世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

エッグプロテイン市場(フレーバー:機能:増粘、保存/抗菌、乳化、結晶化、その他増粘、レバニング、保存/抗菌、乳化、結晶化、その他) - 世界の産業分析、規模、シェア、成長、動向、予測、2023-2031年


Egg Protein Market (Flavor: Regular and Flavored; and Function: Thickening, Leavening, Preservation/ Antimicrobial, Emulsifying, Crystallization, and Others) - Global Industry Analysis, Size, Share, Growth, Trends, and Forecast, 2023-2031

卵タンパク質市場 - レポートの範囲 TMR社の卵タンパク質の世界市場に関する調査レポートは、2023年から2031年までの予測期間における市場の指標に関する貴重な洞察を得るために、過去だけでなく現在の成長動向... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Transparency Market Research
トランスペアレンシーマーケットリサーチ
2024年3月5日 US$5,795
シングルユーザライセンス
ライセンス・価格情報・注文方法はこちら
219 英語

日本語のページは自動翻訳を利用し作成しています。


 

サマリー

卵タンパク質市場 - レポートの範囲
TMR社の卵タンパク質の世界市場に関する調査レポートは、2023年から2031年までの予測期間における市場の指標に関する貴重な洞察を得るために、過去だけでなく現在の成長動向と機会を調査しています。レポートでは、2023年を基準年、2031年を予測年として、2017年から2031年までの世界の卵タンパク質市場の収益を提供します。また、2023年から2031年までの世界の卵タンパク質市場の複合年間成長率(CAGR %)も掲載しています。

本レポートは広範な調査を経て作成されました。主要オピニオンリーダー、業界リーダー、オピニオンメーカーへのインタビューを実施しました。二次調査では、主要企業の製品資料、年次報告書、プレスリリース、関連文書などを参照し、卵タンパク質市場を理解しました。

二次調査には、インターネット情報源、政府機関の統計データ、ウェブサイト、業界団体も含まれる。アナリストはトップダウンアプローチとボトムアップアプローチを組み合わせて世界の卵タンパク質市場の様々な属性を調査した。

本レポートには、調査範囲に含まれる様々なセグメントの成長動向のスナップショットとともに、詳細なエグゼクティブサマリーが含まれています。さらに、報告書は、世界の卵タンパク質市場における競争力学の変化に光を投げかけています。これらは、既存の市場プレーヤーだけでなく、世界の卵タンパク質市場への参入に興味のあるエンティティにとって貴重なツールとして機能します。

本レポートでは、世界の卵タンパク質市場の競争状況について掘り下げています。世界の卵タンパク質市場で活動する主要企業が特定され、これらの各企業は様々な属性でプロファイルされています。会社概要、財務状況、最近の動向、SWOTは、本レポートでプロファイリングされた世界の卵タンパク質市場のプレーヤーの属性です。

卵タンパク質の世界市場レポートで回答された主な質問
- 予測期間中にすべての地域で卵タンパク質によって生成された売上高/売上高は何ですか?
- 卵タンパク質の世界市場におけるビジネスチャンスは?
- 市場における主な促進要因、阻害要因、機会、脅威は何か?
- 予測期間中に最も速いCAGRで拡大する地域市場はどこか?
- 2031年に世界で最も高い収益を上げると予測されるセグメントは?
- 予測期間中に最も高いCAGRで拡大すると予測されるセグメントは?
- 世界市場で事業を展開する各企業の市場ポジションは?

卵タンパク質市場 - 調査目的と調査アプローチ
卵タンパク質の世界市場に関する包括的なレポートは、概要から始まり、調査範囲と目的が続きます。本レポートでは、本調査の目的、市場で事業を展開する主要ベンダーと流通業者、製品の承認に関する規制シナリオについて詳細に解説しています。

本レポートは、読みやすさを考慮し、各セクションを章ごとに分割したレイアウトになっています。本レポートは、グラフや表が適切に散りばめられた網羅的なコレクションで構成されています。主要セグメントの実績値と予測値を図式化し、読者に視覚的に訴える。また、過去と予測期間末の主要セグメントの市場シェアを比較することもできる。

本レポートでは、世界の卵タンパク質市場を製品、エンドユーザー、地域の観点から分析している。各基準の主要セグメントを詳細に調査し、2031年末時点の各セグメントにおける市場シェアを掲載している。このような貴重な洞察は、市場関係者が世界の卵タンパク質市場への投資のための情報に基づいたビジネス上の意思決定を行うことを可能にします。


