キノコタンパク質の世界市場レポート-世界戦略分析、規模、シェア、動向、予測(2023-2030年)Global Mushroom Protein Market Report- Global Strategic Analysis, Size, Share, Trend, and Forecast (2023-2030) 当レポートでは、世界のマッシュルームプロテイン市場について調査し、今後の成長見通しと2023年から2030年の期間に市場に現れる可能性のあるトレンドを予測しています。将来の成長は、現在の成長率と全体的な市... もっと見る
サマリー当レポートでは、世界のマッシュルームプロテイン市場について調査し、今後の成長見通しと2023年から2030年の期間に市場に現れる可能性のあるトレンドを予測しています。将来の成長は、現在の成長率と全体的な市場規模を考慮して計算されています。また、市場成長の脅威となる代替品についても論じている。本レポートでは、世界のきのこタンパク質市場を以下のようなセグメントに分類しています:キノコの種類別(シイタケ、ポートベロー、オイスター)、形態別(粉末、カプセル、ホール)、用途別(栄養補助食品、肉代替食品、スープ)、地域別(北米、アジア太平洋、欧州、中南米、中東、アフリカ)。また、ベンダーランドスケープを図解し、世界のきのこプロテイン市場の上位5ベンダーの詳細な分析を実施しました。また、市場の成長を可能にする促進要因、ベンダーや市場全体が直面する主な課題、市場に影響を与え得る今後の動向についても分析しています。Marketlook Consultingは、世界のきのこタンパク質市場に関連する主要データを収集し、様々な手法を用いてこれらのデータを分析しています。市場のミクロ、メゾ、マイクロ経済指標を詳細に調査し、市場ダイナミクスを明らかにしました。当レポートは、世界のマッシュルームプロテイン市場の質的および量的な詳細な分析に基づいています。質的分析では、様々な投影法とサンプリング技術を適用しました。質的分析では、一次インタビュー、調査、ベンダー説明会を実施しました。これらのプロセスの結果として収集されたデータは、専門家の意見を通じて検証された。 キノコタンパク質の世界市場は2030年までに24億米ドルを超えるだろう この調査レポートは、きのこタンパク質の世界市場に関する包括的な質的および量的洞察を提供し、業界の潜在力、販売と購入の意思決定に影響を与える重要な要因、ホットスポット、世界中のきのこタンパク質市場のソリューションプロバイダーが利用可能な機会などを掲載しています。この調査レポートは、2023年から2030年までの予測期間における市場の指標に関する貴重な洞察を得るために、過去だけでなく現在の成長動向と機会を調査しています。本レポートでは、2022年を基準年、2023年から30年を予測年として、2020年から2030年までの世界のマッシュルームプロテイン市場の収益を提供します。また、2023年から2030年までの世界のマッシュルームプロテイン市場の複合年間成長率(CAGR 12.4%)も掲載しています。 きのこタンパク質の世界市場調査のセグメント別分析 この調査レポートは、きのこタンパク質の世界市場を事業活動、地理的プレゼンス、主要な応用分野、エンドユーザーなどを特定することによって、様々なパラメータに基づいてセグメント化し、2023年から2030年までのすべてのセグメントの市場シェア分析をカバーしています。戦略的観点から、市場展望はSWOT分析、バリューチェーン分析、ポーターのファイブフォース分析を含むいくつかのフレームワークをカバーし、製品/市場ライフサイクルの評価も提供しています。 キノコタンパク質の世界市場調査の地理的範囲 きのこタンパク質の世界市場をよりよく理解するために、市場は北米(米国、カナダ)、ヨーロッパ(英国、フランス、ドイツ、ロシア、イタリア、ヨーロッパの残りの部分)、アジア太平洋(中国、日本、インド、オーストラリア、韓国、APACの残りの部分)、ラテンアメリカ(ブラジル、メキシコ、ラテンアメリカの残りの部分)、中東およびアフリカ(サウジアラビア、アラブ首長国連邦、南アフリカ、MEAの残りの部分)などの地域にセグメント化されています。また、各地域の国別分析も網羅的に行っている。 キノコタンパク質の世界市場調査に関する企業分析 本レポートでは、世界中で事業を展開する主要企業数社を分析することで、著名なグローバル企業間の競争の度合いを詳しく解説しています。調査分析専門チームは、世界市場競争、市場シェア、最新の産業動向、革新的製品の発売、パートナーシップ、市場の主要企業による合併や買収など、様々な特徴に光を当てています。主要企業は、世界的な競争を洞察するための調査手法を使用して分析されています。 目次Table of Content:1. Introduction 1.1. Research Objective 1.2. Research Methodology 1.3. Research Process 1.4. Respondent Profile 2. Executive Summary 3. Global Mushroom Protein Market Outlook, 2020-2030F 3.1. Market Size & Analysis 3.2. Market Share & Analysis 3.2.1. By Mushroom Type 3.2.1.1. shiitake 3.2.1.2. portobello 3.2.1.3. oyster 3.2.2 By Form 3.2.2.1. powder 3.2.2.2. capsules 3.2.2.3. whole mushrooms 3.2.3 By Application 3.2.3.1. dietary supplements 3.2.3.2. meat substitutes 3.2.4. By Region 3.2.4.1. Asia-Pacific 3.2.4.2. Europe 3.2.4.3. North America 3.2.4.4. Middle East & Africa 3.2.4.5. Latin America 4. Asia-Pacific Mushroom Protein Market Outlook, 2020-2030F 4.1. Market Size & Analysis 4.2. Market Share & Analysis 4.2.1. By Mushroom Type 4.2.2. By Form 4.2.3. By Application 4.2.4. By Country 4.2.4.1. China 4.2.4.2. India 4.2.4.3. Japan 4.2.4.4. South Korea 4.2.4.5. Australia 4.2.4.6. Rest of