世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

無硝酸ベーコンの世界市場規模調査、タイプ別(乾燥熟成、ポンプ熟成、浸漬熟成、その他)、ソース別(鶏、トルコ、豚、牛)、流通チャネル別(B2B、B2C、ハイパーマーケット/スーパーマーケット、オンラインストア、専門店、コンビニエンスストア、その他)、地域予測 2022-2028


Global Nitrate-Free Bacon Market Size study, By Type (Dry Cured, Pumped Bacon, Immersion Cured, Others), By Source (Chicken, Turkey, Pork, Beef), By Distribution Channel (B2B, B2C, Hypermarkets/Supermarkets, Online Stores, Specialty Stores, Convenience Stores, Others), and Regional Forecasts 2022-2028

世界のNitrate-Free Bacon市場は、2021年に約XX百万米ドルと評価され、予測期間2022-2028年にXX %以上の健全な成長率で成長すると予測されています。無塩せきベーコンは、亜硝酸ナトリウムで強化されていないベー... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Bizwit Research & Consulting LLP
ビズウィットリサーチ&コンサルティング
2022年6月9日 US$4,950
シングルユーザライセンス(印刷不可)
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
200 英語

 

サマリー

世界のNitrate-Free Bacon市場は、2021年に約XX百万米ドルと評価され、予測期間2022-2028年にXX %以上の健全な成長率で成長すると予測されています。無塩せきベーコンは、亜硝酸ナトリウムで強化されていないベーコンの一種で、Uncured baconとしても知られています。通常、無硝酸ベーコンは、天然の亜硝酸塩を含むセロリ、古くからの海塩、パセリやビートエキスなどの調味料と一緒に熟成されます。ベーコンの消費量とパッケージ食品業界の上昇、および主要な市場関係者による最近の製品革新は、世界市場の需要を加速させている要因です。例えば、Statistaによると、2020年には約2億6,804万人のアメリカ人がベーコンを消費し、この数は2024年末には2億7,572万人に増加すると予測されています。さらに、大手企業は革新的な無硝酸ベーコン食品を打ち出しています。例えば、2021年5月、米国カリフォルニア州を拠点とするDiestel Turkey Ranchは、米国でUltimate Turkey Burgers with Uncured Baconという名前の砂糖なし、硝酸塩・亜硝酸塩なしの豚ベーコンの新シリーズを発売しました。また、新興国でのファストフード店の増加、可処分所得の増加、急速な都市化が、予測期間中の市場需要の触媒として作用すると予想されます。しかし、ベーコンの過剰摂取は、大腸がん、胃がん、前立腺がん、膵臓がんなど、さまざまながんのリスクを高めるなど、健康上の懸念があり、2022-2028年の予測期間中の市場成長を阻害する。

無硝酸ベーコンの世界市場調査において考慮された主要地域は、アジア太平洋、北米、欧州、中南米、およびその他の地域です。北米は、ベーコンの消費量の増加や大手ファストフード店の存在により、市場シェアの面で世界の主要地域となっています。一方、アジア太平洋地域は、予測期間2022-2028年にかけて大きな成長率を示すと予測されています。同地域では、大手ファストフード店の普及が進み、パッケージ食品の需要が高まっているなどの要因が、アジア太平洋地域全体の無硝酸ベーコン市場に有利な成長見通しを生み出すと考えられます。

本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通りです:
BRF S.A.
トゥルーストーリーフーズ
ホーメル・フーズ・コーポレーション(Hormel Foods Corp.
カーロ・フード・グループ
カーギル(Cargill, Inc.
オスカーメイヤー
ホーメル・フーズ・コーポレーション
トニエスグループ
スミスフィールド・フーズ・インク
ヘリテージ・バークシャー

本調査の目的は、近年の様々なセグメント&国の市場規模を定義し、今後8年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象地域と国ごとに、業界の質的・量的な側面を取り入れるよう設計されています。さらに、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細な情報も提供しています。さらに、本レポートでは、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場での利用可能な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明します:
タイプ別
ドライキュアード
ポンプドベーコン
イマージョン・キュアード
その他
ソース別
鶏肉
トルコ
豚肉
牛肉
流通チャネル別
B2B
B2C
ハイパーマーケット・スーパーマーケット
オンラインストア
スペシャリティストア
コンビニエンスストア
その他
地域別
北アメリカ
米国
カナダ
欧州
英国
ドイツ
フランス
スペイン
イタリア
ROE

アジア・パシフィック
中国
インド
日本
オーストラリア
韓国
ロアパック
ラテンアメリカ
ブラジル
メキシコ
その他の地域

さらに、本調査で考慮した年は以下の通りです:

過去年 - 2018年、2019年、2020年
基準年 - 2021年
予測期間 - 2022年~2028年

市場調査における世界の無塩せきベーコン市場のターゲットオーディエンス:

