世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

トースト粉の世界市場規模調査、製品別(小麦粉、大豆粉、米粉、トウモロコシ粉、その他)、エンドユーザー別(家庭、商業、施設、フードサービス、食品メーカー、その他)、用途別(パン・ベーカリー製品、麺・パスタ、クラッカー・クッキー&ビスケット、動物飼料、その他)、流通チャネル別(ハイパーマーケット/スーパーマーケット、コンビニ、専門店、オンラインショップ)、地域予測 2022-2028


Global Toasted Flour Market Size study, By Product (Wheat Flour, Soybean Flour, Rice Flour, Corn Flour, Other), By End User (Household, Commercial, Institutional, Food Service, Food Manufacturers, Others), By Application (Bread and Bakery Products, Noodles and Pasta, Crackers and Cookies & Biscuits, Animal Feed, Other), By Distribution Channel (Hypermarkets/Supermarkets, Convenience Stores, Specialty Stores, Online Stores), and Regional Forecasts 2022-2028

世界のトースト粉市場は、2021年に約XX百万米ドルと評価され、予測期間2022-2028年にはXX %以上の健全な成長率で成長すると予測されています。Toasted Flourは、焼いた小麦粉と定義することができます。小麦粉は... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Bizwit Research & Consulting LLP
ビズウィットリサーチ&コンサルティング
2022年6月9日 US$4,950
シングルユーザライセンス(印刷不可)
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
200 英語

 

サマリー

世界のトースト粉市場は、2021年に約XX百万米ドルと評価され、予測期間2022-2028年にはXX %以上の健全な成長率で成長すると予測されています。Toasted Flourは、焼いた小麦粉と定義することができます。小麦粉は、コンロやオーブン、電子レンジできつね色になるまで焼かれ、生の小麦粉の味はなくなります。通常の小麦粉に比べ、トーストした小麦粉は、消化を良くし、血糖値を調整するなど、健康に良い効果があります。トースト粉は、パンやベーカリー製品、麺やパスタ、クラッカー、クッキーやビスケットなど、さまざまな食品に使用されています。オーガニックベーカリーや菓子類に対する需要の高まり、健康上の利点によるトーストフロアの採用の増加、および調理済み食品に対する需要の急増は、世界市場の需要を加速する要因となっています。例えば、Statistaによると - 2020年、植物由来のベーカリーおよび菓子の世界市場は333百万米ドルと推定され、この金額は2026年末までに605百万米ドルまで成長すると予測されています。さらに、Statistaによると、2022年現在、世界のReady-to-Eat Meals分野の売上は5,100億米ドルと推定され、2022年から2027年にかけて毎年6.20%ずつ成長し、2026年末には6,889億6000万米ドルに達すると予測されています。また、老年人口の増加や生活習慣病の流行が、予測期間中の市場需要を喚起する要因になると予想されます。しかし、トースト粉に関連する高コストや、トランス脂肪を多く含む製品などトースト粉の過剰摂取に伴う健康リスクは、糖尿病、脳卒中、心臓病のリスクを高めるため、2022-2028年の予測期間中の市場の成長を阻害しています。

トースト粉の世界市場調査において考慮した主要地域は、アジア太平洋、北米、欧州、中南米、およびその他の地域です。北米は、利便性の高い食品への需要の高まりと、同地域における主要な市場プレイヤーの存在により、市場シェアの面で世界の主要地域となっています。一方、アジア太平洋地域は、予測期間2022-2028年にかけて大きな成長率を示すと予測されています。同地域では、オンラインフードサービスプラットフォームの普及が進み、世界的なファストフードフランチャイジーが増加しているなどの要因が、アジア太平洋地域における世界のトーストフラワー市場に有利な成長見通しを生み出すと考えられます。

本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通りです:
モンタナ
Nutrigerm社
アーチャー・ダニエルズ・ミッドランド・カンパニー
ITCリミテッド
カーギル社(Cargill Inc.
ボブズ・レッドミル・ナチュラルフーズ・インク
アーデントミルズコーポレート
キングアーサー・フラワー・カンパニー・インク
コナグラブランズ・インク
ブンジ・ミリング・インク

