世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

ベーカリー酵素市場 - 世界の産業分析、規模、シェア、成長、動向、2031年予測 - 製品別、技術別、グレード別、用途別、エンドユーザー別、地域別:(北米、欧州、アジア太平洋地域、中南米、中東・アフリカ)


Bakery Enzymes Market - Global Industry Analysis, Size, Share, Growth, Trends, and Forecast 2031 - By Product, Technology, Grade, Application, End-user, Region: (North America, Europe, Asia Pacific, Latin America and Middle East and Africa)

世界のベーカリー酵素市場は、消費者の嗜好の変化と健康志向の高まりに後押しされ、変貌を遂げつつある。Fairfield Market Research社のレポートによると、調理済み食品や包装食品の需要が急増する中、ベーカリー... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Fairfield Market Research
フェアフィールドマーケットリサーチ
2024年10月14日 US$4,995
シングルユーザライセンス
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
250 英語

※当ページの内容はウェブ更新時の情報です。
最新版の価格やページ数などの情報についてはお問合せください。

日本語のページは自動翻訳を利用し作成しています。
実際のレポートは英文のみでご納品いたします。


 

サマリー

世界のベーカリー酵素市場は、消費者の嗜好の変化と健康志向の高まりに後押しされ、変貌を遂げつつある。Fairfield Market Research社のレポートによると、調理済み食品や包装食品の需要が急増する中、ベーカリー酵素市場は2031年末までに5.5%以上の顕著な複合年間成長率(CAGR)で成長すると予測されている。

最近のトレンドは、消費者の食品選択に顕著な変化が見られることを示しており、特にペースの速いライフスタイルのため、便利ですぐに食べられるパッケージ製品への移行が進んでいる。健康とウェルネスに対する意識の高まりは、食品・飲料業界に革新を促し、乳化剤への依存を減らしている。この需要は、小麦粉の混合時間を短縮し、酸化を改善し、生地の硬さを向上させることによって製パン工程の品質と効率を高めるベーカリー酵素の売上増加につながっている。

各国の政府は、環境に優しくクリーンラベルの製品を推奨する厳しい規制を制定することで、ベーカリー酵素市場の成長を支援している。その結果、ベーカリー用酵素市場は今後数年間で力強い成長を遂げる構えだ。

市場の洞察

ベーカリー酵素市場は、主に焼き菓子の食感と品質の向上に対する需要の高まりにより、パラダイムシフトが起きている。ベーカリー酵素の利用が認可されたことで、生産者とエンドユーザー企業との間の溝が埋まり、市場の成長がさらに促進されると予想される。生産者は、サプライ・チェーン管理を合理化し持続可能性の目標を達成するための努力と並行して、競争力のある価格で電力の安定性を高めるための新技術を積極的に開発している。

成長の原動力:

いくつかの重要な要因がベーカリー酵素市場の拡大を促進している:

-利便性に対する消費者の需要:消費者の簡便性への要求:すぐに食べられる包装食品への志向の高まりは、製品の品質と保存性を高めるベーカリー酵素にとって好都合な環境を生み出している。

-健康とウェルネスへの意識:消費者の健康志向の高まりに伴い、クリーン・ラベルで環境に優しい食品への需要がベーカリー酵素の採用を後押ししている。

-規制支援:規制上の支援:クリーンラベル製品の使用を提唱する政府のイニシアティブは、メーカーがベーカリー酵素を製品に取り入れることを促し、市場の大幅な成長につながっている。

ビジネスチャンス:

ベーカリー酵素市場には、技術革新と成長の機会が数多く存在する:

-技術の進歩:技術的進歩:企業は、製品の品質と製造効率を高める高度なベーカリー酵素の開発に注力している。こうした技術革新により、新規顧客の獲得と市場規模の拡大が期待される。

-多様な製品の発売:市場に投入されるベーカリー製品の種類が増加しているため、酵素メーカーは特定の用途や消費者の嗜好に合わせた製品を提供する機会が生まれている。

地域分析:

-日本を除くアジア太平洋地域(APEJ):日本を除くアジア太平洋地域(APEJ):APEJはベーカリー酵素市場で最も急成長している地域と予測される。この成長を支えているのは、ベーカリー酵素を推進する政府の取り組みと、この層における幅広い製品の発売である。

-欧州:欧州:欧州はペストリー、ケーキ、ビスケット、クッキー、製菓の製造部門が確立されているため、その後に続く。この地域は高品質の焼き菓子に重点を置いており、ベーカリー用酵素の需要を牽引している。

カーボヒドラーゼ:市場成長への重要な貢献:

ベーカリー酵素市場の重要な構成要素であるカーボヒドラーゼは、その高い熱安定性とベークオフ製品への広範な応用により、APEJ地域の市場シェアの45%以上を占めている。このため、カーボヒドラーゼはベーカリー酵素市場全体の中で収益成長の重要なドライバーとして位置づけられている。

競争環境:

本レポートでは、ベーカリー酵素市場の競争環境について詳細な分析を行い、以下のような主要企業を取り上げている:

-ダニスコA/S(デュポン)

-ラレマンド

-ロイヤルDSM

-アリンダベルコ社

-BDFナチュラル成分

-アマノ酵素

-カルディックB.V.