ページTOPに戻る


目次

1.要旨
1.1.世界市場の展望
1.2.需要サイドの動向
1.3.供給サイドの動向
1.4.分析と提言
2.市場概要
2.1.市場カバレッジ/分類
2.2.市場の定義/範囲/限界
3.主な市場動向
3.1.市場に影響を与える主なトレンド
3.1.1.クリーンラベル製品に対する需要の高まり
3.1.2.プロテイン・サプリメント需要の増加
3.1.3.その他
3.2.製品革新・開発動向
4.主な成功要因
4.1.製品採用/使用分析
4.2.製品のUSP/特徴
5.世界の卵タンパク質市場の需要分析2018-2022年および予測、2023-2031年
5.1.過去の市場数量(トン)分析、2018-2022年
5.2.現在および将来の市場量(トン)予測、2023年~2031年
6.卵タンパク質の世界市場-価格分析
6.1.地域別価格分析
6.2.世界平均価格分析ベンチマーク
7.世界の卵タンパク質市場の需要(金額または規模:US$ Mn)分析2018-2022年および予測、2023-2031年
7.1.過去の市場価値(US$ Mn)分析、2018-2022年
7.2.現在および将来の市場価値(US$ Mn)予測、2023-2031年
7.2.1.前年比成長トレンド分析
7.2.2.絶対価格機会分析
8.市場背景
8.1.マクロ経済要因
8.2.世界の食品・飲料業界の展望
8.3.世界の加工食品産業の展望
8.4.世界のベーカリー・菓子業界の展望
8.5.世界の栄養補助食品の概要
8.6.産業価値とサプライチェーン分析
8.6.1.各販売時点での利益率分析
8.6.1.1.卵タンパク質加工業者
8.6.1.2.販売業者/供給業者/卸売業者
8.6.1.3.トレーダー/小売業者
8.6.1.4.エンドユーザー
8.7.市場ダイナミクス
8.7.1.促進要因
8.7.2.阻害要因
8.7.3.機会分析
8.8.予測要因-関連性と影響
9.卵タンパク質の世界市場分析2018-2022年および予測2023-2031年:フレーバー別
9.1.はじめに / 主要な調査結果
9.2.フレーバー別の過去の将来市場規模(US$ Mn)と数量分析、2018-2022年
9.3.フレーバー別の現在および将来市場規模(US$ Mn)と数量分析・予測、2023-2031年
9.3.1.レギュラー
9.3.2.フレーバー
9.4.フレーバー別市場魅力度分析
10.卵タンパク質の世界市場分析2018-2022年および予測2023-2031年:最終用途別
10.1.イントロダクション/主な調査結果
10.2.2018~2022年、最終用途別の過去の将来市場規模(US$ Mn)と数量分析
10.3.最終用途別の現在および将来の市場規模(US$ Mn)と数量分析および予測、2023-2031年
10.3.1.ベーカリー・菓子
10.3.2.プロテイン&栄養バー
10.3.3.朝食用シリアル
10.3.4.機能性飲料
10.3.5.栄養補助食品
10.3.6.スポーツ栄養
10.3.7.幼児栄養
10.3.8.加工食品
10.3.9.肉アナログ
10.3.10.ソース、ドレッシング、サラダ
10.3.11.乳製品デザート
10.3.12.その他
10.4.最終用途別市場魅力度分析
11.卵タンパク質の世界市場分析2018-2022年および予測2023-2031年(機能別
11.1.はじめに/主な調査結果
11.2.機能別の過去の将来市場規模(US$ Mn)分析、2018-2022年
11.3.機能別の現在および将来市場規模(US$ Mn)分析と予測、2023-2031年
11.3.1.増粘
11.3.2.レバニング
11.3.3.保存/抗菌
11.3.4.乳化
11.3.5.結晶化
11.3.6.その他
11.4.機能別市場魅力度分析
12.卵タンパク質の世界市場分析2018-2022年および予測2023-2031年、地域別
12.1.はじめに
12.2.2018年~2022年の地域別過去市場規模(US$ Mn)と数量分析
12.3.地域別の現在および将来の市場規模(US$ Mn)と数量分析・予測、2023-2031年
12.3.1.北米
12.3.2.ラテンアメリカ
12.3.3.西ヨーロッパ
12.3.4.東欧
12.3.5.東アジア
12.3.6.南アジア
12.3.7.オセアニア
12.3.8.中東・アフリカ(MEA)
12.4.地域別市場魅力度分析
13.北米卵プロテイン市場分析2018-2022年および予測2023-2031年
13.1.はじめに
13.2.2018~2022年の市場分類別過去市場規模(US$ Mn)と数量動向分析
13.3.市場分類別現在および将来市場規模(US$ Mn)および数量予測(2023-2031年
13.3.1.国別
13.3.1.1.米国
13.3.1.2.カナダ
13.3.1.3.メキシコ
13.3.2.フレーバー別
13.3.3.最終用途別
13.3.4.機能別
13.4.市場魅力度分析
13.4.1.国別
13.4.2.フレーバー別
13.4.3.最終用途別
13.4.4.機能別
13.5.促進要因と阻害要因-影響分析
14.ラテンアメリカの卵タンパク質市場分析2018-2022年および予測2023-2031年
14.1.はじめに
14.2.2018~2022年の市場分類別過去市場規模(US$ Mn)と数量動向分析
14.3.市場分類別現在および将来市場規模(US$ Mn)および数量予測(2023-2031年
14.3.1.国別
14.3.1.1.ブラジル
14.3.1.2.アルゼンチン
14.3.1.3.その他のラテンアメリカ
14.3.2.フレーバー別
14.3.3.最終用途別
14.3.4.機能別
