世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

クリーンラベル原料市場:製品タイプ、エンドユーザー、地域別(北米、欧州、アジア太平洋地域、中南米、中東・アフリカ):世界の産業分析、規模、シェア、成長、動向、予測、2024-2031年


Clean Label Ingredients Market by Product Type, End-Users, and Geography (North America, Europe, Asia Pacific, Latin America, and the Middle East and Africa): Global Industry Analysis, Size, Share, Growth, Trends, and Forecast, 2024-2031

Persistence Market Research社はこのほど、クリーンラベル原料の世界市場に関する包括的なレポートを発表した。当レポートでは、促進要因、動向、機会、課題を含む重要な市場ダイナミクスを徹底的に評価し、市場... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Persistence Market Research
パーシスタンスマーケットリサーチ
2024年7月4日 US$4,900
シングルユーザライセンス
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
168 英語

日本語のページは自動翻訳を利用し作成しています。
実際のレポートは英文のみでご納品いたします。


 

サマリー

Persistence Market Research社はこのほど、クリーンラベル原料の世界市場に関する包括的なレポートを発表した。当レポートでは、促進要因、動向、機会、課題を含む重要な市場ダイナミクスを徹底的に評価し、市場構造に関する詳細な洞察を提供しています。この調査レポートは、2024年から2031年までの世界のクリーンラベル原料市場の予測成長軌道を概説する独占データと統計を掲載しています。

主な洞察

- クリーンラベル原料の市場規模(2024E):1億7,790万米ドル
- 予測市場価値(2031F):2億4,853万米ドル2億4,853万米ドル
- 世界市場成長率(CAGR 2024年から2031年): 5.2%

クリーンラベル原料市場 - レポートスコープ:

クリーンラベル原料は、食品・飲料業界における透明性と天然製品に対する消費者の需要に応える上で重要な役割を果たしている。これらの成分には、認知可能で加工が最小限に抑えられた原材料から調達された天然香料、着色料、保存料、甘味料が含まれる。クリーンラベル原料市場は、食品・飲料メーカーを含む様々な分野に対応しており、クリーンラベルの要件と消費者の嗜好を満たす様々な原料オプションを提供している。

市場成長の促進要因:

世界のクリーンラベル原料市場は、食品の選択が健康と環境に与える影響に関する消費者の意識の高まりなど、いくつかの重要な要因によって牽引されている。消費者は、シンプルで分かりやすい成分表を持つ製品を求めるようになっており、クリーンラベル原料に対する需要の高まりにつながっている。さらに、食品の安全性と透明性を促進することを目的とした規制イニシアチブが、メーカーが製品に天然で認知度の高い原材料を使用することを奨励することにより、市場の成長をさらに後押ししている。さらに、生活習慣病や食品不耐症の罹患率が上昇していることも、消費者がクリーンラベル原料を合成添加物よりも健康的で安全な代替品と認識しているため、クリーンラベル原料の需要を後押ししている。

市場の阻害要因:

有望な成長見通しにもかかわらず、クリーンラベル原料市場は、サプライチェーンの複雑さ、原料の入手可能性、配合の制限に関連する課題に直面している。天然素材や最小限の加工を施した素材を大規模に調達することは困難であり、サプライチェーンの混乱や価格変動につながる可能性がある。さらに、クリーンラベル原料の中には、合成原料に比べ機能性が限定されているものもあるため、メーカーにとっては配合上の課題が生じ、製品の品質や官能特性に影響を及ぼす可能性がある。さらに、天然成分の使用とクリーンラベルの表示を規定する厳しい規制基準は、メーカーにコンプライアンス上の負担を課し、市場参入の障壁と製品開発のタイムラインに影響を与える。

市場機会:

クリーンラベル原料市場は、消費者の嗜好の進化、技術革新、業界との提携を原動力とする大きな成長機会を提示している。メーカー各社は、クリーンラベル基準を満たしながら製品の性能と官能特性を向上させる新規のクリーンラベル原料や配合技術を特定するための研究開発に投資している。さらに、戦略的提携や買収によって、企業はクリーンラベル原料のポートフォリオを拡大し、市場での存在感を強めている。オーガニックや非遺伝子組み換え製品に対する需要の高まりは、植物ベースの食生活の人気の高まりと相まって、クリーンラベル原料の革新と市場拡大の新たな道を作り出している。

競争情報とビジネス戦略:

主要プレーヤーを挿入]を含む世界のクリーンラベル原料市場の主要プレーヤーは、競争優位性を得るために技術革新、製品の差別化、戦略的パートナーシップに重点を置いている。これらの企業は研究開発に投資し、斬新なクリーンラベル原料を開発し、消費者の需要増に対応するために生産プロセスを強化している。食品・飲料メーカー、小売業者、規制機関との協力関係は、市場へのアクセスを容易にし、クリーンラベル原料の業界全体での採用を促進する。さらに、透明性、持続可能性、倫理的な調達方法を重視することで、ブランドの評判が高まり、競争が激化するクリーンラベル原料の状況において消費者の信頼が醸成される。

