世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

酵母エキス市場


Yeast Extract Market

市場概要 酵母エキス市場規模は2029年までにXX億米ドルに達し、予測期間(2023-2030年)のCAGRは6.32%で成長すると予測される。酵母エキスは、細胞壁を包むことなく酵母細胞の内容物を含んでいる。酵母エキスは... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
DataM Intelligence
データMインテリジェンス
2023年5月22日 US$4,350
シングルユーザライセンス
ライセンス・価格情報・注文方法はこちら
170 英語

 

サマリー

市場概要
酵母エキス市場規模は2029年までにXX億米ドルに達し、予測期間(2023-2030年)のCAGRは6.32%で成長すると予測される。酵母エキスは、細胞壁を包むことなく酵母細胞の内容物を含んでいる。酵母エキスは、冷凍食品、ソース、スナック、スープ、ブロスなどの幅広いパッケージ食品に香ばしさとうま味を生み出す。酵母エキスは、酵母の発酵、破壊、分離を経て調製される。ソース、調理済み食品、香ばしいスナック、スープなどの食品・飲料製品に使用される。主にパンやビールの調製に使用される。酵母エキスはビタミンB、特にB-1、B-2、B-3、B-6、B-12、葉酸の豊富な供給源である。炭水化物、脂肪、タンパク質を使用可能なエネルギーに代謝する際に大きな役割を果たす。食品・飲料業界における酵母エキスの需要増が市場成長の原動力となっている。
市場ダイナミクス:
加工食品の消費の増加が酵母エキスの需要を押し上げると予想される
現代の多忙なライフスタイルと経済発展による所得の増加は、消費者の食生活の嗜好を変化させている。簡便に食べられるパッケージ食品の需要が増加している。冷凍食品、香ばしいスナック、ソース、スープには、製品の香ばしい風味を高めるために酵母エキスが広く利用されている。加工食品の世界的な消費の増加は、予測期間中に酵母エキス市場の成長を増大させると予想される。
また、原料ソースの多様化は、世界の酵母エキス市場に新たな機会を生み出すと期待されています。酵母エキスの代替原料源の開発は、価格変動を低減し、サプライチェーンの安定性を確保する。原料ソースの多様化により、メーカーは酵母エキスの生産量を増やし、エンドユーザー向けの価格を下げることができる。
原料価格の変動は世界の酵母エキス市場を抑制すると予想される。予測期間中、原料価格の変動は世界の酵母エキス市場の大きな成長を妨げると予想される。酵母エキスは主に糖蜜のような糖分を多く含む製品から製造される。糖蜜は、砂糖の精製工程で残る廃棄物である。糖蜜は収穫枯渇などいくつかの要因によって価格変動が激しい。糖蜜価格の変動はイーストエキスの生産に直接的な影響を与える。
また、加工食品の消費に伴う健康リスクは、世界の酵母エキス市場に課題をもたらすと予想される。包装食品や加工食品の慢性的な消費は、心血管疾患や糖尿病などいくつかの健康合併症に関連している。酵母エキスは、様々な加工食品の風味を高めるために広く使用されている。より健康的な食品オプションへの切り替えは、パッケージ食品の需要を減少させ、それによって酵母エキスの使用量に影響を与えると予想される。
市場細分化:
粉末セグメントが世界の酵母エキス市場で最も高いシェアを占めている。
粉末状の酵母エキスは製品の風味と保存性を高める。粉末状であるため、最終製品になじみ、混合しやすい。それは主にソースやスナックのような食品に使用されています。粉末状のエキスは食品の味や色に影響を与えないため、様々な消費者が粉末状の酵母エキスを好む。酵母エキスのパワーフォームのための研究開発投資の増加は、予測期間中にこのセグメントを成長させるのに役立つ。市場において酵母エキスを使用した新しい食品が発売され、その製品に対する需要が増加することで、予測期間において市場シェアが拡大する。