14.4.市場魅力度分析
14.4.1.国別
14.4.2.最終用途別
14.4.3.フレーバー別
14.4.4.機能別
14.5.促進要因と抑制要因-影響分析
15.西欧の卵タンパク質市場分析2018-2022年および予測2023-2031年
15.1.はじめに
15.2.2018年~2022年の市場分類別過去市場規模(US$ Mn)と数量動向分析
15.3.市場分類別現在および将来市場規模(US$ Mn)および数量予測(2023-2031年
15.3.1.国別
15.3.1.1.ドイツ
15.3.1.2.イギリス
15.3.1.3.フランス
15.3.1.4.イタリア
15.3.1.5.スペイン
15.3.1.6.ベネルクス
15.3.1.7.北欧
15.3.1.8.その他の西ヨーロッパ
15.3.2.フレーバー別
15.3.3.最終用途別
15.3.4.機能別
15.4.市場魅力度分析
15.4.1.国別
15.4.2.フレーバー別
15.4.3.最終用途別
15.4.4.機能別
15.5.促進要因と阻害要因-影響分析
16.東欧の卵タンパク質市場分析2018-2022年および予測2023-2031年
16.1.はじめに
16.2.2018年~2022年の市場分類別過去市場規模(US$ Mn)と数量動向分析
16.3.市場分類別現在および将来市場規模(US$ Mn)および数量予測(2023-2031年
16.3.1.国別
16.3.1.1.ロシア
16.3.1.2.ポーランド
16.3.1.3.ハンガリー
16.3.1.4.バルカン&バルト
16.3.1.5.その他の東欧諸国
16.3.2.フレーバー別
16.3.3.最終用途別
16.3.4.機能別
16.4.市場魅力度分析
16.4.1.国別
16.4.2.フレーバー別
16.4.3.最終用途別
16.4.4.機能別
16.5.促進要因と阻害要因-影響分析
17.南アジアの卵タンパク質市場分析2018-2022年および予測2023-2031年
17.1.はじめに
17.2.2018年~2022年の市場分類別過去市場規模(US$ Mn)と数量動向分析
17.3.市場分類別現在および将来市場規模(US$ Mn)および数量予測(2023-2031年
17.3.1.国別
17.3.1.1.インド
17.3.1.2.タイ
17.3.1.3.インドネシア
17.3.1.4.マレーシア
17.3.1.5.その他の南アジア
17.3.2.フレーバー別
17.3.3.最終用途別
17.3.4.機能別
17.4.市場魅力度分析
17.4.1.国別
17.4.2.フレーバー別
17.4.3.最終用途別
17.4.4.機能別
17.5.促進要因と阻害要因-影響分析
18.東アジアの卵タンパク質市場分析2018-2022年および予測2023-2031年
18.1.はじめに
18.2.2018年~2022年の市場分類別過去市場規模(US$ Mn)と数量動向分析
18.3.市場分類別現在および将来市場規模(US$ Mn)および数量予測(2023-2031年
18.3.1.国別
18.3.1.1.中国
18.3.1.2.日本
18.3.1.3.韓国
18.3.2.フレーバー別
18.3.3.最終用途別
18.3.4.機能別
18.4.市場魅力度分析
18.4.1.フレーバー別
18.4.2.最終用途別
18.4.3.機能別
18.5.促進要因と阻害要因-影響分析
19.オセアニア卵タンパク質市場分析2018-2022年および予測2023-2031年
19.1.序論
19.2.2018~2022年の市場分類別過去市場規模(US$ Mn)と数量動向分析
19.3.市場分類別現在および将来市場規模(US$ Mn)と数量予測(2023-2031年
19.3.1.国別
19.3.1.1.オーストラリア
19.3.1.2.ニュージーランド
19.3.2.フレーバー別
19.3.3.最終用途別
19.3.4.機能別
19.4.市場魅力度分析
19.4.1.国別
19.4.2.フレーバー別
19.4.3.最終用途別
19.4.4.機能別
19.5.促進要因と阻害要因-影響分析
20.中東・アフリカ卵タンパク質市場分析2018-2022年および予測2023-2031年
20.1.はじめに
20.2.2018~2022年の市場分類別過去市場規模(US$ Mn)と数量動向分析
20.3.市場分類別現在および将来市場規模(US$ Mn)と数量予測(2023-2031年
20.3.1.国別
20.3.1.1.KSA
20.3.1.2.その他のGCC諸国
20.3.1.3.トルコ
20.3.1.4.南アフリカ
20.3.1.5.その他アフリカ連合
20.3.1.6.その他の中東・アフリカ
20.3.2.フレーバー別
20.3.3.最終用途別
20.3.4.機能別
20.4.市場魅力度分析
20.4.1.国別
20.4.2.フレーバー別
20.4.3.最終用途別
20.4.4.機能別
20.5.促進要因と阻害要因-影響分析
21.国別卵プロテイン市場分析、2022年
21.1.序論
21.1.1.主要国別市場金額比率分析
21.1.2.世界対.各国の成長比較
21.2.米国の卵プロテイン市場分析
21.2.1.フレーバー別
21.2.2.最終用途別
21.2.3.機能別
21.3.カナダの卵タンパク質市場分析
21.3.1.フレーバー別
21.3.2.最終用途別
21.3.3.機能別
21.4.ブラジルの卵プロテイン市場分析
21.4.1.フレーバー別
21.4.2.最終用途別
21.4.3.機能別
21.5.メキシコ卵プロテイン市場分析
21.5.1.フレーバー別
21.5.2.最終用途別
21.5.3.機能別
