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世界の植物性タンパク質市場 - 2023-2030


Global Plant Protein Market - 2023-2030

市場概要 世界の植物性タンパク質市場は、2022年に170億米ドルに達し、2030年には340億米ドルに達することで有利な成長を目撃すると予測されている。予測期間2023-2030年のCAGRは9.3%である。 植物性タンパク質... もっと見る

 

 

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データMインテリジェンス
2023年10月16日 US$4,350
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サマリー

市場概要
世界の植物性タンパク質市場は、2022年に170億米ドルに達し、2030年には340億米ドルに達することで有利な成長を目撃すると予測されている。予測期間2023-2030年のCAGRは9.3%である。
植物性タンパク質は、心臓の健康状態の改善、体重管理、糖尿病、癌、高血圧などの慢性疾患のリスク低減など、多くの健康上の利点を提供する。また、動物性タンパク質よりも手頃な価格で入手できることが多いため、多くの消費者にとって身近な選択肢となっており、植物性タンパク質市場で大規模な売上を生み出している。
大豆プロテイン、エンドウ豆プロテイン、小麦プロテイン、米プロテイン、ジャガイモプロテイン、麻プロテイン、ひよこ豆プロテイン、そら豆プロテインなどが主な植物性プロテインの一部である。ひよこ豆はガルバンゾ豆とも呼ばれ、タンパク質、食物繊維、各種必須ビタミン、ミネラルが豊富なマメ科の植物です。調理したひよこ豆1カップ(164グラム)からは、15グラムのタンパク質、12グラムの食物繊維、鉄、リン、マンガンを含む複数のビタミンとミネラルが摂取でき、これが植物性タンパク質市場規模を牽引している。
市場ダイナミクス
新たなタンパク質源としての水生植物への注目。
水生植物は、植物性タンパク質やその他の必須栄養素の優れた供給源である。例えば、スピルリナは藍藻類の一種で、粉末や錠剤の形で販売されていることが多い。スピルリナは、9種類の必須アミノ酸をすべて含む完全タンパク質である。大さじ1杯(7グラム)の乾燥スピルリナは、4グラムのタンパク質、1グラムの食物繊維、ビタミンB12、鉄、カルシウムを含む様々な必須ビタミンやミネラルを提供し、植物性タンパク質市場規模を牽引している。
一方、クロレラも緑藻類の一種で、粉末や錠剤で販売されている。それは、ビタミンA、B12とC、鉄、葉緑素を含むタンパク質や他の必須栄養素の良い供給源です。大さじ1杯(7グラム)の乾燥クロレラは、3グラムのタンパク質、1グラムの食物繊維、および様々なビタミンやミネラルを提供し、予測期間における植物性タンパク質市場を推進しています。
植物性タンパク質源に対するアレルギーが市場を阻害する。
大豆は一般的なアレルゲンであり、多くの人が大豆、大豆製品、大豆ベースのタンパク質サプリメントにアレルギーを持っている。大豆アレルギーの症状には、じんましん、かゆみ、唇、舌、喉の腫れ、腹痛、呼吸困難などがある。
ピーナッツも一般的なアレルゲンで、人によっては重篤なアレルギー反応を引き起こすことがあります。ピーナッツアレルギーの症状には、じんましん、唇、舌、のどの腫れ、腹痛、呼吸困難などがあり、市場拡大を阻害する。
人工知能による分析
植物性タンパク質の品質を正確に予測するために、AIが利用されている。Journal of Agricultural and Food Chemistry誌に掲載されたある研究では、AIを使って様々な植物性タンパク質のアミノ酸プロファイルを分析し、タンパク質の品質スコアを予測した。この研究では、AIモデルが87~93%の精度でタンパク質の品質スコアを予測できることがわかった。
