世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

パルス原料の世界市場規模調査&予測、供給源別(レンズ豆、エンドウ豆、ひよこ豆、その他)、タイプ別(パルス粉、パルス澱粉、パルスタンパク質、パルス繊維&グリッツ)、用途別(食品&飲料、飼料、その他)、地域別分析、2023-2030年


Global Pulse Ingredients Market Size Study & Forecast, By Source (Lentils, Peas, Chickpeas, Others) By Type (Pulse Flour, Pulse Starch, Pulse Protein, Pulse Fiber & Grits), By Application (Food & Beverage, Feed, Others) and Regional Analysis, 2023-2030

世界のパルス原料市場は2022年に約210億9000万米ドルと評価され、予測期間2023-2030年には3.10%以上の健全な成長率で成長すると予測されている。パルス食材は、エンドウ豆、レンズ豆、ひよこ豆、様々な豆のよう... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Bizwit Research & Consulting LLP
ビズウィットリサーチ&コンサルティング
2024年4月13日 US$4,950
シングルユーザライセンス(印刷不可)
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
200 英語

 

サマリー

世界のパルス原料市場は2022年に約210億9000万米ドルと評価され、予測期間2023-2030年には3.10%以上の健全な成長率で成長すると予測されている。パルス食材は、エンドウ豆、レンズ豆、ひよこ豆、様々な豆のような作物を含むマメ科から収穫された食用種子の多様なグループです。これらの食材は、その栄養的利点、持続可能な栽培方法、様々な料理用途における汎用性により、食品業界で脚光を浴びている。豆類は、動物性食品に代わる食材をお探しの方に最適です。タンパク質、食物繊維、ビタミン、ミネラルが豊富に含まれており、植物性食生活の栄養源として最適です。さらに、豆類は土壌の窒素を固定し、合成肥料の必要性を減らすことで、持続可能な農業に貢献しています。クリーンラベルや天然素材への注目、様々な食品や工業用途でのパルススターチ需要の増加、植物性タンパク質への需要の増加などの要因により、パルス原料市場は拡大している。

さらに、パルススターチは、ゲル化、テクスチャー化、結合、コーティング、増粘、フィルム形成などの多様な機能を果たす。その汎用性は、パスタ、麺類、ベーカリー製品、菓子、スープ、ソース、肉・鶏肉製品など、様々な食品用途に広がっている。さらに、春雨製造のつなぎとしても利用されている。その多機能性により、パルス澱粉は食品・飲料業界において他の澱粉に代わる有望な代替品であり、経済的メリットと幅広い機能性を提供する。2021年、サスカチュワン州農業省と農業・農業食品省は共同で、サスカチュワン大学が主導する研究に207万米ドルの資金を割り当てた。この研究の焦点は、パルス作物由来のデンプンの新たな可能性を探ることであった。研究チームは、種子からのでんぷんの抽出を強化し、豆類のでんぷんを付加価値製品に変換するための知見を得ることを目的とし、この分野における知識と応用の進歩へのコミットメントを反映した。さらに、健康志向の高まりと食品開発における技術革新が、市場成長の新たな機会を生み出している。しかし、2023年から2030年の予測期間を通じて、パルス原料の価格変動と代替タンパク質源の入手可能性が市場の成長を阻害している。

パルス原料の世界市場調査において考慮された主要地域は、アジア太平洋、北米、ヨーロッパ、中南米、中東・アフリカなどである。2022年に北米が市場を支配したのは、レンズ豆、ひよこ豆、各種豆のような豆類に関連する健康上の利点が認識されるようになったためであり、高タンパク質、食物繊維、必須栄養素を含むことで有名であり、健康に良い影響を与えるという認識が高まっている。さらに、成分表の透明性と簡素化を強調するクリーンラベル運動が北米で支持を集めており、市場の成長をもたらしている。アジア太平洋地域は、予測期間中に最も速い速度で成長すると予想される。この地域の数多くの国々が、食糧安全保障と自給自足に関する目標を積極的に追求している。豆類は、その栄養の豊富さ、多様な栽培条件への適応性、長期保存能力から、こうした取り組みにおいて貴重な作物として認識されている。政府機関や農業団体は、食料安全保障を強化し、輸入食品への依存を減らすための戦略的手段として、豆類の栽培と消費を積極的に提唱している。