21.6.アルゼンチン卵プロテイン市場分析
21.6.1.フレーバー別
21.6.2.最終用途別
21.6.3.機能別
21.7.ドイツの卵プロテイン市場分析
21.7.1.フレーバー別
21.7.2.最終用途別
21.7.3.機能別
21.8.イタリアの卵プロテイン市場分析
21.8.1.フレーバー別
21.8.2.最終用途別
21.8.3.機能別
21.9.フランスの卵プロテイン市場分析
21.9.1.フレーバー別
21.9.2.最終用途別
21.9.3.機能別
21.10.イギリスの卵プロテイン市場分析
21.10.1.フレーバー別
21.10.2.最終用途別
21.10.3.機能別
21.11.スペインの卵プロテイン市場分析
21.11.1.フレーバー別
21.11.2.最終用途別
21.11.3.機能別
21.12.ロシアの卵プロテイン市場分析
21.12.1.フレーバー別
21.12.2.最終用途別
21.12.3.機能別
21.13.ポーランドの卵プロテイン市場分析
21.13.1.フレーバー別
21.13.2.最終用途別
21.13.3.機能別
21.14.ハンガリーの卵タンパク質市場分析
21.14.1.フレーバー別
21.14.2.最終用途別
21.14.3.機能別
21.15.バルカン・バルト海の卵タンパク質市場分析
21.15.1.フレーバー別
21.15.2.最終用途別
21.15.3.機能別
21.16.中国の卵プロテイン市場分析
21.16.1.フレーバー別
21.16.2.最終用途別
21.16.3.機能別
21.17.日本の卵プロテイン市場分析
21.17.1.フレーバー別
21.17.2.最終用途別
21.17.3.機能別
21.18.韓国の卵プロテイン市場分析
21.18.1.フレーバー別
21.18.2.最終用途別
21.18.3.機能別
21.19.インドの卵タンパク質市場分析
21.19.1.フレーバー別
21.19.2.最終用途別
21.19.3.機能別
21.20.タイの卵プロテイン市場分析
21.20.1.フレーバー別
21.20.2.最終用途別
21.20.3.機能別
21.21.インドネシアの卵プロテイン市場分析
21.21.1.フレーバー別
21.21.2.最終用途別
21.21.3.機能別
21.22.マレーシアの卵プロテイン市場分析
21.22.1.フレーバー別
21.22.2.最終用途別
21.22.3.機能別
21.23.オーストラリアの卵プロテイン市場分析
21.23.1.フレーバー別
21.23.2.最終用途別
21.23.3.機能別
21.24.ニュージーランドの卵タンパク質市場分析
21.24.1.フレーバー別
21.24.2.最終用途別
21.24.3.機能別
21.25.KSA卵プロテイン市場分析
21.25.1.フレーバー別
21.25.2.最終用途別
21.25.3.機能別
21.26.トルコ卵プロテイン市場分析
21.26.1.フレーバー別
21.26.2.最終用途別
21.26.3.機能別
21.27.南アフリカの卵タンパク質市場分析
21.27.1.フレーバー別
21.27.2.最終用途別
21.27.3.機能別
22.市場構造分析
22.1.企業階層別市場分析
22.2.市場集中度
22.3.市場プレゼンス分析
23.競合分析
23.1.競合ダッシュボード
23.2.競合ディープダイブ
23.2.1.カーギル社
23.2.1.1.概要
23.2.1.2.製品ポートフォリオ
23.2.1.3.販売拠点
23.2.1.4.主な展開/主な収穫
23.2.1.5.戦略の概要
23.2.2.キユーピー株式会社
23.2.2.1.概要
23.2.2.2.製品ポートフォリオ
23.2.2.3.販売拠点
23.2.2.4.主な開発/主な収穫
23.2.2.5.戦略の概要
23.2.3.ダビスコフーズインターナショナル
23.2.3.1.概要
23.2.3.2.製品ポートフォリオ
23.2.3.3.販売拠点
23.2.3.4.主な開発/主な収穫
23.2.3.5.戦略の概要
23.2.4.ローズ・アーチェ・ファームズ
23.2.4.1.概要
23.2.4.2.製品ポートフォリオ
23.2.4.3.販売拠点
23.2.4.4.主な開発/主な収穫
23.2.4.5.戦略の概要
23.2.5.サノボ・エッグ・グループ
23.2.5.1.概要
23.2.5.2.製品ポートフォリオ
23.2.5.3.販売拠点
23.2.5.4.主な開発/主な収穫
23.2.5.5.戦略の概要
23.2.6.ブーホイス・エントホーフェン
23.2.6.1.概要
23.2.6.2.製品ポートフォリオ
23.2.6.3.販売拠点
23.2.6.4.主な開発/主な収穫
23.2.6.5.戦略の概要
23.2.7.大連ハノボ食品有限公司
23.2.7.1.概要
23.2.7.2.製品ポートフォリオ
23.2.7.3.販売拠点
23.2.7.4.主な開発/主な収穫
23.2.7.5.戦略の概要
23.2.8.イグレカ
23.2.8.1.概要
23.2.8.2.製品ポートフォリオ
23.2.8.3.販売拠点
23.2.8.4.主な開発/主な収穫
23.2.8.5.戦略の概要
23.2.9.レンブラント・コーポレーション
23.2.9.1.概要
23.2.9.2.製品ポートフォリオ
23.2.9.3.販売拠点
23.2.9.4.主な開発/主な収穫
23.2.9.5.戦略の概要
23.2.10.その他
23.2.10.1.概要
23.2.10.2.製品ポートフォリオ
23.2.10.3.販売拠点
23.2.10.4.主な展開/主な収穫
23.2.10.5.戦略の概要
24.前提条件と略語
25.調査方法