Asia-Pacific 5. Europe Mushroom Protein Market Outlook, 2020-2030F 5.1. Market Size & Analysis 5.2. Market Share & Analysis 5.2.1. By Mushroom Type 5.2.2. By Form 5.2.3. By Application 5.2.4. By Country 5.2.4.1. United Kingdom 5.2.4.2. Germany 5.2.4.3. France 5.2.4.4. Italy 5.2.4.5. Russia 5.2.4.6. Rest of Europe 6. North America Mushroom Protein Market Outlook, 2020-2030F 6.1. Market Size & Analysis 6.2. Market Share & Analysis 6.2.1. By Mushroom Type 6.2.2. By Form 6.2.3. By Application 6.2.4. By Country 6.2.4.1. United States 6.2.4.2. Canada 7. Latin America Mushroom Protein Market Outlook, 2020-2030F 7.1. Market Size & Analysis 7.2. Market Share & Analysis 7.2.1. By Mushroom Type 7.2.2. By Form 7.2.3. By Application 7.2.4. By Country 7.2.4.1. Brazil 7.2.4.2. Mexico 7.2.4.3. Rest of Latin America 8. Middle East & Africa Mushroom Protein Market Outlook, 2020-2030F 8.1. Market Size & Analysis 8.2. Market Share & Analysis 8.2.1. By Mushroom Type 8.2.2. By Form 8.2.3. By Application 8.2.4. By Country 8.2.4.1. Saudi Arabia 8.2.4.2. UAE 8.2.4.3. South Africa 8.2.4.4. Rest of Middle East and Africa 9. Global Mushroom Protein Market Dynamics 9.1. Growth Drivers 9.2. Challenges 9.3. Impact Analysis 10. Global Mushroom Protein Market Opportunities 11. Global Mushroom Protein Value Chain Analysis 12. Global Mushroom Protein Market Policies and Regulations 13. Global Mushroom Protein Market Trends & Insights 14. Global Mushroom Protein Market Porter's Five Forces Analysis 15. Global Mushroom Protein Market-Entropy 15.1. New Product Launches 15.2. M&A, Collaborations, JVs, and Partnerships 16. Global Mushroom Protein Market Company Analysis 16.1. MycoTechnology Inc. 16.2. EcoGreen Agriculture Corporation 16.3. M2 Ingredients Inc. 16.4. Terramerra S.A.S. 16.5. Nutrafood SRL 16.6. Sanhe Mushroom Protein Co., Ltd. 16.7. KÄÄPÄ Biotech Oy 16.8. Meati Foods, Inc. 16.9. Kinoko Power GmbH 16.10. The Mushroom Company (MycoNutri) 17. About Us & Contact Details
SummaryThis report gives an insight into the global Mushroom Protein Market and predicts the future growth prospects and the trends that may exhibit in the market during the period of 2023-2030. The future growth has been calculated by taking into account the present growth rate and the overall market size. We have also discussed the alternatives that pose a threat to the growth of the market. In, this report we have categorized the global Mushroom Protein Market into segments that are: By Mushroom Type (shiitake, portobello, oyster); By Form (powder, capsules, whole mushrooms); By Application (dietary supplements, meat substitutes, soups); By Region (North America, Asia Pacific, Europe, Latin America, Middle East and Africa). Table of ContentsTable of Content:1. Introduction 1.1. Research Objective 1.2. Research Methodology 1.3. Research Process 1.4. Respondent Profile 2. Executive Summary 3. Global Mushroom Protein Market Outlook, 2020-2030F 3.1. Market Size & Analysis 3.2. Market Share & Analysis 