本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通りである:
イングレディオン・インコーポレイテッド
Roquette Frères S.A.
エムスランド・シュタルケ社
ザ・スクーラー・カンパニー
AGT Food and Ingredients Inc.
Cosucra Groupe Warcoing S.A.
ヴェストコーン・ミリング A.S.
ダコタ・ドライビーン社
アクシオム・フーズ社
AGTフード&イングリーディエンツ

市場における最近の動き
 2022年11月、ロシアを拠点とするUralchemの子会社であるUralchem Innovationは、エンドウ豆単離物の生産用に設計されたパイロットプラントを発表した。黄色のエンドウ豆から抽出されるこの分離物は、精製された天然植物性タンパク質として、食品産業で多様な用途に使用される。
 2021年10月、ひよこ豆タンパク質濃縮物に特化したイスラエルの食品技術企業であるInnovoPro社は、TVP(texturized vegetable protein)として知られるひよこ豆タンパク質を発表した。この技術革新は、ハンバーガー、ナゲット、ミートボールなどの肉のアナログ製品を高めることで食品メーカーをサポートすることを目的としている。
世界のパルス原料市場レポートスコープ:
 過去データ - 2020 - 2021
 推計基準年 - 2022年
 予測期間 - 2023-2030
 レポート対象範囲 - 売上予測、企業ランキング、競合環境、成長要因、動向
 対象セグメント - 供給源、タイプ、用途、地域
 地域範囲 - 北米; 欧州; アジア太平洋; 中南米; 中東 & アフリカ
 カスタマイズ範囲 - レポートのカスタマイズは無料(アナリストの作業時間8時間分まで)。国、地域、セグメントスコープ*の追加・変更

本調査の目的は、近年における様々なセグメントおよび国の市場規模を定義し、今後数年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象国における産業の質的・量的側面の両方を盛り込むよう設計されています。

また、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細情報も掲載しています。さらに、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場における潜在的な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明する:

ソース別
レンズ豆
エンドウ豆
ひよこ豆
その他

タイプ別
パルス粉
パルススターチ
パルスプロテイン
パルスファイバー&グリッツ

用途別
食品・飲料
飼料
その他

地域別

北米
米国
カナダ

ヨーロッパ
英国
ドイツ
フランス
スペイン
イタリア
ROE

アジア太平洋
中国
インド
日本
オーストラリア
韓国
RoAPAC

ラテンアメリカ
ブラジル
メキシコ

中東・アフリカ
サウジアラビア
南アフリカ
その他の中東・アフリカ

ページTOPに戻る


目次

第1章.要旨
1.1.市場概要
1.2.世界市場およびセグメント別市場予測、2020~2030年 (億米ドル)
1.2.1.パルス原料市場、地域別、2020年~2030年(10億米ドル)
1.2.2.パルス原料市場:供給源別、2020-2030年(10億米ドル)
1.2.3.パルス原料市場、タイプ別、2020-2030年(10億米ドル)
1.2.4.パルス原料市場、用途別、2020-2030年(10億米ドル)
1.3.主要動向
1.4.推定方法
1.5.調査の前提
第2章.世界のパルス原料市場の定義と範囲
2.1.調査の目的
2.2.市場の定義と範囲
2.2.1.業界の進化
2.2.2.調査範囲
2.3.調査対象年
2.4.通貨換算レート
第3章.パルス原料の世界市場ダイナミクス
3.1.パルス原料市場のインパクト分析(2020-2030年)
3.1.1.市場促進要因
3.1.1.1.クリーンラベルと天然成分への注目
3.1.1.2.様々な食品および工業用途からのパルススターチ需要の増加
3.1.1.3.植物性タンパク質に対する需要の増加
3.1.2.市場の課題
3.1.2.1.パルス原料の価格変動
3.1.2.2.代替タンパク質源の入手可能性
3.1.3.市場機会
3.1.3.1.消費者の健康志向の高まり
3.1.3.2.食品開発におけるイノベーション
第4章.世界のパルス原料市場産業分析
4.1.ポーターの5フォースモデル
4.1.1.サプライヤーの交渉力
4.1.2.買い手の交渉力
4.1.3.新規参入者の脅威
4.1.4.代替品の脅威
4.1.5.競争上のライバル
4.2.ポーターの5フォース影響分析
4.3.PEST分析
4.3.1.政治的
4.3.2.経済的
4.3.3.社会
4.3.4.技術
4.3.5.環境
4.3.6.法律
4.4.最高の投資機会
4.5.トップ勝ち組戦略
4.6.COVID-19インパクト分析
4.7.破壊的トレンド
4.8.業界専門家の視点
4.9.アナリストの推奨と結論
第5章.パルス原料の世界市場、供給源別
5.1.市場スナップショット
5.2.供給源別パルス原料の世界市場、業績-潜在能力分析
5.3.パルス原料の世界市場:供給源別2020-2030年推定・予測(億米ドル)
5.4.パルス原料市場、サブセグメント分析
5.4.1.レンズ豆
5.4.2.エンドウ豆
5.4.3.ひよこ豆
5.4.4.その他
第6章.パルス原料の世界市場、タイプ別
6.1.市場スナップショット
6.2.パルス原料の世界市場:タイプ別、パフォーマンス-ポテンシャル分析
6.3.パルス原料の世界市場タイプ別推計・予測 2020-2030 (億米ドル)
6.4.パルス原料の世界市場、サブセグメント分析
6.4.1.パルス粉
6.4.2.パルススターチ
6.4.3.パルスプロテイン
6.4.4.パルスの繊維とグリッツ
第7章.パルス原料の世界市場、用途別
7.1.市場スナップショット
7.2.パルス原料の世界市場、用途別、パフォーマンス-ポテンシャル分析
7.3.パルス原料の世界市場 2020-2030年用途別推定・予測 (億米ドル)
7.4.パルス原料の世界市場、サブセグメント分析
7.4.1.食品と飲料
7.4.2.飼料
7.4.3.その他
第8章.パルス原料の世界市場、地域分析
8.1.上位主要国
8.2.上位新興国
8.3.パルス原料市場、地域別市場スナップショット
8.4.北米のパルス原料市場
8.4.1.米国のパルス原料市場
8.4.1.1.ソースの内訳推計と予測、2020-2030年
8.4.1.2.種類の内訳の推定と予測、2020~2030年
8.4.1.3.用途別内訳の推定と予測、2020~2030年
8.4.2.カナダのパルス原料市場
8.5.ヨーロッパのパルス原料市場スナップショット
8.5.1.イギリスのパルス原料市場
8.5.2.ドイツのパルス原料市場
8.5.3.フランスのパルス原料市場
8.5.4.スペインのパルス原料市場
8.5.5.イタリアのパルス原料市場
8.5.6.その他のヨーロッパのパルス原料市場
8.6.アジア太平洋地域のパルス原料市場スナップショット
8.6.1.中国のパルス原料市場
8.6.2.インドのパルス原料市場
8.6.3.日本のパルス原料市場
8.6.4.オーストラリアのパルス原料市場
8.6.5.韓国のパルス原料市場
8.6.6.その他のアジア太平洋地域のパルス原料市場
8.7.ラテンアメリカのパルス原料市場スナップショット
8.7.1.ブラジルのパルス原料市場
8.7.2.メキシコのパルス原料市場
8.8.中東・アフリカのパルス原料市場
8.8.1.サウジアラビアのパルス原料市場
8.8.2.南アフリカのパルス原料市場
8.8.3.その他の中東・アフリカ地域のパルス原料市場