主要企業のプロファイル

- カーギル
- イングレディオン・インコーポレイテッド
- Koninklijke DSM N.V.
- デュポン・アンド・カンパニー
- アーチャー・ダニエルズ・ミッドランド・カンパニー
- ケリーグループPLC
- テート&ライルPLC
- ダイキンアメリカ
- フルオリックス
- ウィルシャー・テクノロジーズ
- TCIケミカルズ

クリーンラベル原料市場調査セグメンテーション

タイプ別
- 天然着色料
- 天然香料
- 果物・野菜成分
- でんぷん・甘味料
- 小麦粉
- 麦芽
- 天然保存料
- 発酵食品
- 油脂・ショートニング
- 乳化剤

用途別
- ドライフォーム製品
- シリアル&スナック
- ベーカリー製品
- 飲料
- 惣菜・調理済み食品・加工食品
- 乳製品・冷凍デザート
- その他

形態別
- ドライ
- 液体

地域別
- 北米
- 欧州
- 東アジア
- 南アジア・オセアニア
- 中南米
- 中東・アフリカ

ページTOPに戻る


目次

1.要旨
1.1.クリーンラベル原料の世界市場スナップショット、2024-2031年
1.2.市場機会評価、2024-2031年、US$ Mn
1.3.主要市場動向
1.4.今後の市場予測
1.5.プレミアム市場の洞察
1.6.業界動向と主要市場イベント
1.7.PMR分析と提言
2.市場概要
2.1.市場の範囲と定義
2.2.市場ダイナミクス
2.2.1.促進要因
2.2.2.阻害要因
2.2.3.機会
2.2.4.課題
2.2.5.主要トレンド
2.3.タイプライフサイクル分析
2.4.クリーンラベル原料市場:バリューチェーン
2.4.1.原料サプライヤー一覧
2.4.2.製造業者リスト
2.4.3.販売業者リスト
2.4.4.用途一覧
2.4.5.収益性分析
2.5.ポーターファイブフォース分析
2.6.地政学的緊張市場への影響
2.7.マクロ経済要因
2.7.1.世界各セクターの見通し
2.7.2.世界のGDP成長率見通し
2.7.3.世界の親会社市場の概要
2.8.予測要因-関連性と影響
2.9.規制・技術情勢
3.世界のクリーンラベル原料市場の展望:過去(2019年~2023年)と予測(2024年~2031年)
3.1.主なハイライト
3.1.1.市場規模(単位)予測
3.1.2.市場規模と前年比成長率
3.1.3.絶対額ビジネスチャンス
3.2.市場規模(US$ Mn)の分析と予測
3.2.1.過去の市場規模分析、2019年〜2023年
3.2.2.現在の市場規模予測、2024年~2031年
3.3.クリーンラベル原料の世界市場展望種類
3.3.1.序論/主な調査結果
3.3.2.タイプ別の過去市場規模(US$ Mn)および数量(ユニット)分析、2019年~2023年
3.3.3.タイプ別現在の市場規模(US$ Mn)および数量(ユニット)予測、2024年~2031年
3.3.3.1.天然着色料
3.3.3.2.天然香料
3.3.3.3.果物・野菜成分
3.3.3.4.でんぷん・甘味料
3.3.3.5.小麦粉
3.3.3.6.麦芽
3.3.3.7.天然保存料
3.3.3.8.発酵原料
3.3.3.9.油脂・ショートニング
3.3.3.10.乳化剤
3.4.市場の魅力度分析タイプ
3.5.クリーンラベル原料の世界市場展望:用途
3.5.1.はじめに/主な調査結果
3.5.2.過去の市場規模(US$ Mn)および数量(ユニット)分析:用途別、2019年~2023年
3.5.3.現在の市場規模(US$ Mn)および数量(ユニット)予測:用途別、2024-2031年
3.5.3.1.ドライフォーム製品
3.5.3.2.シリアル&スナック
3.5.3.3.ベーカリー製品
3.5.3.4.飲料
3.5.3.5.惣菜・調理済み食品・加工食品
3.5.3.6.乳製品・冷凍デザート
3.5.3.7.その他
3.6.市場の魅力度分析アプリケーション
3.7.クリーンラベル原料の世界市場展望:形態
3.7.1.はじめに/主な調査結果
3.7.2.用途別の過去市場規模(US$ Mn)および数量(ユニット)分析、2019年~2023年
3.7.3.現在の市場規模(US$ Mn)および数量(ユニット)予測:用途別、2024-2031年
3.7.3.1.乾式
3.7.3.2.液体
3.8.市場の魅力度分析形態
4.クリーンラベル原料の世界市場展望:地域
4.1.主なハイライト
4.2.地域別の過去市場規模(US$ Mn)および数量(ユニット)分析、2019年~2023年
4.3.地域別の現在の市場規模(US$ Mn)と数量(ユニット)予測、2024-2031年
4.3.1.北米
4.3.2.欧州
4.3.3.東アジア
4.3.4.南アジア・オセアニア
4.3.5.ラテンアメリカ
4.3.6.中東・アフリカ(MEA)
4.4.市場の魅力度分析地域
5.北米クリーンラベル原料市場の展望:過去(2019年~2023年)と予測(2024年~2031年)
5.1.主なハイライト
5.2.価格分析
5.3.市場別の過去市場規模(US$ Mn)と数量(台数)分析、2019年~2023年
5.3.1.国別
5.3.2.タイプ別
5.3.3.用途別
5.3.4.形態別
5.4.国別の現在の市場規模(百万米ドル)および数量(単位)予測、2024~2031年
5.4.1.米国
5.4.2.カナダ
5.5.タイプ別市場規模(百万米ドル)および数量(台)予測、2024~2031年
5.5.1.天然着色料
5.5.2.天然香料
5.5.3.果物・野菜成分
