ベーカリー受託製造の世界市場規模調査&予測、サービス別(製造、包装、カスタム処方、研究開発)、地域別分析、2023-2030年Global Bakery Contract Manufacturing Market Size Study & Forecast, by Service (Manufacturing, Packaging, Custom Formulation and R&D) and Regional Analysis, 2023-2030 世界のベーカリー受託製造市場は、2022年に約211億3000万米ドルと評価され、予測期間2023-2030年には9.5%以上の健全な成長率で成長すると予測されている。ベーカリー受託製造とは、ベーカリーや食品製造会社がベ... もっと見る
サマリー世界のベーカリー受託製造市場は、2022年に約211億3000万米ドルと評価され、予測期間2023-2030年には9.5%以上の健全な成長率で成長すると予測されている。ベーカリー受託製造とは、ベーカリーや食品製造会社がベーカリー製品の製造・生産を第三者メーカーに委託するビジネス・アレンジメントを指す。請負製造業者としても知られる第三者製造業者は、請負会社が提供する仕様、レシピ、品質基準に従ってベーカリー製品を製造する責任を負う。さらに、消費者の嗜好やライフスタイルのトレンドの変化と相まって、ベーカリー製品に対する需要の高まりが、効率的でスケーラブルな生産プロセスの必要性を生み出している。製造業者や受託製造業者は、ベーカリー企業が製品革新と市場拡大に注力しながら、この需要に確実に応えている。ファストフードや包装食品に対する需要の増加が予測されるため、メーカーは生産能力を拡大し、その結果、ベーカリー製品に対する需要が高まると予想される。さらに、Packaging Machinery Manufacturers Instituteは、2022年のCAGR(年間平均成長率)2.9%で米国の食品包装セクターが繁栄すると予測している。さらに、ユニークなフレーバーと強化されたテクスチャーと味を持つクリーンラベル製品の出現、および焼かれた食品の調製における技術の進歩もある。こうした傾向は、ベーカリー受託製造市場に成長機会をもたらす。しかし、一貫した製品品質の維持や、複数の製造拠点にまたがる複雑な物流の管理に関連する課題が、2023~2030年の予測期間を通じて市場の成長を阻害している。 世界のベーカリー受託製造市場の調査対象となった主要地域には、アジア太平洋、北米、欧州、中南米、中東・アフリカが含まれる。消費者の健康意識の高まり、食生活のシフト、栄養価の高い食品・飲料への嗜好の変化などの要因により、2022年には欧州が市場を支配した。欧州の食品・飲料業界で見られるこうした傾向は、同地域におけるベーカリー受託製造サービスの需要を促進すると予測される。アジア太平洋地域は、中間層人口の増加、彼らの購買力の上昇、加工食品に対するミレニアル世代の嗜好の進化などの要因により、予測期間中に大きく成長すると予想される。これらの要因は、同地域におけるベーカリー受託製造サービスの需要を促進すると予想される。 本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通り: De Banketgroep B.V. HACOホールディングAG パックモアプロダクツ社 ブラックフライヤーズ・ベーカリー サザン・ベーカリーズLLC シバス・ネクサムBV ハースサイド・フード・ソリューションズLLC パーフェクションフーズ リッチモンド・ベイキング オークハウスベーカリー 市場における最近の動き 2021年12月、Hearthside Foods Solutions, LLCはWeston Foods Ambient Divisionの資産買収を完了したと発表した。この買収により、ハースサイドのプレゼンスと、欧州、米国、カナダに広がる43施設のネットワークへの接続が強化されることになりそうだ。 世界のベーカリー受託製造市場レポートスコープ: 過去データ - 2020 - 2021 推計基準年 - 2022年 予測期間 - 2023年〜2030年 レポート対象 - 売上予測、企業ランキング、競合環境、成長要因、動向 対象セグメント -サービス, 地域 地域範囲 - 北米; 欧州; アジア太平洋; 中南米; 中東 & アフリカ カスタマイズ範囲 - レポートのカスタマイズは無料(アナリストの作業時間8時間分まで)。国、地域、セグメントスコープの追加または変更*。 本調査の目的は、近年における様々なセグメントおよび国の市場規模を定義し、今後数年間の市場価値を予測することです。本レポートは、調査対象国における産業の質的・量的側面の両方を盛り込むよう設計されています。 また、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題などの重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、利害関係者が投資するためのミクロ市場における潜在的な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明する: サービス別 製造 パッケージング カスタム処方と研究開発 地域別 北米 米国 カナダ ヨーロッパ 英国 ドイツ フランス スペイン イタリア ROE アジア太平洋 中国 インド 日本 オーストラリア 韓国 RoAPAC ラテンアメリカ ブラジル メキシコ 中東・アフリカ サウジアラビア 南アフリカ その他の中東・アフリカ 目次Chapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.1. Bakery Contract Manufacturing Market, by Region, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.2. Bakery Contract Manufacturing Market, by Service, 2020-2030 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Bakery Contract Manufacturing Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Industry Evolution 2.2.2. Scope of the Study 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Bakery Contract Manufacturing Market Dynamics 3.1. Bakery Contract Manufacturing Market Impact Analysis (2020-2030) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Increasing demand for bakery products 3.1.1.2. Changing consumer preferences and lifestyle trends 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Managing logistical complexities across multiple manufacturing locations 3.1.2.2. Maintaining consistent product quality 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Emergence of clean-label products 3.1.3.2. Technological advancements in the preparation of baked food items Chapter 4. Global Bakery Contract Manufacturing Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.2. Porter’s 5 Force Impact Analysis 4.3. PEST Analysis 4.3.1. Political 4.3.2. Economical 4.3.3. Social 4.3.4. Technological 4.3.5. Environmental 4.3.6. Legal 4.4. Top investment opportunity 4.5. Top winning strategies 4.6. COVID-19 Impact Analysis 4.7. Disruptive Trends 4.8. Industry Expert Perspective 4.9. Analyst Recommendation & Conclusion Chapter 5. Global Bakery Contract Manufacturing Market, by Service 5.1. Market Snapshot 5.2. Global Bakery Contract Manufacturing Market by Service, Performance - Potential Analysis 5.3. Global Bakery Contract Manufacturing Market Estimates & Forecasts by Service 2020-2030 (USD Billion) 5.4. Bakery Contract Manufacturing Market, Sub Segment Analysis 5.4.1. Manufacturing 5.4.2. Packaging 5.4.3. Custom Formulation and R&D Chapter 6. Global Bakery Contract Manufacturing Market, Regional Analysis 6.1. Top Leading Countries 6.2. Top Emerging Countries 6.3. Bakery Contract Manufacturing Market, Regional Market Snapshot 6.4. North America Bakery Contract Manufacturing Market 6.4.1. U.S. Bakery Contract Manufacturing Market 6.4.1.1. Service breakdown estimates & forecasts, 2020-2030 6.4.2. Canada Bakery Contract Manufacturing Market 6.5. Europe Bakery Contract Manufacturing Market Snapshot 6.5.1. U.K. Bakery Contract Manufacturing Market 6.5.2. Germany Bakery Contract Manufacturing Market 6.5.3. France Bakery Contract Manufacturing Market 6.5.4. Spain Bakery Contract Manufacturing Market 6.5.5. Italy Bakery Contract Manufacturing Market 6.5.6. Rest of Europe Bakery Contract Manufacturing Market 6.6. Asia-Pacific Bakery Contract Manufacturing Market Snapshot 6.6.1. China Bakery Contract Manufacturing Market 6.6.2. India Bakery Contract Manufacturing Market 6.6.3. Japan Bakery Contract Manufacturing Market 6.6.4. Australia Bakery Contract Manufacturing Market 6.6.5. South Korea Bakery Contract Manufacturing Market 6.6.6. Rest of Asia Pacific Bakery Contract Manufacturing Market 6.7. Latin America Bakery Contract Manufacturing Market Snapshot 6.7.1. Brazil Bakery Contract Manufacturing Market 6.7.2. Mexico Bakery Contract Manufacturing Market 6.8. Middle East & Africa Bakery Contract Manufacturing Market 6.8.1. Saudi Arabia Bakery Contract Manufacturing Market 6.8.2. South Africa Bakery Contract Manufacturing Market 6.8.3. Rest of Middle East & Africa Bakery Contract Manufacturing Market Chapter 7. Competitive Intelligence 7.1. Key Company SWOT Analysis 7.1.1. Company 1 7.1.2. Company 2 7.1.3. Company 3 7.2. Top Market Strategies 7.3. Company Profiles 7.3.1. De Banketgroep B.V. 7.3.1.1. Key Information 7.3.1.2. Overview 7.3.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 7.3.1.4. Product Summary 7.3.1.5. Recent Developments 7.3.2. HACO Holding AG 7.3.3. PacMoore Products, Inc. 7.3.4. Blackfriars Bakery 7.3.5. Southern Bakeries, LLC 7.3.6. Cibus Nexum BV 7.3.7. Hearthside Food Solutions LLC 7.3.8. Perfection Foods Ltd. 7.3.9. Richmond Baking Co. 7.3.10. Oakhouse Bakery Chapter 8. Research Process 8.1. Research Process 8.1.1. Data Mining 8.1.2. Analysis 8.1.3. Market Estimation 8.1.4. Validation 8.1.5. Publishing 8.2. Research Attributes 8.3. Research Assumption
SummaryGlobal Bakery Contract Manufacturing Market is valued at approximately USD 21.13 billion in 2022 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 9.5% over the forecast period 2023-2030. Bakery contract manufacturing refers to a business arrangement in which a bakery or food production company outsources the manufacturing and production of its bakery products to a third-party manufacturer. The third-party manufacturer, also known as a contract manufacturer, is responsible for producing the bakery items according to the specifications, recipes, and quality standards provided by the contracting company. Moreover, the increasing demand for bakery products coupled with changing consumer preferences and lifestyle trends has created a need for efficient and scalable production processes. manufacturers and contract manufacturers, bakery companies ensure to meet this demand while focusing on product innovation and market expansion. Table of ContentsChapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.1. Bakery Contract Manufacturing Market, by Region, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.2. Bakery Contract Manufacturing Market, by Service, 2020-2030 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Bakery Contract Manufacturing Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Industry Evolution 2.2.2. Scope of the Study 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Bakery