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クリーンラベル小麦粉の世界市場規模調査、製品別(小麦、コーン、ココナッツ、ライ麦)、用途別(ベーカリー製品、パスタ・麺、ベビーフード、スープ・ソース・グラビア)、エンドユーザー別(食品産業、HoReCa・フードサービス)、販売チャネル別(直販・B2B、間接販売・B2C、オンライン小売)および地域予測 2022-2028


Global Clean Label Flour Market Size study, by Product (Wheat, Corn, Coconut, Rye), by Application (Bakery Products, Pasta and Noodles, Baby Foods, Soups, Sauces and Gravies), by End-User (Food Industry, HoReCa / Foodservice), by Sales Channel (Direct Sales/B2B, Indirect Sales/B2C, Online Retailing) and Regional Forecasts 2022-2028

世界のクリーンラベル小麦粉市場は、2021年に約414億米ドルと評価され、予測期間2022-2028年には6.6%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。クリーンラベル小麦粉は、天然素材とオーガニック素材を使... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Bizwit Research & Consulting LLP
ビズウィットリサーチ&コンサルティング
2022年4月30日 US$4,950
シングルユーザライセンス(印刷不可)
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200 英語

 

サマリー

世界のクリーンラベル小麦粉市場は、2021年に約414億米ドルと評価され、予測期間2022-2028年には6.6%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。クリーンラベル小麦粉は、天然素材とオーガニック素材を使用しています。化学物質や人工的な食品保存料などは含まれていません。クリーンラベル食品への需要の高まりが、予測期間中のクリーンラベル小麦粉の採用につながりました。インスタンスのため:2021年の国際食品技術によると、2021年のクリーンラベル原料の世界売上高は約388億米ドルでした。そして、2026年には年平均成長率6.8%で641億米ドルに達すると推定されています。人工食品添加物と結びついた健康問題は、クリーンラベル小麦粉市場の成長を促進します。また、機能的な利点を持つ天然素材の開発が進むにつれ、クリーンラベル小麦粉の採用と需要が予測期間中に市場成長を拡大させる可能性があります。しかし、クリーン原料のコストが高いことが、2022-2028年の予測期間中の市場成長を阻害しています。

クリーンラベル小麦粉の世界市場分析で考慮した地理的地域は、アジア太平洋、北米、欧州、中南米、その他の地域です。ヨーロッパは、クリーンラベル食品の消費の増加、健康食品と人工成分の副作用に対する意識の高まりにより、巨大な市場シェアという点で地球全体の重要な地域と考えられています。一方、アジア太平洋地域は、2022年から2028年の間に最大の成長率を達成すると推定されています。健康的な食品への傾倒、心臓病や肥満の増加、可処分所得の増加などの要因が、アジア太平洋地域全体のクリーンラベル小麦粉市場に有益な成長予測を生み出すでしょう。

本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通りです:
Ardent Mills
イングレディオン・インコーポレイテッド
アローヘッドミルズ
グループ・リマグラン
コドリコ・ロッテルダムB.V.
シーメル・スペシャルティ・イングリーディエンツ
ケリーグループ
カーギル社
グレインクラフト社(Grain Craft, Inc.
ホジソンミル

本調査の目的は、近年における様々なセグメント&国の市場規模を定義し、今後8年間の値を予測することです。本レポートは、本調査の対象である各地域・国において、産業の質的・量的な側面を取り込むよう設計されています。さらに、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細な情報も提供しています。さらに、本レポートでは、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場での利用可能な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明する:
製品別
小麦
コーン
ココナッツ
ライ麦
用途別
ベーカリー製品
パスタ&ヌードル
ベビーフード
スープ・ソース・グラビア
エンドユーザー別
食品産業
HoReCa/フードサービス
販売チャネル別
直販/B2B
間接販売/B2C
オンラインリテイリング
地域別
北アメリカ
U.S.
カナダ
ヨーロッパ
連邦王国
ドイツ
フランス
スペイン
イタリア
ROE

アジア太平洋
中国
インド
日本
オーストラリア
南朝鮮
ロアパック
ラテンアメリカ
ブラジル
メキシコ
その他の地域

さらに、本調査で考慮した年は以下の通りです:

歴史的年号-2018年、2019年、2020年
基準年 - 2021年
予測期間 - 2022年~2028年

市場調査における世界のクリーンラベル小麦粉市場のターゲットオーディエンス:

主なコンサルティング会社・アドバイザーのご紹介
大企業・中堅企業・中小企業
ベンチャーキャピタル
付加価値再販業者(VAR)
サードパーティナレッジプロバイダー
投資銀行家
投資家の皆様へ