医薬品セグメントは、酵母エキスの栄養および薬効により、予測期間において大きな収益シェアを占めている。これは、昏睡、心血管疾患、胃腸疾患の治療に役立ちます。さらに、酵母エキスは細胞培養のための栄養培地として広く使用され、抗生物質や有機医薬品の生産に広く使用されている。
地理的浸透:
予測期間中、アジア太平洋地域が支配的な地域である。
アジア太平洋地域は予測期間中、酵母エキス市場で最も高い成長率で成長すると推定される。同地域の成長は主に、焼き菓子や製菓製品の消費増加によるものである。世界的企業は低コスト地域からの輸出を増やすためにこの地域に投資しており、予測期間中に国内地域でのイーストエキス消費がさらに増加すると予想される。絶え間ない経済成長と所得の増加は、アジア太平洋地域の消費者の食生活に大きな変化をもたらしている。急速な都市化と輸出主導型の製造業およびサービス産業の成長により、多忙なライフスタイルが形成され、簡便な食品オプションに対する需要が高まっている。多くの多国籍食品・飲料企業が、現地の嗜好に合った新製品を生み出している。アジア太平洋地域の郷土料理には独特の風味が多く、食品・飲料企業は酵母エキスを利用して風味の特徴を模倣している。予測期間中、アジア太平洋地域は世界の酵母エキス市場の主要プレーヤーになると予想される。
競争状況:
酵母エキス市場は、大手食品ブランドの存在により競争が激しい。世界市場の成長に貢献している主要な酵母エキスプレーヤーには、Lesaffre Group、Kerry Group、Leiber GmBH、Lallemand, Inc.、Biospringer、DSM、Synergy Flavors、Thai Foods International Co.Ltd.、Halcyon Proteins、Ohly、Angel Yeast Co.Ltd.、AB MAURI、Lesaffre、Ziying Biotechnology、Jiangmen Biotechnologyなどがある。主要企業は、酵母エキス市場の世界的な成長のために新製品の発売や拡大戦略を採用している。調査によると、2022年4月、世界の大手酵母エキスメーカーであるAngel Yeast Co, Ltd.は、中国に完全自動化生産施設を開設した。この工場は、同社の酵母エキスの生産量を大幅に押し上げると期待されている。2022年4月、健康と栄養の大手企業であるDSMは、植物性食肉製品の風味マスキング用に独自のマクサロン酵母エキスシリーズを発売した。2021年6月、レザフレ・グループは米国アイオワ州シーダーラピッズの酵母エキス製造施設の能力拡張を発表。2021年8月、エンジェル酵母はBio Sunkeenの酵母関連資産の買収を発表した。この買収は、世界的な舞台での中国の地位向上に貢献した。この買収は、競合他社をパートナーに変えることで市場競争を減らし、業界における同社の地位を強化する。
COVID-19の影響:
世界の酵母エキス市場にプラスの影響。
コロナウイルスのパンデミックという不確実性の進化は、世界経済とビジネスにかつてない影響を与えた。アグリビジネス部門は程度の差こそあれ影響を受けており、パニック買いがエスカレートして製品需要が急増した食品会社もある。健康的な食事が強くアピールされ、酵母エキスの需要が増加している。消費者が食生活の環境と健康への影響を意識するようになり、果物の消費は新たな高みへと向かっている。主要な酵母エキス企業は、人々の健康と幸福を促進するため、より健康的な製品開発に注力している。酵母エキスを豊富に含む食品・飲料および医薬品産業は、主に健康に敏感な人々グループからの消費により、2020年中に売上高の増加を目撃している。
一方、COVID-19の発生により、酵母エキス市場は、生産から酵母エキスの納品までのサプライチェーンのすべてのワークストリームを合理化する上でいくつかの問題に直面しており、これはこのパンデミック期間中の酵母市場の成長を制限すると予想される。さらに、消費者は危機の最中と危機の後に、より高い免疫レベルを構築することに重点を置くようになり、原料生産者の市場を形成している。
世界の酵母エキス市場レポートでは、約76の市場データテーブル、57の図、170ページへのアクセスを提供します。