Contract Manufacturing Market Dynamics 3.1. Bakery Contract Manufacturing Market Impact Analysis (2020-2030) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Increasing demand for bakery products 3.1.1.2. Changing consumer preferences and lifestyle trends 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Managing logistical complexities across multiple manufacturing locations 3.1.2.2. Maintaining consistent product quality 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Emergence of clean-label products 3.1.3.2. Technological advancements in the preparation of baked food items Chapter 4. Global Bakery Contract Manufacturing Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.2. Porter’s 5 Force Impact Analysis 4.3. PEST Analysis 4.3.1. Political 4.3.2. Economical 4.3.3. Social 4.3.4. Technological 4.3.5. Environmental 4.3.6. Legal 4.4. Top investment opportunity 4.5. Top winning strategies 4.6. COVID-19 Impact Analysis 4.7. Disruptive Trends 4.8. Industry Expert Perspective 4.9. Analyst Recommendation & Conclusion Chapter 5. Global Bakery Contract Manufacturing Market, by Service 5.1. Market Snapshot 5.2. Global Bakery Contract Manufacturing Market by Service, Performance - Potential Analysis 5.3. Global Bakery Contract Manufacturing Market Estimates & Forecasts by Service 2020-2030 (USD Billion) 5.4. Bakery Contract Manufacturing Market, Sub Segment Analysis 5.4.1. Manufacturing 5.4.2. Packaging 5.4.3. Custom Formulation and R&D Chapter 6. Global Bakery Contract Manufacturing Market, Regional Analysis 6.1. Top Leading Countries 6.2. Top Emerging Countries 6.3. Bakery Contract Manufacturing Market, Regional Market Snapshot 6.4. North America Bakery Contract Manufacturing Market 6.4.1. U.S. Bakery Contract Manufacturing Market 6.4.1.1. Service breakdown estimates & forecasts, 2020-2030 6.4.2. Canada Bakery Contract Manufacturing Market 6.5. Europe Bakery Contract Manufacturing Market Snapshot 6.5.1. U.K. Bakery Contract Manufacturing Market 6.5.2. Germany Bakery Contract Manufacturing Market 6.5.3. France Bakery Contract Manufacturing Market 6.5.4. Spain Bakery Contract Manufacturing Market 6.5.5. Italy Bakery Contract Manufacturing Market 6.5.6. Rest of Europe Bakery Contract Manufacturing Market 6.6. Asia-Pacific Bakery Contract Manufacturing Market Snapshot 6.6.1. China Bakery Contract Manufacturing Market 6.6.2. India Bakery Contract Manufacturing Market 6.6.3. Japan Bakery Contract Manufacturing Market 6.6.4. Australia Bakery Contract Manufacturing Market 6.6.5. South Korea Bakery Contract Manufacturing Market 6.6.6. Rest of Asia Pacific Bakery Contract Manufacturing Market 6.7. Latin America Bakery Contract Manufacturing Market Snapshot 6.7.1. Brazil Bakery Contract Manufacturing Market 6.7.2. Mexico Bakery Contract Manufacturing Market 6.8. Middle East & Africa Bakery Contract Manufacturing Market 6.8.1. Saudi Arabia Bakery Contract Manufacturing Market 6.8.2. South Africa Bakery Contract Manufacturing Market 6.8.3. Rest of Middle East & Africa Bakery Contract Manufacturing Market Chapter 7. Competitive Intelligence 7.1. Key Company SWOT Analysis 7.1.1. Company 1 7.1.2. Company 2 7.1.3. Company 3 7.2. Top Market Strategies 7.3. Company Profiles 7.3.1. De Banketgroep B.V. 7.3.1.1. Key Information 7.3.1.2. Overview 7.3.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 7.3.1.4. Product Summary 7.3.1.5. Recent Developments 7.3.2. HACO Holding AG 7.3.3. PacMoore Products, Inc. 7.3.4. Blackfriars Bakery 7.3.5. Southern Bakeries, LLC 7.3.6. Cibus Nexum BV 7.3.7. Hearthside Food Solutions LLC 7.3.8. Perfection Foods Ltd. 7.3.9. Richmond Baking Co. 7.3.10. Oakhouse Bakery Chapter 8. Research Process 8.1. Research Process 8.1.1. Data Mining 8.1.2. Analysis 8.1.3. Market Estimation 8.1.4. Validation 8.1.5. Publishing 8.2. Research Attributes 8.3. Research Assumption
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート
Bizwit Research & Consulting LLP社の食品・飲料分野での最新刊レポート
本レポートと同じKEY WORD()の最新刊レポート
よくあるご質問Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
詳細検索
2024/11/22 10:26 155.52 円 163.34 円 198.56 円 |