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食品用テクスチャライザー市場 - 成長、トレンド、COVID-19の影響、予測(2022年 - 2027年)


Food Texturizers Market - Growth, Trends, COVID-19 Impact, and Forecasts (2022 - 2027)

食品用テクスチャライザーの世界市場は、予測期間中(2020年〜2025年)に年率5.1%で成長すると予測されます。 主なハイライト 世界的に、ほとんどの食品・飲料メーカーは、微生物の繁殖を抑制し、保存性を... もっと見る

 

 

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Mordor Intelligence
モードーインテリジェンス
2022年1月17日 US$4,750
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サマリー

食品用テクスチャライザーの世界市場は、予測期間中(2020年〜2025年)に年率5.1%で成長すると予測されます。

主なハイライト
世界的に、ほとんどの食品・飲料メーカーは、微生物の繁殖を抑制し、保存性を高め、何よりも食品の口当たりをよくするという特性から、食品安定剤および乳化剤として食品テクスチャリング剤を利用しています。
口当たりの良さと味覚の向上が、食品・飲料業界における食品用テクスチャライザーの急成長を反映しています。食品用テクスチャライザー市場の成長は、主に世界の食品と飲料の成長に牽引されており、それは将来的にも続くでしょう。


主な市場動向

低カロリー食品への需要の高まり

ライフスタイルの急速な進化により、食品・飲料業界は多くのイノベーションを生み出しています。さらに、ここ数年、肥満や心血管疾患の患者が増加していることから、低脂肪食品に対する需要が高まっている。食品用テクスチャライジング剤は、カロリーの高い油脂を置き換えることができるため、より健康的な食品の調合を可能にします。また、食品の改良型製法では、食品テクスチャリング剤を「脂肪の模倣品」として利用している。例えば、低脂肪のアイスクリームやドレッシングを作るために、テクスチャー剤の一種である微結晶性セルロースなどのセルロース誘導体が使用されています。

北米が市場を席巻

2018年の食品用テクスチャ市場では、北米が最大の市場シェアを占めています。予測期間中、安定したCAGRで成長することが予測されています。フードソリューションのイノベーションの増加により、食品にテクスチャーを提供する成分の需要が高まっています。ヨーロッパは、加工食品の需要の増加により、2番目に大きな市場となる見込みである。アジア太平洋地域は、予測期間中に最も速いCAGRで成長すると予測されています。アジア太平洋地域では、食品加工産業の成長に伴い、テクスチャライジング剤を使用した食品・飲料製品が大きく進出してきています。テクスチャリング剤は、主に食感改良剤として機能しますが、食品加工において複数の利点をもたらし、食品の魅力や食べやすさを向上させます。また、ベーカリー、製菓、コンビニエンス・フード、乳製品産業における加工食品の需要の増加が、世界の食品テクスチャ市場を牽引していくでしょう。

競合他社の状況

革新的でカスタマイズされた食品用テクスチャライザーを提供する市場関係者が、急速にシェアを伸ばしています。この市場は、用途に応じたアプローチと構成が必要であり、これがさらなる市場成長のための重要な要因となっています。食品用テクスチャライザー市場における主要なキープレイヤーには、世界的にArcher Daniels Midland Co.、Cargill, Incorporated、Estelle Chemicals Pvt.Ltd. 、Ingredion Inc.、Tate & Lyle Plcなどが挙げられます。

その他の特典

市場推定(ME)シート(Excel形式
3ヶ月間のアナリストサポート

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目次

1 INTRODUCTION
1.1 Study Deliverables
1.2 Study Assumptions
1.3 Scope of the Study

2 RESEARCH METHODOLOGY

3 EXECUTIVE SUMMARY

4 MARKET DYNAMICS
4.1 Market Drivers
4.2 Market Restraints
4.3 Porter's Five Force Analysis
4.3.1 Threat of New Entrants
4.3.2 Bargaining Power of Buyers/Consumers
4.3.3 Bargaining Power of Suppliers
4.3.4 Threat of Substitute Products
4.3.5 Intensity of Competitive Rivalry

5 MARKET SEGMENTATION
5.1 By Type
5.1.1 Cellulose Derivatives
5.1.2 Gums, Pectins, Gelatins
5.1.3 Starch
5.1.4 Inulin
5.1.5 Dextrins
5.1.6 Others
5.2 By Application
5.2.1 Dairy Products & Ice Creams
5.2.2 Confectionery
5.2.3 Jams, Layers, Fillings
5.2.4 Bakery
5.2.5 Meat Products
5.2.6 Ready Meals
5.2.7 Sauces
5.2.8 Beverage
5.2.9 Others
5.3 Geography
5.3.1 North America
5.3.1.1 United States
5.3.1.2 Canada
5.3.1.3 Mexico
5.3.1.4 Rest of North America
5.3.2 Europe
5.3.2.1 United Kingdom
5.3.2.2 Germany
5.3.2.3 France
5.3.2.4 Russia
5.3.2.5 Italy
5.3.2.6 Spain
5.3.2.7 Rest of Europe
5.3.3 Asia Pacific
5.3.3.1 India
5.3.3.2 China
5.3.3.3 Japan
5.3.3.4 Australia
5.3.3.5 Rest of Asia-Pacific
5.3.4 South America
5.3.4.1 Brazil
5.3.4.2 Argentina
5.3.4.3 Rest of South America
5.3.5 Middle East & Africa
5.3.5.1 South Africa
5.3.5.2 Saudi Arabia
5.3.5.3 Rest of Middle East & Africa

6 COMPETITIVE LANDSCAPE
6.1 Most Active Companies
6.2 Most Adopted Strategies
6.3 Market Share Analysis
6.4 Company Profiles
6.4.1 Archer Daniels Midland Co.
6.4.2 Cargill, Incorporated.
6.4.3 DuPont
6.4.4 Estelle Chemicals Pvt. Ltd.
6.4.5 Ingredion Inc.
6.4.6 Kerry Inc.
6.4.7 Tate & Lyle Plc
6.4.8 Royal DSM N.V.
6.4.9 Palsgaard A/S
6.4.10 Fiberstar Inc.