ページTOPに戻る


目次

Scope and Methodology
1.1. Research Methodology
1.2. Scope of the Market
2. Key Trends and Developments
3. Executive Summary
3.1. Market Snippet by Technology
3.2. Market Snippet by Form
3.3. Market Snippet by Application
3.4. Market Snippet by Region
4. Market Dynamics
4.1. Market impacting factors
4.1.1. Drivers
4.1.2. Restraints
4.1.3. Opportunities
4.2. Impact analysis
5. Industry Analysis
5.1. Porter's five forces analysis
5.2. Value chain analysis
5.3. Patent Analysis
5.4. Regulatory Analysis
6. COVID-19 Analysis
6.1. Analysis of Covid-19 on the Market
6.1.1. Before COVID-19 Market Scenario
6.1.2. Present COVID-19 Market Scenario
6.1.3. After COVID-19 or Future Scenario
6.2. Pricing Dynamics Amid Covid-19
6.3. Demand-Supply Spectrum
6.4. Government Initiatives Related to the Market During Pandemic
6.5. Manufacturers Strategic Initiatives
7. By Technology
7.1. Introduction
7.1.1. Market size analysis, and y-o-y growth analysis (%), By Technology Segment
7.1.2. Market attractiveness index, By Technology Segment
7.2. Autolyzed *
7.2.1. Introduction
7.2.2. Market Size Analysis, US$ Million, 2020-2029 And Y-O-Y Growth Analysis (%), 2021-2029
7.3. Hydrolyzed
8. By Form
8.1. Introduction
8.1.1. Market size analysis, and y-o-y growth analysis (%), By Form Segment
8.1.2. Market attractiveness index, By Form Segment
8.2. Powder *
8.2.1. Introduction
8.2.2. Market Size Analysis, US$ Million, 2020-2029 And Y-O-Y Growth Analysis (%), 2021-2029
8.3. Paste
8.4. Flakes
9. By Application
9.1. Introduction
9.1.1. Market size analysis, and y-o-y growth analysis (%), By Application Segment
9.1.2. Market attractiveness index, By Application Segment
9.2. Food & Beverages *
9.2.1. Introduction
9.2.2. Market Size Analysis, US$ Million, 2020-2029 And Y-O-Y Growth Analysis (%), 2021-2029
9.3. Animal Feed
9.4. Pharmaceuticals
9.5. Others
10. By Region
10.1. Introduction
10.1.1. Market Size Analysis, And Y-O-Y Growth Analysis (%), By Region
10.1.2. Market Attractiveness Index, By Region
10.2. North America
10.2.1. Introduction
10.2.2. Key region-specific dynamics
10.2.3. Market Size Analysis, and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Technology
10.2.4. Market Size Analysis, and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Form
10.2.5. Market Size Analysis, and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
10.2.6. Market Size Analysis, And Y-O-Y Growth Analysis (%), By Country
10.2.6.1. U.S.
10.2.6.2. Canada
10.2.6.3. Mexico
10.3. South America
10.3.1. Introduction
10.3.2. Key Region-Specific Dynamics
10.3.3. Market Size Analysis, and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Technology
10.3.4. Market Size Analysis, and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Form
10.3.5. Market Size Analysis, and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
10.3.6. Market Size Analysis, And Y-O-Y Growth Analysis (%), By Country
10.3.6.1. Brazil
10.3.6.2. Argentina
10.3.6.3. Rest of South America
10.4. Europe
10.4.1. Introduction
10.4.2. Key Region-Specific Dynamics
10.4.3. Market Size Analysis, and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Technology
10.4.4. Market Size Analysis, and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Form
10.4.5. Market Size Analysis, and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
10.4.6. Market Size Analysis, And Y-O-Y Growth Analysis (%), By Country
10.4.6.1. Germany
10.4.6.2. U.K.
10.4.6.3. France
10.4.6.4. Spain
10.4.6.5. Italy
10.4.6.6. Rest of Europe
10.5. Asia Pacific
10.5.1. Introduction
10.5.2. Key Region-Specific Dynamics
10.5.3. Market Size Analysis, and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Technology
10.5.4. Market Size Analysis, and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Form
10.5.5. Market Size Analysis, and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
10.5.6. Market Size Analysis, And Y-O-Y Growth Analysis (%), By Country
10.5.6.1. China
10.5.6.2. India
10.5.6.3. Japan
10.5.6.4. Australia
10.5.6.5. Rest of Asia Pacific
10.6. Middle East and Africa
10.6.1. Introduction
10.6.2. Key Region-Specific Dynamics
10.6.3. Market Size Analysis, and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Technology
10.6.4. Market Size Analysis, and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Form
10.6.5. Market Size Analysis, and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
11. Competitive Landscape
11.1. Competitive scenario
11.2. Competitor strategy analysis
11.3. Market positioning/share analysis
11.4. Mergers and acquisitions analysis
12. Company Profiles
12.1. Lesaffre Group*
12.1.1. Company Overview
12.1.2. Product Portfolio and Description
12.1.3. Key Highlights
12.1.4. Financial Overview
12.2. Kerry Group
12.3. Leiber GmBH
12.4. Lallemand, Inc.
12.5. Biospringer
12.6. DSM
12.7. Synergy Flavors
12.8. Thai Foods International Co., Ltd.
12.9. Halcyon Proteins
12.10. Ohly
12.11. Angel Yeast Co., Ltd
12.12. AB MAURI
12.13. Lesaffre
12.14. Ziying Biotechnology
12.15. Jiangmen Biotechnology
*List not Exhaustive*
13. DataM
13.1. Appendix
13.2. About us and services
13.3. Contact us