主要なコンサルティング会社およびアドバイザー
大企業、中堅企業、中小企業
ベンチャーキャピタル
付加価値再販業者(VAR)
サードパーティナレッジプロバイダー
投資銀行家
投資家





ページTOPに戻る


目次

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Million)
1.2.1. Global Nitrate-Free Bacon Market, by Region, 2020-2028 (USD Million)
1.2.2. Global Nitrate-Free Bacon Market, by Type, 2020-2028 (USD Million)
1.2.3. Global Nitrate-Free Bacon Market, by Source, 2020-2028 (USD Million)
1.2.4. Global Nitrate-Free Bacon Market, by Distribution Channel, 2020-2028 (USD Million)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Nitrate-Free Bacon Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Nitrate-Free Bacon Market Dynamics
3.1. Nitrate-Free Bacon Market Impact Analysis (2020-2028)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Growing consumption of bacon.
3.1.1.2. Rising packaged food industry.
3.1.1.3. Recent product innovations from leading market players.
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Health risks associated with overconsumption of Bacon.
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Growing number of fast-food restaurants in emerging markets
3.1.3.2. Rising disposable income and rapid urbanization.
Chapter 4. Global Nitrate-Free Bacon Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2028)
4.2. PEST Analysis
4.2.1. Political
4.2.2. Economical
4.2.3. Social
4.2.4. Technological
4.3. Investment Adoption Model
4.4. Analyst Recommendation & Conclusion
4.5. Top investment opportunity
4.6. Top winning strategies
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario
Chapter 6. Global Nitrate-Free Bacon Market, by Type
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Nitrate-Free Bacon Market by Type, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Nitrate-Free Bacon Market Estimates & Forecasts by Type 2018-2028 (USD Million)
6.4. Nitrate-Free Bacon Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Dry Cured
6.4.2. Pumped Bacon
6.4.3. Immersion Cured
6.4.4. Others
Chapter 7. Global Nitrate-Free Bacon Market, by Source
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Nitrate-Free Bacon Market by Source, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Nitrate-Free Bacon Market Estimates & Forecasts by Source 2018-2028 (USD Million)
7.4. Nitrate-Free Bacon Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Chicken
7.4.2. Turkey
7.4.3. Pork
7.4.4. Beef
Chapter 8. Global Nitrate-Free Bacon Market, by Distribution Channel
8.1. Market Snapshot
8.2. Global Nitrate-Free Bacon Market by Distribution Channel, Performance - Potential Analysis
8.3. Global Nitrate-Free Bacon Market Estimates & Forecasts by Distribution Channel 2018-2028 (USD Million)
8.4. Nitrate-Free Bacon Market, Sub Segment Analysis
8.4.1. B2B
8.4.2. B2C
8.4.3. Hypermarkets/Supermarkets
8.4.4. Online Stores
8.4.5. Specialty Stores
8.4.6. Convenience Stores
8.4.7. Others
Chapter 9. Global Nitrate-Free Bacon Market, Regional Analysis
9.1. Nitrate-Free Bacon Market, Regional Market Snapshot
9.2. North America Nitrate-Free Bacon Market
9.2.1. U.S. Nitrate-Free Bacon Market
9.2.1.1. Type estimates & forecasts, 2018-2028
9.2.1.2. Source estimates & forecasts, 2018-2028
9.2.1.3. Distribution Channel estimates & forecasts, 2018-2028
9.2.2. Canada Nitrate-Free Bacon Market
9.3. Europe Nitrate-Free Bacon Market Snapshot
9.3.1. U.K. Nitrate-Free Bacon Market
9.3.2. Germany Nitrate-Free Bacon Market
9.3.3. France Nitrate-Free Bacon Market
9.3.4. Spain Nitrate-Free Bacon Market
9.3.5. Italy Nitrate-Free Bacon Market
9.3.6. Rest of Europe Nitrate-Free Bacon Market
9.4. Asia-Pacific Nitrate-Free Bacon Market Snapshot
9.4.1. China Nitrate-Free Bacon Market
9.4.2. India Nitrate-Free Bacon Market
9.4.3. Japan Nitrate-Free Bacon Market
9.4.4. Australia Nitrate-Free Bacon Market
9.4.5. South Korea Nitrate-Free Bacon Market
9.4.6. Rest of Asia Pacific Nitrate-Free Bacon Market
9.5. Latin America Nitrate-Free Bacon Market Snapshot
9.5.1. Brazil Nitrate-Free Bacon Market
9.5.2. Mexico Nitrate-Free Bacon Market
9.6. Rest of The World Nitrate-Free Bacon Market