5.5.4.でんぷん・甘味料
5.5.5.小麦粉
5.5.6.麦芽
5.5.7.天然保存料
5.5.8.発酵原料
5.5.9.油脂・ショートニング
5.5.10.乳化剤
5.6.用途別市場規模(百万米ドル)および数量(単位)の現状予測、2024~2031年
5.6.1.ドライフォーム製品
5.6.2.シリアル&スナック
5.6.3.ベーカリー製品
5.6.4.飲料
5.6.5.惣菜・調理済み食品・加工食品
5.6.6.乳製品・冷凍デザート
5.6.7.その他
5.7.現在の市場規模(百万米ドル)および数量(個)の形態別予測、2024~2031年
5.7.1.ドライ
5.7.2.液体
5.8.市場魅力度分析
6.欧州クリーンラベル原料市場の展望:過去(2019年~2023年)と予測(2024年~2031年)
6.1.主要ハイライト
6.2.価格分析
6.3.市場別の過去市場規模(US$ Mn)と数量(台数)分析、2019年~2023年
6.3.1.国別
6.3.2.タイプ別
6.3.3.用途別
6.3.4.形態別
6.4.国別の現在の市場規模(百万米ドル)および数量(単位)予測、2024~2031年
6.4.1.ドイツ
6.4.2.フランス
6.4.3.イギリス
6.4.4.イタリア
6.4.5.スペイン
6.4.6.ロシア
6.4.7.トルコ
6.4.8.その他のヨーロッパ
6.5.タイプ別市場規模(百万米ドル)および数量(台)予測、2024~2031年
6.5.1.天然着色料
6.5.2.天然香料
6.5.3.果物・野菜成分
6.5.4.でんぷん・甘味料
6.5.5.小麦粉
6.5.6.麦芽
6.5.7.天然保存料
6.5.8.発酵原料
6.5.9.油脂・ショートニング
6.5.10.乳化剤
6.6.用途別市場規模(百万米ドル)および数量(単位)の現状予測、2024~2031年
6.6.1.ドライフォーム製品
6.6.2.シリアル&スナック
6.6.3.ベーカリー製品
6.6.4.飲料
6.6.5.惣菜・調理済み食品・加工食品
6.6.6.乳製品・冷凍デザート
6.6.7.その他
6.7.現在の市場規模(百万米ドル)および数量(個)の形態別予測、2024~2031年
6.7.1.ドライ
6.7.2.液体
6.8.市場魅力度分析
7.東アジアのクリーンラベル原料市場の展望:過去(2019年~2023年)と予測(2024年~2031年)
7.1.主要ハイライト
7.2.価格分析
7.3.市場別の過去市場規模(US$ Mn)と数量(台数)分析、2019年~2023年
7.3.1.国別
7.3.2.タイプ別
7.3.3.用途別
7.3.4.形態別
7.4.国別の現在の市場規模(百万米ドル)および数量(単位)予測、2024~2031年
7.4.1.中国
7.4.2.日本
7.4.3.韓国
7.5.タイプ別市場規模(百万米ドル)および数量(台)の現状予測、2024~2031年
7.5.1.天然着色料
7.5.2.天然香料
7.5.3.果物・野菜成分
7.5.4.でんぷん・甘味料
7.5.5.小麦粉
7.5.6.麦芽
7.5.7.天然保存料
7.5.8.発酵原料
7.5.9.油脂・ショートニング
7.5.10.乳化剤
7.6.用途別市場規模(百万米ドル)および数量(単位)の現状予測、2024~2031年
7.6.1.ドライフォーム製品
7.6.2.シリアル&スナック
7.6.3.ベーカリー製品
7.6.4.飲料
7.6.5.惣菜・調理済み食品・加工食品
7.6.6.乳製品・冷凍デザート
7.6.7.その他
7.7.現在の市場規模(百万米ドル)および数量(個)の形態別予測、2024~2031年
7.7.1.ドライ
7.7.2.液体
7.8.市場魅力度分析
8.南アジア・オセアニアクリーンラベル原料市場の展望:過去(2019年~2023年)と予測(2024年~2031年)
8.1.主要ハイライト
8.2.価格分析
8.3.市場別の過去市場規模(US$ Mn)と数量(台数)分析、2019年~2023年
8.3.1.国別
8.3.2.タイプ別
8.3.3.用途別
8.3.4.形態別
8.4.国別の現在の市場規模(百万米ドル)および数量(単位)予測、2024~2031年
8.4.1.インド
8.4.2.東南アジア
8.4.3.ニュージーランド
8.4.4.アジア太平洋地域
8.5.タイプ別市場規模(百万米ドル)および数量(台)の現状予測、2024~2031年
8.5.1.天然着色料
8.5.2.天然香料
8.5.3.果物・野菜成分
8.5.4.でんぷん・甘味料
8.5.5.小麦粉
8.5.6.麦芽
8.5.7.天然保存料
8.5.8.発酵原料
8.5.9.油脂・ショートニング
8.5.10.乳化剤
8.6.用途別市場規模(百万米ドル)および数量(単位)の現状予測、2024~2031年
8.6.1.ドライフォーム製品
8.6.2.シリアル&スナック
8.6.3.ベーカリー製品
8.6.4.飲料
8.6.5.惣菜・調理済み食品・加工食品
8.6.6.乳製品・冷凍デザート
8.6.7.その他
8.7.現在の市場規模(百万米ドル)および数量(個)の形態別予測、2024~2031年
8.7.1.ドライ
8.7.2.液体
8.8.市場魅力度分析
9.ラテンアメリカのクリーンラベル原料市場の展望:過去(2019年~2023年)と予測(2024年~2031年)
9.1.主要ハイライト
9.2.価格分析
9.3.市場別の過去市場規模(US$ Mn)と数量(台数)分析、2019年~2023年
9.3.1.国別
9.3.2.タイプ別
