世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

高温食品加工機器の世界市場規模調査&予測、タイプ別(ベーキング機器、蒸発機器、低温殺菌機器、脱水機器、その他)、操作モード別(自動、半自動、手動)、エンドユーザー別(食品加工産業、外食産業、家庭用)、地域別分析、2023-2030年


Global Hot Food Processing Equipment Market Size Study & Forecast, by Type (Baking Equipment, Evaporation Equipment, Pasteurization Equipment, Dehydration Equipment, Others), by Mode of Operation (Automatic, Semi-automatic, Manual), by End User (Food Processing Industries, Food Service Industry, Household) and Regional Analysis, 2023-2030

世界のホットフード加工機器市場は、2022年に約211億3000万米ドルと評価され、予測期間2023-2030年には6.3%以上の健全な成長率で成長すると予測されている。ホットフード加工機器とは、ホットフードの加工、調理... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Bizwit Research & Consulting LLP
ビズウィットリサーチ&コンサルティング
2023年12月20日 US$4,950
シングルユーザライセンス(印刷不可)
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
200 英語

 

サマリー

世界のホットフード加工機器市場は、2022年に約211億3000万米ドルと評価され、予測期間2023-2030年には6.3%以上の健全な成長率で成長すると予測されている。ホットフード加工機器とは、ホットフードの加工、調理、加熱、調理のために特別に設計された様々な機械や装置を指す。この機器は、焼く、焼く、揚げる、蒸す、煮るなどの様々な熱処理を行うために、業務用厨房、食品加工施設、その他の食品サービス施設で一般的に使用されている。高温食品加工機器には、オーブン、コンロ、鉄板、揚げ鍋、蒸し器、その他高温食品の効率的かつ安全な生産に貢献する特殊機器などの器具が含まれる。ホットフード加工機器市場は、消費者の可処分所得の増加、ファーストフードやパッケージ食品に対する需要の高まりといった要因によって拡大している。さらに、可処分所得の増加や、消費力の高い若年層の人口増加も市場の成長を支えるものと予想される。このような人口動向は加工食品市場を牽引し、ホットフード加工機器市場全体の拡大に寄与すると思われる。

人口増加による食品消費の増加と食品加工産業の成長が、市場におけるホットフード加工機器の需要を牽引している。世界経済フォーラムの報告書によると、2050年までに予想される世界人口は97億人で、現在の消費水準に比べて食品需要が70%増加すると予想されている。さらに、健康的な食事への嗜好の高まりや、若年層における菜食主義の台頭により、この業界には有利な成長機会がある。この傾向は、業界が提供する商品を拡大し、消費者の進化する食生活の嗜好に対応する有望な機会となる。しかし、初期投資コストが高く、機器の操作と保守に熟練労働者が必要であることが、2023~2030年の予測期間を通じて市場の成長を阻害する。

ホットフード加工機器の世界市場調査において考慮した主要地域は、アジア太平洋、北米、欧州、中南米、中東・アフリカである。アジア太平洋地域は、中間層人口の拡大と可処分所得の増加、ミレニアル世代における加工食品への嗜好の高まり、健康志向の高まり、同地域における外国人投資家の関心の高まりなどにより、2022年の市場を支配した。欧州は予測期間中に大きく成長すると予想され、同地域の市場拡大は様々な魅力的なマーケティング戦略、プロモーション活動、関連事業によって支えられている。欧州では、健康志向の高まり、食生活のトレンドの進化、食品・飲料に対する顧客の嗜好の変化が、ホットフード加工機器市場の成長を牽引している。

本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通り:
GEA Group Aktiengesellschaft
ビューラーホールディングAG
Marel
ミドルバイコーポレーション
ヒート&コントロール社
テトララバルインターナショナルS.A
TNAオーストラリア社
マーレン・インターナショナル
ポールミューラーカンパニー
ニチモ株式会社

市場における最近の動き
 2022年1月、アルファ・ラバルはBühler AGの子会社であるベンリンクと戦略的提携を結んだ。この提携により、アルファ・ラバルは欧州、英国、米国、インドに配置された4,000人の熟練現場技術者のネットワークを網羅するベン・リンクのデジタル・クラウド・プラットフォームへのアクセスが可能になる。
 2022年2月、マレルはキュリオの買収に成功し、100%の所有権を獲得した。この戦略的買収は、高度な技術ソリューション、ソフトウェア、サービスを求める食品加工業者にとって好ましい包括的ソリューション・プロバイダーになるというマレルのコミットメントを強化するものである。

