世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

植物性タンパク質世界市場


Plant-Based Protein: Global Markets

報告書の範囲 このレポートは、世界の植物性タンパク質市場の最新レビューを提供し、そのソース、タイプ、アプリケーションに焦点を当てます。世界の植物性タンパク質市場の確定的かつ詳細な推計と予測を行い... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
BCC Research
BCCリサーチ
2022年6月22日 US$5,500
シングルユーザライセンス(印刷不可)
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
362 英語

 

サマリー

報告書の範囲

このレポートは、世界の植物性タンパク質市場の最新レビューを提供し、そのソース、タイプ、アプリケーションに焦点を当てます。世界の植物性タンパク質市場の確定的かつ詳細な推計と予測を行い、その後、地域、国、メーカーに関する詳細な分析を行います。

植物性タンパク質の世界市場は、供給源別に大豆、小麦、エンドウ豆、米、キャノーラ、ジャガイモ、その他に区分されます。市場は、分離物、濃縮物、その他を含むタイプ別に区分されています。用途別では、食品・飲料、乳児用製剤、パーソナルケア・化粧品、動物用飼料、栄養・サプリメントに細分化されます。

本レポートでは、世界レベルでの植物性タンパク質市場に対するCOVID-19の影響分析を行います。インパクト分析では、パンデミックによる需要、供給、価格への影響を取り上げます。

市場規模および推計は、2021年を基準年とした金額(百万米ドル)および数量(キロトン)で提供され、2022年から2027年までの市場予測が提供される予定です。供給元、タイプ、用途に関する地域レベルの市場規模を提供します。COVID-19の影響をマーケティング推計に織り込みました。

また、各地域の植物性タンパク質市場全体における主要プレイヤーについての考察も含まれています。さらに、世界の植物性タンパク質市場の主要なドライバーと地域のダイナミクス、業界内の現在のトレンドについて説明しています。本レポートは、特にベンダーランドスケープに焦点を当て、市場の主要ベンダーの詳細なプロフィールを含んで締めくくっています。


レポートには以下が含まれます。

- 205のデータテーブルと57の追加テーブル
- 業界内の植物性タンパク質の世界市場に関する最新概要
- 2021年のデータ、2022年の予測、2027年までの年平均成長率(CAGR)の予測による世界市場動向の分析
- 植物性タンパク質の世界市場規模の評価と予測(金額および数量ベース)、およびタンパク源、タイプ、用途、地域に基づく対応する市場シェア分析
- 今後数年間(2022-2027年)のこの市場の需要を形成する市場機会とドライバー、主要なシフトと規制、業界特有の課題、その他のマクロ経済的要因に関する最新情報
- 米国、カナダ、ブラジル、中国、インド、ドイツ、英国、フランス、イタリア、スペイン、日本、オーストラリア、南アフリカ、サウジアラビア、メキシコ、アルゼンチンを特集した植物性タンパク質の国別データおよび分析
- 植物性タンパク質に関する地域固有の市場規制に重点を置き、主要な仲介業者の体系的な研究を提供する業界のサプライチェーン分析に関する議論
- 植物性タンパク質の需要と供給に対するCOVID-19の影響、世界および地域レベルの価格分析、および市場を後押しするために政府が行った様々な戦略的決定に関する考察
- 植物性タンパク質に関する特許のレビューと特許付与の分析
- 市場における主要なM&A案件、パートナーシップ、コラボレーション、ジョイントベンチャー、およびその他の戦略的アライアンス
- 主要な利害関係者の特定と、最近の開発およびセグメント別の収益に基づく競争状況の分析
- 主要な植物性タンパク質メーカー(ADM、Cargill Inc.、IFF International Flavors & Fragrances Inc.、Kerry Group、Glanbia Plc、Wilmar International Ltd.など)の詳細な企業プロファイル。

