イタリアの乳製品市場概観、2029年Italy Dairy Products Market Overview, 2029 イタリアは世界の乳製品市場の主要プレーヤーであり、伝統、量、品質を融合させた乳製品を生産している。最先端の牛乳加工法により、牛乳は一般的な飲料(フレッシュ、UHT、LSL)となり、特定の食生活を送る人に... もっと見る
日本語のページは自動翻訳を利用し作成しています。
サマリーイタリアは世界の乳製品市場の主要プレーヤーであり、伝統、量、品質を融合させた乳製品を生産している。最先端の牛乳加工法により、牛乳は一般的な飲料(フレッシュ、UHT、LSL)となり、特定の食生活を送る人に適し、不耐症の消費者も利用できるようになった。発酵乳とヨーグルトは、様々なサイズ、風味、属性があり、様々な消費シーンに最適な食品となっている。プロバイオティクス発酵乳は、伝統的な製品に加え、健康的な製品を求める現代人の欲求に応えるものである。牛乳の大部分は、北イタリアのピエモンテ、エミリア・ロマーニャ、ロンバルディア、ヴェネトで生産されている。イタリアの酪農業が生産する伝統的なチーズは、その有機的特性、栄養価、加工方法の点で多様である。生産量では、パルミジャーノ・レッジャーノとグラナ・パダーノが、モッツァレッラに次いでそれぞれ第2位、第3位と、世界で最も人気のあるPDO(原産地呼称保護)チーズである。イタリアの伝統的なチーズには、ゴルゴンゾーラ、ペコリーノ、アジアーゴ、タレッジョがあり、これらは常に変化し、その品質を誇示している。イタリアでは、ほとんどの場合、あるいはすべての場合、人々は乳製品の栄養表示を吟味している。乳製品の栄養表示に関して、顧客が積極的に探す主な分野は2つある。糖分とタンパク質の含有量である。これは、顧客が意図的に糖分の多い食事を減らし、タンパク質を多く含む食品を多く摂ることで健康増進を図ろうとした結果であろう。乳製品のパッケージの表示も、かなり重要だと思われる。何が本当に新鮮な食品であるかについての消費者の意見は、さまざまな要因に影響される。イタリアの乳製品には原材料が少ないという事実が、その主な特徴のひとつである。添加物が少ないため、製品はより自然に見える。環境や健康への配慮など、さまざまな理由から、顧客はより自然な製品を求めている。乳製品の重要な特徴のひとつは、自然な状態であることだ。購入する乳製品を選ぶ際、10人中5人の消費者がこの点を重要視している。これはイタリアでも明らかで、消費者の大半が地元で採れた原料を使った地元産のブランドを好んでいる。Bonafide Research発行の調査レポート「イタリアの乳製品市場概要、2029年」によると、イタリアの乳製品市場は2024年から2029年にかけて年平均成長率5%以上で成長すると予測されている。イタリアには料理革新の長い歴史があり、伝統的なイタリア料理には乳製品が多用されている。チーズはイタリア料理に広く使用され、特にパルミジャーノ・レッジャーノやモッツァレラのような種類は文化的な意味を持っている。イタリアは多種多様なチーズの産地として知られ、それぞれのチーズは特定の地域や製造工程に関係している。高品質で個性的なチーズは高く評価され、酪農部門を後押ししている。多くの乳製品について、イタリアには確固たるPDOと地理的呼称制度がある。この戦略は、製品の信頼性と品質を保証しながら、地域の特産品と伝統的な製造方法を促進する。イタリアでは、多くの人々がチーズやヨーグルトなどの乳製品を含む地中海式食生活を実践している。イタリアの消費者は、乳製品の健康上の利点、特にタンパク質とカルシウムの供給源としての地位を認識している。乳製品に対する長期的な需要は、その健康上の利点に後押しされている。フレキシブルで健康的なスナックとしてのヨーグルトの魅力が高まっているため、イタリアのヨーグルト事業は拡大している。ギリシャヨーグルト、フレーバーヨーグルト、ヨーグルトカクテルが今人気だ。 製品はミルク、チーズ、ヨーグルト、デザート、バター、クリーム、その他に分けられる。牛乳が主要セグメントである一方、チーズも重要な位置を占めている。実際、イタリアの乳製品市場ではチーズ部門の重要性が高まっている。450種類以上のチーズがあり、イタリアの各地方には独自の特産品がある。この伝統は消費者の関心を刺激し、ラツィオ州のシャープなペコリーノ・ロマーノやロンバルディア州のクリーミーなゴルゴンゾーラに代表されるように、地域の誇りを促進する。伝統的なチーズ専門店では、知識豊富なアドバイスと一人ひとりに合ったサービスを提供することで、その地方のチーズの特徴的な味わいと文化的意義が強調されている。チーズを使ったイタリア料理は、シンプルなパスタ料理だけにとどまらない。サラダ、ピッツァ、リゾット、デザートに至るまで、チーズは万能だ。チーズの美食の可能性をさらに追求するために、シェフたちは今、斬新な組み合わせや応用を試みている。 流通チャネル別に見ると、市場はスーパーマーケット/ハイパーマーケット、専門店、コンビニエンスストア、オンライン小売、その他に分けられる。イタリアには伝統的な店舗の強固なネットワークがあり、地元の特産品に強い親しみを持っているが、スーパーマーケットとハイパーマーケットは、国内の乳製品部門でますます重要性を増している。スーパーマーケットでは、バター、ヨーグルト、チーズを含む幅広い乳製品が一堂に揃う。一度の買い物で乳製品に必要なものをすべて揃えたい多忙な消費者は、この利便性に魅力を感じるかもしれない。小規模店舗と比較すると、スーパーマーケットでは、特に自社ブランド商品に関しては、より手頃な価格で提供されることが多い。価格に敏感な買い物客は、特にこの不透明な経済情勢の中、その手頃さに惹かれる。 本レポートの考察 - 地域イタリア - 歴史的な年2018 - 基準年2023 - 推定年2024 - 予測年2029 本レポートでカバーされている側面 - イタリアの乳製品市場:その価値とセグメント別予測 - 様々な促進要因と課題 - 進行中のトレンドと開発 - 注目企業 - 戦略的提言 製品タイプ別 - 牛乳 - チーズ - ヨーグルト - デザート - バター - クリーム - その他 流通チャネル別 - スーパーマーケット/ハイパーマーケット - 専門店 - コンビニエンスストア - オンライン小売 - その他 レポートのアプローチ 本レポートは、一次調査と二次調査を組み合わせたアプローチで構成されている。まず二次調査は、市場を理解し、市場に存在する企業をリストアップするために行われた。二次調査は、プレスリリースや企業の年次報告書などの第三者情報源、政府が作成した報告書やデータベースの分析で構成されている。二次情報源からデータを収集した後、一次調査は、市場がどのように機能しているかについて主要プレーヤーに電話インタビューを行い、市場のディーラーや流通業者と取引コールを行うことによって実施された。その後、消費者を地域別、階層別、年齢層別、性別に均等にセグメンテーションし、消費者への一次調査を開始した。一次データを入手した後は、二次ソースから入手した詳細の検証を開始した。 想定読者 本レポートは、業界コンサルタント、メーカー、サプライヤー、ココナッツ製品業界関連団体・組織、政府機関、その他ステークホルダーが市場中心の戦略を立てる際にお役立ていただけます。また、マーケティングやプレゼンテーションだけでなく、業界に関する競合知識を高めることもできます。 