3.2.1. By Mushroom Type 3.2.1.1. shiitake 3.2.1.2. portobello 3.2.1.3. oyster 3.2.2 By Form 3.2.2.1. powder 3.2.2.2. capsules 3.2.2.3. whole mushrooms 3.2.3 By Application 3.2.3.1. dietary supplements 3.2.3.2. meat substitutes 3.2.4. By Region 3.2.4.1. Asia-Pacific 3.2.4.2. Europe 3.2.4.3. North America 3.2.4.4. Middle East & Africa 3.2.4.5. Latin America 4. Asia-Pacific Mushroom Protein Market Outlook, 2020-2030F 4.1. Market Size & Analysis 4.2. Market Share & Analysis 4.2.1. By Mushroom Type 4.2.2. By Form 4.2.3. By Application 4.2.4. By Country 4.2.4.1. China 4.2.4.2. India 4.2.4.3. Japan 4.2.4.4. South Korea 4.2.4.5. Australia 4.2.4.6. Rest of Asia-Pacific 5. Europe Mushroom Protein Market Outlook, 2020-2030F 5.1. Market Size & Analysis 5.2. Market Share & Analysis 5.2.1. By Mushroom Type 5.2.2. By Form 5.2.3. By Application 5.2.4. By Country 5.2.4.1. United Kingdom 5.2.4.2. Germany 5.2.4.3. France 5.2.4.4. Italy 5.2.4.5. Russia 5.2.4.6. Rest of Europe 6. North America Mushroom Protein Market Outlook, 2020-2030F 6.1. Market Size & Analysis 6.2. Market Share & Analysis 6.2.1. By Mushroom Type 6.2.2. By Form 6.2.3. By Application 6.2.4. By Country 6.2.4.1. United States 6.2.4.2. Canada 7. Latin America Mushroom Protein Market Outlook, 2020-2030F 7.1. Market Size & Analysis 7.2. Market Share & Analysis 7.2.1. By Mushroom Type 7.2.2. By Form 7.2.3. By Application 7.2.4. By Country 7.2.4.1. Brazil 7.2.4.2. Mexico 7.2.4.3. Rest of Latin America 8. Middle East & Africa Mushroom Protein Market Outlook, 2020-2030F 8.1. Market Size & Analysis 8.2. Market Share & Analysis 8.2.1. By Mushroom Type 8.2.2. By Form 8.2.3. By Application 8.2.4. By Country 8.2.4.1. Saudi Arabia 8.2.4.2. UAE 8.2.4.3. South Africa 8.2.4.4. Rest of Middle East and Africa 9. Global Mushroom Protein Market Dynamics 9.1. Growth Drivers 9.2. Challenges 9.3. Impact Analysis 10. Global Mushroom Protein Market Opportunities 11. Global Mushroom Protein Value Chain Analysis 12. Global Mushroom Protein Market Policies and Regulations 13. Global Mushroom Protein Market Trends & Insights 14. Global Mushroom Protein Market Porter's Five Forces Analysis 15. Global Mushroom Protein Market-Entropy 15.1. New Product Launches 15.2. M&A, Collaborations, JVs, and Partnerships 16. Global Mushroom Protein Market Company Analysis 16.1. MycoTechnology Inc. 16.2. EcoGreen Agriculture Corporation 16.3. M2 Ingredients Inc. 16.4. Terramerra S.A.S. 16.5. Nutrafood SRL 16.6. Sanhe Mushroom Protein Co., Ltd. 16.7. KÄÄPÄ Biotech Oy 16.8. Meati Foods, Inc. 16.9. Kinoko Power GmbH 16.10. The Mushroom Company (MycoNutri) 17. About Us & Contact Details
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート
Marketlook Consulting Services LLP社の食品&飲料分野での最新刊レポート
本レポートと同じKEY WORD()の最新刊レポート
よくあるご質問Marketlook Consulting Services LLP社はどのような調査会社ですか?Marketlook Consultingは、2021年創業のインドに拠点を置く調査会社です。大企業から中小企業まで、ビジネスインサイトと市場調査レポートを提供することを目的とした、世界のマーケットイ... もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
|