ページTOPに戻る


目次

Table of Contents
Chapter 1 Introduction
Study Goals and Objectives
Reasons for Doing This Study
What's New in This Report?
Scope of Report
Intended Audience
Information Sources
Methodology
Geographic Breakdown
Analyst's Credentials
BCC Custom Research
Related BCC Research Reports
Chapter 2 Summary and Highlights
Chapter 3 Market Overview
Introduction
Supply Chain Analysis
Raw Material Procurement
Manufacturing
Marketing and Distribution
End Users
Regulatory Guidelines
Porter's Five Forces Analysis
Bargaining Power of Suppliers: Low
Bargaining Power of Buyers: Moderate
Threat of Substitutes: High
Threat of New Entrants: Moderate
The Intensity of Competitive Rivalry: High
Impact of COVID-19 on the Plant-Based Protein Market
Impact of COVID-19 on Demand
Impact of COVID-19 on Supply
Technology Overview
Chapter 4 Market Dynamics
Introduction
Market Growth Drivers
Growing Market for Alternative Proteins
Rising Protein Consumption
Increasing Demand for Sports Nutrition
Growing Dietary Supplements Market
Market Restraints
Challenge of Flavor Masking in Plant-Based Proteins
Higher Market Penetration of Animal Protein
Low Acceptance of Plant-Based Proteins Other Than Soy
Supply Chain Disruption Due to Russia-Ukraine War
Market Opportunities
Growing Trend of Veganism
New Plant-Based Product Launches
Increasing Use in Novel Applications
Increase in Demand for Vegan Cosmetics and Personal Care Products
Chapter 5 Pricing Analysis
Average Prices Globally
Chapter 6 Market Breakdown by Source
Soy Protein
Wheat Protein
Pea Protein
Canola Protein
Rice Protein
Potato Protein
Others
Chapter 7 Market Breakdown by Type
Isolates
Concentrates
Others
Chapter 8 Market Breakdown by Application
Food and Beverages
Infant Formulas
Personal Care and Cosmetics
Animal Feed
Nutrition and Supplements
Chapter 9 Market Breakdown by Region
North America
U.S.
Canada
Europe
Germany
U.K.
France
Spain
Italy
Rest of Europe
Asia-Pacific
China
Japan
India
Australia
Rest of Asia-Pacific
Latin America
Brazil
Mexico
Argentina
Rest of Latin America
Middle East and Africa
South Africa
Saudi Arabia
Rest of the Middle East and Africa
Chapter 10 Patent Review
Chapter 11 Competitive landscape
Market Share Analysis
Strategic Initiatives
New Product Launches
Expansions and Investments
Acquisitions
Partnerships and Joint Ventures
Patents, Licenses, Innovations and Awards
Chapter 12 Company Profiles
ADM
AMCO PROTEINS
AXIOM FOODS INC.
BURCON NUTRASCIENCE CORP.
BENEO GMBH
BUNGE LTD.
CARGILL
CHS INC.
COSUCRA GROUPE WARCOING SA
CRESPEL & DEITERS GMBH & CO. KG
DSM
FARBEST BRANDS
GLANBIA PLC
GLICO NUTRITION CO., LTD.
IFF INTERNATIONAL FLAVORS & FRAGRANCES INC.
INGREDION INC.
KERRY GROUP
PURIS FOODS
ROQUETTE FRERES LE ROMARIN
TATE & LYLE PLC
THE EMSLAND GROUP
SCOULAR COMPANY (THE)
WILMAR INTERNATIONAL LTD.
Chapter 13 Appendix: Acronyms

 

ページTOPに戻る


 

Summary

Report Scope:

The report will provide an updated review of the global plant-based protein market, focusing on its source, type and application. Definitive and detailed estimates and forecasts of the global plant-based protein market are provided, followed by a detailed analysis of regions, countries and manufacturers.

The global plant-based protein market is segmented by source into soy, wheat, pea, rice, canola, potato and others. The market is segmented by type into including isolates, concentrates and others. Based on application, the market is segmented into food and beverages, infant formulation, personal care and cosmetics, animal feed, and nutrition and supplements.

The report will include a COVID-19 impact analysis on the plant-based protein market at the global level. The impact analysis will cover the impact of the pandemic on demand, supply and prices.

The market size and estimations are provided in terms of value (U.S. $millions) and volume (kilo tons), considering 2021 as a base year, and a market forecast will be provided from 2022 to 2027. Regional level market size with respect to source, type and application are provided. The impact of COVID-19 impact was factored into the marketing estimation.

The report also includes a discussion of the major players across each regional plant-based protein market. Further, it explains the major drivers and regional dynamics of the global plant-based protein market and current trends within the industry. The report concludes with a particular focus on the vendor landscape and includes detailed profiles of the major vendors in the market.


Report Includes:

- 205 data tables and 57 additional tables
- An up-to-date overview of the global market for plant-based proteins within the industry
- Analyses of the global market trends, with data from 2021, estimates for 2022, and projections of compound annual growth rates (CAGRs) through 2027
- Evaluation and forecast the global plant-based protein market size in value and volumetric terms, and corresponding market share analysis based on protein source, type, application, and region
- Latest information on market opportunities and drivers, key shifts and regulations, industry specific challenges, and other macroeconomic factors that will shape this market demand in the coming years (2022-2027)
- Country specific data and analysis for the plant-based protein featuring the U.S., Canada, Brazil, China, India, Germany, UK, France, Italy, Spain, Japan, Australia, South Africa, Saudi Arabia, Mexico and Argentina
- Discussion of the industry supply chain analysis providing a systematic study of key intermediaries involved, with emphasis on region specific market regulations for plant-based proteins
- Discussion on COVID-19 impact on demand and supply of plant-based proteins, pricing analysis at both global and regional level, and various strategic decisions taken by government to boost the marketplace
- Patent review and analysis of patent grants on plant-based proteins
- Key merger and acquisition deals, partnerships, collaborations and joint ventures as well as other strategic alliances within the marketplace
- Identification of the major stakeholders and analysis of the competitive landscape based on recent developments and segmental revenues
- Descriptive company profiles of the leading plant-based protein manufacturers, including ADM, Cargill Inc., IFF International Flavors & Fragrances Inc., Kerry Group, Glanbia Plc and Wilmar International Ltd.



