乳製品不使用アイスクリームの世界市場規模調査、ソース別(ココナッツミルク、アーモンドミルク、豆乳、その他(オートミルク、ヘンプミルク))、流通チャネル別(スーパーマーケット、ハイパーマーケット、コンビニエンスストア、専門店、オンラインショップ)、地域別予測 2021-2027Global Dairy-free Ice Creams Market Size study, by Source (Coconut Milk, Almond Milk, Soy Milk, Other (Oat Milk, Hemp Milk)) by Distribution Channel (Supermarkets and Hypermarkets, Convenience Stores, Specialty Stores, Online Retail) and Regional Forecasts 2021-2027 世界のDairy-free Ice Creams市場は、2020年に約0.6億米ドルと評価され、予測期間2021-2027年には15%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。乳製品不使用のアイスクリームは、牛乳からできているアイ... もっと見る
サマリー世界のDairy-free Ice Creams市場は、2020年に約0.6億米ドルと評価され、予測期間2021-2027年には15%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。乳製品不使用のアイスクリームは、牛乳からできているアイスクリームです。従来のアイスクリームブランドの非乳製品バージョンは、一般的に、関連する乳製品バージョンよりもカロリーが低く、脂肪分が少ないです。消費者の購買力が高まるにつれ、乳製品を含まないアイスクリームの需要も増加しています。さらに、乳製品を含まないアイスクリームの需要の増加も、市場の成長を後押ししています。Plant Based Food Associationによると、2020年には植物性食品の小売売上が70億に達するとされています。したがって、植物性食品の売上は、2019年の9億6200万米ドルから、2020年には43%増の14億米ドルに増加しています。また、技術の進歩とともに新しいフレーバーの導入は、乳製品を含まないアイスクリーム市場に機会をもたらすでしょう。しかし、原材料価格の変動は、2021年から2027年の予測期間において、市場の主要な抑制要因として機能します。世界の乳製品不使用アイスクリーム市場の調査で考慮された主要地域は、アジア太平洋、北米、ヨーロッパ、ラテンアメリカ、その他の地域です。欧州は、消費者の健康的なライフスタイルへの移行やビーガンのトレンドが市場の成長を牽引していることから、市場シェアにおいて世界の主要な地域となっています。一方、アジア太平洋地域は、予測期間2021-2027年にかけて最も高い成長率を示すと予測されています。急速な都市化や一人当たりの消費量の増加などの要因が、同市場の成長を促進しています。 本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通りです: ゼネラル・ミルズ(GM)社 ユニリーバ ブーヤブーヤ トフッティ・ブランズ・インク ブリスアンリミテッド、LLC ビヨンドバターフーズ、LLC ハッピーカウリミテッド Nadamoo! オーバーザムーPty,Ltd. ソルバベス 本調査の目的は、近年における様々なセグメントと国の市場規模を定義し、今後8年間の値を予測することである。本レポートは、調査対象地域や国ごとに、業界の質的・量的な側面を取り入れるよう設計されています。さらに、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細な情報も提供しています。さらに、本レポートでは、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場での利用可能な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明します: ソース別 ココナッツミルク アーモンドミルク 豆乳 その他(オートミルク、ヘンプミルク) 流通チャネル別 スーパーマーケット、ハイパーマーケット コンビニエンスストア 専門店 オンラインショップ 地域別 北アメリカ 米国 カナダ 欧州 英国 ドイツ フランス スペイン イタリア ROE アジア・パシフィック 中国 インド 日本 オーストラリア 韓国 ロアパック ラテンアメリカ ブラジル メキシコ その他の地域 さらに、本調査で考慮した年は以下の通りです: 過去年 - 2018年、2019年 基準年 - 2020年 予測期間 - 2021年から2027年 市場調査における乳製品不使用アイスクリームの世界市場のターゲットオーディエンス 主要コンサルティング会社およびアドバイザー 大企業、中堅企業、中小企業 ベンチャーキャピタル 付加価値再販業者(VAR) サードパーティナレッジプロバイダー 投資銀行家 投資家 目次Chapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2019-2027 (USD Billion) 1.2.1. Dairy-free Ice Creams Market, by Region, 2019-2027 (USD Billion) 1.2.2. Dairy-free Ice Creams Market, by Source, 2019-2027 (USD Billion) 1.2.3. Dairy-free Ice Creams Market, by Distribution Channel, 2019-2027 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Dairy-free Ice Creams Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Dairy-free Ice Creams Market Dynamics 3.1. Dairy-free Ice Creams Market Impact Analysis (2019-2027) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Increasing retailers 3.1.1.2. Increasing demand for dairy free ice cream 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Fluctuation in price of raw material 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Innovation in product Chapter 4. Global Dairy-free Ice Creams Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2027) 4.2. PEST Analysis 4.2.1. Political 4.2.2. Economical 4.2.3. Social 4.2.4. Technological 4.3. Investment Adoption Model 4.4. Analyst Recommendation & Conclusion 4.5. Top investment opportunity 4.6. Top winning strategies Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 market scenario Chapter 6. Global Dairy-free Ice Creams Market, by Source 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Dairy-free Ice Creams Market by Source, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Dairy-free Ice Creams Market Estimates & Forecasts by Source 2018-2027 (USD Billion) 6.4. Dairy-free Ice Creams Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Coconut Milk 6.4.2. Almond Milk 6.4.3. Soy Milk 6.4.4. Others (Oat Milk, Hemp Milk) Chapter 