 

ページTOPに戻る


 

Summary

Egg Protein Market – Scope of Report
TMR’s report on the global egg protein market studies the past as well as the current growth trends and opportunities to gain valuable insights of the indicators of the market during the forecast period from 2023 to 2031. The report provides revenue of the global egg protein market for the period 2017–2031, considering 2023 as the base year and 2031 as the forecast year. The report also provides the compound annual growth rate (CAGR %) of the global egg protein market from 2023 to 2031.

The report has been prepared after an extensive research. Primary research involved bulk of the research efforts, wherein analysts carried out interviews with key opinion leaders, industry leaders, and opinion makers. Secondary research involved referring to key players’ product literature, annual reports, press releases, and relevant documents to understand the egg protein market.

Secondary research also included Internet sources, statistical data from government agencies, websites, and trade associations. Analysts employed a combination of top-down and bottom-up approaches to study various attributes of the global egg protein market.

The report includes an elaborate executive summary, along with a snapshot of the growth behavior of various segments included in the scope of the study. Moreover, the report throws light on the changing competitive dynamics in the global egg protein market. These serve as valuable tools for existing market players as well as for entities interested in participating in the global egg protein market.

The report delves into the competitive landscape of the global egg protein market. Key players operating in the global egg protein market have been identified and each one of these has been profiled in terms of various attributes. Company overview, financial standings, recent developments, and SWOT are the attributes of players in the global egg protein market profiled in this report.

Key Questions Answered in Global egg protein Market Report
• What is the sales/revenue generated by egg protein across all regions during the forecast period?
• What are the opportunities in the global egg protein market?
• What are the major drivers, restraints, opportunities, and threats in the market?
• Which regional market is set to expand at the fastest CAGR during the forecast period?
• Which segment is expected to generate the highest revenue globally in 2031?
• Which segment is projected to expand at the highest CAGR during the forecast period?
• What are the market positions of different companies operating in the global market?

Egg Protein Market – Research Objectives and Research Approach
The comprehensive report on the global egg protein market begins with an overview, followed by the scope and objectives of the study. The report provides detailed explanation of the objectives behind this study and key vendors and distributors operating in the market and regulatory scenario for approval of products.

For reading comprehensibility, the report has been compiled in a chapter-wise layout, with each section divided into smaller ones. The report comprises an exhaustive collection of graphs and tables that are appropriately interspersed. Pictorial representation of actual and projected values of key segments is visually appealing to readers. This also allows comparison of the market shares of key segments in the past and at the end of the forecast period.

The report analyzes the global egg protein market in terms of product, end-user, and region. Key segments under each criterion have been studied at length, and the market share for each of these at the end of 2031 has been provided. Such valuable insights enable market stakeholders in making informed business decisions for investment in the global egg protein market.



