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アフリカの小麦タンパク質市場 - 成長、動向、COVID-19の影響、予測(2022年 - 2027年)


Africa Wheat Protein Market - Growth, Trends, COVID-19 Impact, and Forecasts (2022 - 2027)

アフリカ産小麦タンパク質の市場は、予測期間(2020-2025年)にCAGR3.1を記録すると予測されています。 主なハイライト アフリカの小麦タンパク質市場は、同地域の小麦の高い生産量と消費量から、新興市場の... もっと見る

 

 

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Mordor Intelligence
モードーインテリジェンス
2022年1月17日 US$4,750
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サマリー

アフリカ産小麦タンパク質の市場は、予測期間(2020-2025年)にCAGR3.1を記録すると予測されています。

主なハイライト
アフリカの小麦タンパク質市場は、同地域の小麦の高い生産量と消費量から、新興市場の1つとなっています。食品・飲料業界における小麦タンパク質の需要増が市場を牽引しています。
また、消費者の健康志向の高まりにより、肉を使わない食生活への需要が高まり、低カロリー食品に対する消費者の意識が小麦タンパク質の需要を高めています。


主な市場動向

ベーカリー分野での用途拡大

ベーカリー製品に小麦タンパク質を配合することは、ベーカリー製品の栄養価や魅力を高めるため、マーケティングトレンドとして発展しています。小麦タンパク質は、ビスケット、クッキー、ブラウニー、パンなどの製品に使用されています。これらのタンパク質は通常、機能性と生地の構造強化のために添加され、他のタンパク質は完成したベーカリー製品の1食分あたりのタンパク質量に寄与しています。様々なタンパク質を含むベーカリー製品への需要が高まっているため、メーカーはタンパク質を添加したベーカリー製品の開発を進めています。

南アフリカが主要シェアを占める

また、消費者のライフスタイルの変化や医療費の増加も、小麦タンパク市場の成長に重要な役割を果たしています。さらに、小売部門の盛んな成長は、市場の成長をエスカレートしています。 したがって、クリーンラベル、消化の容易さ、アレルギーの原因となる物質を避けるための必要性、および国民の間で持続可能性に対する消費者の懸念は、小麦タンパク質を含む植物タンパク質の需要を推進している国であります。

競合他社の状況

アフリカの小麦タンパク質市場は統合されており、主要なプレーヤーとしてはCargill Incorporated、Kroener Staerke、Tate & Lyle PLC、Maccallum Pty Ltd、Meelunie BVなどが挙げられます。市場シェアを拡大するため、各社は革新的な新製品の開発、M&A、事業拡大、パートナーシップに注力しています。

その他の特典

市場推定値(ME)シート(Excel形式
アナリストによる3ヶ月間のサポート

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目次

1 INTRODUCTION
1.1 Study Assumptions and Market Definition
1.2 Scope of the Study

2 RESEARCH METHODOLOGY

3 EXECUTIVE SUMMARY

4 MARKET DYNAMICS
4.1 Market Drivers
4.2 Market Restraints
4.3 Porter's Five Forces Analysis
4.3.1 Threat of New Entrants
4.3.2 Bargaining Power of Buyers/Consumers
4.3.3 Bargaining Power of Suppliers
4.3.4 Threat of Substitute Products
4.3.5 Intensity of Competitive Rivalry

5 MARKET SEGMENTATION
5.1 By Type
5.1.1 Wheat Protein Concentrate
5.1.2 Wheat Protein Isolate
5.1.3 Textured Wheat Protein
5.2 By Application
5.2.1 Bakery
5.2.2 Confectionery
5.2.3 Dairy
5.2.4 Nutritional Supplements
5.2.5 Animal Feed
5.2.6 Other Applications
5.3 By Region
5.3.1 Africa
5.3.1.1 South Africa
5.3.1.2 Nigeria
5.3.1.3 Kenya
5.3.1.4 Rest of Africa

6 COMPETITIVE LANDSCAPE
6.1 Most Adopted Strategies
6.2 Market Position Analysis
6.3 Company Profiles
6.3.1 Cargill Incorporated
6.3.2 Kroener Staerke
6.3.3 Tate & Lyle PLC
6.3.4 Maccallum Pty Ltd
6.3.5 Meelunie BV

7 MARKET OPPORTUNITIES AND FUTURE TRENDS

 

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Summary

The African wheat protein market is projected to register a CAGR of 3.1 during the forecast period (2020-2025).