-アドバンスド酵素

-ドイツバック(シュテルン・ヴィヨル・グルッペ)

-ノボザイムズ

-BASF

-プラトスグループ

-E.I.デュポン・ドゥ・ヌムール・アンド・カンパニー

-ケリー・グループ

-エングレイン

-ダイアディック・インターナショナル

これらのメーカーは、ベーカリー酵素市場の地元プレーヤーに支えられながら、調達プロセスや技術の改善に注力している。各社は、消費者の進化するニーズによりよく応えるため、ポートフォリオの多様化に取り組んでいる。

ベーカリー酵素市場のセグメンテーション

製品タイプ別

-プロテアーゼ

-炭水化物分解酵素

-リパーゼ

-その他

用途別

-パン

-ケーキとペストリー

-クッキーとビスケット

フォーム別

-液体

-粉末

地域別

-北米

-ラテンアメリカ

-西ヨーロッパ

-東ヨーロッパ

-日本

-MEA

-日本



ページTOPに戻る


目次

1.要旨
1.1.世界のベーカリー酵素市場のスナップショット
1.2.将来予測
1.3.主要市場動向
1.4.地域別スナップショット(金額・数量別、2024年
1.5.アナリストの推奨
2.市場概要
2.1.市場の定義とセグメント
2.2.市場ダイナミクス
2.2.1.促進要因
2.2.2.阻害要因
2.2.3.市場機会
2.3.バリューチェーン分析
2.4.ポーターのファイブフォース分析
2.5.COVID-19インパクト分析
2.5.1.供給
2.5.2.需要
2.6.ウクライナ・ロシア紛争の影響
2.7.経済概況
2.7.1.世界経済予測
2.8.PESTLE分析
3.価格分析, 2019 - 2023
3.1.製品タイプ別世界平均価格分析(単位当たり米ドル)、2019年~2023年
3.2.商業用海藻価格に影響を与える顕著な要因
3.3.世界の平均価格分析、地域別、単位当たり米ドル
4.世界のベーカリー酵素市場の展望、2019年~2031年
4.1.ベーカリー酵素の世界市場展望、製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量、2019年~2031年
4.1.1.主要ハイライト
4.1.1.1.プロテアーゼ
4.1.1.2.炭水化物分解酵素
4.1.1.3.リパーゼ
4.1.1.4.その他
4.2.ベーカリー酵素の世界市場展望、用途別、金額(10億米ドル)、2019年~2031年
4.2.1.主なハイライト
4.2.1.1.パン
4.2.1.2.ケーキとペストリー
4.2.1.3.クッキーとビスケット
4.3.ベーカリー酵素の世界市場展望、形態別、金額(10億米ドル)、2019年~2031年
4.3.1.主要ハイライト
4.3.1.1.液体
4.3.1.2.粉末
4.4.ベーカリー酵素の世界市場展望、地域別、金額(億米ドル)・数量、2019年~2031年
4.4.1.主要ハイライト
4.4.1.1.北米
4.4.1.2.欧州
4.4.1.3.アジア太平洋
4.4.1.4.ラテンアメリカ
4.4.1.5.中東・アフリカ
5.北米のベーカリー酵素市場の展望、2019年~2031年
5.1.北米のベーカリー酵素市場の展望:製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量、2019年~2031年
5.1.1.主要ハイライト
5.1.1.1.プロテアーゼ
5.1.1.2.炭水化物分解酵素
5.1.1.3.リパーゼ
5.1.1.4.その他
5.2.北米のベーカリー酵素市場の展望、用途別、金額(億米ドル)、2019年~2031年
5.2.1.主要ハイライト
5.2.1.1.パン
5.2.1.2.ケーキとペストリー
5.2.1.3.クッキーとビスケット
5.3.北米のベーカリー酵素市場の展望、形態別、金額(億米ドル)、2019年~2031年
5.3.1.主要ハイライト
5.3.1.1.粉末
5.3.1.2.液体
5.3.2.BPS分析/市場魅力度分析
5.4.北米のベーカリー酵素市場の展望(国別、金額(億米ドル)・数量、2019年~2031年
5.4.1.主要ハイライト
5.4.1.1.米国のベーカリー酵素市場:製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量、2019年~2031年
5.4.1.2.米国のベーカリー酵素市場:用途別、金額(Bnドル)、2019年~2031年
5.4.1.3.米国のベーカリー用酵素市場:形態別、金額(Bnドル)、2019年~2031年
5.4.1.4.カナダのベーカリー酵素市場:製品タイプ別、金額(US$ Bn)・数量、2019年~2031年
5.4.1.5.カナダのベーカリー酵素市場:用途別、金額(Bnドル)、2019年~2031年
5.4.1.6.カナダのベーカリー酵素市場:形態別、金額(US$ Bn), 2019 - 2031年
5.4.2.BPS分析/市場魅力度分析
6.欧州のベーカリー酵素市場の展望、2019年~2031年
6.1.欧州ベーカリー酵素市場の展望、製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量、2019年〜2031年
6.1.1.主要ハイライト
6.1.1.1.プロテアーゼ
6.1.1.2.炭水化物分解酵素
6.1.1.3.リパーゼ
6.1.1.4.その他
6.2.欧州のベーカリー酵素市場の展望、用途別、金額(億米ドル)、2019年~2031年
6.2.1.主なハイライト
6.2.1.1.パン
6.2.1.2.ケーキとペストリー
6.2.1.3.クッキーとビスケット
6.3.欧州のベーカリー酵素市場の展望、形態別、金額(10億米ドル)、2019年~2031年
6.3.1.主要ハイライト
6.3.1.1.粉末
6.3.1.2.液体
6.3.2.BPS分析/市場魅力度分析
6.4.欧州のベーカリー酵素市場の展望、国別、金額(億米ドル)・数量、2019年~2031年
6.4.1.主要ハイライト
6.4.1.1.ドイツのベーカリー酵素市場:製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量、2019年~2031年
6.4.1.2.ドイツのベーカリー酵素市場:用途別、金額(Bnドル)、2019年~2031年
6.4.1.3.ドイツのベーカリー用酵素市場:形態別、金額(US$ Bn)、2019年~2031年
6.4.1.4.イギリスのベーカリー酵素市場:製品タイプ別、金額(US$ Bn)・数量、2019年~2031年
6.4.1.5.イギリスのベーカリー酵素市場:用途別、金額(Bnドル)、2019年~2031年
6.4.1.6.イギリスのベーカリー酵素市場:形態別、金額(Bnドル)、2019年~2031年