 

ページTOPに戻る


 

Summary

Market Overview
Yeast Extract Market size is projected to reach USD XX billion by 2029, with growth at a CAGR of 6.32% during the forecasting period (2023-2030). Yeast extract contains yeast cell contents without the enveloping cell wall. Yeast extracts create savory and umami flavors in a wide range of packaged food items such as frozen meals, sauces, snacks, soups and broths. Yeast extract is prepared through fermentation, disruption and separation of yeast. It is used in food and beverage products such as sauces, ready meals, savory snacks and soups. It is mostly used in the preparation of bread and beer. Yeast extract is a rich source of Vitamin B, particularly, B-1, B-2, B-3, B-6, B-12 and folic acid. It plays a major role in metabolizing carbohydrates, fats and proteins into usable energy. Increasing demand for yeast extract in the food and beverage industry drives the market growth.
Market Dynamics:
Increasing consumption of processed foods is expected to boost the demand for yeast extract
Hectic modern lifestyles and increased incomes from economic development are changing consumer dietary preferences. There is an increasing demand for convenient-to-eat packaged foods. Frozen meals, savory snacks, sauces and soups widely utilize yeast extract to enhance the savory flavor profile of the product. The increasing global consumption of processed foods is expected to augment yeast extract market growth during the forecast period.
Also, the Diversification of raw material sources is expected to generate new opportunities for the global yeast extract market. The development of alternative sources of raw materials for yeast extract will reduce price volatility and ensure the stability of supply chains. Diversification of raw materials sources will enable manufacturers to increase yeast extract production and lower prices for end-users.
Volatility in the prices of raw materials is expected to restrain the global yeast extract market. Over the forecast period, volatility in raw material prices is expected to prevent major growth of the global yeast extract market. Yeast extract is mainly manufactured from sugar-rich products such as molasses. Molasses is the refuse left over from the sugar refining process. There is high price volatility for molasses due to several factors, such as harvest depletion. Volatile molasses prices have a direct impact on yeast extract production.
Also, Health risks associated with processed foods consumption are expected to present challenges for the global yeast extract market. The chronic consumption of packaged and processed foods is linked to several health complications, such as cardiovascular diseases and diabetes. Yeast extract is widely used to enhance various packaged foods' savory flavor profiles. The switch to healthier food options is expected to decrease demand for packaged foods, thereby affecting the usage of yeast extracts.
Market Segmentation:
The powder segment accounted for the highest share in global yeast extract market.
The powder form of yeast extract enhances the flavor and shelf life of the products. Due to its powered nature, it blends and easily mixes with the end product. It is majorly used in food products like sauces and snacks. The powder form of extract doesn't impact the taste and color of food, so various consumers prefer the powder form of yeast extract. Increased research and development investments for the power form of yeast extract help to grow the segment in the forecast period. New food products launched with yeast extract in the market and increasing demand for that product helps grow market share in the forecast period.
The pharmaceutical segment accounted for a significant revenue share in the forecast period due to yeast extract's nutritional and medicinal benefits. It helps treat coma, cardiovascular disease, and gastrointestinal disease. Furthermore, Yeast extracts are widely used as nutritive media for cell culture and prominently used in the production of antibiotics and organic pharmaceuticals.
Geographical Penetration:
