世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

乳製品の世界市場 - 2023-2030


Global Dairy Ingredients Market - 2023-2030

市場概要 世界の乳製品原料市場は、2022年に585億米ドルに達し、2023年から2030年の予測期間中に年平均成長率4.5%で成長し、2030年には831億米ドルに達すると予測されている。 乳製品原料は、その多機能性から... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
DataM Intelligence
データMインテリジェンス
2023年7月31日 US$4,350
シングルユーザライセンス
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
122 英語

 

サマリー

市場概要
世界の乳製品原料市場は、2022年に585億米ドルに達し、2023年から2030年の予測期間中に年平均成長率4.5%で成長し、2030年には831億米ドルに達すると予測されている。
乳製品原料は、その多機能性から食品産業において非常に重要であり、食品製造に必要な成分と見なされている。乳製品原料は、食品・飲料産業における様々な用途に役立つ様々な品質を持っており、これが生産者の需要を押し上げている。また、乳製品には様々な栄養特性があることも認められており、顧客からの人気も高い。
消費者はクリーンラベルの製品を求めるようになっており、それが天然で最小限の加工しか施されていない乳製品原料への需要の高まりにつながっている。バランスの取れた食生活におけるタンパク質の重要性に対する意識の高まりにより、タンパク質が豊富な食品に対する需要が高まっている。乳清タンパク質濃縮物や分離物などの乳製品原料は、完全なアミノ酸プロファイルを持つ高品質のタンパク質を提供する。
市場ダイナミクス
RTE(レディー・トゥ・イート)食品の消費増加が乳製品原料の需要拡大に貢献
RTE食品は、特に多忙なライフスタイルの消費者や調理スキルが限られている消費者に利便性と時間効率を提供する。これらの製品は調理済みで、調理は最小限か全く必要ないため、手軽な食事や軽食に便利である。RTE食品には、風味、食感、栄養価を高めるため、チーズ、バター、バター脂肪、クリーム、粉乳などの乳製品原料が一般的に使用されている。
また、労働人口の急速な増加、特に女性は、市場の成長を推進しているすぐに食べられる食品の需要の増加をもたらした。例えば、phD Eassyによると、2022年には、ほぼ100%の女性が9~10時間以上の労働時間を持ち、60%は自分で料理する時間が取れない。また、30%の女性が調理済み食品を複数回好んで食べている。このように、各地域で調理済み食品の需要が増加していることが、乳製品原料市場の成長を後押ししている。
乳製品の工業用途の増加が市場成長を牽引
乳製品原料は、その機能的特性、栄養価、味覚強化のために食品・飲料産業で広く使用されている。ベーカリー製品(パン、ケーキ、ペストリーなど)では、食感、保湿性、風味を改善するために使用される。粉乳、クリーム、乳脂肪、コンデンスミルクのような乳原料は、チョコレート、アイスクリーム、菓子、デザート、乳飲料の製造に使用される。また、乳化剤、安定剤、増粘剤として様々な食品に使用されている。