6.4.1.7.フランスのベーカリー酵素市場:製品タイプ別、金額(US$ Bn)・数量、2019年~2031年
6.4.1.8.フランスのベーカリー用酵素市場:用途別、金額(Bnドル)、2019年~2031年
6.4.1.9.フランスのベーカリー用酵素市場:形態別、金額(Bnドル)、2019年~2031年
6.4.1.10.イタリアのベーカリー酵素市場:製品タイプ別、金額(US$ Bn)・数量、2019年~2031年
6.4.1.11.イタリアのベーカリー用酵素市場:用途別、金額(Bnドル)、2019年~2031年
6.4.1.12.イタリアのベーカリー用酵素市場:形態別、金額(Bnドル)、2019年~2031年
6.4.1.13.トルコのベーカリー酵素市場:製品タイプ別、金額(US$ Bn)・数量、2019年~2031年
6.4.1.14.トルコのベーカリー用酵素市場:用途別、金額(US$ Bn)、2019年~2031年
6.4.1.15.トルコのベーカリー用酵素市場:形態別、金額(US$ Bn)、2019年~2031年
6.4.1.16.ロシアのベーカリー酵素市場:製品タイプ別、金額(US$ Bn)・数量、2019年~2031年
6.4.1.17.ロシアのベーカリー酵素市場:用途別、金額(Bnドル)、2019年~2031年
6.4.1.18.ロシアのベーカリー用酵素市場:形態別、金額(Bnドル)、2019年~2031年
6.4.1.19.その他のヨーロッパのベーカリー酵素市場:製品タイプ別、金額(US$ Bn)・数量、2019年~2031年
6.4.1.20.その他のヨーロッパのベーカリー酵素市場:用途別、金額(Bnドル)、2019年~2031年
6.4.1.21.欧州のその他の地域のベーカリー用酵素市場:形態別、金額(Bnドル)、2019年~2031年
6.4.2.BPS分析/市場魅力度分析
7.アジア太平洋地域のベーカリー酵素市場の展望、2019年~2031年
7.1.アジア太平洋地域のベーカリー酵素市場の展望:製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量、2019年~2031年
7.1.1.主要ハイライト
7.1.1.1.プロテアーゼ
7.1.1.2.炭水化物分解酵素
7.1.1.3.リパーゼ
7.1.1.4.その他
7.2.アジア太平洋地域のベーカリー酵素市場の展望、用途別、金額(億米ドル)、2019年~2031年
7.2.1.主要ハイライト
7.2.1.1.パン
7.2.1.2.ケーキとペストリー
7.2.1.3.クッキーとビスケット
7.3.アジア太平洋地域のベーカリー酵素市場の展望、形態別、金額(10億米ドル)、2019年~2031年
7.3.1.主要ハイライト
7.3.1.1.粉末
7.3.1.2.液体
7.3.2.BPS分析/市場魅力度分析
7.4.アジア太平洋地域のベーカリー酵素市場の展望、国別、金額(億米ドル)・数量、2019年~2031年
7.4.1.主要ハイライト
7.4.1.1.中国のベーカリー酵素市場:製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量、2019年~2031年
7.4.1.2.中国のベーカリー酵素市場:用途別、金額(億米ドル)、2019年〜2031年
7.4.1.3.中国のベーカリー酵素市場:形態別、金額(US$ Bn)、2019年〜2031年
7.4.1.4.日本のベーカリー酵素市場:製品タイプ別、金額(US$ Bn)・数量、2019年~2031年
7.4.1.5.日本のベーカリー酵素市場:用途別、金額(US$ Bn)、2019年~2031年
7.4.1.6.日本のベーカリー用酵素市場:形態別、金額(US$ Bn)、2019年~2031年
7.4.1.7.韓国のベーカリー酵素市場:製品タイプ別、金額(US$ Bn)・数量、2019年~2031年
7.4.1.8.韓国のベーカリー酵素市場:用途別、金額(US$ Bn)、2019年~2031年
7.4.1.9.韓国のベーカリー酵素市場:形態別、金額(Bnドル)、2019年~2031年
7.4.1.10.インドのベーカリー酵素市場:製品タイプ別、金額(US$ Bn)・数量、2019年~2031年
7.4.1.11.インドのベーカリー酵素市場:用途別、金額(US$ Bn), 2019 - 2031年
7.4.1.12.インドのベーカリー用酵素市場:形態別、金額(US$ Bn)、2019年~2031年
7.4.1.13.東南アジアのベーカリー酵素市場:製品タイプ別、金額(US$ Bn)・数量、2019年~2031年
7.4.1.14.東南アジアのベーカリー酵素市場:用途別、金額(US$ Bn)、2019年~2031年
7.4.1.15.東南アジアのベーカリー酵素市場:形態別、金額(US$ Bn)、2019年~2031年
7.4.1.16.その他のアジア太平洋地域のベーカリー酵素市場:製品タイプ別、金額(US$ Bn)・数量、2019年~2031年
7.4.1.17.アジア太平洋地域の残りのベーカリー用酵素市場:用途別、金額(US$ Bn)、2019年~2031年
7.4.1.18.アジア太平洋地域の残りのベーカリー用酵素市場:形態別、金額(US$ Bn)、2019年~2031年
7.4.2.BPS分析/市場魅力度分析
8.ラテンアメリカのベーカリー酵素市場の展望、2019年~2031年
8.1.ラテンアメリカのベーカリー酵素市場の展望:製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量、2019年~2031年
8.1.1.主要ハイライト
8.1.1.1.プロテアーゼ
8.1.1.2.炭水化物分解酵素
8.1.1.3.リパーゼ
8.1.1.4.その他
8.2.ラテンアメリカのベーカリー酵素市場の展望、用途別、金額(億米ドル)、2019年~2031年
8.2.1.主要ハイライト
8.2.1.1.パン
8.2.1.2.ケーキとペストリー
8.2.1.3.クッキーとビスケット
8.3.ラテンアメリカのベーカリー酵素市場の展望、形態別、金額(10億米ドル)、2019年~2031年
8.3.1.主要ハイライト
8.3.1.1.粉末
8.3.1.2.液体
8.3.2.BPS分析/市場魅力度分析
8.4.ラテンアメリカのベーカリー酵素市場の展望:国別、金額(億米ドル)・数量、2019年~2031年
8.4.1.主要ハイライト
8.4.1.1.ブラジルのベーカリー酵素市場:製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量、2019年~2031年
8.4.1.2.ブラジルのベーカリー酵素市場:用途別、金額(Bnドル)、2019年~2031年
8.4.1.3.ブラジルのベーカリー用酵素市場:形態別、金額(US$ Bn)、2019年~2031年
