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変性澱粉の世界市場レポート:原料別(トウモロコシ、小麦、キャッサバ、その他)、製品別(澱粉エステル・エーテル、レジスタント、カチオン、プレゲル化、その他)、形態別(乾燥、液体)、機能別(増粘剤、安定剤、結合剤、乳化剤、その他)、最終用途別(食品・飲料、動物飼料、製紙、医薬品、繊維、その他)、地域別、企業分析 2024-2032


Global Modified Starch Market Report by Raw Material (Corn, Wheat, Cassava, Others), Products (Starch Esters & Ethers, Resistant, Cationic, Pre-Gelatinized, Others), Form (Dry, Liquid), Function (Thickeners, Stabilizers, Binders, Emulsifiers, Others), End-Use (Food & Beverage, Animal Feed, Paper, Pharmaceutical, Textiles, Others), Regions and Company Analysis 2024-2032

変性デンプンの世界市場シェアは、2032年までにほぼ186億5,000万米ドルになると予測されている。2024年から2032年までの改質デンプン市場のCAGRは4.60%である。Renub Research社によると、2023年の市場規模は124... もっと見る

 

 

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Renub Research
Renubリサーチ
2024年5月1日 US$2,790
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サマリー

変性デンプンの世界市場シェアは、2032年までにほぼ186億5,000万米ドルになると予測されている。2024年から2032年までの改質デンプン市場のCAGRは4.60%である。Renub Research社によると、2023年の市場規模は124億4,000万米ドルであった。

「改質デンプン」は、遺伝子組換え生物を使って作られたことや、遺伝子組換えを受けたことを意味するものではない。穀物や野菜から採取されたデンプンのうち、食品の食感や構造を保持する能力を高めるための処理が施されたものは、改質デンプンとして知られている。調理中に食品の食感が変化するのを防ぐため、改質デンプンは電子レンジで加熱したり、フリーズドライにしたり、高温で調理したり(出来合いのピザ、インスタントスープ、ソースなど)、焼いたり、揚げたりしなければならない食品に使用される。加工でんぷんは、増粘剤、安定化剤、乳化剤として頻繁に利用されるが、その理由は、加工でんぷんには多くの利点があるからである。しかしながら、生来の澱粉と比較すると、アカシアガムや潜在的な代替品と比較して、保水性が低く、保存性が低いため、技術的な利点が少なくなる。


世界の変性デンプン市場の成長機会

- 利便性と加工食品の需要が、改質デンプン産業の拡大を促進している。これらの有益な要素に対する需要の増加は、都市化、食生活の変化、人口拡大の結果である。
- Mintelの報告によると、アメリカの成人の94%が前年に毎日スナックを食べたと回答しており、この割合は上昇すると予測されている。
- Supermarket Guruは、米国には生鮮食品の市場が250億米ドル近くあると述べている。このことは、多くの人々が高タンパクで健康的な、便利な調理済み食品を探していることを示唆している。
- 米農務省はまた、他のすべての家庭と比較して、育児を手伝ってくれるパートナーのいないひとり親は、調理済みの食事に14%多く費やしていることも発見した。
- 多様な消費者ニーズを満たすために、改質デンプンの用途と機能には顕著な変化が見られる。物理的、酵素的、または化学的プロセスにより、通常の澱粉から改質澱粉を製造することができる。
- 最近の技術開発により、安定化、脂肪の代替、食感の改善、さらにはカプセル化など、澱粉の斬新な改良が可能になった。食品、医療、繊維、その他の産業はすべて、こうした変化の結果、革命的な変化を遂げた。
- こうした技術の発展は、改質デンプン市場の幅を広げ、世界的な推進力となっている。
- 改質デンプンの市場シェアを拡大するため、メーカー各社もクリーンラベルのトレンドを積極的に製品に取り入れている。
- 2020年12月、ベネオはこの種の製品としては初の即席機能性米澱粉を発売し、製パン業者がクリーンラベルの動きを活用できるよう支援した。


