![]() クリーンラベル小麦粉の世界市場規模調査、製品別(小麦、コーン、ココナッツ、ライ麦)、用途別(ベーカリー製品、パスタ・麺、ベビーフード、スープ・ソース・グラビア)、エンドユーザー別(食品産業、HoReCa・フードサービス)、販売チャネル別(直販・B2B、間接販売・B2C、オンライン小売)および地域予測 2022-2028Global Clean Label Flour Market Size study, by Product (Wheat, Corn, Coconut, Rye), by Application (Bakery Products, Pasta and Noodles, Baby Foods, Soups, Sauces and Gravies), by End-User (Food Industry, HoReCa / Foodservice), by Sales Channel (Direct Sales/B2B, Indirect Sales/B2C, Online Retailing) and Regional Forecasts 2022-2028 世界のクリーンラベル小麦粉市場は、2021年に約414億米ドルと評価され、予測期間2022-2028年には6.6%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。クリーンラベル小麦粉は、天然素材とオーガニック素材を使... もっと見る
サマリー世界のクリーンラベル小麦粉市場は、2021年に約414億米ドルと評価され、予測期間2022-2028年には6.6%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。クリーンラベル小麦粉は、天然素材とオーガニック素材を使用しています。化学物質や人工的な食品保存料などは含まれていません。クリーンラベル食品への需要の高まりが、予測期間中のクリーンラベル小麦粉の採用につながりました。インスタンスのため:2021年の国際食品技術によると、2021年のクリーンラベル原料の世界売上高は約388億米ドルでした。そして、2026年には年平均成長率6.8%で641億米ドルに達すると推定されています。人工食品添加物と結びついた健康問題は、クリーンラベル小麦粉市場の成長を促進します。また、機能的な利点を持つ天然素材の開発が進むにつれ、クリーンラベル小麦粉の採用と需要が予測期間中に市場成長を拡大させる可能性があります。しかし、クリーン原料のコストが高いことが、2022-2028年の予測期間中の市場成長を阻害しています。クリーンラベル小麦粉の世界市場分析で考慮した地理的地域は、アジア太平洋、北米、欧州、中南米、その他の地域です。ヨーロッパは、クリーンラベル食品の消費の増加、健康食品と人工成分の副作用に対する意識の高まりにより、巨大な市場シェアという点で地球全体の重要な地域と考えられています。一方、アジア太平洋地域は、2022年から2028年の間に最大の成長率を達成すると推定されています。健康的な食品への傾倒、心臓病や肥満の増加、可処分所得の増加などの要因が、アジア太平洋地域全体のクリーンラベル小麦粉市場に有益な成長予測を生み出すでしょう。 本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通りです: Ardent Mills イングレディオン・インコーポレイテッド アローヘッドミルズ グループ・リマグラン コドリコ・ロッテルダムB.V. シーメル・スペシャルティ・イングリーディエンツ ケリーグループ カーギル社 グレインクラフト社(Grain Craft, Inc. ホジソンミル 本調査の目的は、近年における様々なセグメント&国の市場規模を定義し、今後8年間の値を予測することです。本レポートは、本調査の対象である各地域・国において、産業の質的・量的な側面を取り込むよう設計されています。さらに、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細な情報も提供しています。さらに、本レポートでは、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場での利用可能な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明する: 製品別 小麦 コーン ココナッツ ライ麦 用途別 ベーカリー製品 パスタ&ヌードル ベビーフード スープ・ソース・グラビア エンドユーザー別 食品産業 HoReCa/フードサービス 販売チャネル別 直販/B2B 間接販売/B2C オンラインリテイリング 地域別 北アメリカ U.S. カナダ ヨーロッパ 連邦王国 ドイツ フランス スペイン イタリア ROE アジア太平洋 中国 インド 日本 オーストラリア 南朝鮮 ロアパック ラテンアメリカ ブラジル メキシコ その他の地域 さらに、本調査で考慮した年は以下の通りです: 歴史的年号-2018年、2019年、2020年 基準年 - 2021年 予測期間 - 2022年~2028年 市場調査における世界のクリーンラベル小麦粉市場のターゲットオーディエンス: 主なコンサルティング会社・アドバイザーのご紹介 大企業・中堅企業・中小企業 ベンチャーキャピタル 付加価値再販業者(VAR) サードパーティナレッジプロバイダー 投資銀行家 投資家の皆様へ 目次Chapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.1. Global Clean Label Flour Market, by Region, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.2. Global Clean Label Flour Market, by Product, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.3. Global Clean Label Flour Market, by Application, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.4. Global Clean Label Flour Market, by End-User, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.5. Global Clean Label Flour Market, by Sales Channel, 2020-2028 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Clean Label Flour Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Clean Label Flour Market Dynamics 3.1. Clean Label Flour Market Impact Analysis (2020-2028) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Increasing demand for clean label food products 3.1.1.2. Health issues coupled with artificial food additives 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. High cost of clean ingredients 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Growing development