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目次

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Billion)
1.2.1. Global Clean Label Flour Market, by Region, 2020-2028 (USD Billion)
1.2.2. Global Clean Label Flour Market, by Product, 2020-2028 (USD Billion)
1.2.3. Global Clean Label Flour Market, by Application, 2020-2028 (USD Billion)
1.2.4. Global Clean Label Flour Market, by End-User, 2020-2028 (USD Billion)
1.2.5. Global Clean Label Flour Market, by Sales Channel, 2020-2028 (USD Billion)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Clean Label Flour Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Clean Label Flour Market Dynamics
3.1. Clean Label Flour Market Impact Analysis (2020-2028)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Increasing demand for clean label food products
3.1.1.2. Health issues coupled with artificial food additives
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. High cost of clean ingredients
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Growing development of Natural ingredients with functional benefits
Chapter 4. Global Clean Label Flour Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2028)
4.2. PEST Analysis
4.2.1. Political
4.2.2. Economical
4.2.3. Social
4.2.4. Technological
4.3. Investment Adoption Model
4.4. Analyst Recommendation & Conclusion
4.5. Top investment opportunity
4.6. Top winning strategies
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 market scenario
Chapter 6. Global Clean Label Flour Market, by Product
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Clean Label Flour Market by Product, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Clean Label Flour Market Estimates & Forecasts by Product, 2019-2028 (USD Billion)
6.4. Clean Label Flour Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Wheat
6.4.2. Corn
6.4.3. Coconut
6.4.4. Rye
Chapter 7. Global Clean Label Flour Market, by Application
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Clean Label Flour Market by Application, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Clean Label Flour Market Estimates & Forecasts by Application, 2019-2028 (USD Billion)
7.4. Clean Label Flour Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Bakery Products
7.4.2. Pasta and Noodles
7.4.3. Baby Foods
7.4.4. Soups
7.4.5. Sauces and Gravies
Chapter 8. Global Clean Label Flour Market, by End-User
8.1. Market Snapshot
8.2. Global Clean Label Flour Market by End-User, Performance - Potential Analysis
8.3. Global Clean Label Flour Market Estimates & Forecasts by End-User, 2019-2028 (USD Billion)
8.4. Clean Label Flour Market, Sub Segment Analysis
8.4.1. Food Industry
8.4.2. HoReCa / Foodservice
Chapter 9. Global Clean Label Flour Market, by Sales Channel
9.1. Market Snapshot
9.2. Global Clean Label Flour Market by Sales Channel, Performance - Potential Analysis
9.3. Global Clean Label Flour Market Estimates & Forecasts by Sales Channel, 2019-2028 (USD Billion)
9.4. Clean Label Flour Market, Sub Segment Analysis
9.4.1. Direct Sales/B2B
9.4.2. Indirect Sales/B2C
9.4.3. Online Retailing
Chapter 10. Global Clean Label Flour Market, Regional Analysis
10.1. Clean Label Flour Market, Regional Market Snapshot
10.2. North America Clean Label Flour Market
10.2.1. U.S. Clean Label Flour Market
10.2.1.1. Product breakdown estimates & forecasts, 2019-2028
10.2.1.2. Application breakdown estimates & forecasts, 2019-2028
10.2.1.3. End-User breakdown estimates & forecasts, 2019-2028
10.2.1.4. Sales Channel breakdown estimates & forecasts, 2019-2028
10.2.2. Canada Clean Label Flour Market
10.3. Europe Clean Label Flour Market Snapshot
10.3.1. U.K. Clean Label Flour Market
10.3.2. Germany Clean Label Flour Market
10.3.3. France Clean Label Flour Market
10.3.4. Spain Clean Label Flour Market
10.3.5. Italy Clean Label Flour Market
10.3.6. Rest of Europe Clean Label Flour Market
10.4. Asia-Pacific Clean Label Flour Market Snapshot
10.4.1. China Clean Label Flour Market
10.4.2. India Clean Label Flour Market
10.4.3. Japan Clean Label Flour Market
10.4.4. Australia Clean Label Flour Market
10.4.5. South Korea Clean Label Flour Market
10.4.6. Rest of Asia Pacific Clean Label Flour Market
10.5. Latin America Clean Label Flour Market Snapshot
10.5.1. Brazil Clean Label Flour Market
10.5.2. Mexico Clean Label Flour Market
10.6. Rest of The World Clean Label Flour Market