世界の高温食品加工機器市場レポートスコープ:
 過去データ - 2020 - 2021
 推計基準年 - 2022年
 予測期間 - 2023-2030
 レポート対象 - 売上予測、企業ランキング、競合環境、成長要因、動向
 対象セグメント - タイプ, 業務形態, エンドユーザー, 地域
 対象地域 - 北米; 欧州; アジア太平洋; 中南米; 中東・アフリカ
 カスタマイズ範囲 - レポートのカスタマイズは無料(アナリストの作業時間8時間分まで)。国、地域、セグメントスコープの追加または変更*。

本調査の目的は、近年における様々なセグメントおよび国の市場規模を定義し、今後数年間の市場価値を予測することです。本レポートは、調査対象国における産業の質的・量的側面の両方を盛り込むよう設計されています。

また、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題などの重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、利害関係者が投資するためのミクロ市場における潜在的な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明する:

タイプ別
製パン機器
蒸発機器
低温殺菌装置
脱水装置
焙煎・焼成装置
フライ設備
殺菌装置
ブランチング装置
その他

運転モード別
自動
半自動
手動

エンドユーザー別
食品加工産業
外食産業
家庭用

地域別

北米
アメリカ
カナダ

ヨーロッパ
英国
ドイツ
フランス
スペイン
イタリア
ROE

アジア太平洋
中国
インド
日本
オーストラリア
韓国
RoAPAC

ラテンアメリカ
ブラジル
メキシコ

中東・アフリカ
サウジアラビア
南アフリカ
その他の中東・アフリカ

ページTOPに戻る


目次

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.1. Hot Food Processing Equipment Market, by Region, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.2. Hot Food Processing Equipment Market, by Type, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.3. Hot Food Processing Equipment Market, by Mode of Operation, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.4. Hot Food Processing Equipment Market, by End User, 2020-2030 (USD Billion)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Hot Food Processing Equipment Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Industry Evolution
2.2.2. Scope of the Study
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Hot Food Processing Equipment Market Dynamics
3.1. Hot Food Processing Equipment Market Impact Analysis (2020-2030)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Increasing consumer disposable income
3.1.1.2. rising demand for fast food and packaged food
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. High initial investment costs
3.1.2.2. Need for skilled labour to operate and maintain the equipment
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Increasing consumer preference for healthy meals
3.1.3.2. Rise of veganism among the younger population
Chapter 4. Global Hot Food Processing Equipment Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.2. Porter’s 5 Force Impact Analysis
4.3. PEST Analysis
4.3.1. Political
4.3.2. Economical
4.3.3. Social
4.3.4. Technological
4.3.5. Environmental
4.3.6. Legal
4.4. Top investment opportunity
4.5. Top winning strategies
4.6. COVID-19 Impact Analysis
4.7. Disruptive Trends
4.8. Industry Expert Perspective
4.9. Analyst Recommendation & Conclusion
Chapter 5. Global Hot Food Processing Equipment Market, by Type
5.1. Market Snapshot
5.2. Global Hot Food Processing Equipment Market by Type, Performance - Potential Analysis
5.3. Global Hot Food Processing Equipment Market Estimates & Forecasts by Type 2020-2030 (USD Billion)
5.4. Hot Food Processing Equipment Market, Sub Segment Analysis
5.4.1. Baking Equipment
5.4.2. Evaporation Equipment
5.4.3. Pasteurization Equipment
5.4.4. Dehydration Equipment
5.4.5. Roasting & Grilling Equipment
5.4.6. Frying Equipment
5.4.7. Sterilization Equipment
5.4.8. Blanching Equipment
5.4.9. Others
Chapter 6. Global Hot Food Processing Equipment Market, by Mode of Operation
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Hot Food Processing Equipment Market by Mode of Operation, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Hot Food Processing Equipment Market Estimates & Forecasts by Mode of Operation 2020-2030 (USD Billion)
6.4. Hot Food Processing Equipment Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Automatic
6.4.2. Semi-automatic
6.4.3. Manual
Chapter 7. Global Hot Food Processing Equipment Market, by End User
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Hot Food Processing Equipment Market by End User, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Hot Food Processing Equipment Market Estimates & Forecasts by End User 2020-2030 (USD Billion)
7.4. Hot Food Processing Equipment Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Food Processing Industries
7.4.2. Food Service Industry
7.4.3. Household
Chapter 8. Global Hot Food Processing Equipment Market, Regional Analysis
8.1. Top Leading Countries
8.2. Top Emerging Countries
8.3. Hot Food Processing Equipment Market, Regional Market Snapshot
8.4. North America Hot Food Processing Equipment Market
8.4.1. U.S. Hot Food Processing Equipment Market
8.4.1.1. Type breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
8.4.1.2. Mode of Operation breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
8.4.1.3. End User breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
8.4.2. Canada Hot Food Processing Equipment Market
8.5. Europe Hot Food Processing Equipment Market Snapshot
8.5.1. U.K. Hot Food Processing Equipment Market
8.5.2. Germany Hot Food Processing Equipment Market
8.5.3. France Hot Food Processing Equipment Market
8.5.4. Spain Hot Food Processing Equipment Market
8.5.5. Italy Hot Food Processing Equipment Market
8.5.6. Rest of Europe Hot Food Processing Equipment Market
8.6. Asia-Pacific Hot Food Processing Equipment Market Snapshot
8.6.1. China Hot Food Processing Equipment Market
8.6.2. India Hot Food Processing Equipment Market
8.6.3. Japan Hot Food Processing Equipment Market
8.6.4. Australia Hot Food Processing Equipment Market
8.6.5. South Korea Hot Food Processing Equipment Market
8.6.6. Rest of Asia Pacific Hot Food Processing Equipment Market
8.7. Latin America Hot Food Processing Equipment Market Snapshot
8.7.1. Brazil Hot Food Processing Equipment Market
8.7.2. Mexico Hot Food Processing Equipment Market
8.8. Middle East & Africa Hot Food Processing Equipment Market
8.8.1. Saudi Arabia Hot Food Processing Equipment Market
8.8.2. South Africa Hot Food Processing Equipment Market
8.8.3. Rest of Middle East & Africa Hot Food Processing Equipment Market