Chapter 10. Competitive Intelligence
10.1. Top Market Strategies
10.2. Company Profiles
10.2.1. BRF S.A.
10.2.1.1. Key Information
10.2.1.2. Overview
10.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
10.2.1.4. Product Summary
10.2.1.5. Recent Developments
10.2.2. True Story Foods
10.2.3. Hormel Foods Corp.
10.2.4. Karro Food Group
10.2.5. Cargill, Inc.
10.2.6. Oscar Mayer
10.2.7. Hormel Foods Corporation
10.2.8. Tönnies Group
10.2.9. Smithfield Foods, Inc.
10.2.10. Heritage Barkshire
Chapter 11. Research Process
11.1. Research Process
11.1.1. Data Mining
11.1.2. Analysis
11.1.3. Market Estimation
11.1.4. Validation
11.1.5. Publishing
11.2. Research Attributes
11.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る


 

Summary

Global Nitrate-Free Bacon Market is valued approximately USD XX million in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than XX % over the forecast period 2022-2028. The Nitrate-Free Bacon also known as Uncured bacon is a type of bacon that hasn't been fortified with sodium nitrites. Usually, Nitrate-Free Bacon cured with a form of celery, which contains natural nitrites, along with plain old sea salt and other flavorings like parsley and beet extracts. The consumption of bacon and rising packaged food industry as well as recent product innovations from leading market players are factors that are accelerating the global market demand. For instance, according to Statista – in 2020, around 268.04 million Americans consumed bacon, and this number is projected to grow to 275.72 million by end of 2024. Furthermore, leading companies are coming up with innovative nitrate-free bacon food products. For instance, in May 2021, California, United States based Diestel Turkey Ranch launched its new range of no sugar and nitrate-and-nitrite-free pork bacon range named Ultimate Turkey Burgers with Uncured Bacon in United States. Also, growing number of fast-food restaurants in emerging markets and rising disposable income as well as rapid urbanization are anticipated to act as a catalyzing factor for the market demand during the forecast period. However, risks of health concerns associated with overconsumption of bacon such as increasing risk of different cancers such as Colon cancer, Stomach cancer, prostate cancer, pancreatic cancer impede the growth of the market over the forecast period of 2022-2028.

The key regions considered for the global Nitrate-Free Bacon Market study include Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and the Rest of the World. North America is the leading region across the world in terms of market share owing to the growing consumption of bacon and presence of leading fast-food outlets in the region. Whereas, Asia Pacific is anticipated to exhibit a significant growth rate over the forecast period 2022-2028. Factors such as increasing penetration of leading fast-food providers and rising demand for packaged food products in the region, would create lucrative growth prospects for the Nitrate-Free Bacon Market across the Asia Pacific region.

Major market players included in this report are:
BRF S.A.
True Story Foods
Hormel Foods Corp.
Karro Food Group
Cargill, Inc.
Oscar Mayer
Hormel Foods Corporation
Tönnies Group
Smithfield Foods, Inc.
Heritage Barkshire

The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming eight years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within each of the regions and countries involved in the study. Furthermore, the report also caters the detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, the report shall also incorporate available opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:
By Type
Dry Cured
Pumped Bacon
Immersion Cured
Others
By Source
Chicken
Turkey
Pork
Beef
By Distribution Channel
B2B
B2C
Hypermarkets/Supermarkets
Online Stores
Specialty Stores
Convenience Stores
Others
By Region:
North America
U.S.
Canada
Europe
UK
Germany
France
Spain
Italy
ROE

Asia Pacific
China
India
Japan
Australia
South Korea
RoAPAC
Latin America
Brazil
Mexico
Rest of the World

Furthermore, years considered for the study are as follows:

Historical year – 2018, 2019, 2020
Base year – 2021
Forecast period – 2022 to 2028

Target Audience of the Global Nitrate-Free Bacon Market in Market Study:

Key Consulting Companies & Advisors
Large, medium-sized, and small enterprises
Venture capitalists
Value-Added Resellers (VARs)
Third-party knowledge providers
Investment bankers
Investors