Key Highlights
The African wheat protein market is one of the emerging markets due to the high production and consumption of wheat in the region. Increasing demand for wheat proteins in the food and beverage industry is driving the market.
Moreover, rising health concerns among the consumers are fueling the demand for meat-free diets and consumer awareness on low-calorie food increased the demand for wheat protein.


Key Market Trends

Increased Application in the Bakery Segment

The incorporation of wheat proteins in bakery products is developing as a marketing trend, as these proteins increase the nutritional value and attractiveness of the bakery products. Wheat proteins are used in products, such as biscuits, cookies, brownies, and bread. These proteins are usually added for functionality and enhanced structure of the dough, while other proteins contribute to the overall protein per serving in finished baked goods. Owing to the growing demand for bakery products with various proteins, the manufacturers are developing baked goods with added proteins.

South Africa Holds the Major Share

Manufacturers in South Africa are constantly embracing innovation to gain cost-leadership and fixed suppliers in the early development stage.​ Changing consumer lifestyles and rising healthcare expenditure are also playing a vital role in the growth of the wheat protein market. Moreover, the flourishing growth of the retail sector is escalating the growth of the market.​ Hence, consumers’ concerns over clean labels, ease of digestion, the need for avoiding allergy-causing substances, and sustainability among the public are driving the demand for plant proteins, including wheat proteins, in the country.​

Competitive Landscape

The African wheat protein market is consolidated and some of the key players in the market include Cargill Incorporated, Kroener Staerke, Tate & Lyle PLC, Maccallum Pty Ltd, and Meelunie BV. In order to increase their market shares, companies are focusing on new, innovative product developments, mergers, and acquisitions, expansion, and partnerships.

Additional Benefits:

The market estimate (ME) sheet in Excel format
3 months of analyst support



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Table of Contents

1 INTRODUCTION
1.1 Study Assumptions and Market Definition
1.2 Scope of the Study

2 RESEARCH METHODOLOGY

3 EXECUTIVE SUMMARY

4 MARKET DYNAMICS
4.1 Market Drivers
4.2 Market Restraints
4.3 Porter's Five Forces Analysis
4.3.1 Threat of New Entrants
4.3.2 Bargaining Power of Buyers/Consumers
4.3.3 Bargaining Power of Suppliers
4.3.4 Threat of Substitute Products
4.3.5 Intensity of Competitive Rivalry

5 MARKET SEGMENTATION
5.1 By Type
5.1.1 Wheat Protein Concentrate
5.1.2 Wheat Protein Isolate
5.1.3 Textured Wheat Protein
5.2 By Application
5.2.1 Bakery
5.2.2 Confectionery
5.2.3 Dairy
5.2.4 Nutritional Supplements
5.2.5 Animal Feed
5.2.6 Other Applications
5.3 By Region
5.3.1 Africa
5.3.1.1 South Africa
5.3.1.2 Nigeria
5.3.1.3 Kenya
5.3.1.4 Rest of Africa

6 COMPETITIVE LANDSCAPE
6.1 Most Adopted Strategies
6.2 Market Position Analysis
6.3 Company Profiles
6.3.1 Cargill Incorporated
6.3.2 Kroener Staerke
6.3.3 Tate & Lyle PLC
6.3.4 Maccallum Pty Ltd
6.3.5 Meelunie BV

7 MARKET OPPORTUNITIES AND FUTURE TRENDS

 

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