本調査の目的は、近年の様々なセグメント&国の市場規模を定義し、今後8年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象である各地域・国において、業界の質的・量的な側面を取り入れるよう設計されています。さらに、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細な情報も提供しています。さらに、本レポートでは、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場での利用可能な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明します:
製品別
小麦粉
大豆粉(Soybean Flour
米粉
コーンフラワー
その他
エンドユーザー別
家庭用
商業
施設向け
フードサービス
食品メーカー
その他
用途別
パン・ベーカリー製品
麺類・パスタ
クラッカー・クッキー・ビスケット
動物用飼料
その他
流通チャネル別
ハイパーマーケット/スーパーマーケット
コンビニエンスストア
スペシャリティストア
オンラインストア
地域別
北アメリカ
米国
カナダ
ヨーロッパ
英国
ドイツ
フランス
スペイン
イタリア
ROE

アジア・パシフィック
中国
インド
日本
オーストラリア
韓国
ロアパック
ラテンアメリカ
ブラジル
メキシコ
その他の地域

さらに、本調査で考慮した年は以下の通りです:

過去年 - 2018年、2019年、2020年
基準年 - 2021年
予測期間 - 2022年~2028年

市場調査におけるトースト粉の世界市場のターゲットオーディエンス

主要なコンサルティング会社およびアドバイザー
大企業、中堅企業、中小企業
ベンチャーキャピタル
付加価値再販業者(VAR)
サードパーティナレッジプロバイダー
投資銀行家
投資家





ページTOPに戻る


目次

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Million)
1.2.1. Global Toasted Flour Market, by Region, 2020-2028 (USD Million)
1.2.2. Global Toasted Flour Market, by Product, 2020-2028 (USD Million)
1.2.3. Global Toasted Flour Market, by End User, 2020-2028 (USD Million)
1.2.4. Global Toasted Flour Market, by Application, 2020-2028 (USD Million)
1.2.5. Global Toasted Flour Market, by Distribution Channel, 2020-2028 (USD Million)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Toasted Flour Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Toasted Flour Market Dynamics
3.1. Toasted Flour Market Impact Analysis (2020-2028)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Rising demand for organic bakery and confectionery products.
3.1.1.2. Increasing adoption of toasted floor due to health benefits.
3.1.1.3. Surging demand for ready to eat food products.
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. High cost associated with toasted flour.
3.1.2.2. Health risks associated with overconsumption of toasted flour.
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Growing number of geriatric individuals.
3.1.3.2. Rising prevalence of lifestyle diseases.
Chapter 4. Global Toasted Flour Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2028)
4.2. PEST Analysis
4.2.1. Political
4.2.2. Economical
4.2.3. Social
4.2.4. Technological
4.3. Investment Adoption Model
4.4. Analyst Recommendation & Conclusion
4.5. Top investment opportunity
4.6. Top winning strategies
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario
Chapter 6. Global Toasted Flour Market, by Product
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Toasted Flour Market by Product, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Toasted Flour Market Estimates & Forecasts by Product 2018-2028 (USD Million)
6.4. Toasted Flour Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Wheat Flour
6.4.2. Soybean Flour
6.4.3. Rice Flour
6.4.4. Corn Flour
6.4.5. Other
Chapter 7. Global Toasted Flour Market, by End User
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Toasted Flour Market by End User, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Toasted Flour Market Estimates & Forecasts by End User 2018-2028 (USD Million)
7.4. Toasted Flour Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Household
7.4.2. Commercial
7.4.3. Institutional
7.4.4. Food Service
7.4.5. Food Manufacturers
7.4.6. Others
Chapter 8. Global Toasted Flour Market, by Application
8.1. Market Snapshot
8.2. Global Toasted Flour Market by Application, Performance - Potential Analysis
8.3. Global Toasted Flour Market Estimates & Forecasts by Application 2018-2028 (USD Million)
8.4. Toasted Flour Market, Sub Segment Analysis
8.4.1. Bread and Bakery Products
8.4.2. Noodles and Pasta
8.4.3. Crackers and Cookies & Biscuits
8.4.4. Animal Feed
8.4.5. Other
Chapter 9. Global Toasted Flour Market, by Distribution Channel
9.1. Market Snapshot
9.2. Global Toasted Flour Market by Distribution Channel, Performance - Potential Analysis
9.3. Global Toasted Flour Market Estimates & Forecasts by Distribution Channel 2018-2028 (USD Million)
9.4. Toasted Flour Market, Sub Segment Analysis
9.4.1. Hypermarkets/Supermarkets
9.4.2. Convenience Stores
9.4.3. Specialty Stores
9.4.4. Online Stores
Chapter 10. Global Toasted Flour Market, Regional Analysis
10.1. Toasted Flour Market, Regional Market Snapshot
10.2. North America Toasted Flour Market
10.2.1. U.S. Toasted Flour Market
10.2.1.1. Product estimates & forecasts, 2018-2028
10.2.1.2. End User estimates & forecasts, 2018-2028
10.2.1.3. Application estimates & forecasts, 2018-2028
10.2.1.4. Distribution Channel estimates & forecasts, 2018-2028
10.2.2. Canada Toasted Flour Market
10.3. Europe Toasted Flour Market Snapshot
10.3.1. U.K. Toasted Flour Market
10.3.2. Germany Toasted Flour Market
10.3.3. France Toasted Flour Market
10.3.4. Spain Toasted Flour Market
10.3.5. Italy Toasted Flour Market
10.3.6. Rest of Europe Toasted Flour Market
10.4. Asia-Pacific Toasted Flour Market Snapshot
10.4.1. China Toasted Flour Market
10.4.2. India Toasted Flour Market
10.4.3. Japan Toasted Flour Market
10.4.4. Australia Toasted Flour Market
10.4.5. South Korea Toasted Flour Market
10.4.6. Rest of Asia Pacific Toasted Flour Market
10.5. Latin America Toasted Flour Market Snapshot
10.5.1. Brazil Toasted Flour Market
10.5.2. Mexico Toasted Flour Market
10.6. Rest of The World Toasted Flour Market