AIはまた、植物性タンパク質の抽出プロセスの最適化にも使用されている。Journal of Food Engineering誌に掲載された別の研究では、AIを使ってエンドウ豆タンパク質の抽出プロセスを最適化した。この研究では、AIモデルが最適な抽出条件を特定することができ、その結果、従来の抽出方法と比較してタンパク質収量が15%増加した。
セグメント分析
世界の植物性タンパク質市場は、種類、供給源、用途、地域によって区分される。
大豆タンパク質セグメントが世界の植物タンパク質市場で大きなシェアを占める
大豆タンパク質は、体内で単独では生成できない9種類の必須アミノ酸をすべて含む完全タンパク質である。また、植物性タンパク質の中で最も豊富な供給源の一つであり、分離大豆タンパク質100g当たりのタンパク質含有量は約36gである。大豆プロテインは低脂肪で、分離大豆プロテイン100グラムあたりの脂肪はわずか2グラムです。
コレステロールも含まれていない。例えば、2021年2月17日、ライフヘルスフーズはインドで大豆プロテインを発売した。よく知られたアーモンドミルクのアーモンドフレッシュラインは、新しいプロテイン+大豆飲料に加え、ヒーロー・ソー・グッドブランドに組み込まれた。
この製品は、おいしくて栄養価も高いので、どんな食生活にもぴったりです。砂糖なしを好む人のために、ソー・グッド・アーモンド・ビバレッジには、アーモンド・ココナッツ味とナチュラル無糖味の2種類がある。1L入り、200ml入りが店頭に並んでいる。
地理的分析
アジア太平洋地域が世界の植物性タンパク質市場で最大のシェアを占める
世界の植物性タンパク質市場は、地域別に北米、南米、ヨーロッパ、アジア太平洋、中東、アメリカに区分される。
植物性タンパク質の市場成長については、アジア太平洋地域が予測期間中に約42.8%を占めている。この地域における植物性タンパク質産業の成長の主な原因は、人々の食生活における宗教的配慮と植物性食品およびタンパク質への嗜好である。
この地域では、心血管疾患やその他の心臓疾患が増加しているため、人々はより多くの植物性タンパク質を食生活に取り入れ始めている。中国とインドは、原材料へのアクセスと安価な労働力により、この地域の輸入と生産のかなりの部分を占めており、植物性タンパク質を生産する企業にとって重要な製造拠点となっている。
例えば、2023年3月17日、R&Dと科学に基づく企業であるNutricircleは、インドで栄養ベースの植物性タンパク質単離物を発売した。
競争状況
世界の主要企業には、Archer Daniels Midland Company、Axiom's Foods、Amco Proteins、Cargill Incorporated、E. I Du Pont de company、Glanbia Nutritionals、Growing Naturals, LLC、Kerry Group、Manitoba Harvest hemp foods、Omega Protein Corporation、Roquette Foods、Scoular Companys Food Ingredient、Sodrugestvo Groups、Sunwarriorなどがある。
レポートを購入する理由
- 種類、供給源、用途、地域に基づく世界の植物性タンパク質市場のセグメンテーションを視覚化し、主要な商業資産とプレイヤーを理解するため。
- トレンドと共同開発を分析することで商機を特定する。
- 全セグメントを網羅した多数の植物性タンパク質市場レベルのデータポイントを記載したエクセルデータシート。
- PDFレポートは、徹底的な定性的インタビューと綿密な調査の後の包括的な分析で構成されています。
- すべての主要企業の主要製品で構成されたエクセルで入手可能な製品マッピング。
世界の植物タンパク質市場レポートは、約53の表、46の図と195ページを提供するであろう。
2023年ターゲットオーディエンス
- メーカー/バイヤー
- 業界投資家/投資銀行家
- 研究専門家
- 新興企業

