenntag AG, a prominent player in the global distribution of chemicals and ingredients, acquired Aik Moh Group. This strategic move adds a diverse portfolio of industrial chemicals to Brenntag's capabilities, accentuating their expertise in last-mile delivery, mixing, and blending. Aik Moh Group's specialization extends to value-added services, encompassing repacking, warehousing, and logistics support, with a primary emphasis on the dynamic South-East Asian Market.

Global Anti-Caking Agents Market Report Scope:
 Historical Data – 2020 - 2021
 Base Year for Estimation – 2022
 Forecast period - 2023-2030
 Report Coverage - Revenue forecast, Company Ranking, Competitive Landscape, Growth factors, and Trends
 Segments Covered - Source, Type, Application, Region
 Regional Scope - North America; Europe; Asia Pacific; Latin America; Middle East & Africa
 Customization Scope - Free report customization (equivalent up to 8 analyst’s working hours) with purchase. Addition or alteration to country, regional & segment scope*

The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within countries involved in the study.

The report also caters detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, it also incorporates potential opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:

By Source
Natural
Synthetic

By Type
Calcium Compounds
Sodium Compounds
Others

By Application
Bakery
Seasonings and Condiments
Others
Dairy

By Region:

North America
U.S.
Canada

Europe
UK
Germany
France
Spain
Italy
ROE

Asia Pacific
China
India
Japan
Australia
South Korea
RoAPAC

Latin America
Brazil
Mexico

Middle East & Africa
Saudi Arabia
South Africa
Rest of Middle East & Africa



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Table of Contents

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.1. Anti-Caking Agents Market, by Region, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.2. Anti-Caking Agents Market, by Source, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.3. Anti-Caking Agents Market, by Type, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.4. Anti-Caking Agents Market, by Application, 2020-2030 (USD Billion)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Anti-Caking Agents Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Industry Evolution
2.2.2. Scope of the Study
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Anti-Caking Agents Market Dynamics
3.1. Anti-Caking Agents Market Impact Analysis (2020-2030)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Growing demand for packaged food products
3.1.1.2. Increasing demand for agricultural chemicals
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Negative effect on the food products
3.1.2.2. Strict government regulations
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Rapid growth of the livestock industry
3.1.3.2. Growing demand for ready-to-cook food products
Chapter 4. Global Anti-Caking Agents Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.2. Porter’s 5 Force Impact Analysis
4.3. PEST Analysis
4.3.1. Political
4.3.2. Economical
4.3.3. Social
4.3.4. Technological
4.3.5. Environmental
4.3.6. Legal
4.4. Top investment opportunity
4.5. Top winning strategies
4.6. COVID-19 Impact Analysis
4.7. Disruptive Trends
4.8. Industry Expert Perspective
4.9. Analyst Recommendation & Conclusion
Chapter 5. Global Anti-Caking Agents Market, by Source
5.1. Market Snapshot
5.2. Global Anti-Caking Agents Market by Source, Performance - Potential Analysis
5.3. Global Anti-Caking Agents Market Estimates & Forecasts by Source 2020-2030 (USD Billion)
5.4. Anti-Caking Agents Market, Sub Segment Analysis
5.4.1. Natural
5.4.2. Synthetic
Chapter 6. Global Anti-Caking Agents Market, by Type
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Anti-Caking Agents Market by Type, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Anti-Caking Agents Market Estimates & Forecasts by Type 2020-2030 (USD Billion)
6.4. Anti-Caking Agents Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Calcium Compounds
6.4.2. Sodium Compounds
6.4.3. Others
Chapter 7. Global Anti-Caking Agents Market, by Application
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Anti-Caking Agents Market by Application, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Anti-Caking Agents Market Estimates & Forecasts by Application 2020-2030 (USD Billion)
7.4. Anti-Caking Agents Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Bakery
7.4.2. Seasonings and Condiments
7.4.3. Others
7.4.4. Dairy
Chapter 8. Global Anti-Caking Agents Market, Regional Analysis
8.1. Top Leading Countries
8.2. Top Emerging Countries
8.3. Anti-Caking Agents Market, Regional Market Snapshot
8.4. North America Anti-Caking Agents Market
8.4.1. U.S. Anti-Caking Agents Market
8.4.1.1. Source breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
8.4.1.2. Type breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
8.4.1.3. Application breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
8.4.2. Canada Anti-Caking Agents Market
8.5. Europe Anti-Caking Agents Market Snapshot
8.5.1. U.K. Anti-Caking Agents Market
8.5.2. Germany Anti-Caking Agents Market
8.5.3. France Anti-Caking Agents Market
8.5.4. Spain Anti-Caking Agents Market
8.5.5. Italy Anti-Caking Agents Market
8.5.6. Rest of Europe Anti-Caking Agents Market
8.6. Asia-Pacific Anti-Caking Agents Market Snapshot
8.6.1. China Anti-Caking Agents Market
8.6.2. India Anti-Caking Agents Market
8.6.3. Japan Anti-Caking Agents Market
8.6.4. Australia Anti-Caking Agents Market
8.6.5. South Korea Anti-Caking Agents Market
8.6.6. Rest of Asia Pacific Anti-Caking Agents Market
8.7. Latin America Anti-Caking Agents Market Snapshot
8.7.1. Brazil Anti-Caking Agents Market
8.7.2. Mexico Anti-Caking Agents Market
8.8. Middle East & Africa Anti-Caking Agents Market
8.8.1. Saudi Arabia Anti-Caking Agents Market
8.8.2. South Africa Anti-Caking Agents Market
8.8.3. Rest of Middle East & Africa Anti-Caking Agents Market

Chapter 9. Competitive Intelligence
9.1. Key Company SWOT Analysis
9.1.1. Company 1
9.1.2. Company 2
9.1.3. Company 3
9.2. Top Market Strategies
9.3. Company Profiles
9.3.1. Agropur MSI, LLC
9.3.1.1. Key Information
9.3.1.2. Overview
9.3.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
9.3.1.4. Product Summary
9.3.1.5. Recent Developments
9.3.2. Kao Corporation
9.3.3. Univar Solutions Inc.
9.3.4. Evonik Industries AG
9.3.5. Brenntag AG
9.3.6. Cabot Corporation
9.3.7. PPG Industries Inc.
9.3.8. Solvay SA
9.3.9. IMAC Inc
9.3.10. Huber Engineered Materials
Chapter 10. Research Process
10.1. Research Process
10.1.1. Data Mining
10.1.2. Analysis
10.1.3. Market Estimation
10.1.4. Validation
10.1.5. Publishing
10.2. Research Attributes
10.3. Research Assumption

 

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