Chapter 11. Competitive Intelligence
11.1. Top Market Strategies
11.2. Company Profiles
11.2.1. Montana
11.2.1.1. Key Information
11.2.1.2. Overview
11.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
11.2.1.4. Product Summary
11.2.1.5. Recent Developments
11.2.2. Nutrigerm
11.2.3. Archer-Daniels-Midland Company
11.2.4. ITC Limited
11.2.5. Cargill Inc.
11.2.6. Bob’s Red Mill Natural Foods Inc.
11.2.7. Ardent Mills Corporate
11.2.8. King Arthur Flour Company Inc.
11.2.9. Conagra Brands Inc.
11.2.10. Bunge Milling Inc.
Chapter 12. Research Process
12.1. Research Process
12.1.1. Data Mining
12.1.2. Analysis
12.1.3. Market Estimation
12.1.4. Validation
12.1.5. Publishing
12.2. Research Attributes
12.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る


 

Summary

Global Toasted Flour Market is valued approximately USD XX million in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than XX % over the forecast period 2022-2028. The Toasted Flour can be defined as baked flour. Flour is baked in stovetop, in the oven, or in the microwave until the it becomes golden brown, and the raw flour taste is gone. As compared to normal flour, toasted flour offers several health benefits such as improved digestion, regulates blood sugar levels etc. Toasted flour is used in different food products such as bread and bakery Products, noodles and Pasta, crackers, cookies & biscuits among others. The rising demand for organic bakery and confectionery products and increasing adoption of toasted floor due to health benefits as well as surging demand for ready to eat food products are factors that are accelerating the global market demand. For instance, according to Statista – in 2020, the global market for plant-based bakery and confectionery was estimated at USD 333 million, and this amount is projected to grow to USD 605 million by end of 2026. Furthermore, as per Statista – as of 2022, revenue of worldwide Ready-to-Eat Meals segment is estimated at USD 510 billion, and the market is estimated to grow annually by 6.20% between 2022 & 2027 to reach to USD 688.96 billion by end of 2026. Also, growing number of geriatric individuals and rising prevalence of lifestyle diseases are anticipated to act as a catalyzing factor for the market demand during the forecast period. However, high cost associated with toasted flour and health risks associated with overconsumption of toasted flour such as products containing high amount of trans fat increases risk of diabetes, strokes, and heart disease impede the growth of the market over the forecast period of 2022-2028.

