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食品テクスチャーの世界市場レポート-世界戦略分析、規模、シェア、動向、予測(2023-2030年)


Global Food Texture Market Report- Global Strategic Analysis, Size, Share, Trend, and Forecast (2023-2030)

この調査レポートは、世界の食品テクスチャー市場を調査し、今後の成長見通しと2023年から2030年の期間に市場に現れる可能性のあるトレンドを予測しています。将来の成長は、現在の成長率と全体的な市場規模を考... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Marketlook Consulting Services LLP
マーケットルックコンサルティング
2024年1月1日 US$4,950
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140 英語

 

サマリー

この調査レポートは、世界の食品テクスチャー市場を調査し、今後の成長見通しと2023年から2030年の期間に市場に現れる可能性のあるトレンドを予測しています。将来の成長は、現在の成長率と全体的な市場規模を考慮して計算されています。また、市場成長の脅威となる代替品についても論じている。本レポートでは、世界の食品テクスチャー市場を以下のようなセグメントに分類しています:タイプ別(増粘剤、ゲル化剤)、用途別(ベーカリー、製菓、乳製品)、形態別(粉末、液体)、地域別(北米、アジア太平洋、欧州、中南米、中東、アフリカ)。

また、ベンダーランドスケープを図示し、世界の食品テクスチャ市場の上位5社の詳細な分析を実施しました。また、市場の成長を可能にする促進要因、ベンダーや市場全体が直面する主な課題、市場に影響を与え得る今後の動向についての分析も行っています。Marketlook Consultingは、世界の食品テクスチャー市場に関連する主要データを収集し、様々な手法を用いてこれらのデータを分析しています。市場のミクロ、メゾ、ミクロ経済指標を詳細に調査した結果、市場ダイナミクスを確認しました。当レポートは、世界の食品用テクスチャー市場の詳細な質的・量的分析に基づいています。質的分析では、様々な投影とサンプリング技術の適用を行いました。質的分析では、一次インタビュー、調査、ベンダー説明会を実施しました。これらのプロセスの結果として収集されたデータは、専門家の意見を通じて検証された。

世界の食品テクスチャー市場は2030年までに10億2000万米ドルを超える
世界の食品テクスチャ市場レポートは、業界の潜在力、販売と購入の意思決定に影響を与える主要要因、ホットスポット、世界の食品テクスチャ市場のソリューションプロバイダーが利用できる機会に関する包括的な定性的および定量的洞察を提供します。世界の食品テクスチャー市場に関するこのレポートは、2023年から2030年までの予測期間中に市場の指標の貴重な洞察を得るために、現在の成長動向と機会だけでなく、過去を研究します。本レポートでは、2022年を基準年、2023年から30年を予測年として、2020年から2030年までの世界の食品テクスチャー市場の収益を提供します。また、2023年から2030年までの世界の食品テクスチャー市場の複合年間成長率(CAGR 5.76%)も掲載しています。

フードテクスチャーの世界市場調査のセグメント分析
フードテクスチャの世界市場調査は、事業活動、地理的プレゼンス、主要な応用分野、エンドユーザーなどを特定することによって、様々なパラメータに基づいてセグメント化され、報告書は、2023年から2030年までのすべてのセグメントの市場シェア分析をカバーしています。戦略的観点から、市場展望はSWOT分析、バリューチェーン分析、ポーターのファイブフォース分析を含むいくつかのフレームワークをカバーし、製品/市場ライフサイクルの評価も提供しています。

食品用テクスチャーの世界市場調査の地理的範囲
世界の食品テクスチャ市場をより良く理解するために、市場は北米(アメリカ、カナダ)、ヨーロッパ(イギリス、フランス、ドイツ、ロシア、イタリア、ヨーロッパのその他)、アジア太平洋(中国、日本、インド、オーストラリア、韓国、APACのその他)、ラテンアメリカ(ブラジル、メキシコ、ラテンアメリカのその他)、中東・アフリカ(サウジアラビア、アラブ首長国連邦、南アフリカ、MEAのその他)などの地域に区分されています。また、各地域の国別分析も網羅的に行っている。