of Natural ingredients with functional benefits Chapter 4. Global Clean Label Flour Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2028) 4.2. PEST Analysis 4.2.1. Political 4.2.2. Economical 4.2.3. Social 4.2.4. Technological 4.3. Investment Adoption Model 4.4. Analyst Recommendation & Conclusion 4.5. Top investment opportunity 4.6. Top winning strategies Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 market scenario Chapter 6. Global Clean Label Flour Market, by Product 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Clean Label Flour Market by Product, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Clean Label Flour Market Estimates & Forecasts by Product, 2019-2028 (USD Billion) 6.4. Clean Label Flour Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Wheat 6.4.2. Corn 6.4.3. Coconut 6.4.4. Rye Chapter 7. Global Clean Label Flour Market, by Application 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Clean Label Flour Market by Application, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Clean Label Flour Market Estimates & Forecasts by Application, 2019-2028 (USD Billion) 7.4. Clean Label Flour Market, Sub Segment Analysis 7.4.1. Bakery Products 7.4.2. Pasta and Noodles 7.4.3. Baby Foods 7.4.4. Soups 7.4.5. Sauces and Gravies Chapter 8. Global Clean Label Flour Market, by End-User 8.1. Market Snapshot 8.2. Global Clean Label Flour Market by End-User, Performance - Potential Analysis 8.3. Global Clean Label Flour Market Estimates & Forecasts by End-User, 2019-2028 (USD Billion) 8.4. Clean Label Flour Market, Sub Segment Analysis 8.4.1. Food Industry 8.4.2. HoReCa / Foodservice Chapter 9. Global Clean Label Flour Market, by Sales Channel 9.1. Market Snapshot 9.2. Global Clean Label Flour Market by Sales Channel, Performance - Potential Analysis 9.3. Global Clean Label Flour Market Estimates & Forecasts by Sales Channel, 2019-2028 (USD Billion) 9.4. Clean Label Flour Market, Sub Segment Analysis 9.4.1. Direct Sales/B2B 9.4.2. Indirect Sales/B2C 9.4.3. Online Retailing Chapter 10. Global Clean Label Flour Market, Regional Analysis 10.1. Clean Label Flour Market, Regional Market Snapshot 10.2. North America Clean Label Flour Market 10.2.1. U.S. Clean Label Flour Market 10.2.1.1. Product breakdown estimates & forecasts, 2019-2028 10.2.1.2. Application breakdown estimates & forecasts, 2019-2028 10.2.1.3. End-User breakdown estimates & forecasts, 2019-2028 10.2.1.4. Sales Channel breakdown estimates & forecasts, 2019-2028 10.2.2. Canada Clean Label Flour Market 10.3. Europe Clean Label Flour Market Snapshot 10.3.1. U.K. Clean Label Flour Market 10.3.2. Germany Clean Label Flour Market 10.3.3. France Clean Label Flour Market 10.3.4. Spain Clean Label Flour Market 10.3.5. Italy Clean Label Flour Market 10.3.6. Rest of Europe Clean Label Flour Market 10.4. Asia-Pacific Clean Label Flour Market Snapshot 10.4.1. China Clean Label Flour Market 10.4.2. India Clean Label Flour Market 10.4.3. Japan Clean Label Flour Market 10.4.4. Australia Clean Label Flour Market 10.4.5. South Korea Clean Label Flour Market 10.4.6. Rest of Asia Pacific Clean Label Flour Market 10.5. Latin America Clean Label Flour Market Snapshot 10.5.1. Brazil Clean Label Flour Market 10.5.2. Mexico Clean Label Flour Market 10.6. Rest of The World Clean Label Flour Market Chapter 11. Competitive Intelligence 11.1. Top Market Strategies 11.2. Company Profiles 11.2.1. Ardent Mills 11.2.1.1. Key Information 11.2.1.2. Overview 11.