乳製品原料は、様々な乳製品の製造において重要な役割を果たしている。チーズ、ヨーグルト、バター、乳製品クリーム、その他乳製品ベースの製品の製造に使用される。例えば、チーズやヨーグルトの製造では、乳成分を含む培養液やスターターカルチャーが発酵を開始し、特定の風味や食感を生み出すために使用される。乳製品原料、特に乳児用特殊粉ミルクは、乳児用栄養製品の製造に広く使用されている。
牛乳によるアレルギーと不耐症が市場成長を妨げる
乳製品原料はカゼインや乳清のような乳タンパク質に由来しており、個人によってはアレルギーや不耐性を引き起こす可能性がある。乳糖不耐症は人口のかなりの部分が罹患しており、乳製品を摂取する際に不快感や消化不良を引き起こす。こうした不耐症やアレルギーは、乳製品原料の市場の可能性を制限し、乳製品以外の代替品への需要を促進する。
牛乳アレルギーの症状は軽度のものから重度のものまであり、皮膚の発疹、じんましん、呼吸器系の問題、腫れ、消化器系の問題(吐き気、嘔吐、下痢)、まれにアナフィラキシー(重篤で生命を脅かす可能性のあるアレルギー反応)などがある。牛乳アレルギーを持つ人は、乳製品を含むすべての乳タンパク源を厳格に避ける必要があり、栄養上の必要性から乳製品以外の代替品を必要とする。
COVID-19の影響
COVID-19のパンデミックでは、乳製品の価格は4-7%下落する。パンデミックの最初の1ヶ月で牛乳の需要は25-30%減少する。アメリカの牛乳バリューチェーンの関係者が行った調査によると、学校の閉鎖やケータリングの取引停止により、牛乳の価格が下落している。パンデミックは酪農業界を含む世界のサプライチェーンに混乱をもたらした。R
輸送規制、労働力不足、監禁措置が乳製品の生産、加工、流通に影響を与えた。こうした混乱は一時的な品不足を招き、乳製品原料の需要に対応する上での課題となった。パンデミックは消費者の行動や嗜好に大きな変化をもたらした。パンデミックの初期段階では、パニック買いや備蓄が乳製品や乳原料の需要増につながった。
ロシアとウクライナの影響分析
ロシアとウクライナの戦争は乳製品の価格設定に悪影響を与えた。為替レートの変動、貿易制限、供給の不確実性が原材料と輸送コストに影響を与え、市場における乳製品の価格設定に影響を与えた。メーカーと消費者は価格変動を経験し、それに応じて価格戦略を調整する必要性に迫られる。
ロシアとウクライナの紛争は、乳製品原料の輸出入における物流の困難と遅延をもたらす。国境管理、税関手続き、政治的緊張の高まりは商品の移動に混乱をもたらし、乳製品のタイムリーな供給と入手に影響を与える。これらの課題は国内外の乳製品原料市場に影響を与えた。
セグメント分析
世界の乳製品原料市場は、原料、種類、家畜、用途、地域によって区分される。
乳製品原料の用途については、ベーカリーセグメントが圧倒的である。
乳製品原料の用途別世界市場は、小児用、スポーツ栄養、医療用栄養、機能性食品、ベーカリー、動物飼料、その他で区分されている。