食品用テクスチャーの世界市場調査に関する企業分析
本レポートでは、世界中で事業を展開する主要企業数社を分析することで、著名なグローバル企業間の競争の度合いを詳しく解説しています。調査分析の専門家チームは、市場の主要企業による世界市場競争、市場シェア、最新の業界動向、革新的製品の発売、提携、合併・買収など様々な特徴に光を当てています。主要企業は、世界的な競争を洞察するための調査手法を使用して分析されています。


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目次

目次
1.はじめに
1.1.研究目的
1.2.研究方法
1.3.研究プロセス
1.4.回答者のプロフィール
2.エグゼクティブサマリー
3.食品テクスチャーの世界市場展望、2020-2030F
3.1.市場規模と分析
3.2.市場シェアと分析
3.2.1.タイプ別
3.2.1.1. 増粘剤
3.2.1.2. ゲル化剤
3.2.1.3. 安定剤
3.2.2.用途別
3.2.2.1. ベーカリーおよび製菓
3.2.2.2. 乳製品
3.2.2.3. 肉製品
3.2.3.形態別
3.2.3.1. 粉末
3.2.3.2. 液体
3.2.4.地域別
3.2.4.1.アジア太平洋
3.2.4.2.欧州
3.2.4.3.北米
3.2.4.4.中東・アフリカ
3.2.4.5.中南米
4.アジア太平洋地域の食品テクスチャー市場の展望、2020~2030F
4.1.市場規模と分析
4.2.市場シェアと分析
4.2.1.タイプ別
4.2.2.用途別
4.2.3.形態別
4.2.4.国別
4.2.4.1.中国
4.2.4.2.インド
4.2.4.3.日本
4.2.4.4.韓国
4.2.4.5.オーストラリア
4.2.4.6.その他のアジア太平洋地域
5.欧州食品テクスチャー市場の展望、2020~2030F
5.1.市場規模と分析
5.2.市場シェアと分析
5.2.1.タイプ別
5.2.2.用途別
5.2.3.形態別
5.2.4.国別
5.2.4.1.イギリス
5.2.4.2.ドイツ
5.2.4.3.フランス
5.2.4.4.イタリア
5.2.4.5.ロシア
5.2.4.6.その他のヨーロッパ
6.北米食品テクスチャー市場の展望、2020-2030F
6.1.市場規模と分析
6.2.市場シェアと分析
6.2.1.タイプ別
6.2.2.用途別
6.2.3.形態別
6.2.4.国別
6.2.4.1.米国
6.2.4.2.カナダ
7.ラテンアメリカの食品テクスチャー市場の展望、2020~2030F
7.1.市場規模と分析
7.2.市場シェアと分析
7.2.1.タイプ別
7.2.2.用途別
7.2.3.形態別
7.2.4.国別
7.2.4.1.ブラジル
7.2.4.2.メキシコ
7.2.4.3.その他のラテンアメリカ
8.中東・アフリカの食品テクスチャー市場の展望、2020〜2030F
8.1.市場規模と分析
8.2.市場シェアと分析
8.2.1.タイプ別
8.2.2.用途別
8.2.3.形態別
8.2.4.国別
8.2.4.1.サウジアラビア
8.2.4.2.アラブ首長国連邦
8.2.4.3.南アフリカ
8.2.4.4.その他の中東・アフリカ
9.食品用テクスチャーの世界市場ダイナミクス
9.1.成長ドライバー
9.2.課題
9.3.インパクト分析
10.食品テクスチャーの世界市場機会
11.世界の食品テクスチャーのバリューチェーン分析
12.食品用テクスチャーの世界市場の政策と規制
13.食品用テクスチャーの世界市場動向と洞察
14.食品テクスチャーの世界市場ポーターのファイブフォース分析
15.食品用テクスチャーの世界市場-エントロピー
15.1.新製品の発売
15.2.M&A、提携、JV、パートナーシップ
16.食品用テクスチャーの世界市場企業分析
16.1.CPケルコ
16.2.アーチャー・ダニエルズ・ミッドランド社
16.3.カーギル社
16.4.デュポン社
16.5.ケリーグループ
16.6.イングレディオン・インコーポレーテッド
16.7.アシュランド・グローバル・ホールディングス
16.8.TICガム
16.9.FMCコーポレーション
16.10.テート&ライル PLC
17.会社概要・連絡先