ページTOPに戻る


Table of Contents

Table of Contents
Chapter 1 Introduction
Study Goals and Objectives
Reasons for Doing This Study
What's New in This Report?
Scope of Report
Intended Audience
Information Sources
Methodology
Geographic Breakdown
Analyst's Credentials
BCC Custom Research
Related BCC Research Reports
Chapter 2 Summary and Highlights
Chapter 3 Market Overview
Introduction
Supply Chain Analysis
Raw Material Procurement
Manufacturing
Marketing and Distribution
End Users
Regulatory Guidelines
Porter's Five Forces Analysis
Bargaining Power of Suppliers: Low
Bargaining Power of Buyers: Moderate
Threat of Substitutes: High
Threat of New Entrants: Moderate
The Intensity of Competitive Rivalry: High
Impact of COVID-19 on the Plant-Based Protein Market
Impact of COVID-19 on Demand
Impact of COVID-19 on Supply
Technology Overview
Chapter 4 Market Dynamics
Introduction
Market Growth Drivers
Growing Market for Alternative Proteins
Rising Protein Consumption
Increasing Demand for Sports Nutrition
Growing Dietary Supplements Market
Market Restraints
Challenge of Flavor Masking in Plant-Based Proteins
Higher Market Penetration of Animal Protein
Low Acceptance of Plant-Based Proteins Other Than Soy
Supply Chain Disruption Due to Russia-Ukraine War
Market Opportunities
Growing Trend of Veganism
New Plant-Based Product Launches
Increasing Use in Novel Applications
Increase in Demand for Vegan Cosmetics and Personal Care Products
Chapter 5 Pricing Analysis
Average Prices Globally
Chapter 6 Market Breakdown by Source
Soy Protein
Wheat Protein
Pea Protein
Canola Protein
Rice Protein
Potato Protein
Others
Chapter 7 Market Breakdown by Type
Isolates
Concentrates
Others
Chapter 8 Market Breakdown by Application
Food and Beverages
Infant Formulas
Personal Care and Cosmetics
Animal Feed
Nutrition and Supplements
Chapter 9 Market Breakdown by Region
North America
U.S.
Canada
Europe
Germany
U.K.
France
Spain
Italy
Rest of Europe
Asia-Pacific
China
Japan
India
Australia
Rest of Asia-Pacific
Latin America
Brazil
Mexico
Argentina
Rest of Latin America
Middle East and Africa
South Africa
Saudi Arabia
Rest of the Middle East and Africa
Chapter 10 Patent Review
Chapter 11 Competitive landscape
Market Share Analysis
Strategic Initiatives
New Product Launches
Expansions and Investments
Acquisitions
Partnerships and Joint Ventures
Patents, Licenses, Innovations and Awards
Chapter 12 Company Profiles
ADM
AMCO PROTEINS
AXIOM FOODS INC.
BURCON NUTRASCIENCE CORP.
BENEO GMBH
BUNGE LTD.
CARGILL
CHS INC.
COSUCRA GROUPE WARCOING SA
CRESPEL & DEITERS GMBH & CO. KG
DSM
FARBEST BRANDS
GLANBIA PLC
GLICO NUTRITION CO., LTD.
IFF INTERNATIONAL FLAVORS & FRAGRANCES INC.
INGREDION INC.
KERRY GROUP
PURIS FOODS
ROQUETTE FRERES LE ROMARIN
TATE & LYLE PLC
THE EMSLAND GROUP
SCOULAR COMPANY (THE)
WILMAR INTERNATIONAL LTD.
Chapter 13 Appendix: Acronyms

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート


よくあるご質問


BCC Research社はどのような調査会社ですか?


BCCリサーチ(BCC Research)は1971年に設立され、様々な業界経験を持つアナリストと編集者によりトップクラスの市場情報源を長年提供している調査会社です。   設立初期は先端材料とプラ... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/11/22 10:26

155.52 円

163.34 円

198.56 円

ページTOPに戻る