目次Table of Contents1. Executive Summary 2. Market Structure 2.1. Market Considerate 2.2. Assumptions 2.3. Limitations 2.4. Abbreviations 2.5. Sources 2.6. Definitions 2.7. Geography 3. Research Methodology 3.1. Secondary Research 3.2. Primary Data Collection 3.3. Market Formation & Validation 3.4. Report Writing, Quality Check & Delivery 4. Italy Macro Economic Indicators 5. Market Dynamics 5.1. Key Findings 5.2. Key Developments - 2021 5.3. Market Drivers & Opportunities 5.4. Market Restraints & Challenges 5.5. Market Trends 5.6. Covid-19 Effect 5.7. Supply chain Analysis 5.8. Policy & Regulatory Framework 5.9. Industry Experts Views 6. Italy Dairy Products Market Overview 6.1. Market Size By Value 6.2. Market Size and Forecast By Product Type 6.3. Market Size and Forecast By Distribution Channel 7. Italy Dairy Products Market Segmentations 7.1. Italy Dairy Products Market, By Product Type 7.1.1. Italy Dairy Products Market Size, By Milk, 2018-2029 7.1.2. Italy Dairy Products Market Size, By Cheese, 2018-2029 7.1.3. Italy Dairy Products Market Size, By Yogurt, 2018-2029 7.1.4. Italy Dairy Products Market Size, By Desserts, 2018-2029 7.1.5. Italy Dairy Products Market Size, By Butter, 2018-2029 7.1.6. Italy Dairy Products Market Size, By Cream, 2018-2029 7.1.7. Italy Dairy Products Market Size, By Others, 2018-2029 7.2. Italy Dairy Products Market, By Distribution Channel 7.2.1. Italy Dairy Products Market Size, By Supermarket/ Hypermarket, 2018-2029 7.2.2. Italy Dairy Products Market Size, By Specialty Stores, 2018-2029 7.2.3. Italy Dairy Products Market Size, By Convenience Stores, 2018-2029 7.2.4. Italy Dairy Products Market Size, By Online Retail, 2018-2029 8. Italy Dairy Products Market Opportunity Assessment 8.1. By Product Type, 2024 to 2029 8.2. By Distribution Channel, 2024 to 2029 9. Competitive Landscape 9.1. Porter's Five Forces 9.2. Company Profile 9.2.1. Company 1 9.2.1.1. Company Snapshot 9.2.1.2. Company Overview 9.2.1.3. Financial Highlights 9.2.1.4. Geographic Insights 9.2.1.5. Business Segment & Performance 9.2.1.6. Product Portfolio 9.2.1.7. Key Executives 9.2.1.8. Strategic Moves & Developments 9.2.2. Company 2 9.2.3. Company 3 9.2.4. Company 4 9.2.5. Company 5 9.2.6. Company 6 9.2.7. Company 7 9.2.8. Company 8 10. Strategic Recommendations 11. Disclaimer List of Figures Figure 1: Italy Dairy Products Market Size By Value (2018, 2023 & 2029F) (in USD Billion) Figure 2: Market Attractiveness Index, By Product Type Figure 3: Market Attractiveness Index, By Distribution Channel Figure 4: Porter's Five Forces of Italy Dairy Products Market List of Table Table 1: Influencing Factors for Italy Dairy Products Market, 2023 Table 2: Italy Dairy Products Market Size and Forecast By Product Type (2018, 2023 & 2029F) Table 3: Italy Dairy Products Market Size and Forecast By Distribution Channel (2018, 2023 & 2029F) Table 4: Italy Dairy Products Market Size of Milk (2018 to 2029) in USD Billion Table 5: Italy Dairy Products Market Size of Cheese (2018 to 2029) in USD Billion Table 6: Italy Dairy Products Market Size of Yogurt (2018 to 2029) in USD Billion Table 7: Italy Dairy Products Market Size of Desserts (2018 to 2029) in USD Billion Table 8: Italy Dairy Products Market Size of Butter (2018 to 2029) in USD Billion Table 9: Italy Dairy Products Market Size of Cream (2018 to 2029) in USD Billion Table 10: Italy Dairy Products Market Size of Others (2018 to 2029) in USD Billion Table 11: Italy Dairy Products Market Size of Supermarket/ Hypermarket (2018 to 2029) in USD Billion Table 12: Italy Dairy Products Market Size of Specialty Stores (2018 to 2029) in USD Billion Table 13: Italy Dairy Products Market Size of Convenience Stores (2018 to 2029) in USD Billion Table 14: Italy Dairy Products Market Size of Online Retail (2018 to 2029) in USD Billion