ページTOPに戻る


Table of Contents

1. Executive Summary
1.1. Global Market Outlook
1.2. Demand Side Trends
1.3. Supply Side Trends
1.4. Analysis and Recommendations
2. Market Overview
2.1. Market Coverage / Taxonomy
2.2. Market Definition / Scope / Limitations
3. Key Market Trends
3.1. Key Trends Impacting the Market
3.1.1. Rise in Demand for Clean-label Products
3.1.2. Increase in Demand for Protein Supplements
3.1.3. Others
3.2. Product Innovation / Development Trends
4. Key Success Factors
4.1. Product Adoption / Usage Analysis
4.2. Product USPs / Features
5. Global Egg Protein Market Demand Analysis 2018–2022 and Forecast, 2023–2031
5.1. Historical Market Volume (Tons) Analysis, 2018–2022
5.2. Current and Future Market Volume (Tons) Projections, 2023–2031
6. Global Egg Protein Market - Pricing Analysis
6.1. Regional Pricing Analysis
6.2. Global Average Pricing Analysis Benchmark
7. Global Egg Protein Market Demand (in Value or Size in US$ Mn) Analysis 2018–2022 and Forecast, 2023–2031
7.1. Historical Market Value (US$ Mn) Analysis, 2018–2022
7.2. Current and Future Market Value (US$ Mn) Projections, 2023–2031
7.2.1. Y-o-Y Growth Trend Analysis
7.2.2. Absolute $ Opportunity Analysis
8. Market Background
8.1. Macro-Economic Factors
8.2. Global Food & Beverage Industry Outlook
8.3. Global Processed Food Industry Outlook
8.4. Global Bakery & Confectionery Industry Outlook
8.5. Global Dietary Supplements Overview
8.6. Industry Value and Supply Chain Analysis
8.6.1. Profit Margin Analysis at Each Point of Sales
8.6.1.1. Egg Protein Processors
8.6.1.2. Distributors/Suppliers/Wholesalers
8.6.1.3. Traders/Retailers
8.6.1.4. End-users
8.7. Market Dynamics
8.7.1. Drivers
8.7.2. Restraints
8.7.3. Opportunity Analysis
8.8. Forecast Factors - Relevance & Impact
9. Global Egg Protein Market Analysis 2018–2022 and Forecast 2023–2031, By Flavor
9.1. Introduction / Key Findings
9.2. Historical Future Market Size (US$ Mn) and Volume Analysis By Flavor, 2018–2022
9.3. Current and Future Market Size (US$ Mn) and Volume Analysis and Forecast By Flavor, 2023–2031
9.3.1. Regular
9.3.2. Flavored
9.4. Market Attractiveness Analysis By Flavor
10. Global Egg Protein Market Analysis 2018–2022 and Forecast 2023–2031, By End-use
10.1. Introduction / Key Findings
10.2. Historical Future Market Size (US$ Mn) and Volume Analysis By End-use, 2018–2022
10.3. Current and Future Market Size (US$ Mn) and Volume Analysis and Forecast By End-use, 2023–2031
10.3.1. Bakery & Confectionery
10.3.2. Protein & Nutritional Bar
10.3.3. Breakfast Cereal
10.3.4. Functional Beverage
10.3.5. Dietary Supplement
10.3.6. Sports Nutrition
10.3.7. Infant Nutrition
10.3.8. Processed Food
10.3.9. Meat Analog
10.3.10. Sauces, Dressings & Salad
10.3.11. Dairy Dessert
10.3.12. Others
10.4. Market Attractiveness Analysis By End-use
11. Global Egg Protein Market Analysis 2018–2022 and Forecast 2023–2031, By Function
11.1. Introduction / Key Findings
11.2. Historical Future Market Size (US$ Mn) Analysis By Function, 2018–2022
11.3. Current and Future Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast By Function, 2023–2031
11.3.1. Thickening
11.3.2. Leavening
11.3.3. Preservation/ Antimicrobial
11.3.4. Emulsifying
11.3.5. Crystallization
11.3.6. Others
11.4. Market Attractiveness Analysis By Function
12. Global Egg Protein Market Analysis 2018–2022 and Forecast 2023–2031, By Region
12.1. Introduction
12.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume Analysis By Region, 2018–2022
12.3. Current and Future Market Size (US$ Mn) and Volume Analysis and Forecast By Region, 2023–2031
12.3.1. North America
12.3.2. Latin America
12.3.3. Western Europe
12.3.4. Eastern Europe
12.3.5. East Asia
12.3.6. South Asia
12.3.7. Oceania
12.3.8. Middle East & Africa (MEA)
12.4. Market Attractiveness Analysis By Region
13. North America Egg Protein Market Analysis 2018–2022 and Forecast 2023–2031
13.1. Introduction
13.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume Trend Analysis By Market Taxonomy, 2018–2022
13.3. Current and Future Market Size (US$ Mn) and Volume Forecast By Market Taxonomy, 2023–2031
13.3.1. By Country
13.3.1.1. U.S.
13.3.1.2. Canada
13.3.1.3. Mexico
13.3.2. By Flavor
13.3.3. By End-use
13.3.4. By Function
13.4. Market Attractiveness Analysis
13.4.1. By Country
13.4.2. By Flavor
13.4.3. By End-use
13.4.4. By Function
13.5. Drivers and Restraints - Impact Analysis
14. Latin America Egg Protein Market Analysis 2018–2022 and Forecast 2023–2031
14.1. Introduction
14.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume Trend Analysis By Market Taxonomy, 2018–2022
14.3. Current and Future Market Size (US$ Mn) and Volume Forecast By Market Taxonomy, 2023–2031