消費者はより健康的な間食習慣を採用するようになっており、機能性食品や強化食品の需要が高まっている。製パン業界では、粉乳とホエイ濃縮物は様々な用途に使用されている。食感を与えたり、色をつけたり、パンの焼き色をつけたり、パンやその他の焼き製品の栄養価を高めたりするのに使われる。このカテゴリーが大きなシェアを占めているのは、ベーカリーや菓子製品の一人当たり消費量の増加や、砂糖不使用でヘルシーな機能性素材ベースのベーカリー製品の採用が世界中で増加していることなどが要因として挙げられる。
ベーカリー製品は、その味、色、消化の良さからあらゆる年齢層の人々に広く消費されている。世界的な食欲は、新たなベーカリー製品や菓子製品によって拡大し続けている。さらに、流行のフルーツスナック、甘いビスケット、添加物の少ない天然素材のスナックバーに対する需要の高まりにより、ベーカリー市場の拡大が見込まれている。
地理的分析
アジア太平洋地域における健康上の利点による乳製品原料の需要増加
インドの食品会社は、製品の配合に使用する高品質で特徴的な原材料をますます求めるようになっており、乳製品原材料メーカーが研究開発に投資し、その結果、注目すべき商品の選択肢を生み出す有望な見通しを示している。インド政府局の情報によると、2020-21年のインドの牛乳生産量は約2億1,000万トンである。世界全体では牛乳生産量は2%の割合で増加しているが、インドでは6%の割合で増加している。
アジア太平洋地域の主要企業としては、Arla Foods Ingredients Group、Euroserum SAS、Glanbia plc、Saputo Inc、Lactalis Ingredients、Gujarat Cooperative Milk Marketing Federation、Hoogwegt Groep B.V.などが挙げられる。また、これらの主要企業は研究開発に注力し、革新的な乳製品原料を市場に投入している。
競争状況
世界の主要企業は、Fonterra Co-operative Group Limited、Saputo Inc.、Volac International Limited、Arla Foods、Dairy Farmers of America、Nestle S.A.、Hatsun Agro Products、Glanbia PLC、Groupe Lactalis、Devondale Murray Goulburnなどである。
レポートを購入する理由
- ソース、タイプ、家畜、アプリケーション、地域に基づく世界の乳製品原料市場のセグメンテーションを可視化し、主要な商業資産とプレイヤーを理解する。
- トレンドと共同開発の分析による商機の特定。
- 乳製品原料市場レベルの数多くのデータを全セグメントでまとめたExcelデータシート。
- PDFレポートは、徹底的な定性的インタビューと綿密な調査の後の包括的な分析で構成されています。
- すべての主要企業の主要製品で構成されたエクセルで利用可能な製品マッピング。
世界の乳製品成分市場レポートは、約71表、72図、122ページを提供します。
2023年ターゲットオーディエンス
- メーカー/バイヤー
- 業界投資家/投資銀行家
- 研究専門家
- 新興企業