8.4.1.4.メキシコのベーカリー酵素市場:製品タイプ別、金額(US$ Bn)・数量、2019年~2031年
8.4.1.5.メキシコのベーカリー酵素市場:用途別、金額(Bnドル)、2019年~2031年
8.4.1.6.メキシコのベーカリー酵素市場:形態別、金額(Bnドル)、2019年~2031年
8.4.1.7.アルゼンチンのベーカリー酵素市場:製品タイプ別、金額(US$ Bn)・数量、2019年~2031年
8.4.1.8.アルゼンチンのベーカリー酵素市場:用途別、金額(Bnドル)、2019年~2031年
8.4.1.9.アルゼンチンのベーカリー酵素市場:形態別、金額(US$ Bn), 2019 - 2031年
8.4.1.10.ラテンアメリカのその他の地域のベーカリー酵素市場:製品タイプ別、金額(US$ Bn)・数量、2019年~2031年
8.4.1.11.ラテンアメリカのその他の地域のベーカリー用酵素市場:用途別、金額(US$ Bn)、2019年~2031年
8.4.1.12.ラテンアメリカのその他の地域のベーカリー用酵素市場:形態別、金額(US$ Bn)、2019年~2031年
8.4.2.BPS分析/市場魅力度分析
9.中東・アフリカのベーカリー酵素市場の展望(2019年~2031年
9.1.中東・アフリカのベーカリー酵素市場の展望:製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量、2019年~2031年
9.1.1.主要ハイライト
9.1.1.1.プロテアーゼ
9.1.1.2.炭水化物分解酵素
9.1.1.3.リパーゼ
9.1.1.4.その他
9.2.中東・アフリカのベーカリー酵素市場の展望、用途別、金額(億米ドル)、2019年~2031年
9.2.1.主要ハイライト
9.2.1.1.パン
9.2.1.2.ケーキとペストリー
9.2.1.3.クッキーとビスケット
9.3.中東・アフリカのベーカリー酵素市場の展望、形態別、金額(10億米ドル)、2019年~2031年
9.3.1.主要ハイライト
9.3.1.1.粉末
9.3.1.2.液体
9.3.2.BPS分析/市場魅力度分析
9.4.中東・アフリカのベーカリー酵素市場の展望:国別、金額(億米ドル)・数量、2019年~2031年
9.4.1.主要ハイライト
9.4.1.1.GCCのベーカリー酵素市場:製品タイプ別、金額(US$ Bn)・数量、2019年~2031年
9.4.1.2.GCCのベーカリー用酵素市場:用途別、金額(Bnドル)、2019年~2031年
9.4.1.3.GCCのベーカリー用酵素市場:形態別、金額(Bnドル)、2019年~2031年
9.4.1.4.南アフリカのベーカリー酵素市場:製品タイプ別、金額(US$ Bn)・数量、2019年~2031年
9.4.1.5.南アフリカのベーカリー用酵素市場:用途別、金額(US$ Bn), 2019 - 2031年
9.4.1.6.南アフリカのベーカリー用酵素市場:形態別、金額(Bnドル)、2019年~2031年
9.4.1.7.エジプトのベーカリー酵素市場:製品タイプ別、金額(US$ Bn)・数量、2019年~2031年
9.4.1.8.エジプトのベーカリー酵素市場:用途別、金額(US$ Bn)、2019年~2031年
9.4.1.9.エジプトのベーカリー用酵素市場:形態別、金額(US$ Bn)、2019年~2031年
9.4.1.10.ナイジェリアのベーカリー酵素市場:製品タイプ別、金額(US$ Bn)・数量、2019年~2031年
9.4.1.11.ナイジェリアのベーカリー酵素市場:用途別、金額(US$ Bn), 2019 - 2031年
9.4.1.12.ナイジェリアのベーカリー酵素市場:形態別、金額(US$ Bn), 2019 - 2031年
9.4.1.13.その他の中東・アフリカのベーカリー酵素市場:製品タイプ別、金額(US$ Bn)・数量、2019年~2031年
9.4.1.14.中東・アフリカの残りのベーカリー用酵素市場:用途別、金額(US$ Bn)、2019年~2031年
9.4.1.15.中東・アフリカのその他の地域のベーカリー用酵素市場:形態別、金額(Bnドル)、2019年~2031年
9.4.2.BPS分析/市場魅力度分析
10.競争環境
10.1.各社の市場シェア分析、2024年
10.2.競合ダッシュボード
10.3.企業プロフィール
10.3.1.深圳維炳生物工程有限公司
10.3.1.1.会社概要
10.3.1.2.製品ポートフォリオ
10.3.1.3.財務概要
10.3.1.4.事業戦略と展開
10.3.2.VEMO 99 Ltd.
10.3.2.1.会社概要
10.3.2.2.製品ポートフォリオ
10.3.2.3.財務概要
10.3.2.4.事業戦略と展開
10.3.3.ミルパン
10.3.3.1.会社概要
10.3.3.2.製品ポートフォリオ
10.3.3.3.財務概要
10.3.3.4.事業戦略と展開
10.3.4.江蘇玻璃生物製品有限公司
10.3.4.1.会社概要
10.3.4.2.製品ポートフォリオ
10.3.4.3.財務概要
10.3.4.4.事業戦略と展開
10.3.5.ドイツバックGmbH & Co.KG
10.3.5.1.会社概要
10.3.5.2.製品ポートフォリオ
10.3.5.3.財務概要
10.3.5.4.事業戦略と展開
10.3.6.天野エンザイムズ
10.3.6.1.会社概要
10.3.6.2.製品ポートフォリオ
10.3.6.3.財務概要
10.3.6.4.事業戦略と展開
10.3.7.AB酵素
10.3.7.1.会社概要
10.3.7.2.製品ポートフォリオ
10.3.7.3.財務概要
10.3.7.4.事業戦略と展開
10.3.8.アリンダ・ベルコ社
10.3.8.1.会社概要
10.3.8.2.製品ポートフォリオ
10.3.8.3.財務概要
10.3.8.4.事業戦略と展開
10.3.9.デュポン・アンド・カンパニー
10.3.9.1.会社概要
10.3.9.2.製品ポートフォリオ
10.3.9.3.財務概要
10.3.9.4.事業戦略と展開
10.3.10.エングレイン
10.3.10.1.会社概要
10.3.10.2.製品ポートフォリオ
10.3.10.3.財務概要
10.3.10.4.事業戦略と展開
10.3.11.ダイアディック・インターナショナル
10.3.11.1.会社概要
10.3.11.2.製品ポートフォリオ
10.3.11.3.財務概要
10.3.11.4.事業戦略と展開
10.3.12.ダニスコ
10.3.12.1.会社概要
10.3.12.2.製品ポートフォリオ
10.3.12.3.財務概要
10.3.12.4.事業戦略と展開
11.付録
11.1.調査方法
11.2.報告書の前提条件
11.3.頭字語および略語