The key regions considered for the global Toasted Flour Market study include Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and the Rest of the World. North America is the leading region across the world in terms of market share owing to the growing demand for convenience food products and presence of leading market players in the region. Whereas, Asia Pacific is anticipated to exhibit a significant growth rate over the forecast period 2022-2028. Factors such as growing penetration of online food services platforms and increasing number of global fast food franchisee in the region, would create lucrative growth prospects for the global Toasted Flour Market across the Asia Pacific region.

Major market players included in this report are:
Montana
Nutrigerm
Archer-Daniels-Midland Company
ITC Limited
Cargill Inc.
Bob’s Red Mill Natural Foods Inc.
Ardent Mills Corporate
King Arthur Flour Company Inc.
Conagra Brands Inc.
Bunge Milling Inc.

The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming eight years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within each of the regions and countries involved in the study. Furthermore, the report also caters the detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, the report shall also incorporate available opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:
By Product
Wheat Flour
Soybean Flour
Rice Flour
Corn Flour
Other
By End User
Household
Commercial
Institutional
Food Service
Food Manufacturers
Others
By Application
Bread and Bakery Products
Noodles and Pasta
Crackers and Cookies & Biscuits
Animal Feed
Other
By Distribution Channel
Hypermarkets/Supermarkets
Convenience Stores
Specialty Stores
Online Stores
By Region:
North America
U.S.
Canada
Europe
UK
Germany
France
Spain
Italy
ROE

Asia Pacific
China
India
Japan
Australia
South Korea
RoAPAC
Latin America
Brazil
Mexico
Rest of the World

Furthermore, years considered for the study are as follows:

Historical year – 2018, 2019, 2020
Base year – 2021
Forecast period – 2022 to 2028

Target Audience of the Global Toasted Flour Market in Market Study:

Key Consulting Companies & Advisors
Large, medium-sized, and small enterprises
Venture capitalists
Value-Added Resellers (VARs)
Third-party knowledge providers
Investment bankers
Investors