ページTOPに戻る


Table of Contents

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Million)
1.2.1. Global Nitrate-Free Bacon Market, by Region, 2020-2028 (USD Million)
1.2.2. Global Nitrate-Free Bacon Market, by Type, 2020-2028 (USD Million)
1.2.3. Global Nitrate-Free Bacon Market, by Source, 2020-2028 (USD Million)
1.2.4. Global Nitrate-Free Bacon Market, by Distribution Channel, 2020-2028 (USD Million)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Nitrate-Free Bacon Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Nitrate-Free Bacon Market Dynamics
3.1. Nitrate-Free Bacon Market Impact Analysis (2020-2028)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Growing consumption of bacon.
3.1.1.2. Rising packaged food industry.
3.1.1.3. Recent product innovations from leading market players.
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Health risks associated with overconsumption of Bacon.
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Growing number of fast-food restaurants in emerging markets
3.1.3.2. Rising disposable income and rapid urbanization.
Chapter 4. Global Nitrate-Free Bacon Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2028)
4.2. PEST Analysis
4.2.1. Political
4.2.2. Economical
4.2.3. Social
4.2.4. Technological
4.3. Investment Adoption Model
4.4. Analyst Recommendation & Conclusion
4.5. Top investment opportunity
4.6. Top winning strategies
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario
Chapter 6. Global Nitrate-Free Bacon Market, by Type
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Nitrate-Free Bacon Market by Type, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Nitrate-Free Bacon Market Estimates & Forecasts by Type 2018-2028 (USD Million)
6.4. Nitrate-Free Bacon Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Dry Cured
6.4.2. Pumped Bacon
6.4.3. Immersion Cured
6.4.4. Others
Chapter 7. Global Nitrate-Free Bacon Market, by Source
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Nitrate-Free Bacon Market by Source, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Nitrate-Free Bacon Market Estimates & Forecasts by Source 2018-2028 (USD Million)
7.4. Nitrate-Free Bacon Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Chicken
7.4.2. Turkey
7.4.3. Pork
7.4.4. Beef
Chapter 8. Global Nitrate-Free Bacon Market, by Distribution Channel
8.1. Market Snapshot
8.2. Global Nitrate-Free Bacon Market by Distribution Channel, Performance - Potential Analysis
8.3. Global Nitrate-Free Bacon Market Estimates & Forecasts by Distribution Channel 2018-2028 (USD Million)
8.4. Nitrate-Free Bacon Market, Sub Segment Analysis
8.4.1. B2B
8.4.2. B2C
8.4.3. Hypermarkets/Supermarkets
8.4.4. Online Stores
8.4.5. Specialty Stores
8.4.6. Convenience Stores
8.4.7. Others
Chapter 9. Global Nitrate-Free Bacon Market, Regional Analysis
9.1. Nitrate-Free Bacon Market, Regional Market Snapshot
9.2. North America Nitrate-Free Bacon Market
9.2.1. U.S. Nitrate-Free Bacon Market
9.2.1.1. Type estimates & forecasts, 2018-2028
9.2.1.2. Source estimates & forecasts, 2018-2028
9.2.1.3. Distribution Channel estimates & forecasts, 2018-2028
9.2.2. Canada Nitrate-Free Bacon Market
9.3. Europe Nitrate-Free Bacon Market Snapshot
9.3.1. U.K. Nitrate-Free Bacon Market
9.3.2. Germany Nitrate-Free Bacon Market
9.3.3. France Nitrate-Free Bacon Market
9.3.4. Spain Nitrate-Free Bacon Market
9.3.5. Italy Nitrate-Free Bacon Market
9.3.6. Rest of Europe Nitrate-Free Bacon Market
9.4. Asia-Pacific Nitrate-Free Bacon Market Snapshot
9.4.1. China Nitrate-Free Bacon Market
9.4.2. India Nitrate-Free Bacon Market
9.4.3. Japan Nitrate-Free Bacon Market
9.4.4. Australia Nitrate-Free Bacon Market
9.4.5. South Korea Nitrate-Free Bacon Market
9.4.6. Rest of Asia Pacific Nitrate-Free Bacon Market
9.5. Latin America Nitrate-Free Bacon Market Snapshot
9.5.1. Brazil Nitrate-Free Bacon Market
9.5.2. Mexico Nitrate-Free Bacon Market
9.6. Rest of The World Nitrate-Free Bacon Market

Chapter 10. Competitive Intelligence
10.1. Top Market Strategies
10.2. Company Profiles
10.2.1. BRF S.A.
10.2.1.1. Key Information
10.2.1.2. Overview
10.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
10.2.1.4. Product Summary
10.2.1.5. Recent Developments
10.2.2. True Story Foods
10.2.3. Hormel Foods Corp.
10.2.4. Karro Food Group
10.2.5. Cargill, Inc.
10.2.6. Oscar Mayer
10.2.7. Hormel Foods Corporation
10.2.8. Tönnies Group
10.2.9. Smithfield Foods, Inc.
10.2.10. Heritage Barkshire
Chapter 11. Research Process
11.1. Research Process
11.1.1. Data Mining
11.1.2. Analysis
11.1.3. Market Estimation
11.1.4. Validation
11.1.5. Publishing
11.2. Research Attributes
11.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

Bizwit Research & Consulting LLP社の食品・飲料分野での最新刊レポート

本レポートと同じKEY WORD(channel)の最新刊レポート


よくあるご質問


Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?


Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/11/21 10:26

156.13 円

165.08 円

200.38 円

ページTOPに戻る