 

ページTOPに戻る


 

Summary

The global bakery enzymes market is experiencing a transformative shift, driven by changing consumer preferences and increased health consciousness. With a surge in demand for ready-to-eat and packaged food products, the bakery enzymes market is projected to grow at a striking compound annual growth rate (CAGR) of over 5.5% by the end of 2031, according to a report by Fairfield Market Research.

Recent trends indicate a notable shift in consumer food choices, particularly towards convenient, ready-to-eat, and packaged products due to the fast-paced lifestyle. Heightened awareness of health and wellness is pushing the food and beverage industry to innovate and reduce the reliance on emulsifiers. This demand has led to an increase in the sales of bakery enzymes, which enhance the quality and efficiency of baking processes by reducing flour mixing time, improving oxidation, and enhancing dough firmness.

Governments across various countries are supporting the growth of the bakery enzymes market by enacting stringent regulations that advocate for eco-friendly and clean-label products. As a result, the bakery enzymes market is poised for robust growth in the coming years.

Market Insights:

The bakery enzymes market is witnessing a paradigm shift, primarily due to the rising demand for improved texture and quality of baked goods. The approval for the utilization of bakery enzymes is anticipated to bridge the gap between producers and end-user companies, further fueling market growth. Producers are actively developing novel technologies to enhance power stability at competitive prices, alongside efforts to streamline supply chain management and meet sustainability goals.

Drivers of Growth:

Several key factors are driving the expansion of the bakery enzymes market:

•Consumer Demand for Convenience: The increasing inclination towards ready-to-eat and packaged foods is creating a favorable environment for bakery enzymes, which enhance product quality and shelf-life.

•Health and Wellness Awareness: With consumers becoming more health-conscious, the demand for clean-label and eco-friendly food products is driving the adoption of bakery enzymes.

•Regulatory Support: Government initiatives advocating the use of clean-label products are encouraging manufacturers to incorporate bakery enzymes in their offerings, leading to significant market growth.

Business Opportunities:

The bakery enzymes market presents numerous opportunities for innovation and growth:

•Technological Advancements: Companies are focusing on developing advanced bakery enzymes that enhance product quality and manufacturing efficiency. These innovations are expected to attract new customers and expand market reach.

