卵不使用マヨネーズの世界市場規模調査、性質別(有機、従来)、エンドユーザー別(HoReCa、家庭、その他)、エンドユーザー別(オンラインストア、ハイパーマーケット、専門店、その他)、地域別予測 2022-2028Global Egg-Free Mayonnaise Market Size study, by Nature (Organic, Conventional), by End-Users (HoReCa, Households, Others), by End-Users (Online Stores, Hypermarkets, Specialized Stores, Others) and Regional Forecasts 2022-2028 卵不使用マヨネーズの世界市場は、2021年に約36億2000万米ドルと評価され、予測期間2022-2028年には6.20%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。エッグフリーマヨネーズまたはビーガンマヨネーズは、... もっと見る
サマリー卵不使用マヨネーズの世界市場は、2021年に約36億2000万米ドルと評価され、予測期間2022-2028年には6.20%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。エッグフリーマヨネーズまたはビーガンマヨネーズは、卵を使用しないマヨネーズスプレッドです。卵タンパク質の代わりに、大豆やエンドウ豆のような植物性タンパク質が使用され、他の2つの材料がうまく混ざり合うようになっています。植物性食品への需要の高まり、製品に関連する健康上の利点、菜食主義に適応する人口の増加が、予測期間中、卵を含まないマヨネーズの採用を後押ししています。例として:Vegan Societyの調査によると、英国におけるビーガンの数は、2006年から2016年の間に360%以上増加した。また、製品に栄養価を組み込むという新しいトレンドが、卵不使用のマヨネーズ市場の全体的な成長を後押しする可能性が最も高いと考えられます。しかし、食品規制当局のガイドラインの変更と進化は、2022年から2028年の予測期間中に市場の拡大を妨げる可能性があります。卵不使用マヨネーズの世界市場調査において考慮された主要地域は、アジア太平洋、北米、ヨーロッパ、中南米、その他の地域です。北米は世界的に主要な地域です。健康意識の高い若者の人口増加と菜食主義への適応が、北米の市場成長を牽引しています。一方、アジア太平洋地域も予測期間2022-2028年にかけて最も高い成長率を示すと予測されています。都市化、エンドユーザーによる製品需要の増加により、予測期間中の市場拡大が期待されています。 本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通りです: Dr. Oetker クロース&ブラックウェル Nestle ザイダス・ウェルネス・リミテッド ユニリーバグループ デルモンテ・フーズ・インク スペクトラム・オーガニック・プロダクツ、Llc ジャスト・インコーポレイテッド ヴィーバ・フード・サービス・プライベート・リミテッド(Veeba Food Services Private Ltd. 本調査の目的は、近年のさまざまなセグメント&国の市場規模を定義し、今後8年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象地域と国ごとに、業界の質的・量的な側面を取り入れるよう設計されています。さらに、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細な情報も提供しています。さらに、本レポートでは、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場での利用可能な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明します: 性質別 従来型 オーガニック エンドユーザー別 エンドユーザー別:HoReCa 家庭用 その他 流通チャネル別 オンラインストア ハイパーマーケット 専門店 その他 地域別 北アメリカ 米国 カナダ 欧州 英国 ドイツ フランス スペイン イタリア ROE アジア・パシフィック 中国 インド 日本 オーストラリア 韓国 ロアパック ラテンアメリカ ブラジル メキシコ その他の地域 さらに、本調査で考慮した年は以下の通りです: 過去年 - 2018年、2019年、2020年 基準年 - 2021年 予測期間 - 2022年~2028年 市場調査における卵不使用マヨネーズの世界市場のターゲットオーディエンス: 主要コンサルティング会社およびアドバイザー 大企業、中堅企業、中小企業 ベンチャーキャピタル 付加価値再販業者(VAR) サードパーティナレッジプロバイダー 投資銀行家 投資家 目次Chapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.1. Global Egg-Free Mayonnaise Market, by Region, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.2. Global Egg-Free Mayonnaise Market, by Nature, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.3. Global Egg-Free Mayonnaise Market, by End-Users, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.4. Global Egg-Free Mayonnaise Market, by Distribution Channel, 2020-2028 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Egg-Free Mayonnaise Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Egg-Free Mayonnaise Market Dynamics 3.1. Egg-Free Mayonnaise Market Impact Analysis (2020-2028) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Rise in demand for Plant-based Food products 3.1.1.2. Health benefits associated with the product 3.1.1.3. Increase in population adapting veganism 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Changing and evolving guidelines of Food Regulating Authorities 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Incorporation of Nutritious Value to the product Chapter 4. Global Egg-Free Mayonnaise Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2028) 4.2. PEST Analysis 4.2.1. Political 4.2.2. Economical 4.2.3. Social 4.2.4. Technological 4.3. Investment Adoption Model 4.4. Analyst Recommendation & Conclusion 4.5. Top investment opportunity 4.6. Top winning strategies Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 market scenario Chapter 6. Global Egg-Free Mayonnaise Market, by Nature 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Egg-Free Mayonnaise Market by Nature, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Egg-Free Mayonnaise Market Estimates & Forecasts by Nature, 2018-2028 (USD Billion) 6.4. Egg-Free Mayonnaise Market, Sub Segment Analysis 6.4.1 Organic 6.4.2 Conventional Chapter 7. Global Egg-Free Mayonnaise Market, by End-Users 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Egg-Free Mayonnaise Market by End-Users, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Egg-Free Mayonnaise Market Estimates & Forecasts by End-Users, 2018-2028 (USD Billion) 7.4. Egg-Free Mayonnaise Market, Sub Segment Analysis 7.4.1 HoReCa 7.4.2 Households 7.4.3 Others Chapter 8. Global Egg-Free Mayonnaise Market, by Distribution Channel 8.1. Market Snapshot 8.2. Global Egg-Free Mayonnaise Market by Distribution Channel, Performance – Potential Analysis 8.3. Global Egg-Free Mayonnaise Market Estimates & Forecasts by Distribution Channel, 2018-2028 (USD Billion) 8.4. Egg-Free Mayonnaise Market, Sub Segment Analysis 8.4.1 Online Stores 8.4.2 Hypermarkets 8.4.3 Specialised Stores 8.4.4 Others Chapter 9. Global Egg-Free Mayonnaise Market, Regional Analysis 9.1. Egg-Free Mayonnaise Market, Regional Market Snapshot 9.2. North America Egg-Free Mayonnaise Market 9.2.1. U.S. Egg-Free Mayonnaise Market 9.2.1.1. Nature breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.1.2. End-Users breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.1.3. Distribution Channel breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.2. Canada Egg-Free Mayonnaise Market 9.3. Europe Egg-Free Mayonnaise Market Snapshot 9.3.1. U.K. Egg-Free Mayonnaise Market 9.3.2. Germany Egg-Free Mayonnaise Market 9.3.3. France Egg-Free Mayonnaise Market 9.3.4. Spain Egg-Free Mayonnaise Market 9.3.5. Italy Egg-Free Mayonnaise Market 9.3.6. Rest of Europe Egg-Free Mayonnaise Market 9.4. Asia-Pacific Egg-Free Mayonnaise Market Snapshot 9.4.1. China Egg-Free Mayonnaise Market 9.4.2. India Egg-Free Mayonnaise Market 9.4.3. Japan Egg-Free Mayonnaise Market 9.4.4. Australia Egg-Free Mayonnaise Market 9.4.5. South Korea Egg-Free Mayonnaise Market 9.4.6. Rest of Asia Pacific Egg-Free Mayonnaise Market 9.5. Latin America Egg-Free Mayonnaise Market Snapshot 9.5.1. Brazil Egg-Free Mayonnaise Market 9.5.2. Mexico Egg-Free Mayonnaise Market 9.6. Rest of The World Egg-Free Mayonnaise Market Chapter 10. Competitive Intelligence 10.1. Top Market Strategies 10.2. Company Profiles 10.2.1 DR. OETKER 10.2.1.1 Key Information 10.2.1.2 Overview 10.2.1.3 Financial (Subject to Data Availability) 10.2.1.4 Product Summary 10.2.1.5 Recent Developments 10.2.2 CROSSE & BLACKWELL 10.2.3 NESTLE 10.2.4 ZYDUS WELLNESS LIMITED 10.2.5 UNILEVER GROUP 10.2.6 DEL MONTE FOODS INC. 10.2.7 SPECTRUM ORGANIC PRODUCTS, LLC 10.2.8 JUST INC. 10.2.9 VEEBA FOOD SERVICES PRIVATE LTD. 10.2.10 NASOYA FOODS, INC. Chapter 11. Research Process 11.1. Research Process 11.1.1. Data Mining 11.1.2. Analysis 11.1.3. Market Estimation 11.1.4. Validation 11.1.5. Publishing 11.2. Research Attributes 11.3. Research Assumption
SummaryGlobal Egg-Free Mayonnaise Market is valued at approximately USD 3.62 billion in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 6.20% over the forecast period 2022-2028. Egg-Free Mayonnaise or Vegan Mayonnaise is a mayonnaise spread that does not contain eggs. It’s an emulsion of acid and oil, and instead of egg protein, any plant-based protein like soy and pea protein is being used to help the other two ingredients to mix up well. Rise in demand for Plant-based Food products, health benefits associated with the product, increase in population adapting veganism has driven the adoption of egg-free mayonnaise across the projected period. For Instance: According to the Vegan Society's research, the number of vegans in the United Kingdom increased by more than 360 percent between 2006 and 2016. Also, new trend of incorporation of nutritious value to the product is most likely to boost the overall growth of the egg-free mayonnaise market. However, changing and evolving guidelines of Food Regulating Authorities can obstruct the market's expansion over the projection period of 2022-2028. Table of ContentsChapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.1. Global Egg-Free Mayonnaise Market, by Region, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.2. Global Egg-Free Mayonnaise Market, by Nature, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.3. Global Egg-Free Mayonnaise Market, by End-Users, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.4. Global Egg-Free Mayonnaise Market, by Distribution Channel, 2020-2028 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Egg-Free Mayonnaise Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Egg-Free Mayonnaise Market Dynamics 3.1. Egg-Free