9.3.3.用途別
9.3.4.形態別
9.4.国別の現在の市場規模(百万米ドル)および数量(単位)予測、2024~2031年
9.4.1.ブラジル
9.4.2.メキシコ
9.4.3.その他のラテンアメリカ
9.5.タイプ別市場規模(百万米ドル)および数量(台)の現状予測、2024~2031年
9.5.1.天然着色料
9.5.2.天然香料
9.5.3.果物・野菜成分
9.5.4.でんぷん・甘味料
9.5.5.小麦粉
9.5.6.麦芽
9.5.7.天然保存料
9.5.8.発酵原料
9.5.9.油脂・ショートニング
9.5.10.乳化剤
9.6.用途別市場規模(百万米ドル)および数量(単位)の現状予測、2024~2031年
9.6.1.ドライフォーム製品
9.6.2.シリアル&スナック
9.6.3.ベーカリー製品
9.6.4.飲料
9.6.5.惣菜・調理済み食品・加工食品
9.6.6.乳製品・冷凍デザート
9.6.7.その他
9.7.現在の市場規模(百万米ドル)および数量(個)の形態別予測、2024~2031年
9.7.1.ドライ
9.7.2.液体
9.8.市場魅力度分析
10.中東・アフリカのクリーンラベル原料市場の展望:過去(2019年~2023年)と予測(2024年~2031年)
10.1.主要ハイライト
10.2.価格分析
10.3.市場別の過去市場規模(US$ Mn)と数量(台数)分析、2019年~2023年
10.3.1.国別
10.3.2.タイプ別
10.3.3.用途別
10.3.4.形態別
10.4.国別の現在の市場規模(百万米ドル)および数量(単位)予測、2024~2031年
10.4.1.GCC
10.4.2.エジプト
10.4.3.南アフリカ
10.4.4.北アフリカ
10.4.5.その他の中東・アフリカ
10.5.タイプ別市場規模(百万米ドル)および数量(台)の現状予測、2024~2031年
10.5.1.天然着色料
10.5.2.天然香料
10.5.3.果物・野菜成分
10.5.4.でんぷん・甘味料
10.5.5.小麦粉
10.5.6.麦芽
10.5.7.天然保存料
10.5.8.発酵原料
10.5.9.油脂・ショートニング
10.5.10.乳化剤
10.6.用途別市場規模(百万米ドル)および数量(単位)の現状予測、2024~2031年
10.6.1.ドライフォーム製品
10.6.2.シリアル&スナック
10.6.3.ベーカリー製品
10.6.4.飲料
10.6.5.惣菜・調理済み食品・加工食品
10.6.6.乳製品・冷凍デザート
10.6.7.その他
10.7.現在の市場規模(百万米ドル)および数量(個)の形態別予測、2024~2031年
10.7.1.ドライ
10.7.2.液体
10.8.市場魅力度分析
11.競争環境
11.1.市場シェア分析、2024年
11.2.市場構造
11.2.1.市場別競争激化度マッピング
11.2.2.天然香料の競合
11.2.3.見かけの製品容量
11.3.企業プロフィール(詳細-概要、財務、戦略、最近の動向)
11.3.1.カーギル
11.3.1.1.概要
11.3.1.2.セグメントと製品
11.3.1.3.主要財務データ
11.3.1.4.市場動向
11.3.1.5.市場戦略
11.3.2.イングレディオン・インコーポレイテッド
11.3.2.1.概要
11.3.2.2.セグメントと製品
11.3.2.3.主要財務データ
11.3.2.4.市場動向
11.3.2.5.市場戦略
11.3.3.Koninklijke DSM N.V.
11.3.3.1.概要
11.3.3.2.セグメントと製品
11.3.3.3.主要財務データ
11.3.3.4.市場動向
11.3.3.5.市場戦略
11.3.4.デュポン・アンド・カンパニー
11.3.4.1.概要
11.3.4.2.セグメントと製品
11.3.4.3.主要財務データ
11.3.4.4.市場動向
11.3.4.5.市場戦略
11.3.5.アーチャー・ダニエルズ・ミッドランド社
11.3.5.1.概要
11.3.5.2.セグメントと製品
11.3.5.3.主要財務データ
11.3.5.4.市場動向
11.3.5.5.市場戦略
11.3.6.ケリーグループPLC
11.3.6.1.概要
11.3.6.2.セグメントと製品
11.3.6.3.主要財務データ
11.3.6.4.市場動向
11.3.6.5.市場戦略
11.3.7.テート&ライルPLC
11.3.7.1.概要
11.3.7.2.セグメントと製品
11.3.7.3.主要財務
11.3.7.4.市場動向
11.3.7.5.市場戦略
11.3.8.ダイキンアメリカ
11.3.8.1.概要
11.3.8.2.セグメントと製品
11.3.8.3.主要財務
11.3.8.4.市場動向
11.3.8.5.市場戦略
11.3.9.フルオリックス
11.3.9.1.概要
11.3.9.2.セグメントと製品
11.3.9.3.主要財務データ
11.3.9.4.市場動向
11.3.9.5.市場戦略
11.3.10.ウィルシャー・テクノロジーズ
11.3.10.1.概要
11.3.10.2.セグメントと製品
11.3.10.3.主要財務データ
11.3.10.4.市場動向
11.3.10.5.市場戦略
11.3.11.TCIケミカルズ
11.3.11.1.概要
11.3.11.2.セグメントと製品
11.3.11.3.主要財務データ
11.3.11.4.市場動向
11.3.11.5.市場戦略
12.付録
12.1.調査方法
12.2.調査の前提
12.3.頭字語および略語