ページTOPに戻る


Table of Contents

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Million)
1.2.1. Global Toasted Flour Market, by Region, 2020-2028 (USD Million)
1.2.2. Global Toasted Flour Market, by Product, 2020-2028 (USD Million)
1.2.3. Global Toasted Flour Market, by End User, 2020-2028 (USD Million)
1.2.4. Global Toasted Flour Market, by Application, 2020-2028 (USD Million)
1.2.5. Global Toasted Flour Market, by Distribution Channel, 2020-2028 (USD Million)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Toasted Flour Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Toasted Flour Market Dynamics
3.1. Toasted Flour Market Impact Analysis (2020-2028)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Rising demand for organic bakery and confectionery products.
3.1.1.2. Increasing adoption of toasted floor due to health benefits.
3.1.1.3. Surging demand for ready to eat food products.
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. High cost associated with toasted flour.
3.1.2.2. Health risks associated with overconsumption of toasted flour.
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Growing number of geriatric individuals.
3.1.3.2. Rising prevalence of lifestyle diseases.
Chapter 4. Global Toasted Flour Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2028)
4.2. PEST Analysis
4.2.1. Political
4.2.2. Economical
4.2.3. Social
4.2.4. Technological
4.3. Investment Adoption Model
4.4. Analyst Recommendation & Conclusion
4.5. Top investment opportunity
4.6. Top winning strategies
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario
Chapter 6. Global Toasted Flour Market, by Product
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Toasted Flour Market by Product, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Toasted Flour Market Estimates & Forecasts by Product 2018-2028 (USD Million)
6.4. Toasted Flour Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Wheat Flour
6.4.2. Soybean Flour
6.4.3. Rice Flour
6.4.4. Corn Flour
6.4.5. Other
Chapter 7. Global Toasted Flour Market, by End User
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Toasted Flour Market by End User, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Toasted Flour Market Estimates & Forecasts by End User 2018-2028 (USD Million)
7.4. Toasted Flour Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Household
7.4.2. Commercial
7.4.3. Institutional
7.4.4. Food Service
7.4.5. Food Manufacturers
7.4.6. Others
Chapter 8. Global Toasted Flour Market, by Application
8.1. Market Snapshot
8.2. Global Toasted Flour Market by Application, Performance - Potential Analysis
8.3. Global Toasted Flour Market Estimates & Forecasts by Application 2018-2028 (USD Million)
8.4. Toasted Flour Market, Sub Segment Analysis
8.4.1. Bread and Bakery Products
8.4.2. Noodles and Pasta
8.4.3. Crackers and Cookies & Biscuits
8.4.4. Animal Feed
8.4.5. Other
Chapter 9. Global Toasted Flour Market, by Distribution Channel
9.1. Market Snapshot
9.2. Global Toasted Flour Market by Distribution Channel, Performance - Potential Analysis
9.3. Global Toasted Flour Market Estimates & Forecasts by Distribution Channel 2018-2028 (USD Million)
9.4. Toasted Flour Market, Sub Segment Analysis
9.4.1. Hypermarkets/Supermarkets
9.4.2. Convenience Stores
9.4.3. Specialty Stores
9.4.4. Online Stores
Chapter 10. Global Toasted Flour Market, Regional Analysis
10.1. Toasted Flour Market, Regional Market Snapshot
10.2. North America Toasted Flour Market
10.2.1. U.S. Toasted Flour Market
10.2.1.1. Product estimates & forecasts, 2018-2028
10.2.1.2. End User estimates & forecasts, 2018-2028
10.2.1.3. Application estimates & forecasts, 2018-2028
10.2.1.4. Distribution Channel estimates & forecasts, 2018-2028
10.2.2. Canada Toasted Flour Market
10.3. Europe Toasted Flour Market Snapshot
10.3.1. U.K. Toasted Flour Market
10.3.2. Germany Toasted Flour Market
10.3.3. France Toasted Flour Market
10.3.4. Spain Toasted Flour Market
10.3.5. Italy Toasted Flour Market
10.3.6. Rest of Europe Toasted Flour Market
10.4. Asia-Pacific Toasted Flour Market Snapshot
10.4.1. China Toasted Flour Market
10.4.2. India Toasted Flour Market
10.4.3. Japan Toasted Flour Market
10.4.4. Australia Toasted Flour Market
10.4.5. South Korea Toasted Flour Market
10.4.6. Rest of Asia Pacific Toasted Flour Market
10.5. Latin America Toasted Flour Market Snapshot
10.5.1. Brazil Toasted Flour Market
10.5.2. Mexico Toasted Flour Market
10.6. Rest of The World Toasted Flour Market

Chapter 11. Competitive Intelligence
11.1. Top Market Strategies
11.2. Company Profiles
11.2.1. Montana
11.2.1.1. Key Information
11.2.1.2. Overview
11.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
11.2.1.4. Product Summary
11.2.1.5. Recent Developments
11.2.2. Nutrigerm
11.2.3. Archer-Daniels-Midland Company
11.2.4. ITC Limited
11.2.5. Cargill Inc.
11.2.6. Bob’s Red Mill Natural Foods Inc.
11.2.7. Ardent Mills Corporate
11.2.8. King Arthur Flour Company Inc.
11.2.9. Conagra Brands Inc.
11.2.10. Bunge Milling Inc.
Chapter 12. Research Process
12.1. Research Process
12.1.1. Data Mining
12.1.2. Analysis
12.1.3. Market Estimation
12.1.4. Validation
12.1.5. Publishing
12.2. Research Attributes
12.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート

Bizwit Research & Consulting LLP社の食品・飲料分野での最新刊レポート

本レポートと同じKEY WORD(channel)の最新刊レポート


よくあるご質問


Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?


Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/11/22 10:26

155.52 円

163.34 円

198.56 円

ページTOPに戻る