北米の化工デンプン市場

- 北米の食品・飲料産業は、同地域の改質デンプン市場シェアの大きな部分を占めている。
- 北米の化工デンプン市場は、より持続可能で自然な原料を求める消費者の需要もあって拡大している。
- オーガニック・トレード協会が実施した世論調査によると、アメリカでは7500万人のミレニアル世代がオーガニック食品を消費するようになっており、その家族にも同じことをさせている。現在、アメリカのオーガニック消費者の最大の層は、18歳から34歳までの親たちである。
- 2023年7月-ヴィーガンチーズスライスを人々に提供するため、クラフトはNotCoと提携し、ヴィーガンチーズ市場に参入する。どのNotCheeseを買っても、そのスライスの原材料は微妙に異なる。ひよこ豆のタンパク質、マルトデキストリン、ココナッツオイル、改質デンプンが、すべてのNotCheeseの基礎となっている。乳酸とともに、カラギーナン、塩、ソルビン酸を含み、保存料不使用である。
- 消費者が低脂肪食品を摂取することの健康上の利点をより意識するようになるにつれ、この地域における需要は、特にトウモロコシとコーンスターチの世界最大の生産国のひとつである米国で増加すると予測されている。
- 米国農務省全米農業統計局(NASS)によると、米国は乾燥した天候と干ばつ状態の心配にもかかわらず、2023年6月に153億ブッシェルを超える記録的なトウモロコシを生産した。2023 年、トウモロコシの平均収量 は全米で大きく異なった。


世界の変性澱粉産業ニュース

世界の改質デンプン市場の主なプレーヤーには、Cargill Inc.、Ingredion Inc.、Archer Daniels Midland Company、Tate and Lyle、Associated British Foods plc、Tereos Group、Sudzucker AG、Global Bio-Chem Technology Group Company Ltd.などがいる。

- 2023年3月-植物由来原料の機能性物質の著名な生産者であるJRSグループが、責任を持って生産されるハイドロコロイドと海藻抽出物の製造業者であり専門家であるAlgaia SA社の買収を発表。
- 2023年6月-食品原料の専門家であるLoryma社は、小麦由来でEナンバーを必要としない、変化しないクリーンラベルのネイティブ付着澱粉を提供する。その製造方法から、ローリースターチ・サフィールピュアは従来の改質澱粉と同様に効果的で、あらゆる種類の基材コーティングに良好な接着性を提供することを意図している。
- 2022年10月、カーギルは合弁会社Cargill-AKV I/Sの持分50%をAKV Langholt AmbA社に売却した。1987年に設立された合弁会社の目的は、世界の製紙業界向けにカチオン化ポテトスターチを製造・販売することであった。
- 2022年10月 - 肉と乳製品の代わりに、Roquetteは有機エンドウタンパク澱粉を発表。米国とEUの両市場向けに設計されたこの新しい有機エンドウ豆でんぷんは、料理用途において優れた代替品となりそうだ。これは、持続可能でオーガニックな植物由来の代替品に対する食品事業のニーズの高まりに沿ったものである。
- 2022年9月 - アジア諸国における飼料、澱粉、甘味料のニーズに応えるため、カーギルはインドネシアのパンダーンにトウモロコシ工場を新設した。


原材料 - 4つの視点からの市場構成:

1.トウモロコシ
2.小麦
3.キャッサバ
4.その他


製品 - 5つの視点での市場構成:

1.デンプンエステル&エーテル
2.レジスタント
3.カチオン
4.前ゼラチン化
5.その他


形態 - 2つの視点からの市場内訳:

1.ドライ
2.リキッド


機能 - 5つの視点からの市場分解:

1.増粘剤
2.安定剤
3.結合剤
4.乳化剤
5.その他


最終用途 - 6つの視点での市場細分化:

1.食品・飲料
2.動物飼料
3.紙
4.医薬品
5.繊維
6.その他


国別 - 25の観点からの市場内訳:

1.北米

1.1 米国
1.2 カナダ

2.ヨーロッパ

2.1 フランス
2.2 ドイツ
2.3 イタリア
2.4 スペイン
2.5 イギリス
2.6 ベルギー
2.7 オランダ
2.8 トルコ

3.アジア太平洋

3.1 中国
3.2 日本
3.3 インド
3.4 韓国
3.5 タイ
3.6 マレーシア
3.7 インドネシア
3.8 オーストラリア
3.9 ニュージーランド