 

ページTOPに戻る


 

Summary

Persistence Market Research has recently released a comprehensive report on the worldwide market for clean label ingredients. The report offers a thorough assessment of crucial market dynamics, including drivers, trends, opportunities, and challenges, providing detailed insights into the market structure. This research publication presents exclusive data and statistics outlining the anticipated growth trajectory of the global clean label ingredients market from 2024 to 2031.

Key Insights:

• Clean Label Ingredients Market Size (2024E): USD 1747.9 Million
• Projected Market Value (2031F): USD 2485.3 Million
• Global Market Growth Rate (CAGR 2024 to 2031): 5.2%

Clean Label Ingredients Market - Report Scope:

Clean label ingredients play a vital role in meeting consumer demand for transparency and natural products in the food and beverage industry. These ingredients include natural flavors, colors, preservatives, and sweeteners sourced from recognizable and minimally processed raw materials. The clean label ingredients market caters to various sectors, including food and beverage manufacturers, offering a range of ingredient options to meet clean label requirements and consumer preferences.

Market Growth Drivers:

The global clean label ingredients market is driven by several key factors, including increasing consumer awareness regarding the health and environmental impacts of food choices. Consumers are increasingly seeking products with simple and easily understandable ingredient lists, leading to growing demand for clean label ingredients. Additionally, regulatory initiatives aimed at promoting food safety and transparency further fuel market growth by encouraging manufacturers to use natural and recognizable ingredients in their products. Moreover, the rising incidence of lifestyle-related diseases and food intolerances has propelled the demand for clean label ingredients, as consumers perceive them to be healthier and safer alternatives to synthetic additives.

Market Restraints:

Despite promising growth prospects, the clean label ingredients market faces challenges related to supply chain complexities, ingredient availability, and formulation limitations. Sourcing natural and minimally processed ingredients at scale can be challenging, leading to supply chain disruptions and price fluctuations. Furthermore, the limited functionality of some clean label ingredients compared to their synthetic counterparts may pose formulation challenges for manufacturers, impacting product quality and sensory attributes. Additionally, stringent regulatory standards governing the use of natural ingredients and clean label claims impose compliance burdens on manufacturers, affecting market entry barriers and product development timelines.

Market Opportunities:

The clean label ingredients market presents significant growth opportunities driven by evolving consumer preferences, technological innovations, and industry collaborations. Manufacturers are investing in research and development to identify novel clean label ingredients and formulation techniques that enhance product performance and sensory attributes while meeting clean label criteria. Furthermore, strategic partnerships and acquisitions enable companies to expand their clean label ingredient portfolios and strengthen their market presence. The growing demand for organic and non-GMO products, coupled with the rising popularity of plant-based diets, creates new avenues for clean label ingredient innovation and market expansion.

Competitive Intelligence and Business Strategy:

Leading players in the global clean label ingredients market, including [Insert Key Players], focus on innovation, product differentiation, and strategic partnerships to gain a competitive edge. These companies invest in research and development to develop novel clean label ingredients and enhance their production processes to meet growing consumer demand. Collaborations with food and beverage manufacturers, retailers, and regulatory agencies facilitate market access and promote industry-wide adoption of clean label ingredients. Moreover, emphasis on transparency, sustainability, and ethical sourcing practices enhances brand reputation and fosters consumer trust in the increasingly competitive clean label ingredients landscape.