7. Global Dairy-free Ice Creams Market, by Distribution Channel 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Dairy-free Ice Creams Market by Distribution Channel, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Dairy-free Ice Creams Market Estimates & Forecasts by Distribution Channel 2018-2027 (USD Billion) 7.4. Dairy-free Ice Creams Market, Sub Segment Analysis 7.4.1. Supermarkets and Hypermarkets 7.4.2. Convenience Stores 7.4.3. Specialty Stores 7.4.4. Online Retail Chapter 8. Global Dairy-free Ice Creams Market, Regional Analysis 8.1. Dairy-free Ice Creams Market, Regional Market Snapshot 8.2. North America Dairy-free Ice Creams Market 8.2.1. U.S. Dairy-free Ice Creams Market 8.2.1.1. Source breakdown estimates & forecasts, 2018-2027 8.2.1.2. Distribution Channel breakdown estimates & forecasts, 2018-2027 8.2.2. Canada Dairy-free Ice Creams Market 8.3. Europe Dairy-free Ice Creams Market Snapshot 8.3.1. U.K. Dairy-free Ice Creams Market 8.3.2. Germany Dairy-free Ice Creams Market 8.3.3. France Dairy-free Ice Creams Market 8.3.4. Spain Dairy-free Ice Creams Market 8.3.5. Italy Dairy-free Ice Creams Market 8.3.6. Rest of Europe Dairy-free Ice Creams Market 8.4. Asia-Pacific Dairy-free Ice Creams Market Snapshot 8.4.1. China Dairy-free Ice Creams Market 8.4.2. India Dairy-free Ice Creams Market 8.4.3. Japan Dairy-free Ice Creams Market 8.4.4. Australia Dairy-free Ice Creams Market 8.4.5. South Korea Dairy-free Ice Creams Market 8.4.6. Rest of Asia Pacific Dairy-free Ice Creams Market 8.5. Latin America Dairy-free Ice Creams Market Snapshot 8.5.1. Brazil Dairy-free Ice Creams Market 8.5.2. Mexico Dairy-free Ice Creams Market 8.6. Rest of The World Dairy-free Ice Creams Market Chapter 9. Competitive Intelligence 9.1. Top Market Strategies 9.2. Company Profiles 9.2.1. General Mills, Inc 9.2.1.1. Key Information 9.2.1.2. Overview 9.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 9.2.1.4. Product Summary 9.2.1.5. Recent Developments 9.2.2. Uniliver 9.2.3. Booja-Booja 9.2.4. Tofutti Brands, Inc. 9.2.5. Bliss Unlimited, LLC 9.2.6. Beyond Butter Foods, LLC 9.2.7. Happy Cow Limited 9.2.8. Nadamoo! 9.2.9. Over the moo Pty, Ltd. 9.2.10. Sorbabes Chapter 10. Research Process 10.1. Research Process 10.1.1. Data Mining 10.1.2. Analysis 10.1.3. Market Estimation 10.1.4. Validation 10.1.5. Publishing 10.2. Research Attributes 10.3. Research Assumption
SummaryGlobal Dairy-free Ice Creams Market is valued approximately USD 0.60 billion in 2020 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 15 % over the forecast period 2021-2027. Dairy-free Ice Creams is ice cream which is made up of cow’s milk. Non diary version of traditional ice cream brands generally has fewer calories and less fat than their related dairy version. As the purchasing power of consumers is increasing the demand for dairy free ice cream is also increasing. Furthermore, increase in demand of dairy free ice cream products is also driving the growth for the market. According to Plant Based Food Association, in year 2020 there is total of 7 billion retail sales of plant-based food. Thus, plants-based food sales have increased in year 2020 to USD 1.4 billion which is 43 percent, up from USD 962 million in 2019. Also, introduction of new flavors along with technological advancement will bring opportunities for the dairy-free ice cream market. However, volatility in the price of raw material acts as a major restrainer for the market over the forecast period of 2021-2027. Table of ContentsChapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2019-2027 (USD Billion) 1.2.1. Dairy-free Ice Creams Market, by Region, 2019-2027 (USD Billion) 1.2.2. Dairy-free Ice Creams Market, by Source, 2019-2027 (USD Billion) 1.2.3. Dairy-free Ice Creams Market, by Distribution Channel, 2019-2027 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Dairy-free Ice