ページTOPに戻る


目次

1. Methodology and Scope
1.1. Research Methodology
1.2. Research Objective and Scope of the Report
2. Definition and Overview
3. Executive Summary
3.1. Snippet by Source
3.2. Snippet by Type
3.3. Snippet by Livestock
3.4. Snippet by Application
3.5. Snippet by Region
4. Dynamics
4.1. Impacting Factors
4.1.1. Drivers
4.1.1.1. Increase in the Consumption of Ready to Eat Food Products Helps to Boost Demand of Dairy Ingredients
4.1.2. Restraints
4.1.2.1. Allergies and Intolerances Occurred by Milk Hampers Market Growth
4.1.3. Opportunity
4.1.4. Impact Analysis
5. Industry Analysis
5.1. Porter's Five Force Analysis
5.2. Supply Chain Analysis
5.3. Pricing Analysis
5.4. Regulatory Analysis
6. COVID-19 Analysis
6.1. Analysis of COVID-19
6.1.1. Scenario Before Covid-19
6.1.2. Scenario During Covid-19
6.1.3. Scenario PostCOVID-19
6.2. Pricing Dynamics Amid COVID-19
6.3. Demand-Supply Spectrum
6.4. Government Initiatives Related to the Market During Pandemic
6.5. Manufacturers Strategic Initiatives
6.6. Conclusion
7. By Source
7.1. Introduction
7.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Source
7.1.2. Market Attractiveness Index, By Source
7.2. Milk *
7.2.1. Introduction
7.2.2. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%)
7.3. Whey
8. By Type
8.1. Introduction
8.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
8.1.2. Market Attractiveness Index, By Type
8.2. Milk Powder *
8.2.1. Introduction
8.2.2. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%)
8.3. Whey Ingredients
8.4. Lactose & Derivatives
8.5. Casein & Derivatives
8.6. Others
9. By Livestock
9.1. Introduction
9.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Livestock
9.1.2. Market Attractiveness Index, By Livestock
9.2. Cow *
9.2.1. Introduction
9.2.2. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%)
9.3. Sheep
9.4. Others
10. By Application
10.1. Introduction
10.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
10.1.2. Market Attractiveness Index, By Application
10.2. Pediatric*
10.2.1. Introduction
10.2.2. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%)
10.3. Sports Nutrition
10.4. Medical Nutrition
10.5. Functional Food
10.6. Bakery
10.7. Animal feed
10.8. Others
11. By Region
11.1. Introduction
11.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Region
11.1.2. Market Attractiveness Index, By Region
11.2. North America
11.2.1. Introduction
11.2.2. Key Region-Specific Dynamics
11.2.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Source
11.2.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
11.2.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Livestock
11.2.6. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
11.2.7. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
11.2.7.1. The U.S.
11.2.7.2. Canada
11.2.7.3. Mexico
11.3. Europe
11.3.1. Introduction
11.3.2. Key Region-Specific Dynamics
11.3.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Source
11.3.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
11.3.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Livestock
11.3.6. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
11.3.7. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
11.3.7.1. Germany
11.3.7.2. The U.K.
11.3.7.3. France
11.3.7.4. Italy
11.3.7.5. Spain
11.3.7.6. Rest of Europe
11.4. South America
11.4.1. Introduction
11.4.2. Key Region-Specific Dynamics
11.4.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Source
11.4.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
11.4.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Livestock
11.4.6. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
11.4.7. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
11.4.7.1. Brazil
11.4.7.2. Argentina
11.4.7.3. Rest of South America
11.5. Asia-Pacific
11.5.1. Introduction
11.5.2. Key Region-Specific Dynamics
11.5.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Source
11.5.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
11.5.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Livestock
11.5.6. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
11.5.7. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
11.5.7.1. China
11.5.7.2. India
11.5.7.3. Japan
11.5.7.4. Australia
11.5.7.5. Rest of Asia-Pacific
11.6. Middle East and Africa
11.6.1. Introduction
11.6.2. Key Region-Specific Dynamics
11.6.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Source
11.6.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
11.6.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Livestock
11.6.6. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
12. Competitive Landscape
12.1. Competitive Scenario
12.2. Market Positioning/Share Analysis
12.3. Mergers and Acquisitions Analysis
13. Company Profiles
13.1. Fonterra Co-operative Group Limited*
13.1.1. Company Overview
13.1.2. Product Portfolio and Description
13.1.3. Financial Overview
13.1.4. Key Developments
13.2. Saputo Inc.
13.3. Volac International Limited
13.4. Arla Foods
13.5. Dairy Farmers of America
13.6. Nestle S.A
13.7. Hatsun Agro Products
13.8. Glanbia PLC
13.9. Groupe Lactalis
13.10. Devondale Murray Goulburn
LIST NOT EXHAUSTIVE
14. Appendix
14.1. About Us and Services
14.2. Contact Us

 

ページTOPに戻る


 