Key Companies Profiled:

• Cargill
• Ingredion Incorporated
• Koninklijke DSM N.V.
• E. I. Du Pont De Nemours and Company
• Archer Daniels Midland Company
• Kerry Group PLC
• Tate & Lyle PLC.
• Daikin America
• Fluoryx
• Wilshire Technologies
• TCI Chemicals

Clean Label Ingredients Market Research Segmentation

By Type:
• Natural Colors
• Natural Flavors
• Fruit & Vegetable Ingredients
• Starch & Sweeteners
• Flours
• Malt
• Natural Preservatives
• Fermentation Ingredients
• Oils & Shortenings
• Emulsifiers

By Application:
• Dry Form Products
• Cereals & Snacks
• Bakery Products
• Beverages
• Prepared Food/Ready Meals & Processed Foods
• Dairy & Frozen Desserts
• Others

By Form:
• Dry
• Liquid

By Region:
• North America
• Europe
• East Asia
• South Asia & Oceania
• Latin America
• Middle East & Africa



ページTOPに戻る


Table of Contents

1. Executive Summary
1.1. Global Clean Label Ingredients Market Snapshot, 2024-2031
1.2. Market Opportunity Assessment, 2024-2031, US$ Mn
1.3. Key Market Trends
1.4. Future Market Projections
1.5. Premium Market Insights
1.6. Industry Developments and Key Market Events
1.7. PMR Analysis and Recommendations
2. Market Overview
2.1. Market Scope and Definition
2.2. Market Dynamics
2.2.1. Drivers
2.2.2. Restraints
2.2.3. Opportunity
2.2.4. Challenges
2.2.5. Key Trends
2.3. Type Lifecycle Analysis
2.4. Clean Label Ingredients Market : Value Chain
2.4.1. List of Raw Material Supplier
2.4.2. List of Manufacturers
2.4.3. List of Distributors
2.4.4. List of Applications
2.4.5. Profitability Analysis
2.5. Porter Five Force's Analysis
2.6. Geopolitical Tensions: Market Impact
2.7. Macro-Economic Factors
2.7.1. Global Sectorial Outlook
2.7.2. Global GDP Growth Outlook
2.7.3. Global Parent Market Overview
2.8. Forecast Factors - Relevance and Impact
2.9. Regulatory and Technology Landscape
3. Global Clean Label Ingredients Market Outlook: Historical (2019-2023) and Forecast (2024-2031)
3.1. Key Highlights
3.1.1. Market Volume (Units) Projections
3.1.2. Market Size and Y-o-Y Growth
3.1.3. Absolute $ Opportunity
3.2. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast
3.2.1. Historical Market Size Analysis, 2019-2023
3.2.2. Current Market Size Forecast, 2024-2031
3.3. Global Clean Label Ingredients Market Outlook: Type
3.3.1. Introduction / Key Findings
3.3.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis By Type, 2019-2023
3.3.3. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Type, 2024-2031
3.3.3.1. Natural Colors
3.3.3.2. Natural Flavors
3.3.3.3. Fruit & Vegetable Ingredients
3.3.3.4. Starch & Sweeteners
3.3.3.5. Flours
3.3.3.6. Malt
3.3.3.7. Natural Preservatives
3.3.3.8. Fermentation Ingredients
3.3.3.9. Oils & Shortenings
3.3.3.10. Emulsifiers
3.4. Market Attractiveness Analysis: Type
3.5. Global Clean Label Ingredients Market Outlook: Application
3.5.1. Introduction / Key Findings
3.5.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis By Application, 2019-2023
3.5.3. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Application, 2024-2031
3.5.3.1. Dry Form Products
3.5.3.2. Cereals & Snacks
3.5.3.3. Bakery Products
3.5.3.4. Beverages
3.5.3.5. Prepared Food/Ready Meals & Processed Foods
3.5.3.6. Dairy & Frozen Desserts
3.5.3.7. Others
3.6. Market Attractiveness Analysis: Application
3.7. Global Clean Label Ingredients Market Outlook: Form
3.7.1. Introduction / Key Findings
3.7.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis By Application, 2019-2023
3.7.3. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Application, 2024-2031
3.7.3.1. Dry
3.7.3.2. Liquid
3.8. Market Attractiveness Analysis: Form
4. Global Clean Label Ingredients Market Outlook: Region
4.1. Key Highlights
4.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis By Region, 2019-2023
4.3. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Region, 2024-2031
4.3.1. North America
4.3.2. Europe
4.3.3. East Asia
4.3.4. South Asia and Oceania
4.3.5. Latin America
4.3.6. Middle East & Africa (MEA)
4.4. Market Attractiveness Analysis: Region
5. North America Clean Label Ingredients Market Outlook: Historical (2019-2023) and Forecast (2024-2031)
5.1. Key Highlights
5.2. Pricing Analysis
5.3. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis By Market, 2019-2023
5.3.1. By Country
5.3.2. By Type
5.3.3. By Application
5.3.4. By Form
5.4. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Country, 2024-2031
5.4.1. U.S.
5.4.2. Canada
5.5. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Type, 2024-2031