14.3.1. By Country
14.3.1.1. Brazil
14.3.1.2. Argentina
14.3.1.3. Rest of Latin America
14.3.2. By Flavor
14.3.3. By End-use
14.3.4. By Function
14.4. Market Attractiveness Analysis
14.4.1. By Country
14.4.2. By End-use
14.4.3. By Flavor
14.4.4. By Function
14.5. Drivers and Restraints - Impact Analysis
15. Western Europe Egg Protein Market Analysis 2018–2022 and Forecast 2023–2031
15.1. Introduction
15.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume Trend Analysis By Market Taxonomy, 2018–2022
15.3. Current and Future Market Size (US$ Mn) and Volume Forecast By Market Taxonomy, 2023–2031
15.3.1. By Country
15.3.1.1. Germany
15.3.1.2. U.K.
15.3.1.3. France
15.3.1.4. Italy
15.3.1.5. Spain
15.3.1.6. BENELUX
15.3.1.7. Nordic
15.3.1.8. Rest of Western Europe
15.3.2. By Flavor
15.3.3. By End-use
15.3.4. By Function
15.4. Market Attractiveness Analysis
15.4.1. By Country
15.4.2. By Flavor
15.4.3. By End-use
15.4.4. By Function
15.5. Drivers and Restraints - Impact Analysis
16. Eastern Europe Egg Protein Market Analysis 2018–2022 and Forecast 2023–2031
16.1. Introduction
16.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume Trend Analysis By Market Taxonomy, 2018–2022
16.3. Current and Future Market Size (US$ Mn) and Volume Forecast By Market Taxonomy, 2023–2031
16.3.1. By Country
16.3.1.1. Russia
16.3.1.2. Poland
16.3.1.3. Hungary
16.3.1.4. Balkan & Baltics
16.3.1.5. Rest of Eastern Europe
16.3.2. By Flavor
16.3.3. By End-use
16.3.4. By Function
16.4. Market Attractiveness Analysis
16.4.1. By Country
16.4.2. By Flavor
16.4.3. By End-use
16.4.4. By Function
16.5. Drivers and Restraints - Impact Analysis
17. South Asia Egg Protein Market Analysis 2018–2022 and Forecast 2023–2031
17.1. Introduction
17.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume Trend Analysis By Market Taxonomy, 2018–2022
17.3. Current and Future Market Size (US$ Mn) and Volume Forecast By Market Taxonomy, 2023–2031
17.3.1. By Country
17.3.1.1. India
17.3.1.2. Thailand
17.3.1.3. Indonesia
17.3.1.4. Malaysia
17.3.1.5. Rest of South Asia
17.3.2. By Flavor
17.3.3. By End-use
17.3.4. By Function
17.4. Market Attractiveness Analysis
17.4.1. By Country
17.4.2. By Flavor
17.4.3. By End-use
17.4.4. By Function
17.5. Drivers and Restraints - Impact Analysis
18. East Asia Egg Protein Market Analysis 2018–2022 and Forecast 2023–2031
18.1. Introduction
18.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume Trend Analysis By Market Taxonomy, 2018–2022
18.3. Current and Future Market Size (US$ Mn) and Volume Forecast By Market Taxonomy, 2023–2031
18.3.1. By Country
18.3.1.1. China
18.3.1.2. Japan
18.3.1.3. South Korea
18.3.2. By Flavor
18.3.3. By End-use
18.3.4. By Function
18.4. Market Attractiveness Analysis
18.4.1. By Flavor
18.4.2. By End-use
18.4.3. By Function
18.5. Drivers and Restraints - Impact Analysis
19. Oceania Egg Protein Market Analysis 2018–2022 and Forecast 2023–2031
19.1. Introduction
19.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume Trend Analysis By Market Taxonomy, 2018–2022
19.3. Current and Future Market Size (US$ Mn) and Volume Forecast By Market Taxonomy, 2023–2031
19.3.1. By Country
19.3.1.1. Australia
19.3.1.2. New Zealand
19.3.2. By Flavor
19.3.3. By End-use
19.3.4. By Function
19.4. Market Attractiveness Analysis
19.4.1. By Country
19.4.2. By Flavor
19.4.3. By End-use
19.4.4. By Function
19.5. Drivers and Restraints - Impact Analysis
20. Middle East & Africa Egg Protein Market Analysis 2018–2022 and Forecast 2023–2031
20.1. Introduction
20.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume Trend Analysis By Market Taxonomy, 2018–2022
20.3. Current and Future Market Size (US$ Mn) and Volume Forecast By Market Taxonomy, 2023–2031
20.3.1. By Country
20.3.1.1. KSA
20.3.1.2. Other GCC Countries
20.3.1.3. Turkiye
20.3.1.4. South Africa
20.3.1.5. Other Africa Union
20.3.1.6. Rest of Middle East & Africa
20.3.2. By Flavor
20.3.3. By End-use
20.3.4. By Function
20.4. Market Attractiveness Analysis
20.4.1. By Country
20.4.2. By Flavor
20.4.3. By End-use
20.4.4. By Function
20.5. Drivers and Restraints - Impact Analysis
21. Country Wise Egg Protein Market Analysis, 2022
21.1. Introduction
21.1.1. Market Value Proportion Analysis, By Key Countries
21.1.2. Global Vs. Country Growth Comparison
21.2. U.S. Egg Protein Market Analysis
21.2.1. By Flavor
21.2.2. By End-use
21.2.3. By Function
21.3. Canada Egg Protein Market Analysis
21.3.1. By Flavor
21.3.2. By End-use
21.3.3. By Function
21.4. Brazil Egg Protein Market Analysis
21.4.1. By Flavor
21.4.2. By End-use
21.4.3. By Function
21.5. Mexico Egg Protein Market Analysis