第9章.競合他社の情報
9.1.主要企業のSWOT分析
9.1.1.企業1
9.1.2.企業2
9.1.3.会社3
9.2.トップ市場戦略
9.3.企業プロフィール
9.3.1.イングレディオン・インコーポレイテッド
9.3.1.1.主要情報
9.3.1.2.概要
9.3.1.3.財務(データの入手可能性による)
9.3.1.4.製品概要
9.3.1.5.最近の動向
9.3.2.ロケット・フレール社
9.3.3.エムスランド・シュタルケ社
9.3.4.ザ・スクーラー・カンパニー
9.3.5.AGTフード・アンド・インジェディエンツ・インク(AGT Food and Ingredients Inc.
9.3.6.コスクラ・グループ・ワーコイングS.A.
9.3.7.ヴェストコーン・フライスA.S.
9.3.8.ダコタ・ドライ・ビーン社
9.3.9.アクシオム・フーズ社
9.3.10.AGTフード&イングリーディエンツ
第10章.研究プロセス
10.1.研究プロセス
10.1.1.データマイニング
10.1.2.分析
10.1.3.市場推定
10.1.4.バリデーション
10.1.5.出版
10.2.研究属性
10.3.研究の前提

 

ページTOPに戻る


 

Summary

Global Pulse Ingredients Market is valued at approximately USD 21.09 billion in 2022 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 3.10% over the forecast period 2023-2030. Pulse ingredients are a diverse group of edible seeds harvested from the legume family, which includes crops like peas, lentils, chickpeas, and various beans. These ingredients have gained prominence in the food industry due to their nutritional benefits, sustainable cultivation practices, and versatility in various culinary applications. Pulse ingredients are an excellent choice for those who are looking for an alternative to animal products. They are packed with proteins, fibers, vitamins, and minerals, making them a great source of nutrition for a plant-based diet. Additionally, pulses contribute to sustainable agriculture by fixing nitrogen in the soil and reducing the need for synthetic fertilizers. The Pulse Ingredients market is expanding because of factors such as the focus on clean labels and natural ingredients, rising demand for pulse starch in various food and industrial applications, and increasing demand for plant-based proteins.

Moreover, pulse starch serves diverse functions, including gelling, texturizing, binding, coating, thickening, and film forming. Its versatility extends to various food applications, such as pasta, noodles, bakery items, confectionery, soups, sauces, and meat and poultry products. Additionally, it finds application in vermicelli manufacturing as a binding agent. With its multifunctionality, pulse starch is a promising alternative to other starches in the food and beverage industry, offering economic benefits and a wide range of functionalities. In 2021, the Saskatchewan Agriculture Ministry and the Ministry of Agriculture and Agri-Food jointly allocated USD 2.07 million in funding for research led by the University of Saskatchewan. The focus of this study was to explore novel possibilities for starches derived from pulse crops. The research team aimed to enhance the extraction of starch from seeds and gain insights into the transformation of pulse starches into value-added products, reflecting a commitment to advancing knowledge and applications in this domain. In addition, growing health consciousness and innovation in food product development are creating new opportunities for market growth. However, the fluctuations in the prices of pulse ingredients and the availability of alternative protein sources stifle market growth throughout the forecast period of 2023-2030.

The key regions considered for the Global Pulse Ingredients Market study include Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and Middle East & Africa. North America dominated the market in 2022 due to the increasing recognition of the health advantages linked to pulses like lentils, chickpeas, and various beans, renowned for their high protein, fiber, and essential nutrient content, awareness about their positive impact on health is on the rise. Moreover, the clean label movement, emphasizing transparency and simplicity in ingredient lists, is gaining traction in North America resulting in market growth. Asia Pacific is expected to grow at the fastest rate during the forecast period. Numerous nations in the region are actively pursuing objectives related to food security and self-sufficiency. Pulses are recognized as a valuable crop in these efforts, given their nutritional richness, adaptability to diverse growing conditions, and extended storage capabilities. Government bodies and agricultural organizations are actively advocating for the cultivation and consumption of pulses as a strategic measure to bolster food security and decrease reliance on imported food items.