 

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Summary

This report gives an insight into the global Food Texture Market and predicts the future growth prospects and the trends that may exhibit in the market during the period of 2023-2030. The future growth has been calculated by taking into account the present growth rate and the overall market size. We have also discussed the alternatives that pose a threat to the growth of the market. In, this report we have categorized the global Food Texture Market into segments that are: By Type (thickening agents, gelling agents); By Application (bakery and confectionery, dairy products); By Form (powder, liquid); By Region (North America, Asia Pacific, Europe, Latin America, Middle East and Africa).

We have also illustrated the vendor landscape and conducted a detailed analysis of the top five global vendors of the global Food Texture Market. The report also presents an analysis of the drivers that enable the growth of the market, the key challenges faced by the vendors and the market as a whole, and the upcoming trends that can have an impact on the market. Marketlook Consulting has collected key data related to the global Food Texture Market and analyzed these data using a variety of methods. The market dynamics have been ascertained following a detailed study of the micro, meso and microeconomic indicators in the market. The report is based on in-depth qualitative and quantitative analyses of the global Food Texture Market. The qualitative analysis involved the application of various projection and sampling techniques. The qualitative analysis involved primary interviews, surveys and vendor briefings. The data gathered as a result of these processes were validated through experts’ opinions.

Global Food Texture Market Would Cross USD 1.02 Bn By 2030
Global Food Texture Market report provides comprehensive qualitative and quantitative insights on the industry potential, key factors impacting sales and purchase decisions, hotspots, and opportunities available for Food Texture Market solution providers across the Globe. This report on the global Food Texture Market studies the past as well as the current growth trends and opportunities to gain valuable insights of the indicators of the market during the forecast period from 2023 to 2030. The report provides revenue of the global Food Texture Market for the period 2020-2030, considering 2022 as the base year and 2023-30 as the forecast year. The report also provides the compound annual growth rate (CAGR 5.76%) of the global Food Texture Market from 2023 to 2030.

Segmental Analysis of Global Food Texture Market Study
The global Food Texture Market study is segmented based on the various parameters by identifying their business activities, geographical presence, key application areas, end-users, etc., The report covers the market share analysis of all the segments from year 2023-2030. From a strategic point of view, the market outlook covers several frameworks including SWOT Analysis, Value Chain Analysis, and Porter’s Five Forces Analysis while also offering an evaluation of the Product/Market Lifecycle.

Geographical Coverage of the Global Food Texture Market Study
For a better understanding of global Food Texture Market, the market is segmented into geographies such as North America (U.S, Canada), Europe (U.K, France, Germany, Russia, Italy, and Rest of Europe), Asia Pacific (China, Japan, India, Australia, South-Korea, Rest of APAC), Latin America (Brazil, Mexico, Rest of Latin America), Middle East and Africa (Saudi Arabia, The U.A.E, South Africa, Rest of MEA). The country-level analysis in each region is also provided in a very exhaustive manner.


Company Analysis on the Global Food Texture Market Study
In the report, the degree of competition among prominent global companies has been elaborated by analysing several leading key players operating worldwide. The specialist team of research analysis sheds light on various traits such as global market competition, market share, most recent industry advancements, Innovative Product launches, partnerships, mergers and acquisitions by leading companies in the market. The major players have been analyzed by using research methodologies for getting insight into global competition.