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目次

1. Methodology and Scope
1.1. Research Methodology
1.2. Research Objective and Scope of the Report
2. Definition and Overview
3. Executive Summary
3.1. Snippet by Type
3.2. Snippet by Source
3.3. Snippet by Application
3.4. Snippet by Region
4. Dynamics
4.1. Impacting Factors
4.1.1. Drivers
4.1.1.1. The focus on aquatic plants as new & emerging sources of protein
4.1.2. Restraints
4.1.2.1. The allergies to plant-based sources of protein, like soy and wheat hampers the market
4.1.3. Opportunity
4.1.3.1. The new investments in plants for the production of protein
4.1.4. Impact Analysis
5. Industry Analysis
5.1. Porter's Five Force Analysis
5.2. Supply Chain Analysis
5.3. Pricing Analysis
5.4. Regulatory Analysis
6. COVID-19 Analysis
6.1. Analysis of COVID-19
6.1.1. Scenario Before COVID-19
6.1.2. Scenario During COVID-19
6.1.3. Post COVID-19 and Future Scenario
6.2. Pricing Dynamics Amid COVID-19
6.3. Demand-Supply Spectrum
6.4. Government Initiatives Related to the Market During Pandemic
6.5. Manufacturers Strategic Initiatives
6.6. Conclusion
7. By Source
7.1. Introduction
7.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Source
7.1.2. Market Attractiveness Index, By Source
7.2. Wheat Protein *
7.2.1. Introduction
7.2.2. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%)
7.3. Soy Protein
7.4. Pea Protein
7.5. Other vegetable Protein
7.6. Nuts and seeds
8. By Type
8.1. Introduction
8.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
8.1.2. Market Attractiveness Index, By Type
8.2. Protein Isolate *
8.2.1. Introduction
8.2.2. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%)
8.3. Protein Concentrate
8.4. Textured Protein
9. By Application
9.1. Introduction
9.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
9.1.2. Market Attractiveness Index, By Application
9.2. Food Ingredients *
9.2.1. Introduction
9.2.2. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%)
9.2.3. Energy and sports drink Others
9.2.4. Meat Analogues
9.2.5. Beverages
9.2.6. Bakery and confectionery
9.2.7. Ready to eat
9.3. Pharmaceuticals
9.4. Animal Feed
10. By Region
10.1. Introduction
10.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Region
10.1.2. Market Attractiveness Index, By Region
10.2. North America
10.2.1. Introduction
10.2.2. Key Region-Specific Dynamics
10.2.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
10.2.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Source
10.2.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
10.2.6. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
10.2.6.1. The U.S.
10.2.6.2. Canada
10.2.6.3. Mexico
10.3. Europe
10.3.1. Introduction
10.3.2. Key Region-Specific Dynamics
10.3.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
10.3.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Source
10.3.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
10.3.6. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
10.3.6.1. Germany
10.3.6.2. The U.K.
10.3.6.3. France
10.3.6.4. Italy
10.3.6.5. Spain
10.3.6.6. Rest of Europe
10.4. South America
10.4.1. Introduction
10.4.2. Key Region-Specific Dynamics
10.4.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
10.4.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Source
10.4.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
10.4.6. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
10.4.6.1. Brazil
10.4.6.2. Argentina
10.4.6.3. Rest of South America
10.5. Asia-Pacific
10.6. Introduction
10.7. Key Region-Specific Dynamics
10.7.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
10.7.2. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Source
10.7.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
10.7.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
10.7.4.1. China
10.7.4.2. India
10.7.4.3. Japan
10.7.4.4. Australia
10.7.4.5. Rest of Asia-Pacific
10.8. Middle East and Africa
10.8.1. Introduction
10.8.2. Key Region-Specific Dynamics
10.8.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
10.8.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Source
10.8.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
11. Competitive Landscape
11.1. Competitive Scenario
11.2. Market Positioning/Share Analysis
11.3. Mergers and Acquisitions Analysis
12. Company Profiles
12.1. Archer Daniels Midland Company*
12.1.1. Company Overview
12.1.2. Grade Portfolio and Description
12.1.3. Financial Overview
12.1.4. Key Developments
12.2. Kerry Group
12.3. Cargill Incorporated
12.4. E.I Du Pont de company
12.5. Omega Protein Corporation
12.6. Amco Proteins
12.7. Scoular Company’s Food Ingredient
12.8. Reliance Private label supplements
12.9. Axiom's Foods
12.10. Roquette Foods
LIST NOT EXHAUSTIVE
13. Appendix
13.1. About Us and Services
13.2. Contact Us

 