4.ラテンアメリカ

4.1 ブラジル
4.2 メキシコ
4.3 アルゼンチン

5.中東・アフリカ

5.1 サウジアラビア
5.2 アラブ首長国連邦
5.3 南アフリカ


主要プレーヤーを3つの視点から網羅:

- 概要
- 最近の開発
- 収益分析


企業分析

1.カーギル
2.イングレディオン
3.アーチャー・ダニエルズ・ミッドランド社
4.テート・アンド・ライル
5.アソシエイテッド・ブリティッシュ・フーズ
6.テレオス・グループ
7.スダッカーAG
8.グローバルバイオケムテクノロジーグループカンパニーリミテッド

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目次

1.はじめに

2.研究方法

3.エグゼクティブサマリー

4.市場ダイナミクス

4.1 成長促進要因
4.2 チャレンジ


5.変性デンプンの世界市場

6.市場シェア - 世界の化工デンプン分析

6.1 原材料別
6.2 製品別
6.3 形状別
6.4 機能別
6.5 最終用途別
6.6 国別


7.原料 - 変性デンプンの世界市場

7.1 トウモロコシ
7.2 小麦
7.3 キャッサバ
7.4 その他


8.製品 - 変性デンプンの世界市場

8.1 でんぷんエステル・エーテル
8.2 レジスタント
8.3 カチオン
8.4 前ゼラチン化
8.5 その他


9.形態 - 変性デンプンの世界市場

9.1 乾燥
9.2 液体


10.機能 - 変性デンプンの世界市場

10.1 増粘剤
10.2 安定剤
10.3 結合剤
10.4 乳化剤
10.5 その他


11.最終用途 - 変性デンプンの世界市場

11.1 食品・飲料
11.2 動物飼料
11.3 紙
11.4 医薬品
11.5 繊維
11.6 その他


12.変性澱粉の世界市場

12.1 北米

12.1.1 米国
12.1.2 カナダ

12.2 ヨーロッパ

12.2.1 フランス
12.2.2 ドイツ
12.2.3 イタリア
12.2.4 スペイン
12.2.5 イギリス
12.2.6 ベルギー
12.2.7 オランダ
12.2.8 トルコ

12.3 アジア太平洋

12.3.1 中国
12.3.2 日本
12.3.3 インド
12.3.4 韓国
12.3.5 タイ
12.3.6 マレーシア
12.3.7 インドネシア
12.3.8 オーストラリア
12.3.9 ニュージーランド