Asia pacific is the dominating region during the forecast period.
The Asia Pacific is estimated to grow at the yeast extract market's highest growth rate during the forecast period. The growth of the region is primarily driven due to increasing baked goods and confectionery product consumption. The global companies are investing in the region to increase the export from the low-cost area, which is further expected to increase yeast extract consumption in the domestic region during the forecast period. Relentless economic growth and rising incomes have had a profound change in the dietary habits of consumers in Asia-Pacific. Rapid urbanization and the growth of export-driven manufacturing and service industries have created hectic lifestyles with growing demand for convenience food options. Many multinational food and beverage companies are creating new products suitable for local tastes. Local cuisine in Asia-Pacific has many distinctive flavors, and food and beverage companies utilize yeast extract to mimic the flavor profile. Asia-Pacific is expected to become a leading player in the global yeast extract market during the forecast period.
Competitive Landscape:
The yeast extract market is highly competitive, owing to the presence of big food brands. The key yeast extract players which are contributing to the growth of the global market include Lesaffre Group, Kerry Group, Leiber GmBH, Lallemand, Inc., Biospringer, DSM, Synergy Flavors, Thai Foods International Co., Ltd., Halcyon Proteins, Ohly, Angel Yeast Co., Ltd, AB MAURI, Lesaffre, Ziying Biotechnology, and Jiangmen Biotechnology, among others. The major players are adopting new product launches and expansion strategies for global growth in the yeast extract market. In April 2022, as per the study, Angel Yeast Co., Ltd., a major global yeast extract manufacturer, opened a fully automated production facility in China. The factory is expected to boost the company's output of yeast extract significantly. In April 2022, DSM, a leading health and nutrition company, launched its proprietary Maxarone range of yeast extracts for flavor masking in plant-based meat products. In June 2021, Lesaffre Group announced a capacity expansion at its yeast extract manufacturing facility in Cedar Rapids, Iowa, U.S. The expansion is expected to boost production output by more than 50%. In August 2021, Angel yeast announced the acquisition of Bio Sunkeen's Yeast Relevant Assets. This acquisition helped to enhance China's position on the global stage. This acquisition strengthens the company's position in the industry as it reduces market competition by converting competitors into partners.
COVID-19 Impact:
Positive impact on the global yeast extracts market.
The evolving uncertainty of the coronavirus pandemic has unprecedentedly impacted the world economy and businesses. The agribusiness sector has been affected to varying degrees, with some food companies experiencing rapidly increased demand for products as panic buying escalated. Healthy eating is strongly appealing, increasing the demand for yeast extract. As consumers become more aware of their eating habits' environmental and health implications, consuming fruits is moving to new heights. Major yeast extract companies focus on healthier product development to promote people's health and well-being. The food and beverage and pharmaceuticals industry enriched with yeast extracts have witnessed increased sales during 2020, primarily by consumption from health-savvy people groups.
On the other hand, due to the outbreak of COVID-19, the yeast extract market has been facing some issues with streamlining all of the supply chain workstreams from production to the delivery of the yeast extract, which is expected to restrict the growth of the yeast market during this pandemic period. Additionally, consumers were more focused on building higher immunity levels during and post-crisis, shaping the ingredient producers' market.
The global yeast extract market report would provide an access to approximately 76 market data tables, 57 figures and 170 pages