Mayonnaise Market Impact Analysis (2020-2028) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Rise in demand for Plant-based Food products 3.1.1.2. Health benefits associated with the product 3.1.1.3. Increase in population adapting veganism 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Changing and evolving guidelines of Food Regulating Authorities 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Incorporation of Nutritious Value to the product Chapter 4. Global Egg-Free Mayonnaise Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2028) 4.2. PEST Analysis 4.2.1. Political 4.2.2. Economical 4.2.3. Social 4.2.4. Technological 4.3. Investment Adoption Model 4.4. Analyst Recommendation & Conclusion 4.5. Top investment opportunity 4.6. Top winning strategies Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 market scenario Chapter 6. Global Egg-Free Mayonnaise Market, by Nature 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Egg-Free Mayonnaise Market by Nature, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Egg-Free Mayonnaise Market Estimates & Forecasts by Nature, 2018-2028 (USD Billion) 6.4. Egg-Free Mayonnaise Market, Sub Segment Analysis 6.4.1 Organic 6.4.2 Conventional Chapter 7. Global Egg-Free Mayonnaise Market, by End-Users 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Egg-Free Mayonnaise Market by End-Users, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Egg-Free Mayonnaise Market Estimates & Forecasts by End-Users, 2018-2028 (USD Billion) 7.4. Egg-Free Mayonnaise Market, Sub Segment Analysis 7.4.1 HoReCa 7.4.2 Households 7.4.3 Others Chapter 8. Global Egg-Free Mayonnaise Market, by Distribution Channel 8.1. Market Snapshot 8.2. Global Egg-Free Mayonnaise Market by Distribution Channel, Performance – Potential Analysis 8.3. Global Egg-Free Mayonnaise Market Estimates & Forecasts by Distribution Channel, 2018-2028 (USD Billion) 8.4. Egg-Free Mayonnaise Market, Sub Segment Analysis 8.4.1 Online Stores 8.4.2 Hypermarkets 8.4.3 Specialised Stores 8.4.4 Others Chapter 9. Global Egg-Free Mayonnaise Market, Regional Analysis 9.1. Egg-Free Mayonnaise Market, Regional Market Snapshot 9.2. North America Egg-Free Mayonnaise Market 9.2.1. U.S. Egg-Free Mayonnaise Market 9.2.1.1. Nature breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.1.2. End-Users breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.1.3. Distribution Channel breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.2. Canada Egg-Free Mayonnaise Market 9.3. Europe Egg-Free Mayonnaise Market Snapshot 9.3.1. U.K. Egg-Free Mayonnaise Market 9.3.2. Germany Egg-Free Mayonnaise Market 9.3.3. France Egg-Free Mayonnaise Market 9.3.4. Spain Egg-Free Mayonnaise Market 9.3.5. Italy Egg-Free Mayonnaise Market 9.3.6. Rest of Europe Egg-Free Mayonnaise Market 9.4. Asia-Pacific Egg-Free Mayonnaise Market Snapshot 9.4.1. China Egg-Free Mayonnaise Market 9.4.2. India Egg-Free Mayonnaise Market 9.4.3. Japan Egg-Free Mayonnaise Market 9.4.4. Australia Egg-Free Mayonnaise Market 9.4.5. South Korea Egg-Free Mayonnaise Market 9.4.6. Rest of Asia Pacific Egg-Free Mayonnaise Market 9.5. Latin America Egg-Free Mayonnaise Market Snapshot 9.5.1. Brazil Egg-Free Mayonnaise Market 9.5.2. Mexico Egg-Free Mayonnaise Market 9.6. Rest of The World Egg-Free Mayonnaise Market Chapter 10. Competitive Intelligence 10.1. Top Market Strategies 10.2. Company Profiles 10.2.1 DR. OETKER 10.2.1.1 Key Information 10.2.1.2 Overview 10.2.1.3 Financial (Subject to Data Availability) 10.2.1.4 Product Summary 10.2.1.5 Recent Developments 10.2.2 CROSSE & BLACKWELL 10.2.3 NESTLE 10.2.4 ZYDUS WELLNESS LIMITED 10.2.5 UNILEVER GROUP 10.2.6 DEL MONTE FOODS INC. 10.2.7 SPECTRUM ORGANIC PRODUCTS, LLC 10.2.8 JUST INC. 10.2.9 VEEBA FOOD SERVICES PRIVATE LTD. 10.2.10 NASOYA FOODS, INC. Chapter 11. Research Process 11.1. Research Process 11.1.1. Data Mining 11.1.2. Analysis 11.1.3. Market Estimation 11.1.4. Validation 11.1.5. Publishing 11.2. Research Attributes 11.3. Research Assumption
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート
Bizwit Research & Consulting LLP社の食品・飲料分野での最新刊レポート
本レポートと同じKEY WORD(online)の最新刊レポート
よくあるご質問Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
詳細検索
2024/11/25 10:26 155.25 円 163.23 円 198.36 円 |