5.5.1. Natural Colors
5.5.2. Natural Flavors
5.5.3. Fruit & Vegetable Ingredients
5.5.4. Starch & Sweeteners
5.5.5. Flours
5.5.6. Malt
5.5.7. Natural Preservatives
5.5.8. Fermentation Ingredients
5.5.9. Oils & Shortenings
5.5.10. Emulsifiers
5.6. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Application, 2024-2031
5.6.1. Dry Form Products
5.6.2. Cereals & Snacks
5.6.3. Bakery Products
5.6.4. Beverages
5.6.5. Prepared Food/Ready Meals & Processed Foods
5.6.6. Dairy & Frozen Desserts
5.6.7. Others
5.7. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Form, 2024-2031
5.7.1. Dry
5.7.2. Liquid
5.8. Market Attractiveness Analysis
6. Europe Clean Label Ingredients Market Outlook: Historical (2019-2023) and Forecast (2024-2031)
6.1. Key Highlights
6.2. Pricing Analysis
6.3. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis By Market, 2019-2023
6.3.1. By Country
6.3.2. By Type
6.3.3. By Application
6.3.4. By Form
6.4. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Country, 2024-2031
6.4.1. Germany
6.4.2. France
6.4.3. U.K.
6.4.4. Italy
6.4.5. Spain
6.4.6. Russia
6.4.7. Turkey
6.4.8. Rest of Europe
6.5. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Type, 2024-2031
6.5.1. Natural Colors
6.5.2. Natural Flavors
6.5.3. Fruit & Vegetable Ingredients
6.5.4. Starch & Sweeteners
6.5.5. Flours
6.5.6. Malt
6.5.7. Natural Preservatives
6.5.8. Fermentation Ingredients
6.5.9. Oils & Shortenings
6.5.10. Emulsifiers
6.6. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Application, 2024-2031
6.6.1. Dry Form Products
6.6.2. Cereals & Snacks
6.6.3. Bakery Products
6.6.4. Beverages
6.6.5. Prepared Food/Ready Meals & Processed Foods
6.6.6. Dairy & Frozen Desserts
6.6.7. Others
6.7. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Form, 2024-2031
6.7.1. Dry
6.7.2. Liquid
6.8. Market Attractiveness Analysis
7. East Asia Clean Label Ingredients Market Outlook: Historical (2019-2023) and Forecast (2024-2031)
7.1. Key Highlights
7.2. Pricing Analysis
7.3. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis By Market, 2019-2023
7.3.1. By Country
7.3.2. By Type
7.3.3. By Application
7.3.4. By Form
7.4. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Country, 2024-2031
7.4.1. China
7.4.2. Japan
7.4.3. South Korea
7.5. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Type, 2024-2031
7.5.1. Natural Colors
7.5.2. Natural Flavors
7.5.3. Fruit & Vegetable Ingredients
7.5.4. Starch & Sweeteners
7.5.5. Flours
7.5.6. Malt
7.5.7. Natural Preservatives
7.5.8. Fermentation Ingredients
7.5.9. Oils & Shortenings
7.5.10. Emulsifiers
7.6. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Application, 2024-2031
7.6.1. Dry Form Products
7.6.2. Cereals & Snacks
7.6.3. Bakery Products
7.6.4. Beverages
7.6.5. Prepared Food/Ready Meals & Processed Foods
7.6.6. Dairy & Frozen Desserts
7.6.7. Others
7.7. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Form, 2024-2031
7.7.1. Dry
7.7.2. Liquid
7.8. Market Attractiveness Analysis
8. South Asia & Oceania Clean Label Ingredients Market Outlook: Historical (2019-2023) and Forecast (2024-2031)
8.1. Key Highlights
8.2. Pricing Analysis
8.3. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis By Market, 2019-2023
8.3.1. By Country
8.3.2. By Type
8.3.3. By Application
8.3.4. By Form
8.4. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Country, 2024-2031
8.4.1. India
8.4.2. Southeast Asia
8.4.3. ANZ
8.4.4. Soth Asia & Pacific
8.5. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Type, 2024-2031
8.5.1. Natural Colors
8.5.2. Natural Flavors
8.5.3. Fruit & Vegetable Ingredients
8.5.4. Starch & Sweeteners
8.5.5. Flours
8.5.6. Malt
8.5.7. Natural Preservatives
8.5.8. Fermentation Ingredients
8.5.9. Oils & Shortenings
8.5.10. Emulsifiers
8.6. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Application, 2024-2031
8.6.1. Dry Form Products
8.6.2. Cereals & Snacks
8.6.3. Bakery Products
8.6.4. Beverages
8.6.5. Prepared Food/Ready Meals & Processed Foods
8.6.6. Dairy & Frozen Desserts
8.6.7. Others
8.7. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Form, 2024-2031
8.7.1. Dry
8.7.2. Liquid
8.8. Market Attractiveness Analysis
9. Latin America Clean Label Ingredients Market Outlook: Historical (2019-2023) and Forecast (2024-2031)
9.1. Key Highlights
9.2. Pricing Analysis
9.3. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis By Market, 2019-2023
9.3.1. By Country
9.3.2. By Type
9.3.3. By Application
9.3.4. By Form
9.4. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Country, 2024-2031