Summary

Market Overview
Global Dairy Ingredients Market reached US$ 58.5 billion in 2022 and is expected to reach US$ 83.1 billion by 2030 growing with a CAGR of 4.5% during the forecast period 2023-2030.
Dairy ingredients are highly significant in the food industry because of their multifunctionality, and they are regarded as a necessary component in food production. Dairy ingredients have a variety of qualities that are helpful for a variety of uses in the food and beverage industry, which is driving up demand among producers. They are also recognized to have various nutritional properties, making them popular among customers.
Consumers are increasingly seeking clean label products, which has led to a rise in demand for natural and minimally processed dairy ingredients. There is a rising demand for protein-rich food products, driven by increased awareness of the importance of protein in a balanced diet. Dairy ingredients, such as whey protein concentrates and isolates, offer high-quality protein with a complete amino acid profile.
Market Dynamics
Increase in the Consumption of Ready to Eat Food Products Helps to Boost Demand of Dairy Ingredients
RTE food products offer convenience and time efficiency to consumers, particularly those with busy lifestyles or limited cooking skills. These products are pre-prepared and require minimal or no cooking, making them convenient for quick meals or snacks. Dairy ingredients such as cheese, butter and butterfat, cream, and milk powders are commonly used in RTE food products to enhance flavor, texture, and nutritional value.
Also, the rapid growth in working population specifically women resulted in the rise in demand for ready-to-eat food which is driving the growth of the market. For instance, in 2022, according to phD Eassy, almost 100% women have working hours more than 9-10 hours, 60% don’t get time to cook themselves. 30% women prefer ready-to-eat food products more than once. Thus, increasing demand for ready-to-eat food across the regions is driving the growth of the dairy ingredients market.
Increase in the Industrial Applications of the Dairy Ingredients Drives the Market Growth
Dairy ingredients are extensively used in the food and beverage industry for their functional properties, nutritional value, and taste enhancement. They are used in bakery products (e.g., bread, cakes, pastries) to improve texture, moisture retention, and flavor. Dairy ingredients like milk powders, cream, milk fat, and condensed milk are used in the production of chocolates, ice creams, confectionery, desserts, and dairy-based beverages. They also serve as emulsifiers, stabilizers, and thickeners in a variety of food products.
Dairy ingredients play a vital role in the production of various dairy products. They are used in the manufacturing of cheese, yogurt, butter, dairy cream, and other dairy-based products. For example, cultures and starter cultures containing dairy ingredients are used in cheese and yogurt production to initiate fermentation and develop specific flavors and textures. Dairy ingredients, especially specialized infant formula, are widely used in the production of infant nutrition products.
Allergies and Intolerances Occurred by Milk Hampers Market Growth
Dairy ingredients are derived from milk proteins like casein and whey which can trigger allergies or intolerances in some individuals. Lactose intolerance affects a significant portion of the population, leading to discomfort and digestive issues when consuming dairy products. These intolerances and allergies can limit the market potential for dairy ingredients and drive the demand for alternative non-dairy options.
Symptoms of a milk allergy can range from mild to severe and may include skin rash, hives, respiratory problems, swelling, digestive issues (nausea, vomiting, diarrhea), and in rare cases, anaphylaxis, a severe and potentially life-threatening allergic reaction. People with a milk allergy need to strictly avoid all sources of milk proteins, including dairy ingredients, and require alternative non-dairy options for their nutritional needs.
COVID-19 Impact
In the covid 19 pandemic dairy product prices are fall down by 4-7%. In the first month of pandemic milk demand is decrease by 25–30%. According to the survey conducted by the stakeholders of milk value chain in the USA, there is decrease in the prices of milk due to the closure of breakup of schools and catering trade. The pandemic led to disruptions in the global supply chains, including the dairy industry. R