Chapter 11. Competitive Intelligence
11.1. Top Market Strategies
11.2. Company Profiles
11.2.1. Ardent Mills
11.2.1.1. Key Information
11.2.1.2. Overview
11.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
11.2.1.4. Product Summary
11.2.1.5. Recent Developments
11.2.2. Ingredion Incorporated
11.2.3. Arrowhead Mills
11.2.4. Groupe Limagrain
11.2.5. Codrico Rotterdam B.V.
11.2.6. Siemer Specialty Ingredients
11.2.7. Kerry Group
11.2.8. Cargill, Inc.
11.2.9. Grain Craft, Inc.
11.2.10. Hodgson Mill
Chapter 12. Research Process
12.1. Research Process
12.1.1. Data Mining
12.1.2. Analysis
12.1.3. Market Estimation
12.1.4. Validation
12.1.5. Publishing
12.2. Research Attributes
12.3. Research Assumption

 

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Summary

Global Clean Label Flour Market is valued at approximately USD 41.4 billion in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 6.6 % over the forecast period 2022-2028. Clean Label Flour contains natural and organic ingredients. It has no chemicals, artificial food preservatives etc. The increasing demand for clean label food products has led to the adoption of Clean Label Flour across the forecast period. For Instance: According to the International Food Technology in 2021, the global sales of clean label ingredients were approximately USD 38.8 Billion in 2021. And it is estimated to reach USD 64.1 billion by 2026 at a CAGR of 6.8 %. Health issues coupled with artificial food additives enhance the growth of Clean Label Flour Market. Also, with the growing development of Natural ingredients with functional benefits, the adoption & demand for Clean Label Flour is likely to increase the market growth during the forecast period. However, High cost of clean ingredients impedes the growth of the market over the forecast period of 2022-2028.

The geographical regions considered for the Global Clean Label Flour Market analysis include Asia Pacific, North America, Europe, Latin America and Rest of the World. Europe is considered as the significant region across the globe in terms of huge market share due to the increasing consumption of clean label food products and rising awareness towards healthy food and side effects of artificial ingredients. Whereas, Asia-Pacific is also estimated to attain a maximum growth rate during 2022-2028. Factors such as inclination towards healthier food products, increasing incidences of heart problems and obesity and rising disposable income would create beneficial growth forecasts for the Clean Label Flour market across Asia-Pacific region.

Major market players included in this report are:
Ardent Mills
Ingredion Incorporated
Arrowhead Mills
Groupe Limagrain
Codrico Rotterdam B.V.
Siemer Specialty Ingredients
Kerry Group
Cargill, Inc.
Grain Craft, Inc.
Hodgson Mill

The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming eight years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within each of the regions and countries involved in the study. Furthermore, the report also caters the detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, the report shall also incorporate available opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:
By Product:
Wheat
Corn
Coconut
Rye
By Application:
Bakery Products
Pasta and Noodles
Baby Foods
Soups, Sauces and Gravies
By End-User:
Food Industry
HoReCa / Foodservice
By Sales Channel:
Direct Sales/B2B
Indirect Sales/B2C
Online Retailing
By Region:
North America
U.S.
Canada
Europe
UK
Germany
France
Spain
Italy
ROE

Asia Pacific
China
India
Japan
Australia
South Korea
RoAPAC
Latin America
Brazil
Mexico
Rest of the World

Furthermore, years considered for the study are as follows:

Historical year – 2018, 2019, 2020
Base year – 2021
Forecast period – 2022 to 2028

Target Audience of the Global Clean Label Flour Market in Market Study:

Key Consulting Companies & Advisors
Large, medium-sized, and small enterprises
Venture capitalists
Value-Added Resellers (VARs)
Third-party knowledge providers
Investment bankers
Investors