7 MARKET OPPORTUNITIES AND FUTURE TRENDS

 

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Summary

Global food texturizers Market is projected to grow at a CAGR of 5.1% during the forecast period (2020 - 2025).

Key Highlights
Globally, most of the food and beverage companies are utilizing food texturizing agents as food stabilizers and emulsifiers, owing to their qualities of restricting microorganism growth, enhancing shelf-life and above all a distinct mouth feel of the food products.
The improving palatability and taste appeal enhancement are reflecting the rapid growth of food texturizers in the food and beverage industry. The growth of the food texturizers market is largely driven by global food and beverage growth, which will continue in the future as well.


Key Market Trends

Growing Demand for Low Calorie Food Products

Fast evolving lifeatyle have led to many innovations in food and beverage industry. Consumers look for alternative food products, and focus on the ingredient content of the product. moreover, increasing obesity and cardiovascular diseases cases, over the last few years have triggered the demand for low-fat content food. Food texturizing agents have the ability to replace calorie-dense fats and oils, thus allowing the formulation of more healthy food. Inproved formulations of food products have also utilized food texturizing agents as "fat mimetic". For instance, cellulose derivatives such as microcrystalline cellulose, a type of texturizing agent are used to prepare low fat ice creams and dressings.

North America Dominates the Market

North America holds the largest market share in the food texture market in 2018. It is poised to grow at a steady CAGR over the forecast period. Owing to the increase in innovations in food solutions, demand for ingredients providing textures to food has been increased. Europe stands to be the second largest market owing to increase in demand for processed food. Asia-Pacific is projected to gain the fastest growth of CAGR during the forecast period. In the Asia-Pacific region, food and beverage products with texturizing agents are making foray in a big way with the growing food processing industry. Texturants though primarily function as texturing agents, provide multiple benefits in food processing and improve appeal of food and palatability. Also, increasing demand for processed foods in bakery, confectionery, convenience foods, and dairy industries would drive the food texture market globally.

Competitive Landscape

The market players offering innovative and customized food texturizers are rapidly increasing their market share. This market needs an application-specific approach and composition, which are key factors for further market growth. Some of the major key players in the food texturizers market, globally includes Archer Daniels Midland Co., Cargill, Incorporated., Estelle Chemicals Pvt. Ltd., Ingredion Inc., Tate & Lyle Plc, among others.

Additional Benefits:

The market estimate (ME) sheet in Excel format
3 months of analyst support



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Table of Contents

1 INTRODUCTION
1.1 Study Deliverables
1.2 Study Assumptions
1.3 Scope of the Study

2 RESEARCH METHODOLOGY

3 EXECUTIVE SUMMARY

4 MARKET DYNAMICS
4.1 Market Drivers
4.2 Market Restraints
4.3 Porter's Five Force Analysis
4.3.1 Threat of New Entrants
4.3.2 Bargaining Power of Buyers/Consumers
4.3.3 Bargaining Power of Suppliers
4.3.4 Threat of Substitute Products
4.3.5 Intensity of Competitive Rivalry

5 MARKET SEGMENTATION
5.1 By Type
5.1.1 Cellulose Derivatives
5.1.2 Gums, Pectins, Gelatins
5.1.3 Starch
5.1.4 Inulin
5.1.5 Dextrins
5.1.6 Others
5.2 By Application
5.2.1 Dairy Products & Ice Creams
5.2.2 Confectionery
5.2.3 Jams, Layers, Fillings
5.2.4 Bakery
5.2.5 Meat Products
5.2.6 Ready Meals
5.2.7 Sauces
5.2.8 Beverage
5.2.9 Others
5.3 Geography
5.3.1 North America
5.3.1.1 United States
5.3.1.2 Canada
5.3.1.3 Mexico
5.3.1.4 Rest of North America
5.3.2 Europe
5.3.2.1 United Kingdom
5.3.2.2 Germany
5.3.2.3 France
5.3.2.4 Russia
5.3.2.5 Italy
5.3.2.6 Spain
5.3.2.7 Rest of Europe
5.3.3 Asia Pacific
5.3.3.1 India
5.3.3.2 China
5.3.3.3 Japan
5.3.3.4 Australia
5.3.3.5 Rest of Asia-Pacific
5.3.4 South America
5.3.4.1 Brazil
5.3.4.2 Argentina
5.3.4.3 Rest of South America
5.3.5 Middle East & Africa
5.3.5.1 South Africa
5.3.5.2 Saudi Arabia
5.3.5.3 Rest of Middle East & Africa

6 COMPETITIVE LANDSCAPE
6.1 Most Active Companies
6.2 Most Adopted Strategies
6.3 Market Share Analysis
6.4 Company Profiles
6.4.1 Archer Daniels Midland Co.
6.4.2 Cargill, Incorporated.
6.4.3 DuPont
6.4.4 Estelle Chemicals Pvt. Ltd.
6.4.5 Ingredion Inc.
6.4.6 Kerry Inc.
6.4.7 Tate & Lyle Plc
6.4.8 Royal DSM N.V.
6.4.9 Palsgaard A/S
6.4.10 Fiberstar Inc.

7 MARKET OPPORTUNITIES AND FUTURE TRENDS

 

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