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北米の食品安全検査市場 - 成長、トレンド、COVID-19の影響、および予測(2021年~2026年


North America Food Safety Testing Market - Growth, Trends, COVID-19 Impact, and Forecasts (2021 - 2026)

北米の食品安全検査市場は、2020年には53億8,251万米ドルとなり、予測期間(2021年~2026年)にはCAGR 5.39%を記録すると予測されています。 COVID-19の影響は、国内外の食品・農業業界に波及し、これまでに... もっと見る

 

 

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Mordor Intelligence
モードーインテリジェンス
2021年8月1日 US$3,750
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サマリー

北米の食品安全検査市場は、2020年には53億8,251万米ドルとなり、予測期間(2021年~2026年)にはCAGR 5.39%を記録すると予測されています。

COVID-19の影響は、国内外の食品・農業業界に波及し、これまでにない規模の混乱を引き起こしています。このような状況下では、食品の安全性を確保し、食料システムの回復力を強化して、最も弱い立場にある人々の食料安全保障を促進することが最も重要になります。そこで2021年、米国食品医薬品局(FDA)は、テクノロジーなどを活用して、より安全でデジタルなトレーサビリティーのあるフードシステムを構築するという、フードセーフティへの新たなアプローチを開始しました。

長期的に見ると、食品の安全性は世界的な関心事であり、消費者にとっても無視できないものです。その結果、食品安全検査を義務付ける規制が、各国の行政枠組みの各レベルで実施されています。

細菌性病原体への懸念から、ユーロフィンズのような企業が国内での化学的・微生物学的分析を拡大しています。地元企業の存在により、特に微生物検査においては激しい競争が繰り広げられています。しかし、これらの企業は、包括的な微生物学的分析を行うためのインフラ面では不足しています。

主な市場動向

食品の安全性と品質に対する消費者の関心の高まり

食中毒の発生件数の増加、混入物の発生、毒物の混入などにより、食品の安全性に対する脅威が高まっています。米国疾病予防管理センター(CDCP)の報告によると、毎年10人に1人が食中毒で倒れており、特に5歳以下の子供が高いリスクにさらされています。食中毒の発生率や食中毒に対する意識の高まりを受けて、現在の食品安全検査市場は、培養に依存しない迅速な分子生物学的検査や微生物学的検査へと移行しています。食品の品質に対する消費者の関心の高まりは、高度な技術の進歩を促し、それが先進国の食品安全検査市場を牽引しています。監視および検出方法の強化は、特に米国などの先進国において、食品安全検査市場の成長に貢献しています。

米国が最大の市場シェア

食品安全検査市場の成長は、リステリア菌汚染に対するゼロ・トレランス・ポリシーなどの厳格な食品安全規制の展開と実施が主な要因となっています。米国の市場では、微生物検査が圧倒的に多く、次いで遺伝子組み換え検査が多くなっています。米国農務省の厳格な規制基準により、食品加工業者は規制への対応を迫られており、これが引き続き市場を牽引しています。消費者は食品の安全性についてより高い透明性を求めており、食品業界は新しい食品安全近代化法(FSMA)の規則によって大きな影響を受けています。アレルゲン検査は、規制が強化される中、最近注目を集めています。アレルゲンに関するラベルクレーム宣言により、食品メーカーは検査を実施し、適切な認証を受けることが求められています。ユーロフィンズ社などの企業は、FDAが推奨する種の識別のためのDNAバーコード検査を開発し、米国市場で注目されています。

競合他社の状況

北米の食品安全検査市場は、Eurofins SGS Group、BUREAU VERITAS、INTERTEK、ALS Limitedなどの企業が独占しており、Eurofinsが圧倒的な地位を占め、SGSがそれに続いています。ユーロフィンズは、市場リーダーの1つであり、原材料や最終製品の検査のための幅広い分析サービスを提供しています。同社は、食品の残留物の微生物学的検査、汚染物質の分析、賞味期限の検査などのサービスを提供しています。食中毒の発生が増加し、栄養価の高い健康的な食品への需要が高まっていることが、食品安全検査市場の収益を押し上げています。

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目次

1 はじめに
1.1 調査の前提条件と市場の定義
1.2 調査の範囲

2 調査方法

3 エグゼクティブサマリー

4 マーケット・ダイナミクス
4.1 市場ドライバー
4.2 市場の抑制要因
4.3 ポーターズ・ファイブフォース分析
4.3.1 新規参入者の脅威
4.3.2 バイヤー/消費者のバーゲニング・パワー
4.3.3 サプライヤーのバーゲニングパワー
4.3.4 競合製品の脅威
4.3.5 競合他社との競争の強さ

5 市場のセグメンテーション
5.1 汚染物質の種類別
5.1.1 病原体検査
5.1.2 農薬・残留物検査
5.1.3 マイコトキシン検査
5.1.4 その他の汚染物質検査
5.2 テクノロジー別
5.2.1 HPLCベース
5.2.2 LC-MS/MSベース
5.2.3 イムノアッセイベース
5.2.4 その他の技術
5.3 アプリケーション別
5.3.1 ペットフードおよび動物飼料
5.3.2 食品
5.3.2.1 食肉および食鳥
5.3.2.2 乳製品
5.3.2.3 果実および野菜
5.3.2.4 加工食品
5.3.2.5 穀物
5.3.2.6 その他の食品
5.4 地理情報
5.4.1 米国
5.4.2 カナダ
5.4.3 メキシコ
5.4.4 その他の北アメリカ地域

6 競争状況
6.1 主要企業が採用している戦略
6.2 市場シェア分析
6.3 会社概要
6.3.1 NSFインターナショナル
6.3.2 SGSグループ
6.3.3 ビューローベリタス
6.3.4 ユーロフィンス・サイエンティフィック
6.3.5 インターテックグループPLC
6.3.6 Merieux Nutrisciences
6.3.7 TUV SUD
6.3.8 ALS Limited
6.3.9 AGQラボ

7 市場機会と将来のトレンド

8 COVID-19の市場への影響

 

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Summary

The North America Food Safety Testing market was valued at USD 5,382.51 million in 2020 and is projected to record a CAGR 5.39% during the forecast period (2021-2026).