12.4 ラテンアメリカ

12.4.1 ブラジル
12.4.2 メキシコ
12.4.3 アルゼンチン

12.5 中東・アフリカ

12.5.1 サウジアラビア
12.5.2 アラブ首長国連邦
12.5.3 南アフリカ


13.ポーターの5つの力分析 - 変性デンプンの世界市場

13.1 買い手の交渉力
13.2 サプライヤーの交渉力
13.3 ライバルの度合い
13.4 新規参入の脅威
13.5 代替品の脅威


14.SWOT分析 - 変性デンプンの世界市場

14.1 強み
14.2 弱点
14.3 機会
14.4 脅威


15.主要プレーヤーの分析

15.1 カーギル社

15.1.1 事業概要
15.1.2 最近の開発
15.1.3 販売分析

15.2 イングレディオン社

15.2.1 事業概要
15.2.2 最近の開発
15.2.3 販売分析

15.3 アーチャー・ダニエルズ・ミッドランド社

15.3.1 事業概要
15.3.2 最近の開発
15.3.3 販売分析

15.4 テート・アンド・ライル

15.4.1 事業概要
15.4.2 最近の開発
15.4.3 販売分析

15.5 アソシエイテッド・ブリティッシュ・フーズ plc

15.5.1 事業概要
15.5.2 最近の開発
15.5.3 販売分析

15.6 テレオス・グループ

15.6.1 事業概要
15.6.2 最近の開発
15.6.3 販売分析

15.7 スヅッカーAG

15.7.1 事業概要
15.7.2 最近の開発
15.7.3 販売分析

15.8 グローバル・バイオケム・テクノロジー・グループ・カンパニー・リミテッド

15.8.1 事業概要
15.8.2 最近の開発
15.8.3 販売分析

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図表リスト

表-01:世界の化工デンプン市場:原料別シェア(%)、2019年~2023年
表-02:世界の化工デンプン市場予測:原料別シェア(%)、2024年~2032年
表-03:世界の化工デンプン市場:製品別シェア(%)、2019年~2023年
表-04:世界の化工デンプン市場製品別シェア予測(%)、2024年~2032年
表-05:世界の化工デンプン市場:形態別シェア(%)、2019年~2023年
表-06:世界の化工デンプン市場形態別シェア予測(%)、2024年~2032年
表-07:化工デンプンの世界市場 機能別シェア(%)、2019年~2023年
表-08:世界の化工デンプン市場機能別シェア予測(%)、2024年~2032年
表-09:世界の化工デンプン市場:最終用途別シェア(%)、2019年~2023年
表-10:最終用途別化工デンプン市場シェアの世界予測(%)、2024年~2032年
表-11:世界の化工デンプン市場:国別シェア(%)、2019年~2023年
表-12:化工デンプンの世界市場各国別シェア予測(%)、2024年~2032年

 

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Summary

Global Modified Starch Market share is anticipated to be almost US$ 18.65 Billion by 2032. The CAGR for the modified starch market from 2024 to 2032 is 4.60%. Renub Research states that it valued US$ 12.44 Billion in 2023.

"Modified starch" does not imply that it was created using genetically altered organisms or that it has undergone genetic modification. The starch taken from grains and vegetables that has undergone treatment to enhance its capacity to preserve the food's texture and structure is known as modified starch. In order to prevent the texture of food products from changing while they cook, modified starch is used in foods that must be microwaved, freeze-dried, cooked at high temperatures (such ready-made pizza, instant soup, and sauces), baked, or fried. Modified starches are frequently utilized as thickening, stabilizing, or emulsifying agents because they may have a number of benefits. Nevertheless, as compared to native starches, they exhibit poorer water retention qualities and a shorter shelf life, which lessens the technical benefits, in comparison to acacia gum and potential alternatives.


Global Modified Starch Market Growth Opportunities

• Convenience and processed food demand are driving the expansion of the modified starch industry. The increasing demand for these beneficial elements is a result of urbanization, dietary changes, and population expansion.
• Mintel reports that 94% of American adults said they ate snacks every day in the previous year, and this percentage is predicted to rise.
• Supermarket Guru stated that there is a nearly US$ 25 Billion market for fresh-prepared foods in the United States. This suggests that a lot of individuals are searching for convenient, prepared foods that are high in protein and health.
• The USDA also discovered that compared to all other families, single parents without a partner to assist with childcare spend 14% more on ready-to-eat meals.
• There has been a notable transformation in the uses and capabilities of modified starches to satisfy diverse consumer needs. Through physical, enzymatic, or chemical processes, modified starches can be produced from regular starches.
• Recent technological developments have enabled novel modifications to starches, including stabilization, fat replacement, texture improvement, and even encapsulation. Food, medicine, textiles, and other industries have all undergone revolutionary change as a result of these changes.
• These developments in technology have broadened the modified starch market and propelled it worldwide.
• In an effort to increase the market share of modified starch, manufacturers have also been actively incorporating the clean label trend into their products.
• In December 2020 - Beneo launched the first instant functional rice starch of its kind to assist bakers in leveraging the clean label movement.


North America Modified Starch Market

• The established food and beverage industry in North America is responsible for the region's substantial modified starch market share.
• The market for modified starch in North America is expanding due in part to consumer demand for more sustainable and natural ingredients.
• A poll conducted by the Organic Trade Association reveals that the 75 million Millennials in America are increasingly consuming organic food, and they are also ensuring that their families do the same. The largest demographic of organic consumers in America now consists of parents between the ages of 18 and 34.
• In July 2023 - In order to provide people with vegan cheese slices, Kraft has partnered with NotCo to enter the vegan cheese market. Whichever NotCheese variety you get, their slice will have slightly different ingredients. Chickpea protein, maltodextrin, coconut oil, and modified food starch serve as the foundation for all NotCheese variants. Together with lactic acid, they are all preservative-free and contain carrageenan, salt, and sorbic acid.
• Demand in the region is predicted to increase, particularly in the United States, which is one of the world's biggest producers of maize and corn starch, as consumers become more conscious of the health advantages of consuming low-fat foods.
• According to the USDA's National Agricultural Statistics Service (NASS), the US produced a record-breaking maize crop of more over 15.3 billion bushels in June 2023, despite worries about dry weather and drought conditions. In 2023, average corn yield performance differed significantly across the United States.