9.4.1. Brazil
9.4.2. Mexico
9.4.3. Rest of Latin America
9.5. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Type, 2024-2031
9.5.1. Natural Colors
9.5.2. Natural Flavors
9.5.3. Fruit & Vegetable Ingredients
9.5.4. Starch & Sweeteners
9.5.5. Flours
9.5.6. Malt
9.5.7. Natural Preservatives
9.5.8. Fermentation Ingredients
9.5.9. Oils & Shortenings
9.5.10. Emulsifiers
9.6. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Application, 2024-2031
9.6.1. Dry Form Products
9.6.2. Cereals & Snacks
9.6.3. Bakery Products
9.6.4. Beverages
9.6.5. Prepared Food/Ready Meals & Processed Foods
9.6.6. Dairy & Frozen Desserts
9.6.7. Others
9.7. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Form, 2024-2031
9.7.1. Dry
9.7.2. Liquid
9.8. Market Attractiveness Analysis
10. Middle East & Africa Clean Label Ingredients Market Outlook: Historical (2019-2023) and Forecast (2024-2031)
10.1. Key Highlights
10.2. Pricing Analysis
10.3. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis By Market, 2019-2023
10.3.1. By Country
10.3.2. By Type
10.3.3. By Application
10.3.4. By Form
10.4. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Country, 2024-2031
10.4.1. GCC
10.4.2. Egypt
10.4.3. South Africa
10.4.4. Northern Africa
10.4.5. Rest of Middle East & Africa
10.5. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Type, 2024-2031
10.5.1. Natural Colors
10.5.2. Natural Flavors
10.5.3. Fruit & Vegetable Ingredients
10.5.4. Starch & Sweeteners
10.5.5. Flours
10.5.6. Malt
10.5.7. Natural Preservatives
10.5.8. Fermentation Ingredients
10.5.9. Oils & Shortenings
10.5.10. Emulsifiers
10.6. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Application, 2024-2031
10.6.1. Dry Form Products
10.6.2. Cereals & Snacks
10.6.3. Bakery Products
10.6.4. Beverages
10.6.5. Prepared Food/Ready Meals & Processed Foods
10.6.6. Dairy & Frozen Desserts
10.6.7. Others
10.7. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Form, 2024-2031
10.7.1. Dry
10.7.2. Liquid
10.8. Market Attractiveness Analysis
11. Competition Landscape
11.1. Market Share Analysis, 2024
11.2. Market Structure
11.2.1. Competition Intensity Mapping By Market
11.2.2. Competition Natural Flavors
11.2.3. Apparent Product Capacity
11.3. Company Profiles (Details - Overview, Financials, Strategy, Recent Developments)
11.3.1. Cargill
11.3.1.1. Overview
11.3.1.2. Segments and Product
11.3.1.3. Key Financials
11.3.1.4. Market Developments
11.3.1.5. Market Strategy
11.3.2. Ingredion Incorporated
11.3.2.1. Overview
11.3.2.2. Segments and Product
11.3.2.3. Key Financials
11.3.2.4. Market Developments
11.3.2.5. Market Strategy
11.3.3. Koninklijke DSM N.V.
11.3.3.1. Overview
11.3.3.2. Segments and Product
11.3.3.3. Key Financials
11.3.3.4. Market Developments
11.3.3.5. Market Strategy
11.3.4. E. I. Du Pont De Nemours and Company
11.3.4.1. Overview
11.3.4.2. Segments and Product
11.3.4.3. Key Financials
11.3.4.4. Market Developments
11.3.4.5. Market Strategy
11.3.5. Archer Daniels Midland Company
11.3.5.1. Overview
11.3.5.2. Segments and Product
11.3.5.3. Key Financials
11.3.5.4. Market Developments
11.3.5.5. Market Strategy
11.3.6. Kerry Group PLC
11.3.6.1. Overview
11.3.6.2. Segments and Product
11.3.6.3. Key Financials
11.3.6.4. Market Developments
11.3.6.5. Market Strategy
11.3.7. Tate & Lyle PLC.
11.3.7.1. Overview
11.3.7.2. Segments and Product
11.3.7.3. Key Financials
11.3.7.4. Market Developments
11.3.7.5. Market Strategy
11.3.8. Daikin America
11.3.8.1. Overview
11.3.8.2. Segments and Product
11.3.8.3. Key Financials
11.3.8.4. Market Developments
11.3.8.5. Market Strategy
11.3.9. Fluoryx
11.3.9.1. Overview
11.3.9.2. Segments and Product
11.3.9.3. Key Financials
11.3.9.4. Market Developments
11.3.9.5. Market Strategy
11.3.10. Wilshire Technologies
11.3.10.1. Overview
11.3.10.2. Segments and Product
11.3.10.3. Key Financials
11.3.10.4. Market Developments
11.3.10.5. Market Strategy
11.3.11. TCI Chemicals
11.3.11.1. Overview
11.3.11.2. Segments and Product
11.3.11.3. Key Financials
11.3.11.4. Market Developments
11.3.11.5. Market Strategy
12. Appendix
12.1. Research Methodology
12.2. Research Assumptions
12.3. Acronyms and Abbreviations

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート

Persistence Market Research社の食品・飲料分野での最新刊レポート


よくあるご質問


Persistence Market Research社はどのような調査会社ですか?


パーシスタンスマーケットリサーチ(Persistence Market Research/PMR)は独自の方法論を用いたデータ解析と市場調査をベースに広範な産業調査報告書とカスタム調査を提供しています... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/11/22 10:26

155.52 円

163.34 円

198.56 円

ページTOPに戻る