The impact of COVID-19 has rippled through the domestic and global food & agriculture industries, causing disruptions on a scale never seen before. Owing to such factors, ensuring food safety and strengthening the resilience of food systems to promote food security for the most vulnerable becomes paramount. Thus, in 2021, United States Food and Drug Administration (FDA) has taken a new approach to food safety, leveraging technology and other tools to create a safer and more digital, traceable food system.

Over the long term, food safety is a global concern and cannot be ignored by consumers. As a result of which, regulations mandating food safety tests, for tracing elements and inspecting the microbiological quality, have been implemented at each and every level of the administrative framework in different countries.

The concerns over bacterial pathogens have prompted companies, like Eurofins, to expand their chemical and microbiological analysis in the country. The presence of local players has resulted in an intense competition, particularly in microbial testing. However, they lack on the infrastructural front for comprehensive microbiological analysis.

Key Market Trends

Growing Consumer Interest in Food Safety and Quality

The rising number of foodborne disease outbreaks, adulteration cases, and toxicity have increased the threat to food safety. The Centre for Disease Control and Prevention (CDCP) has reported that every year, one in 10 people fall sick due to foodborne illness, particularly children aged 5 years or under are at high risk. With the rising disease incidences and awareness about foodborne diseases, the current food safety testing market is shifting toward rapid culture-independent molecular or microbiological tests. Growing consumer interest in food quality has propelled high technological advancements, thereby, driving the food safety testing market in developed countries. Enhanced surveillance and detection methods have contributed to the growth of food safety testing scenarios, specifically in developed countries, such as the United States.

United States holds Largest Market Share

The growth of food safety testing is primarily driven by the roll-out and implementation of stringent food safety regulations, such as a zero-tolerance policy for Listeria contamination. Microbial testing dominates the United States market, followed by GMO testing. The USDA’s stringent regulatory norms have forced the food processors to comply with the regulations, which continues to drive the market. The food industries are profoundly impacted by the new Food Safety Modernization Act (FSMA) rules, as consumers are demanding greater transparency regarding food safety. Allergens testing has recently gained prominence amidst tightening regulatory oversight; the label claim declaration for allergens has prompted food manufacturers to conduct their testing and get appropriate certifications. Companies, such as Eurofins, have developed FDA-recommended DNA bar code tests for species identifications, which is gaining prominence in the US market.

Competitive Landscape

The North America food safety testing market is dominated by players, like Eurofins SGS Group, BUREAU VERITAS, INTERTEK, and ALS Limited, and Eurofins holds the dominant position in the market, followed by SGS. Eurofins, being one of the market leaders, provides a wide range of analytical services for the testing of raw materials and finished products. The company provides microbiological testing of food product residues, contaminant analysis, shelf life testing, and other services. An increase in the outbreak of foodborne illness, leading to increased demand for nutritious and healthy food products, is pushing the revenue generation in the food safety testing market.

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Table of Contents

1 INTRODUCTION
1.1 Study Assumptions and Market Definition
1.2 Scope of the Study

2 RESEARCH METHODOLOGY

3 EXECUTIVE SUMMARY

4 MARKET DYNAMICS
4.1 Market Drivers
4.2 Market Restraints
4.3 Porter's Five Forces Analysis
4.3.1 Threat of New Entrants
4.3.2 Bargaining Power of Buyers/Consumers
4.3.3 Bargaining Power of Suppliers
4.3.4 Threat of Substitute Products
4.3.5 Intensity of Competitive Rivalry

5 MARKET SEGMENTATION
5.1 By Contaminant Type
5.1.1 Pathogen Testing
5.1.2 Pesticide and Residue Testing
5.1.3 Mycotoxin Testing
5.1.4 Other Contaminant Testing
5.2 By Technology
5.2.1 HPLC-based
5.2.2 LC-MS/MS-based
5.2.3 Immunoassay-based
5.2.4 Other Technologies
5.3 By Application
5.3.1 Pet Food and Animal Feed
5.3.2 Food
5.3.2.1 Meat and Poultry
5.3.2.2 Dairy
5.3.2.3 Fruits and Vegetables
5.3.2.4 Processed Food
5.3.2.5 Crops
5.3.2.6 Other Foods
5.4 Geography
5.4.1 United States
5.4.2 Canada
5.4.3 Mexico
5.4.4 Rest of North America

6 COMPETITIVE LANDSCAPE
6.1 Strategies Adopted by Leading Players
6.2 Market Share Analysis
6.3 Company Profiles
6.3.1 NSF International
6.3.2 SGS GROUP
6.3.3 Bureau Veritas
6.3.4 Eurofins Scientific
6.3.5 Intertek Group PLC
6.3.6 Merieux Nutrisciences
6.3.7 TUV SUD
6.3.8 ALS Limited
6.3.9 AGQ Labs

7 MARKET OPPORTUNITIES AND FUTURE TRENDS

8 IMPACT OF COVID-19 ON THE MARKET

 

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