•Diverse Product Launches: The increasing variety of bakery products being introduced into the market creates opportunities for enzyme manufacturers to tailor their offerings to specific applications and consumer preferences.

Regional Analysis:

•Asia Pacific Excluding Japan (APEJ): APEJ is projected to be the fastest-growing region in the bakery enzymes market. The growth is supported by government initiatives promoting bakery enzymes and a broad spectrum of product launches within this demographic.

•Europe: Europe follows closely, attributed to its well-established manufacturing sectors for pastries, cakes, biscuits, cookies, and confectionery. The region's focus on high-quality baked goods drives demand for bakery enzymes.

Carbohydrase: A Key Contributor to Market Growth:

Carbohydrase, a significant component of the bakery enzymes market, accounts for more than 45% of the market share in the APEJ region due to its high thermal stability and widespread application in bake-off products. This positions carbohydrase as a critical driver of revenue growth within the overall bakery enzymes market.

Competitive Landscape:

The report offers a detailed analysis of the competitive landscape in the bakery enzymes market, featuring key players such as:

•Danisco A/S (DuPont)

•Lallemand

•Royal DSM

•AlindaVelco S.A.

•BDF Natural Ingredients

•Amano Enzymes

•Caldic B.V.

•Advanced Enzymes

•DeutscheBack (Stern-Wywiol Gruppe)

•Novozymes

•BASF

•Puratos Group

•E.I. Dupont De Nemours and Company

•Kerry Group

•Engrain

•Dyadic International

These manufacturers are focusing on improving their sourcing processes and technologies, supported by local players in the bakery enzymes market. The companies are working towards diversifying their portfolios to better meet the evolving needs of consumers.