SummaryItaly is a major player in the global dairy market, producing dairy products that blend tradition, volume, and quality. The most cutting-edge methods of milk processing have made it a popular beverage (fresh, UHT, LSL), suitable for individuals following specific diets, and available to consumers with intolerances. Fermented milk and yogurt come in a variety of sizes, flavors, and attributes, making them the perfect food for a variety of consumption occasions. Probiotic fermented milks are a response to the contemporary desire for healthful products, in addition to traditional items. A significant portion of milk is produced in the northern Italian regions of Piemonte, Emilia Romagna, Lombardia, and Veneto. The traditional cheeses produced by the Italian dairy industry are diverse in terms of their organoleptic properties, nutritional value, and processing methods. In terms of volume, Parmigiano Reggiano and Grana Padano, the two most popular PDO (Protected Designation of Origin) cheeses worldwide, come in second and third, respectively, after mozzarella. Add to the Italian tradition the cheeses Gorgonzola, Pecorino, Asiago, and Taleggio, which are always changing and showcasing their quality. In Italy, most or all of the time, people are examining the nutritional labels on dairy products. There are two main areas that customers actively search for when it comes to dairy products' nutritional labeling. These are the contents of sugar and protein. This may be the result of customers trying to deliberately enhance their health by eating less sugary meals and more foods high in protein. Claims on the packaging of dairy products are also thought to be rather significant. Consumer opinions on what constitutes a truly fresh food are influenced by a variety of factors. The fact that there are fewer ingredients in Italian dairy products is one of their primary characteristics. The products appear more natural due to the reduced number of additives. Customers demand more natural products for a variety of reasons, including environmental and health concerns. One important feature of dairy products is their natural state. When selecting dairy products to purchase, five out of ten consumers consider this to be a crucial feature. This is also evident in Italy, where the majority of consumers prefer locally produced brands using locally obtained ingredients. Table of ContentsTable of Contents1. Executive Summary 2. Market Structure 2.1. Market Considerate 2.2. Assumptions 2.3. Limitations 2.4. Abbreviations 2.5. Sources 2.6. Definitions 2.7. Geography 3. Research Methodology 3.1. Secondary Research 3.2. Primary Data Collection 3.3. Market Formation & Validation 3.4. Report Writing, Quality Check & Delivery 4. Italy Macro Economic Indicators 5. Market Dynamics 5.1. Key Findings 5.2. Key Developments - 2021 5.3. Market Drivers & Opportunities 5.4. Market Restraints & Challenges 5.5. Market Trends 5.6. Covid-19 Effect 5.7. Supply chain Analysis 5.8. Policy & Regulatory Framework 5.9. Industry Experts Views 6. Italy Dairy Products Market Overview 6.1. Market Size By Value 6.2. Market Size and Forecast By Product Type 6.3. Market Size and Forecast By Distribution Channel 7. Italy Dairy Products Market