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 11.2.1.4. Product Summary 11.2.1.5. Recent Developments 11.2.2. Ingredion Incorporated 11.2.3. Arrowhead Mills 11.2.4. Groupe Limagrain 11.2.5. Codrico Rotterdam B.V. 11.2.6. Siemer Specialty Ingredients 11.2.7. Kerry Group 11.2.8. Cargill, Inc. 11.2.9. Grain Craft, Inc. 11.2.10. Hodgson Mill Chapter 12. Research Process 12.1. Research Process 12.1.1. Data Mining 12.1.2. Analysis 12.1.3. Market Estimation 12.1.4. Validation 12.1.5. Publishing 12.2. Research Attributes 12.3. Research Assumption
SummaryGlobal Clean Label Flour Market is valued at approximately USD 41.4 billion in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 6.6 % over the forecast period 2022-2028. Clean Label Flour contains natural and organic ingredients. It has no chemicals, artificial food preservatives etc. The increasing demand for clean label food products has led to the adoption of Clean Label Flour across the forecast period. For Instance: According to the International Food Technology in 2021, the global sales of clean label ingredients were approximately USD 38.8 Billion in 2021. And it is estimated to reach USD 64.1 billion by 2026 at a CAGR of 6.8 %. Health issues coupled with artificial food additives enhance the growth of Clean Label Flour Market. Also, with the growing development of Natural ingredients with functional benefits, the adoption & demand for Clean Label Flour is likely to increase the market growth during the forecast period. However, High cost of clean ingredients impedes the growth of the market over the forecast period of 2022-2028. Table of ContentsChapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.1. Global Clean Label Flour Market, by Region, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.2. Global Clean Label Flour Market, by Product, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.3. Global Clean Label Flour Market, by Application, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.4. Global Clean Label Flour Market, by End-User, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.5. Global Clean Label Flour Market, by Sales Channel, 2020-2028 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Clean Label Flour Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Clean Label Flour Market Dynamics 3.1. Clean Label Flour Market Impact Analysis (2020-2028) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Increasing demand for clean label food products 3.1.1.2. Health issues coupled with artificial food additives 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. High cost of clean ingredients 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Growing development of Natural ingredients with functional benefits Chapter 4. Global Clean Label Flour Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2028) 4.2. PEST Analysis 4.2.1. Political 4.2.2. Economical 4.2.3. Social 4.2.4. Technological 4.3. Investment Adoption Model 4.4. Analyst Recommendation & Conclusion 4.5. Top investment opportunity 4.6. Top winning strategies Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 market scenario Chapter 6. Global Clean Label Flour Market, by Product 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Clean Label Flour Market by Product, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Clean Label Flour Market Estimates & Forecasts by Product, 2019-2028 (USD Billion) 6.4. Clean Label Flour Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Wheat 6.4.2. Corn 6.4.3. Coconut 6.4.4. Rye Chapter 7. Global Clean Label Flour Market, by Application 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Clean Label Flour Market by Application, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Clean Label Flour Market Estimates & Forecasts by Application, 2019-2028 (USD Billion) 7.4. Clean Label Flour Market, Sub Segment Analysis 7.4.1. Bakery Products 7.4.2. Pasta and Noodles 7.4.3. Baby Foods 7.4.4. Soups 7.4.5. Sauces and Gravies Chapter 8. Global Clean Label Flour Market, by End-User 8.1. Market Snapshot 8.2. Global Clean Label Flour Market by End-User, Performance - Potential Analysis 8.3. Global Clean Label Flour Market Estimates & Forecasts by End-User, 2019-2028 (USD Billion) 8.4. Clean Label Flour Market, Sub Segment Analysis 8.4.1. Food Industry 8.4.2. HoReCa / Foodservice Chapter 9. Global Clean Label Flour Market, by Sales Channel 9.1. Market Snapshot 9.2. Global Clean Label Flour Market by Sales Channel, Performance - Potential Analysis 9.3. Global Clean Label Flour Market Estimates & Forecasts by Sales Channel, 2019-2028 (USD Billion) 9.4. Clean Label Flour Market, Sub Segment Analysis 9.4.1. Direct Sales/B2B 9.4.2. Indirect Sales/B2C 9.4.3. Online Retailing Chapter 10. Global Clean Label Flour Market, Regional Analysis 10.1. Clean Label Flour Market, Regional Market Snapshot 10.2. North America Clean Label Flour Market 10.2.1. U.S. Clean Label Flour Market 10.2.1.1. Product breakdown estimates & forecasts, 2019-2028 10.2.1.2. Application breakdown estimates & forecasts, 2019-2028 10.2.1.3. End-User breakdown estimates & forecasts, 2019-2028 10.2.1.4. Sales Channel breakdown estimates & forecasts, 2019-2028 10.2.2. Canada Clean Label Flour Market 10.3. Europe Clean Label Flour Market Snapshot 10.3.1. U.K. Clean Label Flour Market 10.3.2. Germany Clean Label Flour Market 10.3.3. France Clean Label Flour Market 10.3.4. Spain Clean Label Flour Market 10.3.5. Italy Clean Label Flour Market 10.3.6. Rest of Europe Clean Label Flour Market 10.4. Asia-Pacific Clean Label Flour Market Snapshot 10.4.1. China Clean Label Flour Market 10.4.2. India Clean Label Flour Market 10.4.3. Japan Clean Label Flour Market 10.4.4. Australia Clean Label Flour Market 10.4.5. South Korea Clean Label Flour Market 10.4.6. Rest of Asia Pacific Clean Label Flour Market 10.5. Latin America Clean Label Flour Market Snapshot 10.5.1. Brazil Clean Label Flour Market 10.5.2. Mexico Clean Label Flour Market 10.6. Rest of The World Clean Label Flour Market Chapter 11. Competitive Intelligence 11.1. Top Market Strategies 11.2. Company Profiles 11.2.1. Ardent Mills 11.2.1.1. Key Information 11.2.1.2. Overview 11.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 11.2.1.4. Product Summary 11.2.1.5. Recent Developments 11.2.2. Ingredion Incorporated 11.2.3. Arrowhead Mills 11.2.4. Groupe Limagrain 11.2.5. Codrico Rotterdam B.V. 11.2.6. Siemer Specialty Ingredients 11.2.7. Kerry Group 11.2.8. Cargill, Inc. 11.2.9. Grain Craft, Inc. 11.2.10. Hodgson Mill Chapter 12. Research Process 12.1. Research Process 12.1.1. Data Mining 12.1.2. Analysis 12.1.3. Market Estimation 12.1.4. Validation 12.1.5. Publishing 12.2. Research Attributes 12.3. Research Assumption
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