Bakery Enzymes Market Segmentation

By Product Type

•Protease

•Carbohydrase

•Lipase

•Others

By Application

•Breads

•Cakes and Pastries

•Cookies and Biscuits

By Form

•Liquid

•Powder

By Region

•North America

•Latin America

•Western Europe

•Eastern Europe

•APEJ

•MEA

•Japan



ページTOPに戻る


Table of Contents

1. Executive Summary
1.1. Global Bakery Enzymes Market Snapshot
1.2. Future Projections
1.3. Key Market Trends
1.4. Regional Snapshot, by Value and Volume, 2024
1.5. Analyst Recommendations
2. Market Overview
2.1. Market Definitions and Segmentations
2.2. Market Dynamics
2.2.1. Drivers
2.2.2. Restraints
2.2.3. Market Opportunities
2.3. Value Chain Analysis
2.4. Porter’s Five Forces Analysis
2.5. COVID-19 Impact Analysis
2.5.1. Supply
2.5.2. Demand
2.6. Impact of Ukraine-Russia Conflict
2.7. Economic Overview
2.7.1. World Economic Projections
2.8. PESTLE Analysis
3. Price Analysis, 2019 - 2023
3.1. Global Average Price Analysis, by Product Type, US$ Per Unit, 2019 - 2023
3.2. Prominent Factor Affecting Commercial Seaweeds Prices
3.3. Global Average Price Analysis, by Region, US$ Per Unit
4. Global Bakery Enzymes Market Outlook, 2019 - 2031
4.1. Global Bakery Enzymes Market Outlook, by Product Type, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
4.1.1. Key Highlights
4.1.1.1. Protease
4.1.1.2. Carbohydrase
4.1.1.3. Lipase
4.1.1.4. Others
4.2. Global Bakery Enzymes Market Outlook, by Application, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
4.2.1. Key Highlights
4.2.1.1. Breads
4.2.1.2. Cakes and Pastries
4.2.1.3. Cookies and Biscuits
4.3. Global Bakery Enzymes Market Outlook, by Form, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
4.3.1. Key Highlights
4.3.1.1. Liquid
4.3.1.2. Powder
4.4. Global Bakery Enzymes Market Outlook, by Region, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
4.4.1. Key Highlights
4.4.1.1. North America
4.4.1.2. Europe
4.4.1.3. Asia Pacific
4.4.1.4. Latin America
4.4.1.5. Middle East & Africa
5. North America Bakery Enzymes Market Outlook, 2019 - 2031
5.1. North America Bakery Enzymes Market Outlook, by Product Type, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
5.1.1. Key Highlights
5.1.1.1. Protease
5.1.1.2. Carbohydrase
5.1.1.3. Lipase
5.1.1.4. Others
5.2. North America Bakery Enzymes Market Outlook, by Application, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
5.2.1. Key Highlights
5.2.1.1. Breads
5.2.1.2. Cakes and Pastries
5.2.1.3. Cookies and Biscuits
5.3. North America Bakery Enzymes Market Outlook, by Form, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
5.3.1. Key Highlights
5.3.1.1. Powder
5.3.1.2. Liquid
5.3.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
5.4. North America Bakery Enzymes Market Outlook, by Country, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
5.4.1. Key Highlights
5.4.1.1. U.S. Bakery Enzymes Market by Product Type, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
5.4.1.2. U.S. Bakery Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
5.4.1.3. U.S. Bakery Enzymes Market by Form, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
5.4.1.4. Canada Bakery Enzymes Market by Product Type, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
5.4.1.5. Canada Bakery Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
5.4.1.6. Canada Bakery Enzymes Market by Form, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
5.4.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
6. Europe Bakery Enzymes Market Outlook, 2019 - 2031
6.1. Europe Bakery Enzymes Market Outlook, by Product Type, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
6.1.1. Key Highlights
6.1.1.1. Protease
6.1.1.2. Carbohydrase
6.1.1.3. Lipase
6.1.1.4. Others
6.2. Europe Bakery Enzymes Market Outlook, by Application, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
6.2.1. Key Highlights
6.2.1.1. Breads
6.2.1.2. Cakes and Pastries
6.2.1.3. Cookies and Biscuits
6.3. Europe Bakery Enzymes Market Outlook, by Form, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
6.3.1. Key Highlights
6.3.1.1. Powder
6.3.1.2. Liquid
6.3.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
6.4. Europe Bakery Enzymes Market Outlook, by Country, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
6.4.1. Key Highlights
6.4.1.1. Germany Bakery Enzymes Market by Product Type, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
6.4.1.2. Germany Bakery Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
6.4.1.3. Germany Bakery Enzymes Market by Form, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
6.4.1.4. U.K. Bakery Enzymes Market by Product Type, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
6.4.1.5. U.K. Bakery Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
6.4.1.6. U.K. Bakery Enzymes Market by Form, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
6.4.1.7. France Bakery Enzymes Market by Product Type, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
6.4.1.8. France Bakery Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
6.4.1.9. France Bakery Enzymes Market by Form, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
6.4.1.10. Italy Bakery Enzymes Market by Product Type, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
6.4.1.11. Italy Bakery Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
6.4.1.12. Italy Bakery Enzymes Market by Form, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
6.4.1.13. Turkey Bakery Enzymes Market by Product Type, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
6.4.1.14. Turkey Bakery Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
6.4.1.15. Turkey Bakery Enzymes Market by Form, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
6.4.1.16. Russia Bakery Enzymes Market by Product Type, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
6.4.1.17. Russia Bakery Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
6.4.1.18. Russia Bakery Enzymes Market by Form, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
6.4.1.19. Rest of Europe Bakery Enzymes Market by Product Type, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
6.4.1.20. Rest of Europe Bakery Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
6.4.1.21. Rest of Europe Bakery Enzymes Market by Form, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
6.4.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
7. Asia Pacific Bakery Enzymes Market Outlook, 2019 - 2031
7.1. Asia Pacific Bakery Enzymes Market Outlook, by Product Type, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
7.1.1. Key Highlights
7.1.1.1. Protease
7.1.1.2. Carbohydrase
7.1.1.3. Lipase
7.1.1.4. Others
7.2. Asia Pacific Bakery Enzymes Market Outlook, by Application, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
7.2.1. Key Highlights
7.2.1.1. Breads
7.2.1.2. Cakes and Pastries
7.2.1.3. Cookies and Biscuits
7.3. Asia Pacific Bakery Enzymes Market Outlook, by Form, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
7.3.1. Key Highlights
7.3.1.1. Powder
7.3.1.2. Liquid
7.3.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
7.4. Asia Pacific Bakery Enzymes Market Outlook, by Country, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
7.4.1. Key Highlights
7.4.1.1. China Bakery Enzymes Market by Product Type, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
7.4.1.2. China Bakery Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
7.4.1.3. China Bakery Enzymes Market by Form, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
7.4.1.4. Japan Bakery Enzymes Market by Product Type, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
7.4.1.5. Japan Bakery Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
7.4.1.6. Japan Bakery Enzymes Market by Form, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
7.4.1.7. South Korea Bakery Enzymes Market by Product Type, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
7.4.1.8. South Korea Bakery Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
7.4.1.9. South Korea Bakery Enzymes Market by Form, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