ページTOPに戻る


Table of Contents

Scope and Methodology
1.1. Research Methodology
1.2. Scope of the Market
2. Key Trends and Developments
3. Executive Summary
3.1. Market Snippet by Technology
3.2. Market Snippet by Form
3.3. Market Snippet by Application
3.4. Market Snippet by Region
4. Market Dynamics
4.1. Market impacting factors
4.1.1. Drivers
4.1.2. Restraints
4.1.3. Opportunities
4.2. Impact analysis
5. Industry Analysis
5.1. Porter's five forces analysis
5.2. Value chain analysis
5.3. Patent Analysis
5.4. Regulatory Analysis
6. COVID-19 Analysis
6.1. Analysis of Covid-19 on the Market
6.1.1. Before COVID-19 Market Scenario
6.1.2. Present COVID-19 Market Scenario
6.1.3. After COVID-19 or Future Scenario
6.2. Pricing Dynamics Amid Covid-19
6.3. Demand-Supply Spectrum
6.4. Government Initiatives Related to the Market During Pandemic
6.5. Manufacturers Strategic Initiatives
7. By Technology
7.1. Introduction
7.1.1. Market size analysis, and y-o-y growth analysis (%), By Technology Segment
7.1.2. Market attractiveness index, By Technology Segment
7.2. Autolyzed *
7.2.1. Introduction
7.2.2. Market Size Analysis, US$ Million, 2020-2029 And Y-O-Y Growth Analysis (%), 2021-2029
7.3. Hydrolyzed
8. By Form
8.1. Introduction
8.1.1. Market size analysis, and y-o-y growth analysis (%), By Form Segment
8.1.2. Market attractiveness index, By Form Segment
8.2. Powder *
8.2.1. Introduction
8.2.2. Market Size Analysis, US$ Million, 2020-2029 And Y-O-Y Growth Analysis (%), 2021-2029
8.3. Paste
8.4. Flakes
9. By Application
9.1. Introduction
9.1.1. Market size analysis, and y-o-y growth analysis (%), By Application Segment
9.1.2. Market attractiveness index, By Application Segment
9.2. Food & Beverages *
9.2.1. Introduction
9.2.2. Market Size Analysis, US$ Million, 2020-2029 And Y-O-Y Growth Analysis (%), 2021-2029
9.3. Animal Feed
9.4. Pharmaceuticals
9.5. Others
10. By Region
10.1. Introduction
10.1.1. Market Size Analysis, And Y-O-Y Growth Analysis (%), By Region
10.1.2. Market Attractiveness Index, By Region
10.2. North America
10.2.1. Introduction
10.2.2. Key region-specific dynamics
10.2.3. Market Size Analysis, and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Technology
10.2.4. Market Size Analysis, and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Form
10.2.5. Market Size Analysis, and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
10.2.6. Market Size Analysis, And Y-O-Y Growth Analysis (%), By Country
10.2.6.1. U.S.
10.2.6.2. Canada
10.2.6.3. Mexico
10.3. South America
10.3.1. Introduction
10.3.2. Key Region-Specific Dynamics
10.3.3. Market Size Analysis, and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Technology
10.3.4. Market Size Analysis, and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Form
10.3.5. Market Size Analysis, and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
10.3.6. Market Size Analysis, And Y-O-Y Growth Analysis (%), By Country
10.3.6.1. Brazil
10.3.6.2. Argentina
10.3.6.3. Rest of South America
10.4. Europe
10.4.1. Introduction
10.4.2. Key Region-Specific Dynamics
10.4.3. Market Size Analysis, and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Technology
10.4.4. Market Size Analysis, and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Form
10.4.5. Market Size Analysis, and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
10.4.6. Market Size Analysis, And Y-O-Y Growth Analysis (%), By Country
10.4.6.1. Germany
10.4.6.2. U.K.
10.4.6.3. France
10.4.6.4. Spain
10.4.6.5. Italy
10.4.6.6. Rest of Europe
10.5. Asia Pacific
10.5.1. Introduction
10.5.2. Key Region-Specific Dynamics
10.5.3. Market Size Analysis, and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Technology
10.5.4. Market Size Analysis, and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Form
10.5.5. Market Size Analysis, and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
10.5.6. Market Size Analysis, And Y-O-Y Growth Analysis (%), By Country
10.5.6.1. China
10.5.6.2. India
10.5.6.3. Japan
10.5.6.4. Australia
10.5.6.5. Rest of Asia Pacific
10.6. Middle East and Africa
10.6.1. Introduction
10.6.2. Key Region-Specific Dynamics
10.6.3. Market Size Analysis, and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Technology
10.6.4. Market Size Analysis, and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Form
10.6.5. Market Size Analysis, and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
11. Competitive Landscape
11.1. Competitive scenario
11.2. Competitor strategy analysis
11.3. Market positioning/share analysis
11.4. Mergers and acquisitions analysis
12. Company Profiles
12.1. Lesaffre Group*
12.1.1. Company Overview
12.1.2. Product Portfolio and Description
12.1.3. Key Highlights
12.1.4. Financial Overview
12.2. Kerry Group
12.3. Leiber GmBH
12.4. Lallemand, Inc.
12.5. Biospringer
12.6. DSM
12.7. Synergy Flavors
12.8. Thai Foods International Co., Ltd.
12.9. Halcyon Proteins
12.10. Ohly
12.11. Angel Yeast Co., Ltd
12.12. AB MAURI
12.13. Lesaffre
12.14. Ziying Biotechnology
12.15. Jiangmen Biotechnology
*List not Exhaustive*
13. DataM
13.1. Appendix
13.2. About us and services
13.3. Contact us

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同分野の最新刊レポート

  • 本レポートと同分野の最新刊レポートはありません。

本レポートと同じKEY WORD()の最新刊レポート

  • 本レポートと同じKEY WORDの最新刊レポートはありません。

よくあるご質問


DataM Intelligence社はどのような調査会社ですか?


DataM Intelligenceは世界および主要地域の広範な市場に関する調査レポートを出版しています。 もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/10/18 10:26

151.13 円

164.11 円

199.39 円

ページTOPに戻る