Major market players included in this report are:
Ingredion Incorporated
Roquette Frères S.A.
Emsland-Starke GmbH
The Scoular Company
AGT Food and Ingredients Inc.
Cosucra Groupe Warcoing S.A.
Vestkorn Milling A.S.
Dakota Dry Bean Inc.
Axiom Foods, Inc.
AGT Food & Ingredients

Recent Developments in the Market:
 In November of 2022, Uralchem Innovation, a subsidiary of Russia-based Uralchem, unveiled a pilot plant designed for the production of pea isolate. This isolate, extracted from yellow peas, stands as a purified natural vegetable protein with diverse applications within the food industry.
 In October 2021, InnovoPro, an Israeli food technology company focused on chickpea protein concentrate, introduced a chickpea protein known as TVP (texturized vegetable protein). This innovation aims to support food manufacturers in elevating meat analog products such as burgers, nuggets, and meatballs.
Global Pulse Ingredients Market Report Scope:
 Historical Data – 2020 - 2021
 Base Year for Estimation – 2022
 Forecast period - 2023-2030
 Report Coverage - Revenue forecast, Company Ranking, Competitive Landscape, Growth factors, and Trends
 Segments Covered – Source, Type, Application, Region
 Regional Scope - North America; Europe; Asia Pacific; Latin America; Middle East & Africa
 Customization Scope - Free report customization (equivalent to up to 8 analysts’ working hours) with purchase. Addition or alteration to country, regional & segment scope*

The objective of the study is to define the market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values for the coming years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within countries involved in the study.

The report also caters to detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges that will define the future growth of the market. Additionally, it also incorporates potential opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with a detailed analysis of the competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:

By Source:
Lentils
Peas
Chickpeas
Others

By Type:
Pulse Flour
Pulse Starch
Pulse Protein
Pulse Fiber & Grits

By Application:
Food & Beverage
Feed
Others

By Region:

North America
U.S.
Canada

Europe
UK
Germany
France
Spain
Italy
ROE

Asia Pacific
China
India
Japan
Australia
South Korea
RoAPAC

Latin America
Brazil
Mexico

Middle East & Africa
Saudi Arabia
South Africa
Rest of Middle East & Africa



ページTOPに戻る


Table of Contents

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.1. Pulse Ingredients Market, by Region, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.2. Pulse Ingredients Market, by Source, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.3. Pulse Ingredients Market, by Type, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.4. Pulse Ingredients Market, by Application, 2020-2030 (USD Billion)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Pulse Ingredients Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Industry Evolution
2.2.2. Scope of the Study
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Pulse Ingredients Market Dynamics
3.1. Pulse Ingredients Market Impact Analysis (2020-2030)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Focus on Clean Labels and Natural Ingredients
3.1.1.2. Rising Demand for Pulse Starch from Various Food and Industrial Applications
3.1.1.3. Increasing Demand for Plant-Based Proteins
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Fluctuations in Prices of Pulse Ingredients
3.1.2.2. Availability of Alternative Protein Sources
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Growing Health Consciousness among Consumers
3.1.3.2. Innovation in Food Product Development
Chapter 4. Global Pulse Ingredients Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.2. Porter’s 5 Force Impact Analysis
4.3. PEST Analysis
4.3.1. Political
4.3.2. Economical
4.3.3. Social
4.3.4. Technological
4.3.5. Environmental
4.3.6. Legal
4.4. Top investment opportunity
4.5. Top winning strategies
4.6. COVID-19 Impact Analysis
4.7. Disruptive Trends
4.8. Industry Expert Perspective
4.9. Analyst Recommendation & Conclusion
Chapter 5. Global Pulse Ingredients Market, by Source
5.1. Market Snapshot
5.2. Global Pulse Ingredients Market by Source, Performance - Potential Analysis
5.3. Global Pulse Ingredients Market Estimates & Forecasts by Source 2020-2030 (USD Billion)
5.4. Pulse Ingredients Market, Sub Segment Analysis
5.4.1. Lentils
5.4.2. Peas
5.4.3. Chickpeas
5.4.4. Others
Chapter 6. Global Pulse Ingredients Market, by Type
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Pulse Ingredients Market by Type, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Pulse Ingredients Market Estimates & Forecasts by Type 2020-2030 (USD Billion)
6.4. Pulse Ingredients Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Pulse Flour
6.4.2. Pulse Starch
6.4.3. Pulse Protein
6.4.4. Pulse Fiber & Grits
Chapter 7. Global Pulse Ingredients Market, by Application
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Pulse Ingredients Market by Application, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Pulse Ingredients Market Estimates & Forecasts by Application 2020-2030 (USD Billion)
7.4. Pulse Ingredients Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Food & Beverage
7.4.2. Feed
7.4.3. Others
Chapter 8. Global Pulse Ingredients Market, Regional Analysis
8.1. Top Leading Countries
8.2. Top Emerging Countries
8.3. Pulse Ingredients Market, Regional Market Snapshot
8.4. North America Pulse Ingredients Market
8.4.1. U.S. Pulse Ingredients Market
8.4.1.1. Source breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
8.4.1.2. Type breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
8.4.1.3. Application breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
8.4.2. Canada Pulse Ingredients Market
8.5. Europe Pulse Ingredients Market Snapshot
8.5.1. U.K. Pulse Ingredients Market
8.5.2. Germany Pulse Ingredients Market
8.5.3. France Pulse Ingredients Market
8.5.4. Spain Pulse Ingredients Market
8.5.5. Italy Pulse Ingredients Market
8.5.6. Rest of Europe Pulse Ingredients Market
8.6. Asia-Pacific Pulse Ingredients Market Snapshot
8.6.1. China Pulse Ingredients Market
8.6.2. India Pulse Ingredients Market
8.6.3. Japan Pulse Ingredients Market
8.6.4. Australia Pulse Ingredients Market
8.6.5. South Korea Pulse Ingredients Market
8.6.6. Rest of Asia Pacific Pulse Ingredients Market
8.7. Latin America Pulse Ingredients Market Snapshot
8.7.1. Brazil Pulse Ingredients Market
8.7.2. Mexico Pulse Ingredients Market
8.8. Middle East & Africa Pulse Ingredients Market
8.8.1. Saudi Arabia Pulse Ingredients Market
8.8.2. South Africa Pulse Ingredients Market
8.8.3. Rest of Middle East & Africa Pulse Ingredients Market

Chapter 9. Competitive Intelligence
9.1. Key Company SWOT Analysis
9.1.1. Company 1
9.1.2. Company 2
9.1.3. Company 3
9.2. Top Market Strategies
9.3. Company Profiles
9.3.1. Ingredion Incorporated
9.3.1.1. Key Information
9.3.1.2. Overview
9.3.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
9.3.1.4. Product Summary
9.3.1.5. Recent Developments
9.3.2. Roquette Frères S.A.
9.3.3. Emsland-Starke GmbH
9.3.4. The Scoular Company
9.3.5. AGT Food and Ingredients Inc.
9.3.6. Cosucra Groupe Warcoing S.A.
9.3.7. Vestkorn Milling A.S.
9.3.8. Dakota Dry Bean Inc.
9.3.9. Axiom Foods, Inc.
9.3.10. AGT Food & Ingredients
Chapter 10. Research Process
10.1. Research Process
10.1.1. Data Mining
10.1.2. Analysis
10.1.3. Market Estimation
10.1.4. Validation
10.1.5. Publishing
10.2. Research Attributes
10.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート

Bizwit Research & Consulting LLP社の食品・飲料分野での最新刊レポート


よくあるご質問


Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?


Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/11/22 10:26

155.52 円

163.34 円

198.56 円

ページTOPに戻る