Global Modified Starch Industry News

Major players in the global modified starch market include Cargill Inc., Ingredion Inc., Archer Daniels Midland Company, Tate and Lyle, Associated British Foods plc, Tereos Group, Sudzucker AG, and Global Bio-Chem Technology Group Company Ltd.

• In March 2023 - The purchase of Algaia SA, a manufacturer and expert of hydrocolloids and seaweed extracts produced responsibly, has been announced by the JRS Group, a prominent producer of functional substances derived from plant-based raw materials.
• In June 2023 - Food ingredients expert Loryma offers a clean-label, native adhesion starch derived from wheat that is not changed and does not require an E number. Because of its manufacturing method, Lory Starch Saphir pure is intended to be just as effective as traditional modified starches and offers good adhesive qualities for substrate coatings of all kinds.
• In October 2022 - Cargill has sold 50% of its interest in their joint venture, Cargill-AKV I/S, to AKV Langholt AmbA. The goal of the joint venture when it was established in 1987 was to manufacture and market cationic potato starches to the world's paper industry.
• In October 2022 - In place of meat and dairy, Roquette introduced an organic pea protein starch. Designed for both the US and EU markets, the new organic pea starch looks to be a great replacement in culinary applications. This is in line with the increasing need in the food business for plant-based alternatives that are both sustainable and organic.
• In September 2022 - To meet the need for feed, starch, and sweeteners in Asian nations, Cargill established a new maize mill in Pandaan, Indonesia.


Raw Materials – Market breakup in 4 viewpoints:

1. Corn
2. Wheat
3. Cassava
4. Others


Products – Market breakup in 5 viewpoints:

1. Starch Esters & Ethers
2. Resistant
3. Cationic
4. Pre-Gelatinized
5. Others


Form – Market breakup in 2 viewpoints:

1. Dry
2. Liquid


Function – Market breakup in 5 viewpoints:

1. Thickeners
2. Stabilizers
3. Binders
4. Emulsifiers
5. Others


End-Use – Market breakup in 6 viewpoints:

1. Food & Beverage
2. Animal Feed
3. Paper
4. Pharmaceutical
5. Textiles
6. Others


Countries – Market breakup in 25 viewpoints:

1. North America

1.1 United States
1.2 Canada

2. Europe

2.1 France
2.2 Germany
2.3 Italy
2.4 Spain
2.5 United Kingdom
2.6 Belgium
2.7 Netherlands
2.8 Turkey

3. Asia Pacific

3.1 China
3.2 Japan
3.3 India
3.4 South Korea
3.5 Thailand
3.6 Malaysia
3.7 Indonesia
3.8 Australia
3.9 New Zealand

4. Latin America

4.1 Brazil
4.2 Mexico
4.3 Argentina

5. Middle East & Africa

5.1 Saudi Arabia
5.2 UAE
5.3 South Africa


All the Key players have been covered from 3 Viewpoints:

• Overview
• Recent Development
• Revenue Analysis


Company Analysis:

1. Cargill Inc.
2. Ingredion Inc.
3. Archer Daniels Midland Company
4. Tate and Lyle
5. Associated British Foods plc,
6. Tereos Group
7. Sudzucker AG
8. Global Bio-Chem Technology Group Company Ltd.