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Summary

Market Overview
The Global Plant Protein Market reached US$ 17 billion in 2022 and is projected to witness lucrative growth by reaching up to US$ 34 billion by 2030. The market is growing at a CAGR of 9.3% during the forecast period 2023-2030.
Plant proteins offer many health benefits, including improved heart health, weight management, and reduced risk of chronic diseases such as diabetes, cancer, and hypertension. They are also often more affordable than animal proteins, making them an accessible option for many consumers, and creating massive sales in the plant protein market.
Soy protein, pea protein, wheat protein, rice protein, potato protein, hemp protein, chickpea protein and faba bean protein are some of the major plant proteins. Chickpeas, also known as garbanzo beans, are a type of legume rich in protein, fiber, and various essential vitamins and minerals. One cup of cooked chickpeas (164 grams) provides 15 grams of protein, 12 grams of fiber, and multiple vitamins and minerals, including iron, phosphorus, and manganese, which drives the plant protein market size.
Market Dynamics
The Focus on Aquatic Plants as New & Emerging Sources of Protein.
Aquatic plants are an excellent source of plant-based protein and other essential nutrients. For instance, Spirulina is a type of blue-green algae often sold in powder or tablet form. It is a complete protein containing all nine essential amino acids. One tablespoon (7 grams) of dried spirulina provides 4 grams of protein, 1 gram of fiber, and various essential vitamins and minerals, including vitamin B12, iron, and calcium which drives the plant protein market size.
On the other hand, Chlorella is another type of green algae often sold in powder or tablet form. It is a good source of protein and other essential nutrients, including vitamins A, B12 and C, iron, and chlorophyll. One tablespoon (7 grams) of dried chlorella provides 3 grams of protein, 1 gram of fiber, and various vitamins and minerals, driving the plant proteins market in the forecast period.
Allergies to Plant-Based Sources of Protein Hampers the Market.
Soy is a common allergen; many people are allergic to soybeans, soy products, and soy-based protein supplements. Soy allergy symptoms may include hives, itching, lips, tongue, or throat swelling, abdominal pain, and difficulty breathing.
Peanuts are also a common allergen and can cause severe allergic reactions in some individuals. Peanut allergy symptoms may include hives, lips, tongue, or throat swelling, abdominal pain, and difficulty breathing, impeding the market expansion.
Artificial Intelligence Analysis
AI has been used to accurately predict plant-based proteins' quality. One study published in the Journal of Agricultural and Food Chemistry used AI to analyze the amino acid profiles of different plant-based proteins and predict their protein quality scores. The study found that the AI model could predict protein quality scores with an 87-93% accuracy.
AI has also been used to optimize the extraction process of plant-based proteins. Another study published in the Journal of Food Engineering used AI to optimize the extraction process of pea protein. The study found that the AI model could identify the optimal extraction conditions, resulting in a 15% increase in protein yield compared to traditional extraction methods.
Segment Analysis
The Global Plant Protein Market is segmented based on type, source, application and region.
Soy Protein Segment Accounts Sizable Share in the Global Plant Protein Market
Soy protein is a complete protein containing all nine essential amino acids that bodies cannot produce independently. It is also one of the richest sources of plant-based protein, with a protein content of about 36 grams per 100 grams of soy protein isolate. Soy protein is low in fat, with just 2 grams of fat per 100 grams of soy protein isolate.
It is also cholesterol-free. For instance, on February 17, 2021, Life Health Foods launched soy protein in India. The well-known Almond Fresh line of almond milk has been incorporated under the hero So Good brand in addition to the new Protein+ Soy Beverage.
This product is a great addition to any diet because it tastes great and offers nutritional advantages. For those who prefer no-sugar options, So Good Almond Beverage has two flavors: almond coconut and natural unsweetened. You can find it in stores in packs of 1L and 200ml.
Geographical Analysis
Asia Pacific Holds the Largest Share in the Global Plant Protein Market
The global plant protein market is segmented by region into North America, South America, Europe, Asia-Pacific, Middle-east and America.
Regarding market growth for plant-based proteins, the Asia Pacific region accounts for approximately 42.8% during the forecast period. Religious considerations of people's diet and preferences for plant-based foods and proteins are primarily responsible for the growth of the plant-based protein industry in this region.
People have started including more plant-based protein in their diets due to the rise in cardiovascular and other types of heart diseases in the area. China and India, which account for a sizable portion of imports and production in the region due to their ready access to raw materials and affordable labor, have become important manufacturing hubs for companies that produce plant-based proteins.
For instance, on March 17, 2023, Nutricircle, an R&D and science-based company, launched nutrition-based plant protein isolates in India.
Competitive Landscape
The major global players include Archer Daniels Midland Company, Axiom’s Foods, Amco Proteins, Cargill Incorporated, E. I Du Pont de company, Glanbia Nutritionals, Growing Naturals, LLC, Kerry Group, Manitoba Harvest hemp foods, Omega Protein Corporation, Roquette Foods, Scoular Companys Food Ingredient, Sodrugestvo Groups, and Sunwarrior.
Why Purchase the Report?
• To visualize the Global Plant Protein Market segmentation based on type, source, application, and region and understand key commercial assets and players.
• Identify commercial opportunities by analyzing trends and co-development.
• Excel data sheet with numerous plant protein market-level data points with all segments.
• PDF report consists of a comprehensive analysis after exhaustive qualitative interviews and an in-depth study.
• Product mapping available as Excel consisting of key products of all the major players.
The Global Plant Protein Market Report Would Provide Approximately 53 Tables, 46 Figures And 195 Pages.
Target Audience 2023
• Manufacturers/ Buyers
• Industry Investors/Investment Bankers
• Research Professionals
• Emerging Companies