Creams Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Dairy-free Ice Creams Market Dynamics 3.1. Dairy-free Ice Creams Market Impact Analysis (2019-2027) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Increasing retailers 3.1.1.2. Increasing demand for dairy free ice cream 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Fluctuation in price of raw material 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Innovation in product Chapter 4. Global Dairy-free Ice Creams Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2027) 4.2. PEST Analysis 4.2.1. Political 4.2.2. Economical 4.2.3. Social 4.2.4. Technological 4.3. Investment Adoption Model 4.4. Analyst Recommendation & Conclusion 4.5. Top investment opportunity 4.6. Top winning strategies Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 market scenario Chapter 6. Global Dairy-free Ice Creams Market, by Source 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Dairy-free Ice Creams Market by Source, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Dairy-free Ice Creams Market Estimates & Forecasts by Source 2018-2027 (USD Billion) 6.4. Dairy-free Ice Creams Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Coconut Milk 6.4.2. Almond Milk 6.4.3. Soy Milk 6.4.4. Others (Oat Milk, Hemp Milk) Chapter 7. Global Dairy-free Ice Creams Market, by Distribution Channel 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Dairy-free Ice Creams Market by Distribution Channel, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Dairy-free Ice Creams Market Estimates & Forecasts by Distribution Channel 2018-2027 (USD Billion) 7.4. Dairy-free Ice Creams Market, Sub Segment Analysis 7.4.1. Supermarkets and Hypermarkets 7.4.2. Convenience Stores 7.4.3. Specialty Stores 7.4.4. Online Retail Chapter 8. Global Dairy-free Ice Creams Market, Regional Analysis 8.1. Dairy-free Ice Creams Market, Regional Market Snapshot 8.2. North America Dairy-free Ice Creams Market 8.2.1. U.S. Dairy-free Ice Creams Market 8.2.1.1. Source breakdown estimates & forecasts, 2018-2027 8.2.1.2. Distribution Channel breakdown estimates & forecasts, 2018-2027 8.2.2. Canada Dairy-free Ice Creams Market 8.3. Europe Dairy-free Ice Creams Market Snapshot 8.3.1. U.K. Dairy-free Ice Creams Market 8.3.2. Germany Dairy-free Ice Creams Market 8.3.3. France Dairy-free Ice Creams Market 8.3.4. Spain Dairy-free Ice Creams Market 8.3.5. Italy Dairy-free Ice Creams Market 8.3.6. Rest of Europe Dairy-free Ice Creams Market 8.4. Asia-Pacific Dairy-free Ice Creams Market Snapshot 8.4.1. China Dairy-free Ice Creams Market 8.4.2. India Dairy-free Ice Creams Market 8.4.3. Japan Dairy-free Ice Creams Market 8.4.4. Australia Dairy-free Ice Creams Market 8.4.5. South Korea Dairy-free Ice Creams Market 8.4.6. Rest of Asia Pacific Dairy-free Ice Creams Market 8.5. Latin America Dairy-free Ice Creams Market Snapshot 8.5.1. Brazil Dairy-free Ice Creams Market 8.5.2. Mexico Dairy-free Ice Creams Market 8.6. Rest of The World Dairy-free Ice Creams Market Chapter 9. Competitive Intelligence 9.1. Top Market Strategies 9.2. Company Profiles 9.2.1. General Mills, Inc 9.2.1.1. Key Information 9.2.1.2. Overview 9.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 9.2.1.4. Product Summary 9.2.1.5. Recent Developments 9.2.2. Uniliver 9.2.3. Booja-Booja 9.2.4. Tofutti Brands, Inc. 9.2.5. Bliss Unlimited, LLC 9.2.6. Beyond Butter Foods, LLC 9.2.7. Happy Cow Limited 9.2.8. Nadamoo! 9.2.9. Over the moo Pty, Ltd. 9.2.10. Sorbabes Chapter 10. Research Process 10.1. Research Process 10.1.1. Data Mining 10.1.2. Analysis 10.1.3. Market Estimation 10.1.4. Validation 10.1.5. Publishing 10.2. Research Attributes 10.3. Research Assumption
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート
Bizwit Research & Consulting LLP社の食品・飲料分野での最新刊レポート
本レポートと同じKEY WORD(ice)の最新刊レポート
よくあるご質問Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
|