7.4.1.10. India Bakery Enzymes Market by Product Type, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
7.4.1.11. India Bakery Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
7.4.1.12. India Bakery Enzymes Market by Form, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
7.4.1.13. Southeast Asia Bakery Enzymes Market by Product Type, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
7.4.1.14. Southeast Asia Bakery Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
7.4.1.15. Southeast Asia Bakery Enzymes Market by Form, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
7.4.1.16. Rest of Asia Pacific Bakery Enzymes Market by Product Type, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
7.4.1.17. Rest of Asia Pacific Bakery Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
7.4.1.18. Rest of Asia Pacific Bakery Enzymes Market by Form, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
7.4.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
8. Latin America Bakery Enzymes Market Outlook, 2019 - 2031
8.1. Latin America Bakery Enzymes Market Outlook, by Product Type, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
8.1.1. Key Highlights
8.1.1.1. Protease
8.1.1.2. Carbohydrase
8.1.1.3. Lipase
8.1.1.4. Others
8.2. Latin America Bakery Enzymes Market Outlook, by Application, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
8.2.1. Key Highlights
8.2.1.1. Breads
8.2.1.2. Cakes and Pastries
8.2.1.3. Cookies and Biscuits
8.3. Latin America Bakery Enzymes Market Outlook, by Form, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
8.3.1. Key Highlights
8.3.1.1. Powder
8.3.1.2. Liquid
8.3.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
8.4. Latin America Bakery Enzymes Market Outlook, by Country, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
8.4.1. Key Highlights
8.4.1.1. Brazil Bakery Enzymes Market by Product Type, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
8.4.1.2. Brazil Bakery Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
8.4.1.3. Brazil Bakery Enzymes Market by Form, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
8.4.1.4. Mexico Bakery Enzymes Market by Product Type, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
8.4.1.5. Mexico Bakery Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
8.4.1.6. Mexico Bakery Enzymes Market by Form, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
8.4.1.7. Argentina Bakery Enzymes Market by Product Type, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
8.4.1.8. Argentina Bakery Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
8.4.1.9. Argentina Bakery Enzymes Market by Form, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
8.4.1.10. Rest of Latin America Bakery Enzymes Market by Product Type, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
8.4.1.11. Rest of Latin America Bakery Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
8.4.1.12. Rest of Latin America Bakery Enzymes Market by Form, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
8.4.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
9. Middle East & Africa Bakery Enzymes Market Outlook, 2019 - 2031
9.1. Middle East & Africa Bakery Enzymes Market Outlook, by Product Type, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
9.1.1. Key Highlights
9.1.1.1. Protease
9.1.1.2. Carbohydrase
9.1.1.3. Lipase
9.1.1.4. Others
9.2. Middle East & Africa Bakery Enzymes Market Outlook, by Application, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
9.2.1. Key Highlights
9.2.1.1. Breads
9.2.1.2. Cakes and Pastries
9.2.1.3. Cookies and Biscuits
9.3. Middle East & Africa Bakery Enzymes Market Outlook, by Form, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
9.3.1. Key Highlights
9.3.1.1. Powder
9.3.1.2. Liquid
9.3.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
9.4. Middle East & Africa Bakery Enzymes Market Outlook, by Country, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
9.4.1. Key Highlights
9.4.1.1. GCC Bakery Enzymes Market by Product Type, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
9.4.1.2. GCC Bakery Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
9.4.1.3. GCC Bakery Enzymes Market by Form, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
9.4.1.4. South Africa Bakery Enzymes Market by Product Type, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
9.4.1.5. South Africa Bakery Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
9.4.1.6. South Africa Bakery Enzymes Market by Form, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
9.4.1.7. Egypt Bakery Enzymes Market by Product Type, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
9.4.1.8. Egypt Bakery Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
9.4.1.9. Egypt Bakery Enzymes Market by Form, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
9.4.1.10. Nigeria Bakery Enzymes Market by Product Type, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
9.4.1.11. Nigeria Bakery Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
9.4.1.12. Nigeria Bakery Enzymes Market by Form, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
9.4.1.13. Rest of Middle East & Africa Bakery Enzymes Market by Product Type, Value (US$ Bn) and Volume, 2019 - 2031
9.4.1.14. Rest of Middle East & Africa Bakery Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
9.4.1.15. Rest of Middle East & Africa Bakery Enzymes Market by Form, Value (US$ Bn), 2019 - 2031
9.4.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
10. Competitive Landscape
10.1. Company Market Share Analysis, 2024
10.2. Competitive Dashboard
10.3. Company Profiles
10.3.1. Shenzhen Leveking Bio-Engineering Co., Ltd.
10.3.1.1. Company Overview
10.3.1.2. Product Portfolio
10.3.1.3. Financial Overview
10.3.1.4. Business Strategies and Development
10.3.2. VEMO 99 Ltd.
10.3.2.1. Company Overview
10.3.2.2. Product Portfolio
10.3.2.3. Financial Overview
10.3.2.4. Business Strategies and Development
10.3.3. Mirpain
10.3.3.1. Company Overview
10.3.3.2. Product Portfolio
10.3.3.3. Financial Overview
10.3.3.4. Business Strategies and Development
10.3.4. Jiangsu Boli Bioproducts Co., Ltd.
10.3.4.1. Company Overview
10.3.4.2. Product Portfolio
10.3.4.3. Financial Overview
10.3.4.4. Business Strategies and Development
10.3.5. DeutscheBack GmbH & Co. KG
10.3.5.1. Company Overview
10.3.5.2. Product Portfolio
10.3.5.3. Financial Overview
10.3.5.4. Business Strategies and Development
10.3.6. Amano Enzymes Inc.
10.3.6.1. Company Overview
10.3.6.2. Product Portfolio
10.3.6.3. Financial Overview
10.3.6.4. Business Strategies and Development
10.3.7. AB Enzymes
10.3.7.1. Company Overview
10.3.7.2. Product Portfolio
10.3.7.3. Financial Overview
10.3.7.4. Business Strategies and Development
10.3.8. Alinda Velco S.A
10.3.8.1. Company Overview
10.3.8.2. Product Portfolio
10.3.8.3. Financial Overview
10.3.8.4. Business Strategies and Development
10.3.9. E.I. Dupont De Nemours and Company
10.3.9.1. Company Overview
10.3.9.2. Product Portfolio
10.3.9.3. Financial Overview
10.3.9.4. Business Strategies and Development
10.3.10. Engrain
10.3.10.1. Company Overview
10.3.10.2. Product Portfolio
10.3.10.3. Financial Overview
10.3.10.4. Business Strategies and Development
10.3.11. Dyadic International
10.3.11.1. Company Overview
10.3.11.2. Product Portfolio
10.3.11.3. Financial Overview
10.3.11.4. Business Strategies and Development
10.3.12. Danisco
10.3.12.1. Company Overview
10.3.12.2. Product Portfolio
10.3.12.3. Financial Overview
10.3.12.4. Business Strategies and Development
11. Appendix
11.1. Research Methodology
11.2. Report Assumptions
11.3. Acronyms and Abbreviations

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

Fairfield Market Research社の食料・飲料分野での最新刊レポート

本レポートと同じKEY WORD()の最新刊レポート

  • 本レポートと同じKEY WORDの最新刊レポートはありません。

よくあるご質問


Fairfield Market Research社はどのような調査会社ですか?


Fairfield Market Researchでは、最新かつ最も関連性の高い市場データと洞察に満ちた詳細なレポートを発行しています。広範囲にわたり、業界動向や市場ベースのデータを含んでおり、顧客が... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/12/23 10:26

157.72 円

164.94 円

201.11 円

ページTOPに戻る