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Table of Contents

1. Introduction

2. Research Methodology

3. Executive Summary

4. Market Dynamics

4.1 Growth Drivers
4.2 Challenge


5. Global Modified Starch Market

6. Market Share – Global Modified Starch Analysis

6.1 By Raw Material
6.2 By Product
6.3 By Form
6.4 By Function
6.5 By End Use
6.6 By Countries


7. Raw Material – Global Modified Starch Market

7.1 Corn
7.2 Wheat
7.3 Cassava
7.4 Others


8. Product – Global Modified Starch Market

8.1 Starch Esters & Ethers
8.2 Resistant
8.3 Cationic
8.4 Pre-Gelatinized
8.5 Others


9. Form – Global Modified Starch Market

9.1 Dry
9.2 Liquid


10. Function – Global Modified Starch Market

10.1 Thickeners
10.2 Stabilizers
10.3 Binders
10.4 Emulsifiers
10.5 Others


11. End Use – Global Modified Starch Market

11.1 Food & Beverage
11.2 Animal Feed
11.3 Paper
11.4 Pharmaceutical
11.5 Textiles
11.6 Others


12. Countries – Global Modified Starch Market

12.1 North America

12.1.1 United States
12.1.2 Canada

12.2 Europe

12.2.1 France
12.2.2 Germany
12.2.3 Italy
12.2.4 Spain
12.2.5 United Kingdom
12.2.6 Belgium
12.2.7 Netherland
12.2.8 Turkey

12.3 Asia Pacific

12.3.1 China
12.3.2 Japan
12.3.3 India
12.3.4 South Korea
12.3.5 Thailand
12.3.6 Malaysia
12.3.7 Indonesia
12.3.8 Australia
12.3.9 New Zealand

12.4 Latin America

12.4.1 Brazil
12.4.2 Mexico
12.4.3 Argentina

12.5 Middle East & Africa

12.5.1 Saudi Arabia
12.5.2 UAE
12.5.3 South Africa


13. Porter’s Five Forces Analysis – Global Modified Starch Market

13.1 Bargaining Power of Buyers
13.2 Bargaining Power of Suppliers
13.3 Degree of Rivalry
13.4 Threat of New Entrants
13.5 Threat of Substitutes


14. SWOT Analysis – Global Modified Starch Market

14.1 Strength
14.2 Weakness
14.3 Opportunity
14.4 Threat


15. Key Players Analysis

15.1 Cargill Inc

15.1.1 Business overview
15.1.2 Recent Development
15.1.3 Sales Analysis

15.2 Ingredion Inc

15.2.1 Business overview
15.2.2 Recent Development
15.2.3 Sales Analysis

15.3 Archer Daniels Midland Company

15.3.1 Business overview
15.3.2 Recent Development
15.3.3 Sales Analysis

15.4 Tate and Lyle

15.4.1 Business overview
15.4.2 Recent Development
15.4.3 Sales Analysis

15.5 Associated British Foods plc

15.5.1 Business overview
15.5.2 Recent Development
15.5.3 Sales Analysis

15.6 Tereos Group

15.6.1 Business overview
15.6.2 Recent Development
15.6.3 Sales Analysis

15.7 Sudzucker AG

15.7.1 Business overview
15.7.2 Recent Development
15.7.3 Sales Analysis

15.8 Global Bio-Chem Technology Group Company Ltd.

15.8.1 Business overview
15.8.2 Recent Development
15.8.3 Sales Analysis

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List of Tables/Graphs

Table-01: Global – Modified Starch Market Share by Raw Material (Percent), 2019 – 2023
Table-02: Global – Forecast for Modified Starch Market Share by Raw Material (Percent), 2024 – 2032
Table-03: Global – Modified Starch Market Share by Product (Percent), 2019 – 2023
Table-04: Global – Forecast for Modified Starch Market Share by Product (Percent), 2024 – 2032
Table-05: Global – Modified Starch Market Share by Form (Percent), 2019 – 2023
Table-06: Global – Forecast for Modified Starch Market Share by Form (Percent), 2024 – 2032
Table-07: Global – Modified Starch Market Share by Function (Percent), 2019 – 2023
Table-08: Global – Forecast for Modified Starch Market Share by Function (Percent), 2024 – 2032
Table-09: Global – Modified Starch Market Share by End Use (Percent), 2019 – 2023
Table-10: Global – Forecast for Modified Starch Market Share by End Use (Percent), 2024 – 2032
Table-11: Global – Modified Starch Market Share by Countries (Percent), 2019 – 2023
Table-12: Global – Forecast for Modified Starch Market Share by Countries (Percent), 2024 – 2032

 

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2024/11/21 10:26

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