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Table of Contents

1. Methodology and Scope
1.1. Research Methodology
1.2. Research Objective and Scope of the Report
2. Definition and Overview
3. Executive Summary
3.1. Snippet by Type
3.2. Snippet by Source
3.3. Snippet by Application
3.4. Snippet by Region
4. Dynamics
4.1. Impacting Factors
4.1.1. Drivers
4.1.1.1. The focus on aquatic plants as new & emerging sources of protein
4.1.2. Restraints
4.1.2.1. The allergies to plant-based sources of protein, like soy and wheat hampers the market
4.1.3. Opportunity
4.1.3.1. The new investments in plants for the production of protein
4.1.4. Impact Analysis
5. Industry Analysis
5.1. Porter's Five Force Analysis
5.2. Supply Chain Analysis
5.3. Pricing Analysis
5.4. Regulatory Analysis
6. COVID-19 Analysis
6.1. Analysis of COVID-19
6.1.1. Scenario Before COVID-19
6.1.2. Scenario During COVID-19
6.1.3. Post COVID-19 and Future Scenario
6.2. Pricing Dynamics Amid COVID-19
6.3. Demand-Supply Spectrum
6.4. Government Initiatives Related to the Market During Pandemic
6.5. Manufacturers Strategic Initiatives
6.6. Conclusion
7. By Source
7.1. Introduction
7.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Source
7.1.2. Market Attractiveness Index, By Source
7.2. Wheat Protein *
7.2.1. Introduction
7.2.2. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%)
7.3. Soy Protein
7.4. Pea Protein
7.5. Other vegetable Protein
7.6. Nuts and seeds
8. By Type
8.1. Introduction
8.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
8.1.2. Market Attractiveness Index, By Type
8.2. Protein Isolate *
8.2.1. Introduction
8.2.2. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%)
8.3. Protein Concentrate
8.4. Textured Protein
9. By Application
9.1. Introduction
9.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
9.1.2. Market Attractiveness Index, By Application
9.2. Food Ingredients *
9.2.1. Introduction
9.2.2. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%)
9.2.3. Energy and sports drink Others
9.2.4. Meat Analogues
9.2.5. Beverages
9.2.6. Bakery and confectionery
9.2.7. Ready to eat
9.3. Pharmaceuticals
9.4. Animal Feed
10. By Region
10.1. Introduction
10.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Region
10.1.2. Market Attractiveness Index, By Region
10.2. North America
10.2.1. Introduction
10.2.2. Key Region-Specific Dynamics
10.2.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
10.2.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Source
10.2.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
10.2.6. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
10.2.6.1. The U.S.
10.2.6.2. Canada
10.2.6.3. Mexico
10.3. Europe
10.3.1. Introduction
10.3.2. Key Region-Specific Dynamics
10.3.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
10.3.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Source
10.3.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
10.3.6. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
10.3.6.1. Germany
10.3.6.2. The U.K.
10.3.6.3. France
10.3.6.4. Italy
10.3.6.5. Spain
10.3.6.6. Rest of Europe
10.4. South America
10.4.1. Introduction
10.4.2. Key Region-Specific Dynamics
10.4.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
10.4.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Source
10.4.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
10.4.6. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
10.4.6.1. Brazil
10.4.6.2. Argentina
10.4.6.3. Rest of South America
10.5. Asia-Pacific
10.6. Introduction
10.7. Key Region-Specific Dynamics
10.7.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
10.7.2. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Source
10.7.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
10.7.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
10.7.4.1. China
10.7.4.2. India
10.7.4.3. Japan
10.7.4.4. Australia
10.7.4.5. Rest of Asia-Pacific
10.8. Middle East and Africa
10.8.1. Introduction
10.8.2. Key Region-Specific Dynamics
10.8.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
10.8.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Source
10.8.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
11. Competitive Landscape
11.1. Competitive Scenario
11.2. Market Positioning/Share Analysis
11.3. Mergers and Acquisitions Analysis
12. Company Profiles
12.1. Archer Daniels Midland Company*
12.1.1. Company Overview
12.1.2. Grade Portfolio and Description
12.1.3. Financial Overview
12.1.4. Key Developments
12.2. Kerry Group
12.3. Cargill Incorporated
12.4. E.I Du Pont de company
12.5. Omega Protein Corporation
12.6. Amco Proteins
12.7. Scoular Company’s Food Ingredient
12.8. Reliance Private label supplements
12.9. Axiom's Foods
12.10. Roquette Foods
LIST NOT EXHAUSTIVE
13. Appendix
13.1. About Us and Services
13.2. Contact Us

 

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