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Table of Contents

Table of Content:
1. Introduction
1.1. Research Objective
1.2. Research Methodology
1.3. Research Process
1.4. Respondent Profile
2. Executive Summary
3. Global Food Texture Market Outlook, 2020-2030F
3.1. Market Size & Analysis
3.2. Market Share & Analysis
3.2.1. By Type
3.2.1.1. thickening agents
3.2.1.2. gelling agents
3.2.1.3. stabilizers
3.2.2. By Application
3.2.2.1. bakery and confectionery
3.2.2.2. dairy products
3.2.2.3. meat products
3.2.3. By Form
3.2.3.1. powder
3.2.3.2. liquid
3.2.4. By Region
3.2.4.1. Asia-Pacific
3.2.4.2. Europe
3.2.4.3. North America
3.2.4.4. Middle East & Africa
3.2.4.5. Latin America
4. Asia-Pacific Food Texture Market Outlook, 2020-2030F
4.1. Market Size & Analysis
4.2. Market Share & Analysis
4.2.1. By Type
4.2.2. By Application
4.2.3. By Form
4.2.4. By Country
4.2.4.1. China
4.2.4.2. India
4.2.4.3. Japan
4.2.4.4. South Korea
4.2.4.5. Australia
4.2.4.6. Rest of Asia-Pacific
5. Europe Food Texture Market Outlook, 2020-2030F
5.1. Market Size & Analysis
5.2. Market Share & Analysis
5.2.1. By Type
5.2.2. By Application
5.2.3. By Form
5.2.4. By Country
5.2.4.1. United Kingdom
5.2.4.2. Germany
5.2.4.3. France
5.2.4.4. Italy
5.2.4.5. Russia
5.2.4.6. Rest of Europe
6. North America Food Texture Market Outlook, 2020-2030F
6.1. Market Size & Analysis
6.2. Market Share & Analysis
6.2.1. By Type
6.2.2. By Application
6.2.3. By Form
6.2.4. By Country
6.2.4.1. United States
6.2.4.2. Canada
7. Latin America Food Texture Market Outlook, 2020-2030F
7.1. Market Size & Analysis
7.2. Market Share & Analysis
7.2.1. By Type
7.2.2. By Application
7.2.3. By Form
7.2.4. By Country
7.2.4.1. Brazil
7.2.4.2. Mexico
7.2.4.3. Rest of Latin America
8. Middle East & Africa Food Texture Market Outlook, 2020-2030F
8.1. Market Size & Analysis
8.2. Market Share & Analysis
8.2.1. By Type
8.2.2. By Application
8.2.3. By Form
8.2.4. By Country
8.2.4.1. Saudi Arabia
8.2.4.2. UAE
8.2.4.3. South Africa
8.2.4.4. Rest of Middle East and Africa
9. Global Food Texture Market Dynamics
9.1. Growth Drivers
9.2. Challenges
9.3. Impact Analysis
10. Global Food Texture Market Opportunities
11. Global Food Texture Value Chain Analysis
12. Global Food Texture Market Policies and Regulations
13. Global Food Texture Market Trends & Insights
14. Global Food Texture Market Porter's Five Forces Analysis
15. Global Food Texture Market-Entropy
15.1. New Product Launches
15.2. M&A, Collaborations, JVs, and Partnerships
16. Global Food Texture Market Company Analysis
16.1. CP Kelco
16.2. Archer Daniels Midland Company
16.3. Cargill, Incorporated
16.4. DuPont de Nemours, Inc.
16.5. Kerry Group plc
16.6. Ingredion Incorporated
16.7.Ashland Global Holdings Inc.
16.8. TIC Gums
16.9. FMC Corporation
16.10. Tate & Lyle PLC
17. About Us & Contact Details

 

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