Chapter 9. Competitive Intelligence
9.1. Key Company SWOT Analysis
9.1.1. Company 1
9.1.2. Company 2
9.1.3. Company 3
9.2. Top Market Strategies
9.3. Company Profiles
9.3.1. GEA Group Aktiengesellschaft
9.3.1.1. Key Information
9.3.1.2. Overview
9.3.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
9.3.1.4. Product Summary
9.3.1.5. Recent Developments
9.3.2. Bühler Holding AG
9.3.3. Marel
9.3.4. The Middle by Corporation
9.3.5. Heat & Control, Inc
9.3.6. Tetra Laval International S.A
9.3.7. TNA Australia Pty Limited
9.3.8. Marlen International
9.3.9. Paul Mueller Company
9.3.10. NICHIMO CO., LTD
Chapter 10. Research Process
10.1. Research Process
10.1.1. Data Mining
10.1.2. Analysis
10.1.3. Market Estimation
10.1.4. Validation
10.1.5. Publishing
10.2. Research Attributes
10.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る


 

Summary

Global Hot Food Processing Equipment Market is valued at approximately USD 21.13 billion in 2022 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 6.3% over the forecast period 2023-2030. Hot food processing equipment refers to a range of machinery and devices specifically designed for the processing, cooking, heating, and preparation of hot food products. This equipment is commonly used in commercial kitchens, food processing facilities, and other foodservice establishments to perform various thermal processes such as baking, grilling, frying, steaming, and boiling. Hot food processing equipment includes appliances such as ovens, stoves, griddles, deep fryers, steamers, and other specialized equipment that contribute to the efficient and safe production of hot food items. The Hot Food Processing Equipment Market is expanding because of factors such as increasing consumer disposable income and rising demand for fast food and packaged food. Additionally, the market growth is expected to be supported by rising disposable incomes and a growing younger population with higher spending power. This demographic trend is likely to drive the market for processed foods, contributing to the overall expansion of the Hot Food Processing Equipment Market.

The increasing food consumption and growth of the food processing industry due to rising population are driving the demand for hot food processing equipment in the market. As per a World Economic Forum report, the anticipated global population of 9.7 billion by 2050 is expected to drive a 70% increase in the demand for food compared to present consumption levels. Moreover, the industry has a favorable growth opportunity due to the increasing preference for healthy meals and the rise of veganism among the younger population. This trend presents a promising opportunity for the industry to expand its offerings and cater to the evolving dietary preferences of consumers. However, high initial investment costs and the need for skilled labor to operate and maintain the equipment stifle market growth throughout the forecast period of 2023-2030.