21.5.1. By Flavor
21.5.2. By End-use
21.5.3. By Function
21.6. Argentina Egg Protein Market Analysis
21.6.1. By Flavor
21.6.2. By End-use
21.6.3. By Function
21.7. Germany Egg Protein Market Analysis
21.7.1. By Flavor
21.7.2. By End-use
21.7.3. By Function
21.8. Italy Egg Protein Market Analysis
21.8.1. By Flavor
21.8.2. By End-use
21.8.3. By Function
21.9. France Egg Protein Market Analysis
21.9.1. By Flavor
21.9.2. By End-use
21.9.3. By Function
21.10. U.K. Egg Protein Market Analysis
21.10.1. By Flavor
21.10.2. By End-use
21.10.3. By Function
21.11. Spain Egg Protein Market Analysis
21.11.1. By Flavor
21.11.2. By End-use
21.11.3. By Function
21.12. Russia Egg Protein Market Analysis
21.12.1. By Flavor
21.12.2. By End-use
21.12.3. By Function
21.13. Poland Egg Protein Market Analysis
21.13.1. By Flavor
21.13.2. By End-use
21.13.3. By Function
21.14. Hungary Egg Protein Market Analysis
21.14.1. By Flavor
21.14.2. By End-use
21.14.3. By Function
21.15. Balkan & Baltics Egg Protein Market Analysis
21.15.1. By Flavor
21.15.2. By End-use
21.15.3. By Function
21.16. China Egg Protein Market Analysis
21.16.1. By Flavor
21.16.2. By End-use
21.16.3. By Function
21.17. Japan Egg Protein Market Analysis
21.17.1. By Flavor
21.17.2. By End-use
21.17.3. By Function
21.18. South Korea Egg Protein Market Analysis
21.18.1. By Flavor
21.18.2. By End-use
21.18.3. By Function
21.19. India Egg Protein Market Analysis
21.19.1. By Flavor
21.19.2. By End-use
21.19.3. By Function
21.20. Thailand Egg Protein Market Analysis
21.20.1. By Flavor
21.20.2. By End-use
21.20.3. By Function
21.21. Indonesia Egg Protein Market Analysis
21.21.1. By Flavor
21.21.2. By End-use
21.21.3. By Function
21.22. Malaysia Egg Protein Market Analysis
21.22.1. By Flavor
21.22.2. By End-use
21.22.3. By Function
21.23. Australia Egg Protein Market Analysis
21.23.1. By Flavor
21.23.2. By End-use
21.23.3. By Function
21.24. New Zealand Egg Protein Market Analysis
21.24.1. By Flavor
21.24.2. By End-use
21.24.3. By Function
21.25. KSA Egg Protein Market Analysis
21.25.1. By Flavor
21.25.2. By End-use
21.25.3. By Function
21.26. Turkiye Egg Protein Market Analysis
21.26.1. By Flavor
21.26.2. By End-use
21.26.3. By Function
21.27. South Africa Egg Protein Market Analysis
21.27.1. By Flavor
21.27.2. By End-use
21.27.3. By Function
22. Market Structure Analysis
22.1. Market Analysis By Tier of Companies
22.2. Market Concentration
22.3. Market Presence Analysis
23. Competition Analysis
23.1. Competition Dashboard
23.2. Competition Deep Dive
23.2.1. Cargill, Incorporated
23.2.1.1. Overview
23.2.1.2. Product Portfolio
23.2.1.3. Sales Footprint
23.2.1.4. Key Developments/Key Takeaways
23.2.1.5. Strategy Overview
23.2.2. Kewpie Corporation
23.2.2.1. Overview
23.2.2.2. Product Portfolio
23.2.2.3. Sales Footprint
23.2.2.4. Key Developments/Key Takeaways
23.2.2.5. Strategy Overview
23.2.3. Davisco Foods International, Inc.
23.2.3.1. Overview
23.2.3.2. Product Portfolio
23.2.3.3. Sales Footprint
23.2.3.4. Key Developments/Key Takeaways
23.2.3.5. Strategy Overview
23.2.4. Rose Arce Farms
23.2.4.1. Overview
23.2.4.2. Product Portfolio
23.2.4.3. Sales Footprint
23.2.4.4. Key Developments/Key Takeaways
23.2.4.5. Strategy Overview
23.2.5. Sanovo Egg Group
23.2.5.1. Overview
23.2.5.2. Product Portfolio
23.2.5.3. Sales Footprint
23.2.5.4. Key Developments/Key Takeaways
23.2.5.5. Strategy Overview
23.2.6. Bouwhuis Enthoven
23.2.6.1. Overview
23.2.6.2. Product Portfolio
23.2.6.3. Sales Footprint
23.2.6.4. Key Developments/Key Takeaways
23.2.6.5. Strategy Overview
23.2.7. Dalian Hanovo Foods Co., Ltd.
23.2.7.1. Overview
23.2.7.2. Product Portfolio
23.2.7.3. Sales Footprint
23.2.7.4. Key Developments/Key Takeaways
23.2.7.5. Strategy Overview
23.2.8. IGRECA
23.2.8.1. Overview
23.2.8.2. Product Portfolio
23.2.8.3. Sales Footprint
23.2.8.4. Key Developments/Key Takeaways
23.2.8.5. Strategy Overview
23.2.9. Rembrandt Corporation
23.2.9.1. Overview
23.2.9.2. Product Portfolio
23.2.9.3. Sales Footprint
23.2.9.4. Key Developments/Key Takeaways
23.2.9.5. Strategy Overview
23.2.10. Others
23.2.10.1. Overview
23.2.10.2. Product Portfolio
23.2.10.3. Sales Footprint
23.2.10.4. Key Developments/Key Takeaways
23.2.10.5. Strategy Overview
24. Assumptions and Acronyms Used
25. Research Methodology

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

Transparency Market Research 社の最新刊レポート


よくあるご質問


Transparency Market Research社はどのような調査会社ですか?


トレンスペアレンシーマーケットリサーチ(Transparency Market Research /TMR)は市場参入やホワイトスペースの特定、新商品や新サービスの立ち上げ、戦略的M&Aなどの実現のた... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/10/04 10:27

147.72 円

163.39 円

196.69 円

ページTOPに戻る