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Table of Contents

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Billion)
1.2.1. Global Clean Label Flour Market, by Region, 2020-2028 (USD Billion)
1.2.2. Global Clean Label Flour Market, by Product, 2020-2028 (USD Billion)
1.2.3. Global Clean Label Flour Market, by Application, 2020-2028 (USD Billion)
1.2.4. Global Clean Label Flour Market, by End-User, 2020-2028 (USD Billion)
1.2.5. Global Clean Label Flour Market, by Sales Channel, 2020-2028 (USD Billion)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Clean Label Flour Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Clean Label Flour Market Dynamics
3.1. Clean Label Flour Market Impact Analysis (2020-2028)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Increasing demand for clean label food products
3.1.1.2. Health issues coupled with artificial food additives
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. High cost of clean ingredients
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Growing development of Natural ingredients with functional benefits
Chapter 4. Global Clean Label Flour Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2028)
4.2. PEST Analysis
4.2.1. Political
4.2.2. Economical
4.2.3. Social
4.2.4. Technological
4.3. Investment Adoption Model
4.4. Analyst Recommendation & Conclusion
4.5. Top investment opportunity
4.6. Top winning strategies
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 market scenario
Chapter 6. Global Clean Label Flour Market, by Product
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Clean Label Flour Market by Product, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Clean Label Flour Market Estimates & Forecasts by Product, 2019-2028 (USD Billion)
6.4. Clean Label Flour Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Wheat
6.4.2. Corn
6.4.3. Coconut
6.4.4. Rye
Chapter 7. Global Clean Label Flour Market, by Application
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Clean Label Flour Market by Application, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Clean Label Flour Market Estimates & Forecasts by Application, 2019-2028 (USD Billion)
7.4. Clean Label Flour Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Bakery Products
7.4.2. Pasta and Noodles
7.4.3. Baby Foods
7.4.4. Soups
7.4.5. Sauces and Gravies
Chapter 8. Global Clean Label Flour Market, by End-User
8.1. Market Snapshot
8.2. Global Clean Label Flour Market by End-User, Performance - Potential Analysis
8.3. Global Clean Label Flour Market Estimates & Forecasts by End-User, 2019-2028 (USD Billion)
8.4. Clean Label Flour Market, Sub Segment Analysis
8.4.1. Food Industry
8.4.2. HoReCa / Foodservice
Chapter 9. Global Clean Label Flour Market, by Sales Channel
9.1. Market Snapshot
9.2. Global Clean Label Flour Market by Sales Channel, Performance - Potential Analysis
9.3. Global Clean Label Flour Market Estimates & Forecasts by Sales Channel, 2019-2028 (USD Billion)
9.4. Clean Label Flour Market, Sub Segment Analysis
9.4.1. Direct Sales/B2B
9.4.2. Indirect Sales/B2C
9.4.3. Online Retailing
Chapter 10. Global Clean Label Flour Market, Regional Analysis
10.1. Clean Label Flour Market, Regional Market Snapshot
10.2. North America Clean Label Flour Market
10.2.1. U.S. Clean Label Flour Market
10.2.1.1. Product breakdown estimates & forecasts, 2019-2028
10.2.1.2. Application breakdown estimates & forecasts, 2019-2028
10.2.1.3. End-User breakdown estimates & forecasts, 2019-2028
10.2.1.4. Sales Channel breakdown estimates & forecasts, 2019-2028
10.2.2. Canada Clean Label Flour Market
10.3. Europe Clean Label Flour Market Snapshot
10.3.1. U.K. Clean Label Flour Market
10.3.2. Germany Clean Label Flour Market
10.3.3. France Clean Label Flour Market
10.3.4. Spain Clean Label Flour Market
10.3.5. Italy Clean Label Flour Market
10.3.6. Rest of Europe Clean Label Flour Market
10.4. Asia-Pacific Clean Label Flour Market Snapshot
10.4.1. China Clean Label Flour Market
10.4.2. India Clean Label Flour Market
10.4.3. Japan Clean Label Flour Market
10.4.4. Australia Clean Label Flour Market
10.4.5. South Korea Clean Label Flour Market
10.4.6. Rest of Asia Pacific Clean Label Flour Market
10.5. Latin America Clean Label Flour Market Snapshot
10.5.1. Brazil Clean Label Flour Market
10.5.2. Mexico Clean Label Flour Market
10.6. Rest of The World Clean Label Flour Market

Chapter 11. Competitive Intelligence
11.1. Top Market Strategies
11.2. Company Profiles
11.2.1. Ardent Mills
11.2.1.1. Key Information
11.2.1.2. Overview
11.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
11.2.1.4. Product Summary
11.2.1.5. Recent Developments
11.2.2. Ingredion Incorporated
11.2.3. Arrowhead Mills
11.2.4. Groupe Limagrain
11.2.5. Codrico Rotterdam B.V.
11.2.6. Siemer Specialty Ingredients
11.2.7. Kerry Group
11.2.8. Cargill, Inc.
11.2.9. Grain Craft, Inc.
11.2.10. Hodgson Mill
Chapter 12. Research Process
12.1. Research Process
12.1.1. Data Mining
12.1.2. Analysis
12.1.3. Market Estimation
12.1.4. Validation
12.1.5. Publishing
12.2. Research Attributes
12.3. Research Assumption

 

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