estrictions on transportation, labor shortages, and lockdown measures affected the production, processing, and distribution of dairy ingredients. These disruptions resulted in temporary shortages and challenges in meeting the demand for dairy ingredients. The pandemic caused significant shifts in consumer behavior and preferences. During the initial phases of the pandemic, panic-buying and stockpiling led to increased demand for dairy products and ingredients.
Russia-Ukraine Impact Analysis
The war between Russia and Ukraine negatively impacted on the pricing of dairy ingredients. Fluctuations in exchange rates, trade restrictions, and uncertainties in supply impacted the cost of raw materials and transportation, which affects the pricing of dairy ingredients in the market. Manufacturers and consumers experience price volatility and the need to adjust pricing strategies accordingly.
The conflicts between Russia and Ukraine result in logistical challenges and delays in exporting and importing dairy ingredients. Increased border controls, customs procedures, and political tensions lead to disruptions in the movement of goods, affecting the timely delivery and availability of dairy ingredients. These challenges impacted domestic and international dairy ingredient markets.
Segment Analysis
The global dairy ingredients market is segmented based on source, type, livestock, application and region.
The Bakery Segment is the Dominant One Regarding Applications of Dairy Ingredients.
The global dairy ingredients market by application has been segmented by pediatric, sports nutrition, medical nutrition, functional food, bakery, animal feed and others.
Consumers are adopting healthier snacking habits, which has increased the demand for functional and fortified ingredients. In the baking industry, milk powder and whey concentrates are used in various ways. They are used to give items texture, color, utilized as bread browning agents, boost the nutritional value of bread and other baked products. The substantial share of this category can be attributable to factors including increased per capita consumption of bakery and confectionery products and rising adoption of sugar-free, healthy, and functional ingredient-based bakery products around the world.
Bakery items are consumed widely by people of all ages due to their taste, color, and easily digestible nature. Global appetite continues to expand with emerging novel bakery and confectionery products. Furthermore, the bakery market is expected to rise due to the rising demand for trendy fruit snacks, sweet biscuits, and snack bars with fewer additives and natural ingredients.
Geographical Analysis
The Increasing Demand for Dairy Ingredients in Asia Pacific Region Due to its Health Benifits
Food companies in India are increasingly looking for high-quality, distinctive raw materials to use in their product formulations, presenting promising prospects for dairy ingredient manufacturers to invest in research and development and, as a result, create remarkable goods options. According to the information given by Bureau of Government of India, milk production in India is around 210 million tonnes in 2020-21. Milk production is increased by the rate of 2% in the whole world but in India it is increasing by the rate of 6%.
Some of the major key players in the Asia Pacific region are Arla Foods Ingredients Group, Euroserum SAS, Glanbia plc., Saputo Inc, Lactalis Ingredients, Gujarat Cooperative Milk Marketing Federation and Hoogwegt Groep B.V. among others. These key players launched new products in the market which helps to boost regional growth over the forecast period.Also, these key players focusing on research and development to launched innovative dairy ingredients in the market.
Competitive Landscape
The major global players include Fonterra Co-operative Group Limited, Saputo Inc., Volac International Limited, Arla Foods, Dairy Farmers of America, Nestle S.A, Hatsun Agro Products, Glanbia PLC, Groupe Lactalis, Devondale Murray Goulburn.
Why Purchase the Report?
• To visualize the global Dairy Ingredients market segmentation based on source, type, livestock, application, and region, as well as understand key commercial assets and players.
• Identify commercial opportunities by analyzing trends and co-development.
• Excel data sheet with numerous data points of dairy ingredients market-level with all segments.
• PDF report consists of a comprehensive analysis after exhaustive qualitative interviews and an in-depth study.
• Product mapping available as excel consisting of key products of all the major players.
The global Dairy Ingredients market report would provide approximately 71 tables, 72 figures and 122 Pages.
Target Audience 2023
• Manufacturers/ Buyers
• Industry Investors/Investment Bankers
• Research Professionals
• Emerging Companies