Segmentations 7.1. Italy Dairy Products Market, By Product Type 7.1.1. Italy Dairy Products Market Size, By Milk, 2018-2029 7.1.2. Italy Dairy Products Market Size, By Cheese, 2018-2029 7.1.3. Italy Dairy Products Market Size, By Yogurt, 2018-2029 7.1.4. Italy Dairy Products Market Size, By Desserts, 2018-2029 7.1.5. Italy Dairy Products Market Size, By Butter, 2018-2029 7.1.6. Italy Dairy Products Market Size, By Cream, 2018-2029 7.1.7. Italy Dairy Products Market Size, By Others, 2018-2029 7.2. Italy Dairy Products Market, By Distribution Channel 7.2.1. Italy Dairy Products Market Size, By Supermarket/ Hypermarket, 2018-2029 7.2.2. Italy Dairy Products Market Size, By Specialty Stores, 2018-2029 7.2.3. Italy Dairy Products Market Size, By Convenience Stores, 2018-2029 7.2.4. Italy Dairy Products Market Size, By Online Retail, 2018-2029 8. Italy Dairy Products Market Opportunity Assessment 8.1. By Product Type, 2024 to 2029 8.2. By Distribution Channel, 2024 to 2029 9. Competitive Landscape 9.1. Porter's Five Forces 9.2. Company Profile 9.2.1. Company 1 9.2.1.1. Company Snapshot 9.2.1.2. Company Overview 9.2.1.3. Financial Highlights 9.2.1.4. Geographic Insights 9.2.1.5. Business Segment & Performance 9.2.1.6. Product Portfolio 9.2.1.7. Key Executives 9.2.1.8. Strategic Moves & Developments 9.2.2. Company 2 9.2.3. Company 3 9.2.4. Company 4 9.2.5. Company 5 9.2.6. Company 6 9.2.7. Company 7 9.2.8. Company 8 10. Strategic Recommendations 11. Disclaimer List of Figures Figure 1: Italy Dairy Products Market Size By Value (2018, 2023 & 2029F) (in USD Billion) Figure 2: Market Attractiveness Index, By Product Type Figure 3: Market Attractiveness Index, By Distribution Channel Figure 4: Porter's Five Forces of Italy Dairy Products Market List of Table Table 1: Influencing Factors for Italy Dairy Products Market, 2023 Table 2: Italy Dairy Products Market Size and Forecast By Product Type (2018, 2023 & 2029F) Table 3: Italy Dairy Products Market Size and Forecast By Distribution Channel (2018, 2023 & 2029F) Table 4: Italy Dairy Products Market Size of Milk (2018 to 2029) in USD Billion Table 5: Italy Dairy Products Market Size of Cheese (2018 to 2029) in USD Billion Table 6: Italy Dairy Products Market Size of Yogurt (2018 to 2029) in USD Billion Table 7: Italy Dairy Products Market Size of Desserts (2018 to 2029) in USD Billion Table 8: Italy Dairy Products Market Size of Butter (2018 to 2029) in USD Billion Table 9: Italy Dairy Products Market Size of Cream (2018 to 2029) in USD Billion Table 10: Italy Dairy Products Market Size of Others (2018 to 2029) in USD Billion Table 11: Italy Dairy Products Market Size of Supermarket/ Hypermarket (2018 to 2029) in USD Billion Table 12: Italy Dairy Products Market Size of Specialty Stores (2018 to 2029) in USD Billion Table 13: Italy Dairy Products Market Size of Convenience Stores (2018 to 2029) in USD Billion Table 14: Italy Dairy Products Market Size of Online Retail (2018 to 2029) in USD Billion
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野(食品)の最新刊レポートBonafide Research & Marketing Pvt. Ltd.社のFood & Beverages 分野での最新刊レポート本レポートと同じKEY WORD()の最新刊レポート
よくあるご質問Bonafide Research & Marketing Pvt. Ltd.社はどのような調査会社ですか?Bonafide Research & Marketing Pvt. Ltd.は、最新の経済、人口統計、貿易、市場データを提供する市場調査・コンサルティング会社です。調査レポート、カスタムレポート、コ... もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
詳細検索
2024/11/21 10:26 156.13 円 165.08 円 200.38 円 |