The key regions considered for the Global Hot Food Processing Equipment Market study include Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and Middle East & Africa. Asia Pacific dominated the market in 2022 owing to the expanding middle-class population and their rising disposable incomes, the growing preference for processed food products among millennials, increasing health consciousness, and the growing interest of foreign investors in the region. these factors are expected to create a conducive environment for the industry's growth in the Asia Pacific region. Europe is expected to grow significantly over the forecast period, the market expansion in the region is supported by various attractive marketing strategies, promotional activities, and related operations. The hot food processing equipment Market has witnessed growth driven by increasing health consciousness, evolving dietary trends, and changing customer preferences for food and beverages in Europe.

Major market player included in this report are:
GEA Group Aktiengesellschaft
Bühler Holding AG
Marel
The Middle by Corporation
Heat & Control, Inc
Tetra Laval International S.A
TNA Australia Pty Limited
Marlen International
Paul Mueller Company
NICHIMO CO., LTD

Recent Developments in the Market:
 In January 2022, Alfa Laval has formed a strategic partnership with Ben Link, a subsidiary of Bühler AG. This collaboration provides Alfa Laval with access to the Ben Link digital crowd platform, which encompasses a network of 4,000 highly skilled field technicians situated in Europe, the United Kingdom, the United States, and India.
 In February 2022, Marel successfully completed the acquisition of Curio, obtaining 100% ownership. This strategic deal is set to reinforce Marel's commitment to becoming the preferred comprehensive solution provider for food processors seeking advanced technology solutions, software, and services.

Global Hot Food Processing Equipment Market Report Scope:
 Historical Data – 2020 - 2021
 Base Year for Estimation – 2022
 Forecast period - 2023-2030
 Report Coverage - Revenue forecast, Company Ranking, Competitive Landscape, Growth factors, and Trends
 Segments Covered - Type, Mode of Operation, End User, Region
 Regional Scope - North America; Europe; Asia Pacific; Latin America; Middle East & Africa
 Customization Scope - Free report customization (equivalent up to 8 analyst’s working hours) with purchase. Addition or alteration to country, regional & segment scope*

The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within countries involved in the study.

The report also caters detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, it also incorporates potential opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:

By Type:
Baking Equipment
Evaporation Equipment
Pasteurization Equipment
Dehydration Equipment
Roasting & Grilling Equipment
Frying Equipment
Sterilization Equipment
Blanching Equipment
Others

By Mode of Operation:
Automatic
Semi-automatic
Manual

By End User:
Food Processing Industries
Food Service Industry
Household

By Region:

North America
U.S.
Canada

Europe
UK
Germany
France
Spain
Italy
ROE

Asia Pacific
China
India
Japan
Australia
South Korea
RoAPAC

Latin America
Brazil
Mexico

Middle East & Africa
Saudi Arabia
South Africa
Rest of Middle East & Africa



ページTOPに戻る


Table of Contents

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.1. Hot Food Processing Equipment Market, by Region, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.2. Hot Food Processing Equipment Market, by Type, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.3. Hot Food Processing Equipment Market, by Mode of Operation, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.4. Hot Food Processing Equipment Market, by End User, 2020-2030 (USD Billion)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Hot Food Processing Equipment Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Industry Evolution
2.2.2. Scope of the Study
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Hot Food Processing Equipment Market Dynamics
3.1. Hot Food Processing Equipment Market Impact Analysis (2020-2030)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Increasing consumer disposable income
3.1.1.2. rising demand for fast food and packaged food
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. High initial investment costs
3.1.2.2. Need for skilled labour to operate and maintain the equipment
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Increasing consumer preference for healthy meals
3.1.3.2. Rise of veganism among the younger population
Chapter 4. Global Hot Food Processing Equipment Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.2. Porter’s 5 Force Impact Analysis
4.3. PEST Analysis
4.3.1. Political
4.3.2. Economical
4.3.3. Social
4.3.4. Technological
4.3.5. Environmental
4.3.6. Legal
4.4. Top investment opportunity
4.5. Top winning strategies
4.6. COVID-19 Impact Analysis
4.7. Disruptive Trends
4.8. Industry Expert Perspective
4.9. Analyst Recommendation & Conclusion
Chapter 5. Global Hot Food Processing Equipment Market, by Type
5.1. Market Snapshot
5.2. Global Hot Food Processing Equipment Market by Type, Performance - Potential Analysis
5.3. Global Hot Food Processing Equipment Market Estimates & Forecasts by Type 2020-2030 (USD Billion)
5.4. Hot Food Processing Equipment Market, Sub Segment Analysis
5.4.1. Baking Equipment
5.4.2. Evaporation Equipment
5.4.3. Pasteurization Equipment
5.4.4. Dehydration Equipment
5.4.5. Roasting & Grilling Equipment
5.4.6. Frying Equipment
5.4.7. Sterilization Equipment
5.4.8. Blanching Equipment
5.4.9. Others
Chapter 6. Global Hot Food Processing Equipment Market, by Mode of Operation
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Hot Food Processing Equipment Market by Mode of Operation, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Hot Food Processing Equipment Market Estimates & Forecasts by Mode of Operation 2020-2030 (USD Billion)
6.4. Hot Food Processing Equipment Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Automatic
6.4.2. Semi-automatic
6.4.3. Manual
Chapter 7. Global Hot Food Processing Equipment Market, by End User
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Hot Food Processing Equipment Market by End User, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Hot Food Processing Equipment Market Estimates & Forecasts by End User 2020-2030 (USD Billion)
7.4. Hot Food Processing Equipment Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Food Processing Industries
7.4.2. Food Service Industry
7.4.3. Household
Chapter 8. Global Hot Food Processing Equipment Market, Regional Analysis
8.1. Top Leading Countries
8.2. Top Emerging Countries
8.3. Hot Food Processing Equipment Market, Regional Market Snapshot
8.4. North America Hot Food Processing Equipment Market
8.4.1. U.S. Hot Food Processing Equipment Market
8.4.1.1. Type breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
8.4.1.2. Mode of Operation breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
8.4.1.3. End User breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
8.4.2. Canada Hot Food Processing Equipment Market
8.5. Europe Hot Food Processing Equipment Market Snapshot
8.5.1. U.K. Hot Food Processing Equipment Market
8.5.2. Germany Hot Food Processing Equipment Market
8.5.3. France Hot Food Processing Equipment Market
8.5.4. Spain Hot Food Processing Equipment Market
8.5.5. Italy Hot Food Processing Equipment Market
8.5.6. Rest of Europe Hot Food Processing Equipment Market
8.6. Asia-Pacific Hot Food Processing Equipment Market Snapshot
8.6.1. China Hot Food Processing Equipment Market
8.6.2. India Hot Food Processing Equipment Market
8.6.3. Japan Hot Food Processing Equipment Market
8.6.4. Australia Hot Food Processing Equipment Market
8.6.5. South Korea Hot Food Processing Equipment Market
8.6.6. Rest of Asia Pacific Hot Food Processing Equipment Market
8.7. Latin America Hot Food Processing Equipment Market Snapshot
8.7.1. Brazil Hot Food Processing Equipment Market
8.7.2. Mexico Hot Food Processing Equipment Market
8.8. Middle East & Africa Hot Food Processing Equipment Market
8.8.1. Saudi Arabia Hot Food Processing Equipment Market
8.8.2. South Africa Hot Food Processing Equipment Market
8.8.3. Rest of Middle East & Africa Hot Food Processing Equipment Market

Chapter 9. Competitive Intelligence
9.1. Key Company SWOT Analysis
9.1.1. Company 1
9.1.2. Company 2
9.1.3. Company 3
9.2. Top Market Strategies
9.3. Company Profiles
9.3.1. GEA Group Aktiengesellschaft
9.3.1.1. Key Information
9.3.1.2. Overview
9.3.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
9.3.1.4. Product Summary
9.3.1.5. Recent Developments
9.3.2. Bühler Holding AG
9.3.3. Marel
9.3.4. The Middle by Corporation
9.3.5. Heat & Control, Inc
9.3.6. Tetra Laval International S.A
9.3.7. TNA Australia Pty Limited
9.3.8. Marlen International
9.3.9. Paul Mueller Company
9.3.10. NICHIMO CO., LTD
Chapter 10. Research Process
10.1. Research Process
10.1.1. Data Mining
10.1.2. Analysis
10.1.3. Market Estimation
10.1.4. Validation
10.1.5. Publishing
10.2. Research Attributes
10.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート

Bizwit Research & Consulting LLP社の食品・飲料分野での最新刊レポート

本レポートと同じKEY WORD()の最新刊レポート

  • 本レポートと同じKEY WORDの最新刊レポートはありません。

よくあるご質問


Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?


Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/11/22 10:26

155.52 円

163.34 円

198.56 円

ページTOPに戻る