ページTOPに戻る


Table of Contents

1. Methodology and Scope
1.1. Research Methodology
1.2. Research Objective and Scope of the Report
2. Definition and Overview
3. Executive Summary
3.1. Snippet by Source
3.2. Snippet by Type
3.3. Snippet by Livestock
3.4. Snippet by Application
3.5. Snippet by Region
4. Dynamics
4.1. Impacting Factors
4.1.1. Drivers
4.1.1.1. Increase in the Consumption of Ready to Eat Food Products Helps to Boost Demand of Dairy Ingredients
4.1.2. Restraints
4.1.2.1. Allergies and Intolerances Occurred by Milk Hampers Market Growth
4.1.3. Opportunity
4.1.4. Impact Analysis
5. Industry Analysis
5.1. Porter's Five Force Analysis
5.2. Supply Chain Analysis
5.3. Pricing Analysis
5.4. Regulatory Analysis
6. COVID-19 Analysis
6.1. Analysis of COVID-19
6.1.1. Scenario Before Covid-19
6.1.2. Scenario During Covid-19
6.1.3. Scenario PostCOVID-19
6.2. Pricing Dynamics Amid COVID-19
6.3. Demand-Supply Spectrum
6.4. Government Initiatives Related to the Market During Pandemic
6.5. Manufacturers Strategic Initiatives
6.6. Conclusion
7. By Source
7.1. Introduction
7.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Source
7.1.2. Market Attractiveness Index, By Source
7.2. Milk *
7.2.1. Introduction
7.2.2. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%)
7.3. Whey
8. By Type
8.1. Introduction
8.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
8.1.2. Market Attractiveness Index, By Type
8.2. Milk Powder *
8.2.1. Introduction
8.2.2. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%)
8.3. Whey Ingredients
8.4. Lactose & Derivatives
8.5. Casein & Derivatives
8.6. Others
9. By Livestock
9.1. Introduction
9.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Livestock
9.1.2. Market Attractiveness Index, By Livestock
9.2. Cow *
9.2.1. Introduction
9.2.2. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%)
9.3. Sheep
9.4. Others
10. By Application
10.1. Introduction
10.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
10.1.2. Market Attractiveness Index, By Application
10.2. Pediatric*
10.2.1. Introduction
10.2.2. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%)
10.3. Sports Nutrition
10.4. Medical Nutrition
10.5. Functional Food
10.6. Bakery
10.7. Animal feed
10.8. Others
11. By Region
11.1. Introduction
11.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Region
11.1.2. Market Attractiveness Index, By Region
11.2. North America
11.2.1. Introduction
11.2.2. Key Region-Specific Dynamics
11.2.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Source
11.2.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
11.2.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Livestock
11.2.6. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
11.2.7. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
11.2.7.1. The U.S.
11.2.7.2. Canada
11.2.7.3. Mexico
11.3. Europe
11.3.1. Introduction
11.3.2. Key Region-Specific Dynamics
11.3.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Source
11.3.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
11.3.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Livestock
11.3.6. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
11.3.7. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
11.3.7.1. Germany
11.3.7.2. The U.K.
11.3.7.3. France
11.3.7.4. Italy
11.3.7.5. Spain
11.3.7.6. Rest of Europe
11.4. South America
11.4.1. Introduction
11.4.2. Key Region-Specific Dynamics
11.4.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Source
11.4.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
11.4.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Livestock
11.4.6. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
11.4.7. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
11.4.7.1. Brazil
11.4.7.2. Argentina
11.4.7.3. Rest of South America
11.5. Asia-Pacific
11.5.1. Introduction
11.5.2. Key Region-Specific Dynamics
11.5.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Source
11.5.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
11.5.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Livestock
11.5.6. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
11.5.7. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
11.5.7.1. China
11.5.7.2. India
11.5.7.3. Japan
11.5.7.4. Australia
11.5.7.5. Rest of Asia-Pacific
11.6. Middle East and Africa
11.6.1. Introduction
11.6.2. Key Region-Specific Dynamics
11.6.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Source
11.6.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
11.6.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Livestock
11.6.6. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
12. Competitive Landscape
12.1. Competitive Scenario
12.2. Market Positioning/Share Analysis
12.3. Mergers and Acquisitions Analysis
13. Company Profiles
13.1. Fonterra Co-operative Group Limited*
13.1.1. Company Overview
13.1.2. Product Portfolio and Description
13.1.3. Financial Overview
13.1.4. Key Developments
13.2. Saputo Inc.
13.3. Volac International Limited
13.4. Arla Foods
13.5. Dairy Farmers of America
13.6. Nestle S.A
13.7. Hatsun Agro Products
13.8. Glanbia PLC
13.9. Groupe Lactalis
13.10. Devondale Murray Goulburn
LIST NOT EXHAUSTIVE
14. Appendix
14.1. About Us and Services
14.2. Contact Us

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート

本レポートと同じKEY WORD()の最新刊レポート

  • 本レポートと同じKEY WORDの最新刊レポートはありません。

よくあるご質問


DataM Intelligence社はどのような調査会社ですか?


DataM Intelligenceは世界および主要地域の広範な市場に関する調査レポートを出版しています。 もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/11/22 10:26

155.52 円

163.34 円

198.56 円

ページTOPに戻る